Politika

65 feliratkozó

több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
Baszki egy napra elutazok és mik történnek otthon??? Varga-Novak tandem!! Nem semmi, egyszer két "vezető" személy kiesik. Nem is tudom volt e ilyen az utóbbi években.
Most akkor a fidess hajóján mekkora repedés keletkezett? Az ellenzék vajon tudja most ütni a vasat vagy megint elsikkad az egész?
KB23
Kivették a szelet a vitorlából ezzel.
több mint 1 éve
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 281

Valakinek a volt felesége vonat alá lökése kellett ahhoz, hogy 2024-re kivegye a fejét a homokból
r.baggio
A Viktor nevet azért gondosan nem említette, annyira azért benne maradt a homokban 😀
ender1112
Azért O is bátran beszél most már, hisz a lóvé meg van. Nem Magyarországon fejezi be a pályafutását, de jó látni hogy az elitben is unják már ezt a szart.
több mint 1 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 334 — no es importante
A Viktor nevet azért gondosan nem említette, annyira azért benne maradt a homokban 😀
ender1112
Minden viktoron belül történik ebben az országban, ahogy arra a mai nap is ékes példa.

A lányok kihúzták nála a gyufát, le is sújtott a pallos, a pártszékházban rogánék pedig gyorsan kitalálták hogyan lehet uralni a pillanatot: "jobboldalon a hibáknak van következménye, a balon a bűnöknek sincs". Ez legalább nem illik abszolút a vélt és várható forgatókönyvbe

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 281
Baszki egy napra elutazok és mik történnek otthon??? Varga-Novak tandem!! Nem semmi, egyszer két "vezető" személy kiesik. Nem is tudom volt e ilyen az utóbbi években.
Most akkor a fidess hajóján mekkora repedés keletkezett? Az ellenzék vajon tudja most ütni a vasat vagy megint elsikkad az egész?
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 019
ender1112
Jó, hát Hofi is gúnyolódhatott a nyolcvanas években Rákosin, azon azért nem, hogy Kádár elvtárs is ott volt a hatalomban már akkor is 😊

több mint 1 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 604 — Víí aaaar dö cseempjönsz.

Valakinek a volt felesége vonat alá lökése kellett ahhoz, hogy 2024-re kivegye a fejét a homokból
r.baggio
több mint 1 éve
A mai napon benyújtom a lemondásomat mindkét állami társaságban betöltött pozíciómról. Szintén lemondok a részben állami tulajdonú MBH Bank Nyrt-ben viselt felügyelőbizottsági tagságomról. A lemondás mögött nem szakmai okok állnak
...
r.baggio
Há' én nemtom ki ez a csávó, de tetszik a szövege. Átvehetnék páran.
Vitézlő Titoknok tomz
Nem ez a Varga Judit exférje?
zacknorb
De

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 814 — Kinek mit intézett a kormánya
A mai napon benyújtom a lemondásomat mindkét állami társaságban betöltött pozíciómról. Szintén lemondok a részben állami tulajdonú MBH Bank Nyrt-ben viselt felügyelőbizottsági tagságomról. A lemondás mögött nem szakmai okok állnak
...
r.baggio
Vitézlő Titoknok tomz
Nem ez a Varga Judit exférje?

Poloska vagyok.
több mint 1 éve

r.baggio
Viktor bukása/távozása/halála után a NER haszonélvezői kb. 5 másodperc alatt fognak szétszéledni. Ezek megfojtanák egymást egy kanál vízben, ha lehetne.

több mint 1 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 598
...
r.baggio
több mint 1 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 083
Érzem hogy ez is a Chiefs malmára hajtja a vizet.
Tactful Cactus
Göncz Árpád és Áder János bajszosak voltak.
Kövér László is bajszos.
Andy Reid is bajszos.

Kész.
Kampman
Sőt Novák is az volt, míg kezelésbe nem vették.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve

Szerkesztette: r.baggio

---
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 159 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ellenzéknek van egy kis "humora" Iványit jelöli...
több mint 1 éve
Tactful Cactus
Göncz Árpád és Áder János bajszosak voltak.
Kövér László is bajszos.
Andy Reid is bajszos.

Kész.

több mint 1 éve

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 401 — Do Your Job
Szalay-Bobrovniczky Kristóf
Varga Zs. András
Kovács "Atom" Antal
Willie Parker
Csak háromnevű legyen!😉

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
Szalay-Bobrovniczky Kristóf
Varga Zs. András
Kovács "Atom" Antal
több mint 1 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 029
több mint 1 éve
Azért az is beszédes, hogy a fidesz által jelölt négy KE-ből (ha Sólyom L.-t is oda vesszük) kettőnek le kellett mondania...
warr_b
Öt volt, Mádl, Sólyom, Schmitt, Áder és Novák

több mint 1 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 029
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 159 — Így remélem megfelelek nektek.....
Most néztem meg egyébként a lemondást, nem tudom ő írta-e meg vagy más de végtelenül profi.
dande2
Ugye ez csak ilyen "költői" naivitás ? 😀
bobi0092
Hallottam őt nem olyan rég beszélni más kapcsán, ami biztos, hogy tőle származott, és az is nagyon rendben volt, nem néztem volna ki belőle, de az alapján még éppen képes is lehet rá. Most, hogy őszinte vagy sem, az más kérdés.
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 920 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Azért az is beszédes, hogy a fidesz által jelölt négy KE-ből (ha Sólyom L.-t is oda vesszük) kettőnek le kellett mondania...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 534
Most néztem meg egyébként a lemondást, nem tudom ő írta-e meg vagy más de végtelenül profi.
dande2
Ugye ez csak ilyen "költői" naivitás ? 😀
több mint 1 éve
több mint 1 éve

Kenny
Újra kivezetésre került a KATA.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!