NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
245
26
23:00, MATCH4
Politika
65 feliratkozó
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
telex.hu/belfold/2023/08/07/jacht-meszaros-lorinc-varkonyi-andrea-ner-fotoMimagyarok új bárkáján végre rendesen elférünk. Pesty Lacit hívjátok meg egy fröccsre.
több mint 2 éve
Beszélgettem velük a múlt héten, amikor pénzt tarháltak a táborra, és jeleztem hogy a MKKP-nak egy nap alatt bejött 11 misi, szóval ha a 4 nem jön össze ott baj van.azert picit mas a ket szitu a szememben. egyikben nagyon jol el lehet adni, hogy az artatlan MKKPt bunteti a hatalom mig a masiknal nehez kommunikalni, mert nincsen ott egy hatarozat alairva a korabbi fidesz tag altal.
Gyurma Pappa
de valoban nem az a legjobb megoldas sztem sem, ha a Toni bombakra a pincebe bujnak.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Egyetértek. És eszembe jut a Jobbik felfutása. Ők se kommunikációs stratégák megfizetésével kezdték. (Igaz, nekik nem kellett annyit tarhálni, találtak maguknak finanszírozót. 😊 De hát mirejóasoros, ha erre sem. Úgyis megkapják hogy sorosbérencek, akkor meg tök mindegy, hogy tényleg pályáznak-e pár millára vagy sem.)Értem, hogy a toborzás és az alapszervezet építés a prioritás, de a kommunikáció meg kéne hogy előzze ezt.Ezzel vitáznék. Felesleges most a kommunikációra fókuszálni, posztmodern ide, posztmodern oda. Analógia, és az analógiák sokszor sántítanak, de a 70-es, 80-as években mit ért volna a kommunikáció? Ha nincs csapat, kit vezetsz harcba? Ha nincs mit, nincs érdemben hol kommunikálni, akkor minek? Nem 26-ban akarnak nyerni, nem is tudnának. Még 30-ban se valószerű. Akkor meg addig mit kéne kommunikálniuk, kinek és mire fel?Őszentsége Sobri Jóska
Gyurma Pappa

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Értem, hogy a toborzás és az alapszervezet építés a prioritás, de a kommunikáció meg kéne hogy előzze ezt.Ezzel vitáznék.
Gyurma Pappa
Felesleges most a kommunikációra fókuszálni, posztmodern ide, posztmodern oda.
Analógia, és az analógiák sokszor sántítanak, de a 70-es, 80-as években mit ért volna a kommunikáció? Ha nincs csapat, kit vezetsz harcba? Ha nincs mit, nincs érdemben hol kommunikálni, akkor minek?
Nem 26-ban akarnak nyerni, nem is tudnának. Még 30-ban se valószerű. Akkor meg addig mit kéne kommunikálniuk, kinek és mire fel?
Amikor beszakadt a cocializmus, akkor már évek óta buzgárkodott Haraszti, Demszky, Solt, Mécs, meg azok, akik tudtak valamit kezdeni a helyzettel, és nem a szamizdatokon múlott.
Ráadásul a mostani internetes világban, ha eljön a kommunikáció ideje, akkor pár hónap alatt lehet ezerrel kommunikálni a nullából is, így most ráér, nem ezen múlik.
A jelenlegi ellenzéknek ez az egyik fő kritikája, hogy csak kommunikálni tudnak, lófasz sincs mögöttük. Se párttagság, se aktivisták tömege, se valódi szavazók (csak a protestek), se valódi tervek, ötletek, elképzelések, hogyan kéne megbaszni a NER-t, vagy mit kéne utána csinálni. (Felcsúti per, persze, meg vagyonelkobzások, vagy rezsicsökkentés meg migráncskerítés Orbán nélkül, hogyne.) Így szépen be is szippantotta őket a NER.
