Politika
70 feliratkozó
11 perce
24.hu/belfold/2026/05/08/gyor-szol-vezerigazgato-tavozas-pinter-bence/Ujabb patkany menekul
14 perce
egyébként azt hittem, MP nem azzal a képpel kommenteli a Tényeg megszűnését, amivel, hanem a "Túlélték, mégis meghaltak"-screenshottal
53 perce
Én se lepődnek meg, de nem is örülnék neki.Pankotai Lilinek van egy kurva idegesítő vibeja, nem tudom megmondani miért, nem ismerem, nem akarok pszichologizálni, de bizonyára meg van az oka.azért mert fiatal lány létére van egy agresszív, kombatív, dominánskodó, leugató kommunikációs stílusa főleg ha vitázik, ami ellentétben áll azzal, amit elvárna vagy szimpatikusnak találna az ember a hasonló korú lányoktól. a megmondóember szerep sem áll túl jól neki, mert annyira nem mond érdekes dolgokat. egyszer volt egy műsorban vitája Deák Dániellel, nyilván én rühellem a péniszszakértőt, de Lili olyan agresszív stílusban nyomta, hogy el tudom képzelni hogy semleges néző számára Deák volt a szimpatikusabb. amúgy egy loose cannon a csaj, egyszer mondott olyat amivel a feministákat is magára haragította, pedig velük egy oldalon áll. én nem lepődnék meg ha hamarosan kirekesztené magát mindenhonnan a stílusa meg a megmondásai miatt.
Én se szeretem nézni, hallgatni, ha valahol szembejön általában skippelem.
De.
Amikor mégis meghallgatom, akkor el kell ismernem, hogy nem hülye, csak sokszor naív, nem rosszindulatú, csak idealista, felületessége betudható a lelkesültségének, szóval kábé olyan, mint bármelyik random mai fiatal huszonéves ertelmiségi.
Elég nagy az internet, bőven elfér ő oda, és túlzónak és haszontalannak érzem a basztatását, a gúnyolódást rajta.
Őszentsége Sobri Jóska
deyell
És akkor itt térhetünk vissza a gyakorlati, pragmatikus, posztmodern identitáspolitikából a régebbi, hagyományosabb megközelítéshez, ahol a liberális vilagnézetembe vagy viszonyulásomba a világhoz nekem simán belefér egy kombatáns tinilány is, kicsit sem zavar, csak nem is érdekel. Elég felnőttnek érzem magam, hogy ne minősítgessem, ne gúnyoljam, ne élcelődjek rajta, mert számomra semmi ártalmasat nem tesz, csak nem szimpatikus. De ez utóbbi csak az én érzésem, gondolatom, nem egy univerzalis igazság vagy megdönthetetlen tény, ezért itt, ebben a disputában csak megvédeni tudom azért, hogy ki akarja és ki is meri fejezni önmagát, hogy kiáll amellett, ami neki fontos, hogy a saját, individuális "faszságait" előrebb helyezi, mint a szektás csordaszellemet, és ezek az általa kifejezett gondolatok nem érdemelnek se gúnyt se basztatást.
54 perce
Melléthei-Barna a Tisza Párt jogi igazgatója, ügyvéd, négy gyermek édesapja.A Pázmány Péter Katolikus Egyetem jogi karán Magyar Péter és Gulyás Gergely évfolyamtársaként végzett. Itt lettek barátok Magyarral, akivel 2025 szeptembere óta rokoni szál is összeköti őket: Melléthei-Barna feleségül vette a pártelnök húgát.Egy közös gyereke van Magyar Péter húgával és 3 az előző házasságából.
A csávó vagy turbófokozatban tolja vagy elvált.
