Politika
65 feliratkozó
több mint 2 éve
És ebben még nincs benne az óriási jövedéki adó-emelésm.hvg.hu/gazdasag/20230731_2527_forinttal_dragulhatnak_az_uzemanyagok_a_kovetkezo_hat_napban
Még Tajvant megtámadhatná Kína és eljön a Kánaán

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Miből látszik? Mi nincs jól kezelve?Nem nézek M1-et és nem gondolom, hogy Németország elveszett.Áruld le légyszíves, hogy az M1-en és a Fidesz beszélőfejein kívül milyen információd van, hogy a “Willkommenskultur” olyan kurva rosszul sült el? Mert az én német barátaim, ismerőseim nem erről számolnak be. Ahogy a német sajtó sem.Nagyon összetett kérdés, amire nincs egyszerű és jó válasz.Lenne itt megoldás, csak ugye akkor jönne a kvótarendszer.
Egyfelől az embercsempészeket kéne brutál mód üldözni, de ehhez komly nemzetközi összefogás kéne, amiben qrva jók vagyunk, oh wait.
A legfőbb probléma hogy minden ország a saját kis pecsenyéjét sütögeti, nem pedig megoldást akar a teljes kép tekintetében.
Ennek eredménye a jelenleg látható helyzet.
gabokocka
Én egyébként nem vagyok a menekültek befogadása ellen, de a merkeli willkommenskultur kibaszott mindenkivel, mert nem volt megfelelő felállított, működtetett és átgondolt rendszer (legalábbis ezek alapján amit láttunk).
Az meg nem működik, hogy kihasználjuk a belső piac lehetőségeit, felvesszük az EU-s lóvét, de a közös teherviselésből kiszállunk, mert mondjuk nekünk mákunk és nem az EU ezen szélein lakunk, hanem máshol.
Amúgy ahelyett, hogy üldöznénk a migránsokat, lehetne az EU-tól több pénzt és erőforrást követelni, hogy rendesen ellássuk a feladatot illetve ez teremthetne munkahelyeket is.
Lúdas Solymi
Ezt arra alapozzátok, hogy a CDU/CSU elvesztette a választást és az csak emiatt lehet?
Annyit ismételgetik ezt a Németo. elesett dolgot, hogy már evidenciának veszed, de hidd el, nincs így.
Sőt még csak nem is fagyoskodnak.
Az, hogy nekik “szarul megy” azt jelenti, hogy nem 2 évente cseréli a kocsiját, hanem mondjuk 4.
vpi
De az látszódik, hogy ez a probléma nincs jól kezelve és az, hogy hagyják az országokat saját hatáskörben intézkedni meg egyezkednek, az se jó.
És szerintem volt negatív hatása a merkeli intézkedésnek, mert akaratlanul is felerősítette a migrációt és ezzel együtt az ahhoz kapcsolódó bűnözést.
Persze, mondhatnánk mi is meg a lengyelek, hogy mi közünk nekünk az afrikaiakhoz, oldják meg ezt a franciák, olaszok, németek, ami valahol érthető, másrészt meg mégiscsak az EU tagjai vagyunk és ők is befogadtak minket meg a lengyeleket amikor disszidáltak, menekültek.
Az EU-nak komolyabban kellene fellépni a migránsellenesség ellen és köteleznie kellene a kormányokat arra, hogy ismeretterjesztő anyagokat vetítsenek, amit az EU állít össze.
Az is milyen már, hogy elérjük azt, hogy a Frontex kivonul...
Plusz sokkal hatékonyabban kellene ellenőrizni az szociális médiában megjelenő ilyetén tartalmakat, mert rengeteg látok, a 9gag-en gyakorlatilag csak ilyen fut, a twitter/X-en is kezdenek megjelenni ezek az ellenőrizhetetlen anyagok.
