NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
68
15
19:00
New Orleans Saints - New York Jets
34
12
Cleveland Browns - Buffalo Bills
29
11
New York Giants - Minnesota Vikings
22
6
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
21
7
19:00, MAX4
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
19
7
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
18
8
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
4
3
Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
444.hu/2024/02/11/bayerek-utcai-erodemonstraciot-tartananak-novak-bukasa-utanJó molinóik lesznek majd:
Ez is kurva jó 😂
Gyurma Pappa
"Kiengedtük egy pedofil bűnsegédjét, de miénk a morális fölény"
több mint 1 éve
444.hu/2024/02/11/bayerek-utcai-erodemonstraciot-tartananak-novak-bukasa-utanEz is kurva jó 😂

több mint 1 éve
Erről a Pofa be! c. francia klasszikus jut eszembe.Említettem, hogy ő a kedvencem?Arra lehetne mozgalmat indítani, hogy ezt a csajt bezárják valami intézetbe és eldobják a kulcsot messzire? Azt aláírnám...
444.hu/2024/02/12/skrabski-fruzsina-mozgalmat-inditott-hogy-ne-fogadjak-el-novak-lemondasat
Egyszerűen fenomenális, hogy valaki ezt nyilvánosan csinálja.
Gyurma Pappa
StormST
Vernet: - Vigye el Quentin-t, jobb lesz neki a bolondokházában.
Doktor: - Bolondok háza, nem hülyék háza. Nem hiába nem építenek hülyék házát. Felemésztené az építőanyag készletet.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 410
24.hu/belfold/2024/02/12/magyar-peter-varga-judit-schadl-ugy-volner-pal/
több mint 1 éve
Említettem, hogy ő a kedvencem?Arra lehetne mozgalmat indítani, hogy ezt a csajt bezárják valami intézetbe és eldobják a kulcsot messzire? Azt aláírnám...
444.hu/2024/02/12/skrabski-fruzsina-mozgalmat-inditott-hogy-ne-fogadjak-el-novak-lemondasat
Gyurma Pappa

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
A)Említettem, hogy ő a kedvencem?Nem tudom h mit higyjek…
Gyurma Pappa
Ennyire vak/tudatlan…vagy azt gondolja h mivel nem Novak “hibazott”, akkor vallalja mas a felelosseget vagy ez is egy ujabb csinalt zaj a fideszes mediaterben?
Lúdas Solymi

több mint 1 éve
Említettem, hogy ő a kedvencem?Nem tudom h mit higyjek…
Gyurma Pappa
Ennyire vak/tudatlan…vagy azt gondolja h mivel nem Novak “hibazott”, akkor vallalja mas a felelosseget vagy ez is egy ujabb csinalt zaj a fideszes mediaterben?
több mint 1 éve
Említettem, hogy ő a kedvencem?444.hu/2024/02/12/skrabski-fruzsina-mozgalmat-inditott-hogy-ne-fogadjak-el-novak-lemondasat

több mint 1 éve
telex.hu/gazdasag/2024/02/12/lelegeztetogep-vasarlas-ar-csokkenes-licithahahaha mekkora gecik
Beki
megvették az adónkból, hogy aztán eladják nekünk, úgy hogy van rajta áfa
masterclass 😀
több mint 1 éve
nem lehet hogy fél? tegnap csinált egy hülyeséget, ma meg bele kellett állni, hogy elég nagy nyilvánosságot kapjon a beszólása és ettől várja a védelmet. előre rákente rogánra, hogyha neki bármi baja lesz, akkor az az ő hibája valszegHa fel akkor csondben marad es egy het mulva a kutya nem foglalkozik vele.
