Politika
65 feliratkozó
több mint 2 éve
Mert ha a választások előtt csinálják, azzal nem a fidesz malmára hajtották volna a vizet? Ugyan már! "Támad minket Brüsszel, ellen kell állni és erre csak a fidesz képes" - plakát 1.0 verzió...Szerintem pont azért nem kezdték a döntéseket, hogy ne hajtsák a fidesz malmára a vizet...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
Nem értelek.Hogy utána mi lenne?mindig a végrehajtás a lelke.Nem lehet azt az entitást, szervezetet perelni, amelyik szándékosan, politikai alku miatt visszatartott, késleltetett egy döntést, miközben minden lehetősége megvolt rá, hogy elindítsa?Persze, bárkit be lehet perelni.
Be lehet-e perelni azokat az európai politikusokat perelni, akik ezeket az alkukat tető alá hozták?
Lúdas Solymi
És utána?
Őszentsége Sobri Jóska
Amadeus von Dollárbaloldal
Biztos elő lehetne szedni pár ügyet, ahol "bizonyítható" (valószínűbb mint nem) a politikai alku, aztán ezt ráborítanám Merkel mamára, Weberre, Junckerre meg még pár másikra és akkor még elővenném az EU-s pénzt osztogató és ellenőrző bizottságokat, hogy mégis hogy a fenébe ellenőrizték azt, hogy mire megy a pénz és ha látták, hogy mire megy, akkor mit tettek és miért nem...
És így simán lehetne mutatni, hogy az EU szervei és politikusai a Dagadttal kötött politikai alkuk következményeként és a Fideszes EU-t lejárató kampányok tűréseként közvetetten befolyásolták a magyarországi választásokat és életet, ezért kártérítést követelünk, sokat.
Persze, sima, hogy valszeg nem lenne belőle semmi, de hátha el lehetne érni vele azt, hogy kicsit szigorúbban vennék ezt az eusdit és nem csak ilyen laza, tingli-tangli kis érdekszövetség lenne...
Ha nem lenne ez a háború a szomszédban, ugyanúgy menne minden tovább...
Lúdas Solymi
Az általad írtakból mi a törvénytelen szerinted?
Hogy politikusok politikusként politikát csinálnak?
És szerinted egy állam esetében mi a felettes joghatóság?
És ha van ilyen, akkor az miként szankcionál egy államot?
több mint 2 éve
Hogy utána mi lenne?mindig a végrehajtás a lelke.Nem lehet azt az entitást, szervezetet perelni, amelyik szándékosan, politikai alku miatt visszatartott, késleltetett egy döntést, miközben minden lehetősége megvolt rá, hogy elindítsa?Persze, bárkit be lehet perelni.
Be lehet-e perelni azokat az európai politikusokat perelni, akik ezeket az alkukat tető alá hozták?
Lúdas Solymi
És utána?
Őszentsége Sobri Jóska
Biztos elő lehetne szedni pár ügyet, ahol "bizonyítható" (valószínűbb mint nem) a politikai alku, aztán ezt ráborítanám Merkel mamára, Weberre, Junckerre meg még pár másikra és akkor még elővenném az EU-s pénzt osztogató és ellenőrző bizottságokat, hogy mégis hogy a fenébe ellenőrizték azt, hogy mire megy a pénz és ha látták, hogy mire megy, akkor mit tettek és miért nem...
És így simán lehetne mutatni, hogy az EU szervei és politikusai a Dagadttal kötött politikai alkuk következményeként és a Fideszes EU-t lejárató kampányok tűréseként közvetetten befolyásolták a magyarországi választásokat és életet, ezért kártérítést követelünk, sokat.
Persze, sima, hogy valszeg nem lenne belőle semmi, de hátha el lehetne érni vele azt, hogy kicsit szigorúbban vennék ezt az eusdit és nem csak ilyen laza, tingli-tangli kis érdekszövetség lenne...
