Politika

65 feliratkozó

több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 043
Ősfideszes faterom szerint a schiffer és a hont "az egyedüli normális ellenzékiek", ha valakinek még kétségei lettek volna, hogy ők kinek is a szekerét tolják
r.baggio
Czeglédi még a harmadik, akit mostanság nagyon utál a ballib tábor, mert többször kritizálni merte már a sajátjait is. Puzsér is hasonló pályán mozgott, de az utóbbi években inkább beszél együtt az ellenzéki fősodorral.

több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 244
Ide jutott szegény VASAS, két ilyen genygóc a vezérszurker🤮
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 124 — The Mathematician
Vitályos Eszter bazmeg….Alexandra legalább szép volt, ha másért nem, miatta érdemes volt egy kis kormanyinfót nézni, de Vitályos…az éjsötétség találkozása a szervilizmussal és a mohó törtetéssel. Jobb helyeken nem vitte volna többre, mint egy vidéki kistelepülés polgármesteri titkársàgának vezetése.
MC12
Már csak ilyenek maradtak a beltenyeszetből. Aki kicsit is tehetséges vagy ügyes volt már rég pozícióban volt, pont ők checkolnak ki mostanában. Na nem mintha Ásványvíz Szandy utóbbi kategóriában mozgott volna....
FLZOLI
huh b+ rákerestem és jézus fasza ez a nő hogy néz ki?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 348 — no es importante
Ősfideszes faterom szerint a schiffer és a hont "az egyedüli normális ellenzékiek", ha valakinek még kétségei lettek volna, hogy ők kinek is a szekerét tolják

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 348 — no es importante
Mekkora szervilis szarházinak kell lenni, hogy kb bármiféle megkötés és szabály nélkül odaadjanak egy fél kerületnyi területet a tevehajcsároknak úgy, hogy a legdragabb részt (infrastruktúra fejlesztés) teljesen kozpenzből fizetik...
FLZOLI
Szerintem te a SZUVERÉN szót akartad írni, csak a véletlen műve lehet

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 548 — Keep pounding
Szandit ezzel a főpolgármester-jelöltséggel lehúzzák a retyón? Vagy visszalép Vitézy javára és kap vmi zsíros háttérállást? Elég méretes cink lesz, ha bekocog harmadiknak...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 626 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Vitályos Eszter bazmeg….Alexandra legalább szép volt, ha másért nem, miatta érdemes volt egy kis kormanyinfót nézni, de Vitályos…az éjsötétség találkozása a szervilizmussal és a mohó törtetéssel. Jobb helyeken nem vitte volna többre, mint egy vidéki kistelepülés polgármesteri titkársàgának vezetése.
MC12
Már csak ilyenek maradtak a beltenyeszetből. Aki kicsit is tehetséges vagy ügyes volt már rég pozícióban volt, pont ők checkolnak ki mostanában. Na nem mintha Ásványvíz Szandy utóbbi kategóriában mozgott volna....

több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 626 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Mekkora szervilis szarházinak kell lenni, hogy kb bármiféle megkötés és szabály nélkül odaadjanak egy fél kerületnyi területet a tevehajcsároknak úgy, hogy a legdragabb részt (infrastruktúra fejlesztés) teljesen kozpenzből fizetik...

több mint 1 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 319

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 539 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Egyébként az ügyészségen csak ekkora pojácákat találtak akik nem képesek értelmesen fogalmazni vagy Fidesz berencből nincs olyan aki jobban tud?
Ezzel a sajtótájékoztatóval nem tudom ki és mit akart elérni.
Toca
Ez valami botrányos volt.

Mintha nem fektettek volna elég időt a felkészülésre, és előző este kapták a telefont, hogy holnap sajtótájékoztató kell.

A 444-es videó végén a sajtófőnökasszony teszi fel a koronát. Nagyon szimpatikus bagázs, ja nem.

több mint 1 éve
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 288
 index.hu/belfold/2024/03/28/varga-judit-magyar-peter-csaladon-beluli-eroszak-baranyi-krisztina-polgarmester/

a tökéletes ütemérzék 😄
Amadeus von Dollárbaloldal
A politikai agytrösztök 😄 aztán majd jön Dobrev, Kunhalmi meg a többi szotyatt, kiégett qva. Kar hogy ezzel is csak azt árulják el hogy a központból kapják a plusz pénzt és MP-t támogatják 😄 azt hittem,bizonyíték is kell arról, hogy bántalmazás történt, nem egy volt miniszter szavának hinni, aki elvileg az "ellenség"
KB23
 nyugatifeny.hu/2024/03/28/magyar-peter-varga-judit-verbalterror-isky-annamaria

