Politika
65 feliratkozó
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
Mimagyarok nem szeretjük ezt a sok betűt. Videót kérünk az emberkedő NER-csicskáról.
több mint 2 éve
kuruc.info/r/2/263195/444.hu/2023/08/17/blikk-egy-milliardos-karjat-tortek-el-a-rendorok-a-szigetenÁllítólag Habony unokaöccse az illető. Sz.G. a neve.
Na lehet tippelni melyik rohadék gennysleppjéből csillogtatta meg valamelyik aljadék a valódi énjét.
FLZOLI
De ha nem így van, elnézést 😊
NB2
több mint 2 éve
444.hu/2023/08/17/blikk-egy-milliardos-karjat-tortek-el-a-rendorok-a-szigetenÁllítólag Habony unokaöccse az illető. Sz.G. a neve.
Na lehet tippelni melyik rohadék gennysleppjéből csillogtatta meg valamelyik aljadék a valódi énjét.
FLZOLI
De ha nem így van, elnézést 😊
több mint 2 éve
Viccek topok nem jár neki, mert siralmas, de kurva jó lett 😀ZSENIÁLIS.
Nomac
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
444.hu/2023/08/17/blikk-egy-milliardos-karjat-tortek-el-a-rendorok-a-szigetenNa lehet tippelni melyik rohadék gennysleppjéből csillogtatta meg valamelyik aljadék a valódi énjét.
több mint 2 éve
amugy ezt tersegbeli elemzoknek, tanacsadoknak kutatni kellene ahogy Feri ezt a 10 evet letolta. megjegyzem, hogy nem csak 2014ben hanem kvazi 2018ban sem volt az 5%-uk csak hat a Molnár-Molnár paktumnak koszonhetoen a DK listajat felhuztak a budapesti jeloltjeik.Igazad van, a “politikai teljesítmény “ nem túl egzakt fogalom, ami neked nem teljesítmény, vagy nem így írnád le, az nekem politikai teljesítmény, de jobb kifejezést én nem tudok most éppen a DK elmúlt 10 éves munkájára mondani, minthogy az egyetlen valódi és sikeres politikai teljesítmény az ellenzéki oldalon párt-nagyságrendben.Nekem más fogalmaim vannak a politikai teljesítményről, de az is lehet, hogy neked van igazad.😊Mi a politikai teljesítmény, ha nem ez?Azt politikai teljesítménynek tekinted, hogy más párt polgármesterét két kerületben isMondhatnám classic DK stratégia. Hitesd el a többi hasonszőrű párttal, hogy te aztán kurva erős vagy - ők ezért a valós helyzetnél több helyen engedik, hogy jelöltet álíts/fix befutót kapsz - ebből pedig több mandátumod születik, mint amennyit egyébként szereztél volna 😊 és ezt a DK lenyelette az ellenzékkel 14-ben, 18-ban és 22-ben is. Na ez politikai teljesítmény.Politikai teljesítményt szerintem a DK fog lerakni az asztalra, akik, ha nem lesz szerencséje Karácsonynak, akkora többséggel fognak rendelkezni a közgyűlés többségi frakciójában (tippre 11-13 hely) hogy de facto ők irányítják majd a közgyűlést.ez amúgy tök érdekes. emlékeim szerint a DKs jelöltek pl Budapesten tavaly gyengébben szerepeltek, mint a közös lista ehhez képest ők fognak rengeteg embert állítani nyerhető körzetekben.
MC12
csebi
MC12megveszikátcsábítják a megnyert választás után?
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Más pàrt polgármesterét elszedni pedig kifejezetten politikai teljesítmény, sőt. A politika veleje, íze, zamata, a cseresznye a habon 😊 kevés kielégítőbb dolog van a politikában, mint kibaszni az ellenfeleinkkel.
MC12
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Az ellátás jár, a minőségére nem ígértek semmit...Mondjuk mi a családban rendesen be vagyunk jelentve, elég sok TB-t fizetünk, de nyilván nem erre gondoltál 😊Az összes röntgenorvos a magán egészségügyben van, vagy Londonban. Illetve nekem van ismerősön, aki vidéken 3-4 kórházban is csinálja, mert nincs más. Milyen jó is lesz, amikor beterelik az összes TB-re felírt MRI-t az állami kórházakba, lesz az 60 nap is...Az is kemény…de ezt nézzük naponta, de semmi.uh, az szívásNincs sajnos. Július közepén volt. Már akkor céloztak rá, hogy nincs aki kiolvassa, így 30 nap is lehet.Az mennyire normális előre megyünk nem hátra országban, hogy egy MRI vizsgálat eredményére 30 MUNKANPNÁL is többet kell várni. Vagyis nem a vizsgálatra, csak az eredményre. Ez persze lehet csak Pesten van így, vidéken nem tudom mi a helyzet.eeszt-ben sincs benne?
