Politika

47 feliratkozó

több mint 2 éve
Bazsinho Buffalo Bills 1 060
Kata alairta a katat.
YoungZeeZee
Alaposan megfontolta.....miközben Orbánt cumizta.....
ThundersNFL
Azt régebben csinálta, amikor ő ment a külföldi útjaira vityaval.
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 24 875 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Kata alairta a katat.
YoungZeeZee
Most akartam hozni.

m.hvg.hu/gazdasag/20220718_Novak_Katalin_alairta_a_katatorvenyt

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 361 — !SuPeR6BoWL!Vrabel or Johnson that is the question?
Kata alairta a katat.
YoungZeeZee
Alaposan megfontolta.....miközben Orbánt cumizta.....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
YoungZeeZee 8 648
Kata alairta a katat.
több mint 2 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 368
Ha a bejelentett díjak lesznek...
Klaci79
De nem azok lesznek. Le volt írva (linkelve volt róla 3 helyről cikk), hogy miért nem lesz annyi amennyi: egyrészt a matek sem jön ki, másrészt amit több fórumtárs is leírt, ezeréves trükk a bedobunk egy nagyon fájó, túlzó dolgot, hogy utána a kisebb összeg ne fájjon annyira.

Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 2 éve
clbass New Orleans Saints 3 122 — Saints fan
Vot man?
 m.hvg.hu/gazdasag/20220718_gazexport_gazkereskedelem_Szerbia_energiaveszelyhelyzet_foldgaz_bertarolas
YoungZeeZee
Azért ez aztakurva...
r.baggio
Félve kérdezem, mert teljesen fogalmatlan vagyok a témában, de azon az ágon mi normál esetben mennyit kapunk? Létezik olyan háttéralku, hogy ők nálunk táraznak, de hazai felhasználásra is engednek?
Pár hónapja Ukrajnával is ment a hosszútávú bolt, de abban az esetben is tárolunk, vagy ott csak tranzit vagyunk? Mármint a tranzitország re-tranzitja...😀
több mint 2 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 881 — no es importante
Vot man?
 m.hvg.hu/gazdasag/20220718_gazexport_gazkereskedelem_Szerbia_energiaveszelyhelyzet_foldgaz_bertarolas
YoungZeeZee
Azért ez aztakurva...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 17 672
Ki mondta hogy télen nem lehet grillezni, egy kis kontyalávaló, és a fűtés is megoldva.😉
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 473
Idén mi is eljutunk oda, hogy télre a jacuzzi kikapcs…előre megy, nem hátra 🤣
Ha a bejelentett díjak lesznek, akkor az otthoni főzésének is annyi. Most még azon jelentőset lehet spórolni, augusztus 1 után majd ha főzési kényszerem van, kimegyek a pb palackhoz a kertbe. Szép új világ…
több mint 2 éve
MC12 New Orleans Saints 6 499
Bugaza bugaza a záram:  24.hu/belfold/2022/07/18/igy-sokkoloztak-le-egy-foldon-ulo-tuntetot/
empty taxi
De legalább együttérzőek és megértőek voltak a rend éber őrei ahogy a videóbol hallom.
Viszont az meg egy bunkó f.sz aki a kisgyerekével ül ott és várja a rendőri intézkedést.
kittli
A jó öreg G-Ras. Kevés irritálóbb pöcsfej van a komplett pesti alter világban. Talán nincs is.
MC12
egyem a szívét, most szabadult és már megy is be?
Amadeus
Valszeg. De a gyűjtés már elindult, hogy amíg benn tartják, legyen a családnak pénz.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 14 167
bocsi ha már valaki linkelte

www.youtube.com/watch?v=mW1qVnWC54c&ab_channel=444.hu
gamerkr
Inkább lincselném.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 42 475 — Így remélem megfelelek nektek.....
Off de talán itt van most a legnagObb forgalom 🤪😉

Szilágyi Áront itt lehet nèzni VB döntőèrt vív a grúz Bazadze ellen nem lesz egyszerű...a 16között Szatmárit verte. A másik ágon kèt elvileg gyengèbb román vagy francia jöhet.