Dzsokijuing
57 perce
Melléthei-Barna a Tisza Párt jogi igazgatója, ügyvéd, négy gyermek édesapja.A Pázmány Péter Katolikus Egyetem jogi karán Magyar Péter és Gulyás Gergely évfolyamtársaként végzett. Itt lettek barátok Magyarral, akivel 2025 szeptembere óta rokoni szál is összeköti őket: Melléthei-Barna feleségül vette a pártelnök húgát.A csávó vagy turbófokozatban tolja vagy elvált.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 órája
Pankotai Lilinek van egy kurva idegesítő vibeja, nem tudom megmondani miért, nem ismerem, nem akarok pszichologizálni, de bizonyára meg van az oka.azért mert fiatal lány létére van egy agresszív, kombatív, dominánskodó, leugató kommunikációs stílusa főleg ha vitázik, ami ellentétben áll azzal, amit elvárna vagy szimpatikusnak találna az ember a hasonló korú lányoktól. a megmondóember szerep sem áll túl jól neki, mert annyira nem mond érdekes dolgokat. egyszer volt egy műsorban vitája Deák Dániellel, nyilván én rühellem a péniszszakértőt, de Lili olyan agresszív stílusban nyomta, hogy el tudom képzelni hogy semleges néző számára Deák volt a szimpatikusabb. amúgy egy loose cannon a csaj, egyszer mondott olyat amivel a feministákat is magára haragította, pedig velük egy oldalon áll. én nem lepődnék meg ha hamarosan kirekesztené magát mindenhonnan a stílusa meg a megmondásai miatt.
De.
Amikor mégis meghallgatom, akkor el kell ismernem, hogy nem hülye, csak sokszor naív, nem rosszindulatú, csak idealista, felületessége betudható a lelkesültségének, szóval kábé olyan, mint bármelyik random mai fiatal huszonéves ertelmiségi.
Elég nagy az internet, bőven elfér ő oda, és túlzónak és haszontalannak érzem a basztatását, a gúnyolódást rajta.
Őszentsége Sobri Jóska
built for this shit
1 órája
Nem az a baj, hogy nem vagyunk jok a csapataportokban, hanem az, hogy ugy nem vagyunk jok, hogy tobb penzt rakunk bele, mint azok, akik meg a vilagon a legjobbak. Lasd kezilabda (elsosorban nem a focira gondolok, bar arrol is lehetne ertekezni, mert amilyen zse belekerult, az szerintem vilagviszonylatban ott van mondjuk hasrautesre a top25 orszag kozott, aztan vagyunk barhol is?), de lehetne ide a sorolni a kosarlabdat is, sot, akar a vizilabdat is, mert oke, hogy jatszogatunk dontoket (kivetel olimpian, fura modon, amit mindenki nagyon komolyan vesz, ott jo ideje kevesbe rugunk labdaba, es maradnak nekunk az Eb-k meg a vilagkupak), de amennyi kess ott is volt, uralnunk kene a sportagat, es nem elodontokig jutni szamtalan alkalommal (a Fradi siman a vilag masodik legnagyobb koltsegvetesevel bir szerintem a Recco mogott).Annyit mindenképpen hozzátennék, hogy ez a "a sportsikerek összehozzák az embereket" nem tudom mennyire áll meg egy orosz vagy ázsiai, magyar mezben született sportsiker következtében?
Es akkor az egyeni sportagakat ne emlitsuk, mert most mutogathatunk az uszokra, de mondjuk a Gyurta-fele generacio nem az elmult 16 evben lett klasszis, Hosszu meg sosem lett volna az, ha nem megy ki Amerikaba, mert itthon kb a kukaban vegezte volna, annyira nagy szakertelem vette korul. Mutathatunk egy Milakot, de rajta kivul peldaul most nevet is alig lehet talalni, akit az elmult 16 ev nevelt volna ki ugy rendesen (Kost felig-meddig veszem ide, mert o szerintem a legjobbak kozott lenne a szamaiban, de nem sima arany, tehat benne a potencial megvolt, az teny, de tokeletes gepezette kint valt). Viszont rajtuk kivul alig talalni nevet az uj generacioban, aki tenyleg kiemelkedne. Pedig amilyen penz es tamogatas van, azzal szerintem kb az uszo nagyhatalmak mogott lehetunk a listan, akik az Eb-ken nincsenek is ott, aztan mi megsem tudjuk egy-ket kivetellel szallitani az ermeket. De amugy itt ez az extrem sportag, a mukorcsolya is, amit a szovetseg a Fradin keresztul elkezdett meghekkelni, hogy Liuek tavozasa utan sorozatban elkezdte honositani a kint kukazott azsiaiakat, akik nem