Klaci79
Negritis, a vajda
Klaci79
nekem vérvétellel volt az hogy maga az eredmény megvolt 3 nap alatt és fent is volt eeszt-ben
viszont a háziorvosomhoz 3 hét volt mire eljutott az sztkből a papír
Negritis, a vajda
Még a felvételt se teszik fel, amíg nem látja valami radiológus. Egy ismerős honvéd kórházban mondta, hogy náluk 10ezernél is több értékelés hiányzik.
Klaci79
Ellenben, ha fizet az ember, akkor másnapra ott van az eredmény, legalábbis a Medicovernél eddig mindig megjött másnap, meg voltunk másik helyen is, onnan is 1-2 nap alatt, a felvételt meg ott helyben a kezünkbe adták DVD-n...
StormST
Ha fizetsz persze extrában mindent megkapsz gyorsan, de mintha azt ígérte volna a mi tolvaj bandánk a vizitdíjas népszavazáson, hogy az ingyenes egészségügyi ellátás mindenkinek jár. Vagy a kisbetűs részben ott volt, hogy jár, csak mire eredményt kapsz, már eltelik egy hónap és nem a vizsgálat időpontjának megfelelő leletet kapsz…🥲
Klaci79
Az a legszebb, amikor megkapod az MRI eredményt 1 hónap után, a sebész meg elhajt, hogy ez neki nem jó, aktuális kell, mert anélkül nem tud műteni...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 407
Azt olvastam es milyen igaz.Haborus veszhelyzetben tartunk atletikai vb-t😀
több mint 2 éve
Mondjuk mi a családban rendesen be vagyunk jelentve, elég sok TB-t fizetünk, de nyilván nem erre gondoltál 😊Az összes röntgenorvos a magán egészségügyben van, vagy Londonban. Illetve nekem van ismerősön, aki vidéken 3-4 kórházban is csinálja, mert nincs más. Milyen jó is lesz, amikor beterelik az összes TB-re felírt MRI-t az állami kórházakba, lesz az 60 nap is...Az is kemény…de ezt nézzük naponta, de semmi.uh, az szívásNincs sajnos. Július közepén volt. Már akkor céloztak rá, hogy nincs aki kiolvassa, így 30 nap is lehet.Az mennyire normális előre megyünk nem hátra országban, hogy egy MRI vizsgálat eredményére 30 MUNKANPNÁL is többet kell várni. Vagyis nem a vizsgálatra, csak az eredményre. Ez persze lehet csak Pesten van így, vidéken nem tudom mi a helyzet.eeszt-ben sincs benne?
Klaci79
Negritis, a vajda
Klaci79
nekem vérvétellel volt az hogy maga az eredmény megvolt 3 nap alatt és fent is volt eeszt-ben
Negritis, a vajda
Még a felvételt se teszik fel, amíg nem látja valami radiológus. Egy ismerős honvéd kórházban mondta, hogy náluk 10ezernél is több értékelés hiányzik.
Klaci79
Ellenben, ha fizet az ember, akkor másnapra ott van az eredmény, legalábbis a Medicovernél eddig mindig megjött másnap, meg voltunk másik helyen is, onnan is 1-2 nap alatt, a felvételt meg ott helyben a kezünkbe adták DVD-n...
