Politika

47 feliratkozó

több mint 2 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 729 — Keep pounding
Nem is ertelek titeket, amikor dobrogi bejelenti hogy majd bejelent, azonnal az osszes forintot el kell adni 😊
Maris sokkal jobban szorakozol majd a faszsagokon 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 373 — Do Your Job
390
Amadeus
Az elmúlt percekben 394,8-ig esett tovább a forint, ez már több mint 3%-os zuhanást jelent kedd estéhez képest. A régióban a lengyel zloty 0,4, a cseh korona pedig 0,3%-kal gyengült.

"előre megyünk, nem hátra"
Beki
De ez mi a kurva élet már? Bejelent valami "gazdaságvédő" intézkedést egy eu-s ország miniszterelnöke és rögtön romokban az amúgy is gyenge fizetőeszköz? Maga az intézkedés meg a szokásosan más f@szával a csalánt verni tipikus esete.

És akkor ma pl a karatés palkovics lenyilatkozza, hogy a kormány még dolgozik a repülőtér megvételén... mi a francból?
r.baggio
Mi ez?
A bizalom megnyilvánulása

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 873 — no es importante
390
Amadeus
Az elmúlt percekben 394,8-ig esett tovább a forint, ez már több mint 3%-os zuhanást jelent kedd estéhez képest. A régióban a lengyel zloty 0,4, a cseh korona pedig 0,3%-kal gyengült.

Beki
De ez mi a kurva élet már? Bejelent valami "gazdaságvédő" intézkedést egy eu-s ország miniszterelnöke és rögtön romokban az amúgy is gyenge fizetőeszköz? Maga az intézkedés meg a szokásosan más f@szával a csalánt verni tipikus esete.

És akkor ma pl a karatés palkovics lenyilatkozza, hogy a kormány még dolgozik a repülőtér megvételén... mi a francból?

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 33 071
390
Amadeus
Mondtam 370-nél (360-nál, 350-nél, 325-nél), hogy megy még feljebb.
Most is ezt mondom, jó most az euró, érdemes venni.
Sobri Jóska
spekuláció indul?

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
390
Amadeus

több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 101 — Steelers fan
Én most csalódott vagyok, de nagyon. Különadók? Megint? Régen sokkal kreatívabbak voltak a fiúk.. Ez így már annyira snassz!
több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 103
Kellett nektek visszatérni a 2010 előtti kormányok adóemelés politikájához. Bezzeg a Fidesz alatt nincs megszorítás…
Oh wait….
Klaci79
Nem is a Fidesz szorit meg hanem a mocskos Brusszel nem kuldi a penzunket ami jar nekunk, mert netto befizetok vagyunk, az a mienk!!!
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 467
Kellett nektek visszatérni a 2010 előtti kormányok adóemelés politikájához. Bezzeg a Fidesz alatt nincs megszorítás…
Oh wait….
több mint 2 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 731 — Axel Foley
Honnantol lesz extra a profit?
csebi
1forint felett.

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 23 125 — Lucas Scott
Honnantol lesz extra a profit?

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 24 853 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 telex.hu/sport/2022/05/25/lazar-tenisz-7-milliard-lemondott-torna

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 3 995 — Patriot
Nagyon érdekel, hogy matematikailag mi fog kijönni, mint extra profit, amit el lehet vonni.
somoskovig
Ezt hívhatnák simán Társasági Adó emelésnek, de retorikailag az ugye “package” lenne.
több mint 2 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 380 — 49ers GM
Nagyon érdekel, hogy matematikailag mi fog kijönni, mint extra profit, amit el lehet vonni.

több mint 2 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 588 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
 m.hvg.hu/gazdasag/20220525_Orban_Elvonjak_az_extraprofitot

komcsi
Amadeus
Tehát a kassza marha üres az ellopott milliárdoktól és létrehoznak 2 alapot, amiből szintén lopni tudnak, az érintett szekciókban meg ezáltal áremelkedéseket okoznak.
Beki
jót fog tenni az inflációnak
Amadeus
azt sztem ne is említsük h nem tudjuk mennyit kell befizetniük az extra bevételből, de ez elbocsájtásokhoz is vezethetnek akár
Beki
Na, vegre, mocskos multik nem lopjak majd ki a penzt az orszagbol.

Ja, h emiatt nuku bonusz, nuku fizuemeles es talan nuku munkahely?

Vagy bemondjak h ezek a cegek ezen idotartam alatt nem bocsathatnak el embereket?
Solymi
pont ezt mondtam az imént, illik az átlagszavazó retorikájába, "köcsög multik, köcsög bankok"
mer ugye az nem tűnik fel nekik hogy ezzel ők fogják beszopni. Dehát valahonnan kell a pénz a kasszába, a dolgozóknál meg már nem sok maradt.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Abból mi igaz, hogy a háborús vészhelyzettel 60 évre nőtt a sorkötelezettség?
Illetve hogy jogosultak bármilyen bankszámlát, vagyont "einstandolni"?
bcsarli
Welcome my friend.
Amadeus
Akkor most tényleg menekítsem a forintot, nehogy elvegyék ezek az átkok? 😀
Solymi
Én már rég kivettem mindet.
Ami a számlákra kell az van ott.
Én már nem bízok ezekben a tetvekben.
Meg ha menni kell akkor legyen nálam.

több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 103

komcsi
Amadeus
Tehát a kassza marha üres az ellopott milliárdoktól és létrehoznak 2 alapot, amiből szintén lopni tudnak, az érintett szekciókban meg ezáltal áremelkedéseket okoznak.
Beki
Amadeus
azt sztem ne is említsük h nem tudjuk mennyit kell befizetniük az extra bevételből, de ez elbocsájtásokhoz is vezethetnek akár
Beki
Na, vegre, mocskos multik nem lopjak majd ki a penzt az orszagbol.

Ja, h emiatt nuku bonusz, nuku fizuemeles es talan nuku munkahely?

Vagy bemondjak h ezek a cegek ezen idotartam alatt nem bocsathatnak el embereket?
több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 724 — #NoStress
390
Amadeus
Mondtam 370-nél (360-nál, 350-nél, 325-nél), hogy megy még feljebb.
Most is ezt mondom, jó most az euró, érdemes venni.

több mint 2 éve
Ez most rezsivédelem vagy rezsimvédelem?
Bazzani
egy és ugyanaz

több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Bazzani
rezsicsökkentés = ellopott milliárdjaink megvédése + növelése
több mint 2 éve

több mint 2 éve
390

több mint 2 éve
Törölt felhasználó

komcsi
Amadeus
Beki
Amadeus
több mint 2 éve

komcsi
Amadeus
Beki

több mint 2 éve
Törölt felhasználó

komcsi
Amadeus
több mint 2 éve

komcsi