NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
382
28
23:00, MATCH4
Politika
65 feliratkozó
több mint 2 éve
Húú de bekeményítettek, közel 400e forintos potenciális csekknél már biztos megfontolja az illető, hogy akar-e 50 milliós autójával fast and furious-t játszani az, árpád hídon!m.hvg.hu/cegauto/20230815_rendelet_gyorshajtas_ittas_vezetes_kresz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Álcázd magad pizzafutárnak, aztán robogóval úgy száguldozol, ahogy nem szégyellsz. Komolyan már, hát hol van a híres-hírhedt magyar leleményesség 😀belváros —> kozma utcai bv több mint egy óra bkv. Menjek rollerrel? Gyalog?e roller? haladsz, de nem izzadsz le 💪mert talán vidéki tárgyalásról jövök vissza? Mert mennem kell tovább és nincs időm faszt szopva várni a rühes geci bkv/máv kombóra? Mert bármikor megdögölhet alattam a kurva fasza magyar tömegközlekedés miközben idézésre megyek oda, ahol várnak és számítanak rám? Hogy ne izzadtan, büdösen essek be egy tárgyalásra?De ha 40 perc autóval és máshogy gyorsabb akkor miért mész autóval? 😊Körúton van az irodánk 2 éve. Egy katasztrófa parkolni és közlekedni. Lassú, körülményes, dugók mindenhol. Amikor csinálták a Blahát az egyenesen felháborító volt. Kocsival 40 perc volt a Corvintól a Király utca, konkrétan gyalog előbb tettem meg a távot. A járda a körút mindkét oldalán össze van fosva, hugyozva, okádva, volt olyan eset, hogy az iroda lépcsőházának a bejárati ajtaja volt telibe okádva.De a biciklisek túlnyomó többsége imádja. Kevés politikailag ügyes lépése volt Gerinek ebben a 4 évben, de ez köztük volt. A biciklizők 90+%-a pesti, tehát a szavazója és több tízezres létszámú csoport - aminek a szavazata az övè. A Pesten autózók többsége viszont nem pesti, hanem főleg agglomeráció, aki rá nem szavaz (a szűkebb baráti körömben is ezt látom, a pesti biciklis barátaim rá fognak szavazni, aki meg rühelli az mind az agglomerációban lakik 😊 ) tehát minek is a kedvükben járni? A többség, aki se nem autózik, se nem biciklizik, nekik meg neutràlis a téma, tehát nem árt.Nevetséges, kibaszott nevetséges, hogy annyit nem lehet ebben az országban normálisan és életszerűen leszabályozni, hogy mikor hogyan kell közlekedni. Ez a körúti bohóckodás csak a koktélmeggy az egész magyar közlekedésvilág tetején.www.reddit.com/r/hungary/comments/15rkh6l/a_bkk_szerint_nemhogy_dugó_nincs_az_új/?utm_source=share&utm_medium=android_app&utm_name=androidcss&utm_term=1&utm_content=1Klasszisokkal normálisabbak ezek a biciklisávok, mint a körúti 17szer összevissza festett lekopott csíkok.
Negritis, a vajda
A körúti csíkkal, illetve a parkoló autóktól befelé felfestett sávnál az alábbi kérdésre tud nekem válaszolni valaki? Van itt Kresz guru? (Én nem tudom a helyes választ)
Parkolás:
Kanyarodás:
vpi
Amúgy ha valamit, akkor a körúti közlekedést jól szétkúrta Karácsony.
Amadeus von Dollárbaloldal
By the way, egyetértek veled, csak politikai szempontból néztem a helyzetet.
MC12
Persze lehet mondani, hogy ott a 4-6, de az meg egy mozgó rablótanya, ami önmagában megérne egy lemondást a komplett városvezetésnek. Kicsit tágabb perspektívában az 1-es villamos ugyanez.
Ma tart ott a főváros, hogy sem autós, sem tömegközlekedésre úgy igazán európai szinten nem alkalmas.
És tudod az a legszomorúbb ebben, hogy alapvetően olyan dolgokról beszélünk, amelyek pártpolitikától függetlenek. Nem azért járunk bokáig a szarban a belvárosban, mert Orbán egy geci.