StormST
Ha fizetsz persze extrában mindent megkapsz gyorsan, de mintha azt ígérte volna a mi tolvaj bandánk a vizitdíjas népszavazáson, hogy az ingyenes egészségügyi ellátás mindenkinek jár. Vagy a kisbetűs részben ott volt, hogy jár, csak mire eredményt kapsz, már eltelik egy hónap és nem a vizsgálat időpontjának megfelelő leletet kapsz…🥲
több mint 2 éve
Igazad van, a “politikai teljesítmény “ nem túl egzakt fogalom, ami neked nem teljesítmény, vagy nem így írnád le, az nekem politikai teljesítmény, de jobb kifejezést én nem tudok most éppen a DK elmúlt 10 éves munkájára mondani, minthogy az egyetlen valódi és sikeres politikai teljesítmény az ellenzéki oldalon párt-nagyságrendben.Nekem más fogalmaim vannak a politikai teljesítményről, de az is lehet, hogy neked van igazad.😊Mi a politikai teljesítmény, ha nem ez?Azt politikai teljesítménynek tekinted, hogy más párt polgármesterét két kerületben isMondhatnám classic DK stratégia. Hitesd el a többi hasonszőrű párttal, hogy te aztán kurva erős vagy - ők ezért a valós helyzetnél több helyen engedik, hogy jelöltet álíts/fix befutót kapsz - ebből pedig több mandátumod születik, mint amennyit egyébként szereztél volna 😊 és ezt a DK lenyelette az ellenzékkel 14-ben, 18-ban és 22-ben is. Na ez politikai teljesítmény.Politikai teljesítményt szerintem a DK fog lerakni az asztalra, akik, ha nem lesz szerencséje Karácsonynak, akkora többséggel fognak rendelkezni a közgyűlés többségi frakciójában (tippre 11-13 hely) hogy de facto ők irányítják majd a közgyűlést.ez amúgy tök érdekes. emlékeim szerint a DKs jelöltek pl Budapesten tavaly gyengébben szerepeltek, mint a közös lista ehhez képest ők fognak rengeteg embert állítani nyerhető körzetekben.
MC12
csebi
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Más pàrt polgármesterét elszedni pedig kifejezetten politikai teljesítmény, sőt. A politika veleje, íze, zamata, a cseresznye a habon 😊 kevés kielégítőbb dolog van a politikában, mint kibaszni az ellenfeleinkkel.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Nekem más fogalmaim vannak a politikai teljesítményről, de az is lehet, hogy neked van igazad.😊Mi a politikai teljesítmény, ha nem ez?Azt politikai teljesítménynek tekinted, hogy más párt polgármesterét két kerületben isMondhatnám classic DK stratégia. Hitesd el a többi hasonszőrű párttal, hogy te aztán kurva erős vagy - ők ezért a valós helyzetnél több helyen engedik, hogy jelöltet álíts/fix befutót kapsz - ebből pedig több mandátumod születik, mint amennyit egyébként szereztél volna 😊 és ezt a DK lenyelette az ellenzékkel 14-ben, 18-ban és 22-ben is. Na ez politikai teljesítmény.Politikai teljesítményt szerintem a DK fog lerakni az asztalra, akik, ha nem lesz szerencséje Karácsonynak, akkora többséggel fognak rendelkezni a közgyűlés többségi frakciójában (tippre 11-13 hely) hogy de facto ők irányítják majd a közgyűlést.ez amúgy tök érdekes. emlékeim szerint a DKs jelöltek pl Budapesten tavaly gyengébben szerepeltek, mint a közös lista ehhez képest ők fognak rengeteg embert állítani nyerhető körzetekben.
MC12
csebi
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Mi a politikai teljesítmény, ha nem ez?Azt politikai teljesítménynek tekinted, hogy más párt polgármesterét két kerületben isMondhatnám classic DK stratégia. Hitesd el a többi hasonszőrű párttal, hogy te aztán kurva erős vagy - ők ezért a valós helyzetnél több helyen engedik, hogy jelöltet álíts/fix befutót kapsz - ebből pedig több mandátumod születik, mint amennyit egyébként szereztél volna 😊 és ezt a DK lenyelette az ellenzékkel 14-ben, 18-ban és 22-ben is. Na ez politikai teljesítmény.Politikai teljesítményt szerintem a DK fog lerakni az asztalra, akik, ha nem lesz szerencséje Karácsonynak, akkora többséggel fognak rendelkezni a közgyűlés többségi frakciójában (tippre 11-13 hely) hogy de facto ők irányítják majd a közgyűlést.ez amúgy tök érdekes. emlékeim szerint a DKs jelöltek pl Budapesten tavaly gyengébben szerepeltek, mint a közös lista ehhez képest ők fognak rengeteg embert állítani nyerhető körzetekben.
