NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
382
28
23:00, MATCH4
Politika
65 feliratkozó
több mint 2 éve
Ha a polgi tudna róla, tuti nem engedi. A rohadt építőcég direkt megvárta, hogy elmenjen nyaralni a kemény munka után és suttyomba kivágta a fákat, hogy lombkorona sétány épüljön belőleSzép, ha a másik oldalon is végeznek, és a járdát is szűkítik jöhet a négysávos.Igazából ez mehetne a Gyűlölködjünk topikba is akár. Először választott Dombóvár fideszes polgármestert teljes ciklusra (1 évig volt korábban ideiglenesen egy, azt a következő választáson leszavazták), most neki "köszönhetően" eltűnik a város legszebb fasora, ami évtizedek óta védett volt, én ott lakom közel hozzá, minden reggel ott sétáltam iskolába is, gyalázat, hogy ezt meg lehet tenni...Számomra nem világos a hírekből, hogy most mi van. Kivágták, vagy "csak" elkezdték? A megfogalmazásból nekem úgy tűnik, hogy az utóbbi. Ha így van, akkor a népharag még megállíthatja a pusztítást, bármilyen önkormányzati döntés született is eddig.
www.atv.hu/belfold/20230731/kiakadtak-a-dombovariak-100-eves-egeszseges-fasort-vagnak-ki-a-varosban-a-vizelvezetes-miatt
StormST
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
vpi
több mint 2 éve
Szép, ha a másik oldalon is végeznek, és a járdát is szűkítik jöhet a négysávos.Igazából ez mehetne a Gyűlölködjünk topikba is akár. Először választott Dombóvár fideszes polgármestert teljes ciklusra (1 évig volt korábban ideiglenesen egy, azt a következő választáson leszavazták), most neki "köszönhetően" eltűnik a város legszebb fasora, ami évtizedek óta védett volt, én ott lakom közel hozzá, minden reggel ott sétáltam iskolába is, gyalázat, hogy ezt meg lehet tenni...Számomra nem világos a hírekből, hogy most mi van. Kivágták, vagy "csak" elkezdték? A megfogalmazásból nekem úgy tűnik, hogy az utóbbi. Ha így van, akkor a népharag még megállíthatja a pusztítást, bármilyen önkormányzati döntés született is eddig.
www.atv.hu/belfold/20230731/kiakadtak-a-dombovariak-100-eves-egeszseges-fasort-vagnak-ki-a-varosban-a-vizelvezetes-miatt
StormST
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Igazából ez mehetne a Gyűlölködjünk topikba is akár. Először választott Dombóvár fideszes polgármestert teljes ciklusra (1 évig volt korábban ideiglenesen egy, azt a következő választáson leszavazták), most neki "köszönhetően" eltűnik a város legszebb fasora, ami évtizedek óta védett volt, én ott lakom közel hozzá, minden reggel ott sétáltam iskolába is, gyalázat, hogy ezt meg lehet tenni...Számomra nem világos a hírekből, hogy most mi van. Kivágták, vagy "csak" elkezdték? A megfogalmazásból nekem úgy tűnik, hogy az utóbbi. Ha így van, akkor a népharag még megállíthatja a pusztítást, bármilyen önkormányzati döntés született is eddig.
StormST
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Igazából ez mehetne a Gyűlölködjünk topikba is akár. Először választott Dombóvár fideszes polgármestert teljes ciklusra (1 évig volt korábban ideiglenesen egy, azt a következő választáson leszavazták), most neki "köszönhetően" eltűnik a város legszebb fasora, ami évtizedek óta védett volt, én ott lakom közel hozzá, minden reggel ott sétáltam iskolába is, gyalázat, hogy ezt meg lehet tenni...Számomra nem világos a hírekből, hogy most mi van. Kivágták, vagy "csak" elkezdték? A megfogalmazásból nekem úgy tűnik, hogy az utóbbi. Ha így van, akkor a népharag még megállíthatja a pusztítást, bármilyen önkormányzati döntés született is eddig.