Arról nem is beszélve, hogy a magyar média meg a populista média szépen átveszi ezeket, az emberek meg kajálják.
www.szabadeuropa.hu/a/jogeros-magyarorszag-unios-jog-menekultugyi-szabalyozas/32470659.html
Lúdas Solymi
több mint 2 éve
Nem nézek M1-et és nem gondolom, hogy Németország elveszett.Áruld le légyszíves, hogy az M1-en és a Fidesz beszélőfejein kívül milyen információd van, hogy a “Willkommenskultur” olyan kurva rosszul sült el? Mert az én német barátaim, ismerőseim nem erről számolnak be. Ahogy a német sajtó sem.Nagyon összetett kérdés, amire nincs egyszerű és jó válasz.Lenne itt megoldás, csak ugye akkor jönne a kvótarendszer.
Egyfelől az embercsempészeket kéne brutál mód üldözni, de ehhez komly nemzetközi összefogás kéne, amiben qrva jók vagyunk, oh wait.
A legfőbb probléma hogy minden ország a saját kis pecsenyéjét sütögeti, nem pedig megoldást akar a teljes kép tekintetében.
gabokocka
Én egyébként nem vagyok a menekültek befogadása ellen, de a merkeli willkommenskultur kibaszott mindenkivel, mert nem volt megfelelő felállított, működtetett és átgondolt rendszer (legalábbis ezek alapján amit láttunk).
Az meg nem működik, hogy kihasználjuk a belső piac lehetőségeit, felvesszük az EU-s lóvét, de a közös teherviselésből kiszállunk, mert mondjuk nekünk mákunk és nem az EU ezen szélein lakunk, hanem máshol.
Amúgy ahelyett, hogy üldöznénk a migránsokat, lehetne az EU-tól több pénzt és erőforrást követelni, hogy rendesen ellássuk a feladatot illetve ez teremthetne munkahelyeket is.
Lúdas Solymi
Ezt arra alapozzátok, hogy a CDU/CSU elvesztette a választást és az csak emiatt lehet?
Annyit ismételgetik ezt a Németo. elesett dolgot, hogy már evidenciának veszed, de hidd el, nincs így.
Az, hogy nekik “szarul megy” azt jelenti, hogy nem 2 évente cseréli a kocsiját, hanem mondjuk 4.
vpi
De az látszódik, hogy ez a probléma nincs jól kezelve és az, hogy hagyják az országokat saját hatáskörben intézkedni meg egyezkednek, az se jó.
És szerintem volt negatív hatása a merkeli intézkedésnek, mert akaratlanul is felerősítette a migrációt és ezzel együtt az ahhoz kapcsolódó bűnözést.
Persze, mondhatnánk mi is meg a lengyelek, hogy mi közünk nekünk az afrikaiakhoz, oldják meg ezt a franciák, olaszok, németek, ami valahol érthető, másrészt meg mégiscsak az EU tagjai vagyunk és ők is befogadtak minket meg a lengyeleket amikor disszidáltak, menekültek.
Az EU-nak komolyabban kellene fellépni a migránsellenesség ellen és köteleznie kellene a kormányokat arra, hogy ismeretterjesztő anyagokat vetítsenek, amit az EU állít össze.
Az is milyen már, hogy elérjük azt, hogy a Frontex kivonul...
Plusz sokkal hatékonyabban kellene ellenőrizni az szociális médiában megjelenő ilyetén tartalmakat, mert rengeteg látok, a 9gag-en gyakorlatilag csak ilyen fut, a twitter/X-en is kezdenek megjelenni ezek az ellenőrizhetetlen anyagok.
Arról nem is beszélve, hogy a magyar média meg a populista média szépen átveszi ezeket, az emberek meg kajálják.
www.szabadeuropa.hu/a/jogeros-magyarorszag-unios-jog-menekultugyi-szabalyozas/32470659.html
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 2 éve
Áruld le légyszíves, hogy az M1-en és a Fidesz beszélőfejein kívül milyen információd van, hogy a “Willkommenskultur” olyan kurva rosszul sült el? Mert az én német barátaim, ismerőseim nem erről számolnak be. Ahogy a német sajtó sem.Nagyon összetett kérdés, amire nincs egyszerű és jó válasz.Lenne itt megoldás, csak ugye akkor jönne a kvótarendszer.
gabokocka
Lúdas Solymi
több mint 2 éve
Az egésznek ott kéne kezdődnie, hogy ne induljanak útnak. Ez kéne legyen a cél, és erre kéne közös megoldásokat kidolgozni.Az USA megpróbálkozott valamivel, persze más célból is... remek eredményekkel... ISIS, Taliban, polgárháború és káosz Líbiában...
gabokocka
Az EU küzd mint disznó a jégen. Egy csomó pénzt öntenek bele... de amíg
Namost, ha en Afrikaban elnek es azt latnam h az EU-ban ram jobb elet varhat, akkor elindulok.a legtöbben így gondolkodnak, valahol jogosan, addig pumpálhatják a pénzt kevés eredménnyel.
