Politika
65 feliratkozó
több mint 2 éve
A politikusnak ezer-féle definíciója van, és szinte kizárt, hogy két ember egyetértsen abban: mi a politikus. Szerintem Jávor egy remek szakember aki rossz politikus.Ha Jávor valóban zöld politikus lenne, akkor a Fideszben politizálna, ahol lenne minimális esélye valamit elérni a zöld céljai közül. Ha lennének neki ilyenek.Ebben nincs vita közöttük. Jávor egy okos, felkészült, zöldügyekben talán a legjáratosabb szakértője az egész országnak.Vagy Jávor Benedek rossz politikus.Sztem a legfelkészültebb és a zöld pártcsaládban a legbefolyásosabb európai parlamenti politikusunk volt, ameddig ott ült, de persze ízlések és pofonok, felőlem lehet a Schmitt Pál is.
MC12
Dzsokijuing
Csak ennek semmi köze a politika teljesítményéhez. Már 4 éve se bírta felrakatnia magàt egy olyan listára, ahol becsúszott volna, most meg még kevesebb esélye van. Egy politikust végső soron az ilyen - olyan sikerei minősítenek, (siker az is, ha 40 éve iszol a főnökkel és szotyizol a meccsen és ezért vagy rajta a listán) és Jávor ebben megbukott. A szakértelmét nem tudta mandátumra cserélni. Ami beárazza egyébként az egész ellenzéki pártelitet arra, hogy mi is az, ami számít.
MC12
De ő tipikus "ellenzéki politikus" , akinek a legnagyobb brüsszeli politikai teljesítménye, hogy kente be szarral Orbánt, ahol tudta. Mint egy elvek és ideák mentén kommunikáló civil szakember, aki ezt a politika közegében teszi. Teljesen haszontalanul. Mit köszönhet neki Európa pár szakmai publicisztikától eltekintve?
Vagy szerinted mitől politikus egyáltalán, pláne zöld?
Őszentsége Sobri Jóska
Jávor tanulmányai, publikációi, oktatói tevékenysége alapján egy klasszikus zöld ügyi szakértő, ebben nehéz lenne vitatkozni. Az a pár cikk az elég sok tanulmány, kötet meg ilyesmi, illetve néhány ezer tanított diák 😊
Egyébként a meglátásod helyes, Jávor egy elvek és ideák mentén kommunikáló szakember, akit megcsapott a politika ódiuma, és valóban, szerintem is az ilyesmi - főleg idehaza - haszontalan/értelmetlen.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Ha Jávor valóban zöld politikus lenne, akkor a Fideszben politizálna, ahol lenne minimális esélye valamit elérni a zöld céljai közül. Ha lennének neki ilyenek.Ebben nincs vita közöttük. Jávor egy okos, felkészült, zöldügyekben talán a legjáratosabb szakértője az egész országnak.Vagy Jávor Benedek rossz politikus.Sztem a legfelkészültebb és a zöld pártcsaládban a legbefolyásosabb európai parlamenti politikusunk volt, ameddig ott ült, de persze ízlések és pofonok, felőlem lehet a Schmitt Pál is.
MC12
Dzsokijuing
Csak ennek semmi köze a politika teljesítményéhez. Már 4 éve se bírta felrakatnia magàt egy olyan listára, ahol becsúszott volna, most meg még kevesebb esélye van. Egy politikust végső soron az ilyen - olyan sikerei minősítenek, (siker az is, ha 40 éve iszol a főnökkel és szotyizol a meccsen és ezért vagy rajta a listán) és Jávor ebben megbukott. A szakértelmét nem tudta mandátumra cserélni. Ami beárazza egyébként az egész ellenzéki pártelitet arra, hogy mi is az, ami számít.
MC12
De ő tipikus "ellenzéki politikus" , akinek a legnagyobb brüsszeli politikai teljesítménye, hogy kente be szarral Orbánt, ahol tudta. Mint egy elvek és ideák mentén kommunikáló civil szakember, aki ezt a politika közegében teszi. Teljesen haszontalanul. Mit köszönhet neki Európa pár szakmai publicisztikától eltekintve?