több mint 2 éve
Beszélgettem velük a múlt héten, amikor pénzt tarháltak a táborra, és jeleztem hogy a MKKP-nak egy nap alatt bejött 11 misi, szóval ha a 4 nem jön össze ott baj van.Ez nem rólad, hanem a szikráról és a kommunikációjukról árul el sokmindent. Tragikus. És elvileg ők a new hope, akik tisztában vannak a modern kommunikáció, felületek és minden egyéb csínjával, bínjával. De másfél évvel a választások után még a magasan kvalifikált ellenzékiek között se sikerült populáris névvé tenni a Jámbort. Tàborozás helyett ajánlanám a kommunikációs tréningeket, azt meg lehet oldani bárki lakásán, olcsóbban.Az a baj, hogy Marci megértéséhez is kell egy világnézetre való befogadóképesség és értelmi nivó, azt is mondhatnám, hogy igény.Tehát melyik állításomat cáfolja?Abban, hogy Feriékkel nem mosta fel a padlót, nem merte érvényesíteni velük szemben a felkészültségét, tudását, stb.És ez mennyiben cáfolja az általam leírtakat?Ma Marcinál nincs jobban képben levő, felkészültebb, kommunikációs szempontból ügyesebb, jobban érvelő közéleti szereplő Magyarországon.Az Underwood-házaspárral ugyancsak visszafogottan viselkedett.
Őszentsége Sobri Jóska
Kampman
Őszentsége Sobri Jóska
Kampman
Attól, hogy valaki képes egy vitában jól szerepelni még nem mindig vitázik, és nem kell mindenkivel szemben érvényesítenie a saját szempontjait.
Pláne ha interjút csinál. Ott az informálódás, az alany gondolatainak megismerése a fő szempont, nem a padlófelmosás.
Ha majd Marci elengedi az újságíróskodást, és kilép politikai aktornak, akkor nem hiszem, hogy bárkivel szemben alulmaradna bármilyen vitában. Meglátjuk.
Őszentsége Sobri Jóska
Én úgy érzem, hogy ő egy boom or bust pick lenne a NER utáni világban, túl modern ő ide (még).
Ahogy Ungár Péterrel és a szikrás képviselő gyerekkel (nem jut eszembe a neve) sem tud mit kezdeni nem, hogy a NER, de még az ellenzék sem.
Rajtuk kívül viszont kb halálhörgés, siralom, Husztnak romvára a magyar közélet.
Amadeus von Dollárbaloldal
Még a végén kiderül, hogy Rogán ágyúval lő verébre.
MC12
A helyzet az, hogy nem lehet egyszerre elemzőnek lenni a Partizánban és elnökségi tagnak a Szikrában. Értem, hogy a toborzás és az alapszervezet építés a prioritás, de a kommunikáció meg kéne hogy előzze ezt.
Biztos nagyon szar, hogy folyamatosan lövik őket a Tóniék, de ez nem lesz jobb később sem, meg kell szokni. Jámbor azt mondta, az út 2%-nál van most a Szikra, ebben nem lehet vitatkozni vele

több mint 2 éve
Ilyen szempontból nem, de kevesebbet se.A jövőről beszélgetünk, tippelgetünk, prognosztizálunk.Szerintem is bedőlhet így a NER. Belülről is meg kívülről is akár. De akkor Karácsony is le fogja verni. Meg MZP is. Én is jobban bírnám, ha utána egy Marci féle jönne - azért amír előtte írtál, hogy "egy jó ember". De abból a szempontból, hogy a 70-es években született nagymamák hova szavaznak, egy Karácsonynak ugyanakkor lesz esélye, amikor Marcinak is. Ilyen szempontból Marci se tud többet.
Szerintem ahogy a Szovjetúnió bedőlt kvázi a semmiből pikk-pakk, ugyanez fog megtörténni nálunk is, nem tudom mikor. Ha majd történik valami külföldön, ami begyűrűzik, függetlenül attól Orbán él vagy hal.
Sőt, pont Orbán az, aki faszán, 1-2 év alatt könnyedén tudja deradikalizálni, konszolidálni a NER-t, ha az lesz az érdeke. Utána meg jöhet Marci.
Akár mint 89-ben. A komcsik megtarhatták a vagyonelemeiket, kaptak is még mellé, és simán lemenedzselték a semmiből 2 év alatt a váltást.
