Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Ősfideszes faterom szerint a schiffer és a hont "az egyedüli normális ellenzékiek", ha valakinek még kétségei lettek volna, hogy ők kinek is a szekerét toljákCzeglédi még a harmadik, akit mostanság nagyon utál a ballib tábor, mert többször kritizálni merte már a sajátjait is. Puzsér is hasonló pályán mozgott, de az utóbbi években inkább beszél együtt az ellenzéki fősodorral.
r.baggio
több mint 1 éve
Ide jutott szegény VASAS, két ilyen genygóc a vezérszurker🤮
több mint 1 éve
huh b+ rákerestem és jézus fasza ez a nő hogy néz ki?Vitályos Eszter bazmeg….Alexandra legalább szép volt, ha másért nem, miatta érdemes volt egy kis kormanyinfót nézni, de Vitályos…az éjsötétség találkozása a szervilizmussal és a mohó törtetéssel. Jobb helyeken nem vitte volna többre, mint egy vidéki kistelepülés polgármesteri titkársàgának vezetése.Már csak ilyenek maradtak a beltenyeszetből. Aki kicsit is tehetséges vagy ügyes volt már rég pozícióban volt, pont ők checkolnak ki mostanában. Na nem mintha Ásványvíz Szandy utóbbi kategóriában mozgott volna....
MC12
FLZOLI
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Ősfideszes faterom szerint a schiffer és a hont "az egyedüli normális ellenzékiek", ha valakinek még kétségei lettek volna, hogy ők kinek is a szekerét tolják

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Mekkora szervilis szarházinak kell lenni, hogy kb bármiféle megkötés és szabály nélkül odaadjanak egy fél kerületnyi területet a tevehajcsároknak úgy, hogy a legdragabb részt (infrastruktúra fejlesztés) teljesen kozpenzből fizetik...Szerintem te a SZUVERÉN szót akartad írni, csak a véletlen műve lehet
FLZOLI

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Szandit ezzel a főpolgármester-jelöltséggel lehúzzák a retyón? Vagy visszalép Vitézy javára és kap vmi zsíros háttérállást? Elég méretes cink lesz, ha bekocog harmadiknak...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Vitályos Eszter bazmeg….Alexandra legalább szép volt, ha másért nem, miatta érdemes volt egy kis kormanyinfót nézni, de Vitályos…az éjsötétség találkozása a szervilizmussal és a mohó törtetéssel. Jobb helyeken nem vitte volna többre, mint egy vidéki kistelepülés polgármesteri titkársàgának vezetése.Már csak ilyenek maradtak a beltenyeszetből. Aki kicsit is tehetséges vagy ügyes volt már rég pozícióban volt, pont ők checkolnak ki mostanában. Na nem mintha Ásványvíz Szandy utóbbi kategóriában mozgott volna....
MC12
több mint 1 éve
Mekkora szervilis szarházinak kell lenni, hogy kb bármiféle megkötés és szabály nélkül odaadjanak egy fél kerületnyi területet a tevehajcsároknak úgy, hogy a legdragabb részt (infrastruktúra fejlesztés) teljesen kozpenzből fizetik...
több mint 1 éve
Vitályos Eszter bazmeg….Alexandra legalább szép volt, ha másért nem, miatta érdemes volt egy kis kormanyinfót nézni, de Vitályos…az éjsötétség találkozása a szervilizmussal és a mohó törtetéssel. Jobb helyeken nem vitte volna többre, mint egy vidéki kistelepülés polgármesteri titkársàgának vezetése.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Egyébként az ügyészségen csak ekkora pojácákat találtak akik nem képesek értelmesen fogalmazni vagy Fidesz berencből nincs olyan aki jobban tud?Ez valami botrányos volt.
Ezzel a sajtótájékoztatóval nem tudom ki és mit akart elérni.
Toca
Mintha nem fektettek volna elég időt a felkészülésre, és előző este kapták a telefont, hogy holnap sajtótájékoztató kell.
A 444-es videó végén a sajtófőnökasszony teszi fel a koronát. Nagyon szimpatikus bagázs, ja nem.
több mint 1 éve
Nyugati fény és mandiner. Mindegyik hiteles és megbízható forrás és persze Varga beosztottja nyilatkozata. Kezdek engem is meggyőzni, ja nem. 😄nyugatifeny.hu/2024/03/28/magyar-peter-varga-judit-verbalterror-isky-annamariaindex.hu/belfold/2024/03/28/varga-judit-magyar-peter-csaladon-beluli-eroszak-baranyi-krisztina-polgarmester/A politikai agytrösztök 😄 aztán majd jön Dobrev, Kunhalmi meg a többi szotyatt, kiégett qva. Kar hogy ezzel is csak azt árulják el hogy a központból kapják a plusz pénzt és MP-t támogatják 😄 azt hittem,bizonyíték is kell arról, hogy bántalmazás történt, nem egy volt miniszter szavának hinni, aki elvileg az "ellenség"
a tökéletes ütemérzék 😄
Amadeus von Dollárbaloldal
KB23
Ferifény alapján lassan megérkeznek.
csipkelli
több mint 1 éve
Egyébként az ügyészségen csak ekkora pojácákat találtak akik nem képesek értelmesen fogalmazni vagy Fidesz berencből nincs olyan aki jobban tud?Ezzel a sajtótájékoztatóval nem tudom ki és mit akart elérni.
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
nyugatifeny.hu/2024/03/28/magyar-peter-varga-judit-verbalterror-isky-annamariaindex.hu/belfold/2024/03/28/varga-judit-magyar-peter-csaladon-beluli-eroszak-baranyi-krisztina-polgarmester/A politikai agytrösztök 😄 aztán majd jön Dobrev, Kunhalmi meg a többi szotyatt, kiégett qva. Kar hogy ezzel is csak azt árulják el hogy a központból kapják a plusz pénzt és MP-t támogatják 😄 azt hittem,bizonyíték is kell arról, hogy bántalmazás történt, nem egy volt miniszter szavának hinni, aki elvileg az "ellenség"
a tökéletes ütemérzék 😄
KB23
Ferifény alapján lassan megérkeznek.
több mint 1 éve
index.hu/belfold/2024/03/28/varga-judit-magyar-peter-csaladon-beluli-eroszak-baranyi-krisztina-polgarmester/A politikai agytrösztök 😄 aztán majd jön Dobrev, Kunhalmi meg a többi szotyatt, kiégett qva. Kar hogy ezzel is csak azt árulják el hogy a központból kapják a plusz pénzt és MP-t támogatják 😄 azt hittem,bizonyíték is kell arról, hogy bántalmazás történt, nem egy volt miniszter szavának hinni, aki elvileg az "ellenség"
a tökéletes ütemérzék 😄
több mint 1 éve
Amúgy MP a Pegazussal vette fel VJ vallomását?
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=ECuFMe0lY-Yyoutu.be/Vd7RsJdL724?si=M0JAFFdBsRHzEGdM
Negritis, a vajda

