NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
18
8
19:00
New Orleans Saints - New York Jets
7
6
Cleveland Browns - Buffalo Bills
5
3
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
5
4
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
4
3
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
3
3
19:00, MAX4
New York Giants - Minnesota Vikings
2
2
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
2
2
Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
a jogban jártas emberektől kérdezem:Elméletben 1 ft-ért is vállalhatja, szabadáras meló.
az orbán család céges jogásza mit tud tenni egy büntető eljárásnál? miért őt kérték fel? nem dolgozik rettentő drágán egy ilyen ember, ami egy mezei igazgatónak megfizethetetlen?
Fontos_Vidra
Attól, h Orbánnak cégügyet visz, másnak vihet büntetőt+ komplett iroda szakosodhad több mindenre több ügyvéddel.
Vagy a te adódból is fizethették.
több mint 1 éve
a jogban jártas emberektől kérdezem:az orbán család céges jogásza mit tud tenni egy büntető eljárásnál? miért őt kérték fel? nem dolgozik rettentő drágán egy ilyen ember, ami egy mezei igazgatónak megfizethetetlen?
több mint 1 éve
24.hu/belfold/2024/02/11/orban-viktor-novak-katalin-lemondasa-reakcio/Na vajon hol lehet a zsíros deszka?
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2024/02/11/pop-mert-k-endre-bicske-gyermekotthon-vad-kegyelem-megszol-aldozatMost aztán kapja ez a genylada rendesen. Remélem a sajtó nem hagyja annyiban ezt az egészet.
több mint 1 éve
telex.hu/napirajz/2021/12/21/jo-atmenet'21-es napirajz, ami szépen öregedett... 😀
Most jön akkor az üveg kékfrankos.
Szerkesztette: Lecsó
több mint 1 éve
Nem állunk már messze Oroszorszagtol, lehet OV-nak egyszerubb lenne az élet. De én se hiszem, hogy bármi ilyesmi történik vele. Szépen megdobálják fidess ürülékkel, aztán elfelejtik az emberek.Ugyan, ez nem Oroszország.Csak nehogy véletlenül öngyilkosságot kövessen el, úgy hogy hátba szúrja magát, vagy tarkón lövi magát vagy esetleg kiesik a csukott ablakon.És tudja és fokozza 😀Kicsit hitelesebb volna a dolog, ha azt a pár száz milliót (nagyon konzervatív becslés) amit kitalicskázott a rendszerből, No azt is visszaadná valami nemes célra 😊 holott ez figura tulajdonképpen senkit nem érdekel, éppen ezért egyszerre szórakoztató és szánalmas ez a vergődés.444.hu/2024/02/11/magyar-peter-minden-eszkozzel-megprobalnak-majd-vadolni-lejaratni-ellehetetleniteniVagy csak bedurcázott mert kiesett minden jóféle pozícióból.Ne légy már ennyire naív! Egy ilyen után a legnagyobb lehetősége, hogy feltörték a profolját, ha ezt nem veszik be, akkor neki már nem szólnak, nemhogy személyesen, de már a telefont se veszik fel neki! Ellenséggé vált és kiszólt a karámból!Vagy csak azt hiszi, hogy van errefele keresnivalója, aztán olyannal haknizik, ami nyilvánvaló.Azért O is bátran beszél most már, hisz a lóvé meg van. Nem Magyarországon fejezi be a pályafutását, de jó látni hogy az elitben is unják már ezt a szart.Ja, pont ezen gondolkodtam én is, hogy jó lehet a csávó a tőzsdén, biztos itt húzta meg a kiszállót a NERszvényből.
KB23
Vitézlő Titoknok tomz
Majd szólnak neki, hogy nem kellene,
Lúdas Solymi
VanillaSky
Keresnivalót meg úgy értettem, hogy a "független" vagy ellenzéki oldalon próbál a zavarosban halászgatni...
Szerinted magától mondott le a betöltött pozícióiból, mert hitt egy jobb Magyarországban ahogy írta?
Most úgy csinál mintha odaszólt volna, de azért tudja h hol a határ, mert semmi olyat nem mondott amit előtte más ne mondott volna.
Lehet sérti, hogy őt a volt feleségétől függetlenül nem akarták bevenni a buliba.
Lúdas Solymi
Muhaha, megvilágosodott a lelkem ennyi idő után...a rendszer áldozata 😀
Lúdas Solymi
MC12
Lúdas Solymi
KB23
Semmi olyat nem mondott, ami ne lenne tudott...sértett, jár a szája.
