NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
245
26
23:00, MATCH4
Politika
65 feliratkozó
több mint 2 éve
hvg.hu/itthon/20230804_nemeth_szilard_csepel_karacsony_gergely_szent_istvan_utAzt hinnéd, hogy Nacsa a jobboldal Bödöcse, pedig.
Amikor azt hinnéd hogy már nem tudnak viccesebbet mutatni, akkor rájössz, hogy... de.
Mikey
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
hvg.hu/itthon/20230804_nemeth_szilard_csepel_karacsony_gergely_szent_istvan_utAmikor azt hinnéd hogy már nem tudnak viccesebbet mutatni, akkor rájössz, hogy... de.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Szóval kézenfekvő megoldásnak tűnik, hogy GM legyen a miniszterelnök politikai igazgatója, OB pedig tartsa a mikrofont és rögvest jobb világ köszönt ránk.A minap írtam, hogy úgy gondolom, hogy a NER féle hatalomtechnikai modellek jellegüknél fogva vonzzák a hülyeséget. Itt az eklatáns példa. Marci vs Orbán Balázs. Nem valami megpénzelt félhülye influenszerről van szó, hanem egy befolyásos értelmiségiről, a miniszterelnök egyik fontos tanácsadójáról, ak egyetemi oktató is, így elvárható, hogy ha tud valamit, azt tudja el is mondani. Ehhez képest leül egy "jöttment" aktivistából lett onlie újságíróval, és rossz hallgatni az egész vitát, annyira egyoldalú. És biztos vagyok benne, hogy nem arról van szó, hogy politikus és pontosan tudja, hogy a hallgatóságának mit kell mondania, és azt adja elő, azért illyen. Itt ő "tényleg" vitázik szerintem. Csak ennyire futja. Pedig (bár nem ismerem) szerintem ez alapból egy nem hülye ember. És mégis. Siralom.Mondjuk ez tavalyi, de mondj bárkit, akivel Gulyás Marci nem mosná fel a padlót akármelyik oldalon.
peterk2005 udvari bolond
Ma Marcinál nincs jobban képben levő, felkészültebb, kommunikációs szempontból ügyesebb, jobban érvelő közéleti szereplő Magyarországon.
Őszentsége Sobri Jóska
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
A minap írtam, hogy úgy gondolom, hogy a NER féle hatalomtechnikai modellek jellegüknél fogva vonzzák a hülyeséget. Itt az eklatáns példa. Marci vs Orbán Balázs. Nem valami megpénzelt félhülye influenszerről van szó, hanem egy befolyásos értelmiségiről, a miniszterelnök egyik fontos tanácsadójáról, ak egyetemi oktató is, így elvárható, hogy ha tud valamit, azt tudja el is mondani. Ehhez képest leül egy "jöttment" aktivistából lett onlie újságíróval, és rossz hallgatni az egész vitát, annyira egyoldalú. És biztos vagyok benne, hogy nem arról van szó, hogy politikus és pontosan tudja, hogy a hallgatóságának mit kell mondania, és azt adja elő, azért illyen. Itt ő "tényleg" vitázik szerintem. Csak ennyire futja. Pedig (bár nem ismerem) szerintem ez alapból egy nem hülye ember. És mégis. Siralom.Mondjuk ez tavalyi, de mondj bárkit, akivel Gulyás Marci nem mosná fel a padlót akármelyik oldalon.
peterk2005 udvari bolond
Ma Marcinál nincs jobban képben levő, felkészültebb, kommunikációs szempontból ügyesebb, jobban érvelő közéleti szereplő Magyarországon.