Őszentsége Sobri Jóska
peterk2005 udvari bolond
És én arra írtam ezt érvnek, hogy akkorra már nem lesz szempont a szexuális orientációja. Nem arra, hogy ő lehet az egyetlen aki bejön a jövő nagymamáinak. Nekik sokmindenki be tud jönni, Marci is, még melegen is.
Azt meg irreálisnak tartom, hogyha bedől a NER, akkor utána egyből újra a NER-ből legyen miniszterelnök. Márpedig a jelenlegi pártos ellenzék az ugyanúgy NER, mint a Fidesz. Csak a lúzerebbik/bénábbik fele. Még Hornnak is várnia kellett egy ciklust, és a többi befolyásos komcsi is inkább a gazdaságban tudott vigéckedni, mint a politika élvonalában.
(Egy Stumpf István az olyan volt a komcsiknál, mint a mostani rendszerben egy Nacsa Lőrinc, az ilyenek sose fogynak ki, sose tűnnek el, dőlhet a rendszer akármekkorát.)
több mint 2 éve
A jövőről beszélgetünk, tippelgetünk, prognosztizálunk.Szerintem is bedőlhet így a NER. Belülről is meg kívülről is akár. De akkor Karácsony is le fogja verni. Meg MZP is. Én is jobban bírnám, ha utána egy Marci féle jönne - azért amír előtte írtál, hogy "egy jó ember". De abból a szempontból, hogy a 70-es években született nagymamák hova szavaznak, egy Karácsonynak ugyanakkor lesz esélye, amikor Marcinak is. Ilyen szempontból Marci se tud többet.
Szerintem ahogy a Szovjetúnió bedőlt kvázi a semmiből pikk-pakk, ugyanez fog megtörténni nálunk is, nem tudom mikor. Ha majd történik valami külföldön, ami begyűrűzik, függetlenül attól Orbán él vagy hal.
Sőt, pont Orbán az, aki faszán, 1-2 év alatt könnyedén tudja deradikalizálni, konszolidálni a NER-t, ha az lesz az érdeke. Utána meg jöhet Marci.
Akár mint 89-ben. A komcsik megtarhatták a vagyonelemeiket, kaptak is még mellé, és simán lemenedzselték a semmiből 2 év alatt a váltást.
Őszentsége Sobri Jóska

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
A jövőről beszélgetünk, tippelgetünk, prognosztizálunk.Nyilván, viszont az elmúlt 12 év egy spirálszerű radikalizáció volt. Azt gondolom, hogy ez a spirál nem reverzibilis, nem lehet deradikalizálni a NER-t, nem is lenne ésszerű a fideszes nézőpontból.Most.szerintem ennél cinikusabbak a nyilvánosságban.Szerintem nem ezen múlik, az lmbtq-baszakodás csak a gyűlöletcsomag egy kis része, ráadásul az elkövetkező években lesz elég vállaltan meleg a Fideszben is ahhoz, hogy ez a szempont ugyanúgy elsikkadjon a propagandában, ahogy a valóságban is egyre kevesebbeket érdekel.Hidd el érdekli őket, nem véletlenül működnek ezek az antiszemit kampányok. A melegek és a migránsok ellen, leállsz beszélgetni egy egyszerű Fideszessel ezek szépen elő is jönnek.Ez egyre kevésbbé érdekli az embereket.Sobri, de meleg!! (remélem érthető az irónia)Az a baj, hogy Marci megértéséhez is kell egy világnézetre való befogadóképesség és értelmi nivó, azt is mondhatnám, hogy igény.Marcinak helyén van a szíve is. Igazi "jó ember". Ha ez egy olyan cinikus fasznak is lejön, mint én, akkor a néplelket megtestesítő kevésbbé valogatós népembereknek is lejön idővel. Nyilván ehhez ismerni, hallgatni kell, de "kedvesen", befogadhatóan beszél. Ő olyan karakter, akire lehet szavazni, és nem csak azért, hogy valaki ellen szavazzon az ember. 90 óta kb. Horn és Orbán volt csak ilyen a nagypolitikában.
Én úgy érzem, hogy ő egy boom or bust pick lenne a NER utáni világban, túl modern ő ide (még).