Ha nem lenne ez a háború a szomszédban, ugyanúgy menne minden tovább...
több mint 2 éve
Savas környezet ugyebár.Egyik haverom átküldte ma a Megafonos csajokról a Telex cikkét, azzal a gondolattal sommáztam az egészet, hogy ezeknek a pinájukban is narancsdzsúz van nem sunaszaft.hvg.hu/itthon/20230728_KSH_szuletes_halal_hazassag_demografiaBe kell tiltani a gumit, meg létre kell hozni a szaporodásügyi minisztériumot.
köszönjük a családbarát nemzeti kormánynak
De tudom, ne adjak ötleteket a dagadtéknak.
Zsellértelkes Vrij
empty taxi
több mint 2 éve
Egyik haverom átküldte ma a Megafonos csajokról a Telex cikkét, azzal a gondolattal sommáztam az egészet, hogy ezeknek a pinájukban is narancsdzsúz van nem sunaszaft.hvg.hu/itthon/20230728_KSH_szuletes_halal_hazassag_demografiaBe kell tiltani a gumit, meg létre kell hozni a szaporodásügyi minisztériumot.
köszönjük a családbarát nemzeti kormánynak
De tudom, ne adjak ötleteket a dagadtéknak.
Zsellértelkes Vrij

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
mindig a végrehajtás a lelke.Nem lehet azt az entitást, szervezetet perelni, amelyik szándékosan, politikai alku miatt visszatartott, késleltetett egy döntést, miközben minden lehetősége megvolt rá, hogy elindítsa?Persze, bárkit be lehet perelni.
Lúdas Solymi
És utána?
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
A látszatát is el akarták kerülni, hogy beavatkoznak a választásokba.Akkor pontosítok egy picit.De ezt nem az "EU" csinálta, csinálja.Bele nem szól, csak befolyásolja/befolyásolta a néppárti alkudozásokkal és azzal, hogy visszatartották az eljárás megindítását a választások utánig.Én azt nem értem, hogy Brüsszel miért nem szól rá, hogy ezt a hergelést jó lenne abbahagyni.Az EU nem szól, nem szólhat bele az egyes tagállamok belügyeibe, csak a támogatások visszatartásával operálhat.
Lúdas Solymi
Dzsokijuing
Ez micsoda, ha nem beavatkozás?
Lúdas Solymi
Hanem ugyanolyan német, francia, olasz, lengyel, stb. nemzeti politikusok, mint nálunk Orbán.
Nincs olyan hatalmi érdek vagy hatalmi entitás, hogy "EU".
Őszentsége Sobri Jóska
Nem lehet azt az entitást, szervezetet perelni, amelyik szándékosan, politikai alku miatt visszatartott, késleltetett egy döntést, miközben minden lehetősége megvolt rá, hogy elindítsa?
De ez beavatkozás, hisz elindíthatták volna korábban, függetlenül attól, hogy ki van kormányon.Pontosan ezért nem beavatkozás.Bele nem szól, csak befolyásolja/befolyásolta a néppárti alkudozásokkal és azzal, hogy visszatartották az eljárás megindítását a választások utánig.Az EU nem szól, nem szólhat bele az egyes tagállamok belügyeibe, csak a támogatások visszatartásával operálhat.telex.hu/belfold/2023/07/28/orban-viktor-kossuth-radio-6De ezt az emberek elhiszik. Nem értik a költségvetést...azt se tudják összerakni, amikor a magyar költségvetés tervezete hiánnyal számol az év végére, aztán megy tovább minden...
A miniszterelnök beszélt arról, hogy Brüsszel rengeteg pénzzel tartozik Magyarországnak, például a kerítés miatt is, és szerinte tartozik a tanároknak is. Orbán Viktor a beszélgetésben azt mondta: lehet, hogy azért nem kapjuk meg a nekünk járó uniós pénzt, mert azt már Ukrajnának odaadták.
A dagadt nagyot ment ma reggel is... miért tartozna az EU bármivel is a magyar tanároknak...
Beki
Én azt nem értem, hogy Brüsszel miért nem szól rá, hogy ezt a hergelést jó lenne abbahagyni.
Btw, egy ország beperelheti az EU-t, annak némely vezetőjét, hogy engedték idáig fajulni a helyzetet és politikai alkukat kötöttek OV-val csak h ne vétózgasson?