több mint 2 éve
Akkor hallgasd meg, és lásd, hogy mit művel a NER az emberrel. Beszél kb. harminc percet, abból legalább 10 ha jól fülelsz, akkor önigazolás. Azaz a kisagyában hátul ő is tudja, hogy nem stimmel amit mond.A minap írtam, hogy úgy gondolom, hogy a NER féle hatalomtechnikai modellek jellegüknél fogva vonzzák a hülyeséget. Itt az eklatáns példa. Marci vs Orbán Balázs. Nem valami megpénzelt félhülye influenszerről van szó, hanem egy befolyásos értelmiségiről, a miniszterelnök egyik fontos tanácsadójáról, ak egyetemi oktató is, így elvárható, hogy ha tud valamit, azt tudja el is mondani. Ehhez képest leül egy "jöttment" aktivistából lett onlie újságíróval, és rossz hallgatni az egész vitát, annyira egyoldalú. És biztos vagyok benne, hogy nem arról van szó, hogy politikus és pontosan tudja, hogy a hallgatóságának mit kell mondania, és azt adja elő, azért illyen. Itt ő "tényleg" vitázik szerintem. Csak ennyire futja. Pedig (bár nem ismerem) szerintem ez alapból egy nem hülye ember. És mégis. Siralom.Nem hallgattam még meg de abba gondolj bele h Balazs (aki tényleg nem hülye ember, a állampolgársági jog területen pl top 5 az ember az országban) lemossa az ellenzéki politikusokat a vitáiban.
peterk2005 udvari bolond
csebi
(Ez egyébként a jobbik eset, mert ez azt jelzi, hogy az emberből nem hiányzik teljesen a morál. Nézd meg Bayert és a haverjait. Na, ott nyoma sincs önigazolásnak. Nincs rá szükségük, mert nincs morál se ami szükségessé tenné.)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
A minap írtam, hogy úgy gondolom, hogy a NER féle hatalomtechnikai modellek jellegüknél fogva vonzzák a hülyeséget. Itt az eklatáns példa. Marci vs Orbán Balázs. Nem valami megpénzelt félhülye influenszerről van szó, hanem egy befolyásos értelmiségiről, a miniszterelnök egyik fontos tanácsadójáról, ak egyetemi oktató is, így elvárható, hogy ha tud valamit, azt tudja el is mondani. Ehhez képest leül egy "jöttment" aktivistából lett onlie újságíróval, és rossz hallgatni az egész vitát, annyira egyoldalú. És biztos vagyok benne, hogy nem arról van szó, hogy politikus és pontosan tudja, hogy a hallgatóságának mit kell mondania, és azt adja elő, azért illyen. Itt ő "tényleg" vitázik szerintem. Csak ennyire futja. Pedig (bár nem ismerem) szerintem ez alapból egy nem hülye ember. És mégis. Siralom.Nem hallgattam még meg de abba gondolj bele h Balazs (aki tényleg nem hülye ember, a állampolgársági jog területen pl top 5 az ember az országban) lemossa az ellenzéki politikusokat a vitáiban.
peterk2005 udvari bolond
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Attól függ mit nevezel autoriter cégvezetésnek.Nem véletlen, hogy a rohadtul bürökratikus, nehézkes döntéshozatali mechanizmusokkal működő demokráciák jóval hatékonyabbaknak bizonyultak a történelemben az autokráciáknál. Mindegyik megjelenési formájánál.De a cégekre nem jó ez az analógia.
peterk2005 udvari bolond
Egy autoriter cégvezetés hatékonyabb, mint egy demokratikus.
Legalábbis én így látom, és az a vicc jut eszembe, hogy "a teve egy olyan ló, amit egy bizottság tervezett".
Őszentsége Sobri Jóska
Mondj példát.
