Politika
65 feliratkozó
több mint 2 éve
Najó, ez kurva jó 😀A magyar Trump.
444.hu/2023/08/18/kosa-lajos-aki-nem-hisz-nekem-igyon-meg-egy-uveg-kolat-ki-fogja-bofogni
„Könnyen belátható tényeket nem veszünk figyelembe… …ma a söripar és az üdítőital-gyártás az egyik legnagyobb vízfogyasztású és szén-dioxid-kibocsátású ágazat. Mert hát próbálja ki, aki nem hisz nekem, igyon meg egy üveg kólát, ki fogja böfögni. De amit kiböfög az szén-dioxid, mi lenne más… …azok, akik a szén-dioxidot, mint főellenséget, karbonlábnyom, rettenetes izé klímaváltozás, ezeket emlegetik, mennyien követelték, hogy azonnal tiltsuk be az összes szén-dioxid alapú italt, mert veszélyes a klímára? Beleértve a sörgyártást? Senki! Vajon miért? Ki tudja?”
Gyurma Pappa
több mint 2 éve
Najó, ez kurva jó 😀Szegény Lali 20-25 évvel korábban született. Tökéletes lenne a megafonba.
444.hu/2023/08/18/kosa-lajos-aki-nem-hisz-nekem-igyon-meg-egy-uveg-kolat-ki-fogja-bofogni
„Könnyen belátható tényeket nem veszünk figyelembe… …ma a söripar és az üdítőital-gyártás az egyik legnagyobb vízfogyasztású és szén-dioxid-kibocsátású ágazat. Mert hát próbálja ki, aki nem hisz nekem, igyon meg egy üveg kólát, ki fogja böfögni. De amit kiböfög az szén-dioxid, mi lenne más… …azok, akik a szén-dioxidot, mint főellenséget, karbonlábnyom, rettenetes izé klímaváltozás, ezeket emlegetik, mennyien követelték, hogy azonnal tiltsuk be az összes szén-dioxid alapú italt, mert veszélyes a klímára? Beleértve a sörgyártást? Senki! Vajon miért? Ki tudja?”
Gyurma Pappa
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Najó, ez kurva jó 😀Húbazz, Lailt megsütötte a nap? 😀 Ez még a szokásos agymenéseinél is jobb 😊
Gyurma Pappa

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
István tévedett na, de Vitya ezt is javítja!„Most jön a katari emír, a török elnök, a szerb elnök. És jönnek a politikai barátaink Azerbajdzsánból, Kirgizisztánból” – mondta a miniszterelnök, aki szerint minden forintért le kell hajolni.a keresztény államalapítást ünnepeljük a muszlim és ortodox kollégákkal?
NB2
Mi van, Koppány jutott hatalomra?
Amadeus von Dollárbaloldal
Ilyen az igazi keresztény államférfi!
több mint 2 éve
„Most jön a katari emír, a török elnök, a szerb elnök. És jönnek a politikai barátaink Azerbajdzsánból, Kirgizisztánból” – mondta a miniszterelnök, aki szerint minden forintért le kell hajolni.a keresztény államalapítást ünnepeljük a muszlim és ortodox kollégákkal?
NB2
Mi van, Koppány jutott hatalomra?
több mint 2 éve
Najó, ez kurva jó 😀444.hu/2023/08/18/kosa-lajos-aki-nem-hisz-nekem-igyon-meg-egy-uveg-kolat-ki-fogja-bofogni

több mint 2 éve
Grat az infóhoz! Ritka az olyan, hogy valaki belenget valamit, és aztán az úgy is lesz.🙂mármint a résztvevők száma nem a vége a katari, török, szerb, azeri és kirgiz...jönnek még rajtuk kívül is...illiberális konferencia leszszerinted az hol lesz? én egy ideje már elképzelni sem tudom.„Most jön a katari emír, a török elnök, a szerb elnök. És jönnek a politikai barátaink Azerbajdzsánból, Kirgizisztánból” – mondta a miniszterelnök, aki szerint minden forintért le kell hajolni.És ez még mindig nem a vége...