Vagy szerinted mitől politikus egyáltalán, pláne zöld?
több mint 2 éve
Ebben nincs vita közöttük. Jávor egy okos, felkészült, zöldügyekben talán a legjáratosabb szakértője az egész országnak.Sztem a legfelkészültebb és a zöld pártcsaládban a legbefolyásosabb európai parlamenti politikusunk volt, ameddig ott ült, de persze ízlések és pofonok, felőlem lehet a Schmitt Pál is.Vagy Jávor Benedek rossz politikus.Csak az aluledukált választópolgár.senki sem tiltja meg Javor Benedeknek vagy a Parbeszednek, hogy osszehozzon 5%t es bekeruljon az EP-ben.Eddig baszottul bejött a Momentumnak a DK anyázása. Ja, nem. A Fidesz vidéken erősödött. Ennyit arról, hogy az ellenzék majd "lemegy vidékre" és elvégzi az aprómunkát. Sej, édesanyám... A kutyák támogatottságát pedig valaki nagyon benézi, gőzöm sincs, hogy ki, de a Republikonnál lényegesen jobban állnak.A Kutyáknál az a vicces, hogy az ellenzéki pártok az EP-választási különversenyt erőfelmérőnek tekintik és ha van párt, amelyik az Európai Parlamentben értelem nélküli, az az MKKP.
www.atv.hu/belfold/20231115/zavecz-ez-a-negy-part-jutna-be-most-a-parlamentbe
nagylaza, főpohárnok
Ettől még simán bejuthatnak, miközben a párbeszédes Jávor Benedek az európai politikai kompetenciáját lehúzhatja a nemlétező pártja vécéjén.
Dzsokijuing
csebi
Dzsokijuing
MC12
Dzsokijuing
több mint 2 éve
Nem tudom, még találgatás szintjén se hallottam senkit. Igaz, az utóbbi időben nem is nagyon kérdezősködtem.Az önkormányzatin legalább nem lesz ilyen dilemmám, örülnék, ha Soproni újrázna a kerületben.Anyukám még ott él, ő is kedveli. Igaz, szavazni már nem jár el. (A szavazóköre a Lovag utcai suliban van, a földszinten, amihez 10 lépcsőn kell felmenni, őt ezzel vesztették el. 😊 Mondtam kérjen mozgóurnát, szavazhat otthon. "Nem vagyok én nyomorék", mondta. Oké.)
nagylaza, főpohárnok
Kit indít a Fidesz? Hassay újra?
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Az önkormányzatin legalább nem lesz ilyen dilemmám, örülnék, ha Soproni újrázna a kerületben.Anyukám még ott él, ő is kedveli. Igaz, szavazni már nem jár el. (A szavazóköre a Lovag utcai suliban van, a földszinten, amihez 10 lépcsőn kell felmenni, őt ezzel vesztették el. 😊 Mondtam kérjen mozgóurnát, szavazhat otthon. "Nem vagyok én nyomorék", mondta. Oké.)
nagylaza, főpohárnok
Kit indít a Fidesz? Hassay újra?
több mint 2 éve
Szerintem a kutyákat nagyon alul mérik. Lehet csak a remény szól belőlem, de remélem ők meglepetést okoznak.Igaz. Csak a helyzet az, hogy végigzongoráztam magamban a pártokat (Fidesz, Mi Hazánk eleve kizárt), és nem érzem, hogy bármely másikra nyugodt lélekkel be tudnám húzni az ikszet. Kivéve - kényszerűségből - az MKKP-t. Ez a kettő maradt a végén: Jávor és a kutyák. Mind a kettő protest, az előbbire hajlok.Én erősen gondolkodom azon, hogy Jávorra fogok szavazni. Tudom, hülye fasz vagyok.Nem vagy az emiatt, csak szeretsz sétálni.
nagylaza, főpohárnok
Mert a rá leadott szavazatod pont annyit ér, mintha el se mentél volna szavazni.
De mivel az önkormányzati választás miatt már úgyis ott leszel, így plusz egy iksz behúzása belefér, nem oszt, nem szoroz. Szó szerint.
Őszentsége Sobri Jóska
Az önkormányzatin legalább nem lesz ilyen dilemmám, örülnék, ha Soproni újrázna a kerületben.
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Igaz. Csak a helyzet az, hogy végigzongoráztam magamban a pártokat (Fidesz, Mi Hazánk eleve kizárt), és nem érzem, hogy bármely másikra nyugodt lélekkel be tudnám húzni az ikszet. Kivéve - kényszerűségből - az MKKP-t. Ez a kettő maradt a végén: Jávor és a kutyák. Mind a kettő protest, az előbbire hajlok.Én erősen gondolkodom azon, hogy Jávorra fogok szavazni. Tudom, hülye fasz vagyok.Nem vagy az emiatt, csak szeretsz sétálni.
nagylaza, főpohárnok
Mert a rá leadott szavazatod pont annyit ér, mintha el se mentél volna szavazni.
