NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
245
26
23:00, MATCH4
Politika
65 feliratkozó
több mint 2 éve
Én rájuk csaptam az ajtót.A NER dobott el engem, nem en ot, orok szerelem marad 😊Látod milyen remek lehetőséget dobtál el? 😄pazmanyon mar 2010 elott mentek a konnyitett vizsgak a leendo NER senior burokrataknak. csak az en evfolyamombol van minimum 4-5 HAT. kikovezett meneteluk volt a szentkiralyiban.444.hu/tldr/2023/08/09/elod-azt-mondta-hogy-oldjuk-ezt-meg-a-corvinus-vizsgabotranya-belulrola Pázmányon is? Pécsen így volt az közismert.
szegeny srac. ment volt a Pazmany jogi karara, ott be sem kellett volna mennie a vizsgara, megkapta volna az otost anelkul is.
csebi
deyell
csebi
warr_b
csebi
több mint 2 éve
Képzeljük el, amikor egy ellenzéki lerománoz egy székelyt, letótoz egy szlovákiai magyart... A Békemenet már szerveződne, egy szív egy ország, egy magyar nemzet stb, a Bayer (megint) felhatalmazva érezné magát, hogy kurvaanyázzon, "ezek nem érdemlik meg"-ezzen, és "jó lenne, ha valaki pofánbaszná őket"-zen.444.hu/2023/08/09/gyoparos-kormanybiztos-sandor-fegyirrol-nem-magyar-az-emberEz egy igazi alpári gyökér.
Amadeus von Dollárbaloldal
Tactful Cactus
Oh wait:
hirado.hu/2014/04/29/fidesz-szanyi-ismet-leromanozta-a-kulhoniakat/
mandiner.hu/hirek/2022/07/tar-mihaly-tusvanyos-romanok-kulhoni-magyarok
De erre, még azt is mondom, hogy végülis igazuk van, menjen a p*csába Tar Mihály, Szanyi Tibor és a többiek, akik így állnak a határontúliakhoz.
Erre jön Alpár...
Ebből is látszik, hogy a Fidesznek a magyarkodás is csak egy politikai lózung, amit nem gondolnak komolyan. Nem Kárpátmedence, meg lélekben 15 millió miniszterelnöke, simán mi és ők, a politikai érdek, a pillanat, az elvtelenség.
több mint 2 éve
A NER dobott el engem, nem en ot, orok szerelem marad 😊Látod milyen remek lehetőséget dobtál el? 😄pazmanyon mar 2010 elott mentek a konnyitett vizsgak a leendo NER senior burokrataknak. csak az en evfolyamombol van minimum 4-5 HAT. kikovezett meneteluk volt a szentkiralyiban.444.hu/tldr/2023/08/09/elod-azt-mondta-hogy-oldjuk-ezt-meg-a-corvinus-vizsgabotranya-belulrola Pázmányon is? Pécsen így volt az közismert.
szegeny srac. ment volt a Pazmany jogi karara, ott be sem kellett volna mennie a vizsgara, megkapta volna az otost anelkul is.
csebi
deyell
csebi
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
444.hu/2023/08/09/gyoparos-kormanybiztos-sandor-fegyirrol-nem-magyar-az-emberMilyen fideszes ez, hogy nem ismeri a cirill betűket? Faszkorbács lesz ebből a főnitől 🤣

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Látod milyen remek lehetőséget dobtál el? 😄pazmanyon mar 2010 elott mentek a konnyitett vizsgak a leendo NER senior burokrataknak. csak az en evfolyamombol van minimum 4-5 HAT. kikovezett meneteluk volt a szentkiralyiban.444.hu/tldr/2023/08/09/elod-azt-mondta-hogy-oldjuk-ezt-meg-a-corvinus-vizsgabotranya-belulrola Pázmányon is? Pécsen így volt az közismert.
csebi
deyell
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
csak 72% szavazott rá a választókerületéből.444.hu/2023/08/09/gyoparos-kormanybiztos-sandor-fegyirrol-nem-magyar-az-emberEz egy igazi alpári gyökér.
