Politika
69 feliratkozó
több mint 1 éve
Elég jól bírja. Tán miele?Én 20 éve.Én vettem magamnak egy nullásgépet 16.000-ért tavaly ilyenkor. Azóta magamnak nyírom hetente. Már rég megtérült az ára.Nem kell elképzelni, ebben élünk... 6 év alatt pl kétszeresére drágult a fodrászom, 2019-ben 1690 volt, most meg 3390Hiába kapott egy gyomrost és rogyott térdre, csak felállt ez az infláció a padlóról…És akkor most képzeljük el, mennyi lehet az infláció a valóságban, ha a KSH-nál ennyi.
www.portfolio.hu/gazdasag/20250211/oriasi-meglepetes-a-magyar-inflacioban-740501
Klaci79
nagylaza, főpohárnok
r.baggio
Amadeus the Young
De te nem is vagy szép.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Én 20 éve.Én vettem magamnak egy nullásgépet 16.000-ért tavaly ilyenkor. Azóta magamnak nyírom hetente. Már rég megtérült az ára.Nem kell elképzelni, ebben élünk... 6 év alatt pl kétszeresére drágult a fodrászom, 2019-ben 1690 volt, most meg 3390Hiába kapott egy gyomrost és rogyott térdre, csak felállt ez az infláció a padlóról…És akkor most képzeljük el, mennyi lehet az infláció a valóságban, ha a KSH-nál ennyi.
www.portfolio.hu/gazdasag/20250211/oriasi-meglepetes-a-magyar-inflacioban-740501
Klaci79
nagylaza, főpohárnok
r.baggio
Amadeus the Young
De te nem is vagy szép.
több mint 1 éve
Máltán olcsóbb a borbelyom mint bki a harmadik kerületbenInkább nem mondom meg, hogy barber shop mennyibe kerül, még úgyis, hogy 30%-os törzsvásárlói kedvezményem van. Sajnos képtelen vagyok elfogadható szakállat vágni magamnak, anélkül meg a gyerekeim is elsírják magukat3390!!!Nem kell elképzelni, ebben élünk... 6 év alatt pl kétszeresére drágult a fodrászom, 2019-ben 1690 volt, most meg 3390Hiába kapott egy gyomrost és rogyott térdre, csak felállt ez az infláció a padlóról…És akkor most képzeljük el, mennyi lehet az infláció a valóságban, ha a KSH-nál ennyi.
Klaci79
nagylaza, főpohárnok
r.baggio
Hol az a fodrász? Én pesten 4000-t fizetek, itt Monoron 5000 a minimum...
Klaci79
Gyurma Pappa
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Inkább nem mondom meg, hogy barber shop mennyibe kerül, még úgyis, hogy 30%-os törzsvásárlói kedvezményem van. Sajnos képtelen vagyok elfogadható szakállat vágni magamnak, anélkül meg a gyerekeim is elsírják magukat3390!!!Nem kell elképzelni, ebben élünk... 6 év alatt pl kétszeresére drágult a fodrászom, 2019-ben 1690 volt, most meg 3390Hiába kapott egy gyomrost és rogyott térdre, csak felállt ez az infláció a padlóról…És akkor most képzeljük el, mennyi lehet az infláció a valóságban, ha a KSH-nál ennyi.
Klaci79
nagylaza, főpohárnok
r.baggio
Klaci79
Szerkesztette: Gyurma Pappa

több mint 1 éve
3390!!!CsakVágás
Klaci79

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
3390!!!Nem kell elképzelni, ebben élünk... 6 év alatt pl kétszeresére drágult a fodrászom, 2019-ben 1690 volt, most meg 3390Hiába kapott egy gyomrost és rogyott térdre, csak felállt ez az infláció a padlóról…És akkor most képzeljük el, mennyi lehet az infláció a valóságban, ha a KSH-nál ennyi.
Klaci79
nagylaza, főpohárnok
r.baggio
több mint 1 éve
Nézem ezeket a díszzsarukat akiket kiraknak bocsánatot kérni, mert nemcsak hogy hozzá nem értésből dícséretes 5-re vizsgáztak az V. kerületi rendőrök, de még valami jópofa faszjankó hülyeségeket is írogatott fészbukon a japán nő meggyilkolásával kapcsolatban...nyilván ez nem direkt politika, de valami elképesztő felháborító, hogy egy kérdésre nem hajlandóak válaszolni és az embernek fogalma sincs, hogy valójában van e valami következménye, hogy ilyen emberek dolgoznak a rendőrségen...igazi banánköztársaság
több mint 1 éve
Én vettem magamnak egy nullásgépet 16.000-ért tavaly ilyenkor. Azóta magamnak nyírom hetente. Már rég megtérült az ára.Nem kell elképzelni, ebben élünk... 6 év alatt pl kétszeresére drágult a fodrászom, 2019-ben 1690 volt, most meg 3390Hiába kapott egy gyomrost és rogyott térdre, csak felállt ez az infláció a padlóról…És akkor most képzeljük el, mennyi lehet az infláció a valóságban, ha a KSH-nál ennyi.
Klaci79
nagylaza, főpohárnok
r.baggio
több mint 1 éve
Röhögnék rajta, ha nem ő lenne a gazdasági miniszter, nála is abszolút nem értem, hogy mi tartja a posztján, miért nincs a feláldozhatók közöttMi tartja a posztján: a bátyja régóta jogi képviselője a főnök bátyja és apja cégeinek. Tudtommal a mai napig. Azért tudott felfelé bukni.
r.baggio
több mint 1 éve
Nem kell elképzelni, ebben élünk... 6 év alatt pl kétszeresére drágult a fodrászom, 2019-ben 1690 volt, most meg 3390Hiába kapott egy gyomrost és rogyott térdre, csak felállt ez az infláció a padlóról…És akkor most képzeljük el, mennyi lehet az infláció a valóságban, ha a KSH-nál ennyi.
Klaci79
nagylaza, főpohárnok

