Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Olyan belédverem a (kormány)információt, ha nem tanulsz jön a körmös megjelenése vanhuh b+ rákerestem és jézus fasza ez a nő hogy néz ki?Vitályos Eszter bazmeg….Alexandra legalább szép volt, ha másért nem, miatta érdemes volt egy kis kormanyinfót nézni, de Vitályos…az éjsötétség találkozása a szervilizmussal és a mohó törtetéssel. Jobb helyeken nem vitte volna többre, mint egy vidéki kistelepülés polgármesteri titkársàgának vezetése.Már csak ilyenek maradtak a beltenyeszetből. Aki kicsit is tehetséges vagy ügyes volt már rég pozícióban volt, pont ők checkolnak ki mostanában. Na nem mintha Ásványvíz Szandy utóbbi kategóriában mozgott volna....
MC12
FLZOLI
Negritis, a vajda
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Hadházy posztolt egy jót. Feltehetően a MH-n keresztül jön be a ruszki lóvé.
több mint 1 éve
Vigyázz az egészségedre, a stressz, a hányás nem jó szervezetnek. Több mozgás, kevesebb politika!1., relativizálás, (át)keretezés
MC12
2., fölényeskedés
3., cinizmus
Eat, sleep, repeat
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
MP azt tette ki, hogy volt egy tanúvallomás a bíróságon, amiben ez hangzott el Deutschról. ez nem hiszem, hogy személyiségi jogot sértene.Csak ezt már Hadházy kitette egyszer pár éve szóról szóra ugyanígy, majd elvesztett egy személyiségi jogi pert tompika ellen, és a végén neki kellett bocsánatot kérnie.Komolyan Tomika drogozasa a téma? 😊Szajerrol is mindenki tudta, hogy meleg, de mégis kellett az eresz-akrobatika hozzá, hogy már vállalhatatlan legyen.
index.hu/belfold/2024/03/29/magyar-peter-orban-viktor-deutsch-tamas-ep-listvezetoseg-europai-parlament-drog/
Negritis, a vajda
Mondjuk ennél keményebb anyag kell Tompika bukásához szerintem.
somoskovig
Minden sorozatban vannak filler-részek, ez most az 😊
MC12
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Mondjuk a tábornak asszem az lenne a legdurvább, ha kiderülne, hogy vegan.Kokónál vagy hernyónál keményebb? PCP, crack, ketamin?Komolyan Tomika drogozasa a téma? 😊Szajerrol is mindenki tudta, hogy meleg, de mégis kellett az eresz-akrobatika hozzá, hogy már vállalhatatlan legyen.
index.hu/belfold/2024/03/29/magyar-peter-orban-viktor-deutsch-tamas-ep-listvezetoseg-europai-parlament-drog/
Negritis, a vajda
somoskovig
Vagy olyan, amire a tábor tud vonatkoztatni?
slowmotion
több mint 1 éve
Vigyázz az egészségedre, a stressz, a hányás nem jó szervezetnek. Több mozgás, kevesebb politika!Nagyon szívesen, jó hányást hozzá neked is.Ezer hála!Jah, hát nem csoda, hogy nem tudod számon tartani a sok undorító karaktergyilkoló kampányotok közepette, hogy kivel mi történt.Bocs, így igen. Keverem már az ellenzéki megváltókat 😊Nem Juhász Péter volt az? És elsőfokon nyert, másodfokon vesztett, és kártérítést is kellett fizetnie, nem csak bocsánatot kérnie.Csak ezt már Hadházy kitette egyszer pár éve szóról szóra ugyanígy, majd elvesztett egy személyiségi jogi pert tompika ellen, és a végén neki kellett bocsánatot kérnie.Komolyan Tomika drogozasa a téma? 😊Szajerrol is mindenki tudta, hogy meleg, de mégis kellett az eresz-akrobatika hozzá, hogy már vállalhatatlan legyen.
Negritis, a vajda
somoskovig
MC12
Őszentsége Sobri Jóska
MC12
Kicsit segítek felidézni, hogy tudd rendszerezni magadban.
www.youtube.com/watch?v=ego4aQLZKlQ
Szesze
MC12
Szesze
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Nagyon szívesen, jó hányást hozzá neked is.Ezer hála!Jah, hát nem csoda, hogy nem tudod számon tartani a sok undorító karaktergyilkoló kampányotok közepette, hogy kivel mi történt.Bocs, így igen. Keverem már az ellenzéki megváltókat 😊Nem Juhász Péter volt az? És elsőfokon nyert, másodfokon vesztett, és kártérítést is kellett fizetnie, nem csak bocsánatot kérnie.Csak ezt már Hadházy kitette egyszer pár éve szóról szóra ugyanígy, majd elvesztett egy személyiségi jogi pert tompika ellen, és a végén neki kellett bocsánatot kérnie.Komolyan Tomika drogozasa a téma? 😊Szajerrol is mindenki tudta, hogy meleg, de mégis kellett az eresz-akrobatika hozzá, hogy már vállalhatatlan legyen.