Ferifény alapján lassan megérkeznek.
csipkelli
Nyugati fény és mandiner. Mindegyik hiteles és megbízható forrás és persze Varga beosztottja nyilatkozata. Kezdek engem is meggyőzni, ja nem. 😄
több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 20 124 — Vikings fan
Egyébként az ügyészségen csak ekkora pojácákat találtak akik nem képesek értelmesen fogalmazni vagy Fidesz berencből nincs olyan aki jobban tud?
Ezzel a sajtótájékoztatóval nem tudom ki és mit akart elérni.
több mint 1 éve
csipkelli 4 010
 index.hu/belfold/2024/03/28/varga-judit-magyar-peter-csaladon-beluli-eroszak-baranyi-krisztina-polgarmester/

a tökéletes ütemérzék 😄
A politikai agytrösztök 😄 aztán majd jön Dobrev, Kunhalmi meg a többi szotyatt, kiégett qva. Kar hogy ezzel is csak azt árulják el hogy a központból kapják a plusz pénzt és MP-t támogatják 😄 azt hittem,bizonyíték is kell arról, hogy bántalmazás történt, nem egy volt miniszter szavának hinni, aki elvileg az "ellenség"
KB23
 nyugatifeny.hu/2024/03/28/magyar-peter-varga-judit-verbalterror-isky-annamaria

Ferifény alapján lassan megérkeznek.
több mint 1 éve
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 288

a tökéletes ütemérzék 😄
több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 367 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Amúgy MP a Pegazussal vette fel VJ vallomását?
több mint 1 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
 www.youtube.com/watch?v=ECuFMe0lY-Y
Negritis, a vajda
 youtu.be/Vd7RsJdL724?si=M0JAFFdBsRHzEGdM

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 124 — The Mathematician
 www.youtube.com/watch?v=ECuFMe0lY-Y

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 416 — Steelers fan
Ha már akkor is bántalmazó volt MP, akkor miért szült három gyereket egy szar házasságba?
slowmotion
Igazad van, nálam is kimaradt, pedig alapkérdés.
nagylaza, főpohárnok
(Biztos úgy volt vele, hogy az majd megoldja a problémát. Hát... az sose nem fogja.)
slowmotion
Ez full (női) téveszme, hogy sz.r a házasságunk, akkor vállaljunk gyereket, majd attól jobb lesz. Illetve a középkorban, meg azokban a mai társadalmakban, ahol egy elsőszülött fiú elég nagy eredménynek számít, igaz lehet, de nálunk?

Szerintem nálunk a gyerek nem megváltoztatja a kapcsolat jellegét, hanem felerősíti. Egy jó kapcsolat jobb lesz tőle, egy rossz pedig még rosszabb.
több mint 1 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 084
Ha már akkor is bántalmazó volt MP, akkor miért szült három gyereket egy szar házasságba?
slowmotion
Igazad van, nálam is kimaradt, pedig alapkérdés.
nagylaza, főpohárnok
(Biztos úgy volt vele, hogy az majd megoldja a problémát. Hát... az sose nem fogja.)
slowmotion
mondjuk kettő után már ezt is láthatta volna.
Szesze
3 a magyar igazság.
1 meg jöhetett volna ráadásnak.
Lúdas Solymi
Orbánéknak öt van, csak mondom.
nagylaza, főpohárnok
Hát nem? De, hat.

Szerkesztette: Tactful Cactus

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan

a tökéletes ütemérzék 😄
Mindig tudtuk hogy nem egy èszlèny Hrisztinka....
dande2
pedig mondjuk ezzel én is így voltam..
Szesze
Az ütemèrzèkre gondoltam 😏 aztán hogy mi volt vagy nem volt abban a kapcsolatotban...maradjunk annyiban hogy sosenem derül ki pontosan ha csak elő nem kerül megint vmit titkos felvètel🤷🤷🤷
dande2
hát neki nem igazán érdeke, h MP megerősödjön, szóval az ő szemszögéből nincs ezzel semmi gond sztem.
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 177 — Így remélem megfelelek nektek.....

a tökéletes ütemérzék 😄
dande2
Szesze
Az ütemèrzèkre gondoltam 😏 aztán hogy mi volt vagy nem volt abban a kapcsolatotban...maradjunk annyiban hogy sosenem derül ki pontosan ha csak elő nem kerül megint vmit titkos felvètel🤷🤷🤷
több mint 1 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan

a tökéletes ütemérzék 😄
dande2
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 724 — beers & Packers
Bennem egyébként tegnap este óta erősen dolgozik ez a frizbis (profin szelektív és manipulatív) produkció. Röviden így tudnám összegezni, amit gondolok: VJ példája megmutatja, hogyan lehet valaki egyszerre bántalmazás áldozata és gátlástalan politikai prosti.
Annak azért örülök, hogy Windisch László mellett Judit végre megtalálta a boldogságot.
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 368 — Omar's Coming Yo!

itt tartunk most
petey
ez volt a cél, pár nap alatt ezt is megcsinálták.

több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 177 — Így remélem megfelelek nektek.....

a tökéletes ütemérzék 😄