Homonnay is hogy meghalt…
Fontos_Vidra
több mint 1 éve
nem lehet hogy fél? tegnap csinált egy hülyeséget, ma meg bele kellett állni, hogy elég nagy nyilvánosságot kapjon a beszólása és ettől várja a védelmet. előre rákente rogánra, hogyha neki bármi baja lesz, akkor az az ő hibája valszegHomonnay is hogy meghalt…
több mint 1 éve
Lehet, hogy MP most vagy indulatból nyilatkozott (ekkor viszont szerintem buta, amit nem feltétlenül gondolnék, bár azért láttunk már magas pozícióban lévő okos ostobákat) vagy most meg akarta lovagolni a helyzetet és újra/átpozícionálnia magát.ha csak nem kibaszott jó színész akkor hirtelen felindulás volt
Lúdas Solymi
nagyon érződik rajta hogy érzelemből beszél csak
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Ez a volt feleség nem az a típusú volt feleség. Itt két idegen ember volt összezárva.Igen, éppen ezért kellett volna felhangosítani. Értem, amit mondasz, ezek azonban - nem kizárólag, de elsősorban - az interjúalany szempontjai. Ami nem feltétlenül egyezik a kérdező (és a néző) aspektusával. De akár duplanyertes játékot is ki lehetett volna hozni a beszélgetésből: Magyar Péter arra használja, amire akarja, közben mi is megkapjuk a választ azokra a kérdésekre, amelyekre kíváncsiak vagyunk. Ez csak nagyon mérsékelten jött össze, vagy még annyira se.Ezt azért nagyon halkan, éppen hogy mondta….Viktorról azért elmondta - némi túlzással -, hogy "bármi történik az országban", az ő felelőssége. Marci erre nem szállt rá, nem is értem. Nem szóltak rá a fülére, hogy érdemes lenne feszegetni a témát? Vagy előre megállapodtak, hogy OV-t nem nagyon basztatják?Nem tudom, mit gondolt magában GM, amikor Magyar Péter a végén közölte vele, hogy "igazán kényes dolgokról nem beszélgettünk". Kicsit ciki.Úgy általában, tényleg nem beszélgettek olyanról, amit mondjuk mi itt a fórumon nem pletykàltunk, vagy beszéltünk meg. A diakhitelnél járt a Számvevőszék hogy basztassa, ha nem maradnak együtt, na bumm. Ezt leírták itt páran anno, hogy be lettek fenyítve, hogy választás előtt nincs válás. A Balásy cégével kell szerződni, aki túlárazta a szarját, hát ezt már agyonnyomozta a 444-Telex tengely. Tiborczé a fél ország. Oké, ezt azért Marci műsorában a Partizánon elmondani nem olyan nagy bátorság, megteszik minden héten. Felmelegített néhány dolgot, amit a politika iránt érdeklődők, azzal dolgozók tudtak, sejtettek, olvastak stb.
nagylaza, főpohárnok
De a baggio által minden héten említett - habár nem értek vele általában egyet 😊- kognitív disszonanicia ennél a faszinál tisztán megvan. Hát itt minden fasza csak a szemét Rogán 😊 szegény Viktor ha tudná. Hát most mi baj van az idegenellenes uszítással? Ha így lehet nyerni, így lehet nyerni. Oké.
De valóban volt annyi esze, hogy igazán szaros dolgot nem mondott, de meglebegtette hogy tudna, amit egyébként el is hiszek. Nem hülye faszi ez, mégha ma nagyon elvitték az érzelmei is.
MC12
nagylaza, főpohárnok
Azt nem hiszem, hogy előre megállapodtak volna bármiben, egyszerűen egy ilyen interjúalany nehéz eset. Látszik rajta, hogy érzelmileg nagyon be van vonódva személyesen, családilag, munkahelyileg, barátilag stb. Ebben az érzelmi alapállásban nehéz eleve eldönteni, hogy milyen interjú legyen, mit piszkálsz, mit nem. Miben fog igazat mondani? Mit hallgat el? Mire használja ő a műsort és Marcit? (Ezt pedzegette is Marci, nem is jött rá egyértelmű válasz) És akkor ott van még az is, hogy mennyire basztatsz egy láthatóan érzelmileg ennyire készen lévő interjúalanyt? Ezt volt szerintem a red flag, ami miatt nem álltak bele jobban kérdésekbe. Lehet, hogy ki tudtak volna taposni valamit belőle, de milyen áron? És honnan tudják, hogy amit így kierőszakoltak belőle, az igaz és nem kell holnaptól perre járni?
Ezért gyűlöltem és ezerrel beszéltem le az összes ügyfelemet/munkáltatómat a hirtelen, érzelmi alapú interjúról. “Hívd a Nemzetet MC küldjenek azonnal valakit, interjút adunk” - dehogy adunk 😀 telefonálunk, beszélgetünk, alszunk egyet, aztán mégegyet aztán kiderül, hogy nem is úgy van, és mindent el lehet rendezni. Ilyen interjút mint amit ez a csávó adott, egyszer lehet adni. Aztán 15 év múlva mégegyet, amiben azért megbántad, hogy ezt-azt mondtál, nem úgy kellett volna, aludnom kellett volna, érzelmileg fel voltam zaklatva stb.