Ahogy Ungár Péterrel és a szikrás képviselő gyerekkel (nem jut eszembe a neve) sem tud mit kezdeni nem, hogy a NER, de még az ellenzék sem.
Rajtuk kívül viszont kb halálhörgés, siralom, Husztnak romvára a magyar közélet.
Őszentsége Sobri Jóska
Nomac
10-12 év múlva ennyire se fogja.
Ráadásul az a fajta cuki meleg, akit kedvelnek a nagymamák, márpedig a választásokat alapvetően ők döntik el. És azok mar a 70-es, 80-as években született nagymamák lesznek.
Szóval ez szerintem mondjuk a 34-es választáson nem lesz szempont.
Őszentsége Sobri Jóska
Nomac
Őszentsége Sobri Jóska
De nézd meg 12 éve mennyire más volt a politikai hangulat, 12 múlva akármilyen lehet.
Őszentsége Sobri Jóska
Az igazi kérdés az, hogy Orbán halála után - mert a nernek az lesz a vége, amíg Orbán van, addig létezni fog a NER - az ország el tud-e indulni a marcik irányába vagy sem.
Kicsit olyan, mintha azt várnád, hogy Biszku Béláék megenyhüljenek a 13-ban. Jelenleg a félország biszkubéla.
89 reloaded.
több mint 2 éve
Nyilván, viszont az elmúlt 12 év egy spirálszerű radikalizáció volt. Azt gondolom, hogy ez a spirál nem reverzibilis, nem lehet deradikalizálni a NER-t, nem is lenne ésszerű a fideszes nézőpontból.Most.szerintem ennél cinikusabbak a nyilvánosságban.Szerintem nem ezen múlik, az lmbtq-baszakodás csak a gyűlöletcsomag egy kis része, ráadásul az elkövetkező években lesz elég vállaltan meleg a Fideszben is ahhoz, hogy ez a szempont ugyanúgy elsikkadjon a propagandában, ahogy a valóságban is egyre kevesebbeket érdekel.Hidd el érdekli őket, nem véletlenül működnek ezek az antiszemit kampányok. A melegek és a migránsok ellen, leállsz beszélgetni egy egyszerű Fideszessel ezek szépen elő is jönnek.Ez egyre kevésbbé érdekli az embereket.Sobri, de meleg!! (remélem érthető az irónia)Az a baj, hogy Marci megértéséhez is kell egy világnézetre való befogadóképesség és értelmi nivó, azt is mondhatnám, hogy igény.Marcinak helyén van a szíve is. Igazi "jó ember". Ha ez egy olyan cinikus fasznak is lejön, mint én, akkor a néplelket megtestesítő kevésbbé valogatós népembereknek is lejön idővel. Nyilván ehhez ismerni, hallgatni kell, de "kedvesen", befogadhatóan beszél. Ő olyan karakter, akire lehet szavazni, és nem csak azért, hogy valaki ellen szavazzon az ember. 90 óta kb. Horn és Orbán volt csak ilyen a nagypolitikában.
Őszentsége Sobri Jóska
Nomac
Ráadásul az a fajta cuki meleg, akit kedvelnek a nagymamák, márpedig a választásokat alapvetően ők döntik el. És azok mar a 70-es, 80-as években született nagymamák lesznek.
Őszentsége Sobri Jóska
Nomac
Őszentsége Sobri Jóska
De nézd meg 12 éve mennyire más volt a politikai hangulat, 12 múlva akármilyen lehet.
Őszentsége Sobri Jóska
Az igazi kérdés az, hogy Orbán halála után - mert a nernek az lesz a vége, amíg Orbán van, addig létezni fog a NER - az ország el tud-e indulni a marcik irányába vagy sem.
Kicsit olyan, mintha azt várnád, hogy Biszku Béláék megenyhüljenek a 13-ban. Jelenleg a félország biszkubéla.
