Politika

69 feliratkozó

több mint 1 éve
Szesze New York Giants 22 003 — Giants fan
nemtom mennyire jó ötlet most ez a 2 hetes sétálgatás..
Szesze
Szerintem ha most visszakozna ebből, azzal már rá is húznak hogy fel a nyilvánosságtól mert vaj van a füle mögött.
Én úgy gondolom, hogy jó ötlet, mert megmutatja, hogy benne van erő és mer a nép közé menni még így is.
KB23
visszakozni nem fog, meg nem is kell most már, de eleve nem volt jó ötlet ezt most bedobni sztem, de majd meglátjuk
több mint 1 éve
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 862
Szesze
Szerintem ha most visszakozna ebből, azzal már rá is húznak hogy fel a nyilvánosságtól mert vaj van a füle mögött.
Én úgy gondolom, hogy jó ötlet, mert megmutatja, hogy benne van erő és mer a nép közé menni még így is.
több mint 1 éve
Szesze
ha MPre gondolsz sztem most nem a legjobb ötlet, szerintem felesleges energiákat ölhet bele erdélybe ami nem fog annyit hozni
persze ezzel azért lő egy másik rétegre is és lehet hogy közben kicsit fel tud töltődni
de szerintem elég lett volna egy határon túli túra ősszel és egy február/március környékén a választások előtt
Negritis, a vajda
persze rá.. alapvetően minden ok lenne ezzel, de nem egy ilyen éles helyzetben
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 388 — The Mathematician
Szesze
ha MPre gondolsz sztem most nem a legjobb ötlet, szerintem felesleges energiákat ölhet bele erdélybe ami nem fog annyit hozni
persze ezzel azért lő egy másik rétegre is és lehet hogy közben kicsit fel tud töltődni
de szerintem elég lett volna egy határon túli túra ősszel és egy február/március környékén a választások előtt

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Én most arra leszek kíváncsi, hogy a Lázár által emlegetett, zárt ajtós nemzetbiztonsági bizottság holnapi ülésén elhangzottak, hogy fognak "kiszivárgni" és ez mennyit dob a Tisza százalékán? Mert erősen kétlem, hogyha lenne egy ütős bizonyíték a kezünkben már nem ülne börtönben MP, ahelyett, hogy a Facebookon és youtube-on kürtölik szanaszét az éterbe, hogy egy véletlenül ránk veszélyes párt össze játszik az ukránokkal. Ez amúgy nem nemzetbiztonsági veszély?
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 805 — Cowboys fan
Most figyu:
Most:

A.Tisza.Ukrajnából.Jön.Magyarországra!!!!!
Teabee
mondjuk aki ezt beveszi, az ahhoz is hülye, hogy tudja, hol kell keresni a térképen...
több mint 1 éve
Teabee Denver Broncos 802
Most figyu:
Most:

A.Tisza.Ukrajnából.Jön.Magyarországra!!!!!
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 665
én azt se tudom mivan
de asszem boldogabb vagyok addig
Negritis, a vajda
Hát nehéz követni ezt az agymenést, ami történik.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Hát őőő... Én most hosszú idő után először igen tanácstalan vagyok. Ennek tényleg nem sok értelmét látom, ki itt a célcsoport, kivel akarják ezt lenyeletni? A bázissal? De velük minek? Most akkor ez már az, hogy holnap letartóztatják Romoluszt? Vagy Magyar Pétert? Vagy ha ott még nem tartunk, akkor ez mire jó? Ez a teljesen mellékes ügy, ez az egész kém ügy biztosan nem érdekli az átlag embereket, mondjuk Ukrajna se nagyon, miközben az egész gazdagság haldoklik (most szigorított minden szabályozáson a hitelezésben az összes nagyobb bank, csak mellékesen mondom).
Gyurma Pappa
Hol van mc12, amikor épp relativizálni kellene az aktuális pofátlanságot?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 734
Amúgy most már ott tartunk, hogy a tanú cím film kutya fasza ahhoz képest, ami itt tajlik...
gabokocka
Kik a békaemberek?
szaba
Úgy tudom már megszerezték azokat a felvételeket amelyek bizonyítják, hogy MP valami kacsát dobott a Tiszába.
A sodrás ezt leúsztatta ukrajnáig, ahol halásznak álcázott ukrán ügynökök fogták ki.
A közzététel előtt még egy gyors telefonos felmérést végeznek a lakosság körében, úgyhogy ne lepődjetek meg, ha arról érdeklődnek, tudjátok-e, hogy a Tisza Szerbia felől lép be az országba és Ukrajna irányába távozik.
kittli
Meg a végén kiderül, hogy a Dunába dobott telefont ukrán békaemberek szedték ki, és kritikus nemzetbiztonsági adatokat tartalmazott 😊
somoskovig
Ez annyira reális, hogy hamarosan megjelenhet a kormányzati kommunikációban. Azután Nomac már nem tudja letagadni NERes mivoltát
több mint 1 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 508 — Chiefs GM
Amúgy most már ott tartunk, hogy a tanú cím film kutya fasza ahhoz képest, ami itt tajlik...
gabokocka
Kik a békaemberek?
szaba
Úgy tudom már megszerezték azokat a felvételeket amelyek bizonyítják, hogy MP valami kacsát dobott a Tiszába.
A sodrás ezt leúsztatta ukrajnáig, ahol halásznak álcázott ukrán ügynökök fogták ki.
A közzététel előtt még egy gyors telefonos felmérést végeznek a lakosság körében, úgyhogy ne lepődjetek meg, ha arról érdeklődnek, tudjátok-e, hogy a Tisza Szerbia felől lép be az országba és Ukrajna irányába távozik.
kittli
Meg a végén kiderül, hogy a Dunába dobott telefont ukrán békaemberek szedték ki, és kritikus nemzetbiztonsági adatokat tartalmazott 😊

