Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Az a legjobb az egészben, hogy a neveket, amiket bedobtok, bármennyire is viccnek vannak szánva, nem lógnak ki a valós jelöltek közül.Magyarország, 2024.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Ezt kaptam most zürichi kutató spanomtólNagy Feró. ő simán meg tudná testesíteni a nemzet egységét, ő a nemzet csótánya.
"javaslataim az uj koztarsasagi elnok szemelyere, akik meg tudnak testesiteni a nemzet egyseget:
1) Anzselika Habpatron
2) Müller Cecília
3) K. Endre
4) megint a Novak Katalin
5) megint a Schmitt Pal
6) barki akit Sandornak hivnak (ha mar Sandor palota)
7) a szia Lajos faszi
8) senki, amugy is mindegy ki az
9) Győrfi Pál
10) Pumped Gabo
Berki Krisztian es M. Richard ismert okok miatt sajnos nem szerepelhetnek a listamon
szoljatok ha valakit kifelejtettem"
zacknorb
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Én kaletát nevezném ki. Csak hogy ironikus legyen.Am pont azt vetettem fel hogy én gecire adnám a full trash irányt
shagi0206
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Én kaletát nevezném ki. Csak hogy ironikus legyen.
több mint 1 éve
Szöllősi Gyuri!Így legalább nem basszák ki az USAból mert nem kap diplomata vízumot
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Kövér sosem lesz végleges elnök.Nincs még 35.Gyurta?Vajon Illés Boglárkát most előkapják, mint női karakter?Szerintem valami tiszteletre méltó akadémikus vagy egykori népszerű sportoló jön, egy nem feltétlenül közeli pártember, de maximálisan lojális Viktorhoz.
Kenny
Kampman
Kenny
Bold: Kövér 😊 másodjára nem mondhat nemet 😊
MC12
Mindig olyan választanak, akit az ellenzék sem utál túlzottan. Ez valahogy mindig így alakult.
2000-ben Torgyánnak is ajtót mutattak, és jött helyette a totálisan szürke, de senki által nem utált Mádl.
több mint 1 éve
Úgyis piszkálják a gránitot, ez is belemehet...Nincs még 35.Gyurta?Vajon Illés Boglárkát most előkapják, mint női karakter?Szerintem valami tiszteletre méltó akadémikus vagy egykori népszerű sportoló jön, egy nem feltétlenül közeli pártember, de maximálisan lojális Viktorhoz.
Kenny
Kampman
Kenny
MC12

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Pont nincs még 35, de valami ilyesmire gondoltam.Gyurta?Vajon Illés Boglárkát most előkapják, mint női karakter?Szerintem valami tiszteletre méltó akadémikus vagy egykori népszerű sportoló jön, egy nem feltétlenül közeli pártember, de maximálisan lojális Viktorhoz.
Kenny
Kampman
Kenny
Ha él még Vízi E. Szilveszter, annak idején őt is emlegették sokszor a Schmitt-ügy idején.
több mint 1 éve
Nincs még 35.Gyurta?Vajon Illés Boglárkát most előkapják, mint női karakter?Szerintem valami tiszteletre méltó akadémikus vagy egykori népszerű sportoló jön, egy nem feltétlenül közeli pártember, de maximálisan lojális Viktorhoz.
Kenny
Kampman
Kenny
Szerkesztette: MC12
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Ezt kaptam most zürichi kutató spanomtól"javaslataim az uj koztarsasagi elnok szemelyere, akik meg tudnak testesiteni a nemzet egyseget:
1) Anzselika Habpatron
2) Müller Cecília
3) K. Endre
4) megint a Novak Katalin
5) megint a Schmitt Pal
6) barki akit Sandornak hivnak (ha mar Sandor palota)
7) a szia Lajos faszi
8) senki, amugy is mindegy ki az
9) Győrfi Pál
10) Pumped Gabo
Berki Krisztian es M. Richard ismert okok miatt sajnos nem szerepelhetnek a listamon
szoljatok ha valakit kifelejtettem"
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Gyurta?Vajon Illés Boglárkát most előkapják, mint női karakter?Szerintem valami tiszteletre méltó akadémikus vagy egykori népszerű sportoló jön, egy nem feltétlenül közeli pártember, de maximálisan lojális Viktorhoz.
Kenny
Kampman
több mint 1 éve
Azért Katika még gyorsan kiugrott Dubajba a pénzünkön lemondás előtt 😄Kicsit feszülni fog rajta a rózsaszín kiskosztüm. 😀
Ha jól hallottam, ideiglenes Kövér veszi át a feladatait... 😬
warr_b
több mint 1 éve
Ügyes beszéd volt, habár én arra számítottam, hogy nem mind le. Másról se fog szólni a média mostantól, hogy a Fidesz oldalon van következménye a hibának, bezzeg odaát nincs.A mai Magyarországon én már annak is örülni tudok, hogy egyszer végre valaminek tényleg volt következménye. A rendszer úgy is addig tart, míg szeretett vezérünk életben van
MC12

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
győzi tökéltesen lefedi ezeketVajon Illés Boglárkát most előkapják, mint női karakter?Szerintem valami tiszteletre méltó akadémikus vagy egykori népszerű sportoló jön, egy nem feltétlenül közeli pártember, de maximálisan lojális Viktorhoz.
Kenny
Kampman
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Vajon Illés Boglárkát most előkapják, mint női karakter?
több mint 1 éve
Semjénzsóti?Kövérlaci marad és Pacal Szilárd lesz a Házelnök helyette
slowmotion
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Am az elmult 1evben elege Orban ellen beszelt a hatterben, lebukott, gyorsan eltuntettek Novakot.szerinted nem tudatosan volt megtervezve, hogy mást mondjon, mint Viktor, és így ne tűnjön bábunak?
beltazor
több mint 1 éve
Am az elmult 1evben elege Orban ellen beszelt a hatterben, lebukott, gyorsan eltuntettek Novakot.

több mint 1 éve
Semjénzsóti?
több mint 1 éve
Azért Katika még gyorsan kiugrott Dubajba a pénzünkön lemondás előtt 😄katikát szendvicsbe veszi a 2 bajszos szar 😀
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Azért Katika még gyorsan kiugrott Dubajba a pénzünkön lemondás előtt 😄Bajszos 💩
warr_b
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018