89 reloaded.
több mint 2 éve
Most.szerintem ennél cinikusabbak a nyilvánosságban.Szerintem nem ezen múlik, az lmbtq-baszakodás csak a gyűlöletcsomag egy kis része, ráadásul az elkövetkező években lesz elég vállaltan meleg a Fideszben is ahhoz, hogy ez a szempont ugyanúgy elsikkadjon a propagandában, ahogy a valóságban is egyre kevesebbeket érdekel.Hidd el érdekli őket, nem véletlenül működnek ezek az antiszemit kampányok. A melegek és a migránsok ellen, leállsz beszélgetni egy egyszerű Fideszessel ezek szépen elő is jönnek.Ez egyre kevésbbé érdekli az embereket.Sobri, de meleg!! (remélem érthető az irónia)Az a baj, hogy Marci megértéséhez is kell egy világnézetre való befogadóképesség és értelmi nivó, azt is mondhatnám, hogy igény.Marcinak helyén van a szíve is. Igazi "jó ember". Ha ez egy olyan cinikus fasznak is lejön, mint én, akkor a néplelket megtestesítő kevésbbé valogatós népembereknek is lejön idővel. Nyilván ehhez ismerni, hallgatni kell, de "kedvesen", befogadhatóan beszél. Ő olyan karakter, akire lehet szavazni, és nem csak azért, hogy valaki ellen szavazzon az ember. 90 óta kb. Horn és Orbán volt csak ilyen a nagypolitikában.
Őszentsége Sobri Jóska
Nomac
Őszentsége Sobri Jóska
Nomac
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
szerintem ennél cinikusabbak a nyilvánosságban.Szerintem nem ezen múlik, az lmbtq-baszakodás csak a gyűlöletcsomag egy kis része, ráadásul az elkövetkező években lesz elég vállaltan meleg a Fideszben is ahhoz, hogy ez a szempont ugyanúgy elsikkadjon a propagandában, ahogy a valóságban is egyre kevesebbeket érdekel.Hidd el érdekli őket, nem véletlenül működnek ezek az antiszemit kampányok. A melegek és a migránsok ellen, leállsz beszélgetni egy egyszerű Fideszessel ezek szépen elő is jönnek.Ez egyre kevésbbé érdekli az embereket.Sobri, de meleg!! (remélem érthető az irónia)Az a baj, hogy Marci megértéséhez is kell egy világnézetre való befogadóképesség és értelmi nivó, azt is mondhatnám, hogy igény.Marcinak helyén van a szíve is. Igazi "jó ember". Ha ez egy olyan cinikus fasznak is lejön, mint én, akkor a néplelket megtestesítő kevésbbé valogatós népembereknek is lejön idővel. Nyilván ehhez ismerni, hallgatni kell, de "kedvesen", befogadhatóan beszél. Ő olyan karakter, akire lehet szavazni, és nem csak azért, hogy valaki ellen szavazzon az ember. 90 óta kb. Horn és Orbán volt csak ilyen a nagypolitikában.
Őszentsége Sobri Jóska
Nomac
Őszentsége Sobri Jóska
Nomac
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Szerintem nem ezen múlik, az lmbtq-baszakodás csak a gyűlöletcsomag egy kis része, ráadásul az elkövetkező években lesz elég vállaltan meleg a Fideszben is ahhoz, hogy ez a szempont ugyanúgy elsikkadjon a propagandában, ahogy a valóságban is egyre kevesebbeket érdekel.Hidd el érdekli őket, nem véletlenül működnek ezek az antiszemit kampányok. A melegek és a migránsok ellen, leállsz beszélgetni egy egyszerű Fideszessel ezek szépen elő is jönnek.Ez egyre kevésbbé érdekli az embereket.Sobri, de meleg!! (remélem érthető az irónia)Az a baj, hogy Marci megértéséhez is kell egy világnézetre való befogadóképesség és értelmi nivó, azt is mondhatnám, hogy igény.Marcinak helyén van a szíve is. Igazi "jó ember". Ha ez egy olyan cinikus fasznak is lejön, mint én, akkor a néplelket megtestesítő kevésbbé valogatós népembereknek is lejön idővel. Nyilván ehhez ismerni, hallgatni kell, de "kedvesen", befogadhatóan beszél. Ő olyan karakter, akire lehet szavazni, és nem csak azért, hogy valaki ellen szavazzon az ember. 90 óta kb. Horn és Orbán volt csak ilyen a nagypolitikában.
