Politika

66 feliratkozó

1 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 680 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Bowl.hu választási tippelde 2026

docs.google.com/spreadsheets/d/1y0eVLWD7fa8n1cQrxtvJifTQ2N-H88PoJ5pRI8-xmWk/edit?usp=sharing

Művész mozi utolsó sáv tippelde: az utolsó 5 film össznézőszámát kell megtippelni, aki a legközelebb lesz hozzá, ingyenjegyet kap (a húsvét vasárnapi adatokat hétfőn beírom)

Mandátum-, listás %-, részvételi arány tipp: magától értetődő

Egyéni jóslatok: Sobri ötlete, kifejtős, bármelyik OEVK-t beírhatod, ha van valami hot take-ed

A tippeket április 12. 6:00-ig lehet leadni, szóljatok, ha valami nagyon fontos kimaradt volna
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 450 — #NoStress
Miért kéne Orbánnak bármit is érdemben mondania vagy elérnie?
Ez egy sima üzleti út, amit nyilván nem így kommunikálnak, de attól még nulla politikai jelentősége van számunkra is, az oroszok számára is, Orbán számára is, Putyin számára is.

több mint 1 éve
cartman023 Indianapolis Colts 1 005
Döbrögi szép kis mókát csap Moszkvában.

Ahogy olvastam, a béke szót még nem nagyon mondta Putyinnak. Na majd négyszemközt, ott nagyon bátor az uccai harcos.
cartman023
Négyszemközt asztalra csaptam. Mondtam neki Vlad nem csinálhatod ezt, legyen béke!
Vlad elgondolkozik rajta, jól fogadta.
Toca
Hasonlóan, mint "az oroszok úgy sem támadják meg Ukrajnát, mert beszéltem vele négyszemközt " sztori.
több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 20 353 — Vikings fan

Ahogy olvastam, a béke szót még nem nagyon mondta Putyinnak. Na majd négyszemközt, ott nagyon bátor az uccai harcos.
cartman023
Négyszemközt asztalra csaptam. Mondtam neki Vlad nem csinálhatod ezt, legyen béke!
Vlad elgondolkozik rajta, jól fogadta.
több mint 1 éve
cartman023 Indianapolis Colts 1 005

több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 681 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Erős a lista, de azért a Menczer féle képződménynél kevés irritálóbb kiszolgáló tevékenykedik a NER-ben.

Na a békegalamb és a kakadu munkában, remélhetőleg végigrepkedik az összes háborús zónát és jó ideig nem is térnek haza.

több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 12 742 — SB 50 Champion @ Grund
Áh...ez (szerencsére) nem így működik...ha tehetné a kormány, talán a katonai irányítókat alkalmazná, de egy IATA vagy eurocontrol nagyot nézne, ha hirtelen így működne. Katonai irányítók, csak a katonai gépek, katonai légterek fölött diszponálnak. Teljesen más elkülönítési szabályok vannak (vertikálisan is meg szinteken nézve is), persze valószínűleg egy katonai irányító hamarabb átképezhető lenne (ha az angoltudás megvan) de itt rohadt komoly a külföldi befolyás. Mindent ők is fizetnek, tehát nem véletlen, hogy a HC csilliárdokat költ olyan dolgokra, hogy az ember el se hinné. Ma már a ferihegyi repülőteret ha akarnák nem is az irányítótoronyból irányítanák, már a fel és leszállásokat, gurulásokat stb) hanem egy igló utcai épületből, ahonnan csak kamérákon keresztül látnak mindent.
Szóval az óriási lóvékat a légitársaságok csak akkor adják, ha itt tuti képzett irányítók vannak, hamarabb jön az, hogy elkerlik a magyar légteret, ha van rá lehetőségük, vagy éppen már jönnek külföldiek a koszovói magaslégteret irányítani, ami jelenleg a hungarocontrol feladata. Szóval rövidtávon nem tudom mi lesz a megoldás, akik már elmentek nehezen lesznek pótolhatóak.
Klaci79
 m.hvg.hu/gazdasag/20240705_Nagy-Marton-kezivezerlesre-kapcsolja-a-legi-iranyitast
r.baggio
Ez megint agyrém, mi a fene köze van hozzá? Vagy Bobo-ra már semmit se mernek rábízni, még egy rendes lebaszászt se?