több mint 2 éve
A minap írtam, hogy úgy gondolom, hogy a NER féle hatalomtechnikai modellek jellegüknél fogva vonzzák a hülyeséget. Itt az eklatáns példa. Marci vs Orbán Balázs. Nem valami megpénzelt félhülye influenszerről van szó, hanem egy befolyásos értelmiségiről, a miniszterelnök egyik fontos tanácsadójáról, ak egyetemi oktató is, így elvárható, hogy ha tud valamit, azt tudja el is mondani. Ehhez képest leül egy "jöttment" aktivistából lett onlie újságíróval, és rossz hallgatni az egész vitát, annyira egyoldalú. És biztos vagyok benne, hogy nem arról van szó, hogy politikus és pontosan tudja, hogy a hallgatóságának mit kell mondania, és azt adja elő, azért illyen. Itt ő "tényleg" vitázik szerintem. Csak ennyire futja. Pedig (bár nem ismerem) szerintem ez alapból egy nem hülye ember. És mégis. Siralom.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Nem tudom mi a probléma. Biztos gazdagok lesznek ha szauna meg ilyesmi lesz. Márpedig eddig ezeknek az embereknek semmi bajuk nem volt a gazdag migransokkal, most már igen? Nem lehet kiigazodni a népen …3D South Park (copyright Amadeus von Dollárbaloldal, ezért örök hála 😊 ) újabb epizód.Aztán ez lesz a vége
Roppant szórakoztató a kis magyar rögvalóság megannyi szépségével. Várom már a következő részt. 😛
telex.hu/belfold/2023/08/05/gyor-vendegmunkas-kulfoldi-vendegmunkas-helyi-tudositas
xrace77
youtu.be/dUG8O72P0FI
Amadeus von Dollárbaloldal
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
3D South Park (copyright Amadeus von Dollárbaloldal, ezért örök hála 😊 ) újabb epizód.Aztán ez lesz a vége
Roppant szórakoztató a kis magyar rögvalóság megannyi szépségével. Várom már a következő részt. 😛
telex.hu/belfold/2023/08/05/gyor-vendegmunkas-kulfoldi-vendegmunkas-helyi-tudositas
xrace77
youtu.be/dUG8O72P0FI
több mint 2 éve
3D South Park (copyright Amadeus von Dollárbaloldal, ezért örök hála 😊 ) újabb epizód. Roppant szórakoztató a kis magyar rögvalóság megannyi szépségével. Várom már a következő részt. 😛
Szerkesztette: xrace77
több mint 2 éve
hvg.hu/itthon/20230805_Nepszava_Osszesen_5_hallgato_kezd_kemiatanar_szakon_osszel_az_egesz_orszagbanmajd importálunk Kirgizisztánból.
buhloone mindstate
több mint 2 éve
De az nem bürokratikus vagy nehézkes volt hanem egy hülyeség. Amúgy mennyire hasonló az elképzelés rengeteg ugykorben a Tanács. Csak azért 27 tagnal könnyebben van konszenzus mint több száznál.Nem véletlen, hogy a rohadtul bürökratikus, nehézkes döntéshozatali mechanizmusokkal működő demokráciák jóval hatékonyabbaknak bizonyultak a történelemben az autokráciáknál. Mindegyik megjelenési formájánál.Szerintem a lengyel nemesi köztársaság bukása ellentmond ennek. A mai értelemben vett demokrácia fogalma nyilván nem illett rájuk, de jóval progresszívabbak voltak azoknál az autokráciáknál, akik aztán szétszedték őket.
peterk2005 udvari bolond
Kampman
több mint 2 éve
Nem véletlen, hogy a rohadtul bürökratikus, nehézkes döntéshozatali mechanizmusokkal működő demokráciák jóval hatékonyabbaknak bizonyultak a történelemben az autokráciáknál. Mindegyik megjelenési formájánál.De a cégekre nem jó ez az analógia.
peterk2005 udvari bolond
Egy autoriter cégvezetés hatékonyabb, mint egy demokratikus.
Legalábbis én így látom, és az a vicc jut eszembe, hogy "a teve egy olyan ló, amit egy bizottság tervezett".
