NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

több mint 1 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 598
Mondjuk egy érdekes kérdés még motoszkál bennem, hogy ki lesz az első olyan gyenge láncszem, aki sértettségében/idegességében elszólja magát és meglöki az első dominót...
több mint 1 éve
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 281
Nem tudja valaki esetleg kinel jart a papa a magyarorszagi latogatasa soran "maganviziten"? 😊
undisputedly
Alekosz,sóbernorbi,győzike vonalon keresgélnék.
ozibozi
Tóth Gabit kifelejtetted. Nem ő énekelt amúgy is neki? Lehet "furujazott" is neki.
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 024
Andika lenne a jó megoldás, idáig is állami pénzen utazgatott, szereti is csinálni, Lölő meg kisérgethetné mindenhová sok vidám percet okozva az ország népének.

Remek szilveszteri műsorok is lennének ezekből Cam’on man stílusban.
ozibozi
Akkor Lölö lesz a "first lady"? Bár ki tudja ezeknél az új gazdagoknal mik a szokások
KB23
First dude, ahogy Bill Clinton is mondta

több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 239
Nem tudja valaki esetleg kinel jart a papa a magyarorszagi latogatasa soran "maganviziten"? 😊
undisputedly
Alekosz,sóbernorbi,győzike vonalon keresgélnék.
több mint 1 éve
Andika lenne a jó megoldás, idáig is állami pénzen utazgatott, szereti is csinálni, Lölő meg kisérgethetné mindenhová sok vidám percet okozva az ország népének.

Remek szilveszteri műsorok is lennének ezekből Cam’on man stílusban.
ozibozi
Akkor Lölö lesz a "first lady"? Bár ki tudja ezeknél az új gazdagoknal mik a szokások
több mint 1 éve
Haza kell kéretni Habsburg Györgyöt a párizsi nagykövetség éléről. A családjának már úgy is évszázados tapasztalata van legfőbb közjogi méltóságnak lenni idehaza. 😀 😀 😀
iktriad
Biztos, hogy egy évszázadokon keresztül vérfertőző famíliára kéne rábízni a nemzet sorsát ilyen, a szexuális devianciák szempontjából is vészterhes időkben?
Kampman
Nézd meg Sissi (nem a Németh) mind a mai napig milyen népszerű itthon (is), pedig a nagybátyja vette el! 😀
iktriad
Lehet, hogy én tudom rosszul, de Ferenc József és Sissi nem voltak rokonok, legalábbis olyan szinten biztosan nem, ahogy a 16-17. században nyomták a Habsburgok.

Az anyai nagyszülők közösek voltak náluk is. Most meg nem mondom, hogy ez milyen rokoni kapcsolatot jelent két házastárs között.

Szerkesztette: Kampman

több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 239

Remek szilveszteri műsorok is lennének ezekből Cmon man stílusban.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 999 — The Mathematician
legyen Anikó asszony a KE oszt csoki

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Baszki egy napra elutazok és mik történnek otthon??? Varga-Novak tandem!! Nem semmi, egyszer két "vezető" személy kiesik. Nem is tudom volt e ilyen az utóbbi években.
Most akkor a fidess hajóján mekkora repedés keletkezett? Az ellenzék vajon tudja most ütni a vasat vagy megint elsikkad az egész?
KB23
Nem lenne kedved kicsit gyakrabban utazgatni?
Jan
Ha ez lesz a vége akkor minden hétvégén kimegyek külhonban, egyszer talál ez a jó képességű göncöl szekér is lemond.
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
Baszki egy napra elutazok és mik történnek otthon??? Varga-Novak tandem!! Nem semmi, egyszer két "vezető" személy kiesik. Nem is tudom volt e ilyen az utóbbi években.
Most akkor a fidess hajóján mekkora repedés keletkezett? Az ellenzék vajon tudja most ütni a vasat vagy megint elsikkad az egész?
KB23
Jan
...mondjuk holnap? Addig kell ütni a vasat, amíg forró!
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 502 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Haza kell kéretni Habsburg Györgyöt a párizsi nagykövetség éléről. A családjának már úgy is évszázados tapasztalata van legfőbb közjogi méltóságnak lenni idehaza. 😀 😀 😀
iktriad
Biztos, hogy egy évszázadokon keresztül vérfertőző famíliára kéne rábízni a nemzet sorsát ilyen, a szexuális devianciák szempontjából is vészterhes időkben?
Kampman
Nézd meg Sissi (nem a Németh) mind a mai napig milyen népszerű itthon (is), pedig a nagybátyja vette el! 😀

Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 414 — Steelers fan
KB23
több mint 1 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 414 — Steelers fan
Most néztem meg egyébként a lemondást, nem tudom ő írta-e meg vagy más de végtelenül profi.
dande2
Ugye ez csak ilyen "költői" naivitás ? 😀
bobi0092
Hallottam őt nem olyan rég beszélni más kapcsán, ami biztos, hogy tőle származott, és az is nagyon rendben volt, nem néztem volna ki belőle, de az alapján még éppen képes is lehet rá. Most, hogy őszinte vagy sem, az más kérdés.
dande2
Én meg pár éve láttam hogy élő adásban, valami francia újságíróval vitatkozott a Soros témáról - franciául. Meg voltam lepve, hogy van a kormányban aki így tud külföldiül. Akkor még talán miniszter volt.
több mint 1 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 604 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
iktriad
Kampman
Nanemár, a nemzet sorsa Orbánra van bízva, a Habsburgok csak bohócok lehetnének, de nyilván pont ezért nem is jönnének.

Szerkesztette: ender1112
több mint 1 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 311
iktriad
Àh..a nemessèg megbízhatatlan.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
iktriad

több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 502 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 1 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 598
A Viktor nevet azért gondosan nem említette, annyira azért benne maradt a homokban 😀
ender1112
Minden viktoron belül történik ebben az országban, ahogy arra a mai nap is ékes példa.
A lányok kihúzták nála a gyufát, le is sújtott a pallos, a pártszékházban rogánék pedig gyorsan kitalálták hogyan lehet uralni a pillanatot: "jobboldalon a hibáknak van következménye, a balon a bűnöknek sincs". Ez legalább nem illik abszolút a vélt és várható forgatókönyvbe
r.baggio
Nem is tartott sokáig, hamar megszövegezték, vagy már készen volt reggel:

több mint 1 éve
Nem csodálom, hogy Katka lemondott. Nem maradt más tanácsadója, csak a Skrbskfrzsn, az meg tenyleg már az agyhalál 😮
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
Schiffer vajon elég jó katona már a poszthoz?
gordon
Vagy Morvai Krisztina 😀
csipkelli
Vagy Bayer Zsolti
Willie Parker
Ha trollkodni akar.
Vagy Semmilyenzsóti.
slowmotion
Ő nem jó, m zavarba hozható, meg lehet pingelni, aztán kiszalad valami áhítatos faszság a szája kerítésén.
BayerZsóti sziklaszilárdan felmondja a prop-ot.
több mint 1 éve
gordon
Vagy Morvai Krisztina 😀
csipkelli
Vagy Bayer Zsolti
Willie Parker
Ha trollkodni akar.
Vagy Semmilyenzsóti.
több mint 1 éve
gordon
Vagy Morvai Krisztina 😀
csipkelli
Vagy Bayer Zsolti
több mint 1 éve
csipkelli 4 010
gordon
Vagy Morvai Krisztina 😀
több mint 1 éve
KB23
Semekkora, 50% felett lesz a Fidesz az EP választáson.
bobi0092
Kb. ennyi.
Az ellenzék impotens.
Kampman
Pedig ha valamikor, akkor most tényleg náluk lehetne a

iktriad
Erre a bólogatásra mindig kapsz like-ot.
Kicsit wannabe áthallása van.
több mint 1 éve
gordon
Túlságosan utálja a baloldal, őt kifejezetten gyűlölik.
Esélytelen.