Politika
69 feliratkozó
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 684
nem egyertelmu.minden telepules vagy bizonyos telepulesek donthetnek?telex.hu/belfold/2025/05/14/torvenyjavaslat-benyujtas-bekoltozok-telepulesvedelem-navracsics-tibor
több mint 1 éve
erre próbáltam célozni tegnap esteEllenben őket tényleg megpróbálták a hőskorukban kormányzati szinten elérhetetlenné tenni, voltak ilyen irányú magyar-amerikai diplomáciai mozgolódások.Kuruc mint ellenzéki... 😊a kuruc is megoldja, hogy ne tudják bezárni, 444, 24, telex is megtudnáSztem a lényeg elveszett nálad. Ez tipikusan ha van rajta sapka akkor ha nincs rajta akkor meg azért.
NB2
Ha a kurucot nem vegzaljak az nem azért lesz mert megoldja hanem mert nem akarjak.
csebi
warr_b
Kampman
több mint 1 éve
MP a szuvenírszarfejű törvényjavaslatra reagálvaNekem az a bajom ezzel, hogy ha mindenre legyintünk, akkor a 11 hónap könnyen lehet 11 év is...
“11 hónap van még a választásig, addig már fél lábon is kibírjuk!”
Hát nem tudom… nekem van egy olyan rossz előérzetem, hogy ez a kijelentés nem fog jól öregedni…
Cowboykarcsi90
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 1 éve
Ez a HK mit jelent OV Facebookján? Hülye kurva?
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
MP a szuvenírszarfejű törvényjavaslatra reagálva“11 hónap van még a választásig, addig már fél lábon is kibírjuk!”
Hát nem tudom… nekem van egy olyan rossz előérzetem, hogy ez a kijelentés nem fog jól öregedni…
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
Mondjuk ilyenkor merül fel, hogy megéri-e ez az egész.Halálos beteg, mire bármi kiderül addigra elpatkol ez a patkány/is/Lemondott Polt PéterMennyi szart lapátolt be a szőnyeg alá ....
Amadeus the Young
ThundersNFL a Paraszt
Így ez ennyi…
ozibozi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Ellenben őket tényleg megpróbálták a hőskorukban kormányzati szinten elérhetetlenné tenni, voltak ilyen irányú magyar-amerikai diplomáciai mozgolódások.Kuruc mint ellenzéki... 😊a kuruc is megoldja, hogy ne tudják bezárni, 444, 24, telex is megtudnáSztem a lényeg elveszett nálad. Ez tipikusan ha van rajta sapka akkor ha nincs rajta akkor meg azért.
NB2
Ha a kurucot nem vegzaljak az nem azért lesz mert megoldja hanem mert nem akarjak.
csebi
warr_b
több mint 1 éve
Lemondott Polt PéterMennyi szart lapátolt be a szőnyeg alá ....
Amadeus the Young
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
ugye-ugyeLemondott Polt PéterMP 2-3,hete mondta, csak akkor még mindenki által tudottt folyosói pletyka volt
Amadeus the Young
ozibozi
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2025/05/14/polt-peter-legfobb-ugyesz-lemondas-sulyok-tamasLemondott Polt Pétermint ügyész vagy már mint alkotmánybíró?
Amadeus the Young
Negritis, a vajda

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Lemondott Polt PéterMP 2-3,hete mondta, csak akkor még mindenki által tudottt folyosói pletyka volt
Amadeus the Young
több mint 1 éve
ügyészLemondott Polt Pétermint ügyész vagy már mint alkotmánybíró?
Amadeus the Young
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Lemondott Polt Pétermint ügyész vagy már mint alkotmánybíró?
Amadeus the Young
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Lemondott Polt Péter
több mint 1 éve
Egy brancs a mi hazánk és a fidesz ostoba szakosztálya.A kérdés csak az 5 % elosztása.
A király egy 4 % lenne a náciknak. Bocsánat-az igazi patriótaknak.
Vicc ahogy megint -100 év távlatában- a nacionalistákat megint összeterelik a fasisztákkal.
Megérdemlik mind egymást.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Elfelejtitek, hogy MOST próbál a Fidesz szavazókat elszipkázni, a Mi hazánktól*, de volt idő, amikor a Jobbik/Mi Hazánk ellenség volt. Próbálták befogni a kuruc száját.nagyon rühellik orbánt, de nála jobban csak mindenki mást aki nem állampárt vagy tanya. pedig rohadt vicces lenne egy szikrás mitanyánk jelölt, én szavaznék is rá xd
*megjegyzem ha a Mi Hazánk összeborul a Fidesszel, az nem x+y, hanem x+0,001y, mert a Mi Hazánkosok is kb úgy rühellik Orbánt mint mi!
NB2
több mint 1 éve
Elfelejtitek, hogy MOST próbál a Fidesz szavazókat elszipkázni, a Mi hazánktól*, de volt idő, amikor a Jobbik/Mi Hazánk ellenség volt. Próbálták befogni a kuruc száját.Ezért fognak a választás után összeborulni amikor már csak a hőbörgés marad a szavazóiknak
*megjegyzem ha a Mi Hazánk összeborul a Fidesszel, az nem x+y, hanem x+0,001y, mert a Mi Hazánkosok is kb úgy rühellik Orbánt mint mi!
NB2
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
a Mi Hazánkosok is kb úgy rühellik Orbánt mint mi!Pont, mint ez a román elnökjelölt.
NB2
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Elfelejtitek, hogy MOST próbál a Fidesz szavazókat elszipkázni, a Mi hazánktól*, de volt idő, amikor a Jobbik/Mi Hazánk ellenség volt. Próbálták befogni a kuruc száját.*megjegyzem ha a Mi Hazánk összeborul a Fidesszel, az nem x+y, hanem x+0,001y, mert a Mi Hazánkosok is kb úgy rühellik Orbánt mint mi!
több mint 1 éve
Jajj, ugyandehogy.Kuruc mint ellenzéki... 😊a kuruc is megoldja, hogy ne tudják bezárni, 444, 24, telex is megtudnáSztem a lényeg elveszett nálad. Ez tipikusan ha van rajta sapka akkor ha nincs rajta akkor meg azért.
NB2
csebi
warr_b
Csak NB2 tudja, hogy "tiltott" lapot olvas, amit jobb érzésű helyeken nem engednének működni, de itt valahogy mégiscsak megy.
A kuruc amúgy is egy hagyományőrző oldal, ahol a túrázni vágyók is informálódhatnak.
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Kuruc mint ellenzéki... 😊a kuruc is megoldja, hogy ne tudják bezárni, 444, 24, telex is megtudnáSztem a lényeg elveszett nálad. Ez tipikusan ha van rajta sapka akkor ha nincs rajta akkor meg azért.
NB2
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
a kuruc is megoldja, hogy ne tudják bezárni, 444, 24, telex is megtudnáSztem a lényeg elveszett nálad. Ez tipikusan ha van rajta sapka akkor ha nincs rajta akkor meg azért.
NB2
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
24.hu/belfold/2025/05/14/gulyas-marton-partizan-lanczi-torveny-szuverenitas-media-tamogatasfellepes/