Politika
69 feliratkozó
több mint 1 éve
2009-ben lehetett tudni, hogy 2010-ben Fidesz henger lesz.Nekem nagyon 2009 feelingem van.Hende és Polt alkotmánybírósági jelölését is ma sikerült bejelenteni, vagy valami nagyobb bombát vártak és már nem tudták visszalőni a bejelentéseket, vagy jobban félnek a Bobó-szöveg erejétől, mint ami elsőre érezhető...Szerintem fogalma sincs senkinek éppen arról, hogy mikor mit kéne csinálni. Ésik túlzott optimizmusát nem osztom arról, hogy a Fidesz óriási időzavarban lenne, de tény és való, hogy igencsak nehéz megmondani, hogy mi a fasz is történik éppen a magyar közéletben.
StormST
Gyurma Pappa
Érzed, hogy jön valami, de kurvára nem tudod, hogy mi. Csak azt, hogy valami más.
Amadeus the Young
több mint 1 éve
Én Dobrevvel láttam ezt a meme-et és nem Vityával. Nyilván Wiz Khalifa szólt alatta.Tibi atya
“Nem tudom, hogy ki lesz Dobrev Klára következő pasija… de haver, ha ezt most olvasod, kötelességed a gyengén sikerült szex után egy: “MER’ A GYURCSÁNY JOBB VOLT?!” felkiáltást tenned az egyetemes kultúra érdekében“
🤣🤣🤣
JC6 (Mr. Miele)
bogjosi
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Tibi atya
“Nem tudom, hogy ki lesz Dobrev Klára következő pasija… de haver, ha ezt most olvasod, kötelességed a gyengén sikerült szex után egy: “MER’ A GYURCSÁNY JOBB VOLT?!” felkiáltást tenned az egyetemes kultúra érdekében“
🤣🤣🤣
JC6 (Mr. Miele)
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Tibi atya“Nem tudom, hogy ki lesz Dobrev Klára következő pasija… de haver, ha ezt most olvasod, kötelességed a gyengén sikerült szex után egy: “MER’ A GYURCSÁNY JOBB VOLT?!” felkiáltást tenned az egyetemes kultúra érdekében“
🤣🤣🤣
több mint 1 éve
Irigykedem! 😀OFFMeg is van az új pápa. Véletlen lenne? aligha... 😀OFF
Gorro
Ahh, kell olyan tornacipő!
ON
Mikey
Kézzel festette egy dél-karolinai srác egy fehér conversre. Akkor küldte el mikor kitört a covid. 6 hónapot utazott. Egyedi darab. 😀
ON
Gorro
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
legyen boldog Csebi és legyen a máltaiMeg is van az új pápa. Véletlen lenne? aligha... 😀Ha a magyar csávó lesz felköpök és aláállok
Gorro
ThundersNFL a Paraszt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Meg is van az új pápa. Véletlen lenne? aligha... 😀Ha a magyar csávó lesz felköpök és aláállok
Gorro
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
OFFMeg is van az új pápa. Véletlen lenne? aligha... 😀OFF
Gorro
ON
Mikey
Kézzel festette egy dél-karolinai srác egy fehér conversre. Akkor küldte el mikor kitört a covid. 6 hónapot utazott. Egyedi darab. 😀
ON
több mint 1 éve
Meg is van az új pápa. Véletlen lenne? aligha... 😀OFF
Gorro
ON
több mint 1 éve
amúgy ez tényleg jó taktika, hogy lemondott a Feri, most mindenki vele foglalkozik, telex, partizán élőzik, senki sem beszél a hangfelvételről, bár ha én MP lennék, úgy nyomatnám, mint a Fidesz pár éve Márki-Zay interjújátPapat is azert valasztottak meg, hogy eltereljek a figyelmet errol.
Löfli
Szerkesztette: Kenny
több mint 1 éve
amúgy ez tényleg jó taktika, hogy lemondott a Feri, most mindenki vele foglalkozik, telex, partizán élőzik, senki sem beszél a hangfelvételről, bár ha én MP lennék, úgy nyomatnám, mint a Fidesz pár éve Márki-Zay interjúját
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
aztán majd jön jd vance hogy nem kéneKínai hátterű cég nyert el egy fontos honvédségi megbízástMajd a Szuterénvédelmi Hivatal kivizsgálja és megírják, hogy minden rendben...
Ez sem rossz. Ez nem veszélyezteti a nemzetbiztonságot, kedves Fidesz?
