NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Wild Card szombat
840
53
22:30-tól, ARENA4
Politika
47 feliratkozó
több mint 2 éve
Kampman
28 747
Magyarországon azután sem kell mindig komolyan venni.Én nem értem minek panikoltok itt előre.Így legyen…4-500 kWh fogyasztással én örülnék ha ez kamu lenne. De előbb lássam leírva.Ha a bejelentett díjak lesznek...De nem azok lesznek. Le volt írva (linkelve volt róla 3 helyről cikk), hogy miért nem lesz annyi amennyi: egyrészt a matek sem jön ki, másrészt amit több fórumtárs is leírt, ezeréves trükk a bedobunk egy nagyon fájó, túlzó dolgot, hogy utána a kisebb összeg ne fájjon annyira.
Klaci79
Földnélküli bobi0092
Klaci79
Semmit nem hiszek el amíg törvénybe nincs iktatva.
Toca
több mint 2 éve
Ha törvénybe van iktatva, akkor már elhiszed?😊Én nem értem minek panikoltok itt előre.Így legyen…4-500 kWh fogyasztással én örülnék ha ez kamu lenne. De előbb lássam leírva.Ha a bejelentett díjak lesznek...De nem azok lesznek. Le volt írva (linkelve volt róla 3 helyről cikk), hogy miért nem lesz annyi amennyi: egyrészt a matek sem jön ki, másrészt amit több fórumtárs is leírt, ezeréves trükk a bedobunk egy nagyon fájó, túlzó dolgot, hogy utána a kisebb összeg ne fájjon annyira.
Klaci79
Földnélküli bobi0092
Klaci79
Toca
több mint 2 éve
Hmm nekem se rémlik hogy olyan ordító hideg lett volna. Ez hol van ?'16-17 telét akkor te átaludtad.Mert mikor volt utoljára normálisan hideg, vagy hó? Nem az utóbbi 10 évben...Mindig a jan a legszopobb.az utolso tel enyhebb volt.szoval....Ki tippel arra - csak hogy csőstől jöjjön a baj -, hogy idén télen mocskos hideg lesz és nem lesz olyan szerencsénk, hogy ne kelljen végig nyomni a fűtést mint a bolond!?A december emlékeim szerint hagyományosan enyhe, inkább januártól jön a nagyon hideg.
Matthew99
Kampman
YoungZeeZee
warr_b
Nálunk -27 °C a legkevesebb, de sokáig volt -20°C alatt.
Konkrétan a kezem hozzáragadt a fém korláthoz és leszedte a bőrt.
kijo
több mint 2 éve
Én nem értem minek panikoltok itt előre.Így legyen…4-500 kWh fogyasztással én örülnék ha ez kamu lenne. De előbb lássam leírva.Ha a bejelentett díjak lesznek...De nem azok lesznek. Le volt írva (linkelve volt róla 3 helyről cikk), hogy miért nem lesz annyi amennyi: egyrészt a matek sem jön ki, másrészt amit több fórumtárs is leírt, ezeréves trükk a bedobunk egy nagyon fájó, túlzó dolgot, hogy utána a kisebb összeg ne fájjon annyira.
Klaci79
Földnélküli bobi0092
Klaci79
több mint 2 éve
kijo
412
'16-17 telét akkor te átaludtad.Mert mikor volt utoljára normálisan hideg, vagy hó? Nem az utóbbi 10 évben...Mindig a jan a legszopobb.az utolso tel enyhebb volt.szoval....Ki tippel arra - csak hogy csőstől jöjjön a baj -, hogy idén télen mocskos hideg lesz és nem lesz olyan szerencsénk, hogy ne kelljen végig nyomni a fűtést mint a bolond!?A december emlékeim szerint hagyományosan enyhe, inkább januártól jön a nagyon hideg.
Matthew99
Kampman
YoungZeeZee
warr_b
Nálunk -27 °C a legkevesebb, de sokáig volt -20°C alatt.
Konkrétan a kezem hozzáragadt a fém korláthoz és leszedte a bőrt.
több mint 2 éve
Klaci79
22 473
Így legyen…4-500 kWh fogyasztással én örülnék ha ez kamu lenne. De előbb lássam leírva.Ha a bejelentett díjak lesznek...De nem azok lesznek. Le volt írva (linkelve volt róla 3 helyről cikk), hogy miért nem lesz annyi amennyi: egyrészt a matek sem jön ki, másrészt amit több fórumtárs is leírt, ezeréves trükk a bedobunk egy nagyon fájó, túlzó dolgot, hogy utána a kisebb összeg ne fájjon annyira.