Azt hitte, hogyha jó katonaként végrehajtja amit kell, akkor ővele nem fogják azt csinálni mint az előtte lévő többivel.
Vagy csak rájött, hogy ő itt a zsíros fazékhoz így nem fog hozzájutni és most durcázik.
Különben mi értelme lenne látszatházasságokat fenntartani...
Annyira nem hülye, hogy borítsa a bilit meg valszeg semmi bizonyítéka nincs semmiről se, csak hallotta Jucustól és ennyi.
Innentől kezdve ez meg csak sima ugatás.
A Simicska és nála nagyobb kutyák is csendben maradtak, majd pont ő lesz a kivétel?
Ha az akar lenni, akkor viszont neki mindent fel kell áldoznia, mert máshogy nem megy...
Szal, majd hiszem ha látom.
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Ugyan, ez nem Oroszország.Csak nehogy véletlenül öngyilkosságot kövessen el, úgy hogy hátba szúrja magát, vagy tarkón lövi magát vagy esetleg kiesik a csukott ablakon.És tudja és fokozza 😀Kicsit hitelesebb volna a dolog, ha azt a pár száz milliót (nagyon konzervatív becslés) amit kitalicskázott a rendszerből, No azt is visszaadná valami nemes célra 😊 holott ez figura tulajdonképpen senkit nem érdekel, éppen ezért egyszerre szórakoztató és szánalmas ez a vergődés.444.hu/2024/02/11/magyar-peter-minden-eszkozzel-megprobalnak-majd-vadolni-lejaratni-ellehetetleniteniVagy csak bedurcázott mert kiesett minden jóféle pozícióból.Ne légy már ennyire naív! Egy ilyen után a legnagyobb lehetősége, hogy feltörték a profolját, ha ezt nem veszik be, akkor neki már nem szólnak, nemhogy személyesen, de már a telefont se veszik fel neki! Ellenséggé vált és kiszólt a karámból!Vagy csak azt hiszi, hogy van errefele keresnivalója, aztán olyannal haknizik, ami nyilvánvaló.Azért O is bátran beszél most már, hisz a lóvé meg van. Nem Magyarországon fejezi be a pályafutását, de jó látni hogy az elitben is unják már ezt a szart.Ja, pont ezen gondolkodtam én is, hogy jó lehet a csávó a tőzsdén, biztos itt húzta meg a kiszállót a NERszvényből.
KB23
Vitézlő Titoknok tomz
Lúdas Solymi
VanillaSky
Keresnivalót meg úgy értettem, hogy a "független" vagy ellenzéki oldalon próbál a zavarosban halászgatni...
Szerinted magától mondott le a betöltött pozícióiból, mert hitt egy jobb Magyarországban ahogy írta?
Most úgy csinál mintha odaszólt volna, de azért tudja h hol a határ, mert semmi olyat nem mondott amit előtte más ne mondott volna.
Lehet sérti, hogy őt a volt feleségétől függetlenül nem akarták bevenni a buliba.
Lúdas Solymi
Lúdas Solymi
MC12
Lúdas Solymi
KB23
Semmi olyat nem mondott, ami ne lenne tudott...sértett, jár a szája.
Azt hitte, hogyha jó katonaként végrehajtja amit kell, akkor ővele nem fogják azt csinálni mint az előtte lévő többivel.
Vagy csak rájött, hogy ő itt a zsíros fazékhoz így nem fog hozzájutni és most durcázik.
Különben mi értelme lenne látszatházasságokat fenntartani...
Annyira nem hülye, hogy borítsa a bilit meg valszeg semmi bizonyítéka nincs semmiről se, csak hallotta Jucustól és ennyi.
Innentől kezdve ez meg csak sima ugatás.
A Simicska és nála nagyobb kutyák is csendben maradtak, majd pont ő lesz a kivétel?
Ha az akar lenni, akkor viszont neki mindent fel kell áldoznia, mert máshogy nem megy...
Szal, majd hiszem ha látom.
több mint 1 éve
Magamat tudom idézni 2014-ből: ez a rendszer már megbukott, de ebből nem következik, hogy a Fidesz elveszíti a választást.Sajátos bukás az, ami sosem realizálódik.