Lúdas Solymi
Dzsokijuing
Lúdas Solymi
Megvárták, hogyan dönt az istenadta nép és csak utána indították el az eljárást a rendszerszintű korrupció és a hatalmi ágak elválasztásának megsértése miatt.
Dzsokijuing
Lúdas Solymi
Gondolj el egy ilyen szankciósorozatot kampányfinisben.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Nem lehet azt az entitást, szervezetet perelni, amelyik szándékosan, politikai alku miatt visszatartott, késleltetett egy döntést, miközben minden lehetősége megvolt rá, hogy elindítsa?Persze, bárkit be lehet perelni.
Lúdas Solymi
És utána?
több mint 2 éve
Akkor pontosítok egy picit.De ezt nem az "EU" csinálta, csinálja.Bele nem szól, csak befolyásolja/befolyásolta a néppárti alkudozásokkal és azzal, hogy visszatartották az eljárás megindítását a választások utánig.Én azt nem értem, hogy Brüsszel miért nem szól rá, hogy ezt a hergelést jó lenne abbahagyni.Az EU nem szól, nem szólhat bele az egyes tagállamok belügyeibe, csak a támogatások visszatartásával operálhat.
Lúdas Solymi
Dzsokijuing
Lúdas Solymi
Hanem ugyanolyan német, francia, olasz, lengyel, stb. nemzeti politikusok, mint nálunk Orbán.
Őszentsége Sobri Jóska
Nem lehet azt az entitást, szervezetet perelni, amelyik szándékosan, politikai alku miatt visszatartott, késleltetett egy döntést, miközben minden lehetősége megvolt rá, hogy elindítsa?
De ez beavatkozás, hisz elindíthatták volna korábban, függetlenül attól, hogy ki van kormányon.Pontosan ezért nem beavatkozás.Bele nem szól, csak befolyásolja/befolyásolta a néppárti alkudozásokkal és azzal, hogy visszatartották az eljárás megindítását a választások utánig.Az EU nem szól, nem szólhat bele az egyes tagállamok belügyeibe, csak a támogatások visszatartásával operálhat.telex.hu/belfold/2023/07/28/orban-viktor-kossuth-radio-6De ezt az emberek elhiszik. Nem értik a költségvetést...azt se tudják összerakni, amikor a magyar költségvetés tervezete hiánnyal számol az év végére, aztán megy tovább minden...
A miniszterelnök beszélt arról, hogy Brüsszel rengeteg pénzzel tartozik Magyarországnak, például a kerítés miatt is, és szerinte tartozik a tanároknak is. Orbán Viktor a beszélgetésben azt mondta: lehet, hogy azért nem kapjuk meg a nekünk járó uniós pénzt, mert azt már Ukrajnának odaadták.
A dagadt nagyot ment ma reggel is... miért tartozna az EU bármivel is a magyar tanároknak...
Beki
Én azt nem értem, hogy Brüsszel miért nem szól rá, hogy ezt a hergelést jó lenne abbahagyni.
Btw, egy ország beperelheti az EU-t, annak némely vezetőjét, hogy engedték idáig fajulni a helyzetet és politikai alkukat kötöttek OV-val csak h ne vétózgasson?
Lúdas Solymi
Dzsokijuing
Lúdas Solymi
Megvárták, hogyan dönt az istenadta nép és csak utána indították el az eljárást a rendszerszintű korrupció és a hatalmi ágak elválasztásának megsértése miatt.
Dzsokijuing
több mint 2 éve
hvg.hu/itthon/20230728_KSH_szuletes_halal_hazassag_demografiaköszönjük a családbarát nemzeti kormánynak
több mint 2 éve
Pontosan ezért nem beavatkozás.Bele nem szól, csak befolyásolja/befolyásolta a néppárti alkudozásokkal és azzal, hogy visszatartották az eljárás megindítását a választások utánig.Az EU nem szól, nem szólhat bele az egyes tagállamok belügyeibe, csak a támogatások visszatartásával operálhat.telex.hu/belfold/2023/07/28/orban-viktor-kossuth-radio-6De ezt az emberek elhiszik. Nem értik a költségvetést...azt se tudják összerakni, amikor a magyar költségvetés tervezete hiánnyal számol az év végére, aztán megy tovább minden...
