Politika
69 feliratkozó
több mint 1 éve
visszakozni nem fog, meg nem is kell most már, de eleve nem volt jó ötlet ezt most bedobni sztem, de majd meglátjuknemtom mennyire jó ötlet most ez a 2 hetes sétálgatás..Szerintem ha most visszakozna ebből, azzal már rá is húznak hogy fel a nyilvánosságtól mert vaj van a füle mögött.
Szesze
Én úgy gondolom, hogy jó ötlet, mert megmutatja, hogy benne van erő és mer a nép közé menni még így is.
KB23
több mint 1 éve
nemtom mennyire jó ötlet most ez a 2 hetes sétálgatás..Szerintem ha most visszakozna ebből, azzal már rá is húznak hogy fel a nyilvánosságtól mert vaj van a füle mögött.
Szesze
Én úgy gondolom, hogy jó ötlet, mert megmutatja, hogy benne van erő és mer a nép közé menni még így is.
több mint 1 éve
persze rá.. alapvetően minden ok lenne ezzel, de nem egy ilyen éles helyzetbennemtom mennyire jó ötlet most ez a 2 hetes sétálgatás..ha MPre gondolsz sztem most nem a legjobb ötlet, szerintem felesleges energiákat ölhet bele erdélybe ami nem fog annyit hozni
Szesze
persze ezzel azért lő egy másik rétegre is és lehet hogy közben kicsit fel tud töltődni
de szerintem elég lett volna egy határon túli túra ősszel és egy február/március környékén a választások előtt
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
nemtom mennyire jó ötlet most ez a 2 hetes sétálgatás..ha MPre gondolsz sztem most nem a legjobb ötlet, szerintem felesleges energiákat ölhet bele erdélybe ami nem fog annyit hozni
Szesze
persze ezzel azért lő egy másik rétegre is és lehet hogy közben kicsit fel tud töltődni
de szerintem elég lett volna egy határon túli túra ősszel és egy február/március környékén a választások előtt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
nemtom mennyire jó ötlet most ez a 2 hetes sétálgatás..
több mint 1 éve
Én most arra leszek kíváncsi, hogy a Lázár által emlegetett, zárt ajtós nemzetbiztonsági bizottság holnapi ülésén elhangzottak, hogy fognak "kiszivárgni" és ez mennyit dob a Tisza százalékán? Mert erősen kétlem, hogyha lenne egy ütős bizonyíték a kezünkben már nem ülne börtönben MP, ahelyett, hogy a Facebookon és youtube-on kürtölik szanaszét az éterbe, hogy egy véletlenül ránk veszélyes párt össze játszik az ukránokkal. Ez amúgy nem nemzetbiztonsági veszély?
több mint 1 éve
Most figyu:mondjuk aki ezt beveszi, az ahhoz is hülye, hogy tudja, hol kell keresni a térképen...
Most:
A.Tisza.Ukrajnából.Jön.Magyarországra!!!!!
Teabee
több mint 1 éve
én azt se tudom mivanHát nehéz követni ezt az agymenést, ami történik.
de asszem boldogabb vagyok addig
Negritis, a vajda
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Hát őőő... Én most hosszú idő után először igen tanácstalan vagyok. Ennek tényleg nem sok értelmét látom, ki itt a célcsoport, kivel akarják ezt lenyeletni? A bázissal? De velük minek? Most akkor ez már az, hogy holnap letartóztatják Romoluszt? Vagy Magyar Pétert? Vagy ha ott még nem tartunk, akkor ez mire jó? Ez a teljesen mellékes ügy, ez az egész kém ügy biztosan nem érdekli az átlag embereket, mondjuk Ukrajna se nagyon, miközben az egész gazdagság haldoklik (most szigorított minden szabályozáson a hitelezésben az összes nagyobb bank, csak mellékesen mondom).Hol van mc12, amikor épp relativizálni kellene az aktuális pofátlanságot?