Toca
peach
több mint 2 éve
Gyere Szekszárdra. Én sokszor gyalog járok....😊belváros —> kozma utcai bv több mint egy óra bkv. Menjek rollerrel? Gyalog?e roller? haladsz, de nem izzadsz le 💪mert talán vidéki tárgyalásról jövök vissza? Mert mennem kell tovább és nincs időm faszt szopva várni a rühes geci bkv/máv kombóra? Mert bármikor megdögölhet alattam a kurva fasza magyar tömegközlekedés miközben idézésre megyek oda, ahol várnak és számítanak rám? Hogy ne izzadtan, büdösen essek be egy tárgyalásra?De ha 40 perc autóval és máshogy gyorsabb akkor miért mész autóval? 😊Körúton van az irodánk 2 éve. Egy katasztrófa parkolni és közlekedni. Lassú, körülményes, dugók mindenhol. Amikor csinálták a Blahát az egyenesen felháborító volt. Kocsival 40 perc volt a Corvintól a Király utca, konkrétan gyalog előbb tettem meg a távot. A járda a körút mindkét oldalán össze van fosva, hugyozva, okádva, volt olyan eset, hogy az iroda lépcsőházának a bejárati ajtaja volt telibe okádva.De a biciklisek túlnyomó többsége imádja. Kevés politikailag ügyes lépése volt Gerinek ebben a 4 évben, de ez köztük volt. A biciklizők 90+%-a pesti, tehát a szavazója és több tízezres létszámú csoport - aminek a szavazata az övè. A Pesten autózók többsége viszont nem pesti, hanem főleg agglomeráció, aki rá nem szavaz (a szűkebb baráti körömben is ezt látom, a pesti biciklis barátaim rá fognak szavazni, aki meg rühelli az mind az agglomerációban lakik 😊 ) tehát minek is a kedvükben járni? A többség, aki se nem autózik, se nem biciklizik, nekik meg neutràlis a téma, tehát nem árt.Nevetséges, kibaszott nevetséges, hogy annyit nem lehet ebben az országban normálisan és életszerűen leszabályozni, hogy mikor hogyan kell közlekedni. Ez a körúti bohóckodás csak a koktélmeggy az egész magyar közlekedésvilág tetején.www.reddit.com/r/hungary/comments/15rkh6l/a_bkk_szerint_nemhogy_dugó_nincs_az_új/?utm_source=share&utm_medium=android_app&utm_name=androidcss&utm_term=1&utm_content=1Klasszisokkal normálisabbak ezek a biciklisávok, mint a körúti 17szer összevissza festett lekopott csíkok.
Negritis, a vajda
A körúti csíkkal, illetve a parkoló autóktól befelé felfestett sávnál az alábbi kérdésre tud nekem válaszolni valaki? Van itt Kresz guru? (Én nem tudom a helyes választ)
Parkolás:
Kanyarodás:
vpi
MC12
Persze lehet mondani, hogy ott a 4-6, de az meg egy mozgó rablótanya, ami önmagában megérne egy lemondást a komplett városvezetésnek. Kicsit tágabb perspektívában az 1-es villamos ugyanez.
Ma tart ott a főváros, hogy sem autós, sem tömegközlekedésre úgy igazán európai szinten nem alkalmas.
És tudod az a legszomorúbb ebben, hogy alapvetően olyan dolgokról beszélünk, amelyek pártpolitikától függetlenek. Nem azért járunk bokáig a szarban a belvárosban, mert Orbán egy geci.
Toca
peach
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
belváros —> kozma utcai bv több mint egy óra bkv. Menjek rollerrel? Gyalog?e roller? haladsz, de nem izzadsz le 💪mert talán vidéki tárgyalásról jövök vissza? Mert mennem kell tovább és nincs időm faszt szopva várni a rühes geci bkv/máv kombóra? Mert bármikor megdögölhet alattam a kurva fasza magyar tömegközlekedés miközben idézésre megyek oda, ahol várnak és számítanak rám? Hogy ne izzadtan, büdösen essek be egy tárgyalásra?De ha 40 perc autóval és máshogy gyorsabb akkor miért mész autóval? 😊Körúton van az irodánk 2 éve. Egy katasztrófa parkolni és közlekedni. Lassú, körülményes, dugók mindenhol. Amikor csinálták a Blahát az egyenesen felháborító volt. Kocsival 40 perc volt a Corvintól a Király utca, konkrétan gyalog előbb tettem meg a távot. A járda a körút mindkét oldalán össze van fosva, hugyozva, okádva, volt olyan eset, hogy az iroda lépcsőházának a bejárati ajtaja volt telibe okádva.De a biciklisek túlnyomó többsége imádja. Kevés politikailag ügyes lépése volt Gerinek ebben a 4 évben, de ez köztük volt. A biciklizők 90+%-a pesti, tehát a szavazója és több tízezres létszámú csoport - aminek a szavazata az övè. A Pesten autózók többsége viszont nem pesti, hanem főleg agglomeráció, aki rá nem szavaz (a szűkebb baráti körömben is ezt látom, a pesti biciklis barátaim rá fognak szavazni, aki meg rühelli az mind az agglomerációban lakik 😊 ) tehát minek is a kedvükben járni? A többség, aki se nem autózik, se nem biciklizik, nekik meg neutràlis a téma, tehát nem árt.Nevetséges, kibaszott nevetséges, hogy annyit nem lehet ebben az országban normálisan és életszerűen leszabályozni, hogy mikor hogyan kell közlekedni. Ez a körúti bohóckodás csak a koktélmeggy az egész magyar közlekedésvilág tetején.www.reddit.com/r/hungary/comments/15rkh6l/a_bkk_szerint_nemhogy_dugó_nincs_az_új/?utm_source=share&utm_medium=android_app&utm_name=androidcss&utm_term=1&utm_content=1Klasszisokkal normálisabbak ezek a biciklisávok, mint a körúti 17szer összevissza festett lekopott csíkok.