több mint 2 éve
Nem azt írtam, hogy erősebb, hanem azt, hogy hatékonyabb. A lengyel történelmet sajnos nem ismerem eléggé ahhoz, hogy vitázni tudjak veled, de a történelemben nem egy példa volt arra, hogy egy, a korához képest demokratikusabb - birodalmat? országot? királyságot minek hívjuk? hirtelen nins is rá jó szavam - levert egy kevésbé demokratikus, erősebb. Ez nem jelenti azt, hogy az az erősebb hatékonyabb is volt. A Putyini Oroszország ereje az ukrajnai háborúval ugyan erősen leárazódott, de nincs kétség, hogy bármikor könnyedén le tudna verni, meg tudna semmisíteni mondjuk egy Ausztriát. Ettől még Ausztria hatékonyabban működik, mint a Putyini Oroszország.Nem véletlen, hogy a rohadtul bürökratikus, nehézkes döntéshozatali mechanizmusokkal működő demokráciák jóval hatékonyabbaknak bizonyultak a történelemben az autokráciáknál. Mindegyik megjelenési formájánál.Szerintem a lengyel nemesi köztársaság bukása ellentmond ennek. A mai értelemben vett demokrácia fogalma nyilván nem illett rájuk, de jóval progresszívabbak voltak azoknál az autokráciáknál, akik aztán szétszedték őket.
peterk2005 udvari bolond
Kampman

több mint 2 éve
Nem véletlen, hogy a rohadtul bürökratikus, nehézkes döntéshozatali mechanizmusokkal működő demokráciák jóval hatékonyabbaknak bizonyultak a történelemben az autokráciáknál. Mindegyik megjelenési formájánál.Szerintem a lengyel nemesi köztársaság bukása ellentmond ennek. A mai értelemben vett demokrácia fogalma nyilván nem illett rájuk, de jóval progresszívabbak voltak azoknál az autokráciáknál, akik aztán szétszedték őket.
peterk2005 udvari bolond
több mint 2 éve
Az egyéni életünkre vonatkozóan nyilván bosszantó, ha az ember giliszta ügybe keveredik egy projektje során. De nem hiszem, hogy ne lehetne ebből egy lépést hátra lépni. Én egyébként azt tapasztalom, hogy a gilisztás esetekben többször jobb eredmény (és a végén jobb üzlet) jön ki a dologból, mint amikor minden tükörsima. Mert a tükörsima az ember motivációját, koncentrációját, erőfeszítéseit is csökkenti.Na, én azt szeretném, ha nálunk is így épülnének gyárak. És így újítanának fel köztereket, építenének színházakat. Mert így lehet jobban csinálni annál, ahogy csináljuk.Így is, de ez alapvetően -számomra- hatékonytalan.
peterk2005 udvari bolond
Ha én építkeznék, és velem baszakodnának giliszták miatt, az engem zavarna. Gondolom ezért látom faszságnak ezt a megközelítést, és ezért nem tudok azonosulni vele. Mert én, -ahogy mindenki-, egy ilyen szituban ösztönösen azzal a megközelítéssel azonosulok, amelyik hozzám közelebb áll.
Jelen példádban a gyárépítés számomra átélhetőbb, mint a giliszták szaporodása.
Illetve attól, hogy valami jobb annál mint ami most Magyarországon van, még nem gondolom, hogy feltétlenül jó.
És mivel itt alapvetően nem a valódi, mindennapi problémáinkat vitatjuk meg (én nem építek gyárat, téged nem keserítenek el napi szinten a rosszul bábozódó kukacok), hanem az azonosulásainkat, a számunkra átélhetőbb perspektívákat, ezért vagyunk ellentétes állásponton.
Őszentsége Sobri Jóska
És ebből következően a hatékonyságot is máshogy látom. Szerintem éppenséggel a "gilisztázás" a hatékonyabb a végén. Éppen azért, mert erőfeszítésre késztet, tükröt állít, rákényszerít az alternatívák átgondolására, stb. Nem véletlen, hogy a rohadtul bürökratikus, nehézkes döntéshozatali mechanizmusokkal működő demokráciák jóval hatékonyabbaknak bizonyultak a történelemben az autokráciáknál. Mindegyik megjelenési formájánál.
De elmásztunk a témától nagyon. Csak annyit akartam mondani, hogy egy érdekvédelmi szervezetnek nem kell feltétlenül igazának lenni ahhoz, hogy összességében hasznos legyen amit csinál. Végülis ez is a lobbi egy formája, amivel addig nincs semmi baj, amíg nem megy át korrupcióba.

