NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
 telex.hu/belfold/2023/08/13/szentkiralyi-alexandra-inflacio-kapott-egy-gyomrost-es-terdre-rogyott

Az MTI beszámolója szerint a szóvivő a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában azt mondta: megfelelő eszközöket alkalmaztak az infláció leszorítására, amely „kapott egy gyomrost és térdre rogyott”, de a küzdelemnek még nincs vége.

😀

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 331 — no es importante
A nagyobb baj, hogy lassan a törökökre is csak irigykedhetünk... Ott meg legalább a metróhálózatra költöttek brutál állami pénzeket, nem stadionokra
r.baggio
meg dínóparkra - annak a darabjait láthatod 770 helyen szétszórva a balkánon...
Gróf de sutianap
Ez most csak irónia vagy tényleg így van? 😊 tegnap voltunk épp a Kökinél
r.baggio
 www.reuters.com/world/middle-east/desolate-turkish-amusement-park-touted-testament-government-waste-2022-07-26/
Gróf de sutianap
 telex.hu/kulfold/2023/05/26/torokorszag-ankara-elhagyatott-vidampark-erdogan

Ezt tudom, a dinoparkos részére gondoltam

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
A nagyobb baj, hogy lassan a törökökre is csak irigykedhetünk... Ott meg legalább a metróhálózatra költöttek brutál állami pénzeket, nem stadionokra
r.baggio
Gróf de sutianap
r.baggio
 www.reuters.com/world/middle-east/desolate-turkish-amusement-park-touted-testament-government-waste-2022-07-26/

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
r.baggio
Gróf de sutianap

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
r.baggio

Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve

---
több mint 2 éve
Toca Minnesota Vikings 20 117 — Vikings fan
Jön a török szultán 20-án Magyarországra!
NB2
Kedves tőle, hogy nem 29-én, még előtörnének rossz reflexek.
Kampman
Nem baj, hogy elég nagy tumultus lesz, de még jön a basa is...amúgy miért pont 20-án? Meg minek?
Meg ezt komolyan gondolták?
Lúdas Solymi
Legalább valaki jön.
zinedine5
De pont a törökök? Meg mi ez a legalább valaki jön? Eddig se jöttek külföldi vezetők aug 20-ára tudomásom szerint vagy legalábbis nem nagyon.

Ja, legközelebb meg majd a patás ördög jön, akkor annak is majd örülni kell?
Lúdas Solymi
Nem kell örülni, csak konstatáltam, hogy ehhez a géniuszhoz már senki sem jon. Ha valaki bejelentkezik vagy sikerül idekönyorogni az már siker a fidesznek.
zinedine5
De erted, a magyar allamalapitas unnepen meghivni a torok elnokot, akik itt voltak 160 evig es harcoltunk veluk, stb.
Ertem en h mostanaban probaljak mas szinben feltuntetni ezt az idoszakot, akar igaz is lehet, nem neztem meg utana, de erdekel.

Aztan lehet h csak en reagalom tul.
Lúdas Solymi
Ez a baj veletek, hátra néztek nem előre!
Ha már annyi ideig itt voltak a törökök hagyj járjanak már visszac főleg, hogy most kedves orosz barátainkat nem tudjuk áthívni.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 880
NB2
Kampman
Nem baj, hogy elég nagy tumultus lesz, de még jön a basa is...amúgy miért pont 20-án? Meg minek?
Lúdas Solymi
Legalább valaki jön.
zinedine5
De pont a törökök? Meg mi ez a legalább valaki jön? Eddig se jöttek külföldi vezetők aug 20-ára tudomásom szerint vagy legalábbis nem nagyon.

Lúdas Solymi
Nem kell örülni, csak konstatáltam, hogy ehhez a géniuszhoz már senki sem jon. Ha valaki bejelentkezik vagy sikerül idekönyorogni az már siker a fidesznek.
zinedine5
De erted, a magyar allamalapitas unnepen meghivni a torok elnokot, akik itt voltak 160 evig es harcoltunk veluk, stb.
Ertem en h mostanaban probaljak mas szinben feltuntetni ezt az idoszakot, akar igaz is lehet, nem neztem meg utana, de erdekel.

Aztan lehet h csak en reagalom tul.
több mint 2 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 276 — Ajmo Vatreni
NB2
Kampman
Lúdas Solymi
Legalább valaki jön.
zinedine5

Lúdas Solymi
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 668
NB2
Kampman
Lúdas Solymi
Legalább valaki jön.
zinedine5