Negritis, a vajda
Parkolás:
Kanyarodás:
vpi
MC12
Toca
peach
több mint 2 éve
Mondok egy példát:Úgyis mindig lesz valami kifogás, rinyálás az autósóknak, hogy mindenkinek miért pont neki nélkülözhetetlen az autó minden nap. Nem lesz itt sose normális átállás környezetkímélőbb opciókra. Ha 1000 Ft lesz egy liter benzin akkor sem.mert talán vidéki tárgyalásról jövök vissza? Mert mennem kell tovább és nincs időm faszt szopva várni a rühes geci bkv/máv kombóra? Mert bármikor megdögölhet alattam a kurva fasza magyar tömegközlekedés miközben idézésre megyek oda, ahol várnak és számítanak rám? Hogy ne izzadtan, büdösen essek be egy tárgyalásra?De ha 40 perc autóval és máshogy gyorsabb akkor miért mész autóval? 😊Körúton van az irodánk 2 éve. Egy katasztrófa parkolni és közlekedni. Lassú, körülményes, dugók mindenhol. Amikor csinálták a Blahát az egyenesen felháborító volt. Kocsival 40 perc volt a Corvintól a Király utca, konkrétan gyalog előbb tettem meg a távot. A járda a körút mindkét oldalán össze van fosva, hugyozva, okádva, volt olyan eset, hogy az iroda lépcsőházának a bejárati ajtaja volt telibe okádva.De a biciklisek túlnyomó többsége imádja. Kevés politikailag ügyes lépése volt Gerinek ebben a 4 évben, de ez köztük volt. A biciklizők 90+%-a pesti, tehát a szavazója és több tízezres létszámú csoport - aminek a szavazata az övè. A Pesten autózók többsége viszont nem pesti, hanem főleg agglomeráció, aki rá nem szavaz (a szűkebb baráti körömben is ezt látom, a pesti biciklis barátaim rá fognak szavazni, aki meg rühelli az mind az agglomerációban lakik 😊 ) tehát minek is a kedvükben járni? A többség, aki se nem autózik, se nem biciklizik, nekik meg neutràlis a téma, tehát nem árt.Nevetséges, kibaszott nevetséges, hogy annyit nem lehet ebben az országban normálisan és életszerűen leszabályozni, hogy mikor hogyan kell közlekedni. Ez a körúti bohóckodás csak a koktélmeggy az egész magyar közlekedésvilág tetején.www.reddit.com/r/hungary/comments/15rkh6l/a_bkk_szerint_nemhogy_dugó_nincs_az_új/?utm_source=share&utm_medium=android_app&utm_name=androidcss&utm_term=1&utm_content=1Klasszisokkal normálisabbak ezek a biciklisávok, mint a körúti 17szer összevissza festett lekopott csíkok.
Negritis, a vajda
Parkolás:
Kanyarodás:
vpi
MC12
Toca
zavi27
anyámnak segîteni kerületen belül elmenni a Lidlbe és vissza kocsival 20 perc.
BKV: 30 oda, 30 vissza. Kerületen belül, Újpest.
több mint 2 éve
Úgyis mindig lesz valami kifogás, rinyálás az autósóknak, hogy mindenkinek miért pont neki nélkülözhetetlen az autó minden nap. Nem lesz itt sose normális átállás környezetkímélőbb opciókra. Ha 1000 Ft lesz egy liter benzin akkor sem.mert talán vidéki tárgyalásról jövök vissza? Mert mennem kell tovább és nincs időm faszt szopva várni a rühes geci bkv/máv kombóra? Mert bármikor megdögölhet alattam a kurva fasza magyar tömegközlekedés miközben idézésre megyek oda, ahol várnak és számítanak rám? Hogy ne izzadtan, büdösen essek be egy tárgyalásra?De ha 40 perc autóval és máshogy gyorsabb akkor miért mész autóval? 😊Körúton van az irodánk 2 éve. Egy katasztrófa parkolni és közlekedni. Lassú, körülményes, dugók mindenhol. Amikor csinálták a Blahát az egyenesen felháborító volt. Kocsival 40 perc volt a Corvintól a Király utca, konkrétan gyalog előbb tettem meg a távot. A járda a körút mindkét oldalán össze van fosva, hugyozva, okádva, volt olyan eset, hogy az iroda lépcsőházának a bejárati ajtaja volt telibe okádva.De a biciklisek túlnyomó többsége imádja. Kevés politikailag ügyes lépése volt Gerinek ebben a 4 évben, de ez köztük volt. A biciklizők 90+%-a pesti, tehát a szavazója és több tízezres létszámú csoport - aminek a szavazata az övè. A Pesten autózók többsége viszont nem pesti, hanem főleg agglomeráció, aki rá nem szavaz (a szűkebb baráti körömben is ezt látom, a pesti biciklis barátaim rá fognak szavazni, aki meg rühelli az mind az agglomerációban lakik 😊 ) tehát minek is a kedvükben járni? A többség, aki se nem autózik, se nem biciklizik, nekik meg neutràlis a téma, tehát nem árt.Nevetséges, kibaszott nevetséges, hogy annyit nem lehet ebben az országban normálisan és életszerűen leszabályozni, hogy mikor hogyan kell közlekedni. Ez a körúti bohóckodás csak a koktélmeggy az egész magyar közlekedésvilág tetején.www.reddit.com/r/hungary/comments/15rkh6l/a_bkk_szerint_nemhogy_dugó_nincs_az_új/?utm_source=share&utm_medium=android_app&utm_name=androidcss&utm_term=1&utm_content=1Klasszisokkal normálisabbak ezek a biciklisávok, mint a körúti 17szer összevissza festett lekopott csíkok.