Lúdas Solymi
A legszebb az egészben az hogy az utóbb idézett gondolat legtöbbünkben benne van. Csak ha más csinálja, na az már nem járja. Maradjon otthon a migráncs, ne jöjjön ide. Akkor sem ha nem is akar ittmaradni, csak menne tovább.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 2 éve
Lehet, viszont akkor nagyon tosszul fogalmaztak meg es merheteylen karokat okozott.És az a Merkeli egyetlen mondat is elképesztően félre lett értelmezve. Nem volt ott willkomenskultur. Sőt a BAMF az egyik legszigorúbb, legkeményebb hatóság Európában.Nagyon összetett kérdés, amire nincs egyszerű és jó válasz.Lenne itt megoldás, csak ugye akkor jönne a kvótarendszer.
gabokocka
Lúdas Solymi
csebi
Az egésznek ott kéne kezdődnie, hogy ne induljanak útnak. Ez kéne legyen a cél, és erre kéne közös megoldásokat kidolgozni.Egy ilyet nem tudsz megakadalyozni egy olyan vilagban, ahol mindig az can h barhova utazhatsz, nincsenek megkotesek, csak az a franya vizum.
gabokocka
Namost, ha en Afrikaban elnek es azt latnam h az EU-ban ram jobb elet varhat, akkor elindulok.
több mint 2 éve
Hú ezt én annak idején mennyit magyaráztam a narancsos ismerőseimnek... persze feleslegesen.És az a Merkeli egyetlen mondat is elképesztően félre lett értelmezve. Nem volt ott willkomenskultur. Sőt a BAMF az egyik legszigorúbb, legkeményebb hatóság Európában.Nagyon összetett kérdés, amire nincs egyszerű és jó válasz.Lenne itt megoldás, csak ugye akkor jönne a kvótarendszer.
gabokocka
Lúdas Solymi
csebi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
És az a Merkeli egyetlen mondat is elképesztően félre lett értelmezve. Nem volt ott willkomenskultur. Sőt a BAMF az egyik legszigorúbb, legkeményebb hatóság Európában.Nagyon összetett kérdés, amire nincs egyszerű és jó válasz.Lenne itt megoldás, csak ugye akkor jönne a kvótarendszer.
gabokocka
Lúdas Solymi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Az egésznek ott kéne kezdődnie, hogy ne induljanak útnak. Ez kéne legyen a cél, és erre kéne közös megoldásokat kidolgozni.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Nagyon összetett kérdés, amire nincs egyszerű és jó válasz.Lenne itt megoldás, csak ugye akkor jönne a kvótarendszer.
gabokocka
több mint 2 éve
Útlevél (vízum)Peszinter Ferenc2024-től
www.schengenvisainfo.com/etias/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Nagyon összetett kérdés, amire nincs egyszerű és jó válasz.Egyfelől az embercsempészeket kéne brutál mód üldözni, de ehhez komly nemzetközi összefogás kéne, amiben qrva jók vagyunk, oh wait.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Útlevél (vízum), határátkelő, ez lenne a minimum. Ha már alapból illegálisan akar valaki erre jönni, akkor nehéz elhinni, hogy jószándékkal jön, úgyhogy a disznózsírtól az éles lőszerig bármilyen visszatartó tényező szóba jöhetne.Amikor ez az egész már előjött én akkor megjegyeztem, hogy ha így akarnál bejutni másik országokba, azok kb 80%-a rövid úton megoldaná a problémát.Rendszeresen nézem a kékfényt, és ahhoz képest hogy nemzeti média ritkán hajlik látványosan a kormány felé.A mérnökök hozzák magukkal a saját létrájukat, a kődobálók valójában akupunkturás távgyógyító orvosok, az üveggolyók pedig a Pál utca fiúk szerepjátékhoz kellenek, nem is értem miért nem szimpatizálnak sokan az ilyen szegény szerencsétlen bűnözőkkel.