StormST
több mint 2 éve
De az ESTA nem elsősorban a letelepedési kötvénnyel érkezett orosz, arab stb maffiózók miatt lett szigorítva?Most akkor nem esta-zhatsz, ha nem a jelenlegi Mo területén születtél. Pl az erdélyi magyarok, akik kint születtek, akkor sem ha születésük után másnap már Pesten lakott. Érdekes módon ugyanez igaz akkor is, ha pl egyik ismerősöm szülei Manilában voltak kiküldetésben és a srác ott született. Így bukta az esta-t már az előző szigorítás óta.akkor számít sztem, ha a másik állampolgárság országa nincs benne a programban. pl a lengyelek biztosan nincsenek benne tudomásom szerint, ezek szerint a románok sem.Kicsit off, de csebi, lehet rosszul emlékszem, de ez az esta-ügyintézés már eddig sem vonatkozott a kettős állampolgárokra, ebből volt is valami balhé nem? Legalábbis amikor egy román-magyar kettős állampolgár ismerősöm akarta az estat megcsinálni, visszadobták, hogy menjen szépen vízumért.nekem úgyis rendes vízumot kellene kérnem, ha mennék szóval az én életemre ez nincs hatással.www.portfolio.hu/gazdasag/20230801/breking-vizumszankciokat-vezet-be-az-usa-minden-magyar-allampolgarral-szemben-631077Figyelj, nem kéne, hogy beengedd az életedbe.
Klaci79
Amadeus von Dollárbaloldal
csebi
MC12
ugye ez amiatt balhés, mert állítólag van olyan alapelv, hogy ha valahol a 27 tagállam egyike nem vízummentes, akkor az az ország nem lehet az EUba vízummentes. kivéve ugye USA (meg vszeg más "erősebb" országok sem) ...
csebi
Mivel ez egy jó ideje így van, talán 2-3 év, ez a döntés most gyanítom inkább politikai, mint a kínai/orosz/grúz/stb adatokról szóló. Ezt persze senki se mondja ki, talán az is elképzelhető, hogy bizonyos emberek úgy is hozzájuthattak papírokhoz, hogy magyarországi születést is “kaptak” mellé. Ezt nem tudom, de a tegnapi napig ezek a szabályok biztosak.
Én egyelőre annak is örülök, hogy ez maradt. Jövőre egyszer mennénk a családdal, nyilván olcsóbb mint a vízum, de ezt még nem kellett kérnem addig, az esta mindig elég volt.
Ha ezek a Miamiból induló hajóutak után újra friss esta kell, akkor az nagy szívás, de ezt a részét még nem tudom.
Klaci79
több mint 2 éve
Irónia egy olyan kicsi ország, mint Szlovénia.Én sértegettem a magyarokat? Hol? Mikor? 😀Igazából ez mehetne a Gyűlölködjünk topikba is akár. Először választott Dombóvár fideszes polgármestert teljes ciklusra (1 évig volt korábban ideiglenesen egy, azt a következő választáson leszavazták), most neki "köszönhetően" eltűnik a város legszebb fasora, ami évtizedek óta védett volt, én ott lakom közel hozzá, minden reggel ott sétáltam iskolába is, gyalázat, hogy ezt meg lehet tenni...örülnék, ha nem sértegetnéd a Magyarokat. Mária népe szuverénen erre szavazott.
StormST
StormST
több mint 2 éve
Én sértegettem a magyarokat? Hol? Mikor? 😀Igazából ez mehetne a Gyűlölködjünk topikba is akár. Először választott Dombóvár fideszes polgármestert teljes ciklusra (1 évig volt korábban ideiglenesen egy, azt a következő választáson leszavazták), most neki "köszönhetően" eltűnik a város legszebb fasora, ami évtizedek óta védett volt, én ott lakom közel hozzá, minden reggel ott sétáltam iskolába is, gyalázat, hogy ezt meg lehet tenni...örülnék, ha nem sértegetnéd a Magyarokat. Mária népe szuverénen erre szavazott.
StormST

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
Igazából ez mehetne a Gyűlölködjünk topikba is akár. Először választott Dombóvár fideszes polgármestert teljes ciklusra (1 évig volt korábban ideiglenesen egy, azt a következő választáson leszavazták), most neki "köszönhetően" eltűnik a város legszebb fasora, ami évtizedek óta védett volt, én ott lakom közel hozzá, minden reggel ott sétáltam iskolába is, gyalázat, hogy ezt meg lehet tenni...örülnék, ha nem sértegetnéd a Magyarokat. Mária népe szuverénen erre szavazott.
