NFL eredménykövetés
- 3 aktív topik
Denver Broncos - Green Bay Packers
435
24
22:25
RedZone week 15
113
12
19:00
Los Angeles Rams - Detroit Lions
20
12
22:25
Politika
65 feliratkozó
4 hónapja
Palágykomoróc az új Kassa
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
ha igaz, amit Rácz ír, akkor ezek a fiúk tényleg mindent az ukrán lapra tettek fel...Egyébként egész hétvégén azon gondolkodtam, hogy nem lennék kettlebell fitness edző, elnézve a Főnit, elég szar reklámot kaptak
Mindeközben: Lázár talán megérti, miért utálják őket a fiatalok? telex.hu/belfold/2025/07/20/bayer-zsolt-majka-mocskos-fidesz-campus-fesztival?
Szerkesztette: Gyurma Pappa

4 hónapja
telex.hu/zacc/2025/07/20/kover-laszlo-jozan-esz-politikaja-pride-keresztenyseg'Most'. Kinek hol kezdődik.
Eddig kommunistának nézett ki, most meg már csak szimplán egy bolondnak.
Lúdas Solymi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
Súlyos beteg, az mindig beszűkült tudatállapottal jár.Bocsánat, akkor őskommunistának és idiótának tűnt, most meg már csak szimplán egy átlag nyuggeridióta.telex.hu/zacc/2025/07/20/kover-laszlo-jozan-esz-politikaja-pride-keresztenysegNem tudom melyik műsort nézed de kb 6 éve minimum már idiótának tűnik mint bármi másnak.
Lúdas Solymi
Toca
Lúdas Solymi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
telex.hu/zacc/2025/07/20/kover-laszlo-jozan-esz-politikaja-pride-keresztenysegelolvasni sem vagyok hajlandó
Lúdas Solymi
4 hónapja
Bocsánat, akkor őskommunistának és idiótának tűnt, most meg már csak szimplán egy átlag nyuggeridióta.telex.hu/zacc/2025/07/20/kover-laszlo-jozan-esz-politikaja-pride-keresztenysegNem tudom melyik műsort nézed de kb 6 éve minimum már idiótának tűnik mint bármi másnak.
Lúdas Solymi
Toca
4 hónapja
telex.hu/zacc/2025/07/20/kover-laszlo-jozan-esz-politikaja-pride-keresztenysegKiderült, hogy a bajusz alatt egy Tintás Tunyacsáp rejlik.
Lúdas Solymi
Szerkesztette: xrace77
4 hónapja
Orbán egy újabb bábja, akinek semmi haszna nincs kb hosszú évek óta. Ugyanaz, mint kokszos Tomika meg a slepp többi tagja.telex.hu/zacc/2025/07/20/kover-laszlo-jozan-esz-politikaja-pride-keresztenysegNem tudom melyik műsort nézed de kb 6 éve minimum már idiótának tűnik mint bármi másnak.
Lúdas Solymi
Toca
4 hónapja
telex.hu/zacc/2025/07/20/kover-laszlo-jozan-esz-politikaja-pride-keresztenysegNem tudom melyik műsort nézed de kb 6 éve minimum már idiótának tűnik mint bármi másnak.
Lúdas Solymi
4 hónapja
telex.hu/zacc/2025/07/20/kover-laszlo-jozan-esz-politikaja-pride-keresztenysegEddig kommunistának nézett ki, most meg már csak szimplán egy bolondnak.
4 hónapja
4 hónapja
Amikor Trump elnöki rendeletben kiadta, hogy csak nő és férfi létezik és pont, akkor ott tapsolt a háttérben a meleg házasságban élő nemtudommilyenminisztere is. (Nem jut eszembe a faszi neve. Valami pénzember és most valami pénzügyi főbeosztott Trump kormányában).Egy meleg is hihet abban, hogy csak férfi és nő van 😊
peterk2005 udvari bolond
4 hónapja
Vagy-vagy. Van aki megváltozik, van aki nem.Én ismerek egy "konzervatív" pasit, akinek az egyik lánya meleg lett. Ugyanaz történt vele, mint azzal a nővel, aki a Prideon is felszólalt: rájött, hogy mennyi faszságot gondolt előtte, és ezügyben szépen helyrezökkent az agya. A kognitív disszonancia visszafele is működik.Vicces hogy ez a cikk jött most szembe, amikor a haverom a héten azt ecsetelte (Fideszes, aki tagadja hogy homofób lenne, de ez nem kérdés), azért nem nézi pl a Stranges Thingset, meg sok más új sorozatot mert a meleg lobbi akarja neki eladni. Nem 8 általánost végzett emberről beszélünk, hanem egy mérnökről, akinek két fia van.Az ilyennek lenne szép tréfa az élettől, ha az egyik fia meleg lenne...
telex.hu/kulfold/2025/07/19/oroszorszagba-menekult-a-melegpropaganda-elol-kikuldtek-harcolni-a-frontra
Nomac
StormST
Őszentsége Sobri Jóska
Ismerjük a mi brüsszeli ereszen menekülő hősünket. A német szélsőjobbos párt elnöke nyíltan leszbikus. Amikor Trump elnöki rendeletben kiadta, hogy csak nő és férfi létezik és pont, akkor ott tapsolt a háttérben a meleg házasságban élő nemtudommilyenminisztere is. (Nem jut eszembe a faszi neve. Valami pénzember és most valami pénzügyi főbeosztott Trump kormányában).
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
4 hónapja
telex.hu/belfold/2025/07/19/momentum-fidesz-valasztasi-indulas-ajanlat-fekete-gyor-andras-gelencser-ferenc