De mivel az önkormányzati választás miatt már úgyis ott leszel, így plusz egy iksz behúzása belefér, nem oszt, nem szoroz. Szó szerint.
Őszentsége Sobri Jóska
Az önkormányzatin legalább nem lesz ilyen dilemmám, örülnék, ha Soproni újrázna a kerületben.
több mint 2 éve
Én erősen gondolkodom azon, hogy Jávorra fogok szavazni. Tudom, hülye fasz vagyok.Nem vagy az emiatt, csak szeretsz sétálni.
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Én erősen gondolkodom azon, hogy Jávorra fogok szavazni. Tudom, hülye fasz vagyok.Sztem a legfelkészültebb és a zöld pártcsaládban a legbefolyásosabb európai parlamenti politikusunk volt, ameddig ott ült, de persze ízlések és pofonok, felőlem lehet a Schmitt Pál is.Vagy Jávor Benedek rossz politikus.Csak az aluledukált választópolgár.senki sem tiltja meg Javor Benedeknek vagy a Parbeszednek, hogy osszehozzon 5%t es bekeruljon az EP-ben.Eddig baszottul bejött a Momentumnak a DK anyázása. Ja, nem. A Fidesz vidéken erősödött. Ennyit arról, hogy az ellenzék majd "lemegy vidékre" és elvégzi az aprómunkát. Sej, édesanyám... A kutyák támogatottságát pedig valaki nagyon benézi, gőzöm sincs, hogy ki, de a Republikonnál lényegesen jobban állnak.A Kutyáknál az a vicces, hogy az ellenzéki pártok az EP-választási különversenyt erőfelmérőnek tekintik és ha van párt, amelyik az Európai Parlamentben értelem nélküli, az az MKKP.
nagylaza, főpohárnok
Ettől még simán bejuthatnak, miközben a párbeszédes Jávor Benedek az európai politikai kompetenciáját lehúzhatja a nemlétező pártja vécéjén.
Dzsokijuing
csebi
Dzsokijuing
MC12
Dzsokijuing
több mint 2 éve
A választó tényleg hülye, a politikus (egyik) dolga lenne, hogy edukálja és legalább karcolja a valóságot.na eljutottunk oda megint, hogy nem az ellenzékkel van a gond, hanem a választó hülye.Csak az aluledukált választópolgár.senki sem tiltja meg Javor Benedeknek vagy a Parbeszednek, hogy osszehozzon 5%t es bekeruljon az EP-ben.Eddig baszottul bejött a Momentumnak a DK anyázása. Ja, nem. A Fidesz vidéken erősödött. Ennyit arról, hogy az ellenzék majd "lemegy vidékre" és elvégzi az aprómunkát. Sej, édesanyám... A kutyák támogatottságát pedig valaki nagyon benézi, gőzöm sincs, hogy ki, de a Republikonnál lényegesen jobban állnak.A Kutyáknál az a vicces, hogy az ellenzéki pártok az EP-választási különversenyt erőfelmérőnek tekintik és ha van párt, amelyik az Európai Parlamentben értelem nélküli, az az MKKP.
nagylaza, főpohárnok
Dzsokijuing
csebi
Dzsokijuing
Ezért van 2/3.
Nem Gyurcsány miatt.
Amadeus von Dollárbaloldal
De a populistáké lett a popszakma.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Sztem a legfelkészültebb és a zöld pártcsaládban a legbefolyásosabb európai parlamenti politikusunk volt, ameddig ott ült, de persze ízlések és pofonok, felőlem lehet a Schmitt Pál is.Vagy Jávor Benedek rossz politikus.Csak az aluledukált választópolgár.senki sem tiltja meg Javor Benedeknek vagy a Parbeszednek, hogy osszehozzon 5%t es bekeruljon az EP-ben.Eddig baszottul bejött a Momentumnak a DK anyázása. Ja, nem. A Fidesz vidéken erősödött. Ennyit arról, hogy az ellenzék majd "lemegy vidékre" és elvégzi az aprómunkát. Sej, édesanyám... A kutyák támogatottságát pedig valaki nagyon benézi, gőzöm sincs, hogy ki, de a Republikonnál lényegesen jobban állnak.A Kutyáknál az a vicces, hogy az ellenzéki pártok az EP-választási különversenyt erőfelmérőnek tekintik és ha van párt, amelyik az Európai Parlamentben értelem nélküli, az az MKKP.
