NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Wild Card szombat
935
57
22:30-tól, ARENA4
Politika
47 feliratkozó
több mint 2 éve
épp ez a bajuk. a katásoknak vállalkozniuk kellene, nem dolgozni.Nyugi, még semmi se biztos, egyeztetnek még.Remélem Miniszter Elnök Úr meghalotta a nép hangját és nem engedi hogy a baloldal elvigye a rezsicsökkentést. A katásokkal kéne megfizettetni a rezsit, miért nem inkább DOLGOZNAK???
444.hu/2022/07/19/orban-ismet-rezsicsokkentesi-egyeztetest-hivott-ossze
Zsellértelkes Vrij
vpi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Jani a seggszájú...Azóta megváltozott, meglepő?
telex.hu/belfold/2022/07/19/varmegye-foispan-parlament-szavazas-orszaggyules-lazar-janos
somoskovig
több mint 2 éve
Jani a seggszájú...telex.hu/belfold/2022/07/19/varmegye-foispan-parlament-szavazas-orszaggyules-lazar-janos
több mint 2 éve
Na, akkor nem változtatok nicknevet. 😊CSak azért sem lázadoooooooooooooooook 😊 😀 😛 ez most a rohadt fontos............
A többieknek is javaslom, hogy változtassák vissza. 😀
| 444.hu/2022/07/19/lehet-egyszerre-az-ep-es-az-onkormanyzati-valasztas-visszatertek-a-foispanok-es-a-varmegyek |
Zsellértelkes Vrij
több mint 2 éve
Na, akkor nem változtatok nicknevet. 😊A többieknek is javaslom, hogy változtassák vissza. 😀
| 444.hu/2022/07/19/lehet-egyszerre-az-ep-es-az-onkormanyzati-valasztas-visszatertek-a-foispanok-es-a-varmegyek |
Szerkesztette: Zsellér van de Vrij
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
BREAKING: The U.S. House of Representatives has voted for the ratification of Sweden and Finland’s applications for NATO membership.
394 votes for and 18 against.
All 18 No votes came from Republicans:
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Mondjuk a lányát már gyerekkorában leépítette...az csak duplaterror előtted a lányát épiti le, amikor ketten vannak ellened áskálódik. mesteriJaja, ha papucsban át tud menni anyós, akkor az már régen rossz...409kWh / 218m3 😮Én az otthon, a szomszédban ülő anyósig tudtam elolvasni a posztodat. Eléggé érzékeny lettem újabban.....
Két független háztartás közös órákon, egy ideje nagy részét otthon töltő anyóssal, nálunk két gyerekkel.
Kb. 250m2, full led viágítás, modern gépek, télen 22°C, nyáron klíma kb. két óra/nap kánikula alatt.
Fűtés, melegvíz gázos, a többi elektromos...
Eddigi 40-ről, kb 160-ra kalkuláltam az előzetes számokkal 😕
clbass
csi77
| J/k, én tök jóban vagyok az enyémmel, rengetegszer nekem ad igazat a lányával szemben 😊 |
warr_b
Kúrfürst briareos
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Nyugi, még semmi se biztos, egyeztetnek még.Remélem Miniszter Elnök Úr meghalotta a nép hangját és nem engedi hogy a baloldal elvigye a rezsicsökkentést. A katásokkal kéne megfizettetni a rezsit, miért nem inkább DOLGOZNAK???
444.hu/2022/07/19/orban-ismet-rezsicsokkentesi-egyeztetest-hivott-ossze
Zsellértelkes Vrij
több mint 2 éve
Én sokáig nem tudtam, hogy az ő anyósa is, de meg lehet szokni....😊warr_b anyósával? Itt mindenki egy fedél alatt él ? 😀Amúgy én is jóban vagyok veleJaja, ha papucsban át tud menni anyós, akkor az már régen rossz...409kWh / 218m3 😮Én az otthon, a szomszédban ülő anyósig tudtam elolvasni a posztodat. Eléggé érzékeny lettem újabban.....