Negritis, a vajda
somoskovig
MC12
Őszentsége Sobri Jóska
MC12
Szesze
MC12
több mint 1 éve
Ezer hála!Jah, hát nem csoda, hogy nem tudod számon tartani a sok undorító karaktergyilkoló kampányotok közepette, hogy kivel mi történt.Bocs, így igen. Keverem már az ellenzéki megváltókat 😊Nem Juhász Péter volt az? És elsőfokon nyert, másodfokon vesztett, és kártérítést is kellett fizetnie, nem csak bocsánatot kérnie.Csak ezt már Hadházy kitette egyszer pár éve szóról szóra ugyanígy, majd elvesztett egy személyiségi jogi pert tompika ellen, és a végén neki kellett bocsánatot kérnie.Komolyan Tomika drogozasa a téma? 😊Szajerrol is mindenki tudta, hogy meleg, de mégis kellett az eresz-akrobatika hozzá, hogy már vállalhatatlan legyen.
Negritis, a vajda
somoskovig
MC12
Őszentsége Sobri Jóska
MC12
Szesze
több mint 1 éve
Jah, hát nem csoda, hogy nem tudod számon tartani a sok undorító karaktergyilkoló kampányotok közepette, hogy kivel mi történt.Bocs, így igen. Keverem már az ellenzéki megváltókat 😊Nem Juhász Péter volt az? És elsőfokon nyert, másodfokon vesztett, és kártérítést is kellett fizetnie, nem csak bocsánatot kérnie.Csak ezt már Hadházy kitette egyszer pár éve szóról szóra ugyanígy, majd elvesztett egy személyiségi jogi pert tompika ellen, és a végén neki kellett bocsánatot kérnie.Komolyan Tomika drogozasa a téma? 😊Szajerrol is mindenki tudta, hogy meleg, de mégis kellett az eresz-akrobatika hozzá, hogy már vállalhatatlan legyen.
Negritis, a vajda
somoskovig
MC12
Őszentsége Sobri Jóska
MC12
több mint 1 éve
Schmidt Mária fia szerint Orbán Viktor (fél)unokatestvére a legjobb választás. Mi ebben a meglepő?A magyar választási rendszerben nincsen sem jogszabályi, sem univerzális keretezése az előválasztásnak.444.hu/2024/03/29/a-baratommal-nem-beszelek-annyit-mint-vitezyvel-tudom-hogy-nem-paktal-a-fidesszel
Engem meggyőzött. Megjegyzem, ha valaki Vitézyre szavaz, akkor ennek a takonyhalom pártnak a túlélését támogatja. Lehet Más a Patkány. Még a szocikra is szívesebben behúznám az ikszet, mint rájuk. És ezzel mindent elmondtam.
telex.hu/belfold/2024/03/29/kendernay-janos-lmp-nem-vesz-reszt-elovalasztas-xii-kerulet
nagylaza, főpohárnok
háát persze 😊
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Bocs, így igen. Keverem már az ellenzéki megváltókat 😊Nem Juhász Péter volt az? És elsőfokon nyert, másodfokon vesztett, és kártérítést is kellett fizetnie, nem csak bocsánatot kérnie.Csak ezt már Hadházy kitette egyszer pár éve szóról szóra ugyanígy, majd elvesztett egy személyiségi jogi pert tompika ellen, és a végén neki kellett bocsánatot kérnie.Komolyan Tomika drogozasa a téma? 😊Szajerrol is mindenki tudta, hogy meleg, de mégis kellett az eresz-akrobatika hozzá, hogy már vállalhatatlan legyen.
Negritis, a vajda
somoskovig
MC12
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Illetve nem azért bukta a pert, mert ezt megosztotta, hiszen ez egy tényszerű leirat.Nem Juhász Péter volt az? És elsőfokon nyert, másodfokon vesztett, és kártérítést is kellett fizetnie, nem csak bocsánatot kérnie.Csak ezt már Hadházy kitette egyszer pár éve szóról szóra ugyanígy, majd elvesztett egy személyiségi jogi pert tompika ellen, és a végén neki kellett bocsánatot kérnie.Komolyan Tomika drogozasa a téma? 😊Szajerrol is mindenki tudta, hogy meleg, de mégis kellett az eresz-akrobatika hozzá, hogy már vállalhatatlan legyen.
