NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
16
6
19:00
New Orleans Saints - New York Jets
6
5
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
5
4
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
3
3
19:00, MAX4
Cleveland Browns - Buffalo Bills
3
2
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
3
3
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
2
2
New York Giants - Minnesota Vikings
1
1
Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Mondjuk egy érdekes kérdés még motoszkál bennem, hogy ki lesz az első olyan gyenge láncszem, aki sértettségében/idegességében elszólja magát és meglöki az első dominót...
több mint 1 éve
Tóth Gabit kifelejtetted. Nem ő énekelt amúgy is neki? Lehet "furujazott" is neki.Nem tudja valaki esetleg kinel jart a papa a magyarorszagi latogatasa soran "maganviziten"? 😊Alekosz,sóbernorbi,győzike vonalon keresgélnék.
undisputedly
ozibozi
több mint 1 éve
First dude, ahogy Bill Clinton is mondtaAndika lenne a jó megoldás, idáig is állami pénzen utazgatott, szereti is csinálni, Lölő meg kisérgethetné mindenhová sok vidám percet okozva az ország népének.Akkor Lölö lesz a "first lady"? Bár ki tudja ezeknél az új gazdagoknal mik a szokások
Remek szilveszteri műsorok is lennének ezekből Cam’on man stílusban.
ozibozi
KB23
több mint 1 éve
Nem tudja valaki esetleg kinel jart a papa a magyarorszagi latogatasa soran "maganviziten"? 😊Alekosz,sóbernorbi,győzike vonalon keresgélnék.
undisputedly
több mint 1 éve
Andika lenne a jó megoldás, idáig is állami pénzen utazgatott, szereti is csinálni, Lölő meg kisérgethetné mindenhová sok vidám percet okozva az ország népének.Akkor Lölö lesz a "first lady"? Bár ki tudja ezeknél az új gazdagoknal mik a szokások
Remek szilveszteri műsorok is lennének ezekből Cam’on man stílusban.
ozibozi
több mint 1 éve
Lehet, hogy én tudom rosszul, de Ferenc József és Sissi nem voltak rokonok, legalábbis olyan szinten biztosan nem, ahogy a 16-17. században nyomták a Habsburgok.Nézd meg Sissi (nem a Németh) mind a mai napig milyen népszerű itthon (is), pedig a nagybátyja vette el! 😀Haza kell kéretni Habsburg Györgyöt a párizsi nagykövetség éléről. A családjának már úgy is évszázados tapasztalata van legfőbb közjogi méltóságnak lenni idehaza. 😀 😀 😀Biztos, hogy egy évszázadokon keresztül vérfertőző famíliára kéne rábízni a nemzet sorsát ilyen, a szexuális devianciák szempontjából is vészterhes időkben?
iktriad
Kampman
iktriad
Az anyai nagyszülők közösek voltak náluk is. Most meg nem mondom, hogy ez milyen rokoni kapcsolatot jelent két házastárs között.
Szerkesztette: Kampman
több mint 1 éve
legyen Anikó asszony a KE oszt csoki
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Ha ez lesz a vége akkor minden hétvégén kimegyek külhonban, egyszer talál ez a jó képességű göncöl szekér is lemond.Baszki egy napra elutazok és mik történnek otthon??? Varga-Novak tandem!! Nem semmi, egyszer két "vezető" személy kiesik. Nem is tudom volt e ilyen az utóbbi években.Nem lenne kedved kicsit gyakrabban utazgatni?
Most akkor a fidess hajóján mekkora repedés keletkezett? Az ellenzék vajon tudja most ütni a vasat vagy megint elsikkad az egész?
KB23
Jan
több mint 1 éve
...mondjuk holnap? Addig kell ütni a vasat, amíg forró!Baszki egy napra elutazok és mik történnek otthon??? Varga-Novak tandem!! Nem semmi, egyszer két "vezető" személy kiesik. Nem is tudom volt e ilyen az utóbbi években.Nem lenne kedved kicsit gyakrabban utazgatni?
Most akkor a fidess hajóján mekkora repedés keletkezett? Az ellenzék vajon tudja most ütni a vasat vagy megint elsikkad az egész?
KB23
Jan
több mint 1 éve
Nézd meg Sissi (nem a Németh) mind a mai napig milyen népszerű itthon (is), pedig a nagybátyja vette el! 😀Haza kell kéretni Habsburg Györgyöt a párizsi nagykövetség éléről. A családjának már úgy is évszázados tapasztalata van legfőbb közjogi méltóságnak lenni idehaza. 😀 😀 😀Biztos, hogy egy évszázadokon keresztül vérfertőző famíliára kéne rábízni a nemzet sorsát ilyen, a szexuális devianciák szempontjából is vészterhes időkben?
iktriad
Kampman
Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
Baszki egy napra elutazok és mik történnek otthon??? Varga-Novak tandem!! Nem semmi, egyszer két "vezető" személy kiesik. Nem is tudom volt e ilyen az utóbbi években.Nem lenne kedved kicsit gyakrabban utazgatni?