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 987 — no es importante
Áh...ez (szerencsére) nem így működik...ha tehetné a kormány, talán a katonai irányítókat alkalmazná, de egy IATA vagy eurocontrol nagyot nézne, ha hirtelen így működne. Katonai irányítók, csak a katonai gépek, katonai légterek fölött diszponálnak. Teljesen más elkülönítési szabályok vannak (vertikálisan is meg szinteken nézve is), persze valószínűleg egy katonai irányító hamarabb átképezhető lenne (ha az angoltudás megvan) de itt rohadt komoly a külföldi befolyás. Mindent ők is fizetnek, tehát nem véletlen, hogy a HC csilliárdokat költ olyan dolgokra, hogy az ember el se hinné. Ma már a ferihegyi repülőteret ha akarnák nem is az irányítótoronyból irányítanák, már a fel és leszállásokat, gurulásokat stb) hanem egy igló utcai épületből, ahonnan csak kamérákon keresztül látnak mindent.
Szóval az óriási lóvékat a légitársaságok csak akkor adják, ha itt tuti képzett irányítók vannak, hamarabb jön az, hogy elkerlik a magyar légteret, ha van rá lehetőségük, vagy éppen már jönnek külföldiek a koszovói magaslégteret irányítani, ami jelenleg a hungarocontrol feladata. Szóval rövidtávon nem tudom mi lesz a megoldás, akik már elmentek nehezen lesznek pótolhatóak.
Klaci79
 m.hvg.hu/gazdasag/20240705_Nagy-Marton-kezivezerlesre-kapcsolja-a-legi-iranyitast

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 977
 dtvnews.hu/hirek/a-4ig-megvasarolja-a-pr-telecom-szazszazalekos-tulajdonreszet
NB2
Ez már a covid előtt is napirenden volt a Diginél.
Sebii
Ha már digi, április végén rendeltem meg szüleimnek a net+tv kombót, július 2-án hívtak, hogy mennének bekötni...
r.baggio
Nem meglepő. Én Covid előtt dolgoztam náluk, voltak régiók ahol ugyanez volt, máshol 1 héten belül telefonáltak a szerelők. Már akkor is iszonyatosan szarul kerestek, nem csodálom, hogy nem volt ember, ez gondolom azóta csak rosszabb.
több mint 1 éve
NB2
Sebii
Ha már digi, április végén rendeltem meg szüleimnek a net+tv kombót, július 2-án hívtak, hogy mennének bekötni...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 977
NB2
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 28 324 — nabege2@yahoo.com
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 349
 m.hvg.hu/itthon/20240704_arpad-hid-baleset-ebx

Nocsak, nocsak.

szerk.: most látom hogy a másik topikban már ott van, sorry.

Szerkesztette: Mikey

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 495 — Saturday Night Lights
 m.hvg.hu/itthon/20240704_Kubatov-Gabor-Magyar-Peter-egy-ripacs-a-Fidesztol-csak-ket-szazalekot-vitt-el

Indexes interjú, ki más a riporter, mint Rónai Egon 😊 (a válaszokat meg hagyjuk is)

kész
r.baggio
Vicces, amikor már nem képesek önreflexióra és a régi módszerek közben már nem működnek. Focistafeleség, ripacs, ez mind 1-2% plusz a Tiszának.

Szerkesztette: Dzsokijuing

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 421

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 473 — Sworn to the Dark
 m.hvg.hu/itthon/20240704_Kubatov-Gabor-Magyar-Peter-egy-ripacs-a-Fidesztol-csak-ket-szazalekot-vitt-el

Indexes interjú, ki más a riporter, mint Rónai Egon 😊 (a válaszokat meg hagyjuk is)

kész
r.baggio
volt már vele Kocsis Máté interjú is a választás előtt az indexen. jót röhögcséltek együtt mikor ekezték MP-t.

built for this shit

több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 987
repteresek figyelmebe:

24.hu/belfold/2024/07/03/hungarocontrol-repules-kesesek-osztrak-legiiranyitasi-vezeto-liebhart/
csebi
Na ez a sztori ennek a  hu.euronews.com/2021/07/27/megtiltottak-a-sztrajkot-a-magyar-legi-iranyitoknak hírnek a következménye. A HC-nál 2 évig képeznek egy irányítót, utána dolgozik egyedül, tehát azonnal nem tudják pótolni őket, márpedig európaszerte nagy igény van irányítókra. Úgy hallottam még Horvátországba is inkább mennek dolgozni, de főképp az eurocontol várja őket szeretettel. Jól képzett angolul beszélő, fiatal irányítók. Nagyon nem jön be nekik ez a vezetés (ezt csak közvetve hallottam).
A különböző rendszereken meg lehet nézni, hogy ezeket a résidőket a gépek miért kapják és jelentős részük bizony magyar ATC slot, ami azt jelenti, hogy a cikk alapvetően igaz, ha nem is csak a HC a hibás, de mindenképp jelentős okozója a késéseknek.
Szóval igen, tényleg baj van a HC-nál, de szerintem a kormány dolgozik már a megoldáson. Ahogy a sztrájkot megtíltották, most majd megtíltják a felmondást is. Aztán már csak a betegállománnyal és a hazamenetellel kell valamit csinálni.
Klaci79
Katonai légiirányítók esetleg?
Azokat is lehet most már bárhova pakolni.
Vagy hát jönnek majd a szovjetek mint zsoldosok vagy gyorsan honosítva lesznek.
Lúdas Solymi

