Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Jucinak is adiósés akkor a megvalósult egyenlőség és a család országvezetéséből eltűnnek a nők 😀
Heisman nádor
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Jucinak is adiós
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Höhh, viszlát, nem fogsz hiányozni

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Vajon most a sok fideszes mekkorát nézhet? Out of the blue lemondott, mert nekik nem nagyon volt infójuk, hogy mi is történik, reggel néztem a hirado.hu-t és az origot, egyiken se volt semmi erről…

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Túl korán mondott le sajnos
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Nem hosszabbították meg Bicskéig. Jöhet a Lázár.
több mint 1 éve
Varga Juci vajon megy utána?
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
lemondott, jól tette, utálom a Fideszt, de ez így volt korrekt
több mint 1 éve
halvány rózsaszín, ami a gyermeki színt jelképezi, magyar zászlós kitűző.Ügyesek.
több mint 1 éve
“Képmutató baloldali kampány”…elkezdődött a mosdatás.
Ki ez a nézőpontos pondró?
StormST
több mint 1 éve
“Képmutató baloldali kampány”… Ki ez a nézőpontos pondró?

több mint 1 éve
Megpróbáltam elolvasni, amikor kikerült a HVG-te a link, de nem jutottam végig, mindenki IS hibás, bíróság, ügyész, a másik igazgató helyettes, ő nem tehet semmiről, nem is tudott semmit, csak az irodát adta és nézte mi történik. Aha…Közben posztolt K. Endre egy jó hosszút Facebookra, hogy ez boszorkányüldözés volt, amit Kati végre helyére tett.Ha valakinek alacsony lenne a vérnyomása
Erre annyit szeretnék mondani, hogy a retkes kurva anyád, kedves Endre. Ilyenkor kicsit sajnálom, hogy nincs tényleg kivel elszámolni majd miután elpakoltál.
Egyébként valószínűleg az ő fejében ez teljesen rendben van, mert ugye a nagy mondókából teljesen kimaradt a kézzel írt cetli, amire a vád alapozva lett.
Gyurma Pappa
www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=122094389054219254&id=61556577622742&ref=embed_post
r.baggio
Majd gondolom ezt fogják lobogtatni, hogy Katika igazából egy hős…

több mint 1 éve
Többször kéne m1 híradót nézni, tök jó! Kati tolhatna egy G-napot 😀nekem elég a random meccsnézés közbeni 1 perces gyűlölet cunamik
csipkelli
több mint 1 éve
Többször kéne m1 híradót nézni, tök jó! Kati tolhatna egy G-napot 😀en szerintem eletemben eloszor latok ilyen hiradot, de nagyon durva mennyire ignoraljak ezt az egesz tortenetet, meg tuntetest ami tegnap volt 😀
csipkelli
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Többször kéne m1 híradót nézni, tök jó! Kati tolhatna egy G-napot 😀
több mint 1 éve
Nagy Feró épp ráér.nem győzike lesz az utód?Na, Novák Kati breaking newst tol majd az M1-enAz utódnak annyit, hogy menjen el Győzike születésnapi bulijára, ha meghívják.
zacknorb
csipkelli
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
A tanácsadó testületben van üresedés. Alekosz és Tóth Gabi talán nem mondanak nemet.nem győzike lesz az utód?Na, Novák Kati breaking newst tol majd az M1-enAz utódnak annyit, hogy menjen el Győzike születésnapi bulijára, ha meghívják.
zacknorb
csipkelli
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
nem győzike lesz az utód?Na, Novák Kati breaking newst tol majd az M1-enAz utódnak annyit, hogy menjen el Győzike születésnapi bulijára, ha meghívják.
zacknorb
csipkelli
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Na, Novák Kati breaking newst tol majd az M1-enAz utódnak annyit, hogy menjen el Győzike születésnapi bulijára, ha meghívják.
zacknorb
több mint 1 éve
Na, Novák Kati breaking newst tol majd az M1-enszerintem megpróbálja majd kimagyarázni.
zacknorb
több mint 1 éve
Semmilyen pletyka nincs. Tények vannak.Ki a Balog? Hát gondolkodhat rendesen...az mèg ugye a szèp, hogy pletykák olyasmiről is szólnak, hogy ezt mondjuk egy közös takaró alatt kèrhette....😥😔😡😔Micsoda szép kapcsolatok és pénzosztások, úgy látszik tényleg nem csak egy sima kis igazgatóhelyettesről volt itt szó:Több forrásból hallottam hogy ez az erdélyi egyházközösségben betöltött prominens szerepe miatt kérte Balog Zoltán a kegyelmet.
telex.hu/belfold/2024/02/09/k-endre-kegyelmi-ugy-erdely-kapcsolatok
Lúdas Solymi
Azóta ő lapít, mint szar a fűben. Aztán nem véletlen, hogy nemrég bejelentette Facebookon, hogy elvonul gondolkodni...
empty taxi
dande2
A családi értékek