talalkoztak meg Budapesttel, nem itt edzenek, angolul is alig tudnak (van, aki nem is tud), de kapjak a sulyos penzeket a felkeszulesre, hogy aztan elmenjenek barmelyik nemzetkozi versenyre, es sokszor meg csak ne is jussanak es dontoig. Es hat lehetne sorolni reggelig az ilyen dolgokat. Abban teljesen igazad van, hogy amugy a sportsikerek osszehozzak az embereket, es pozitiv hatassal vannak, ezzel nincs is gond szerintem, inkabb azzal van, hogy szamos sportsikerunk nem azert szuletik, mert ennyi penz van benne, hanem azert, mert egyszeruen adott sportolok zsenik. Vagy azert, mert a penzt amugy hozzajuk vagjuk, az igaz, de magat az alap szakertelmet mar nem itthon kapjak meg, hanem mashol. Szamos esetben pont az a baj, hogy megvan a potencial, a penz is megvolt, de a szakertelem meg nem, es csak ment a penzegetes ertelmetlenul. Meg persze a kiskapuk, hogy ha a magyar nem jo, akkor honositsuk az oroszt, az azsiait, a nemetet, barki mast, aki meg jo. Nem az van, hogy megnezzuk, miert nem jo a magyar, es ezt a problemat akarjuk megoldani, hanem kihagyva az utanpotlas es a kepzes kozott hat lepest, inkabb idehozunk kulfoldrol sportolot. Erre is pelda peldaul csodas birkozo valogatottunk, ami tele van oroszokkal meg dagesztani arcokkal, aztan igazabol ha visszanezzuk peldaul az elmult par ev eredmenyeit, akkor latjuk, hogy amugy a tenyleges magyarjaink meg tobb ermet is hoztak, mint a nyilvan nem ingyen honositott sztarok.
Stez
Mert egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy Muszukajev sikerei ugyanannyit érnek társadalmi szinten mint mondjuk Gulyás Michellé vagy Rasovszky-é?
1 órája
Az első 3 alkalommal még vicces, megmosolyogtató volt amikor bekommentelték ide, hogy "Remélem Lili jóváhagyta hahaha" azóta inkább csak kínos.| Lili ezt is jóváhagyta? |
Sebii
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 órája
Pankotai Lilinek van egy kurva idegesítő vibeja, nem tudom megmondani miért, nem ismerem, nem akarok pszichologizálni, de bizonyára meg van az oka.Idegesítő vibe-ja inkább Noárnak van (modoros), de amióta láttam színpadon, javult a véleményem.
De.
Őszentsége Sobri Jóska
Lili szimplán megszakért és megkritizál mindent, a szakértést komoly műveltségi és tudásbeli lyukakkal.
A kritikai érzékének határai pedig egybeesnek a tiszás népfront határaival, ott gyorsan beáll a sorba.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 órája
Pankotai Lilinek van egy kurva idegesítő vibeja, nem tudom megmondani miért, nem ismerem, nem akarok pszichologizálni, de bizonyára meg van az oka.Én se szeretem nézni, hallgatni, ha valahol szembejön általában skippelem.
De.
1 órája
Az első 3 alkalommal még vicces, megmosolyogtató volt amikor bekommentelték ide, hogy "Remélem Lili jóváhagyta hahaha" azóta inkább csak kínos.
1 órája
de nem csak ő beszél nonstop hülyeségeket, hanem mindenkiiEzt én értem, de ő vívta ki ezt magának azzal, hogy felemelte a szavát valami ellen, amit felkapott a közvélemény és ebből lett ez a nagy közutálat.100 ilyen van és neked irritálóKorábban már leírtam, hogy egy irritáló ember sajnos és még rá is játszik.Az OP már törölte is magát vagy törölték.www.reddit.com/r/hungary/comments/1t0yzv2/pankotai_lilivel_tele_van_a_faszom_%C3%A9s_neked_is/mondjuk kicsit meglep hogy nem igazán áll az OP mellett a topik, de azért van pár szánalmas vagy sehová nem tehető mondat
😊
nagir
Pankotai Liliről csak annyit, hogy a barátnőm egy suliba járt vele, ott voltak kollégisták is. Azt mesélte, hogy amikor jött a Lili akkor mindig féltek tőle, mert mindig csörgette a kulcscsomóját, merthogy elvileg így jelezte hogy ő meleg. Hát nem tudom, szerintem ez nem túl normális...Negritis, a vajda
De amúgy miért pörögnek az emberek ezen a csajon ennyire? Egy huszonéves influenszer, aki egy műsorban osztja az észt, teszem hozzá azért elindult valahonnan, szóval valamennyi jogosultsága van.