Beki
Lúdas Solymi
Dzsokijuing
Lúdas Solymi
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 2 éve
De ezt nem az "EU" csinálta, csinálja.Bele nem szól, csak befolyásolja/befolyásolta a néppárti alkudozásokkal és azzal, hogy visszatartották az eljárás megindítását a választások utánig.Én azt nem értem, hogy Brüsszel miért nem szól rá, hogy ezt a hergelést jó lenne abbahagyni.Az EU nem szól, nem szólhat bele az egyes tagállamok belügyeibe, csak a támogatások visszatartásával operálhat.
Lúdas Solymi
Dzsokijuing
Lúdas Solymi
több mint 2 éve
es szerinted ezek kozul barmi is erdekli? karpataljai magyarok? hany emberrol beszelunk? o szavazatokban gondolkodik, ennyiaz a baj hogy sztem sose jött ki jól a szomszédok ellen való hergelés a világtörténelembentelex.hu/belfold/2023/07/28/orban-viktor-kossuth-radio-6Semmi jelentősége nincs, egyetlen célja, hogy az embereket, az EU, az ukránok, Soros, Gyurcsány, egymás ellen hergelje, mert addig se őt hibáztatják. Sajnos a többség annyira hülye, hogy felül ennek. Ennyi.
Beki
gabokocka
ahogy bő 1 éve is mondtuk, ezzel többet árt a kárpátaljai magyaroknak mintha nem csinál lófaszt se
de nem, megy a hergelés ami tökéletes arra hogy a mi hazánkat kordában tartsa
cserébe a magyarság megítélése a béka segge alatt ...
Negritis, a vajda
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
telex.hu/kulfold/2023/07/28/wizz-air-kifizetes-vegrehajtas-brit-legikozlekedesi-hatosagNem tudom, én biztosan nem repülnék wizz-zel, főleg gyerekkel. Ahányszor otthagytak már embereket...en mas dolgot sem ertek.Éljen a türk tanács!Augusztus végétől heti egy, ősztől kettő, jövőre pedig már három járat közlekedik Budapest és Taskent között, az év végétől pedig a Wizz Air repül a szintén üzbegisztáni Szamarkandba.
airportal.hu/taskent-es-szamarkand-is-kozvetlenul-elerheto-lesz-budapestrol/
r.baggio
onnan hoznak nem migráns vendégmunkásokat?
deyell
Wizzairnek hogyan van erre kapacitasa? szombaton repultem, kb alig volt olyan Wizzair gep, ami nem kesessel volt. most is repulok haza, visszaneztem ugyanezt a jaratot, junius ota nem tartja a menetrendet, atlagban 2 orat kesik. mi ertelme van ennek igy?
csebi
warr_b
Hehe, a britek is berágtak

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Viszont akkor majd lehet mutogatni, hogy báncsák a kártpátaljaimagyarokat a zukránok.az a baj hogy sztem sose jött ki jól a szomszédok ellen való hergelés a világtörténelembentelex.hu/belfold/2023/07/28/orban-viktor-kossuth-radio-6Semmi jelentősége nincs, egyetlen célja, hogy az embereket, az EU, az ukránok, Soros, Gyurcsány, egymás ellen hergelje, mert addig se őt hibáztatják. Sajnos a többség annyira hülye, hogy felül ennek. Ennyi.
Beki
gabokocka
ahogy bő 1 éve is mondtuk, ezzel többet árt a kárpátaljai magyaroknak mintha nem csinál lófaszt se
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
az a baj hogy sztem sose jött ki jól a szomszédok ellen való hergelés a világtörténelembentelex.hu/belfold/2023/07/28/orban-viktor-kossuth-radio-6Semmi jelentősége nincs, egyetlen célja, hogy az embereket, az EU, az ukránok, Soros, Gyurcsány, egymás ellen hergelje, mert addig se őt hibáztatják. Sajnos a többség annyira hülye, hogy felül ennek. Ennyi.