Ez nem egy kitalált, szerkesztőség által összerakott, bekészített, előre kigondolt kérdésekkel, tematikusan megcsinált interjú volt, hanem egy adhoc, érzelemvezérelt (a csávó részéről) cucc, amit Marci egyébként többnyire ügyesen irányított.
MC12
Apróság, politikától függetlenül: Magyar Péter fel se hívta a volt feleségét a botrány kirobbanása óta? Létezik? Még csak azért se, hogy megkérdezze, milyen állapotban van lelkileg? Üzenetet se váltottak? Lehet, hogy így van, de némi csodálkozással akkor is rá kellett volna kérdezni újra. Elég sok ilyen magas labda maradt fenn a levegőben.
nagylaza, főpohárnok
Lehet, hogy MP most vagy indulatból nyilatkozott (ekkor viszont szerintem buta, amit nem feltétlenül gondolnék, bár azért láttunk már magas pozícióban lévő okos ostobákat) vagy most meg akarta lovagolni a helyzetet és újra/átpozícionálnia magát.
Amit MC12 írt a helyes megoldás az esetek 99%-ában, de van amikor indulatból kell cselekedni, mert utána gondolkodva az ember már csak buktatókat talál.
MP esetében majd az elkövetkezendő hetekben-hónapokban derülhet ki, hogy mit is akar.
Aztán az is lehet, hogy szándékos elterelés.
több mint 1 éve
Igen, éppen ezért kellett volna felhangosítani. Értem, amit mondasz, ezek azonban - nem kizárólag, de elsősorban - az interjúalany szempontjai. Ami nem feltétlenül egyezik a kérdező (és a néző) aspektusával. De akár duplanyertes játékot is ki lehetett volna hozni a beszélgetésből: Magyar Péter arra használja, amire akarja, közben mi is megkapjuk a választ azokra a kérdésekre, amelyekre kíváncsiak vagyunk. Ez csak nagyon mérsékelten jött össze, vagy még annyira se.Ezt azért nagyon halkan, éppen hogy mondta….Viktorról azért elmondta - némi túlzással -, hogy "bármi történik az országban", az ő felelőssége. Marci erre nem szállt rá, nem is értem. Nem szóltak rá a fülére, hogy érdemes lenne feszegetni a témát? Vagy előre megállapodtak, hogy OV-t nem nagyon basztatják?Nem tudom, mit gondolt magában GM, amikor Magyar Péter a végén közölte vele, hogy "igazán kényes dolgokról nem beszélgettünk". Kicsit ciki.Úgy általában, tényleg nem beszélgettek olyanról, amit mondjuk mi itt a fórumon nem pletykàltunk, vagy beszéltünk meg. A diakhitelnél járt a Számvevőszék hogy basztassa, ha nem maradnak együtt, na bumm. Ezt leírták itt páran anno, hogy be lettek fenyítve, hogy választás előtt nincs válás. A Balásy cégével kell szerződni, aki túlárazta a szarját, hát ezt már agyonnyomozta a 444-Telex tengely. Tiborczé a fél ország. Oké, ezt azért Marci műsorában a Partizánon elmondani nem olyan nagy bátorság, megteszik minden héten. Felmelegített néhány dolgot, amit a politika iránt érdeklődők, azzal dolgozók tudtak, sejtettek, olvastak stb.
nagylaza, főpohárnok
De a baggio által minden héten említett - habár nem értek vele általában egyet 😊- kognitív disszonanicia ennél a faszinál tisztán megvan. Hát itt minden fasza csak a szemét Rogán 😊 szegény Viktor ha tudná. Hát most mi baj van az idegenellenes uszítással? Ha így lehet nyerni, így lehet nyerni. Oké.
De valóban volt annyi esze, hogy igazán szaros dolgot nem mondott, de meglebegtette hogy tudna, amit egyébként el is hiszek. Nem hülye faszi ez, mégha ma nagyon elvitték az érzelmei is.