StormST
több mint 2 éve
Azért az emberek nagyrészt az utolsó hetekig a stoppost vették. Én se tankoltam soha mást. Itt Monoron be is zárt a kút még idejekorán. Nyilván ott kisebb vesztesége volt, de volt bőven.Stop alatti kiesett nyereség? Ugyan már. Hát a nem stopos üzemanyagok reflexből 2-300 Ft-tal voltak drágábbak...USD/HUF és hogy a kutasok szeretnék behozni a stop alatt kiesett nyereséget, ehhez pedig asszisztál a kormányunk, aki rájött, hogy ha igazán jól kommunikál, akkor az emberek a drága benzint is megveszik, politikai kockázat nélkül.És ebben még nincs benne az óriási jövedéki adó-emelésMost ezt az emelkedést egyébként mi a petyhüdt lófasz indokolja?
m.hvg.hu/gazdasag/20230731_2527_forinttal_dragulhatnak_az_uzemanyagok_a_kovetkezo_hat_napban
Még Tajvant megtámadhatná Kína és eljön a Kánaán
r.baggio
Mikey
Klaci79
Mikey
több mint 2 éve
Stop alatti kiesett nyereség? Ugyan már. Hát a nem stopos üzemanyagok reflexből 2-300 Ft-tal voltak drágábbak...USD/HUF és hogy a kutasok szeretnék behozni a stop alatt kiesett nyereséget, ehhez pedig asszisztál a kormányunk, aki rájött, hogy ha igazán jól kommunikál, akkor az emberek a drága benzint is megveszik, politikai kockázat nélkül.És ebben még nincs benne az óriási jövedéki adó-emelésMost ezt az emelkedést egyébként mi a petyhüdt lófasz indokolja?
m.hvg.hu/gazdasag/20230731_2527_forinttal_dragulhatnak_az_uzemanyagok_a_kovetkezo_hat_napban
Még Tajvant megtámadhatná Kína és eljön a Kánaán
r.baggio
Mikey
Klaci79
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Igazából ez mehetne a Gyűlölködjünk topikba is akár. Először választott Dombóvár fideszes polgármestert teljes ciklusra (1 évig volt korábban ideiglenesen egy, azt a következő választáson leszavazták), most neki "köszönhetően" eltűnik a város legszebb fasora, ami évtizedek óta védett volt, én ott lakom közel hozzá, minden reggel ott sétáltam iskolába is, gyalázat, hogy ezt meg lehet tenni...www.atv.hu/belfold/20230731/kiakadtak-a-dombovariak-100-eves-egeszseges-fasort-vagnak-ki-a-varosban-a-vizelvezetes-miatt

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
Most akkor nem esta-zhatsz, ha nem a jelenlegi Mo területén születtél. Pl az erdélyi magyarok, akik kint születtek, akkor sem ha születésük után másnap már Pesten lakott. Érdekes módon ugyanez igaz akkor is, ha pl egyik ismerősöm szülei Manilában voltak kiküldetésben és a srác ott született. Így bukta az esta-t már az előző szigorítás óta.akkor számít sztem, ha a másik állampolgárság országa nincs benne a programban. pl a lengyelek biztosan nincsenek benne tudomásom szerint, ezek szerint a románok sem.Kicsit off, de csebi, lehet rosszul emlékszem, de ez az esta-ügyintézés már eddig sem vonatkozott a kettős állampolgárokra, ebből volt is valami balhé nem? Legalábbis amikor egy román-magyar kettős állampolgár ismerősöm akarta az estat megcsinálni, visszadobták, hogy menjen szépen vízumért.nekem úgyis rendes vízumot kellene kérnem, ha mennék szóval az én életemre ez nincs hatással.www.portfolio.hu/gazdasag/20230801/breking-vizumszankciokat-vezet-be-az-usa-minden-magyar-allampolgarral-szemben-631077Figyelj, nem kéne, hogy beengedd az életedbe.