Nem gondoltam volna hogy ilyen szar a helyzet a határon, tudtam hogy vannak migránsok de hogy ez ilyen szinten megy a főszezonban.. ide kellene a közös EU-s határőrség, kicsit durvábban kéne fellépni a csempészek ellen. Én biztos engedném hogy visszalőjenek ha valakit megtámadnak.
Ha 10 éve ezzel kampányolsz, nem vesz komolyan senki. Ide azért jól jönne az EU-s pénz és élőerő.
Nomac
Peszinter Ferenc
NB2
Nem tudják, hogy személyes azonnalisági papír nélkül a másik ablakhoz kell menni.
www.youtube.com/watch?v=iS4GY_FqcoA
több mint 2 éve
Miért is?Mittomén, biztos lehet valamit találni.De ha valami nem törvénytelen, akkor mi a jogalap, ami alapján perelsz?Ki mondta, hogy törvénytelennek kell lennie?Nem értelek.Hogy utána mi lenne?mindig a végrehajtás a lelke.Nem lehet azt az entitást, szervezetet perelni, amelyik szándékosan, politikai alku miatt visszatartott, késleltetett egy döntést, miközben minden lehetősége megvolt rá, hogy elindítsa?Persze, bárkit be lehet perelni.
Be lehet-e perelni azokat az európai politikusokat perelni, akik ezeket az alkukat tető alá hozták?
Lúdas Solymi
És utána?
Őszentsége Sobri Jóska
Amadeus von Dollárbaloldal
Biztos elő lehetne szedni pár ügyet, ahol "bizonyítható" (valószínűbb mint nem) a politikai alku, aztán ezt ráborítanám Merkel mamára, Weberre, Junckerre meg még pár másikra és akkor még elővenném az EU-s pénzt osztogató és ellenőrző bizottságokat, hogy mégis hogy a fenébe ellenőrizték azt, hogy mire megy a pénz és ha látták, hogy mire megy, akkor mit tettek és miért nem...
És így simán lehetne mutatni, hogy az EU szervei és politikusai a Dagadttal kötött politikai alkuk következményeként és a Fideszes EU-t lejárató kampányok tűréseként közvetetten befolyásolták a magyarországi választásokat és életet, ezért kártérítést követelünk, sokat.
Persze, sima, hogy valszeg nem lenne belőle semmi, de hátha el lehetne érni vele azt, hogy kicsit szigorúbban vennék ezt az eusdit és nem csak ilyen laza, tingli-tangli kis érdekszövetség lenne...
Ha nem lenne ez a háború a szomszédban, ugyanúgy menne minden tovább...
Lúdas Solymi
Az általad írtakból mi a törvénytelen szerinted?
Hogy politikusok politikusként politikát csinálnak?
És szerinted egy állam esetében mi a felettes joghatóság?
És ha van ilyen, akkor az miként szankcionál egy államot?
Őszentsége Sobri Jóska
Itt arról van szó, hogy mondásuk szerint nem szólnak bele a belügyekbe, viszont beleszólnak, amikor nekik tetszik, máskor meg félrenéznek.
Kicsit rájuk lehetne ijeszteni.
Lúdas Solymi
Vagy tényleg fogalmad nincs, hogyha pert indítasz, akkor nem elég a "jogos morális felháborodás"?
Vagy azt hiszed, mint az oviban, hogy "hazudni tilos"?
És ki vagy kik az alanya az utolsó mondatodnak?
Kikre akarsz ráijeszteni?
Őszentsége Sobri Jóska
Munkaköri visszaélés, jogosulatlan haszonszerzés, a végrehajtó szervez munkájának szándékos késleltetése, akadályozása, az EU szellemiségével szembemenő viselkedés, akármi.
