Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Baszki egy napra elutazok és mik történnek otthon??? Varga-Novak tandem!! Nem semmi, egyszer két "vezető" személy kiesik. Nem is tudom volt e ilyen az utóbbi években.Kivették a szelet a vitorlából ezzel.
Most akkor a fidess hajóján mekkora repedés keletkezett? Az ellenzék vajon tudja most ütni a vasat vagy megint elsikkad az egész?
KB23
több mint 1 éve
Azért O is bátran beszél most már, hisz a lóvé meg van. Nem Magyarországon fejezi be a pályafutását, de jó látni hogy az elitben is unják már ezt a szart.A Viktor nevet azért gondosan nem említette, annyira azért benne maradt a homokban 😀
Valakinek a volt felesége vonat alá lökése kellett ahhoz, hogy 2024-re kivegye a fejét a homokból
r.baggio
ender1112
több mint 1 éve
A Viktor nevet azért gondosan nem említette, annyira azért benne maradt a homokban 😀Minden viktoron belül történik ebben az országban, ahogy arra a mai nap is ékes példa.
ender1112
A lányok kihúzták nála a gyufát, le is sújtott a pallos, a pártszékházban rogánék pedig gyorsan kitalálták hogyan lehet uralni a pillanatot: "jobboldalon a hibáknak van következménye, a balon a bűnöknek sincs". Ez legalább nem illik abszolút a vélt és várható forgatókönyvbe
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Baszki egy napra elutazok és mik történnek otthon??? Varga-Novak tandem!! Nem semmi, egyszer két "vezető" személy kiesik. Nem is tudom volt e ilyen az utóbbi években.Most akkor a fidess hajóján mekkora repedés keletkezett? Az ellenzék vajon tudja most ütni a vasat vagy megint elsikkad az egész?
több mint 1 éve
A Viktor nevet azért gondosan nem említette, annyira azért benne maradt a homokban 😀Jó, hát Hofi is gúnyolódhatott a nyolcvanas években Rákosin, azon azért nem, hogy Kádár elvtárs is ott volt a hatalomban már akkor is 😊
ender1112
több mint 1 éve
A Viktor nevet azért gondosan nem említette, annyira azért benne maradt a homokban 😀
Valakinek a volt felesége vonat alá lökése kellett ahhoz, hogy 2024-re kivegye a fejét a homokból
r.baggio
több mint 1 éve
DeNem ez a Varga Judit exférje?Há' én nemtom ki ez a csávó, de tetszik a szövege. Átvehetnék páran.A mai napon benyújtom a lemondásomat mindkét állami társaságban betöltött pozíciómról. Szintén lemondok a részben állami tulajdonú MBH Bank Nyrt-ben viselt felügyelőbizottsági tagságomról. A lemondás mögött nem szakmai okok állnakValakinek a volt felesége vonat alá lökése kellett ahhoz, hogy 2024-re kivegye a fejét a homokból
...
r.baggio
Vitézlő Titoknok tomz
zacknorb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Nem ez a Varga Judit exférje?Há' én nemtom ki ez a csávó, de tetszik a szövege. Átvehetnék páran.A mai napon benyújtom a lemondásomat mindkét állami társaságban betöltött pozíciómról. Szintén lemondok a részben állami tulajdonú MBH Bank Nyrt-ben viselt felügyelőbizottsági tagságomról. A lemondás mögött nem szakmai okok állnakValakinek a volt felesége vonat alá lökése kellett ahhoz, hogy 2024-re kivegye a fejét a homokból
...
r.baggio
Vitézlő Titoknok tomz
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Viktor bukása/távozása/halála után a NER haszonélvezői kb. 5 másodperc alatt fognak szétszéledni. Ezek megfojtanák egymást egy kanál vízben, ha lehetne.
r.baggio
több mint 1 éve
Há' én nemtom ki ez a csávó, de tetszik a szövege. Átvehetnék páran.A mai napon benyújtom a lemondásomat mindkét állami társaságban betöltött pozíciómról. Szintén lemondok a részben állami tulajdonú MBH Bank Nyrt-ben viselt felügyelőbizottsági tagságomról. A lemondás mögött nem szakmai okok állnakValakinek a volt felesége vonat alá lökése kellett ahhoz, hogy 2024-re kivegye a fejét a homokból
...
r.baggio
több mint 1 éve
Sőt Novák is az volt, míg kezelésbe nem vették.Érzem hogy ez is a Chiefs malmára hajtja a vizet.Göncz Árpád és Áder János bajszosak voltak.
Tactful Cactus
Kövér László is bajszos.
Andy Reid is bajszos.
Kész.
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Ellenzéknek van egy kis "humora" Iványit jelöli...
több mint 1 éve
Érzem hogy ez is a Chiefs malmára hajtja a vizet.Göncz Árpád és Áder János bajszosak voltak.
Tactful Cactus
Kövér László is bajszos.
Andy Reid is bajszos.
Kész.
több mint 1 éve
Érzem hogy ez is a Chiefs malmára hajtja a vizet.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Szalay-Bobrovniczky KristófCsak háromnevű legyen!😉
Varga Zs. András
Kovács "Atom" Antal
Willie Parker

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 1 éve
Szalay-Bobrovniczky KristófVarga Zs. András
Kovács "Atom" Antal
több mint 1 éve
Azért az is beszédes, hogy a fidesz által jelölt négy KE-ből (ha Sólyom L.-t is oda vesszük) kettőnek le kellett mondania...Öt volt, Mádl, Sólyom, Schmitt, Áder és Novák
warr_b
több mint 1 éve
Hallottam őt nem olyan rég beszélni más kapcsán, ami biztos, hogy tőle származott, és az is nagyon rendben volt, nem néztem volna ki belőle, de az alapján még éppen képes is lehet rá. Most, hogy őszinte vagy sem, az más kérdés.Most néztem meg egyébként a lemondást, nem tudom ő írta-e meg vagy más de végtelenül profi.Ugye ez csak ilyen "költői" naivitás ? 😀
dande2
bobi0092
több mint 1 éve
Azért az is beszédes, hogy a fidesz által jelölt négy KE-ből (ha Sólyom L.-t is oda vesszük) kettőnek le kellett mondania...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Most néztem meg egyébként a lemondást, nem tudom ő írta-e meg vagy más de végtelenül profi.Ugye ez csak ilyen "költői" naivitás ? 😀
dande2
több mint 1 éve
Most néztem meg egyébként a lemondást, nem tudom ő írta-e meg vagy más de végtelenül profi.
több mint 1 éve
Újra kivezetésre került a KATA.
Kenny
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!