Klaci79
csebi
MC12
ugye ez amiatt balhés, mert állítólag van olyan alapelv, hogy ha valahol a 27 tagállam egyike nem vízummentes, akkor az az ország nem lehet az EUba vízummentes. kivéve ugye USA (meg vszeg más "erősebb" országok sem) ...
csebi
Mivel ez egy jó ideje így van, talán 2-3 év, ez a döntés most gyanítom inkább politikai, mint a kínai/orosz/grúz/stb adatokról szóló. Ezt persze senki se mondja ki, talán az is elképzelhető, hogy bizonyos emberek úgy is hozzájuthattak papírokhoz, hogy magyarországi születést is “kaptak” mellé. Ezt nem tudom, de a tegnapi napig ezek a szabályok biztosak.
Én egyelőre annak is örülök, hogy ez maradt. Jövőre egyszer mennénk a családdal, nyilván olcsóbb mint a vízum, de ezt még nem kellett kérnem addig, az esta mindig elég volt.
Ha ezek a Miamiból induló hajóutak után újra friss esta kell, akkor az nagy szívás, de ezt a részét még nem tudom.
több mint 2 éve
Mehetsz helyette Oroszországbaakkor számít sztem, ha a másik állampolgárság országa nincs benne a programban. pl a lengyelek biztosan nincsenek benne tudomásom szerint, ezek szerint a románok sem.Kicsit off, de csebi, lehet rosszul emlékszem, de ez az esta-ügyintézés már eddig sem vonatkozott a kettős állampolgárokra, ebből volt is valami balhé nem? Legalábbis amikor egy román-magyar kettős állampolgár ismerősöm akarta az estat megcsinálni, visszadobták, hogy menjen szépen vízumért.nekem úgyis rendes vízumot kellene kérnem, ha mennék szóval az én életemre ez nincs hatással.www.portfolio.hu/gazdasag/20230801/breking-vizumszankciokat-vezet-be-az-usa-minden-magyar-allampolgarral-szemben-631077Figyelj, nem kéne, hogy beengedd az életedbe.
Klaci79
csebi
MC12
csebi
www.portfolio.hu/gazdasag/20230801/rogton-lepett-oroszorszag-miutan-amerika-vizumkorlatozast-vezetett-be-minden-magyar-allampolgarral-szemben-631109

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Az USA Nagykövetség honlapja ( hu.usembassy.gov/hu/visas-hu/visa-waiver-program-hu/) szerint egyrészt: "A Magyarországon kívül született magyar útlevéllel rendelkezők nem jogosultak az ESTA-ra, és az Egyesült Államokba való beutazáshoz érvényes vízumra van szükségük." Ez nyilván azt jelenti, hogy pl. egy Erdélyben született, román állampolgárságú, ám aztán később magyar állampolgárságot és útlevelet szerző személy sem jogosult ESTA-ra. Ez a feltétel önmagában kizárja azt, hogy a határon túl született magyarok jogosultak legyenek ESTA-ra (csak a "klasszikus" vízummal tudta utazni eddig is).akkor számít sztem, ha a másik állampolgárság országa nincs benne a programban. pl a lengyelek biztosan nincsenek benne tudomásom szerint, ezek szerint a románok sem.Kicsit off, de csebi, lehet rosszul emlékszem, de ez az esta-ügyintézés már eddig sem vonatkozott a kettős állampolgárokra, ebből volt is valami balhé nem? Legalábbis amikor egy román-magyar kettős állampolgár ismerősöm akarta az estat megcsinálni, visszadobták, hogy menjen szépen vízumért.nekem úgyis rendes vízumot kellene kérnem, ha mennék szóval az én életemre ez nincs hatással.www.portfolio.hu/gazdasag/20230801/breking-vizumszankciokat-vezet-be-az-usa-minden-magyar-allampolgarral-szemben-631077Figyelj, nem kéne, hogy beengedd az életedbe.