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Csak nehogy véletlenül öngyilkosságot kövessen el, úgy hogy hátba szúrja magát, vagy tarkón lövi magát vagy esetleg kiesik a csukott ablakon.És tudja és fokozza 😀Kicsit hitelesebb volna a dolog, ha azt a pár száz milliót (nagyon konzervatív becslés) amit kitalicskázott a rendszerből, No azt is visszaadná valami nemes célra 😊 holott ez figura tulajdonképpen senkit nem érdekel, éppen ezért egyszerre szórakoztató és szánalmas ez a vergődés.444.hu/2024/02/11/magyar-peter-minden-eszkozzel-megprobalnak-majd-vadolni-lejaratni-ellehetetleniteniVagy csak bedurcázott mert kiesett minden jóféle pozícióból.Ne légy már ennyire naív! Egy ilyen után a legnagyobb lehetősége, hogy feltörték a profolját, ha ezt nem veszik be, akkor neki már nem szólnak, nemhogy személyesen, de már a telefont se veszik fel neki! Ellenséggé vált és kiszólt a karámból!Vagy csak azt hiszi, hogy van errefele keresnivalója, aztán olyannal haknizik, ami nyilvánvaló.Azért O is bátran beszél most már, hisz a lóvé meg van. Nem Magyarországon fejezi be a pályafutását, de jó látni hogy az elitben is unják már ezt a szart.Ja, pont ezen gondolkodtam én is, hogy jó lehet a csávó a tőzsdén, biztos itt húzta meg a kiszállót a NERszvényből.
KB23
Vitézlő Titoknok tomz
Lúdas Solymi
VanillaSky
Lúdas Solymi
Lúdas Solymi
MC12
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Sobri hol van? Novák lemondása óta nem láttam. Már a 91edjére kezdi elölről a posztot hogy Orbán ennek ellenére miért is zseni még mindig de egyszerűen nem jön ki?😃Jajj, ne piszkáld az alvó medvét.
Nemes samu09
Igazából "zseni", hisz a busz alá dobott két feláldozhatót, ráállította a médiát a "bezzeg a baloldal" témára.
Nekünk nem azt kellene monitorozni, hogy az ellenzéki oldalon mi megy és mi látható, hanem h az ő oldalukon mi megy és mi látható, mi a narratíva.
Így a felelős nem ő lett a közvélemény szemében, még ha mindenki tudja h itt kézi vezérlés van, de hát olyanokkal mit akarsz kezdeni, akik azt mondják, hogy ha OV tudna róla, nem engedné...
Mondjuk ettől függetlenül zseninek nem kell hívni, hanem csak egy pragmatikus, ügyes vagy akár kiváló politikus.
több mint 1 éve
Sobri hol van? Novák lemondása óta nem láttam. Már a 91edjére kezdi elölről a posztot hogy Orbán ennek ellenére miért is zseni még mindig de egyszerűen nem jön ki?😃
több mint 1 éve
Magamat tudom idézni 2014-ből: ez a rendszer már megbukott, de ebből nem következik, hogy a Fidesz elveszíti a választást. Mondjuk, azt azért nem hittem volna, hogy még 2024-ben is kétharmaddal a nyakunkon lesz.Előbb vagy utóbb minden diktatúra felfalja önmagát és ez alól Orbán sem kivételOlyan gyönyörű lenne ha ez a bukása kezdetét jelentené...
ThundersNFL a Paraszt
Mikey
És ha minden igaz az IM-ből nem támogatva jelzéssel ment fel a kérelem, ami Nováktól már kegyelemmel ment vissza.Ha támogatta, azért kínos ügy, ha eredetileg nem támogatta, akkor meg azért. Legfeljebb Varga Judit felelőssége az utóbbi esetben kisebb. Másé viszont nagyobb (nem is tudom, kire gondolok).
Tehát senki nem nézett el semmit, konkrétan odaszóltak.
Vargát meg úgy dobták a busz alá, hogy utasításra cselekedett (gondolom Novák is, de Varga magától az egészet nem támogatta)
Egyre jobb az egész sztori 😊
gabokocka
több mint 1 éve
Előbb vagy utóbb minden diktatúra felfalja önmagát és ez alól Orbán sem kivételOlyan gyönyörű lenne ha ez a bukása kezdetét jelentené...
ThundersNFL a Paraszt
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Előbb vagy utóbb minden diktatúra felfalja önmagát és ez alól Orbán sem kivétel
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
És ha minden igaz az IM-ből nem támogatva jelzéssel ment fel a kérelem, ami Nováktól már kegyelemmel ment vissza.Tehát senki nem nézett el semmit, konkrétan odaszóltak.