Klaci79
Földnélküli bobi0092
több mint 2 éve
Várjál, könyvelők szerint elcsesztek a szabályt, így ha jól értem aki átalány adós lesz az visszamenőleg január eggyel, szted? De nem volt itt semmi látnivaló:Végül is nem a jat-nak megfelelően lett meghozva (se konzultáció, se hatástanulmány), tetejében adóév közepén tesz terhesebbé közterhet (ami ugye alaptörvényellenes az ab gyakorlata szerint), de Kata nem látott rá okot, hogy ab-hoz forduljon.Kata alairta a katat.Most akartam hozni.
YoungZeeZee
m.hvg.hu/gazdasag/20220718_Novak_Katalin_alairta_a_katatorvenyt
warr_b
Nyilván nem kell meglepődni, de faszomat má'. Ennek sincs szakmai tartása, avagy sulyoktamásing.
Amadeus
telex.hu/gazdasag/2022/07/18/konyvelok-egyesulete-ruszin-zsolt-szerint-durva-hiba-maradt-a-katatorvenyben-atalanyadozas-adoev
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Mert mikor volt utoljára normálisan hideg, vagy hó? Nem az utóbbi 10 évben...hvg.hu/itthon/20130315_Segitunk_Ne_hagyja_el_a_gepjarmuvet__sms
warr_b
de 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 648
Ha ho van az mindig jo mert akkor kb 0 fok vagy afelett van.Mert mikor volt utoljára normálisan hideg, vagy hó? Nem az utóbbi 10 évben...Mindig a jan a legszopobb.az utolso tel enyhebb volt.szoval....Ki tippel arra - csak hogy csőstől jöjjön a baj -, hogy idén télen mocskos hideg lesz és nem lesz olyan szerencsénk, hogy ne kelljen végig nyomni a fűtést mint a bolond!?A december emlékeim szerint hagyományosan enyhe, inkább januártól jön a nagyon hideg.
Matthew99
Kampman
YoungZeeZee
warr_b
Nem tudok nyilatkozni az elmult 10evrol
több mint 2 éve
Mert mikor volt utoljára normálisan hideg, vagy hó? Nem az utóbbi 10 évben...Mindig a jan a legszopobb.az utolso tel enyhebb volt.szoval....Ki tippel arra - csak hogy csőstől jöjjön a baj -, hogy idén télen mocskos hideg lesz és nem lesz olyan szerencsénk, hogy ne kelljen végig nyomni a fűtést mint a bolond!?A december emlékeim szerint hagyományosan enyhe, inkább januártól jön a nagyon hideg.
Matthew99
Kampman
YoungZeeZee
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Én is, és simán meg lehet magyarázni, hogy hát bértárolásról van szó, csak ugyeFélve kérdezem, mert teljesen fogalmatlan vagyok a témában, de azon az ágon mi normál esetben mennyit kapunk? Létezik olyan háttéralku, hogy ők nálunk táraznak, de hazai felhasználásra is engednek?Vot man?Azért ez aztakurva...
m.hvg.hu/gazdasag/20220718_gazexport_gazkereskedelem_Szerbia_energiaveszelyhelyzet_foldgaz_bertarolas
YoungZeeZee
r.baggio
Pár hónapja Ukrajnával is ment a hosszútávú bolt, de abban az esetben is tárolunk, vagy ott csak tranzit vagyunk? Mármint a tranzitország re-tranzitja...😀
clbass
1., ENERGIA-VÉSZHELYZET VAN
2., vargamisi ma adott felhatalmazást arra, hogy AKÁRMILYEN áron vegyünk gázt, ha lehetséges...
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
kérdés idén mikor lesz leolvasásMindig a jan a legszopobb.az utolso tel enyhebb volt.szoval....Ki tippel arra - csak hogy csőstől jöjjön a baj -, hogy idén télen mocskos hideg lesz és nem lesz olyan szerencsénk, hogy ne kelljen végig nyomni a fűtést mint a bolond!?A december emlékeim szerint hagyományosan enyhe, inkább januártól jön a nagyon hideg.
