Politika
47 feliratkozó
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 103
Nem kell elrejtened, mert lófaszt se fog érni 😀Lényeg, hogy akkor nálunk marad 50 év a korhatár, és a pénzt se kell a párnahuzatba rejtenem? 😊Abból mi igaz, hogy a háborús vészhelyzettel 60 évre nőtt a sorkötelezettség?ja tegnap valami sokcsillagos ork marsallt lekaptak, azt utána a kremlinek gyorsan foltozták, hogy ijen idős bácsikák mit is keresnek a harcnak mezejin, az eistandolás, azmán a nyugati cégkivonulás óta megyen...
Illetve hogy jogosultak bármilyen bankszámlát, vagyont "einstandolni"?
bcsarli
ja és ez Oroszországra vonatkozik, vagy Szovjetúnióra csak a bérkomment sereg keveri a szezont a faszommal...
sutianap
bcsarli
több mint 2 éve
Lényeg, hogy akkor nálunk marad 50 év a korhatár, és a pénzt se kell a párnahuzatba rejtenem? 😊Abból mi igaz, hogy a háborús vészhelyzettel 60 évre nőtt a sorkötelezettség?ja tegnap valami sokcsillagos ork marsallt lekaptak, azt utána a kremlinek gyorsan foltozták, hogy ijen idős bácsikák mit is keresnek a harcnak mezejin, az eistandolás, azmán a nyugati cégkivonulás óta megyen...
bcsarli
ja és ez Oroszországra vonatkozik, vagy Szovjetúnióra csak a bérkomment sereg keveri a szezont a faszommal...
sutianap
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 103
Akkor most tényleg menekítsem a forintot, nehogy elvegyék ezek az átkok? 😀Abból mi igaz, hogy a háborús vészhelyzettel 60 évre nőtt a sorkötelezettség?Welcome my friend.
bcsarli
Amadeus
több mint 2 éve
Abból mi igaz, hogy a háborús vészhelyzettel 60 évre nőtt a sorkötelezettség?szerinted ha utóbbi megtörténne, meddig élnének Viktorék? 😊
bcsarli
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 071
Abból mi igaz, hogy a háborús vészhelyzettel 60 évre nőtt a sorkötelezettség?Welcome my friend.
bcsarli
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Abból mi igaz, hogy a háborús vészhelyzettel 60 évre nőtt a sorkötelezettség?ja tegnap valami sokcsillagos ork marsallt lekaptak, azt utána a kremlinek gyorsan foltozták, hogy ijen idős bácsikák mit is keresnek a harcnak mezejin, az eistandolás, azmán a nyugati cégkivonulás óta megyen...
bcsarli
Szerkesztette: sutianap
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Abból mi igaz, hogy a háborús vészhelyzettel 60 évre nőtt a sorkötelezettség?Illetve hogy jogosultak bármilyen bankszámlát, vagyont "einstandolni"?
több mint 2 éve
12-en dolgoznak nekem. De egyébként nincs nagy különbség a sima hétköznapok között:Mi van máááár???? Tűkön ülökMájus végén semmi meló? Közzétételek? Minden oké?? Nálunk a könyveléshez hozzá se lehet szólni ilyenkor 😀
Gyurma Pappa
MC12
Szerkesztette: Gyurma Pappa
több mint 2 éve
sztem azt csak akkor vállalja, ha a hölgy már átesett a férjöltésen.Mi van máááár???? Tűkön ülöklehet az lesz a fontos döntés, hogy elválik Anikó asszonytól, mert a tegnap emlegetett hölgyikét sikerült sebességbe tennie.
Gyurma Pappa
az elég fontos döntés, nem?
slowmotion
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Nyilván kérdés, hogy az Unió enged-e az egyértelmű zsarolásnak, mert OV a TAnácsnak írt levélben nem igazán köntörfalazott.igazából ez az érdekes dolog, nem az amiket ma bejelent.
Gyurma Pappa
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
MC12
6 499
Mi van máááár???? Tűkön ülökMájus végén semmi meló? Közzétételek? Minden oké?? Nálunk a könyveléshez hozzá se lehet szólni ilyenkor 😀
Gyurma Pappa
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Mi van máááár???? Tűkön ülöklehet az lesz a fontos döntés, hogy elválik Anikó asszonytól, mert a tegnap emlegetett hölgyikét sikerült sebességbe tennie.
Gyurma Pappa
az elég fontos döntés, nem?
több mint 2 éve
És tényleg 😊Egyrészt pont leszarom, ha canceleznek (én egy éve cancelezve vagyok, de erről majd máskor).
Márminthogy 6 millió szavazóra gondoltál, ugye. Ki kell javítsalak, hiszen itt a topic 98%-ától valamint a fősodratú média 98%-ától hallgattam hónapig, hogy aki nem az egyesült ellenzékre szavaz (másra szavaz, otthon marad stb.) - az Fideszes és a Fidesz hatalomban maradását segíti elő. Pont, ennyi, zéró. Szóval leszel szíves nem eltérni a fősorodotól mert még kirekesztenek 😊
Arról nem is beszélve, hogy ígértél képeket a pécsi borbélyról - vagy legalább egy nyamvadt beszámolót - , ami nem olyan mint a tróger pestiek, aztán ebből is annyi lett, mint Feri 21 kormányprogramjából, vagy az egyéni manyup-számlákból.... (júlisuban megyek Pécsre - villányba - akkor ki is próbálom, addig legalább van indok nem borotválkozni)
MC12
Ohh, egyébként a Vastagbőr PONT tegnap rakta ki, hogy 5 millióan NEM a Fideszre szavaztak. Szóval engem most egy kicsit megzavartak már, megmondom őszintén. Nekem valahogy ez a fekete-fehér világkép nem megy ¯\_(ツ)_/¯
Szerintem, így utólag, mindenki a Fideszre szavazott, de ezzel beérünk a Sobri szintű nihilbe.