MC12
nagylaza, főpohárnok
Azt nem hiszem, hogy előre megállapodtak volna bármiben, egyszerűen egy ilyen interjúalany nehéz eset. Látszik rajta, hogy érzelmileg nagyon be van vonódva személyesen, családilag, munkahelyileg, barátilag stb. Ebben az érzelmi alapállásban nehéz eleve eldönteni, hogy milyen interjú legyen, mit piszkálsz, mit nem. Miben fog igazat mondani? Mit hallgat el? Mire használja ő a műsort és Marcit? (Ezt pedzegette is Marci, nem is jött rá egyértelmű válasz) És akkor ott van még az is, hogy mennyire basztatsz egy láthatóan érzelmileg ennyire készen lévő interjúalanyt? Ezt volt szerintem a red flag, ami miatt nem álltak bele jobban kérdésekbe. Lehet, hogy ki tudtak volna taposni valamit belőle, de milyen áron? És honnan tudják, hogy amit így kierőszakoltak belőle, az igaz és nem kell holnaptól perre járni?
Ezért gyűlöltem és ezerrel beszéltem le az összes ügyfelemet/munkáltatómat a hirtelen, érzelmi alapú interjúról. “Hívd a Nemzetet MC küldjenek azonnal valakit, interjút adunk” - dehogy adunk 😀 telefonálunk, beszélgetünk, alszunk egyet, aztán mégegyet aztán kiderül, hogy nem is úgy van, és mindent el lehet rendezni. Ilyen interjút mint amit ez a csávó adott, egyszer lehet adni. Aztán 15 év múlva mégegyet, amiben azért megbántad, hogy ezt-azt mondtál, nem úgy kellett volna, aludnom kellett volna, érzelmileg fel voltam zaklatva stb.
Ez nem egy kitalált, szerkesztőség által összerakott, bekészített, előre kigondolt kérdésekkel, tematikusan megcsinált interjú volt, hanem egy adhoc, érzelemvezérelt (a csávó részéről) cucc, amit Marci egyébként többnyire ügyesen irányított.
MC12
Apróság, politikától függetlenül: Magyar Péter fel se hívta a volt feleségét a botrány kirobbanása óta? Létezik? Még csak azért se, hogy megkérdezze, milyen állapotban van lelkileg? Üzenetet se váltottak? Lehet, hogy így van, de némi csodálkozással akkor is rá kellett volna kérdezni újra. Elég sok ilyen magas labda maradt fenn a levegőben.
több mint 1 éve
Ezt azért nagyon halkan, éppen hogy mondta….Viktorról azért elmondta - némi túlzással -, hogy "bármi történik az országban", az ő felelőssége. Marci erre nem szállt rá, nem is értem. Nem szóltak rá a fülére, hogy érdemes lenne feszegetni a témát? Vagy előre megállapodtak, hogy OV-t nem nagyon basztatják?Nem tudom, mit gondolt magában GM, amikor Magyar Péter a végén közölte vele, hogy "igazán kényes dolgokról nem beszélgettünk". Kicsit ciki.Úgy általában, tényleg nem beszélgettek olyanról, amit mondjuk mi itt a fórumon nem pletykàltunk, vagy beszéltünk meg. A diakhitelnél járt a Számvevőszék hogy basztassa, ha nem maradnak együtt, na bumm. Ezt leírták itt páran anno, hogy be lettek fenyítve, hogy választás előtt nincs válás. A Balásy cégével kell szerződni, aki túlárazta a szarját, hát ezt már agyonnyomozta a 444-Telex tengely. Tiborczé a fél ország. Oké, ezt azért Marci műsorában a Partizánon elmondani nem olyan nagy bátorság, megteszik minden héten. Felmelegített néhány dolgot, amit a politika iránt érdeklődők, azzal dolgozók tudtak, sejtettek, olvastak stb.