Tactful Cactus
buhloone mindstate
több mint 2 éve
pazmanyon mar 2010 elott mentek a konnyitett vizsgak a leendo NER senior burokrataknak. csak az en evfolyamombol van minimum 4-5 HAT. kikovezett meneteluk volt a szentkiralyiban.444.hu/tldr/2023/08/09/elod-azt-mondta-hogy-oldjuk-ezt-meg-a-corvinus-vizsgabotranya-belulrola Pázmányon is? Pécsen így volt az közismert.
csebi
deyell
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
444.hu/2023/08/09/gyoparos-kormanybiztos-sandor-fegyirrol-nem-magyar-az-emberEz egy igazi alpári gyökér.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
444.hu/tldr/2023/08/09/elod-azt-mondta-hogy-oldjuk-ezt-meg-a-corvinus-vizsgabotranya-belulrola Pázmányon is? Pécsen így volt az közismert.
csebi
buhloone mindstate
több mint 2 éve
próbáld ki ezt Prágában...Én úgy értettem, hogy a fizikai akadálynak lerakott oszlopokkal lehetett volna oda 1 helyet kialakítani, ahol most nincs semmi. A futárok meg ha nincs parkoló, akkor megállnak az úton, mire a közteres vagy rendőr odaér már úgyis elhúznak, aki meg épp arra jár, az szívni fog, ez mindig így lesz sajnos...Ha nincs fizikai akadály, kitalálhatsz akármilyen rendszert (pl minden sarkon egy futár only placc) a suttyó “én-csak-a-munkámat-végzem-minden-szabály-és-mindenki-más-le-van-szarva-amúgyis-2-perc-ne-hisztizz-má” attitűdü futár úgyis odaáll, ha 30cm-rel kevesebbet kell mennie.Nekem a kép alapján nem úgy tűnik, hogy nagyon kerülgetni kellett azokat a futárokat, volt hely előttük azért 1-2 embernek elférni. Ellenben most van 10-15 négyzetméter kihasználatlan terület. Szerintem itt, ahogy sok esetben, egy köztes megoldás ésszerűbb lett volna (pl a parkolóhelyeket elkeríteni, nem az egészet), csak azzal persze dolgozni kellett volna, meg gondolkodni...szerintem az hogy valahol a polgári kérelem hatására kijavítottak korábban leszart dolgot az pozitívvalami pozitívÉn mondjuk nem látok egyet sem 🙂
www.reddit.com/r/hungary/comments/15m9k8m/k%C3%A9rt%C3%BCk_%C3%A9s_p%C3%A1r_h%C3%B3napon_bel%C3%BCl_megcsin%C3%A1lt%C3%A1k_%C3%BAjra_a/
Negritis, a vajda
FLZOLI
ahogy az is hogy a gyalogosoknak nem kell a futárokat kerülgetni
Negritis, a vajda
StormST
vpi
StormST

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Én úgy értettem, hogy a fizikai akadálynak lerakott oszlopokkal lehetett volna oda 1 helyet kialakítani, ahol most nincs semmi. A futárok meg ha nincs parkoló, akkor megállnak az úton, mire a közteres vagy rendőr odaér már úgyis elhúznak, aki meg épp arra jár, az szívni fog, ez mindig így lesz sajnos...Ha nincs fizikai akadály, kitalálhatsz akármilyen rendszert (pl minden sarkon egy futár only placc) a suttyó “én-csak-a-munkámat-végzem-minden-szabály-és-mindenki-más-le-van-szarva-amúgyis-2-perc-ne-hisztizz-má” attitűdü futár úgyis odaáll, ha 30cm-rel kevesebbet kell mennie.Nekem a kép alapján nem úgy tűnik, hogy nagyon kerülgetni kellett azokat a futárokat, volt hely előttük azért 1-2 embernek elférni. Ellenben most van 10-15 négyzetméter kihasználatlan terület. Szerintem itt, ahogy sok esetben, egy köztes megoldás ésszerűbb lett volna (pl a parkolóhelyeket elkeríteni, nem az egészet), csak azzal persze dolgozni kellett volna, meg gondolkodni...szerintem az hogy valahol a polgári kérelem hatására kijavítottak korábban leszart dolgot az pozitívvalami pozitívÉn mondjuk nem látok egyet sem 🙂
www.reddit.com/r/hungary/comments/15m9k8m/k%C3%A9rt%C3%BCk_%C3%A9s_p%C3%A1r_h%C3%B3napon_bel%C3%BCl_megcsin%C3%A1lt%C3%A1k_%C3%BAjra_a/
Negritis, a vajda
FLZOLI
Negritis, a vajda
StormST
vpi

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