Negritis, a vajda
Parkolás:
Kanyarodás:
vpi
MC12
Toca
több mint 2 éve
Nyilván az érveid is érthetőek, meg mindenki másé is, de pont ezért nem autózásra találták ki ezeket a városokat. És ez most eléggé független, hogy Pest vagy másik nagyváros, mert ültem én már végeláthatatlan dugóban amerikai nagyvárosokban is. Mindenhol ez van, ennek elkerülésére lenne jó, ha legalább akinek nincs hasonlóan erős indoka, az a BKV-t használná. VAn olyan ismerős, aki a nagyvárad térnél lakik és kocsival ját dolgozni az árpád hídhoz. Ez egyszerűen nonszensz.mert talán vidéki tárgyalásról jövök vissza? Mert mennem kell tovább és nincs időm faszt szopva várni a rühes geci bkv/máv kombóra? Mert bármikor megdögölhet alattam a kurva fasza magyar tömegközlekedés miközben idézésre megyek oda, ahol várnak és számítanak rám? Hogy ne izzadtan, büdösen essek be egy tárgyalásra?De ha 40 perc autóval és máshogy gyorsabb akkor miért mész autóval? 😊Körúton van az irodánk 2 éve. Egy katasztrófa parkolni és közlekedni. Lassú, körülményes, dugók mindenhol. Amikor csinálták a Blahát az egyenesen felháborító volt. Kocsival 40 perc volt a Corvintól a Király utca, konkrétan gyalog előbb tettem meg a távot. A járda a körút mindkét oldalán össze van fosva, hugyozva, okádva, volt olyan eset, hogy az iroda lépcsőházának a bejárati ajtaja volt telibe okádva.De a biciklisek túlnyomó többsége imádja. Kevés politikailag ügyes lépése volt Gerinek ebben a 4 évben, de ez köztük volt. A biciklizők 90+%-a pesti, tehát a szavazója és több tízezres létszámú csoport - aminek a szavazata az övè. A Pesten autózók többsége viszont nem pesti, hanem főleg agglomeráció, aki rá nem szavaz (a szűkebb baráti körömben is ezt látom, a pesti biciklis barátaim rá fognak szavazni, aki meg rühelli az mind az agglomerációban lakik 😊 ) tehát minek is a kedvükben járni? A többség, aki se nem autózik, se nem biciklizik, nekik meg neutràlis a téma, tehát nem árt.Nevetséges, kibaszott nevetséges, hogy annyit nem lehet ebben az országban normálisan és életszerűen leszabályozni, hogy mikor hogyan kell közlekedni. Ez a körúti bohóckodás csak a koktélmeggy az egész magyar közlekedésvilág tetején.www.reddit.com/r/hungary/comments/15rkh6l/a_bkk_szerint_nemhogy_dugó_nincs_az_új/?utm_source=share&utm_medium=android_app&utm_name=androidcss&utm_term=1&utm_content=1Klasszisokkal normálisabbak ezek a biciklisávok, mint a körúti 17szer összevissza festett lekopott csíkok.
Negritis, a vajda
Parkolás:
Kanyarodás:
vpi
MC12
Toca
Egyébként továbbra is azt gondolom a közösségi közlekedés egészen jó Pesten, különösen a kőrúton, a nagy baj az, hogy a metrók nem mennek ki a városhatárig és nem lehet jól lerakni a kocsit.
több mint 2 éve
e roller? haladsz, de nem izzadsz le 💪mert talán vidéki tárgyalásról jövök vissza? Mert mennem kell tovább és nincs időm faszt szopva várni a rühes geci bkv/máv kombóra? Mert bármikor megdögölhet alattam a kurva fasza magyar tömegközlekedés miközben idézésre megyek oda, ahol várnak és számítanak rám? Hogy ne izzadtan, büdösen essek be egy tárgyalásra?De ha 40 perc autóval és máshogy gyorsabb akkor miért mész autóval? 😊Körúton van az irodánk 2 éve. Egy katasztrófa parkolni és közlekedni. Lassú, körülményes, dugók mindenhol. Amikor csinálták a Blahát az egyenesen felháborító volt. Kocsival 40 perc volt a Corvintól a Király utca, konkrétan gyalog előbb tettem meg a távot. A járda a körút mindkét oldalán össze van fosva, hugyozva, okádva, volt olyan eset, hogy az iroda lépcsőházának a bejárati ajtaja volt telibe okádva.De a biciklisek túlnyomó többsége imádja. Kevés politikailag ügyes lépése volt Gerinek ebben a 4 évben, de ez köztük volt. A biciklizők 90+%-a pesti, tehát a szavazója és több tízezres létszámú csoport - aminek a szavazata az övè. A Pesten autózók többsége viszont nem pesti, hanem főleg agglomeráció, aki rá nem szavaz (a szűkebb baráti körömben is ezt látom, a pesti biciklis barátaim rá fognak szavazni, aki meg rühelli az mind az agglomerációban lakik 😊 ) tehát minek is a kedvükben járni? A többség, aki se nem autózik, se nem biciklizik, nekik meg neutràlis a téma, tehát nem árt.Nevetséges, kibaszott nevetséges, hogy annyit nem lehet ebben az országban normálisan és életszerűen leszabályozni, hogy mikor hogyan kell közlekedni. Ez a körúti bohóckodás csak a koktélmeggy az egész magyar közlekedésvilág tetején.www.reddit.com/r/hungary/comments/15rkh6l/a_bkk_szerint_nemhogy_dugó_nincs_az_új/?utm_source=share&utm_medium=android_app&utm_name=androidcss&utm_term=1&utm_content=1Klasszisokkal normálisabbak ezek a biciklisávok, mint a körúti 17szer összevissza festett lekopott csíkok.