MC12
csebi
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Mesterházy, amint éppen keményen küzd a mandátumvadász társaság ellen? Várj, megpróbálom elképzelni...😊2014-ben még csak behisztizték magukat az összefogásba a ballib média által, akkor még nyilvánvalóan 5% alatt voltak. Tulajdonképpen az MSZP-n kívül mindenki az alatt volt. Ha Mesterházyba kicsit több gerinc meg tökösség szorul, kb. ott kinyírhatta volna az egész dékás-párbeszédes mandátumvadász társaságot. Persze ettől a saját pártja továbbra is romhalmaz maradt volna, de az már más téma.Mondhatnám classic DK stratégia. Hitesd el a többi hasonszőrű párttal, hogy te aztán kurva erős vagy - ők ezért a valós helyzetnél több helyen engedik, hogy jelöltet álíts/fix befutót kapsz - ebből pedig több mandátumod születik, mint amennyit egyébként szereztél volna 😊 és ezt a DK lenyelette az ellenzékkel 14-ben, 18-ban és 22-ben is. Na ez politikai teljesítmény.Politikai teljesítményt szerintem a DK fog lerakni az asztalra, akik, ha nem lesz szerencséje Karácsonynak, akkora többséggel fognak rendelkezni a közgyűlés többségi frakciójában (tippre 11-13 hely) hogy de facto ők irányítják majd a közgyűlést.ez amúgy tök érdekes. emlékeim szerint a DKs jelöltek pl Budapesten tavaly gyengébben szerepeltek, mint a közös lista ehhez képest ők fognak rengeteg embert állítani nyerhető körzetekben.
MC12
csebi
MC12
Kampman
több mint 2 éve
Azt politikai teljesítménynek tekinted, hogy más párt polgármesterét két kerületben isMondhatnám classic DK stratégia. Hitesd el a többi hasonszőrű párttal, hogy te aztán kurva erős vagy - ők ezért a valós helyzetnél több helyen engedik, hogy jelöltet álíts/fix befutót kapsz - ebből pedig több mandátumod születik, mint amennyit egyébként szereztél volna 😊 és ezt a DK lenyelette az ellenzékkel 14-ben, 18-ban és 22-ben is. Na ez politikai teljesítmény.Politikai teljesítményt szerintem a DK fog lerakni az asztalra, akik, ha nem lesz szerencséje Karácsonynak, akkora többséggel fognak rendelkezni a közgyűlés többségi frakciójában (tippre 11-13 hely) hogy de facto ők irányítják majd a közgyűlést.ez amúgy tök érdekes. emlékeim szerint a DKs jelöltek pl Budapesten tavaly gyengébben szerepeltek, mint a közös lista ehhez képest ők fognak rengeteg embert állítani nyerhető körzetekben.
MC12
csebi
MC12
több mint 2 éve
2014-ben még csak behisztizték magukat az összefogásba a ballib média által, akkor még nyilvánvalóan 5% alatt voltak. Tulajdonképpen az MSZP-n kívül mindenki az alatt volt. Ha Mesterházyba kicsit több gerinc meg tökösség szorul, kb. ott kinyírhatta volna az egész dékás-párbeszédes mandátumvadász társaságot. Persze ettől a saját pártja továbbra is romhalmaz maradt volna, de az már más téma.Mondhatnám classic DK stratégia. Hitesd el a többi hasonszőrű párttal, hogy te aztán kurva erős vagy - ők ezért a valós helyzetnél több helyen engedik, hogy jelöltet álíts/fix befutót kapsz - ebből pedig több mandátumod születik, mint amennyit egyébként szereztél volna 😊 és ezt a DK lenyelette az ellenzékkel 14-ben, 18-ban és 22-ben is. Na ez politikai teljesítmény.Politikai teljesítményt szerintem a DK fog lerakni az asztalra, akik, ha nem lesz szerencséje Karácsonynak, akkora többséggel fognak rendelkezni a közgyűlés többségi frakciójában (tippre 11-13 hely) hogy de facto ők irányítják majd a közgyűlést.ez amúgy tök érdekes. emlékeim szerint a DKs jelöltek pl Budapesten tavaly gyengébben szerepeltek, mint a közös lista ehhez képest ők fognak rengeteg embert állítani nyerhető körzetekben.