Beki
gabokocka
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Bele nem szól, csak befolyásolja/befolyásolta a néppárti alkudozásokkal és azzal, hogy visszatartották az eljárás megindítását a választások utánig.Az EU nem szól, nem szólhat bele az egyes tagállamok belügyeibe, csak a támogatások visszatartásával operálhat.telex.hu/belfold/2023/07/28/orban-viktor-kossuth-radio-6De ezt az emberek elhiszik. Nem értik a költségvetést...azt se tudják összerakni, amikor a magyar költségvetés tervezete hiánnyal számol az év végére, aztán megy tovább minden...
Beki
Lúdas Solymi
Dzsokijuing
több mint 2 éve
És már a multik is Brüsszellel játszanak össze, beszarás.telex.hu/belfold/2023/07/28/orban-viktor-kossuth-radio-6Semmi jelentősége nincs, egyetlen célja, hogy az embereket, az EU, az ukránok, Soros, Gyurcsány, egymás ellen hergelje, mert addig se őt hibáztatják. Sajnos a többség annyira hülye, hogy felül ennek. Ennyi.
Beki
gabokocka
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
telex.hu/belfold/2023/07/28/orban-viktor-kossuth-radio-6Semmi jelentősége nincs, egyetlen célja, hogy az embereket, az EU, az ukránok, Soros, Gyurcsány, egymás ellen hergelje, mert addig se őt hibáztatják. Sajnos a többség annyira hülye, hogy felül ennek. Ennyi.
Beki
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Azokat mi hozzuk és nem az EU sózza ránk! Sokkal jobbak!Éljen a türk tanács!Augusztus végétől heti egy, ősztől kettő, jövőre pedig már három járat közlekedik Budapest és Taskent között, az év végétől pedig a Wizz Air repül a szintén üzbegisztáni Szamarkandba.
r.baggio
deyell
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Nem tudom, én biztosan nem repülnék wizz-zel, főleg gyerekkel. Ahányszor otthagytak már embereket...en mas dolgot sem ertek.Éljen a türk tanács!Augusztus végétől heti egy, ősztől kettő, jövőre pedig már három járat közlekedik Budapest és Taskent között, az év végétől pedig a Wizz Air repül a szintén üzbegisztáni Szamarkandba.
r.baggio
deyell
Wizzairnek hogyan van erre kapacitasa? szombaton repultem, kb alig volt olyan Wizzair gep, ami nem kesessel volt. most is repulok haza, visszaneztem ugyanezt a jaratot, junius ota nem tartja a menetrendet, atlagban 2 orat kesik. mi ertelme van ennek igy?
csebi

több mint 2 éve
Nagyon tesztelik, hogy mi az a határ, amikor valakit kidobnak az EU-ból, és a kínaiakhoz való régóta evidens dörgölőzést követően ezt már vélhetően nem is bánnák, sőt, akkor lehetne csak igazán az áldozatot játszaniMielőtt Jóska nekiáll...
r.baggio
Bár régebbi cikk:
www.google.com/amp/s/www.portfolio.hu/gazdasag/20170410/mindenki-nyugodjon-le-magyarorszagot-nem-lehet-kizarni-az-eu-bol-247311%3famp
Szerkesztette: warr_b

több mint 2 éve
Az EU nem szól, nem szólhat bele az egyes tagállamok belügyeibe, csak a támogatások visszatartásával operálhat.telex.hu/belfold/2023/07/28/orban-viktor-kossuth-radio-6De ezt az emberek elhiszik. Nem értik a költségvetést...azt se tudják összerakni, amikor a magyar költségvetés tervezete hiánnyal számol az év végére, aztán megy tovább minden...
Beki
Lúdas Solymi
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 2 éve
Nagyon tesztelik, hogy mi az a határ, amikor valakit kidobnak az EU-ból, és a kínaiakhoz való régóta evidens dörgölőzést követően ezt már vélhetően nem is bánnák, sőt, akkor lehetne csak igazán az áldozatot játszani

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
telex.hu/belfold/2023/07/28/orban-viktor-kossuth-radio-6De ezt az emberek elhiszik. Nem értik a költségvetést...azt se tudják összerakni, amikor a magyar költségvetés tervezete hiánnyal számol az év végére, aztán megy tovább minden...
Beki