nagylaza, főpohárnok
Dzsokijuing
csebi
Dzsokijuing
MC12
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 2 éve
Sőt, Gyurcsány nélkül 4/5 lenne.na eljutottunk oda megint, hogy nem az ellenzékkel van a gond, hanem a választó hülye.Csak az aluledukált választópolgár.senki sem tiltja meg Javor Benedeknek vagy a Parbeszednek, hogy osszehozzon 5%t es bekeruljon az EP-ben.Eddig baszottul bejött a Momentumnak a DK anyázása. Ja, nem. A Fidesz vidéken erősödött. Ennyit arról, hogy az ellenzék majd "lemegy vidékre" és elvégzi az aprómunkát. Sej, édesanyám... A kutyák támogatottságát pedig valaki nagyon benézi, gőzöm sincs, hogy ki, de a Republikonnál lényegesen jobban állnak.A Kutyáknál az a vicces, hogy az ellenzéki pártok az EP-választási különversenyt erőfelmérőnek tekintik és ha van párt, amelyik az Európai Parlamentben értelem nélküli, az az MKKP.
nagylaza, főpohárnok
Dzsokijuing
csebi
Dzsokijuing
Ezért van 2/3.
Nem Gyurcsány miatt.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
na eljutottunk oda megint, hogy nem az ellenzékkel van a gond, hanem a választó hülye.Csak az aluledukált választópolgár.senki sem tiltja meg Javor Benedeknek vagy a Parbeszednek, hogy osszehozzon 5%t es bekeruljon az EP-ben.Eddig baszottul bejött a Momentumnak a DK anyázása. Ja, nem. A Fidesz vidéken erősödött. Ennyit arról, hogy az ellenzék majd "lemegy vidékre" és elvégzi az aprómunkát. Sej, édesanyám... A kutyák támogatottságát pedig valaki nagyon benézi, gőzöm sincs, hogy ki, de a Republikonnál lényegesen jobban állnak.A Kutyáknál az a vicces, hogy az ellenzéki pártok az EP-választási különversenyt erőfelmérőnek tekintik és ha van párt, amelyik az Európai Parlamentben értelem nélküli, az az MKKP.
nagylaza, főpohárnok
Dzsokijuing
csebi
Dzsokijuing
Ezért van 2/3.
Nem Gyurcsány miatt.
több mint 2 éve
Vagy Jávor Benedek rossz politikus.Csak az aluledukált választópolgár.senki sem tiltja meg Javor Benedeknek vagy a Parbeszednek, hogy osszehozzon 5%t es bekeruljon az EP-ben.Eddig baszottul bejött a Momentumnak a DK anyázása. Ja, nem. A Fidesz vidéken erősödött. Ennyit arról, hogy az ellenzék majd "lemegy vidékre" és elvégzi az aprómunkát. Sej, édesanyám... A kutyák támogatottságát pedig valaki nagyon benézi, gőzöm sincs, hogy ki, de a Republikonnál lényegesen jobban állnak.A Kutyáknál az a vicces, hogy az ellenzéki pártok az EP-választási különversenyt erőfelmérőnek tekintik és ha van párt, amelyik az Európai Parlamentben értelem nélküli, az az MKKP.
nagylaza, főpohárnok
Dzsokijuing
csebi
Dzsokijuing
több mint 2 éve
Csak az aluledukált választópolgár.senki sem tiltja meg Javor Benedeknek vagy a Parbeszednek, hogy osszehozzon 5%t es bekeruljon az EP-ben.Eddig baszottul bejött a Momentumnak a DK anyázása. Ja, nem. A Fidesz vidéken erősödött. Ennyit arról, hogy az ellenzék majd "lemegy vidékre" és elvégzi az aprómunkát. Sej, édesanyám... A kutyák támogatottságát pedig valaki nagyon benézi, gőzöm sincs, hogy ki, de a Republikonnál lényegesen jobban állnak.A Kutyáknál az a vicces, hogy az ellenzéki pártok az EP-választási különversenyt erőfelmérőnek tekintik és ha van párt, amelyik az Európai Parlamentben értelem nélküli, az az MKKP.
nagylaza, főpohárnok
Dzsokijuing
csebi
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 2 éve
senki sem tiltja meg Javor Benedeknek vagy a Parbeszednek, hogy osszehozzon 5%t es bekeruljon az EP-ben.Eddig baszottul bejött a Momentumnak a DK anyázása. Ja, nem. A Fidesz vidéken erősödött. Ennyit arról, hogy az ellenzék majd "lemegy vidékre" és elvégzi az aprómunkát. Sej, édesanyám... A kutyák támogatottságát pedig valaki nagyon benézi, gőzöm sincs, hogy ki, de a Republikonnál lényegesen jobban állnak.A Kutyáknál az a vicces, hogy az ellenzéki pártok az EP-választási különversenyt erőfelmérőnek tekintik és ha van párt, amelyik az Európai Parlamentben értelem nélküli, az az MKKP.