Vargát meg úgy dobták a busz alá, hogy utasításra cselekedett (gondolom Novák is, de Varga magától az egészet nem támogatta)
Egyre jobb az egész sztori 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
És tudja és fokozza 😀Kicsit hitelesebb volna a dolog, ha azt a pár száz milliót (nagyon konzervatív becslés) amit kitalicskázott a rendszerből, No azt is visszaadná valami nemes célra 😊 holott ez figura tulajdonképpen senkit nem érdekel, éppen ezért egyszerre szórakoztató és szánalmas ez a vergődés.444.hu/2024/02/11/magyar-peter-minden-eszkozzel-megprobalnak-majd-vadolni-lejaratni-ellehetetleniteniVagy csak bedurcázott mert kiesett minden jóféle pozícióból.Ne légy már ennyire naív! Egy ilyen után a legnagyobb lehetősége, hogy feltörték a profolját, ha ezt nem veszik be, akkor neki már nem szólnak, nemhogy személyesen, de már a telefont se veszik fel neki! Ellenséggé vált és kiszólt a karámból!Vagy csak azt hiszi, hogy van errefele keresnivalója, aztán olyannal haknizik, ami nyilvánvaló.Azért O is bátran beszél most már, hisz a lóvé meg van. Nem Magyarországon fejezi be a pályafutását, de jó látni hogy az elitben is unják már ezt a szart.Ja, pont ezen gondolkodtam én is, hogy jó lehet a csávó a tőzsdén, biztos itt húzta meg a kiszállót a NERszvényből.
KB23
Vitézlő Titoknok tomz
Lúdas Solymi
VanillaSky
Lúdas Solymi
Lúdas Solymi
MC12
több mint 1 éve
Ezzel OV is szépen benne van. Az ellenzék emelte a tétet, Novák és Varga levadászása után már Orbán a célpont.A helyettesé, aki kegyelmet kapott.Na a Momentum meg kiderítette, hogy Orbánek ügyvédje volt a csávó védője. Kellemetlen.Mármint a pedo igazgatóé.
gabokocka
nagylaza, főpohárnok
Asszem.
Ha az igazgatóé is az még gázabb.
Szerk.:
És ja, az igazgatót.
Ez igazán családbarát.
gabokocka
Egész jól ütik a vasat, viszik tovább az ügyet, ahogyan azt kell: legyen közvetlen államfőválasztás, Novák ne kapja meg az élete végéig járó juttatásokat, legyenek visszavonhatók az állami kitüntetések...
több mint 1 éve
A helyettesé, aki kegyelmet kapott.Na a Momentum meg kiderítette, hogy Orbánek ügyvédje volt a csávó védője. Kellemetlen.Mármint a pedo igazgatóé.
gabokocka
nagylaza, főpohárnok
Asszem.
Ha az igazgatóé is az még gázabb.
Szerk.:
És ja, az igazgatót.
Ez igazán családbarát.
Szerkesztette: gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Kicsit hitelesebb volna a dolog, ha azt a pár száz milliót (nagyon konzervatív becslés) amit kitalicskázott a rendszerből, No azt is visszaadná valami nemes célra 😊 holott ez figura tulajdonképpen senkit nem érdekel, éppen ezért egyszerre szórakoztató és szánalmas ez a vergődés.444.hu/2024/02/11/magyar-peter-minden-eszkozzel-megprobalnak-majd-vadolni-lejaratni-ellehetetleniteniVagy csak bedurcázott mert kiesett minden jóféle pozícióból.Ne légy már ennyire naív! Egy ilyen után a legnagyobb lehetősége, hogy feltörték a profolját, ha ezt nem veszik be, akkor neki már nem szólnak, nemhogy személyesen, de már a telefont se veszik fel neki! Ellenséggé vált és kiszólt a karámból!Vagy csak azt hiszi, hogy van errefele keresnivalója, aztán olyannal haknizik, ami nyilvánvaló.Azért O is bátran beszél most már, hisz a lóvé meg van. Nem Magyarországon fejezi be a pályafutását, de jó látni hogy az elitben is unják már ezt a szart.Ja, pont ezen gondolkodtam én is, hogy jó lehet a csávó a tőzsdén, biztos itt húzta meg a kiszállót a NERszvényből.