Klaci79
csebi
MC12
csebi
Másrészt a honlap (és a közlemény is) úgy fogalmaz, hogy "2011 és 2020 között a magyar kormány egyszerűsített honosítási eljárás keretében közel egymillió ember számára adott magyar állampolgárságot a személyazonosságukra vonatkozó megfelelő biztonsági ellenőrzés nélkül." Ez a megfogalmazás bőven hagy mozgásteret a Kormánynak, hiszen túlzottan diplomatikus: egy rendkívül tág időtartományt és személyi kört határoz meg, és szerintem pont azért, hogy ne okozzon diplomáciai bonyodalmat azzal, hogy nevén nevez olyan országot vagy programot (értsd: magyar letelepedési kötvény és az azzal adott állampolgárság), amelyek hivatalos amerikai diplomáciai álláspont szerint nincsenek kifejezetten szankció alatt.
Meg hát, ez tényleg pusztán egy "eljárásjogi" módosítás: sima vízumot kell igényelni és nem jogosultak a könnyített vízumra, de simán lehet, hogy egyébként beléphetnek az USA-ba, mivel a konkrét személyükkel amúgy nincs baja az USA hatóságoknak. Nem arról van szó, hogy az USA kitiltotta volna ezt a közel egymillió személyt az USA-ból.
Meg azért az is fontos, hogy USA miért ne mondhatná meg, hogy ki és hogyan jogosult belépni az ország területére? Vagy ezt is Magyarország mondhatja meg, hogy az USA kit és hogyan köteles beengedni? Nem az van, hogy Kormányunk számon kéri azt, hogy ha beleszólnak az országhatárán való belépését érintő szabályozásba (lásd migráns tranzitzóna szerb határon), de bezzeg ha az USA hoz hasonló tárgykörű döntést, akkor meg már azonnal megy a hőbör-hőbör?
Egyébként az USA szerintem itt túlreagálta a dolgot, mármint ezzel minket, "rendes" magyar állampolgárokat szankcionálnak, nem azt a közlemény szerinti közel egymillió embert, akivel amúgy "baja van" (nincs baja azzal sem, mármint nem minddel). Ez így szerintem aránytalan és cél tévesztett szankció [oké, persze, nyilván abszolút lényegtelen, nem most tervezek az USA utazni ((sajnos))].
több mint 2 éve
A mókás az lesz, amikor majd a jó munkások egy része majd szépen eltűnik, azt ráengedünk a mocskos prüsszelre még pár tízezer embert...Pontosan. Megkapja a munkavállalasi papírt, aztán ül fel egyből a vonatra. Vagy két hét után, mikor rájön hogy nem tetszik a rabszolgamunka az akksigyárban.
gyurczi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
A mókás az lesz, amikor majd a jó munkások egy része majd szépen eltűnik, azt ráengedünk a mocskos prüsszelre még pár tízezer embert...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 2 éve
Újra a hipósferik országa vagyunk.Migráns vagy vendégmunkás?Na, csak megérkeztünk oda, ahol a 90-es évek közepén voltunk, amikor a Fradi B-közép huhogott meg banánt dobált az Ajax elleni meccseken, de a főszurkoló lenyilatkozta, hogy nem rasszisták, mert "Fatusi a mi niggerünk".
Miután évekig a migránsok ellen hergelt a narancspropaganda, most hetente jelentenek be új akkugyárakat, amelyekhez viszont nemcsak víz és áram nincs elég, de munkáskéz sem. Megy is a toborzás (!) Ázsiában, érkeznek a külföldiek rendesen, lázong Kelet-Magyarország, miközben Budapesten is egyre látványosabb ez a történet.
Erre a propagandának is ki kellett találnia valamit: ők nem „migránsok”, á dehogy. Ők „vendégmunkások”, őket mi hívtuk, nem törvénytelenül jöttek. Ők majd haza fognak menni.
Zsellértelkes Vrij
somoskovig
több mint 2 éve
Nem, mert ezek hazamennek.Migráns vagy vendégmunkás?Na, csak megérkeztünk oda, ahol a 90-es évek közepén voltunk, amikor a Fradi B-közép huhogott meg banánt dobált az Ajax elleni meccseken, de a főszurkoló lenyilatkozta, hogy nem rasszisták, mert "Fatusi a mi niggerünk".