Ha nincs fizikai akadály, kitalálhatsz akármilyen rendszert (pl minden sarkon egy futár only placc) a suttyó “én-csak-a-munkámat-végzem-minden-szabály-és-mindenki-más-le-van-szarva-amúgyis-2-perc-ne-hisztizz-má” attitűdü futár úgyis odaáll, ha 30cm-rel kevesebbet kell mennie.Nekem a kép alapján nem úgy tűnik, hogy nagyon kerülgetni kellett azokat a futárokat, volt hely előttük azért 1-2 embernek elférni. Ellenben most van 10-15 négyzetméter kihasználatlan terület. Szerintem itt, ahogy sok esetben, egy köztes megoldás ésszerűbb lett volna (pl a parkolóhelyeket elkeríteni, nem az egészet), csak azzal persze dolgozni kellett volna, meg gondolkodni...szerintem az hogy valahol a polgári kérelem hatására kijavítottak korábban leszart dolgot az pozitívvalami pozitívÉn mondjuk nem látok egyet sem 🙂
Negritis, a vajda
FLZOLI
Negritis, a vajda
StormST
több mint 2 éve
Nekem a kép alapján nem úgy tűnik, hogy nagyon kerülgetni kellett azokat a futárokat, volt hely előttük azért 1-2 embernek elférni. Ellenben most van 10-15 négyzetméter kihasználatlan terület. Szerintem itt, ahogy sok esetben, egy köztes megoldás ésszerűbb lett volna (pl a parkolóhelyeket elkeríteni, nem az egészet), csak azzal persze dolgozni kellett volna, meg gondolkodni...szerintem az hogy valahol a polgári kérelem hatására kijavítottak korábban leszart dolgot az pozitívvalami pozitívÉn mondjuk nem látok egyet sem 🙂
Negritis, a vajda
FLZOLI
Negritis, a vajda

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
szerintem az hogy valahol a polgári kérelem hatására kijavítottak korábban leszart dolgot az pozitívvalami pozitívÉn mondjuk nem látok egyet sem 🙂
Negritis, a vajda
FLZOLI
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
valami pozitívÉn mondjuk nem látok egyet sem 🙂
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
444.hu/tldr/2023/08/09/elod-azt-mondta-hogy-oldjuk-ezt-meg-a-corvinus-vizsgabotranya-belulrolszegeny srac. ment volt a Pazmany jogi karara, ott be sem kellett volna mennie a vizsgara, megkapta volna az otost anelkul is.
több mint 2 éve
valami pozitívwww.reddit.com/r/hungary/comments/15m9k8m/k%C3%A9rt%C3%BCk_%C3%A9s_p%C3%A1r_h%C3%B3napon_bel%C3%BCl_megcsin%C3%A1lt%C3%A1k_%C3%BAjra_a/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
24.hu/belfold/2023/08/09/martin-schulz-ep-unio-integracio-populizmus-orban-viktor-szelsojobb/csak sok a köcsög 😀
Jó a buli
több mint 2 éve
24.hu/belfold/2023/08/09/martin-schulz-ep-unio-integracio-populizmus-orban-viktor-szelsojobb/Jó a buli
több mint 2 éve
A kedvenc részem a “Héhé, nono!” volt.🤣 Szó szerint vicc ez az ország.Viccnek kicsit durva lenne
Imitheking
Igazából ilyen hangulatban jó 90 éve már gettósítottak és vagonokat tömtek meg jó akaratú szomszédok bejelentései után szóval van itt haladás. A szövet alatti náci vénás csőcselékké ajzott prolik ugyan azok mint akkor, csak a direktíva épp mást mond megoldásnak mint anno.
több mint 2 éve
A kedvenc részem a “Héhé, nono!” volt.🤣 Szó szerint vicc ez az ország.
több mint 2 éve
Anyuka magából indult kiállítólag saját magukat fotózták meg videózták tiktokra. nem a kislányt, csak az anyja azt hitte.mondjuk en sem orulnem, ha ismeretlenek a kislanyomat fotozzak. de ettol meg nem keltenem a hiszteriat.nem igazán látom, hogy lehetne ebből problémájuk. a nemzetiségi önkormányzati vezetők, a falvak polgármesterei már rég a zsebükben vannak. ez konkrétan a 2014-es választáson is így volt, még a migránshelyzet előtt. plusz még ott a választáskori krumpliosztás is, amit bármikor el tudnak játszani.A szavazatmaximalizáló Fidesznek komoly megoldandó problémája lesz a cigány voksok megtartása. Néhány éve a migránskampány idején egységes volt a közösség abban, hogy Viktor apót támogatják, mert ha bejön az idegen, odamegy a segély.amikor itt lesz a sokszázezer vendégmunkás, akkor majd változik az idegengyűlölő retorika, a sok birka meg beszopja majd azt is, úgy hogy eddig mindent.telex.hu/belfold/2023/08/08/godollo-facebook-panik-anyukak-hoax-fake-news-fotozkodo-indiai-sportolokErre mondta Sobri hogy majd változás lesz ha a Fidesz is úgy akarka..ezt az idegen gyűlöletet nem lesz egyszerű kiírtani..
Negritis, a vajda
Nomac
deyell
Dzsokijuing
deyell
csebi
deyell