Matthew99
Kampman
YoungZeeZee
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 648
Mindig a jan a legszopobb.az utolso tel enyhebb volt.szoval....Ki tippel arra - csak hogy csőstől jöjjön a baj -, hogy idén télen mocskos hideg lesz és nem lesz olyan szerencsénk, hogy ne kelljen végig nyomni a fűtést mint a bolond!?A december emlékeim szerint hagyományosan enyhe, inkább januártól jön a nagyon hideg.
Matthew99
Kampman
több mint 2 éve
Kampman
28 747
Ki tippel arra - csak hogy csőstől jöjjön a baj -, hogy idén télen mocskos hideg lesz és nem lesz olyan szerencsénk, hogy ne kelljen végig nyomni a fűtést mint a bolond!?A december emlékeim szerint hagyományosan enyhe, inkább januártól jön a nagyon hideg.
Matthew99
több mint 2 éve
Ki tippel arra - csak hogy csőstől jöjjön a baj -, hogy idén télen mocskos hideg lesz és nem lesz olyan szerencsénk, hogy ne kelljen végig nyomni a fűtést mint a bolond!?
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 081
nyilván nem, csak kiábrándító.Kata alairta a katat.Fotó nincs? Aláírás közben is az OV-s fülbevalóját viselte?
YoungZeeZee
Nyilván nem kell meglepődni, de faszomat má'. Ennek sincs szakmai tartása, avagy sulyoktamásing.Ha lenne szakmai tartása, szerinted válhatott volna belőle köztársasági elnök?
Amadeus
nagylaza, főpohárnok
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Kata alairta a katat.Fotó nincs? Aláírás közben is az OV-s fülbevalóját viselte?
YoungZeeZee
Nyilván nem kell meglepődni, de faszomat má'. Ennek sincs szakmai tartása, avagy sulyoktamásing.Ha lenne szakmai tartása, szerinted válhatott volna belőle köztársasági elnök?
Amadeus
több mint 2 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 426
409kWh / 218m3 😮Szedesd szet kulon merokre, es megdugtad a rezsidemont.
Két független háztartás közös órákon, egy ideje nagy részét otthon töltő anyóssal, nálunk két gyerekkel.
Kb. 250m2, full led viágítás, modern gépek, télen 22°C, nyáron klíma kb. két óra/nap kánikula alatt.
Fűtés, melegvíz gázos, a többi elektromos...
Eddigi 40-ről, kb 160-ra kalkuláltam az előzetes számokkal 😕
clbass
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 081
SZILÁGYI ÁRON EGYÈNI VILÁGBAJNOK!!!tök jó
dande2
több mint 2 éve
SZILÁGYI ÁRON EGYÈNI VILÁGBAJNOK!!!
több mint 2 éve
Nah mert melyik volt az utolsó, amelyiknek volt...?Végül is nem a jat-nak megfelelően lett meghozva (se konzultáció, se hatástanulmány), tetejében adóév közepén tesz terhesebbé közterhet (ami ugye alaptörvényellenes az ab gyakorlata szerint), de Kata nem látott rá okot, hogy ab-hoz forduljon.Kata alairta a katat.Most akartam hozni.
YoungZeeZee
warr_b
Nyilván nem kell meglepődni, de faszomat má'. Ennek sincs szakmai tartása, avagy sulyoktamásing.
Amadeus
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Idén mi is eljutunk oda, hogy télre a jacuzzi kikapcs…előre megy, nem hátra 🤣Nyáron sparhelt a kiülő alatt, a lakás sem melegszik és a hangulat is jobb. 😊
Ha a bejelentett díjak lesznek, akkor az otthoni főzésének is annyi. Most még azon jelentőset lehet spórolni, augusztus 1 után majd ha főzési kényszerem van, kimegyek a pb palackhoz a kertbe. Szép új világ…
Klaci79
több mint 2 éve
OffSzilágyi vív az aranyèrt tvben is megy, most! 😊
több mint 2 éve
hvg.hu/gazdasag/20220718_europai_unio_korrupcio_targyalasokkár hogy az eddigi vállalásokat se tartjuk
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 081
Végül is nem a jat-nak megfelelően lett meghozva (se konzultáció, se hatástanulmány), tetejében adóév közepén tesz terhesebbé közterhet (ami ugye alaptörvényellenes az ab gyakorlata szerint), de Kata nem látott rá okot, hogy ab-hoz forduljon.Kata alairta a katat.Most akartam hozni.
YoungZeeZee
warr_b