Mikey
StormST
több mint 1 éve
Kínai hátterű cég nyert el egy fontos honvédségi megbízástMajd a Szuterénvédelmi Hivatal kivizsgálja és megírják, hogy minden rendben...
Ez sem rossz. Ez nem veszélyezteti a nemzetbiztonságot, kedves Fidesz?
Mikey
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 1 éve
Kínai hátterű cég nyert el egy fontos honvédségi megbízástEz sem rossz. Ez nem veszélyezteti a nemzetbiztonságot, kedves Fidesz?
több mint 1 éve
Elképesztően boldog vagyok. Konkrétan megkönnyeztem. Végre. Nem hittem, hogy Magyarországon fogok élni, amikor Ferink eltakarodik végre a közéletből, de megéltem, itt vagyok.Gyurcsány élt, él és élni fog.
Köszönünk mindent, rohadj meg, sajnos nem hiszek a túlvilágban, de a hozzád hasonló elv-árulóknak biztosan lenne külön hely a pokolban. Viszlát Feri!
Gyurma Pappa
több mint 1 éve
mehetne a viccekbe is, de nah 😊
több mint 1 éve
Reagált a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) arra, hogy Gyurcsány Ferenc lemondott a Demokratikus Koalíció (DK) elnöki posztjáról és minden további posztjáról, a közélettől pedig visszavonult.Hogyne változna, pl. a párt neve DK-ra (Dobrev Klára).
A KTK azt írta a Telexnek, hogy „semmi sem változik! A DK Dobrev Klárával az élen ugyanúgy ukránbarát és Brüsszel utasításait követi, mint a Tisza Párt”. A Fidesz-frakció a Telexnek küldött KTK-s válasz előtt pár perccel ugyanezt a szöveget posztolta a Facebook-oldalára.
😀😀😀
Mikey
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Elképesztően boldog vagyok. Konkrétan megkönnyeztem. Végre. Nem hittem, hogy Magyarországon fogok élni, amikor Ferink eltakarodik végre a közéletből, de megéltem, itt vagyok.azert remelem Lajos hazat még felhuzza majd.
Köszönünk mindent, rohadj meg, sajnos nem hiszek a túlvilágban, de a hozzád hasonló elv-árulóknak biztosan lenne külön hely a pokolban. Viszlát Feri!
Gyurma Pappa
kb 11 ota nem tudtam semmi hirt olvasni, es most meg sokk alatt vagyok. ma sztem iszom is egyet az egyik jobb whiskeymbol. ami kb a lottogyozelemre van feltreteve.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Elég egyszerű a megfejtés. MP akkora báb, hogy Feritől teljes embert kíván, hogy minden drótot megfelelően tudjon rángatni. Így, hogy nem látjuk, még ijesztőbb.Persze, adod itt az ötleteket, MC meg buzgón jegyzetel és pörögnek neki a
Sztem órákra vagyunk egy ilyen jellegű írástól a kormánysajtóban.
andree

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Elég egyszerű a megfejtés. MP akkora báb, hogy Feritől teljes embert kíván, hogy minden drótot megfelelően tudjon rángatni. Így, hogy nem látjuk, még ijesztőbb. Sztem órákra vagyunk egy ilyen jellegű írástól a kormánysajtóban.
több mint 1 éve
Megnéztem. Hát ez a nő nem lett okosabb... Ritka bugyuta szegény.és kijött a puzsér - fruzsina beszélgetés is 😀Puzsér: kimondott random tény.
www.facebook.com/skrabskifruzsina/videos/1948406872565489
Negritis, a vajda
Skrabski: de Robi, de,de, én nem értem.
Zsellér van de Vrij
több mint 1 éve
Nekem nagyon 2009 feelingem van.Hende és Polt alkotmánybírósági jelölését is ma sikerült bejelenteni, vagy valami nagyobb bombát vártak és már nem tudták visszalőni a bejelentéseket, vagy jobban félnek a Bobó-szöveg erejétől, mint ami elsőre érezhető...Szerintem fogalma sincs senkinek éppen arról, hogy mikor mit kéne csinálni. Ésik túlzott optimizmusát nem osztom arról, hogy a Fidesz óriási időzavarban lenne, de tény és való, hogy igencsak nehéz megmondani, hogy mi a fasz is történik éppen a magyar közéletben.
StormST
Gyurma Pappa
Érzed, hogy jön valami, de kurvára nem tudod, hogy mi. Csak azt, hogy valami más.