több mint 2 éve
Na, én azt szeretném, ha nálunk is így épülnének gyárak. És így újítanának fel köztereket, építenének színházakat. Mert így lehet jobban csinálni annál, ahogy csináljuk.Így is, de ez alapvetően -számomra- hatékonytalan.
peterk2005 udvari bolond
Ha én építkeznék, és velem baszakodnának giliszták miatt, az engem zavarna. Gondolom ezért látom faszságnak ezt a megközelítést, és ezért nem tudok azonosulni vele. Mert én, -ahogy mindenki-, egy ilyen szituban ösztönösen azzal a megközelítéssel azonosulok, amelyik hozzám közelebb áll.
Jelen példádban a gyárépítés számomra átélhetőbb, mint a giliszták szaporodása.
Illetve attól, hogy valami jobb annál mint ami most Magyarországon van, még nem gondolom, hogy feltétlenül jó.
És mivel itt alapvetően nem a valódi, mindennapi problémáinkat vitatjuk meg (én nem építek gyárat, téged nem keserítenek el napi szinten a rosszul bábozódó kukacok), hanem az azonosulásainkat, a számunkra átélhetőbb perspektívákat, ezért vagyunk ellentétes állásponton.
több mint 2 éve
24.hu/belfold/2023/08/04/belugyminiszterium-dragulo-tapszerek-csecsemo-anyatej-taplalas/Legjobb az h a rendszert úgy átalakítottak h kvázi büntetik azokat a gyerek orvosokat akik túl sok tapszert írnak fel. A mennyiséget nyilván kitalálta egy 50+ férfi főosztályvezető akinek sosem volt anyagilag probléma megvenni ha esetleg kellett is vennie.
idióta köcsögök.
több mint 2 éve
Viszont nem tudom voltál e mostanában a Városligetben, de pár éve telesírtak a "Ligetvédők" mindent, hogy "jajj, kiírtják a fákat, elpusztul a világ", aztán mostanra kurva jó lett az egész, szépen felújítva, teljesen olyan, mint egy közpark a 21.században. Fákkal. Még a Népligetet is megcsinálhatnák hasonlóképpen, és ha ehhez az kell, hogy kivágjanak pár szottyadt, csoffadt, félig lepusztult fát, hát ámen.A zöld szervezetek is lőnek mellé annyit, amennyit mindenki más. Attól nem hibáznak kevesebbet, mert ők zöldek. Viszont ettől még megvan a nagyon fontos szerepük. Én például - szerintem sokunk gondolja ezt - elsősorban azért vagyok "akku gyártás" ellenes, mert attól tartok, hogy nálunk nem fogják betartani a szükséges környezetvédelmi szabályokat. Ennek - a szabályok be nem tartásának, illetve be nem tartatásának - lesz vagy lehet a végén tragikus környezetkárosító következménye, nem magának egy ipari beruházásnak.
Őszentsége Sobri Jóska
És itt jön be a zöld szervezetek, és minden más civil és jobb helyeken a hatalmi ágakba épülő kontroll szerepe. Nem azért volt jó, hogy a ligetvédők tiltakoztak, balhéztak, lázadoztak, mert monduk igazuk volt abban, hogy X vagy Y fasort nem szabadna kivágni és mást tenni oda helyette, hanem azért, mert ellenőrző, kritikus szerepet játszanak.
Amikor Berlinhez közel felépült a Tesla gyár, akkor a helyi német környezetvédők - karöltve egyébként a helyi önkormányzatokkal is, akik ahelyett, hogy benyaltak volna Musknak, a legkeményebb "elleállók" voltak ,a sz*rt is kikötözködték az építés során. Olyan "nevetséges" szintekig, hogy ide vagy oda ne tegyenek leágazót, mert az a mittudomén milyen ott honos giliszták mozgásának az útjában áll, nem tudnak a "bábozódó" helyükről a föld alatt a "kajáló" helyükre eljutni. Meg ne vágjanak fát áprilisban, mert a fákben élő szintén valami gilisztafélék akkor bábozódnak. Úgyhogy a Tesla gyár építése állt 4-5 hetet, várva, hogy a giliszták befejezzék a bebábozódást. És az a Tesla gyár végül így is felépült.
