NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
11
6
19:00
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
4
3
New Orleans Saints - New York Jets
4
3
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
3
3
Cleveland Browns - Buffalo Bills
2
2
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
1
1
New York Giants - Minnesota Vikings
1
1
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
1
1
Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Vagy csak azt hiszi, hogy van errefele keresnivalója, aztán olyannal haknizik, ami nyilvánvaló.Azért O is bátran beszél most már, hisz a lóvé meg van. Nem Magyarországon fejezi be a pályafutását, de jó látni hogy az elitben is unják már ezt a szart.Ja, pont ezen gondolkodtam én is, hogy jó lehet a csávó a tőzsdén, biztos itt húzta meg a kiszállót a NERszvényből.
KB23
Vitézlő Titoknok tomz
Majd szólnak neki, hogy nem kellene,
több mint 1 éve
Egy hologram Antall József - Göncz Árpád - Horn Gyula hármas?Index fórumán az ultimate troll jelölt:Szerintem Gyurcsány lenne a tökéletes választás, csak még a maradék KE jogkört is ki kell venni a tákolmányból.
Szili Katalin 😊
2005 reloaded
Kampman
somoskovig
több mint 1 éve
Index fórumán az ultimate troll jelölt:Szerintem Gyurcsány lenne a tökéletes választás, csak még a maradék KE jogkört is ki kell venni a tákolmányból.
Szili Katalin 😊
2005 reloaded
Kampman
több mint 1 éve
Emlékezzünk meg egy pillanatra az egyik legkedvesebb NER seggnyalomról Skrabski Fruzsináról és az ő tökéletes ütemérzékéről! Nemzeti kincs ez a nőMár nem tudom kiről és hol olvastam, hogy "ez a legjobb ütemérzék azóta, hogy Martonyi János 1989-ben belépett az MSZMP-be."
Gyurma Pappa
több mint 1 éve
Emlékezzünk meg egy pillanatra az egyik legkedvesebb NER seggnyalomról Skrabski Fruzsináról és az ő tökéletes ütemérzékéről! Nemzeti kincs ez a nő

több mint 1 éve
Egészen ügyesek voltak, de most akkor 3 hónapig erről kéne beszélni, minden családi ebédnél.Volt már, hogy a hülye ellenzék megint nagyon csúnyán elbaszta?El kell ismerni, eddig nem baszták el. A neheze most jön.
nagylaza, főpohárnok
MC12

több mint 1 éve
Index fórumán az ultimate troll jelölt:Szili Katalin 😊
2005 reloaded
több mint 1 éve
Megafos máris egekig magasztalja a két bukott 3,14csát
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Volt már, hogy a hülye ellenzék megint nagyon csúnyán elbaszta?El kell ismerni, eddig nem baszták el. A neheze most jön.
nagylaza, főpohárnok
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Én csak arra vagyok kíváncsi, mikor jön az, hogy ezért is a Feri volt a hibás.Most a Jámbor Andris
KeyG
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Volt már, hogy a hülye ellenzék megint nagyon csúnyán elbaszta?Vagy h Soros volt a háttérben?
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Volt már, hogy a hülye ellenzék megint nagyon csúnyán elbaszta?
több mint 1 éve
Én csak arra vagyok kíváncsi, mikor jön az, hogy ezért is a Feri volt a hibás.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Szájakat?szákatOlyasmire pl. hogy a skrbskfrzsn elsők között osztotta meg a MP posztot, plusz utána "maradokörökkéhíve" poszttal magárapattintott még egy céltáblát is...Mondjuk egy érdekes kérdés még motoszkál bennem, hogy ki lesz az első olyan gyenge láncszem, aki sértettségében/idegességében elszólja magát és meglöki az első dominót...Mire gondolsz?
Vitézlő Titoknok tomz
KB23
Vagy ha pl. egy labilisabb szervántot betalálnak, aki hallott valamit a folyosón, vagy olvasott egy fwdolt levelet...
Ilyesmikre.
Vitézlő Titoknok tomz
KB23
több mint 1 éve
Olyan nem lesz. Pénzzel könnyű befogni a szákat. Aki még esetleg sittre kerülne annak ott kegyelem a KE-tol és máris meg van oldva.Olyasmire pl. hogy a skrbskfrzsn elsők között osztotta meg a MP posztot, plusz utána "maradokörökkéhíve" poszttal magárapattintott még egy céltáblát is...Mondjuk egy érdekes kérdés még motoszkál bennem, hogy ki lesz az első olyan gyenge láncszem, aki sértettségében/idegességében elszólja magát és meglöki az első dominót...Mire gondolsz?
Vitézlő Titoknok tomz
KB23
Vagy ha pl. egy labilisabb szervántot betalálnak, aki hallott valamit a folyosón, vagy olvasott egy fwdolt levelet...
Ilyesmikre.
Vitézlő Titoknok tomz
több mint 1 éve
Egy hónap alatt kell találni köztársasági elnököt, főpolgarmester jelöltet, EP lista vezetőt, lehetőleg egyik se legyen balfasz...A vége mostanában már nem olyan fontos.
gabokocka
több mint 1 éve
Egy hónap alatt kell találni köztársasági elnököt, főpolgarmester jelöltet, EP lista vezetőt, lehetőleg egyik se legyen balfasz...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Olyasmire pl. hogy a skrbskfrzsn elsők között osztotta meg a MP posztot, plusz utána "maradokörökkéhíve" poszttal magárapattintott még egy céltáblát is...Mondjuk egy érdekes kérdés még motoszkál bennem, hogy ki lesz az első olyan gyenge láncszem, aki sértettségében/idegességében elszólja magát és meglöki az első dominót...Mire gondolsz?
Vitézlő Titoknok tomz
KB23
Ilyesmikre.
több mint 1 éve
Egyébként simán lehet, hogy Varga Juci meg Magyar Petike megint egy pár lesz. Most már úgyis mindegy ki csatlakozik majd hozzajuk ès milyen nemű 3. 4. sokadiknak 😏
több mint 1 éve
Mondjuk egy érdekes kérdés még motoszkál bennem, hogy ki lesz az első olyan gyenge láncszem, aki sértettségében/idegességében elszólja magát és meglöki az első dominót...Simicskától várta ugye mindenki, de szerintem tőle is hiába.
Vitézlő Titoknok tomz
Mindenki benne van. Most miről meséljen egy oligarcha? Pénzügyi gazemberségekről, amelyekből jó eséllyel ő is profitált?
Egy titkosszolgálati vezető valami disznóságról, ami akár őt meg egy csomó kollégáját is rács mögé kéne, hogy juttassa?
Szerkesztette: Kampman
több mint 1 éve
Hát de ő mondta hogy ezt csináljamMondjuk egy érdekes kérdés még motoszkál bennem, hogy ki lesz az első olyan gyenge láncszem, aki sértettségében/idegességében elszólja magát és meglöki az első dominót...Mire gondolsz?
Vitézlő Titoknok tomz
KB23
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Mondjuk egy érdekes kérdés még motoszkál bennem, hogy ki lesz az első olyan gyenge láncszem, aki sértettségében/idegességében elszólja magát és meglöki az első dominót...Mire gondolsz?
Vitézlő Titoknok tomz