Miután évekig a migránsok ellen hergelt a narancspropaganda, most hetente jelentenek be új akkugyárakat, amelyekhez viszont nemcsak víz és áram nincs elég, de munkáskéz sem. Megy is a toborzás (!) Ázsiában, érkeznek a külföldiek rendesen, lázong Kelet-Magyarország, miközben Budapesten is egyre látványosabb ez a történet.
Erre a propagandának is ki kellett találnia valamit: ők nem „migránsok”, á dehogy. Ők „vendégmunkások”, őket mi hívtuk, nem törvénytelenül jöttek. Ők majd haza fognak menni.
Zsellértelkes Vrij
somoskovig
Ha meg nem akarnak, akkor szépen ki lesznek toloncolva.
Ja, hogy kellene a munkaerő, a munkáltató meg azt mondja, hogy jól képzettek és maradjanak?
több mint 2 éve
Migráns vagy vendégmunkás?Na, csak megérkeztünk oda, ahol a 90-es évek közepén voltunk, amikor a Fradi B-közép huhogott meg banánt dobált az Ajax elleni meccseken, de a főszurkoló lenyilatkozta, hogy nem rasszisták, mert "Fatusi a mi niggerünk".
Zsellértelkes Vrij
több mint 2 éve
akkor számít sztem, ha a másik állampolgárság országa nincs benne a programban. pl a lengyelek biztosan nincsenek benne tudomásom szerint, ezek szerint a románok sem.Kicsit off, de csebi, lehet rosszul emlékszem, de ez az esta-ügyintézés már eddig sem vonatkozott a kettős állampolgárokra, ebből volt is valami balhé nem? Legalábbis amikor egy román-magyar kettős állampolgár ismerősöm akarta az estat megcsinálni, visszadobták, hogy menjen szépen vízumért.nekem úgyis rendes vízumot kellene kérnem, ha mennék szóval az én életemre ez nincs hatással.www.portfolio.hu/gazdasag/20230801/breking-vizumszankciokat-vezet-be-az-usa-minden-magyar-allampolgarral-szemben-631077Figyelj, nem kéne, hogy beengedd az életedbe.
Klaci79
csebi
MC12
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Figyelmeztető loves.Magyarokat meg kell védeni a migransoktol.www.portfolio.hu/gazdasag/20230801/breking-vizumszankciokat-vezet-be-az-usa-minden-magyar-allampolgarral-szemben-631077Figyelj, nem kéne, hogy beengedd az életedbe.
Klaci79
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 2 éve
Kicsit off, de csebi, lehet rosszul emlékszem, de ez az esta-ügyintézés már eddig sem vonatkozott a kettős állampolgárokra, ebből volt is valami balhé nem? Legalábbis amikor egy román-magyar kettős állampolgár ismerősöm akarta az estat megcsinálni, visszadobták, hogy menjen szépen vízumért.nekem úgyis rendes vízumot kellene kérnem, ha mennék szóval az én életemre ez nincs hatással.www.portfolio.hu/gazdasag/20230801/breking-vizumszankciokat-vezet-be-az-usa-minden-magyar-allampolgarral-szemben-631077Figyelj, nem kéne, hogy beengedd az életedbe.
Klaci79
csebi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
nekem úgyis rendes vízumot kellene kérnem, ha mennék szóval az én életemre ez nincs hatással.www.portfolio.hu/gazdasag/20230801/breking-vizumszankciokat-vezet-be-az-usa-minden-magyar-allampolgarral-szemben-631077Figyelj, nem kéne, hogy beengedd az életedbe.
Klaci79
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Mert fél tőle. 😉De hát csak Orbánnal fogott kezet!!!!index.hu/belfold/2023/08/01/belugyminiszterium-reagal-egyesult-allamok-vizum-korlatozas-kettos-allampolgarok-joe-biden/Nyilván nem véletlen, hogy Biden neve csak akkor szerepel a híradóban, amikor félrebeszél/eltéved/elesik. Tudták előre, hogy valami lesz, szépen meg is ágyaztak annak, hogy megint "Magyarország" elleni lépésnek lehessen beállítani.
Szép a duma csak az orosz kémek útlevele a gond
Negritis, a vajda
Klaci79
FLZOLI