Gyurma Pappa

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Ez annyira reális, hogy hamarosan megjelenhet a kormányzati kommunikációban. Azután Nomac már nem tudja letagadni NERes mivoltátMeg a végén kiderül, hogy a Dunába dobott telefont ukrán békaemberek szedték ki, és kritikus nemzetbiztonsági adatokat tartalmazott 😊Úgy tudom már megszerezték azokat a felvételeket amelyek bizonyítják, hogy MP valami kacsát dobott a Tiszába.Amúgy most már ott tartunk, hogy a tanú cím film kutya fasza ahhoz képest, ami itt tajlik...Kik a békaemberek?
gabokocka
szaba
A sodrás ezt leúsztatta ukrajnáig, ahol halásznak álcázott ukrán ügynökök fogták ki.
A közzététel előtt még egy gyors telefonos felmérést végeznek a lakosság körében, úgyhogy ne lepődjetek meg, ha arról érdeklődnek, tudjátok-e, hogy a Tisza Szerbia felől lép be az országba és Ukrajna irányába távozik.
kittli
somoskovig
több mint 1 éve
Meg a végén kiderül, hogy a Dunába dobott telefont ukrán békaemberek szedték ki, és kritikus nemzetbiztonsági adatokat tartalmazott 😊Úgy tudom már megszerezték azokat a felvételeket amelyek bizonyítják, hogy MP valami kacsát dobott a Tiszába.Amúgy most már ott tartunk, hogy a tanú cím film kutya fasza ahhoz képest, ami itt tajlik...Kik a békaemberek?
gabokocka
szaba
A sodrás ezt leúsztatta ukrajnáig, ahol halásznak álcázott ukrán ügynökök fogták ki.
A közzététel előtt még egy gyors telefonos felmérést végeznek a lakosság körében, úgyhogy ne lepődjetek meg, ha arról érdeklődnek, tudjátok-e, hogy a Tisza Szerbia felől lép be az országba és Ukrajna irányába távozik.
kittli
több mint 1 éve
Úgy tudom már megszerezték azokat a felvételeket amelyek bizonyítják, hogy MP valami kacsát dobott a Tiszába.Amúgy most már ott tartunk, hogy a tanú cím film kutya fasza ahhoz képest, ami itt tajlik...Kik a békaemberek?
gabokocka
szaba
Szerkesztette: kittli
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Amúgy most már ott tartunk, hogy a tanú cím film kutya fasza ahhoz képest, ami itt tajlik...www.youtube.com/watch?v=WuIabxEFFjI&ab_channel=Perceval
gabokocka
több mint 1 éve
én azt se tudom mivande asszem boldogabb vagyok addig
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Én nem tudtam. Annyira legalja ez az egész.Hát őőő... Én most hosszú idő után először igen tanácstalan vagyok. Ennek tényleg nem sok értelmét látom, ki itt a célcsoport, kivel akarják ezt lenyeletni? A bázissal? De velük minek? Most akkor ez már az, hogy holnap letartóztatják Romoluszt? Vagy Magyar Pétert? Vagy ha ott még nem tartunk, akkor ez mire jó? Ez a teljesen mellékes ügy, ez az egész kém ügy biztosan nem érdekli az átlag embereket, mondjuk Ukrajna se nagyon, miközben az egész gazdagság haldoklik (most szigorított minden szabályozáson a hitelezésben az összes nagyobb bank, csak mellékesen mondom).Én az ürügyet/indoklást se értem. Komolyan azt sikerült "csak" kitalálni, hogy egy semmitnemjelentő nemzeti konzultációtól rettegnek az ukránok és ezért akcióznak? Felkacagtam..
Gyurma Pappa
bogjosi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
a nem létező ukrán állam - aka Kijev - dönt a fejünk felett? Azért hazudni is tudni kell vagy már ennyire minden mindegy?
több mint 1 éve
Amúgy most már ott tartunk, hogy a tanú cím film kutya fasza ahhoz képest, ami itt tajlik...Kik a békaemberek?