több mint 1 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 921 — Steelers fan
gabokocka
Kik a békaemberek?
szaba

Szerkesztette: kittli

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Pep71 Green Bay Packers 3 691
gabokocka
 www.youtube.com/watch?v=WuIabxEFFjI&ab_channel=Perceval
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 388 — The Mathematician
én azt se tudom mivan
de asszem boldogabb vagyok addig

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 665
Hát őőő... Én most hosszú idő után először igen tanácstalan vagyok. Ennek tényleg nem sok értelmét látom, ki itt a célcsoport, kivel akarják ezt lenyeletni? A bázissal? De velük minek? Most akkor ez már az, hogy holnap letartóztatják Romoluszt? Vagy Magyar Pétert? Vagy ha ott még nem tartunk, akkor ez mire jó? Ez a teljesen mellékes ügy, ez az egész kém ügy biztosan nem érdekli az átlag embereket, mondjuk Ukrajna se nagyon, miközben az egész gazdagság haldoklik (most szigorított minden szabályozáson a hitelezésben az összes nagyobb bank, csak mellékesen mondom).
Gyurma Pappa
Én az ürügyet/indoklást se értem. Komolyan azt sikerült "csak" kitalálni, hogy egy semmitnemjelentő nemzeti konzultációtól rettegnek az ukránok és ezért akcióznak? Felkacagtam..
bogjosi
Én nem tudtam. Annyira legalja ez az egész.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 766
a nem létező ukrán állam - aka Kijev - dönt a fejünk felett?

Azért hazudni is tudni kell vagy már ennyire minden mindegy?
több mint 1 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 734
gabokocka
Kik a békaemberek?
több mint 1 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 508 — Chiefs GM
Gyurma Pappa
Én az ürügyet/indoklást se értem. Komolyan azt sikerült "csak" kitalálni, hogy egy semmitnemjelentő nemzeti konzultációtól rettegnek az ukránok és ezért akcióznak? Felkacagtam..
bogjosi
Ja, ez nekem is tetszett, ez a Voks2025 meg a Fideszt is csak közepesen erdekli, a szavazóikat alig, mindenki mást meg egyáltalán nem.

több mint 1 éve
bogjosi New England Patriots 2 281
Gyurma Pappa

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 915 — zászló zászló szív

több mint 1 éve
Ez az új Orbán videó mennyire szánalmas. Rágalmazás, hazaárulással vádaskodik de a magyar párt nevét nem mondja ki. 😀
KeyG
Az a baj, higy ez csak addig vicces, amig ez ennyiben marad. Egy elmebeteg fröcskölődés.

Onnantól kúrvára nem lesz az, amikor jönnek majd a jogi lépések MP meg a Tisza ellen…
Cowboykarcsi90
Arra leszek kíváncsi, hogy ezeket az állításokat milyen bizonyíték fogja alátámasztani. Tudom, itt már nem feltétlenül kell ilyesmi, mert a csuti azt mondja akkor az van, de azért egy ilyen vad, ha eljut odáig az ügy, komolyabb gondot is okozhat nem csak MP-nek, de neki is.
több mint 1 éve
Cowboykarcsi90 3 562 — …not me…Im in my prime!
Ez az új Orbán videó mennyire szánalmas. Rágalmazás, hazaárulással vádaskodik de a magyar párt nevét nem mondja ki. 😀
KeyG
Az a baj, higy ez csak addig vicces, amig ez ennyiben marad. Egy elmebeteg fröcskölődés.

Onnantól kúrvára nem lesz az, amikor jönnek majd a jogi lépések MP meg a Tisza ellen…

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 375 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 428

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!