Szerkesztette: Klaci79
több mint 1 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 466 — Ajmo Vatreni
repteresek figyelmebe:

24.hu/belfold/2024/07/03/hungarocontrol-repules-kesesek-osztrak-legiiranyitasi-vezeto-liebhart/
csebi
Na ez a sztori ennek a  hu.euronews.com/2021/07/27/megtiltottak-a-sztrajkot-a-magyar-legi-iranyitoknak hírnek a következménye. A HC-nál 2 évig képeznek egy irányítót, utána dolgozik egyedül, tehát azonnal nem tudják pótolni őket, márpedig európaszerte nagy igény van irányítókra. Úgy hallottam még Horvátországba is inkább mennek dolgozni, de főképp az eurocontol várja őket szeretettel. Jól képzett angolul beszélő, fiatal irányítók. Nagyon nem jön be nekik ez a vezetés (ezt csak közvetve hallottam).
A különböző rendszereken meg lehet nézni, hogy ezeket a résidőket a gépek miért kapják és jelentős részük bizony magyar ATC slot, ami azt jelenti, hogy a cikk alapvetően igaz, ha nem is csak a HC a hibás, de mindenképp jelentős okozója a késéseknek.
Szóval igen, tényleg baj van a HC-nál, de szerintem a kormány dolgozik már a megoldáson. Ahogy a sztrájkot megtíltották, most majd megtíltják a felmondást is. Aztán már csak a betegállománnyal és a hazamenetellel kell valamit csinálni.
Klaci79
Kemény munkával ez lett Viktorból, a Fideszből, a kezdődő demokráciánkból.
több mint 1 éve

kész

---
több mint 1 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 052
repteresek figyelmebe:

csebi
Klaci79
Katonai légiirányítók esetleg?
Azokat is lehet most már bárhova pakolni.
Vagy hát jönnek majd a szovjetek mint zsoldosok vagy gyorsan honosítva lesznek.
több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 582
 444.hu/2024/07/03/tortenelmi-csucsra-ertek-a-magyar-haztartasok-tartozasai?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2mAgr5kvoHe8jGV8QAyGa7ZR5VzlpNSr_29v2QlNoqVn7lKfUvuwLqlhk_aem_AU3g7Vz7f5M_zXPp4Px5Bg

meanwhile.

hesteg szemétbankok.
több mint 1 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 421

zacknorb
Az országra szégyen, hogy ilyen emberek még írogathatnak...
NB2
A tanárának meg elismerés, hogy sikerült megtanítania írni.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 624
Simicska szigligeti kertszomszédja újra akcióban.
 444.hu/2024/07/04/ok-segitettek-a-hatterbol-felepiteni-magyar-peter-30-szazalekot-hozo-kampanyat-es-orszagjarasat
Dzsokijuing
ezt el tudnád küldeni ajándékba lécci?
több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 495 — Saturday Night Lights
Simicska szigligeti kertszomszédja újra akcióban.
 444.hu/2024/07/04/ok-segitettek-a-hatterbol-felepiteni-magyar-peter-30-szazalekot-hozo-kampanyat-es-orszagjarasat

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 085 — Kinek mit intézett a kormánya

zacknorb
Neten könnyű nagylegénynek lenni.
Álljon ki az utcára és ott pofázzon, hogy "ez az autó is, ez az óra is, meg a pénzzel kitömött zsebem is a ti adótokból van".
Gyorsan futás lenne belőle.
kittli
Mondjuk én felfedezni vélek benne kurva sok iróniát, hogy aha, persze, a ti adótokból vagyunk (szerintük, és a hivatalos kommunikáció szerint nyilván nem), akkor játszunk is rá erre.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 349
Orbán arra utasította minisztereit, hogy vizsgálják meg, hogy hogyan lehetne kilépni a Nemzetközi Büntetőbíróságból

EU-s elnökként, zseniális. 😀😀😀

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May