Politika
47 feliratkozó
több mint 2 éve
Nem is ertelek titeket, amikor dobrogi bejelenti hogy majd bejelent, azonnal az osszes forintot el kell adni 😊Maris sokkal jobban szorakozol majd a faszsagokon 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Mi ez?De ez mi a kurva élet már? Bejelent valami "gazdaságvédő" intézkedést egy eu-s ország miniszterelnöke és rögtön romokban az amúgy is gyenge fizetőeszköz? Maga az intézkedés meg a szokásosan más f@szával a csalánt verni tipikus esete.390Az elmúlt percekben 394,8-ig esett tovább a forint, ez már több mint 3%-os zuhanást jelent kedd estéhez képest. A régióban a lengyel zloty 0,4, a cseh korona pedig 0,3%-kal gyengült.
Amadeus
"előre megyünk, nem hátra"
Beki
És akkor ma pl a karatés palkovics lenyilatkozza, hogy a kormány még dolgozik a repülőtér megvételén... mi a francból?
r.baggio
A bizalom megnyilvánulása
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
De ez mi a kurva élet már? Bejelent valami "gazdaságvédő" intézkedést egy eu-s ország miniszterelnöke és rögtön romokban az amúgy is gyenge fizetőeszköz? Maga az intézkedés meg a szokásosan más f@szával a csalánt verni tipikus esete.390Az elmúlt percekben 394,8-ig esett tovább a forint, ez már több mint 3%-os zuhanást jelent kedd estéhez képest. A régióban a lengyel zloty 0,4, a cseh korona pedig 0,3%-kal gyengült.
Amadeus
Beki
És akkor ma pl a karatés palkovics lenyilatkozza, hogy a kormány még dolgozik a repülőtér megvételén... mi a francból?
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 071
spekuláció indul?390Mondtam 370-nél (360-nál, 350-nél, 325-nél), hogy megy még feljebb.
Amadeus
Most is ezt mondom, jó most az euró, érdemes venni.
Sobri Jóska
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
390Az elmúlt percekben 394,8-ig esett tovább a forint, ez már több mint 3%-os zuhanást jelent kedd estéhez képest. A régióban a lengyel zloty 0,4, a cseh korona pedig 0,3%-kal gyengült.
Amadeus
több mint 2 éve
Én most csalódott vagyok, de nagyon. Különadók? Megint? Régen sokkal kreatívabbak voltak a fiúk.. Ez így már annyira snassz!
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 103
Kellett nektek visszatérni a 2010 előtti kormányok adóemelés politikájához. Bezzeg a Fidesz alatt nincs megszorítás…Nem is a Fidesz szorit meg hanem a mocskos Brusszel nem kuldi a penzunket ami jar nekunk, mert netto befizetok vagyunk, az a mienk!!!
Oh wait….
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 467
Kellett nektek visszatérni a 2010 előtti kormányok adóemelés politikájához. Bezzeg a Fidesz alatt nincs megszorítás…Oh wait….
több mint 2 éve
Honnantol lesz extra a profit?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
telex.hu/sport/2022/05/25/lazar-tenisz-7-milliard-lemondott-torna
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Nagyon érdekel, hogy matematikailag mi fog kijönni, mint extra profit, amit el lehet vonni.Ezt hívhatnák simán Társasági Adó emelésnek, de retorikailag az ugye “package” lenne.
somoskovig
több mint 2 éve
Nagyon érdekel, hogy matematikailag mi fog kijönni, mint extra profit, amit el lehet vonni.
több mint 2 éve
pont ezt mondtam az imént, illik az átlagszavazó retorikájába, "köcsög multik, köcsög bankok"Na, vegre, mocskos multik nem lopjak majd ki a penzt az orszagbol.azt sztem ne is említsük h nem tudjuk mennyit kell befizetniük az extra bevételből, de ez elbocsájtásokhoz is vezethetnek akárjót fog tenni az inflációnakm.hvg.hu/gazdasag/20220525_Orban_Elvonjak_az_extraprofitotTehát a kassza marha üres az ellopott milliárdoktól és létrehoznak 2 alapot, amiből szintén lopni tudnak, az érintett szekciókban meg ezáltal áremelkedéseket okoznak.
komcsi
Amadeus
Beki
Amadeus
Beki
Ja, h emiatt nuku bonusz, nuku fizuemeles es talan nuku munkahely?