De ekkora rage-elést ami itt van...egy szimpla Balázsék vagy bármilyen reggeli rádióműsor lead egy ugyanilyet meg az influenszerek többsége is.
Lúdas Solymi
Bruce
én se hozom 5 percenként azt aki irritál, hanem szimplán leszarom ...
Negritis, a vajda
Figyelmen kívül kell hagyni azt is aki erről ír aztán akkor jó is lesz mindenkinek.
Bruce
juhi, molnár áron, fókuszcsoport ádám, csoki, puzsér, fam, alekosz, fankadeli
mind mond egy csomó hülyeséget, de ha belefáradok egy egy ilyenbe akkor leszarom
nincs értelme vergődni rajta
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 órája
Én sem írom le elégszer hogy irritál Jalen Hurts!100 ilyen van és neked irritálóKorábban már leírtam, hogy egy irritáló ember sajnos és még rá is játszik.Az OP már törölte is magát vagy törölték.www.reddit.com/r/hungary/comments/1t0yzv2/pankotai_lilivel_tele_van_a_faszom_%C3%A9s_neked_is/mondjuk kicsit meglep hogy nem igazán áll az OP mellett a topik, de azért van pár szánalmas vagy sehová nem tehető mondat
😊
nagir
Pankotai Liliről csak annyit, hogy a barátnőm egy suliba járt vele, ott voltak kollégisták is. Azt mesélte, hogy amikor jött a Lili akkor mindig féltek tőle, mert mindig csörgette a kulcscsomóját, merthogy elvileg így jelezte hogy ő meleg. Hát nem tudom, szerintem ez nem túl normális...Negritis, a vajda
De amúgy miért pörögnek az emberek ezen a csajon ennyire? Egy huszonéves influenszer, aki egy műsorban osztja az észt, teszem hozzá azért elindult valahonnan, szóval valamennyi jogosultsága van.
De ekkora rage-elést ami itt van...egy szimpla Balázsék vagy bármilyen reggeli rádióműsor lead egy ugyanilyet meg az influenszerek többsége is.
Lúdas Solymi
Bruce
Negritis, a vajda
Na tessék, kihoztad belőlem. 😕
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 órája
Ezt én értem, de ő vívta ki ezt magának azzal, hogy felemelte a szavát valami ellen, amit felkapott a közvélemény és ebből lett ez a nagy közutálat.100 ilyen van és neked irritálóKorábban már leírtam, hogy egy irritáló ember sajnos és még rá is játszik.Az OP már törölte is magát vagy törölték.www.reddit.com/r/hungary/comments/1t0yzv2/pankotai_lilivel_tele_van_a_faszom_%C3%A9s_neked_is/mondjuk kicsit meglep hogy nem igazán áll az OP mellett a topik, de azért van pár szánalmas vagy sehová nem tehető mondat
😊
nagir
Lúdas Solymi
Bruce
Negritis, a vajda
Figyelmen kívül kell hagyni azt is aki erről ír aztán akkor jó is lesz mindenkinek.
1 órája
Magyarországon a sport nem fog működni állami pénz nélkül. Ha kiveszünk mindet, kártyavárként omlik össze.Én is úgy gondolom, hogy az utánpótlásra, és a létesítmények állagának megóvására legyen pénz.
Ha már ez a b...i Fidesz fölhúzott edzőközpontokat, stadionokat, akkor azokat könnyebben megóvhatjuk, ha lesz pénz a fenntartásukra, nem pedig hagyjuk lerohadni, hogy majd 20 év múlva 5x ennyit kelljen rákölteni.