Őszentsége Sobri Jóska
Nomac
Őszentsége Sobri Jóska
Nomac
több mint 2 éve
Hidd el érdekli őket, nem véletlenül működnek ezek az antiszemit kampányok. A melegek és a migránsok ellen, leállsz beszélgetni egy egyszerű Fideszessel ezek szépen elő is jönnek.Ez egyre kevésbbé érdekli az embereket.Sobri, de meleg!! (remélem érthető az irónia)Az a baj, hogy Marci megértéséhez is kell egy világnézetre való befogadóképesség és értelmi nivó, azt is mondhatnám, hogy igény.Marcinak helyén van a szíve is. Igazi "jó ember". Ha ez egy olyan cinikus fasznak is lejön, mint én, akkor a néplelket megtestesítő kevésbbé valogatós népembereknek is lejön idővel. Nyilván ehhez ismerni, hallgatni kell, de "kedvesen", befogadhatóan beszél. Ő olyan karakter, akire lehet szavazni, és nem csak azért, hogy valaki ellen szavazzon az ember. 90 óta kb. Horn és Orbán volt csak ilyen a nagypolitikában.
Őszentsége Sobri Jóska
Nomac
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Ez egyre kevésbbé érdekli az embereket.Sobri, de meleg!! (remélem érthető az irónia)Az a baj, hogy Marci megértéséhez is kell egy világnézetre való befogadóképesség és értelmi nivó, azt is mondhatnám, hogy igény.Marcinak helyén van a szíve is. Igazi "jó ember". Ha ez egy olyan cinikus fasznak is lejön, mint én, akkor a néplelket megtestesítő kevésbbé valogatós népembereknek is lejön idővel. Nyilván ehhez ismerni, hallgatni kell, de "kedvesen", befogadhatóan beszél. Ő olyan karakter, akire lehet szavazni, és nem csak azért, hogy valaki ellen szavazzon az ember. 90 óta kb. Horn és Orbán volt csak ilyen a nagypolitikában.
Őszentsége Sobri Jóska
Nomac
több mint 2 éve
Ez nem rólad, hanem a szikráról és a kommunikációjukról árul el sokmindent. Tragikus. És elvileg ők a new hope, akik tisztában vannak a modern kommunikáció, felületek és minden egyéb csínjával, bínjával. De másfél évvel a választások után még a magasan kvalifikált ellenzékiek között se sikerült populáris névvé tenni a Jámbort. Tàborozás helyett ajánlanám a kommunikációs tréningeket, azt meg lehet oldani bárki lakásán, olcsóbban.Az a baj, hogy Marci megértéséhez is kell egy világnézetre való befogadóképesség és értelmi nivó, azt is mondhatnám, hogy igény.Tehát melyik állításomat cáfolja?Abban, hogy Feriékkel nem mosta fel a padlót, nem merte érvényesíteni velük szemben a felkészültségét, tudását, stb.És ez mennyiben cáfolja az általam leírtakat?Ma Marcinál nincs jobban képben levő, felkészültebb, kommunikációs szempontból ügyesebb, jobban érvelő közéleti szereplő Magyarországon.Az Underwood-házaspárral ugyancsak visszafogottan viselkedett.
Őszentsége Sobri Jóska
Kampman
Őszentsége Sobri Jóska
Kampman
Attól, hogy valaki képes egy vitában jól szerepelni még nem mindig vitázik, és nem kell mindenkivel szemben érvényesítenie a saját szempontjait.
Pláne ha interjút csinál. Ott az informálódás, az alany gondolatainak megismerése a fő szempont, nem a padlófelmosás.
Ha majd Marci elengedi az újságíróskodást, és kilép politikai aktornak, akkor nem hiszem, hogy bárkivel szemben alulmaradna bármilyen vitában. Meglátjuk.