Két független háztartás közös órákon, egy ideje nagy részét otthon töltő anyóssal, nálunk két gyerekkel.
Kb. 250m2, full led viágítás, modern gépek, télen 22°C, nyáron klíma kb. két óra/nap kánikula alatt.
clbass
csi77
| J/k, én tök jóban vagyok az enyémmel, rengetegszer nekem ad igazat a lányával szemben 😊 |
warr_b
csi77
Földnélküli bobi0092
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
bobi0092
4 372
warr_b anyósával? Itt mindenki egy fedél alatt él ? 😀Amúgy én is jóban vagyok veleJaja, ha papucsban át tud menni anyós, akkor az már régen rossz...409kWh / 218m3 😮Én az otthon, a szomszédban ülő anyósig tudtam elolvasni a posztodat. Eléggé érzékeny lettem újabban.....
clbass
csi77
warr_b
csi77
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 2 éve
Amúgy én is jóban vagyok veleJaja, ha papucsban át tud menni anyós, akkor az már régen rossz...409kWh / 218m3 😮Én az otthon, a szomszédban ülő anyósig tudtam elolvasni a posztodat. Eléggé érzékeny lettem újabban.....
clbass
csi77
warr_b
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
az csak duplaterror előtted a lányát épiti le, amikor ketten vannak ellened áskálódik. mesteriJaja, ha papucsban át tud menni anyós, akkor az már régen rossz...409kWh / 218m3 😮Én az otthon, a szomszédban ülő anyósig tudtam elolvasni a posztodat. Eléggé érzékeny lettem újabban.....
clbass
csi77
warr_b
több mint 2 éve
Nyugi, még semmi se biztos, egyeztetnek még.444.hu/2022/07/19/orban-ismet-rezsicsokkentesi-egyeztetest-hivott-ossze
több mint 2 éve
Jaja, ha papucsban át tud menni anyós, akkor az már régen rossz...409kWh / 218m3 😮Én az otthon, a szomszédban ülő anyósig tudtam elolvasni a posztodat. Eléggé érzékeny lettem újabban.....
clbass
csi77
több mint 2 éve
persze, persze, egy barátja kérdezi
Örkény & Kafka Co
| Tessék akkor választani egy másik hidat, b@szomalássan! |
Zsellértelkes Vrij
több mint 2 éve
Nem ebbe a topicba tartozó téma, de nem értek veled egyet. Az, hogy:Van egy mondás: minden magas árat a magas ár old meg.Annyiból amúgy érdekes a sztori, hogy én próbálok zöld lenni (elismerem, hogy csak annyira, amennyi mégfelesleges nyűgöt nem jelent...), és még spórolósnak is tartom magam, ezekkel a dolgokkal mégse foglalkoztam. Remélem nem hangzik nagyképűen, de most sem azért kezdett el érdekelni, mert anyagilag tönkre vágna az emelés, hanem csak most jöttem rá, hogy kurvára mennyire pazarlóan éltünk áram szempontjából eddig. Ugyanezt a hatást várom sok embernél, amikor majd az üzemanyag stopot elengedik.Lassan nyitnunk kellene egy energetika topicot 😀Nekem 150 nm-es lakásnál kb. 200 kW-ra jön ki a havi villany a téli hónapokban, hiszen öten vagyunk, két mosógéppel, szárító - és mosogatógéppel, a fűtéshez használt keringetőszivattyúk is árammal mennek. A két iskolásnak online oktatáshoz két-két tablet és laptop, anyának online tanári munkához külön PC és laptop, nekem céges laptop, mert kb 8 hónapot HO-ban voltam. Ehhez még jön a villanybojler vezérelt fogyasztása, ami kb. 160 kW. Szóval 360 kW volt a maximumunk, nyáron viszont önmagában villanyfogyasztás jóval kisebb.A 200 és 300 kwh között lehet simán csak annyi különbség is, hogy a hűtőszekrény nagyobb, egy energia osztállyal alacsonyabb besorolású, és ritkábban jégtelenítik. Plusz 21 fog helyett mondjuk 24-25 fokhoz szoktak, és annyi van a konyhában. Másnál meg a hűtő a 15 fokos kamrában van, jégmentes mert rendszeresen takarítja, magas energiahatékonyságú, és nem 260 hanem mondjuk 180 literes. A hűtő, fagyasztó fogyasztása nagyot tud szórni ha optimális körülmények között működhet és ha nem.