Negritis, a vajda
Parkolás:
Kanyarodás:
vpi
MC12
Toca
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Ahogy a MÁV bedoglikmert talán vidéki tárgyalásról jövök vissza? Mert mennem kell tovább és nincs időm faszt szopva várni a rühes geci bkv/máv kombóra? Mert bármikor megdögölhet alattam a kurva fasza magyar tömegközlekedés miközben idézésre megyek oda, ahol várnak és számítanak rám? Hogy ne izzadtan, büdösen essek be egy tárgyalásra?De ha 40 perc autóval és máshogy gyorsabb akkor miért mész autóval? 😊Körúton van az irodánk 2 éve. Egy katasztrófa parkolni és közlekedni. Lassú, körülményes, dugók mindenhol. Amikor csinálták a Blahát az egyenesen felháborító volt. Kocsival 40 perc volt a Corvintól a Király utca, konkrétan gyalog előbb tettem meg a távot. A járda a körút mindkét oldalán össze van fosva, hugyozva, okádva, volt olyan eset, hogy az iroda lépcsőházának a bejárati ajtaja volt telibe okádva.De a biciklisek túlnyomó többsége imádja. Kevés politikailag ügyes lépése volt Gerinek ebben a 4 évben, de ez köztük volt. A biciklizők 90+%-a pesti, tehát a szavazója és több tízezres létszámú csoport - aminek a szavazata az övè. A Pesten autózók többsége viszont nem pesti, hanem főleg agglomeráció, aki rá nem szavaz (a szűkebb baráti körömben is ezt látom, a pesti biciklis barátaim rá fognak szavazni, aki meg rühelli az mind az agglomerációban lakik 😊 ) tehát minek is a kedvükben járni? A többség, aki se nem autózik, se nem biciklizik, nekik meg neutràlis a téma, tehát nem árt.Nevetséges, kibaszott nevetséges, hogy annyit nem lehet ebben az országban normálisan és életszerűen leszabályozni, hogy mikor hogyan kell közlekedni. Ez a körúti bohóckodás csak a koktélmeggy az egész magyar közlekedésvilág tetején.www.reddit.com/r/hungary/comments/15rkh6l/a_bkk_szerint_nemhogy_dugó_nincs_az_új/?utm_source=share&utm_medium=android_app&utm_name=androidcss&utm_term=1&utm_content=1Klasszisokkal normálisabbak ezek a biciklisávok, mint a körúti 17szer összevissza festett lekopott csíkok.
Negritis, a vajda
Parkolás:
Kanyarodás:
vpi
MC12
Toca
Úgy dugul be az utca....
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
🖕🏻Höh, Egy autós sirámai Budapesten 2023-ban, írta Tinódi Lantos Amadeus 😉Körúton van az irodánk 2 éve. Egy katasztrófa parkolni és közlekedni. Lassú, körülményes, dugók mindenhol. Amikor csinálták a Blahát az egyenesen felháborító volt. Kocsival 40 perc volt a Corvintól a Király utca, konkrétan gyalog előbb tettem meg a távot. A járda a körút mindkét oldalán össze van fosva, hugyozva, okádva, volt olyan eset, hogy az iroda lépcsőházának a bejárati ajtaja volt telibe okádva.De a biciklisek túlnyomó többsége imádja. Kevés politikailag ügyes lépése volt Gerinek ebben a 4 évben, de ez köztük volt. A biciklizők 90+%-a pesti, tehát a szavazója és több tízezres létszámú csoport - aminek a szavazata az övè. A Pesten autózók többsége viszont nem pesti, hanem főleg agglomeráció, aki rá nem szavaz (a szűkebb baráti körömben is ezt látom, a pesti biciklis barátaim rá fognak szavazni, aki meg rühelli az mind az agglomerációban lakik 😊 ) tehát minek is a kedvükben járni? A többség, aki se nem autózik, se nem biciklizik, nekik meg neutràlis a téma, tehát nem árt.Nevetséges, kibaszott nevetséges, hogy annyit nem lehet ebben az országban normálisan és életszerűen leszabályozni, hogy mikor hogyan kell közlekedni. Ez a körúti bohóckodás csak a koktélmeggy az egész magyar közlekedésvilág tetején.www.reddit.com/r/hungary/comments/15rkh6l/a_bkk_szerint_nemhogy_dugó_nincs_az_új/?utm_source=share&utm_medium=android_app&utm_name=androidcss&utm_term=1&utm_content=1Klasszisokkal normálisabbak ezek a biciklisávok, mint a körúti 17szer összevissza festett lekopott csíkok.
