NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

több mint 1 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 882
Azért O is bátran beszél most már, hisz a lóvé meg van. Nem Magyarországon fejezi be a pályafutását, de jó látni hogy az elitben is unják már ezt a szart.
KB23
Ja, pont ezen gondolkodtam én is, hogy jó lehet a csávó a tőzsdén, biztos itt húzta meg a kiszállót a NERszvényből.
Vitézlő Titoknok tomz
Vagy csak azt hiszi, hogy van errefele keresnivalója, aztán olyannal haknizik, ami nyilvánvaló.
Majd szólnak neki, hogy nem kellene,
több mint 1 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 282 — Eagles fan

Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 024
Index fórumán az ultimate troll jelölt:

Szili Katalin 😊

2005 reloaded
Kampman
Szerintem Gyurcsány lenne a tökéletes választás, csak még a maradék KE jogkört is ki kell venni a tákolmányból.
somoskovig
Egy hologram Antall József - Göncz Árpád - Horn Gyula hármas?

több mint 1 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 524 — Chiefs GM

Szili Katalin 😊

2005 reloaded
Kampman
Szerintem Gyurcsány lenne a tökéletes választás, csak még a maradék KE jogkört is ki kell venni a tákolmányból.

több mint 1 éve
Emlékezzünk meg egy pillanatra az egyik legkedvesebb NER seggnyalomról Skrabski Fruzsináról és az ő tökéletes ütemérzékéről! Nemzeti kincs ez a nő
Gyurma Pappa
Már nem tudom kiről és hol olvastam, hogy "ez a legjobb ütemérzék azóta, hogy Martonyi János 1989-ben belépett az MSZMP-be."

több mint 1 éve
bogjosi New England Patriots 1 921

zacknorb

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 332 — zászló zászló szív
Emlékezzünk meg egy pillanatra az egyik legkedvesebb NER seggnyalomról Skrabski Fruzsináról és az ő tökéletes ütemérzékéről! Nemzeti kincs ez a nő

több mint 1 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 332 — zászló zászló szív
Volt már, hogy a hülye ellenzék megint nagyon csúnyán elbaszta?
nagylaza, főpohárnok
El kell ismerni, eddig nem baszták el. A neheze most jön.
MC12
Egészen ügyesek voltak, de most akkor 3 hónapig erről kéne beszélni, minden családi ebédnél.

több mint 1 éve

Szili Katalin 😊

2005 reloaded

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 816 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 396 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Megafos máris egekig magasztalja a két bukott 3,14csát

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 311
nagylaza, főpohárnok
El kell ismerni, eddig nem baszták el. A neheze most jön.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 816 — Kinek mit intézett a kormánya
Én csak arra vagyok kíváncsi, mikor jön az, hogy ezért is a Feri volt a hibás.
KeyG
Most a Jámbor Andris

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
nagylaza, főpohárnok
Vagy h Soros volt a háttérben?
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 711 — beers & Packers
több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 959
Én csak arra vagyok kíváncsi, mikor jön az, hogy ezért is a Feri volt a hibás.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 445 — I like the Texans, I like who we are
Mondjuk egy érdekes kérdés még motoszkál bennem, hogy ki lesz az első olyan gyenge láncszem, aki sértettségében/idegességében elszólja magát és meglöki az első dominót...
Vitézlő Titoknok tomz
Mire gondolsz?
KB23
Olyasmire pl. hogy a skrbskfrzsn elsők között osztotta meg a MP posztot, plusz utána "maradokörökkéhíve" poszttal magárapattintott még egy céltáblát is...
Vagy ha pl. egy labilisabb szervántot betalálnak, aki hallott valamit a folyosón, vagy olvasott egy fwdolt levelet...
Ilyesmikre.
Vitézlő Titoknok tomz
szákat
KB23
Szájakat?
több mint 1 éve
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 281
Mondjuk egy érdekes kérdés még motoszkál bennem, hogy ki lesz az első olyan gyenge láncszem, aki sértettségében/idegességében elszólja magát és meglöki az első dominót...
Vitézlő Titoknok tomz
Mire gondolsz?
KB23
Olyasmire pl. hogy a skrbskfrzsn elsők között osztotta meg a MP posztot, plusz utána "maradokörökkéhíve" poszttal magárapattintott még egy céltáblát is...
Vagy ha pl. egy labilisabb szervántot betalálnak, aki hallott valamit a folyosón, vagy olvasott egy fwdolt levelet...
Ilyesmikre.
Vitézlő Titoknok tomz
Olyan nem lesz. Pénzzel könnyű befogni a szákat. Aki még esetleg sittre kerülne annak ott kegyelem a KE-tol és máris meg van oldva.
több mint 1 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 598
Egy hónap alatt kell találni köztársasági elnököt, főpolgarmester jelöltet, EP lista vezetőt, lehetőleg egyik se legyen balfasz...
gabokocka
A vége mostanában már nem olyan fontos.
több mint 1 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 531 — Keep pounding
Egy hónap alatt kell találni köztársasági elnököt, főpolgarmester jelöltet, EP lista vezetőt, lehetőleg egyik se legyen balfasz...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 598
Vitézlő Titoknok tomz
Mire gondolsz?
KB23
Ilyesmikre.
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 162 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egyébként simán lehet, hogy Varga Juci meg Magyar Petike megint egy pár lesz. Most már úgyis mindegy ki csatlakozik majd hozzajuk ès milyen nemű 3. 4. sokadiknak 😏
több mint 1 éve
Vitézlő Titoknok tomz
Simicskától várta ugye mindenki, de szerintem tőle is hiába.
Mindenki benne van. Most miről meséljen egy oligarcha? Pénzügyi gazemberségekről, amelyekből jó eséllyel ő is profitált?
Egy titkosszolgálati vezető valami disznóságról, ami akár őt meg egy csomó kollégáját is rács mögé kéne, hogy juttassa?

Szerkesztette: Kampman

több mint 1 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 531 — Keep pounding
Vitézlő Titoknok tomz
Mire gondolsz?
KB23
Hát de ő mondta hogy ezt csináljam

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 281
Vitézlő Titoknok tomz
Mire gondolsz?