Willie Parker
peterk2005 udvari bolond
Földnélküli bobi0092
Szokol
Ha nincs magas ár, nem spórolsz semmin. Minek? Ha nincs magas energia ár, nem korszerűsítesz. Minek? Soha nem térül meg. Majd most megtérül... Lennék most napelemes szaki.
Amúgy a "zöldség" pont ott kezdődik, ahol a vele járó nyűg. Lemondás nélkül nincs fenntarthatóság. Anélkül az egész csakparasztvakításgreenwashing.
Lecsó
- szelektíven gyűjtöm a szemetet,
- hogy nem cipelem haza az ásványvizes flakonokat, hanem veszek egy vízszűrős kulacsot,
- hogy van egy fonott kosaram, amit szatyor helyett használunk,
- hogy az 500 méterre lévő boltba nem autóval megyünk,
- hogy próbálok nem agyoncsomagolt termékeket venni,
- és még rengeteg példa
nem okoz különösebb kellemetlenséget, mégis ér valamit globális szinten, ha elegen csinálják. Arra utaltam például, hogy a munkaköröm miatt lazán buszozhatnék be reggel a gyerekkel a suliba, de inkább megyek autóval, mintsem hogy egy órával korábban keljek.
több mint 2 éve
409kWh / 218m3 😮Én az otthon, a szomszédban ülő anyósig tudtam elolvasni a posztodat. Eléggé érzékeny lettem újabban.....
clbass
Hajrá Bad Bones!
több mint 2 éve
Kéne tudni, ki ez a fru(z)ska?hu.wikipedia.org/wiki/Skrabski_Fruzsina
warr_b
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Kéne tudni, ki ez a fru(z)ska?Csinált pár dokufilmet, amit láttam és szerintem jó: Bűn és büntetlenség, Elhallgatott gyalázat, Népirtás Pozsonyligetfalun
warr_b
Szerkesztette: Zsellér van de Vrij
több mint 2 éve
Kéne tudni, ki ez a fru(z)ska?Egy a sokból, akinek jött egy futó gondolata, hogy megszivatták. Aztán gyorsan megnyugtatta magát, hogy biztos csak érzéki csalódás, valójában jobban él ő mint a haldokló nyugat.
warr_b
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
ozibozi
17 678
Baromi egy ostobaság szegény.
több mint 2 éve
Kéne tudni, ki ez a fru(z)ska?
több mint 2 éve
Már meg is nyugodott, nyugi. 😀Hallasd a hangod Fruzsi!
Örkény & Kafka Co
Zsellértelkes Vrij
kittli
több mint 2 éve
bobi0092
4 372
És vajon miért pont ezt ajánlottam a fideszes katásoknak? 😊Lánchíd már alapból le van zárva a felújítása miatt, az nem nyerő most 😀| Tessék akkor választani egy másik hidat, b@szomalássan! |Menjen a Lánchídhoz tiltakozni, a Parlamenthez az esik a legközelebb ha már a Margit híd foglalt.
Zsellértelkes Vrij
Földnélküli bobi0092
warr_b
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 2 éve
Szólás és véleményszabadság van! Ez az!Hallasd a hangod Fruzsi!
Örkény & Kafka Co
Zsellértelkes Vrij
kittli