Negritis, a vajda
Parkolás:
Kanyarodás:
vpi
MC12
ender1112
több mint 2 éve
mert talán vidéki tárgyalásról jövök vissza? Mert mennem kell tovább és nincs időm faszt szopva várni a rühes geci bkv/máv kombóra? Mert bármikor megdögölhet alattam a kurva fasza magyar tömegközlekedés miközben idézésre megyek oda, ahol várnak és számítanak rám? Hogy ne izzadtan, büdösen essek be egy tárgyalásra?De ha 40 perc autóval és máshogy gyorsabb akkor miért mész autóval? 😊Körúton van az irodánk 2 éve. Egy katasztrófa parkolni és közlekedni. Lassú, körülményes, dugók mindenhol. Amikor csinálták a Blahát az egyenesen felháborító volt. Kocsival 40 perc volt a Corvintól a Király utca, konkrétan gyalog előbb tettem meg a távot. A járda a körút mindkét oldalán össze van fosva, hugyozva, okádva, volt olyan eset, hogy az iroda lépcsőházának a bejárati ajtaja volt telibe okádva.De a biciklisek túlnyomó többsége imádja. Kevés politikailag ügyes lépése volt Gerinek ebben a 4 évben, de ez köztük volt. A biciklizők 90+%-a pesti, tehát a szavazója és több tízezres létszámú csoport - aminek a szavazata az övè. A Pesten autózók többsége viszont nem pesti, hanem főleg agglomeráció, aki rá nem szavaz (a szűkebb baráti körömben is ezt látom, a pesti biciklis barátaim rá fognak szavazni, aki meg rühelli az mind az agglomerációban lakik 😊 ) tehát minek is a kedvükben járni? A többség, aki se nem autózik, se nem biciklizik, nekik meg neutràlis a téma, tehát nem árt.Nevetséges, kibaszott nevetséges, hogy annyit nem lehet ebben az országban normálisan és életszerűen leszabályozni, hogy mikor hogyan kell közlekedni. Ez a körúti bohóckodás csak a koktélmeggy az egész magyar közlekedésvilág tetején.www.reddit.com/r/hungary/comments/15rkh6l/a_bkk_szerint_nemhogy_dugó_nincs_az_új/?utm_source=share&utm_medium=android_app&utm_name=androidcss&utm_term=1&utm_content=1Klasszisokkal normálisabbak ezek a biciklisávok, mint a körúti 17szer összevissza festett lekopott csíkok.
Negritis, a vajda
Parkolás:
Kanyarodás:
vpi
MC12
Toca
több mint 2 éve
De ha 40 perc autóval és máshogy gyorsabb akkor miért mész autóval? 😊Körúton van az irodánk 2 éve. Egy katasztrófa parkolni és közlekedni. Lassú, körülményes, dugók mindenhol. Amikor csinálták a Blahát az egyenesen felháborító volt. Kocsival 40 perc volt a Corvintól a Király utca, konkrétan gyalog előbb tettem meg a távot. A járda a körút mindkét oldalán össze van fosva, hugyozva, okádva, volt olyan eset, hogy az iroda lépcsőházának a bejárati ajtaja volt telibe okádva.De a biciklisek túlnyomó többsége imádja. Kevés politikailag ügyes lépése volt Gerinek ebben a 4 évben, de ez köztük volt. A biciklizők 90+%-a pesti, tehát a szavazója és több tízezres létszámú csoport - aminek a szavazata az övè. A Pesten autózók többsége viszont nem pesti, hanem főleg agglomeráció, aki rá nem szavaz (a szűkebb baráti körömben is ezt látom, a pesti biciklis barátaim rá fognak szavazni, aki meg rühelli az mind az agglomerációban lakik 😊 ) tehát minek is a kedvükben járni? A többség, aki se nem autózik, se nem biciklizik, nekik meg neutràlis a téma, tehát nem árt.Nevetséges, kibaszott nevetséges, hogy annyit nem lehet ebben az országban normálisan és életszerűen leszabályozni, hogy mikor hogyan kell közlekedni. Ez a körúti bohóckodás csak a koktélmeggy az egész magyar közlekedésvilág tetején.www.reddit.com/r/hungary/comments/15rkh6l/a_bkk_szerint_nemhogy_dugó_nincs_az_új/?utm_source=share&utm_medium=android_app&utm_name=androidcss&utm_term=1&utm_content=1Klasszisokkal normálisabbak ezek a biciklisávok, mint a körúti 17szer összevissza festett lekopott csíkok.