Na, én azt szeretném, ha nálunk is így épülnének gyárak. És így újítanának fel köztereket, építenének színházakat. Mert így lehet jobban csinálni annál, ahogy csináljuk.

több mint 2 éve
Ugyan, mindent meg lehet magyarázni.Kardfogú Marikát Makkosbükkös-alsón kurvára nem fogja érdekelni a vendégmunkás és migráns szavak közötti eltérés, amikor még a cigányokat sem tudja elviselni és velük szemben is áramot vezet a kerítésbe. Csak azt fogja látni, hogy jönnek a barnák, akik "lusták, bűnöznek, semmirevalók".nem kell olyan messzire menni. eleg BP 16-ba elmenni, es diplomas emberek (orvos es mernok idos hazaspar) magyarazzak, hogy Zsigmond kiraly adott menlevelet a vajdanak, mert le akarta szurni a lanyat, es h 'ezek' azota nem tudtak ertekes tagjai lenni a tarsadalomnak, akkor mit varunk a sotetebbektol stb. itt kell lenned, hogy elhidd.
Ez az ország egy 3D South Park rész.
Imádom!
csebi
A cigányok között is vannak jó cigányok meg rossz cigányok, ahogy a magyarok között is vannak jó magyarok meg rossz magyarok. A külföldiek között is vannak jó migránsok meg rosszak is. OV a jókat hozza ide, aki tiszteli a kultúránkat meg illedelmesen köszön meg amúgy is majd hazamennek.
Bár tudtommal az ember mint teremtény lehet jó vagy rossz, származástól függetlenül, dehát muszáj kategorizálni, mert különben csak kérdések merülnek fel, akkor meg megfájdúl a fejem.
Szóval ezek jó migránsok, kész, téma lezárva, ne bosszancsatok mán itten.
több mint 2 éve
24.hu/belfold/2023/08/04/belugyminiszterium-dragulo-tapszerek-csecsemo-anyatej-taplalas/idióta köcsögök.
több mint 2 éve
Kardfogú Marikát Makkosbükkös-alsón kurvára nem fogja érdekelni a vendégmunkás és migráns szavak közötti eltérés, amikor még a cigányokat sem tudja elviselni és velük szemben is áramot vezet a kerítésbe. Csak azt fogja látni, hogy jönnek a barnák, akik "lusták, bűnöznek, semmirevalók".nem kell olyan messzire menni. eleg BP 16-ba elmenni, es diplomas emberek (orvos es mernok idos hazaspar) magyarazzak, hogy Zsigmond kiraly adott menlevelet a vajdanak, mert le akarta szurni a lanyat, es h 'ezek' azota nem tudtak ertekes tagjai lenni a tarsadalomnak, akkor mit varunk a sotetebbektol stb. itt kell lenned, hogy elhidd.
Imádom!
több mint 2 éve
Pont egy éve írtam az akkori posványosi agymenésére, hogy nettó rasszizmus a fajok keveredése duma és baj lesz belőle.Próbálják szétszálazni a vendégmunkást és a migránst, csak az a fránya xenofóbia.
Dzsokijuing
Ezért nem kell az emberek félelmére építeni politikát, mert ha jön a reality check, akkor bizony a rasszista rettegő magyaroknak együtt kell élnie majd valahogy a sötétebb bőrű gastarbeiterekkel.
Kardfogú Marikát Makkosbükkös-alsón kurvára nem fogja érdekelni a vendégmunkás és migráns szavak közötti eltérés, amikor még a cigányokat sem tudja elviselni és velük szemben is áramot vezet a kerítésbe. Csak azt fogja látni, hogy jönnek a barnák, akik "lusták, bűnöznek, semmirevalók".
Imádom!