nagylaza, főpohárnok
MC12
nagylaza, főpohárnok
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Viktorról azért elmondta - némi túlzással -, hogy "bármi történik az országban", az ő felelőssége. Marci erre nem szállt rá, nem is értem. Nem szóltak rá a fülére, hogy érdemes lenne feszegetni a témát? Vagy előre megállapodtak, hogy OV-t nem nagyon basztatják?Nem tudom, mit gondolt magában GM, amikor Magyar Péter a végén közölte vele, hogy "igazán kényes dolgokról nem beszélgettünk". Kicsit ciki.Úgy általában, tényleg nem beszélgettek olyanról, amit mondjuk mi itt a fórumon nem pletykàltunk, vagy beszéltünk meg. A diakhitelnél járt a Számvevőszék hogy basztassa, ha nem maradnak együtt, na bumm. Ezt leírták itt páran anno, hogy be lettek fenyítve, hogy választás előtt nincs válás. A Balásy cégével kell szerződni, aki túlárazta a szarját, hát ezt már agyonnyomozta a 444-Telex tengely. Tiborczé a fél ország. Oké, ezt azért Marci műsorában a Partizánon elmondani nem olyan nagy bátorság, megteszik minden héten. Felmelegített néhány dolgot, amit a politika iránt érdeklődők, azzal dolgozók tudtak, sejtettek, olvastak stb.
nagylaza, főpohárnok
MC12
több mint 1 éve
index.hu/belfold/2024/02/11/novak-katalin-varga-judit-lemondas-ungar-peter-lmp-gyermekvedelem-koztarsasagi-elnok/vilag bohoca.
ejj a háztáji ellenzék 😀
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Csak azok legalább léteznek. 😀gondolom kapás bogi képei mellett van a fiókbanEgy esetleges leszbi videó, amin Varga Judit is szerepelhet.Kicsit sajnálom, hogy Marci nem kérdezett rá az ollózós videóra.Mi az az ollózos videó?
vpi
steelwolf
Létezését nem igazolták és nem is cáfolták eddig.
Kampman
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Ezek nem atombombák hanem inkább maguk által lerakott aknák csak nèha elfelejtik hova nem szabad lèpni 😏Na megint be lett lengetve egy atombomba, előbb utóbb valaki robbantani is fog. Az a kiszólás, hogy Rogán helyébe vigyáznék, hogy Magyar Péternek a haja szála se görbüljön bizony egy nyilt fenyegetésnek hangzott.Ennyi atombomba összesen nincs az USA-ban meg az oroszoknál amennyi itthon 😊
Tarsi
MC12
több mint 1 éve
Nem tudom, mit gondolt magában GM, amikor Magyar Péter a végén közölte vele, hogy "igazán kényes dolgokról nem beszélgettünk". Kicsit ciki.Úgy általában, tényleg nem beszélgettek olyanról, amit mondjuk mi itt a fórumon nem pletykàltunk, vagy beszéltünk meg. A diakhitelnél járt a Számvevőszék hogy basztassa, ha nem maradnak együtt, na bumm. Ezt leírták itt páran anno, hogy be lettek fenyítve, hogy választás előtt nincs válás. A Balásy cégével kell szerződni, aki túlárazta a szarját, hát ezt már agyonnyomozta a 444-Telex tengely. Tiborczé a fél ország. Oké, ezt azért Marci műsorában a Partizánon elmondani nem olyan nagy bátorság, megteszik minden héten. Felmelegített néhány dolgot, amit a politika iránt érdeklődők, azzal dolgozók tudtak, sejtettek, olvastak stb.
nagylaza, főpohárnok
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
gondolom kapás bogi képei mellett van a fiókbanEgy esetleges leszbi videó, amin Varga Judit is szerepelhet.Kicsit sajnálom, hogy Marci nem kérdezett rá az ollózós videóra.Mi az az ollózos videó?
vpi
steelwolf
Kampman
több mint 1 éve
Nem tudom, mit gondolt magában GM, amikor Magyar Péter a végén közölte vele, hogy "igazán kényes dolgokról nem beszélgettünk". Kicsit ciki.még nem láttam, de úgy nehéz belemenni "kényesebb" dolgokba hogy nem volt időd rendesen utána járni hogy kiről van szó
nagylaza, főpohárnok
ugye a "sebesség" oltárán feláldozták valszeg a mélységet
több mint 1 éve
Egy esetleges leszbi videó, amin Varga Judit is szerepelhet.Kicsit sajnálom, hogy Marci nem kérdezett rá az ollózós videóra.Mi az az ollózos videó?
vpi
steelwolf
több mint 1 éve
index.hu/belfold/2024/02/11/novak-katalin-varga-judit-lemondas-ungar-peter-lmp-gyermekvedelem-koztarsasagi-elnok/ejj a háztáji ellenzék 😀