Negritis, a vajda
Parkolás:
Kanyarodás:
vpi
MC12
több mint 2 éve
Höh, Egy autós sirámai Budapesten 2023-ban, írta Tinódi Lantos Amadeus 😉Körúton van az irodánk 2 éve. Egy katasztrófa parkolni és közlekedni. Lassú, körülményes, dugók mindenhol. Amikor csinálták a Blahát az egyenesen felháborító volt. Kocsival 40 perc volt a Corvintól a Király utca, konkrétan gyalog előbb tettem meg a távot. A járda a körút mindkét oldalán össze van fosva, hugyozva, okádva, volt olyan eset, hogy az iroda lépcsőházának a bejárati ajtaja volt telibe okádva.De a biciklisek túlnyomó többsége imádja. Kevés politikailag ügyes lépése volt Gerinek ebben a 4 évben, de ez köztük volt. A biciklizők 90+%-a pesti, tehát a szavazója és több tízezres létszámú csoport - aminek a szavazata az övè. A Pesten autózók többsége viszont nem pesti, hanem főleg agglomeráció, aki rá nem szavaz (a szűkebb baráti körömben is ezt látom, a pesti biciklis barátaim rá fognak szavazni, aki meg rühelli az mind az agglomerációban lakik 😊 ) tehát minek is a kedvükben járni? A többség, aki se nem autózik, se nem biciklizik, nekik meg neutràlis a téma, tehát nem árt.Nevetséges, kibaszott nevetséges, hogy annyit nem lehet ebben az országban normálisan és életszerűen leszabályozni, hogy mikor hogyan kell közlekedni. Ez a körúti bohóckodás csak a koktélmeggy az egész magyar közlekedésvilág tetején.www.reddit.com/r/hungary/comments/15rkh6l/a_bkk_szerint_nemhogy_dugó_nincs_az_új/?utm_source=share&utm_medium=android_app&utm_name=androidcss&utm_term=1&utm_content=1Klasszisokkal normálisabbak ezek a biciklisávok, mint a körúti 17szer összevissza festett lekopott csíkok.
Negritis, a vajda
Parkolás:
Kanyarodás:
vpi
MC12
több mint 2 éve
Körúton van az irodánk 2 éve. Egy katasztrófa parkolni és közlekedni. Lassú, körülményes, dugók mindenhol. Amikor csinálták a Blahát az egyenesen felháborító volt. Kocsival 40 perc volt a Corvintól a Király utca, konkrétan gyalog előbb tettem meg a távot. A járda a körút mindkét oldalán össze van fosva, hugyozva, okádva, volt olyan eset, hogy az iroda lépcsőházának a bejárati ajtaja volt telibe okádva.De a biciklisek túlnyomó többsége imádja. Kevés politikailag ügyes lépése volt Gerinek ebben a 4 évben, de ez köztük volt. A biciklizők 90+%-a pesti, tehát a szavazója és több tízezres létszámú csoport - aminek a szavazata az övè. A Pesten autózók többsége viszont nem pesti, hanem főleg agglomeráció, aki rá nem szavaz (a szűkebb baráti körömben is ezt látom, a pesti biciklis barátaim rá fognak szavazni, aki meg rühelli az mind az agglomerációban lakik 😊 ) tehát minek is a kedvükben járni? A többség, aki se nem autózik, se nem biciklizik, nekik meg neutràlis a téma, tehát nem árt.Nevetséges, kibaszott nevetséges, hogy annyit nem lehet ebben az országban normálisan és életszerűen leszabályozni, hogy mikor hogyan kell közlekedni. Ez a körúti bohóckodás csak a koktélmeggy az egész magyar közlekedésvilág tetején.www.reddit.com/r/hungary/comments/15rkh6l/a_bkk_szerint_nemhogy_dugó_nincs_az_új/?utm_source=share&utm_medium=android_app&utm_name=androidcss&utm_term=1&utm_content=1Klasszisokkal normálisabbak ezek a biciklisávok, mint a körúti 17szer összevissza festett lekopott csíkok.
Negritis, a vajda
Parkolás:
Kanyarodás:
vpi
MC12
több mint 2 éve
Nevetséges, kibaszott nevetséges, hogy annyit nem lehet ebben az országban normálisan és életszerűen leszabályozni, hogy mikor hogyan kell közlekedni. Ez a körúti bohóckodás csak a koktélmeggy az egész magyar közlekedésvilág tetején.De amúgy mi a baj vele? Ritka szabály, tényleg nem sokszor fordul elő. Tényleg érdemes megnézni a neten ezeket a speciális helyzeteket, tanulhat belőle az ember.
több mint 2 éve
De a biciklisek túlnyomó többsége imádja. Kevés politikailag ügyes lépése volt Gerinek ebben a 4 évben, de ez köztük volt. A biciklizők 90+%-a pesti, tehát a szavazója és több tízezres létszámú csoport - aminek a szavazata az övè. A Pesten autózók többsége viszont nem pesti, hanem főleg agglomeráció, aki rá nem szavaz (a szűkebb baráti körömben is ezt látom, a pesti biciklis barátaim rá fognak szavazni, aki meg rühelli az mind az agglomerációban lakik 😊 ) tehát minek is a kedvükben járni? A többség, aki se nem autózik, se nem biciklizik, nekik meg neutràlis a téma, tehát nem árt.Nevetséges, kibaszott nevetséges, hogy annyit nem lehet ebben az országban normálisan és életszerűen leszabályozni, hogy mikor hogyan kell közlekedni. Ez a körúti bohóckodás csak a koktélmeggy az egész magyar közlekedésvilág tetején.www.reddit.com/r/hungary/comments/15rkh6l/a_bkk_szerint_nemhogy_dugó_nincs_az_új/?utm_source=share&utm_medium=android_app&utm_name=androidcss&utm_term=1&utm_content=1Klasszisokkal normálisabbak ezek a biciklisávok, mint a körúti 17szer összevissza festett lekopott csíkok.