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
Van egy régi ismerősöm, egy nő, aki hajdan SZDSZ-es volt, aztán átsasszézott a Fideszhez. Az MSZP-SZDSZ és a Fidesz idején dolgozott is dolgozott minisztériumban. A lánya leszbikus. Ez azonban nem akadályozta meg abban, hogy aláírja azt a petíciót, amit anno egy fideszes parlamenti képviselő, a homoszexualitást "mentális sérülésnek" tartó Ékes Ilona kezdeményezett. A petíció arról szólt, hogy a homoszexualitást lehet - és kell is - "gyógyítani".Ékes Ilona amúgy megelőzte a korát: ő már 2010 előtt betiltotta volna a Pride-ot.
4 hónapja
Én ismerek egy "konzervatív" pasit, akinek az egyik lánya meleg lett. Ugyanaz történt vele, mint azzal a nővel, aki a Prideon is felszólalt: rájött, hogy mennyi faszságot gondolt előtte, és ezügyben szépen helyrezökkent az agya. A kognitív disszonancia visszafele is működik.
Őszentsége Sobri Jóska

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
Vicces hogy ez a cikk jött most szembe, amikor a haverom a héten azt ecsetelte (Fideszes, aki tagadja hogy homofób lenne, de ez nem kérdés), azért nem nézi pl a Stranges Thingset, meg sok más új sorozatot mert a meleg lobbi akarja neki eladni. Nem 8 általánost végzett emberről beszélünk, hanem egy mérnökről, akinek két fia van.Migráns aki többlet jogokat követel magának
telex.hu/kulfold/2025/07/19/oroszorszagba-menekult-a-melegpropaganda-elol-kikuldtek-harcolni-a-frontra
Nomac
Sounds woke
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Én ismerek egy "konzervatív" pasit, akinek az egyik lánya meleg lett. Ugyanaz történt vele, mint azzal a nővel, aki a Prideon is felszólalt: rájött, hogy mennyi faszságot gondolt előtte, és ezügyben szépen helyrezökkent az agya. A kognitív disszonancia visszafele is működik.Vicces hogy ez a cikk jött most szembe, amikor a haverom a héten azt ecsetelte (Fideszes, aki tagadja hogy homofób lenne, de ez nem kérdés), azért nem nézi pl a Stranges Thingset, meg sok más új sorozatot mert a meleg lobbi akarja neki eladni. Nem 8 általánost végzett emberről beszélünk, hanem egy mérnökről, akinek két fia van.Az ilyennek lenne szép tréfa az élettől, ha az egyik fia meleg lenne...
Nomac
StormST
4 hónapja
Mondjuk azzal a logikával, hogy az M1 nézése agyhalott fideszessé varázsol, éppen lehet aggódni a Stranger Things miatt is. Ha előtte sokat néztél M1-et 😊Ezt már én is mondtam neki, lefagyott a mosoly az arcáról 😀Vicces hogy ez a cikk jött most szembe, amikor a haverom a héten azt ecsetelte (Fideszes, aki tagadja hogy homofób lenne, de ez nem kérdés), azért nem nézi pl a Stranges Thingset, meg sok más új sorozatot mert a meleg lobbi akarja neki eladni. Nem 8 általánost végzett emberről beszélünk, hanem egy mérnökről, akinek két fia van.Az ilyennek lenne szép tréfa az élettől, ha az egyik fia meleg lenne...
Nomac
StormST
Nomac
4 hónapja
Ezt már én is mondtam neki, lefagyott a mosoly az arcáról 😀Vicces hogy ez a cikk jött most szembe, amikor a haverom a héten azt ecsetelte (Fideszes, aki tagadja hogy homofób lenne, de ez nem kérdés), azért nem nézi pl a Stranges Thingset, meg sok más új sorozatot mert a meleg lobbi akarja neki eladni. Nem 8 általánost végzett emberről beszélünk, hanem egy mérnökről, akinek két fia van.Az ilyennek lenne szép tréfa az élettől, ha az egyik fia meleg lenne...
Nomac
StormST
4 hónapja
Vicces hogy ez a cikk jött most szembe, amikor a haverom a héten azt ecsetelte (Fideszes, aki tagadja hogy homofób lenne, de ez nem kérdés), azért nem nézi pl a Stranges Thingset, meg sok más új sorozatot mert a meleg lobbi akarja neki eladni. Nem 8 általánost végzett emberről beszélünk, hanem egy mérnökről, akinek két fia van.Az ilyennek lenne szép tréfa az élettől, ha az egyik fia meleg lenne...
Nomac

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
4 hónapja
Jaja, az ő magyar klónjainak készült a HK propagandavideója.Vicces hogy ez a cikk jött most szembe, amikor a haverom a héten azt ecsetelte (Fideszes, aki tagadja hogy homofób lenne, de ez nem kérdés), azért nem nézi pl a Stranges Thingset, meg sok más új sorozatot mert a meleg lobbi akarja neki eladni. Nem 8 általánost végzett emberről beszélünk, hanem egy mérnökről, akinek két fia van.Aki hülye, az meg is érdemli. Lenne itthonról egymillió újonc az orosz hadseregbe, csak nekik már a bevetés előtt kell a jarokeret, nem csak utána.
Nomac
somoskovig
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)