Lúdas Solymi
milyen pont a törökök?
jönnek az azeriek, az üzbégek, a kirgizek, a bosnyákok, a szerbek, Babis barátunk "ész szok mász eszküszegő" 😊
több mint 2 éve
NB2
Kampman
Lúdas Solymi
Legalább valaki jön.
zinedine5

több mint 2 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 276 — Ajmo Vatreni
NB2
Kampman
Lúdas Solymi
Legalább valaki jön.
több mint 2 éve
csipkelli 4 010
NB2
Kampman
Lúdas Solymi
Meg kell győznie a Fidesz-frakciót a svédek csatlakozásához.
több mint 2 éve
Toca Minnesota Vikings 20 117 — Vikings fan
NB2
Kampman
Lúdas Solymi
Biztos meghallotta, hogy olcsó lesz a sör meg a perec!
több mint 2 éve
NB2
Kampman
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 015
NB2

több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 27 457 — nabege2@yahoo.com
több mint 2 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 533 — Saturday Night Lights
Nem is érdemel említést, hogy a nemzet mélykeresztyén új csalogánya összehozta a saját eresz-sztoriját? 😊 És itt meg a homofóbia vádja se érheti azt, aki teli szájjal röhög az erkölcsös konzervatív Tóth Gabin, aki válik, miután megfricskázta a Fricska táncegyüttes a közös fellepeseken… 😊
somoskovig
A nemzet Gabriellája nagyjából 100 milliót rakott el, mikor megtért a nerbe. Ebből már futotta új órára, új palira.

Nincs ebben semmi eresz, szimpla yolo. Most az, hogy ez gyerekkel mennyire jó vagy nem jó, az az ő dolguk.
Amadeus von Dollárbaloldal
Egy zseni a csaj ügynöke.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 534
 index.hu/belfold/2023/08/11/karacsony-gergely-fovaros-atletikai-vb-kormany-megallapodas-furjes-balazs-gulyas-gergely/
Beki
Elcsendesítették Karigerit, hogy most már -amikor ilyen közel a kezdés - ne hőbörögjön, aztán amikor vége a vb-nek felemelkedik az a bizonyos középső ujj...
Stoki
Nem tudom mennyire de facto a dolog, a HVG podcastban említették KG-t, hogy nem igazán tudott volna mivel keresztbefeküdni az atlétikai VB-nek, mert kormány szinten ment minden... max azzal hogy személyével lobbizik az atlétikai szövetségnél...
több mint 2 éve
csipkelli 4 010
 index.hu/belfold/2023/08/11/karacsony-gergely-fovaros-atletikai-vb-kormany-megallapodas-furjes-balazs-gulyas-gergely/
Beki
Írásba adták, hogy most má tényleg betartják azt, amit korábban írásba adtak!
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 920 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 hold.hu/holdblog/atletikai-vilagbajnoksag-2023-budapest-turizmus-vendegejszaka/

A címmel ellentétben a 2017-es úszó VB-ről szól

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Beki
Elcsendesítették Karigerit, hogy most már -amikor ilyen közel a kezdés - ne hőbörögjön, aztán amikor vége a vb-nek felemelkedik az a bizonyos középső ujj...
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 934 — Lucas Scott
Vagyis tényleg úgy érzed, hogy a határontúli agyhalottak szavazatain múlik a Fidesz hatalma?!
Őszentsége Sobri Jóska
en ilyet sztem sehol sem allittotam, sot azt sem, hogy mondjuk agyhalottak lennenek.
egyszeruen annyit irtam, hogy majd a fidesznel jon szembe a valosag par valasztas utan, hogy elfogynak azok az emberek/aktivistak, akik szivesen behuzzak az ikszet olyan emberek helyett, akik tenylegesen mar meghaltak azonban a levelt meg kezbesitik. es, hogy a 200-150ezer ala csokkenes hamarabb fog megtortenni, mint eddig barmeddig. meg ilyen mozgositas mellett is lathato, hogy a tenyleges szazaleka a fidesz szavazatoknak, amugy csokkent.
csebi
De akkor milyen reality checktől félted a Fideszt, amikor kétszer több mandátumot szereznek, mint az összes többi párt együttvéve, amikor úgy hackelik tovább a rendszert ahogy csak akarják, olyannyira autoriter a kormányzás, amennyire csak szeretnék.
Nem értem szerinted mit oszt-szoroz 1-2 mandátum.
Őszentsége Sobri Jóska
Az a jó abban h folyamatosan megvagod az előzményeit a hsznek h pontosan az a része marad ki (hosszú távon fog ez megtörténni, nem most) amire így rá tudsz kérdezni úgy mintha hülyeséget írnék. De ebben is ott van csak mondom h pár választás után.
Ha nem olvasod el vagy nem akarod megérteni h azt írtam h nem most, nem 3 év múlva de szembe fog jönni ez akkor azzal nem tudok mit tenni.

Leírtam h nem feltétlenül egy mandátumról van amúgy szó hanem szoros versenynel ez már négyet fog számítani. Pont erre lenne jo majd.
csebi
Mert rühellem az egymásbavégtelenített hsz-eket.