Negritis, a vajda
somoskovig
MC12
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
A magyar választási rendszerben nincsen sem jogszabályi, sem univerzális keretezése az előválasztásnak.444.hu/2024/03/29/a-baratommal-nem-beszelek-annyit-mint-vitezyvel-tudom-hogy-nem-paktal-a-fidesszel
Engem meggyőzött. Megjegyzem, ha valaki Vitézyre szavaz, akkor ennek a takonyhalom pártnak a túlélését támogatja. Lehet Más a Patkány. Még a szocikra is szívesebben behúznám az ikszet, mint rájuk. És ezzel mindent elmondtam.
telex.hu/belfold/2024/03/29/kendernay-janos-lmp-nem-vesz-reszt-elovalasztas-xii-kerulet
nagylaza, főpohárnok
háát persze 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
cikk szerint a juhász perben jött fel 😊Csak ezt már Hadházy kitette egyszer pár éve szóról szóra ugyanígy, majd elvesztett egy személyiségi jogi pert tompika ellen, és a végén neki kellett bocsánatot kérnie.Komolyan Tomika drogozasa a téma? 😊Szajerrol is mindenki tudta, hogy meleg, de mégis kellett az eresz-akrobatika hozzá, hogy már vállalhatatlan legyen.
Negritis, a vajda
somoskovig
MC12
több mint 1 éve
Nem Juhász Péter volt az? És elsőfokon nyert, másodfokon vesztett, és kártérítést is kellett fizetnie, nem csak bocsánatot kérnie.Csak ezt már Hadházy kitette egyszer pár éve szóról szóra ugyanígy, majd elvesztett egy személyiségi jogi pert tompika ellen, és a végén neki kellett bocsánatot kérnie.Komolyan Tomika drogozasa a téma? 😊Szajerrol is mindenki tudta, hogy meleg, de mégis kellett az eresz-akrobatika hozzá, hogy már vállalhatatlan legyen.
Negritis, a vajda
somoskovig
MC12
több mint 1 éve
Csak ezt már Hadházy kitette egyszer pár éve szóról szóra ugyanígy, majd elvesztett egy személyiségi jogi pert tompika ellen, és a végén neki kellett bocsánatot kérnie.Komolyan Tomika drogozasa a téma? 😊Szajerrol is mindenki tudta, hogy meleg, de mégis kellett az eresz-akrobatika hozzá, hogy már vállalhatatlan legyen.
Negritis, a vajda
somoskovig
több mint 1 éve
A magyar választási rendszerben nincsen sem jogszabályi, sem univerzális keretezése az előválasztásnak.Engem meggyőzött. Megjegyzem, ha valaki Vitézyre szavaz, akkor ennek a takonyhalom pártnak a túlélését támogatja. Lehet Más a Patkány. Még a szocikra is szívesebben behúznám az ikszet, mint rájuk. És ezzel mindent elmondtam.
több mint 1 éve
Egyébként az ügyészségen csak ekkora pojácákat találtak akik nem képesek értelmesen fogalmazni vagy Fidesz berencből nincs olyan aki jobban tud?Ugyanezek azok, akik aztán a tárgyalóban óriásit tudnak gurítani.
Ezzel a sajtótájékoztatóval nem tudom ki és mit akart elérni.
Toca
több mint 1 éve
Kokónál vagy hernyónál keményebb? PCP, crack, ketamin?Komolyan Tomika drogozasa a téma? 😊Szajerrol is mindenki tudta, hogy meleg, de mégis kellett az eresz-akrobatika hozzá, hogy már vállalhatatlan legyen.
Negritis, a vajda
somoskovig
Vagy olyan, amire a tábor tud vonatkoztatni?
több mint 1 éve
Fenéket tudta mindenki, én azt se tudtam, hogy Szájer létezik.Komolyan Tomika drogozasa a téma? 😊Szajerrol is mindenki tudta, hogy meleg, de mégis kellett az eresz-akrobatika hozzá, hogy már vállalhatatlan legyen.
Negritis, a vajda
somoskovig
Mondjuk én egy senki vagyok.
több mint 1 éve
Komolyan Tomika drogozasa a téma? 😊Szajerrol is mindenki tudta, hogy meleg, de mégis kellett az eresz-akrobatika hozzá, hogy már vállalhatatlan legyen.
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Az agyhalottak ‘nagyrésze’ egy füves cigiért börtönt adna, de tompika nyomhatja ezerrel, mert az nem igaz/szerintük/Nyomják csak ✌️
több mint 1 éve
Komolyan Tomika drogozasa a téma? 😊index.hu/belfold/2024/03/29/magyar-peter-orban-viktor-deutsch-tamas-ep-listvezetoseg-europai-parlament-drog/
több mint 1 éve
Ceglédivel nincs akkora baj. Hont jobboldali, ő ennek megfelelően sose fog baloldallal egyetérteni, Covid tagadó is, buta is, illetve most az MP balhéban nagyon nyomja a Fidesz propagandát, hogy ez utasításra megy vagy szívből az jó kérdés.
Schiffer komolyan vehetetlen évek óta, mióta az LMP-nél megbukott rájött, hogy vagy behódol vagy elengedheti a terveit.
több mint 1 éve
Ceglédi a momentumos magyarázkodása után csak árnyéka önmagának.