youtu.be/J4hLmsJNwms

Ha èrdekel valakit 😊
dande2
Ez tényleg elég nagy off itt, de azért kösz 😊
Szesze
Kell valami pozitív is 😉😛 meg Szilágyi for president 😊
több mint 2 éve
Szesze New York Giants 21 326 — Giants fan

Szilágyi Áront itt lehet nèzni VB döntőèrt vív a grúz Bazadze ellen nem lesz egyszerű...a 16között Szatmárit verte. A másik ágon kèt elvileg gyengèbb román vagy francia jöhet.

youtu.be/J4hLmsJNwms

Ha èrdekel valakit 😊
dande2
Ez tényleg elég nagy off itt, de azért kösz 😊
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 492 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

gamerkr
Miért nem dobják le a hídról? 🤔
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 42 475 — Így remélem megfelelek nektek.....

youtu.be/J4hLmsJNwms

Ha èrdekel valakit 😊
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 492 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/500-millio-kobmeter-foldgazt-vasarol-szerbia-magyarorszagtol/
több mint 2 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 886 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club

több mint 2 éve
YoungZeeZee 8 648
Vot man?
több mint 2 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 881 — no es importante
És ha véletlenül meggyógyítanák az embereket akkor miből fizetnék a nyugdíjat éveken át? Na ugye, hogy jobb ez így...

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Lecsó Denver Broncos 3 124
Nekem 150 nm-es lakásnál kb. 200 kW-ra jön ki a havi villany a téli hónapokban, hiszen öten vagyunk, két mosógéppel, szárító - és mosogatógéppel, a fűtéshez használt keringetőszivattyúk is árammal mennek. A két iskolásnak online oktatáshoz két-két tablet és laptop, anyának online tanári munkához külön PC és laptop, nekem céges laptop, mert kb 8 hónapot HO-ban voltam. Ehhez még jön a villanybojler vezérelt fogyasztása, ami kb. 160 kW. Szóval 360 kW volt a maximumunk, nyáron viszont önmagában villanyfogyasztás jóval kisebb.
Willie Parker
A 200 és 300 kwh között lehet simán csak annyi különbség is, hogy a hűtőszekrény nagyobb, egy energia osztállyal alacsonyabb besorolású, és ritkábban jégtelenítik. Plusz 21 fog helyett mondjuk 24-25 fokhoz szoktak, és annyi van a konyhában. Másnál meg a hűtő a 15 fokos kamrában van, jégmentes mert rendszeresen takarítja, magas energiahatékonyságú, és nem 260 hanem mondjuk 180 literes. A hűtő, fagyasztó fogyasztása nagyot tud szórni ha optimális körülmények között működhet és ha nem.
peterk2005 udvari bolond
Lassan nyitnunk kellene egy energetika topicot 😀
Földnélküli bobi0092
Annyiból amúgy érdekes a sztori, hogy én próbálok zöld lenni (elismerem, hogy csak annyira, amennyi mégfelesleges nyűgöt nem jelent...), és még spórolósnak is tartom magam, ezekkel a dolgokkal mégse foglalkoztam. Remélem nem hangzik nagyképűen, de most sem azért kezdett el érdekelni, mert anyagilag tönkre vágna az emelés, hanem csak most jöttem rá, hogy kurvára mennyire pazarlóan éltünk áram szempontjából eddig. Ugyanezt a hatást várom sok embernél, amikor majd az üzemanyag stopot elengedik.
Szokol
Van egy mondás: minden magas árat a magas ár old meg.
Ha nincs magas ár, nem spórolsz semmin. Minek? Ha nincs magas energia ár, nem korszerűsítesz. Minek? Soha nem térül meg. Majd most megtérül... Lennék most napelemes szaki.
Amúgy a "zöldség" pont ott kezdődik, ahol a vele járó nyűg. Lemondás nélkül nincs fenntarthatóság. Anélkül az egész csak parasztvakítás greenwashing.
Lecsó
Így van. Önmegtartóztatásnál és racionalitásnál indul a történet, amitől eléggé elszokott a világ boldogabb fele.