Őszentsége Sobri Jóska
Még a végén kiderül, hogy Rogán ágyúval lő verébre.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Sobri, de meleg!! (remélem érthető az irónia)Az a baj, hogy Marci megértéséhez is kell egy világnézetre való befogadóképesség és értelmi nivó, azt is mondhatnám, hogy igény.Marcinak helyén van a szíve is. Igazi "jó ember". Ha ez egy olyan cinikus fasznak is lejön, mint én, akkor a néplelket megtestesítő kevésbbé valogatós népembereknek is lejön idővel. Nyilván ehhez ismerni, hallgatni kell, de "kedvesen", befogadhatóan beszél. Ő olyan karakter, akire lehet szavazni, és nem csak azért, hogy valaki ellen szavazzon az ember. 90 óta kb. Horn és Orbán volt csak ilyen a nagypolitikában.
Őszentsége Sobri Jóska
Szerkesztette: Nomac
több mint 2 éve
Az a baj, hogy Marci megértéséhez is kell egy világnézetre való befogadóképesség és értelmi nivó, azt is mondhatnám, hogy igény.Marcinak helyén van a szíve is. Igazi "jó ember". Ha ez egy olyan cinikus fasznak is lejön, mint én, akkor a néplelket megtestesítő kevésbbé valogatós népembereknek is lejön idővel. Nyilván ehhez ismerni, hallgatni kell, de "kedvesen", befogadhatóan beszél. Ő olyan karakter, akire lehet szavazni, és nem csak azért, hogy valaki ellen szavazzon az ember. 90 óta kb. Horn és Orbán volt csak ilyen a nagypolitikában.
több mint 2 éve
Az a baj, hogy Marci megértéséhez is kell egy világnézetre való befogadóképesség és értelmi nivó, azt is mondhatnám, hogy igény.Tehát melyik állításomat cáfolja?Abban, hogy Feriékkel nem mosta fel a padlót, nem merte érvényesíteni velük szemben a felkészültségét, tudását, stb.És ez mennyiben cáfolja az általam leírtakat?Ma Marcinál nincs jobban képben levő, felkészültebb, kommunikációs szempontból ügyesebb, jobban érvelő közéleti szereplő Magyarországon.Az Underwood-házaspárral ugyancsak visszafogottan viselkedett.
Őszentsége Sobri Jóska
Kampman
Őszentsége Sobri Jóska
Kampman
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Ahogy az sem, hogy brutális állományhiány van a BRFK-n is már.hvg.hu/itthon/20230804_nemeth_szilard_csepel_karacsony_gergely_szent_istvan_utPikót (VIII. ker. polgármester) is támadják most azzal, hogy 30%-kal több bűncselekmény van a kerületében mint korábban. persze a 25%-os infláció biztos nem tehet arról, hogy megugrott a vagyon elleni bűncselekmények száma.
Amikor azt hinnéd hogy már nem tudnak viccesebbet mutatni, akkor rájössz, hogy... de.
Mikey
deyell
Amúgy konkrétan úszunk a lopásokban, garázdaságokban és rongálásokban.
több mint 2 éve
Tehát melyik állításomat cáfolja?Abban, hogy Feriékkel nem mosta fel a padlót, nem merte érvényesíteni velük szemben a felkészültségét, tudását, stb.És ez mennyiben cáfolja az általam leírtakat?Ma Marcinál nincs jobban képben levő, felkészültebb, kommunikációs szempontból ügyesebb, jobban érvelő közéleti szereplő Magyarországon.Az Underwood-házaspárral ugyancsak visszafogottan viselkedett.
Őszentsége Sobri Jóska
Kampman
Őszentsége Sobri Jóska
Kampman
több mint 2 éve
Marci szerintem nem az a padló felmosós típus. Puzsér az. Marci elmondja amit gondol - ami valóban összeszedett, koherens -, de meghagyja a teret a másiknak a vitákban. Ha felmosás lesz belőle, az a másik miatt van. Itt is Orbán maga mosta fel magát.A minap írtam, hogy úgy gondolom, hogy a NER féle hatalomtechnikai modellek jellegüknél fogva vonzzák a hülyeséget. Itt az eklatáns példa. Marci vs Orbán Balázs. Nem valami megpénzelt félhülye influenszerről van szó, hanem egy befolyásos értelmiségiről, a miniszterelnök egyik fontos tanácsadójáról, ak egyetemi oktató is, így elvárható, hogy ha tud valamit, azt tudja el is mondani. Ehhez képest leül egy "jöttment" aktivistából lett onlie újságíróval, és rossz hallgatni az egész vitát, annyira egyoldalú. És biztos vagyok benne, hogy nem arról van szó, hogy politikus és pontosan tudja, hogy a hallgatóságának mit kell mondania, és azt adja elő, azért illyen. Itt ő "tényleg" vitázik szerintem. Csak ennyire futja. Pedig (bár nem ismerem) szerintem ez alapból egy nem hülye ember. És mégis. Siralom.Mondjuk ez tavalyi, de mondj bárkit, akivel Gulyás Marci nem mosná fel a padlót akármelyik oldalon.