KB23
több mint 1 éve
Én meg pár éve láttam hogy élő adásban, valami francia újságíróval vitatkozott a Soros témáról - franciául. Meg voltam lepve, hogy van a kormányban aki így tud külföldiül. Akkor még talán miniszter volt.Hallottam őt nem olyan rég beszélni más kapcsán, ami biztos, hogy tőle származott, és az is nagyon rendben volt, nem néztem volna ki belőle, de az alapján még éppen képes is lehet rá. Most, hogy őszinte vagy sem, az más kérdés.Most néztem meg egyébként a lemondást, nem tudom ő írta-e meg vagy más de végtelenül profi.Ugye ez csak ilyen "költői" naivitás ? 😀
dande2
bobi0092
dande2
több mint 1 éve
Nanemár, a nemzet sorsa Orbánra van bízva, a Habsburgok csak bohócok lehetnének, de nyilván pont ezért nem is jönnének.Haza kell kéretni Habsburg Györgyöt a párizsi nagykövetség éléről. A családjának már úgy is évszázados tapasztalata van legfőbb közjogi méltóságnak lenni idehaza. 😀 😀 😀Biztos, hogy egy évszázadokon keresztül vérfertőző famíliára kéne rábízni a nemzet sorsát ilyen, a szexuális devianciák szempontjából is vészterhes időkben?
iktriad
Kampman
Szerkesztette: ender1112
több mint 1 éve
Haza kell kéretni Habsburg Györgyöt a párizsi nagykövetség éléről. A családjának már úgy is évszázados tapasztalata van legfőbb közjogi méltóságnak lenni idehaza. 😀 😀 😀Àh..a nemessèg megbízhatatlan.
iktriad
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Haza kell kéretni Habsburg Györgyöt a párizsi nagykövetség éléről. A családjának már úgy is évszázados tapasztalata van legfőbb közjogi méltóságnak lenni idehaza. 😀 😀 😀Biztos, hogy egy évszázadokon keresztül vérfertőző famíliára kéne rábízni a nemzet sorsát ilyen, a szexuális devianciák szempontjából is vészterhes időkben?
iktriad
több mint 1 éve
Haza kell kéretni Habsburg Györgyöt a párizsi nagykövetség éléről. A családjának már úgy is évszázados tapasztalata van legfőbb közjogi méltóságnak lenni idehaza. 😀 😀 😀
több mint 1 éve
Nem is tartott sokáig, hamar megszövegezték, vagy már készen volt reggel:A Viktor nevet azért gondosan nem említette, annyira azért benne maradt a homokban 😀Minden viktoron belül történik ebben az országban, ahogy arra a mai nap is ékes példa.
ender1112
A lányok kihúzták nála a gyufát, le is sújtott a pallos, a pártszékházban rogánék pedig gyorsan kitalálták hogyan lehet uralni a pillanatot: "jobboldalon a hibáknak van következménye, a balon a bűnöknek sincs". Ez legalább nem illik abszolút a vélt és várható forgatókönyvbe
r.baggio
több mint 1 éve
Nem csodálom, hogy Katka lemondott. Nem maradt más tanácsadója, csak a Skrbskfrzsn, az meg tenyleg már az agyhalál 😮
több mint 1 éve
Ő nem jó, m zavarba hozható, meg lehet pingelni, aztán kiszalad valami áhítatos faszság a szája kerítésén.Ha trollkodni akar.Vagy Bayer ZsoltiSchiffer vajon elég jó katona már a poszthoz?Vagy Morvai Krisztina 😀
gordon
csipkelli
Willie Parker
Vagy Semmilyenzsóti.
slowmotion
BayerZsóti sziklaszilárdan felmondja a prop-ot.
több mint 1 éve
Ha trollkodni akar.Vagy Bayer ZsoltiSchiffer vajon elég jó katona már a poszthoz?Vagy Morvai Krisztina 😀
gordon
csipkelli
Willie Parker
Vagy Semmilyenzsóti.
több mint 1 éve
Vagy Bayer ZsoltiSchiffer vajon elég jó katona már a poszthoz?Vagy Morvai Krisztina 😀
gordon
csipkelli
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Schiffer vajon elég jó katona már a poszthoz?Vagy Morvai Krisztina 😀
gordon
több mint 1 éve
Erre a bólogatásra mindig kapsz like-ot.Pedig ha valamikor, akkor most tényleg náluk lehetne aKb. ennyi.Baszki egy napra elutazok és mik történnek otthon??? Varga-Novak tandem!! Nem semmi, egyszer két "vezető" személy kiesik. Nem is tudom volt e ilyen az utóbbi években.Semekkora, 50% felett lesz a Fidesz az EP választáson.
KB23
bobi0092
Az ellenzék impotens.
Kampman
iktriad
Kicsit wannabe áthallása van.
több mint 1 éve
Schiffer vajon elég jó katona már a poszthoz?Túlságosan utálja a baloldal, őt kifejezetten gyűlölik.
gordon
Esélytelen.