gabokocka
több mint 1 éve
Ja, ez nekem is tetszett, ez a Voks2025 meg a Fideszt is csak közepesen erdekli, a szavazóikat alig, mindenki mást meg egyáltalán nem.Hát őőő... Én most hosszú idő után először igen tanácstalan vagyok. Ennek tényleg nem sok értelmét látom, ki itt a célcsoport, kivel akarják ezt lenyeletni? A bázissal? De velük minek? Most akkor ez már az, hogy holnap letartóztatják Romoluszt? Vagy Magyar Pétert? Vagy ha ott még nem tartunk, akkor ez mire jó? Ez a teljesen mellékes ügy, ez az egész kém ügy biztosan nem érdekli az átlag embereket, mondjuk Ukrajna se nagyon, miközben az egész gazdagság haldoklik (most szigorított minden szabályozáson a hitelezésben az összes nagyobb bank, csak mellékesen mondom).Én az ürügyet/indoklást se értem. Komolyan azt sikerült "csak" kitalálni, hogy egy semmitnemjelentő nemzeti konzultációtól rettegnek az ukránok és ezért akcióznak? Felkacagtam..
Gyurma Pappa
bogjosi
több mint 1 éve
Hát őőő... Én most hosszú idő után először igen tanácstalan vagyok. Ennek tényleg nem sok értelmét látom, ki itt a célcsoport, kivel akarják ezt lenyeletni? A bázissal? De velük minek? Most akkor ez már az, hogy holnap letartóztatják Romoluszt? Vagy Magyar Pétert? Vagy ha ott még nem tartunk, akkor ez mire jó? Ez a teljesen mellékes ügy, ez az egész kém ügy biztosan nem érdekli az átlag embereket, mondjuk Ukrajna se nagyon, miközben az egész gazdagság haldoklik (most szigorított minden szabályozáson a hitelezésben az összes nagyobb bank, csak mellékesen mondom).Én az ürügyet/indoklást se értem. Komolyan azt sikerült "csak" kitalálni, hogy egy semmitnemjelentő nemzeti konzultációtól rettegnek az ukránok és ezért akcióznak? Felkacagtam..
Gyurma Pappa
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Hát őőő... Én most hosszú idő után először igen tanácstalan vagyok. Ennek tényleg nem sok értelmét látom, ki itt a célcsoport, kivel akarják ezt lenyeletni? A bázissal? De velük minek? Most akkor ez már az, hogy holnap letartóztatják Romoluszt? Vagy Magyar Pétert? Vagy ha ott még nem tartunk, akkor ez mire jó? Ez a teljesen mellékes ügy, ez az egész kém ügy biztosan nem érdekli az átlag embereket, mondjuk Ukrajna se nagyon, miközben az egész gazdagság haldoklik (most szigorított minden szabályozáson a hitelezésben az összes nagyobb bank, csak mellékesen mondom).

több mint 1 éve
Arra leszek kíváncsi, hogy ezeket az állításokat milyen bizonyíték fogja alátámasztani. Tudom, itt már nem feltétlenül kell ilyesmi, mert a csuti azt mondja akkor az van, de azért egy ilyen vad, ha eljut odáig az ügy, komolyabb gondot is okozhat nem csak MP-nek, de neki is.Ez az új Orbán videó mennyire szánalmas. Rágalmazás, hazaárulással vádaskodik de a magyar párt nevét nem mondja ki. 😀Az a baj, higy ez csak addig vicces, amig ez ennyiben marad. Egy elmebeteg fröcskölődés.
KeyG
Onnantól kúrvára nem lesz az, amikor jönnek majd a jogi lépések MP meg a Tisza ellen…
Cowboykarcsi90
több mint 1 éve
Ez az új Orbán videó mennyire szánalmas. Rágalmazás, hazaárulással vádaskodik de a magyar párt nevét nem mondja ki. 😀Az a baj, higy ez csak addig vicces, amig ez ennyiben marad. Egy elmebeteg fröcskölődés.
KeyG
Onnantól kúrvára nem lesz az, amikor jönnek majd a jogi lépések MP meg a Tisza ellen…
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
Amúgy most már ott tartunk, hogy a tanú cím film kutya fasza ahhoz képest, ami itt tajlik...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Ez az új Orbán videó mennyire szánalmas. Rágalmazás, hazaárulással vádaskodik de a magyar párt nevét nem mondja ki. 😀
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!