Nyilván idealista vagyok, de én ezerrel nyomatnám a panelprogramokat. Tiborcz biztos tudna rá céget, lopni abból is lehet, de legalább haszna is lenne.
Amadeus
Én régóta nem értem, miért nem az eü-ből lopnak. Abban lenne csak a nagy biznisz. Vagy a Nemzeti Hőszigetelő Rt-ből.
több mint 2 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 33 080
Nekem 150 nm-es lakásnál kb. 200 kW-ra jön ki a havi villany a téli hónapokban, hiszen öten vagyunk, két mosógéppel, szárító - és mosogatógéppel, a fűtéshez használt keringetőszivattyúk is árammal mennek. A két iskolásnak online oktatáshoz két-két tablet és laptop, anyának online tanári munkához külön PC és laptop, nekem céges laptop, mert kb 8 hónapot HO-ban voltam. Ehhez még jön a villanybojler vezérelt fogyasztása, ami kb. 160 kW. Szóval 360 kW volt a maximumunk, nyáron viszont önmagában villanyfogyasztás jóval kisebb.
Willie Parker
A 200 és 300 kwh között lehet simán csak annyi különbség is, hogy a hűtőszekrény nagyobb, egy energia osztállyal alacsonyabb besorolású, és ritkábban jégtelenítik. Plusz 21 fog helyett mondjuk 24-25 fokhoz szoktak, és annyi van a konyhában. Másnál meg a hűtő a 15 fokos kamrában van, jégmentes mert rendszeresen takarítja, magas energiahatékonyságú, és nem 260 hanem mondjuk 180 literes. A hűtő, fagyasztó fogyasztása nagyot tud szórni ha optimális körülmények között működhet és ha nem.
peterk2005 udvari bolond
Földnélküli bobi0092
Annyiból amúgy érdekes a sztori, hogy én próbálok zöld lenni (elismerem, hogy csak annyira, amennyi mégfelesleges nyűgöt nem jelent...), és még spórolósnak is tartom magam, ezekkel a dolgokkal mégse foglalkoztam. Remélem nem hangzik nagyképűen, de most sem azért kezdett el érdekelni, mert anyagilag tönkre vágna az emelés, hanem csak most jöttem rá, hogy kurvára mennyire pazarlóan éltünk áram szempontjából eddig. Ugyanezt a hatást várom sok embernél, amikor majd az üzemanyag stopot elengedik.
Szokol
Ha nincs magas ár, nem spórolsz semmin. Minek? Ha nincs magas energia ár, nem korszerűsítesz. Minek? Soha nem térül meg. Majd most megtérül... Lennék most napelemes szaki.
Amúgy a "zöldség" pont ott kezdődik, ahol a vele járó nyűg. Lemondás nélkül nincs fenntarthatóság. Anélkül az egész csak parasztvakítás greenwashing.
Lecsó
Így van. Önmegtartóztatásnál és racionalitásnál indul a történet, amitől eléggé elszokott a világ boldogabb fele.

Nyilván idealista vagyok, de én ezerrel nyomatnám a panelprogramokat. Tiborcz biztos tudna rá céget, lopni abból is lehet, de legalább haszna is lenne.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Lecsó Denver Broncos 3 124
Willie Parker
peterk2005 udvari bolond
Földnélküli bobi0092
Szokol
több mint 2 éve
clbass New Orleans Saints 3 122 — Saints fan
409kWh / 218m3 😮
Két független háztartás közös órákon, egy ideje nagy részét otthon töltő anyóssal, nálunk két gyerekkel.
Kb. 250m2, full led viágítás, modern gépek, télen 22°C, nyáron klíma kb. két óra/nap kánikula alatt.
Fűtés, melegvíz gázos, a többi elektromos...
Eddigi 40-ről, kb 160-ra kalkuláltam az előzetes számokkal 😕
több mint 2 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 33 080
Bugaza bugaza a záram:  24.hu/belfold/2022/07/18/igy-sokkoloztak-le-egy-foldon-ulo-tuntetot/
empty taxi
De legalább együttérzőek és megértőek voltak a rend éber őrei ahogy a videóbol hallom.
Viszont az meg egy bunkó f.sz aki a kisgyerekével ül ott és várja a rendőri intézkedést.
kittli
A jó öreg G-Ras. Kevés irritálóbb pöcsfej van a komplett pesti alter világban. Talán nincs is.
MC12
egyem a szívét, most szabadult és már megy is be?

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 102 — Steelers fan
Willie Parker
peterk2005 udvari bolond
Földnélküli bobi0092