KB23
Vitézlő Titoknok tomz
Lúdas Solymi
VanillaSky
Lúdas Solymi
Lúdas Solymi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Na a Momentum meg kiderítette, hogy Orbánek ügyvédje volt a csávó védője. Kellemetlen.Mármint a pedo igazgatóé.
gabokocka
több mint 1 éve
miért nem? emberek ők is, megcsalják a párjukat, biszexuálisok, kokóznak stb stb...Jutka. Állítólag.Van ugye ez a klasszikus vicc:Melyikük csinált ilyet?
- Csókolom, Pisti lejöhet focizni?
- Pistike meghalt...
-Ú sajnálom. Azért a labdáját elkérhetném?
Szóval remélem, ezek után az ollózós videó azért még előkerül...
Lecsó
Matthew99
De én nem hiszem el.
Lecsó
Szerkesztette: Josszi
¯\_(ツ)_/¯
több mint 1 éve
ugyan.. lehet már tavaly óta rágta az ex párja fejét hogy ezt nem kellett volna.. meg adományozott név nélkül az árváknak is444.hu/2024/02/11/magyar-peter-minden-eszkozzel-megprobalnak-majd-vadolni-lejaratni-ellehetetleniteniVagy csak bedurcázott mert kiesett minden jóféle pozícióból.Ne légy már ennyire naív! Egy ilyen után a legnagyobb lehetősége, hogy feltörték a profolját, ha ezt nem veszik be, akkor neki már nem szólnak, nemhogy személyesen, de már a telefont se veszik fel neki! Ellenséggé vált és kiszólt a karámból!Vagy csak azt hiszi, hogy van errefele keresnivalója, aztán olyannal haknizik, ami nyilvánvaló.Azért O is bátran beszél most már, hisz a lóvé meg van. Nem Magyarországon fejezi be a pályafutását, de jó látni hogy az elitben is unják már ezt a szart.Ja, pont ezen gondolkodtam én is, hogy jó lehet a csávó a tőzsdén, biztos itt húzta meg a kiszállót a NERszvényből.
KB23
Vitézlő Titoknok tomz
Lúdas Solymi
VanillaSky
Lúdas Solymi
Lúdas Solymi
¯\_(ツ)_/¯
több mint 1 éve
nagyot megy444.hu/2024/02/11/magyar-peter-minden-eszkozzel-megprobalnak-majd-vadolni-lejaratni-ellehetetleniteniVagy csak bedurcázott mert kiesett minden jóféle pozícióból.Ne légy már ennyire naív! Egy ilyen után a legnagyobb lehetősége, hogy feltörték a profolját, ha ezt nem veszik be, akkor neki már nem szólnak, nemhogy személyesen, de már a telefont se veszik fel neki! Ellenséggé vált és kiszólt a karámból!Vagy csak azt hiszi, hogy van errefele keresnivalója, aztán olyannal haknizik, ami nyilvánvaló.Azért O is bátran beszél most már, hisz a lóvé meg van. Nem Magyarországon fejezi be a pályafutását, de jó látni hogy az elitben is unják már ezt a szart.Ja, pont ezen gondolkodtam én is, hogy jó lehet a csávó a tőzsdén, biztos itt húzta meg a kiszállót a NERszvényből.
KB23
Vitézlő Titoknok tomz
Lúdas Solymi
VanillaSky
Lúdas Solymi
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
444.hu/2024/02/11/magyar-peter-minden-eszkozzel-megprobalnak-majd-vadolni-lejaratni-ellehetetleniteniVagy csak bedurcázott mert kiesett minden jóféle pozícióból.Ne légy már ennyire naív! Egy ilyen után a legnagyobb lehetősége, hogy feltörték a profolját, ha ezt nem veszik be, akkor neki már nem szólnak, nemhogy személyesen, de már a telefont se veszik fel neki! Ellenséggé vált és kiszólt a karámból!Vagy csak azt hiszi, hogy van errefele keresnivalója, aztán olyannal haknizik, ami nyilvánvaló.Azért O is bátran beszél most már, hisz a lóvé meg van. Nem Magyarországon fejezi be a pályafutását, de jó látni hogy az elitben is unják már ezt a szart.Ja, pont ezen gondolkodtam én is, hogy jó lehet a csávó a tőzsdén, biztos itt húzta meg a kiszállót a NERszvényből.
KB23
Vitézlő Titoknok tomz
Lúdas Solymi
VanillaSky
Lúdas Solymi