De a lényeg az, hogy momentán 1-2 mandátumról van szó, de a jövőben lehet 4 is, oké, de szerinted ez számít egy autokráciában?
Ez hozza majd a reality checket?
Mert szerintem nagyon nem.
Ez egy nüansznyi tüske lehet max. a köröm alatt, amit majd ott es akkor megoldanak.
Őszentsége Sobri Jóska
az alapveto felvetes nem ebbol indult, ha visszaolvassuk Amadeus kezdeti hsz-et, amire reagaltam.
inkabb ott arra akartam ravilagitani, hogy OV-k folytattak a sort, es ok sem alakitottak ki normalis hatarontuli politikat, ahogy kb 19. szazad ota senki (talan egyedul Kossuth ezzel a Dunamenti otletevel, de ezt is konnyu volt neki akkor amikor tudta, hogy sosem lesz donteshozo, amikor meg az volt akkor meg nem igazan ugralt ezert). inkabb a reality checket arra irtam, hogy jonni fog, amikor az ujabb generaciok, akik meg esetleg ott maradtak, nem asszimilalodtak stb azok nem fognak rajuk szavazni, nem fogja erdekelni oket a magyar kozelet stb. ennek szamomra legkevesbe fontos eleme az, hogy most 0 v 2 v 4 mandatumrol dontenek, meg ha tisztaban vagyok azzal, hogy tud nagyon hatekony eszkoz lenni az a 4 mandatum, hogy a fidesz maradjon kormanyban, mint vki mas jojjon.
tudod ez az elhibazott 2010 ota torteno nagypolitikai hatarontuli tortenet, egy ujabb kihagyott ziccer. eselyt kaptak, ott volt a lehetoseguk, es elcsesztek. nem allitom, hogy mindent, mert voltak pozitiv dolgok kedzve a hethatarmenti infra projektekkel, de rengeteg ziccer kimaradt. nem a helyi kozossegeket akartak epiteni, erositeni hanem szimplan az volt fontos neki, hogy a hozzajuk lojalis emberek keruljenek ott pozikba.raadasul ezen felul sikerult a helyi kozossegeket is szetrombolniuk tudomasom szerint, fiatal generaciok osszevesznek az idosebb csaladtagokkal a fidesz miatt. ahelyett, hogy tenyleges hatarontuli politikat csinaltak volna epito jeleggel, szerintem szetromboltak az ottani kozossegeket. ennek hosszu tavon meglesz a hatasa. nem olyan hirtelen, mint 2004. december 05. es lehet nem annyira hatalmas mertekben, de meglesz.

es akkor a nagypolitikai szinterbe bele sem kezdek. eleg annyit mondani, hogy Fico a legnagyobb baratja OVnak kb a hethatar menten Vucic utan. erted Fico baszki. na ennyire erdekli OVt, hogy olyan politikussal keresse a szovetseget, aki legalabb nem ellenseges az adott orszag magyar kisebbsegevel.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Vagyis tényleg úgy érzed, hogy a határontúli agyhalottak szavazatain múlik a Fidesz hatalma?!
Őszentsége Sobri Jóska
en ilyet sztem sehol sem allittotam, sot azt sem, hogy mondjuk agyhalottak lennenek.
egyszeruen annyit irtam, hogy majd a fidesznel jon szembe a valosag par valasztas utan, hogy elfogynak azok az emberek/aktivistak, akik szivesen behuzzak az ikszet olyan emberek helyett, akik tenylegesen mar meghaltak azonban a levelt meg kezbesitik. es, hogy a 200-150ezer ala csokkenes hamarabb fog megtortenni, mint eddig barmeddig. meg ilyen mozgositas mellett is lathato, hogy a tenyleges szazaleka a fidesz szavazatoknak, amugy csokkent.
csebi
De akkor milyen reality checktől félted a Fideszt, amikor kétszer több mandátumot szereznek, mint az összes többi párt együttvéve, amikor úgy hackelik tovább a rendszert ahogy csak akarják, olyannyira autoriter a kormányzás, amennyire csak szeretnék.
Nem értem szerinted mit oszt-szoroz 1-2 mandátum.
Őszentsége Sobri Jóska
Az a jó abban h folyamatosan megvagod az előzményeit a hsznek h pontosan az a része marad ki (hosszú távon fog ez megtörténni, nem most) amire így rá tudsz kérdezni úgy mintha hülyeséget írnék. De ebben is ott van csak mondom h pár választás után.
Ha nem olvasod el vagy nem akarod megérteni h azt írtam h nem most, nem 3 év múlva de szembe fog jönni ez akkor azzal nem tudok mit tenni.

Leírtam h nem feltétlenül egy mandátumról van amúgy szó hanem szoros versenynel ez már négyet fog számítani. Pont erre lenne jo majd.
csebi
Mert rühellem az egymásbavégtelenített hsz-eket.

De a lényeg az, hogy momentán 1-2 mandátumról van szó, de a jövőben lehet 4 is, oké, de szerinted ez számít egy autokráciában?
Ez hozza majd a reality checket?
Mert szerintem nagyon nem.
Ez egy nüansznyi tüske lehet max. a köröm alatt, amit majd ott es akkor megoldanak.
Őszentsége Sobri Jóska
De akkor ilyen alapon minek foglalkozzunk barmivel is amit csinalnak, hisz csak egy nuansznyi kis tuske a korom alatt.

Ugyanez igaz arra is ami teged zavar veluk kapcsolatban.