A kulcs az elszámolhatóság, ész nélkül ne öntsünk már bele pénzeket, hanem tudatosan használjuk fel. Azért ez a fórum is elsődlegesen a sportról szól, mind örülünk 1-1 magyar sikernek, azért ahhoz igenis kellett pénz
NB2
A versenysport meg tartsa el magát, vagy menjen le a színvonal.
Amúgy még jót is tehet a pénz csökkenése. Ha nem lesz pénz fociban 30-35 fős keretekre, akkor megindul a harc, hogy ki fér be a csapatba, ki tudja eladni magát külföldre, mert itthon drasztikusan le fognak menni a fizetések mindenhol.
1 órája
100 ilyen van és neked irritálóKorábban már leírtam, hogy egy irritáló ember sajnos és még rá is játszik.Az OP már törölte is magát vagy törölték.www.reddit.com/r/hungary/comments/1t0yzv2/pankotai_lilivel_tele_van_a_faszom_%C3%A9s_neked_is/mondjuk kicsit meglep hogy nem igazán áll az OP mellett a topik, de azért van pár szánalmas vagy sehová nem tehető mondat
😊
nagir
Lúdas Solymi
Bruce
2 órája
Csak egy buta szóvicc: ez az "óvakodj a görögöktől, még ha ajándékot hoznak is" latin eredetije.háh! 😀 ez valami buzi fehér vicc, amit fekák nem értenek?"Ne dadogj, görög köcsög!" (én is bocsánat)Timeo Danaos et dona ferentes (bocsánat).Te szakmailag mit szólsz hozzá?remélem átmegy a pankotailili teszten.görl powákiccsajszi már jóváhagyta?
bogjosi
viccen kívül, mivel én szakmán kívüli vagyok, nekem ő is teljesen jó
slowmotion
resistance is futile
Bruce
Dzsokijuing
Bruce
petey
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
2 órája
Korábban már leírtam, hogy egy irritáló ember sajnos és még rá is játszik.Az OP már törölte is magát vagy törölték.www.reddit.com/r/hungary/comments/1t0yzv2/pankotai_lilivel_tele_van_a_faszom_%C3%A9s_neked_is/mondjuk kicsit meglep hogy nem igazán áll az OP mellett a topik, de azért van pár szánalmas vagy sehová nem tehető mondat
😊
nagir
Lúdas Solymi
2 órája
Az OP már törölte is magát vagy törölték.www.reddit.com/r/hungary/comments/1t0yzv2/pankotai_lilivel_tele_van_a_faszom_%C3%A9s_neked_is/mondjuk kicsit meglep hogy nem igazán áll az OP mellett a topik, de azért van pár szánalmas vagy sehová nem tehető mondat
😊
nagir
2 órája
www.reddit.com/r/hungary/comments/1t0yzv2/pankotai_lilivel_tele_van_a_faszom_%C3%A9s_neked_is/mondjuk kicsit meglep hogy nem igazán áll az OP mellett a topik, de azért van pár szánalmas vagy sehová nem tehető mondat
😊
nagir
Pankotai Liliről csak annyit, hogy a barátnőm egy suliba járt vele, ott voltak kollégisták is. Azt mesélte, hogy amikor jött a Lili akkor mindig féltek tőle, mert mindig csörgette a kulcscsomóját, merthogy elvileg így jelezte hogy ő meleg. Hát nem tudom, szerintem ez nem túl normális...
2 órája
www.reddit.com/r/hungary/comments/1t0yzv2/pankotai_lilivel_tele_van_a_faszom_%C3%A9s_neked_is/😊

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
2 órája
Pankotait alternatív köztársasági elnöknek ! Addig is kussol.

Just Win Baby!
2 órája
Én nem szexuális felütéssel írtam, legközelebb majd figyelek a kétértelműségre.mondjuk elmúlt 18 szal már lehet ilyet mondaniPankotai Lili is jóváhagyta🫡Egyszer már valaki őt is jóváhagyhatná.
resistance is futile
szaba
de továbbra se értem ezt a bayeri ráfüggést
Negritis, a vajda
2 órája
mondjuk elmúlt 18 szal már lehet ilyet mondaniPankotai Lili is jóváhagyta🫡Egyszer már valaki őt is jóváhagyhatná.
resistance is futile
szaba
de továbbra se értem ezt a bayeri ráfüggést