NB2
Klaci79
bergerdani
Klaci79
A kormányfő elmondta: a következő napokban Budapestre jön a török elnök, a szerb elnök és a katari emír is. Hozzátette: Magyarország "politikai barátai" is itt lesznek a közép-ázsiai térségből, így Azerbajdzsánból, Üzbegisztánból, Kirgizisztánból és Türkmenisztánból, valamint nagyon sok üzletember érkezik a világ minden tájáról, elsősorban Nyugat-Európából és Kínából.
több mint 2 éve
Azért van annak egy diszkrét bája, hogy a magyar államalapítás ünnepén, ami köthető Géza és István azon tevékenységéhez is, hogy hát mi itten a kereszténységhez, Nyugathoz szeretnénk tartozni, a Viktor meghíjja az illiberális vezetőket.mármint a résztvevők száma nem a vége a katari, török, szerb, azeri és kirgiz...jönnek még rajtuk kívül is...illiberális konferencia leszszerinted az hol lesz? én egy ideje már elképzelni sem tudom.„Most jön a katari emír, a török elnök, a szerb elnök. És jönnek a politikai barátaink Azerbajdzsánból, Kirgizisztánból” – mondta a miniszterelnök, aki szerint minden forintért le kell hajolni.És ez még mindig nem a vége...
NB2
Klaci79
bergerdani
Klaci79
több mint 2 éve
Remélem, futóverseny is lesz, Viktor apóra mondjuk nem fogadnék.Nyugodj meg, ha elindul: megnyeri.
Dzsokijuing
nagylaza, főpohárnok
Mindig jövőre
több mint 2 éve
Remélem, futóverseny is lesz, Viktor apóra mondjuk nem fogadnék.Nyugodj meg, ha elindul: megnyeri.
Dzsokijuing
több mint 2 éve
Remélem, futóverseny is lesz, Viktor apóra mondjuk nem fogadnék.mármint a résztvevők száma nem a vége a katari, török, szerb, azeri és kirgiz...jönnek még rajtuk kívül is...illiberális konferencia leszszerinted az hol lesz? én egy ideje már elképzelni sem tudom.„Most jön a katari emír, a török elnök, a szerb elnök. És jönnek a politikai barátaink Azerbajdzsánból, Kirgizisztánból” – mondta a miniszterelnök, aki szerint minden forintért le kell hajolni.És ez még mindig nem a vége...
NB2
Klaci79
bergerdani
Klaci79
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
mármint a résztvevők száma nem a vége a katari, török, szerb, azeri és kirgiz...jönnek még rajtuk kívül is...illiberális konferencia leszszerinted az hol lesz? én egy ideje már elképzelni sem tudom.„Most jön a katari emír, a török elnök, a szerb elnök. És jönnek a politikai barátaink Azerbajdzsánból, Kirgizisztánból” – mondta a miniszterelnök, aki szerint minden forintért le kell hajolni.És ez még mindig nem a vége...
NB2
Klaci79
bergerdani
több mint 2 éve
„Most jön a katari emír, a török elnök, a szerb elnök. És jönnek a politikai barátaink Azerbajdzsánból, Kirgizisztánból” – mondta a miniszterelnök, aki szerint minden forintért le kell hajolni.Minden nem EUs forintért
NB2
több mint 2 éve
szerinted az hol lesz? én egy ideje már elképzelni sem tudom.„Most jön a katari emír, a török elnök, a szerb elnök. És jönnek a politikai barátaink Azerbajdzsánból, Kirgizisztánból” – mondta a miniszterelnök, aki szerint minden forintért le kell hajolni.És ez még mindig nem a vége...
NB2
Klaci79
Mindig jövőre
több mint 2 éve
„Most jön a katari emír, a török elnök, a szerb elnök. És jönnek a politikai barátaink Azerbajdzsánból, Kirgizisztánból” – mondta a miniszterelnök, aki szerint minden forintért le kell hajolni.És ez még mindig nem a vége...