nagylaza, főpohárnok
Dzsokijuing
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
miert engedik be az eletukbe a vizet a godi, vaci emberek? az o hibajuk ...telex.hu/belfold/2023/11/15/vac-szivargas-vezetek-ivoviz“folytatjuk”
telex.hu/belfold/2023/01/13/god-akkumulatorgyar-mergezes-kut-viz
remélem Göd-n nincs gond
Negritis, a vajda
Nincs itt semmi látnivaló.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Eddig baszottul bejött a Momentumnak a DK anyázása. Ja, nem. A Fidesz vidéken erősödött. Ennyit arról, hogy az ellenzék majd "lemegy vidékre" és elvégzi az aprómunkát. Sej, édesanyám... A kutyák támogatottságát pedig valaki nagyon benézi, gőzöm sincs, hogy ki, de a Republikonnál lényegesen jobban állnak.A Kutyáknál az a vicces, hogy az ellenzéki pártok az EP-választási különversenyt erőfelmérőnek tekintik és ha van párt, amelyik az Európai Parlamentben értelem nélküli, az az MKKP.
nagylaza, főpohárnok
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 2 éve
telex.hu/belfold/2023/11/15/vac-szivargas-vezetek-ivovizHol?
remélem Göd-n nincs gond
Negritis, a vajda
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
telex.hu/belfold/2023/11/15/vac-szivargas-vezetek-ivoviz“folytatjuk”
remélem Göd-n nincs gond
Negritis, a vajda
Nincs itt semmi látnivaló.
több mint 2 éve
telex.hu/belfold/2023/11/15/vac-szivargas-vezetek-ivoviztelex.hu/belfold/2023/01/13/god-akkumulatorgyar-mergezes-kut-viz
remélem Göd-n nincs gond
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
www.szabadeuropa.hu/a/vinnek-a-boltot-is-a-megromlott-nemet-magyar-kapcsolatok-hattere/32672985.html

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
csak BAZ megye harmadat felvasaroltak. nincs itt latnivalo 😊Ujrahazasodott azota, nem? Mintha lett volna anno valami foldszerzesi botranyuk is.Menyecske tiplizett, vitte a fele királyságot, gondolom azóta a hétvégi bulájok keményebbek.amellett, hogy Rogan sztem verprofin valaszolt a kerdesekre (esetleg szoktal mostanaban kepzeseket tartani a minisztereknek? szemmel lathato a fejlodes abban, hogyan valaszolnak ezekre a kerdesekre), elkepesztoen beesett a szeme, folyamatosan keruli a szemkontaktust, es nagyon durvan megfaradt, kiegett ember benyomasat kelti.24.hu/kozelet/2023/11/14/rogan-antal-karmelita-ner-fidesz-media/Hát, a Fidesznek mondjuk tényleg nincs 😊
😊
MC12
csebi
Vitézlő Titoknok tomz
undisputedly
több mint 2 éve
Ujrahazasodott azota, nem? Mintha lett volna anno valami foldszerzesi botranyuk is.Menyecske tiplizett, vitte a fele királyságot, gondolom azóta a hétvégi bulájok keményebbek.amellett, hogy Rogan sztem verprofin valaszolt a kerdesekre (esetleg szoktal mostanaban kepzeseket tartani a minisztereknek? szemmel lathato a fejlodes abban, hogyan valaszolnak ezekre a kerdesekre), elkepesztoen beesett a szeme, folyamatosan keruli a szemkontaktust, es nagyon durvan megfaradt, kiegett ember benyomasat kelti.24.hu/kozelet/2023/11/14/rogan-antal-karmelita-ner-fidesz-media/Hát, a Fidesznek mondjuk tényleg nincs 😊
😊
MC12
csebi
Vitézlő Titoknok tomz
több mint 2 éve
Eddig baszottul bejött a Momentumnak a DK anyázása. Ja, nem. A Fidesz vidéken erősödött. Ennyit arról, hogy az ellenzék majd "lemegy vidékre" és elvégzi az aprómunkát. Sej, édesanyám... A kutyák támogatottságát pedig valaki nagyon benézi, gőzöm sincs, hogy ki, de a Republikonnál lényegesen jobban állnak.
nagylaza, főpohárnok