Vagy bemondjak h ezek a cegek ezen idotartam alatt nem bocsathatnak el embereket?
Solymi
mer ugye az nem tűnik fel nekik hogy ezzel ők fogják beszopni. Dehát valahonnan kell a pénz a kasszába, a dolgozóknál meg már nem sok maradt.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Én már rég kivettem mindet.Akkor most tényleg menekítsem a forintot, nehogy elvegyék ezek az átkok? 😀Abból mi igaz, hogy a háborús vészhelyzettel 60 évre nőtt a sorkötelezettség?Welcome my friend.
Illetve hogy jogosultak bármilyen bankszámlát, vagyont "einstandolni"?
bcsarli
Amadeus
Solymi
Ami a számlákra kell az van ott.
Én már nem bízok ezekben a tetvekben.
Meg ha menni kell akkor legyen nálam.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 103
Na, vegre, mocskos multik nem lopjak majd ki a penzt az orszagbol.azt sztem ne is említsük h nem tudjuk mennyit kell befizetniük az extra bevételből, de ez elbocsájtásokhoz is vezethetnek akárjót fog tenni az inflációnakm.hvg.hu/gazdasag/20220525_Orban_Elvonjak_az_extraprofitotTehát a kassza marha üres az ellopott milliárdoktól és létrehoznak 2 alapot, amiből szintén lopni tudnak, az érintett szekciókban meg ezáltal áremelkedéseket okoznak.
komcsi
Amadeus
Beki
Amadeus
Beki
Ja, h emiatt nuku bonusz, nuku fizuemeles es talan nuku munkahely?
Vagy bemondjak h ezek a cegek ezen idotartam alatt nem bocsathatnak el embereket?
több mint 2 éve
390Mondtam 370-nél (360-nál, 350-nél, 325-nél), hogy megy még feljebb.
Amadeus
Most is ezt mondom, jó most az euró, érdemes venni.
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 071
Ez most rezsivédelem vagy rezsimvédelem?egy és ugyanaz
Bazzani
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Ez most rezsivédelem vagy rezsimvédelem?rezsicsökkentés = ellopott milliárdjaink megvédése + növelése
Bazzani
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
azt sztem ne is említsük h nem tudjuk mennyit kell befizetniük az extra bevételből, de ez elbocsájtásokhoz is vezethetnek akárjót fog tenni az inflációnakm.hvg.hu/gazdasag/20220525_Orban_Elvonjak_az_extraprofitotTehát a kassza marha üres az ellopott milliárdoktól és létrehoznak 2 alapot, amiből szintén lopni tudnak, az érintett szekciókban meg ezáltal áremelkedéseket okoznak.
komcsi
Amadeus
Beki
Amadeus
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 071
jót fog tenni az inflációnakm.hvg.hu/gazdasag/20220525_Orban_Elvonjak_az_extraprofitotTehát a kassza marha üres az ellopott milliárdoktól és létrehoznak 2 alapot, amiből szintén lopni tudnak, az érintett szekciókban meg ezáltal áremelkedéseket okoznak.
komcsi
Amadeus
Beki
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
m.hvg.hu/gazdasag/20220525_Orban_Elvonjak_az_extraprofitotTehát a kassza marha üres az ellopott milliárdoktól és létrehoznak 2 alapot, amiből szintén lopni tudnak, az érintett szekciókban meg ezáltal áremelkedéseket okoznak.
komcsi
Amadeus
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 071
m.hvg.hu/gazdasag/20220525_Orban_Elvonjak_az_extraprofitotkomcsi