NB2
több mint 2 éve
„Most jön a katari emír, a török elnök, a szerb elnök. És jönnek a politikai barátaink Azerbajdzsánból, Kirgizisztánból” – mondta a miniszterelnök, aki szerint minden forintért le kell hajolni.
több mint 2 éve
24.hu/belfold/2023/08/17/kormend-onkormanyzati-valasztas-bebes-istvan-patonay-imre-belencsak-istvan-riport/Egy érdekes szelete lesz a közéletnek a közeljövőben, hogy a a fidesz hogyan oldja meg ezeket a belső, emberi vitákat, ellentéteket. A régiek ragaszkodnak a hatalomhoz, az újak pozíciót szeretnének.
empty taxi
És láthatóan van ahol a pénz nem elég, (vagy kevés), mint mondjuk Győrben.
több mint 2 éve
24.hu/belfold/2023/08/17/kormend-onkormanyzati-valasztas-bebes-istvan-patonay-imre-belencsak-istvan-riport/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Dagadt Vitya ma reggel megint nagyot ment...Sok újdonság már nincs benne.
Beki
Hacsak nem ez: "a gazdasági növekedés a második negyedévben elég csúnyán csökken"
Egyébként addig kommunikálták ezt az egyszámjegyű infláció panelt, hogy az átlag szavazó tényleg örülni is fog annak, hogy "csak" kilenc százalékot romlik a pénze.
több mint 2 éve
Dagadt Vitya ma reggel megint nagyot ment...üstökön ragadtuk azt a fránya inflációt
Beki
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Dagadt Vitya ma reggel megint nagyot ment...
több mint 2 éve
24.hu/szorakozas/2023/08/17/toth-gabi-augusztus-20-varkert-bazar-szent-istvan-napi-kenyerek-szeges-unnepseg/Csak nehogy f*sz alakú kenyeret süssenek, mert Gabika rápattan egyből.
NB2
több mint 2 éve
Személyes tapasztalat: a Szent Lászlóban ki is van írva a váróban, hogy min. 15 munkanap az eredmény, de a DVD-t egyből kézbe adtákAz összes röntgenorvos a magán egészségügyben van, vagy Londonban. Illetve nekem van ismerősön, aki vidéken 3-4 kórházban is csinálja, mert nincs más. Milyen jó is lesz, amikor beterelik az összes TB-re felírt MRI-t az állami kórházakba, lesz az 60 nap is...Az is kemény…de ezt nézzük naponta, de semmi.uh, az szívásNincs sajnos. Július közepén volt. Már akkor céloztak rá, hogy nincs aki kiolvassa, így 30 nap is lehet.Az mennyire normális előre megyünk nem hátra országban, hogy egy MRI vizsgálat eredményére 30 MUNKANPNÁL is többet kell várni. Vagyis nem a vizsgálatra, csak az eredményre. Ez persze lehet csak Pesten van így, vidéken nem tudom mi a helyzet.eeszt-ben sincs benne?
Klaci79
Negritis, a vajda
Klaci79
nekem vérvétellel volt az hogy maga az eredmény megvolt 3 nap alatt és fent is volt eeszt-ben
viszont a háziorvosomhoz 3 hét volt mire eljutott az sztkből a papír
Negritis, a vajda
Még a felvételt se teszik fel, amíg nem látja valami radiológus. Egy ismerős honvéd kórházban mondta, hogy náluk 10ezernél is több értékelés hiányzik.
Klaci79
Ellenben, ha fizet az ember, akkor másnapra ott van az eredmény, legalábbis a Medicovernél eddig mindig megjött másnap, meg voltunk másik helyen is, onnan is 1-2 nap alatt, a felvételt meg ott helyben a kezünkbe adták DVD-n...
StormST
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Jó hát mindenkinek lehet rossz napja nem?Nem értem ezt a nagy hajcihőt.
Megint megy az irigykedés mert ő már 30 évesen 0 tapasztalattal szállodaláncot igazgat, ti meg nem?
Amúgy meg NEReseknek mióta kell igazolnia magát?
Megint csak az ingyen marketinget akarja a rendőrség meg a Sziget is…