Jogászok biztos tudnának valamit találni, amit be lehetne dobni.
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
Miben lenne ez másabb annál mint amit a Fidesz csinál a különböző lejárató kampányokkal, beszólogatásokkal és egyebekkel?
Ja, várj. Ha OV teszi, akkor zseni, ha más javasolja, akkor hülyeség.
Lapozzunk.
több mint 2 éve
Mittomén, biztos lehet valamit találni.De ha valami nem törvénytelen, akkor mi a jogalap, ami alapján perelsz?Ki mondta, hogy törvénytelennek kell lennie?Nem értelek.Hogy utána mi lenne?mindig a végrehajtás a lelke.Nem lehet azt az entitást, szervezetet perelni, amelyik szándékosan, politikai alku miatt visszatartott, késleltetett egy döntést, miközben minden lehetősége megvolt rá, hogy elindítsa?Persze, bárkit be lehet perelni.
Be lehet-e perelni azokat az európai politikusokat perelni, akik ezeket az alkukat tető alá hozták?
Lúdas Solymi
És utána?
Őszentsége Sobri Jóska
Biztos elő lehetne szedni pár ügyet, ahol "bizonyítható" (valószínűbb mint nem) a politikai alku, aztán ezt ráborítanám Merkel mamára, Weberre, Junckerre meg még pár másikra és akkor még elővenném az EU-s pénzt osztogató és ellenőrző bizottságokat, hogy mégis hogy a fenébe ellenőrizték azt, hogy mire megy a pénz és ha látták, hogy mire megy, akkor mit tettek és miért nem...
És így simán lehetne mutatni, hogy az EU szervei és politikusai a Dagadttal kötött politikai alkuk következményeként és a Fideszes EU-t lejárató kampányok tűréseként közvetetten befolyásolták a magyarországi választásokat és életet, ezért kártérítést követelünk, sokat.
Persze, sima, hogy valszeg nem lenne belőle semmi, de hátha el lehetne érni vele azt, hogy kicsit szigorúbban vennék ezt az eusdit és nem csak ilyen laza, tingli-tangli kis érdekszövetség lenne...
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
Itt arról van szó, hogy mondásuk szerint nem szólnak bele a belügyekbe, viszont beleszólnak, amikor nekik tetszik, máskor meg félrenéznek.
Lúdas Solymi
Vagy tényleg fogalmad nincs, hogyha pert indítasz, akkor nem elég a "jogos morális felháborodás"?
Őszentsége Sobri Jóska
Munkaköri visszaélés, jogosulatlan haszonszerzés, a végrehajtó szervez munkájának szándékos késleltetése, akadályozása, az EU szellemiségével szembemenő viselkedés, akármi.
Lúdas Solymi
több mint 2 éve
| Rosszul || Déri Stefiről én mást hallottam |Egyik haverom átküldte ma a Megafonos csajokról a Telex cikkét, azzal a gondolattal sommáztam az egészet, hogy ezeknek a pinájukban is narancsdzsúz van nem sunaszaft.hvg.hu/itthon/20230728_KSH_szuletes_halal_hazassag_demografiaBe kell tiltani a gumit, meg létre kell hozni a szaporodásügyi minisztériumot.
köszönjük a családbarát nemzeti kormánynak
De tudom, ne adjak ötleteket a dagadtéknak.
Zsellértelkes Vrij
empty taxi
deyell
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Èn? Dehogy, rád èrtettem az 1/1tès "poèn" akart lenni 🙂fidelitasos bulikra jársz?| tapasztaltam 😉🤪 |Déri Stefiről én mástEgyik haverom átküldte ma a Megafonos csajokról a Telex cikkét, azzal a gondolattal sommáztam az egészet, hogy ezeknek a pinájukban is narancsdzsúz van nem sunaszaft.hvg.hu/itthon/20230728_KSH_szuletes_halal_hazassag_demografiaBe kell tiltani a gumit, meg létre kell hozni a szaporodásügyi minisztériumot.