MC12
csebi
MC12
több mint 2 éve
Az összes röntgenorvos a magán egészségügyben van, vagy Londonban. Illetve nekem van ismerősön, aki vidéken 3-4 kórházban is csinálja, mert nincs más. Milyen jó is lesz, amikor beterelik az összes TB-re felírt MRI-t az állami kórházakba, lesz az 60 nap is...Az is kemény…de ezt nézzük naponta, de semmi.uh, az szívásNincs sajnos. Július közepén volt. Már akkor céloztak rá, hogy nincs aki kiolvassa, így 30 nap is lehet.Az mennyire normális előre megyünk nem hátra országban, hogy egy MRI vizsgálat eredményére 30 MUNKANPNÁL is többet kell várni. Vagyis nem a vizsgálatra, csak az eredményre. Ez persze lehet csak Pesten van így, vidéken nem tudom mi a helyzet.eeszt-ben sincs benne?
Klaci79
Negritis, a vajda
Klaci79
Negritis, a vajda
Klaci79

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
24.hu/belfold/2023/08/16/fidesz-soros-halozat-nyilt-tarsadalom-alapitvany-kivonulas/"Nem hagyjuk, hogy a Soros-hadsereg káoszba sodorja hazánkat"
ezen a vonaton nincsen fék
több mint 2 éve
1.5 óránál vagyok kb, érdekes beszélgetés semmi olyat nem érzek mint amire utalnaknah és akkor kiváncsi lettem a 7órás interjúra7 órás interjú egy 84 éves emberrel.
www.reddit.com/r/hungary/comments/15rxgex/mi%C3%A9rt_pr%C3%B3b%C3%A1lta_meg_kicsin%C3%A1lni_k%C5%91szeg_ferencet_a/
Negritis, a vajda
Szép munka. Erre igazán büszke lehet.
dawyd728
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
dawyd728
4 036
nah és akkor kiváncsi lettem a 7órás interjúra7 órás interjú egy 84 éves emberrel.
www.reddit.com/r/hungary/comments/15rxgex/mi%C3%A9rt_pr%C3%B3b%C3%A1lta_meg_kicsin%C3%A1lni_k%C5%91szeg_ferencet_a/
Negritis, a vajda
Szép munka. Erre igazán büszke lehet.
több mint 2 éve
Az is kemény…de ezt nézzük naponta, de semmi.uh, az szívásNincs sajnos. Július közepén volt. Már akkor céloztak rá, hogy nincs aki kiolvassa, így 30 nap is lehet.Az mennyire normális előre megyünk nem hátra országban, hogy egy MRI vizsgálat eredményére 30 MUNKANPNÁL is többet kell várni. Vagyis nem a vizsgálatra, csak az eredményre. Ez persze lehet csak Pesten van így, vidéken nem tudom mi a helyzet.eeszt-ben sincs benne?
Klaci79
Negritis, a vajda
Klaci79
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
uh, az szívásNincs sajnos. Július közepén volt. Már akkor céloztak rá, hogy nincs aki kiolvassa, így 30 nap is lehet.Az mennyire normális előre megyünk nem hátra országban, hogy egy MRI vizsgálat eredményére 30 MUNKANPNÁL is többet kell várni. Vagyis nem a vizsgálatra, csak az eredményre. Ez persze lehet csak Pesten van így, vidéken nem tudom mi a helyzet.eeszt-ben sincs benne?
Klaci79
Negritis, a vajda
Klaci79
több mint 2 éve
Nincs sajnos. Július közepén volt. Már akkor céloztak rá, hogy nincs aki kiolvassa, így 30 nap is lehet.Az mennyire normális előre megyünk nem hátra országban, hogy egy MRI vizsgálat eredményére 30 MUNKANPNÁL is többet kell várni. Vagyis nem a vizsgálatra, csak az eredményre. Ez persze lehet csak Pesten van így, vidéken nem tudom mi a helyzet.eeszt-ben sincs benne?
Klaci79
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Az mennyire normális előre megyünk nem hátra országban, hogy egy MRI vizsgálat eredményére 30 MUNKANPNÁL is többet kell várni. Vagyis nem a vizsgálatra, csak az eredményre. Ez persze lehet csak Pesten van így, vidéken nem tudom mi a helyzet.eeszt-ben sincs benne?
Klaci79
több mint 2 éve
Viccek topok nem jár neki, mert siralmas, de kurva jó lett 😀