Negritis, a vajda
Parkolás:
Kanyarodás:
vpi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Nevetséges, kibaszott nevetséges, hogy annyit nem lehet ebben az országban normálisan és életszerűen leszabályozni, hogy mikor hogyan kell közlekedni. Ez a körúti bohóckodás csak a koktélmeggy az egész magyar közlekedésvilág tetején.www.reddit.com/r/hungary/comments/15rkh6l/a_bkk_szerint_nemhogy_dugó_nincs_az_új/?utm_source=share&utm_medium=android_app&utm_name=androidcss&utm_term=1&utm_content=1Klasszisokkal normálisabbak ezek a biciklisávok, mint a körúti 17szer összevissza festett lekopott csíkok.
Negritis, a vajda
Parkolás:
Kanyarodás:
vpi
több mint 2 éve
Plussz úgy hírlik a Kecskéket, birkákat már el is dugták az állatkerti simogatóból.és várják a nagy Orá(L)culumot...
ozibozi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Plussz úgy hírlik a Kecskéket, birkákat már el is dugták az állatkerti simogatóból.
több mint 2 éve
Onnan látjuk, hogy jönnek, hogy befóliázzák a libsi Budapestet.gondolod, hogy ha nem írok le országneveket, akkor majd leírok személyeket?név szerint?Egyelőre nem tudom ez mennyire nyilvános, de tényleg minden haver itt lesz, egy illiberális találkozóhoz, politikai és gazdasági szinten is.hű ba+ mi lesz itt 18-19-20-21...itt lesz az országban az összes 2. vonalbéli zsivány...annyian lesznek, hogy egy pride-ot is össze tudnának hozni a belvárosban 😀lemaradtam, Erdogenyán kívül ki jön még?
Klaci79
NB2
Olyan lezárások lesznek, hogy messziről kerülném a fővárost.
Klaci79
Fontos_Vidra
nyilván nem fogják sokáig titokban tartani, az első 19-én jönnek majd
Klaci79
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
kazasztán, beludzsisztán, hátasztánnév szerint?Egyelőre nem tudom ez mennyire nyilvános, de tényleg minden haver itt lesz, egy illiberális találkozóhoz, politikai és gazdasági szinten is.hű ba+ mi lesz itt 18-19-20-21...itt lesz az országban az összes 2. vonalbéli zsivány...annyian lesznek, hogy egy pride-ot is össze tudnának hozni a belvárosban 😀lemaradtam, Erdogenyán kívül ki jön még?
Klaci79
NB2
Klaci79
Fontos_Vidra
remélem Vlad őfelsége is odaveti a testit a szopornyicásoknak
valamint Kimdzsong se Unatkozik otthon

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
gondolod, hogy ha nem írok le országneveket, akkor majd leírok személyeket?név szerint?Egyelőre nem tudom ez mennyire nyilvános, de tényleg minden haver itt lesz, egy illiberális találkozóhoz, politikai és gazdasági szinten is.hű ba+ mi lesz itt 18-19-20-21...itt lesz az országban az összes 2. vonalbéli zsivány...annyian lesznek, hogy egy pride-ot is össze tudnának hozni a belvárosban 😀lemaradtam, Erdogenyán kívül ki jön még?
Klaci79
NB2
Klaci79
Fontos_Vidra
nyilván nem fogják sokáig titokban tartani, az első 19-én jönnek majd
Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
Azt hiszem attól függ, milyen a kerékpársáv felfestése...www.reddit.com/r/hungary/comments/15rkh6l/a_bkk_szerint_nemhogy_dugó_nincs_az_új/?utm_source=share&utm_medium=android_app&utm_name=androidcss&utm_term=1&utm_content=1Klasszisokkal normálisabbak ezek a biciklisávok, mint a körúti 17szer összevissza festett lekopott csíkok.
Negritis, a vajda
Parkolás:
Kanyarodás:
vpi
www.autoszektor.hu/hu/content/kreszprofesszor-nyitott-kerekparsav
Szóval szerintem ha folyamatos sárga csíkkal van felfestve a körúton a bringasáv, akkor nem hajthatsz rá kanyarodáshoz, tehát a baloldali képek lesznek érvényesek. Ha jól értem 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
www.reddit.com/r/hungary/comments/15rkh6l/a_bkk_szerint_nemhogy_dugó_nincs_az_új/?utm_source=share&utm_medium=android_app&utm_name=androidcss&utm_term=1&utm_content=1Klasszisokkal normálisabbak ezek a biciklisávok, mint a körúti 17szer összevissza festett lekopott csíkok.
Negritis, a vajda
Parkolás:

Kanyarodás:
több mint 2 éve
név szerint?Egyelőre nem tudom ez mennyire nyilvános, de tényleg minden haver itt lesz, egy illiberális találkozóhoz, politikai és gazdasági szinten is.hű ba+ mi lesz itt 18-19-20-21...itt lesz az országban az összes 2. vonalbéli zsivány...annyian lesznek, hogy egy pride-ot is össze tudnának hozni a belvárosban 😀lemaradtam, Erdogenyán kívül ki jön még?
Klaci79
NB2
Klaci79