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Hiába kapott egy gyomrost és rogyott térdre, csak felállt ez az infláció a padlóról…És akkor most képzeljük el, mennyi lehet az infláció a valóságban, ha a KSH-nál ennyi.
Klaci79
több mint 1 éve
győztünk...Nehogy komolyan vedd! Segítek:
hvg.hu/gazdasag/20250211_Transparency-International-korrupcio-erzekeles-korrupt-magyarorszag-ebx
Sorozatban a harmadik évben az EU legkorruptabb helye Magyarország
NB2
nezopont.hu/hu/tevekenysegeink/sajtokozlemenyek/nezopont-intezet-kozlemeny-hiteltelen-a-transparency-korrupcios-indexe
több mint 1 éve
Röhögnék rajta, ha nem ő lenne a gazdasági miniszter, nála is abszolút nem értem, hogy mi tartja a posztján, miért nincs a feláldozhatók közöttOrbán nem ért semmit a gazdasághoz, ezért beleszerelmesedik mindig valakibe, aki nagyokat tud neki ígérni.
r.baggio
több mint 1 éve
Röhögnék rajta, ha nem ő lenne a gazdasági miniszter, nála is abszolút nem értem, hogy mi tartja a posztján, miért nincs a feláldozhatók között

---
több mint 1 éve
ezt az embert el kellene vinnünk kaszínózni, "mondj egy számot ami szerinted biztos nem pörög ki..."Hiába kapott egy gyomrost és rogyott térdre, csak felállt ez az infláció a padlóról…hvg.hu/gazdasag/20250211_Nagy-Marton-szarnyat-szegne-a-repulorajtot-vett-inflacionak-Toporzekol-berendel-es-uszitja-a-fogyasztovedelmet
Klaci79
Negritis, a vajda
www.youtube.com/watch?v=x09c9t8OWtI
több mint 1 éve
Hiába kapott egy gyomrost és rogyott térdre, csak felállt ez az infláció a padlóról…hvg.hu/gazdasag/20250211_Nagy-Marton-szarnyat-szegne-a-repulorajtot-vett-inflacionak-Toporzekol-berendel-es-uszitja-a-fogyasztovedelmet
Klaci79
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Hiába kapott egy gyomrost és rogyott térdre, csak felállt ez az infláció a padlóról…Jó de ez már a békeinfláció, ez más.
Klaci79
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
győztünk...hvg.hu/gazdasag/20250211_Transparency-International-korrupcio-erzekeles-korrupt-magyarorszag-ebx
Sorozatban a harmadik évben az EU legkorruptabb helye Magyarország
több mint 1 éve
Azt mondjuk max jüanban lehet majd megtenni kb.Hiába kapott egy gyomrost és rogyott térdre, csak felállt ez az infláció a padlóról…És még el sem kezdtek osztogatni.
Klaci79
cartman023
több mint 1 éve
Nyugi, letörik az árstoppal! Nem kell riogatni lipcsikém!Hiába kapott egy gyomrost és rogyott térdre, csak felállt ez az infláció a padlóról…És még el sem kezdtek osztogatni.
Klaci79
cartman023
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 1 éve
Hiába kapott egy gyomrost és rogyott térdre, csak felállt ez az infláció a padlóról…És még el sem kezdtek osztogatni.
Klaci79
több mint 1 éve
Hiába kapott egy gyomrost és rogyott térdre, csak felállt ez az infláció a padlóról…www.portfolio.hu/gazdasag/20250211/oriasi-meglepetes-a-magyar-inflacioban-740501
több mint 1 éve
Hatalommal való visszaélésnek hívják ezt a csajozási technikát. És általában börtönnel honorálják ezt jobb helyeken nem törtető ribi nedves bugyival.Átlagos képességű, nagypofájú alak, akinek az akadémiai karrierje abban merült ki, hogy az ELTE ÁJK büféjében egy melegszendvics mellett fűzte a csajokat (akiket "tanított").pua tréninget lehetne alapítani arra, hogy ha valaki ezzel a fizimiskával meg fizikummal is képes rendelkezni elég önbizalommal, akkor tényleg bárkinek lehet legalább 7.5/10 külsejű csaja xd
Amadeus the Young
fake.id