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=ECuFMe0lY-Y
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Ez full (női) téveszme, hogy sz.r a házasságunk, akkor vállaljunk gyereket, majd attól jobb lesz. Illetve a középkorban, meg azokban a mai társadalmakban, ahol egy elsőszülött fiú elég nagy eredménynek számít, igaz lehet, de nálunk?(Biztos úgy volt vele, hogy az majd megoldja a problémát. Hát... az sose nem fogja.)Ha már akkor is bántalmazó volt MP, akkor miért szült három gyereket egy szar házasságba?Igazad van, nálam is kimaradt, pedig alapkérdés.
slowmotion
nagylaza, főpohárnok
slowmotion
Szerintem nálunk a gyerek nem megváltoztatja a kapcsolat jellegét, hanem felerősíti. Egy jó kapcsolat jobb lesz tőle, egy rossz pedig még rosszabb.
több mint 1 éve
Hát nem? De, hat.Orbánéknak öt van, csak mondom.3 a magyar igazság.mondjuk kettő után már ezt is láthatta volna.(Biztos úgy volt vele, hogy az majd megoldja a problémát. Hát... az sose nem fogja.)Ha már akkor is bántalmazó volt MP, akkor miért szült három gyereket egy szar házasságba?Igazad van, nálam is kimaradt, pedig alapkérdés.
slowmotion
nagylaza, főpohárnok
slowmotion
Szesze
1 meg jöhetett volna ráadásnak.
Lúdas Solymi
nagylaza, főpohárnok
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
hát neki nem igazán érdeke, h MP megerősödjön, szóval az ő szemszögéből nincs ezzel semmi gond sztem.Az ütemèrzèkre gondoltam 😏 aztán hogy mi volt vagy nem volt abban a kapcsolatotban...maradjunk annyiban hogy sosenem derül ki pontosan ha csak elő nem kerül megint vmit titkos felvètel🤷🤷🤷pedig mondjuk ezzel én is így voltam..index.hu/belfold/2024/03/28/varga-judit-magyar-peter-csaladon-beluli-eroszak-baranyi-krisztina-polgarmester/Mindig tudtuk hogy nem egy èszlèny Hrisztinka....
a tökéletes ütemérzék 😄
dande2
Szesze
dande2
több mint 1 éve
Az ütemèrzèkre gondoltam 😏 aztán hogy mi volt vagy nem volt abban a kapcsolatotban...maradjunk annyiban hogy sosenem derül ki pontosan ha csak elő nem kerül megint vmit titkos felvètel🤷🤷🤷pedig mondjuk ezzel én is így voltam..index.hu/belfold/2024/03/28/varga-judit-magyar-peter-csaladon-beluli-eroszak-baranyi-krisztina-polgarmester/Mindig tudtuk hogy nem egy èszlèny Hrisztinka....
a tökéletes ütemérzék 😄
dande2
Szesze
több mint 1 éve
pedig mondjuk ezzel én is így voltam..index.hu/belfold/2024/03/28/varga-judit-magyar-peter-csaladon-beluli-eroszak-baranyi-krisztina-polgarmester/Mindig tudtuk hogy nem egy èszlèny Hrisztinka....
a tökéletes ütemérzék 😄
dande2
több mint 1 éve
Bennem egyébként tegnap este óta erősen dolgozik ez a frizbis (profin szelektív és manipulatív) produkció. Röviden így tudnám összegezni, amit gondolok: VJ példája megmutatja, hogyan lehet valaki egyszerre bántalmazás áldozata és gátlástalan politikai prosti.Annak azért örülök, hogy Windisch László mellett Judit végre megtalálta a boldogságot.
több mint 1 éve
ez volt a cél, pár nap alatt ezt is megcsinálták.
itt tartunk most
petey
több mint 1 éve
index.hu/belfold/2024/03/28/varga-judit-magyar-peter-csaladon-beluli-eroszak-baranyi-krisztina-polgarmester/Mindig tudtuk hogy nem egy èszlèny Hrisztinka....
a tökéletes ütemérzék 😄