Zsellértelkes Vrij
empty taxihallottam[/spoiler]deyell
dande2
deyell
több mint 2 éve
fidelitasos bulikra jársz?| tapasztaltam 😉🤪 |Déri Stefiről én mástEgyik haverom átküldte ma a Megafonos csajokról a Telex cikkét, azzal a gondolattal sommáztam az egészet, hogy ezeknek a pinájukban is narancsdzsúz van nem sunaszaft.hvg.hu/itthon/20230728_KSH_szuletes_halal_hazassag_demografiaBe kell tiltani a gumit, meg létre kell hozni a szaporodásügyi minisztériumot.
Zsellértelkes Vrij
empty taxihallottam[/spoiler]deyell
dande2
buhloone mindstate
több mint 2 éve
Déri Stefiről én mástEgyik haverom átküldte ma a Megafonos csajokról a Telex cikkét, azzal a gondolattal sommáztam az egészet, hogy ezeknek a pinájukban is narancsdzsúz van nem sunaszaft.hvg.hu/itthon/20230728_KSH_szuletes_halal_hazassag_demografiaBe kell tiltani a gumit, meg létre kell hozni a szaporodásügyi minisztériumot.
Zsellértelkes Vrij
empty taxihallottam[/spoiler]
| tapasztaltam 😉🤪 | deyell
Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
www.vg.hu/vilaggazdasag-magyar-gazdasag/2023/07/dontott-az-unio-johet-a-880-milliard-forint-a-klimasemleges-gazdasagra-valo-atallashoz

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
| Déri Stefiről én mást hallottam |Egyik haverom átküldte ma a Megafonos csajokról a Telex cikkét, azzal a gondolattal sommáztam az egészet, hogy ezeknek a pinájukban is narancsdzsúz van nem sunaszaft.hvg.hu/itthon/20230728_KSH_szuletes_halal_hazassag_demografiaBe kell tiltani a gumit, meg létre kell hozni a szaporodásügyi minisztériumot.
Zsellértelkes Vrij
empty taxi
buhloone mindstate
több mint 2 éve
meg hogy ne legyen az hogy beavatkoznakMert ha a választások előtt csinálják, azzal nem a fidesz malmára hajtották volna a vizet? Ugyan már! "Támad minket Brüsszel, ellen kell állni és erre csak a fidesz képes" - plakát 1.0 verzió...Azért várták meg a választásokat, mert más összetételű kormány esetén elindult volna az enyhülés.
Szerintem pont azért nem kezdték a döntéseket, hogy ne hajtsák a fidesz malmára a vizet...
StormST
Dzsokijuing
ami persze már önmagában beavatkozás
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Mert ha a választások előtt csinálják, azzal nem a fidesz malmára hajtották volna a vizet? Ugyan már! "Támad minket Brüsszel, ellen kell állni és erre csak a fidesz képes" - plakát 1.0 verzió...Azért várták meg a választásokat, mert más összetételű kormány esetén elindult volna az enyhülés.
Szerintem pont azért nem kezdték a döntéseket, hogy ne hajtsák a fidesz malmára a vizet...
StormST
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Mittomén, biztos lehet valamit találni.De ha valami nem törvénytelen, akkor mi a jogalap, ami alapján perelsz?Ki mondta, hogy törvénytelennek kell lennie?Nem értelek.Hogy utána mi lenne?mindig a végrehajtás a lelke.Nem lehet azt az entitást, szervezetet perelni, amelyik szándékosan, politikai alku miatt visszatartott, késleltetett egy döntést, miközben minden lehetősége megvolt rá, hogy elindítsa?Persze, bárkit be lehet perelni.
Lúdas Solymi
És utána?
Őszentsége Sobri Jóska
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
De ha valami nem törvénytelen, akkor mi a jogalap, ami alapján perelsz?Ki mondta, hogy törvénytelennek kell lennie?Nem értelek.Hogy utána mi lenne?mindig a végrehajtás a lelke.Nem lehet azt az entitást, szervezetet perelni, amelyik szándékosan, politikai alku miatt visszatartott, késleltetett egy döntést, miközben minden lehetősége megvolt rá, hogy elindítsa?Persze, bárkit be lehet perelni.
Lúdas Solymi
És utána?
Őszentsége Sobri Jóska
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
Lúdas Solymi