peterk2005 udvari bolond
Ma Marcinál nincs jobban képben levő, felkészültebb, kommunikációs szempontból ügyesebb, jobban érvelő közéleti szereplő Magyarországon.
Őszentsége Sobri Jóska
Abban, hogy Feriékkel nem mosta fel a padlót, nem merte érvényesíteni velük szemben a felkészültségét, tudását, stb.Feriékkel interjút csinált, itt meghívott vitapartner volt. Más szerep a kettő.
Kampman

több mint 2 éve
Abban, hogy Feriékkel nem mosta fel a padlót, nem merte érvényesíteni velük szemben a felkészültségét, tudását, stb.És ez mennyiben cáfolja az általam leírtakat?Ma Marcinál nincs jobban képben levő, felkészültebb, kommunikációs szempontból ügyesebb, jobban érvelő közéleti szereplő Magyarországon.Az Underwood-házaspárral ugyancsak visszafogottan viselkedett.
Őszentsége Sobri Jóska
Kampman
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
És ez mennyiben cáfolja az általam leírtakat?Ma Marcinál nincs jobban képben levő, felkészültebb, kommunikációs szempontból ügyesebb, jobban érvelő közéleti szereplő Magyarországon.Az Underwood-házaspárral ugyancsak visszafogottan viselkedett.
Őszentsége Sobri Jóska
Kampman
több mint 2 éve
hvg.hu/itthon/20230804_nemeth_szilard_csepel_karacsony_gergely_szent_istvan_utPikót (VIII. ker. polgármester) is támadják most azzal, hogy 30%-kal több bűncselekmény van a kerületében mint korábban. persze a 25%-os infláció biztos nem tehet arról, hogy megugrott a vagyon elleni bűncselekmények száma.
Amikor azt hinnéd hogy már nem tudnak viccesebbet mutatni, akkor rájössz, hogy... de.
Mikey
buhloone mindstate
több mint 2 éve
Az Underwood-házaspárral ugyancsak visszafogottan viselkedett.A minap írtam, hogy úgy gondolom, hogy a NER féle hatalomtechnikai modellek jellegüknél fogva vonzzák a hülyeséget. Itt az eklatáns példa. Marci vs Orbán Balázs. Nem valami megpénzelt félhülye influenszerről van szó, hanem egy befolyásos értelmiségiről, a miniszterelnök egyik fontos tanácsadójáról, ak egyetemi oktató is, így elvárható, hogy ha tud valamit, azt tudja el is mondani. Ehhez képest leül egy "jöttment" aktivistából lett onlie újságíróval, és rossz hallgatni az egész vitát, annyira egyoldalú. És biztos vagyok benne, hogy nem arról van szó, hogy politikus és pontosan tudja, hogy a hallgatóságának mit kell mondania, és azt adja elő, azért illyen. Itt ő "tényleg" vitázik szerintem. Csak ennyire futja. Pedig (bár nem ismerem) szerintem ez alapból egy nem hülye ember. És mégis. Siralom.Mondjuk ez tavalyi, de mondj bárkit, akivel Gulyás Marci nem mosná fel a padlót akármelyik oldalon.
peterk2005 udvari bolond
Ma Marcinál nincs jobban képben levő, felkészültebb, kommunikációs szempontból ügyesebb, jobban érvelő közéleti szereplő Magyarországon.
Őszentsége Sobri Jóska