Jajj: pecsbarbershop.hu/ Nekem személyesen
több mint 2 éve
A celok egyertelmuek, pont ez a baj. Most nem akarom melyebben kifejteni, de aki jartas a tortenelemben, mondjuk ugy a 20. szazadtol, annak rossz kicsengese van, ha olyat lat, hogy egy orszag vezetese ezeket a civil szervezodes szempontjabol fontos teruleteket (oktatas, sport) belugyerek/titkosszolgak/katonak kontrollja ala helyezi. A miertet nem kell ecsetelni gondolom.Teljesen igazad van ebben a részében. De ez nem a Weimar-i köztársaság, Magyarország nem Németország és igazából előbb-utóbb elkezdik majd elbábozni, a konszolidációt. Nyilván kérdés, hogy az Unió enged-e az egyértelmű zsarolásnak, mert OV a TAnácsnak írt levélben nem igazán köntörfalazott.
undisputedly
több mint 2 éve
MC12
6 499
És tényleg 😊Magyarország Zrt.:Mostanaban mar nem igen olvasom a forumot, nem tudom volt-e rola szo, de eleg rossz az optikaja szerintem annak, hogy:De ilyen célja nincs is, így ennek a kívánalomnak nem kell eleget tennie. Ahogy Orbán az országot irányítani szeretné, onnan nézve logikus és egyértelmű a szervezeti felépítése a kormánynak.
-a sportot a honvedelmi miniszterium ala teszik be
-rogan, a korabbi propagandista miniszter kapja a titkosszolgalatok felugyeletet
-a korabbi titkosszolga/rendor-belugyer kapja az oktatast
Nem eppen egy modern tarsadalmi-hatalomgyakorlasi felallast tukroz.
undisputedly
MC12
- veszteségcentrumok kiszervezése oda, ahol nincs veszíteni való
- nyereségcentrumok felosztása üzletágvezetőknek
- főbb erőforrások a CEO és a COO kezében
Tiszta és világos.
Az, hogy nekünk tetszik-e rém kevés jelentősége van. Azt a 3millió szavazót meg pont nem érdekli. Meg biztonság van. Háborús vészhelyzet és örök harc.
Gyurma Pappa
Márminthogy 6 millió szavazóra gondoltál, ugye. Ki kell javítsalak, hiszen itt a topic 98%-ától valamint a fősodratú média 98%-ától hallgattam hónapig, hogy aki nem az egyesült ellenzékre szavaz (másra szavaz, otthon marad stb.) - az Fideszes és a Fidesz hatalomban maradását segíti elő. Pont, ennyi, zéró. Szóval leszel szíves nem eltérni a fősorodotól mert még kirekesztenek 😊
Arról nem is beszélve, hogy ígértél képeket a pécsi borbélyról - vagy legalább egy nyamvadt beszámolót - , ami nem olyan mint a tróger pestiek, aztán ebből is annyi lett, mint Feri 21 kormányprogramjából, vagy az egyéni manyup-számlákból.... (júlisuban megyek Pécsre - villányba - akkor ki is próbálom, addig legalább van indok nem borotválkozni)
több mint 2 éve
3: rendet kell tartani, Pintér mondta is. rend lesz. legalábbis kifelé. nem lesz sztrájk, plusz a tanároknak mostantól szarni is csak parancsra lesz szabad.De csak akkor, ha egy hónappal előre igényelnek papírt hozza a KLIK-tol, vagy vihetik be a sajátjukat.
csebi
több mint 2 éve
és nemcsak ez. hanem a permanens vészhelyzet, ami 2015 óta fennáll ebben az országba. komolyan meg akarjuk dönteni a világrekordot is ebben, hogy minél tovább legyen különleges jogrend?A celok egyertelmuek, pont ez a baj. Most nem akarom melyebben kifejteni, de aki jartas a tortenelemben, mondjuk ugy a 20. szazadtol, annak rossz kicsengese van, ha olyat lat, hogy egy orszag vezetese ezeket a civil szervezodes szempontjabol fontos teruleteket (oktatas, sport) belugyerek/titkosszolgak/katonak kontrollja ala helyezi. A miertet nem kell ecsetelni gondolom.Mostanaban mar nem igen olvasom a forumot, nem tudom volt-e rola szo, de eleg rossz az optikaja szerintem annak, hogy:1: röhejesen néz ki, de mindegy, úgyis OV dönt a sport kapcsán mindenben. azt hiszi -tévesen-, hogy majd a váll laposoknál rend lesz ebben.
-rogan, a korabbi propagandista miniszter kapja a titkosszolgalatok felugyeletet
undisputedly
2: nem is ez a gond. hanem az, hogy kiderült, hogy Rogán egyik legfontosabb bizalmasa is érintette volt a Schadl ügyben, és ezután kerül hozzá a titkos szolgálat.
3: rendet kell tartani, Pintér mondta is. rend lesz. legalábbis kifelé. nem lesz sztrájk, plusz a tanároknak mostantól szarni is csak parancsra lesz szabad.
csebi
undisputedly
ráadásul a ciliv szervezeteket már el is kezdték csesztetni újra ...
több mint 2 éve
A celok egyertelmuek, pont ez a baj. Most nem akarom melyebben kifejteni, de aki jartas a tortenelemben, mondjuk ugy a 20. szazadtol, annak rossz kicsengese van, ha olyat lat, hogy egy orszag vezetese ezeket a civil szervezodes szempontjabol fontos teruleteket (oktatas, sport) belugyerek/titkosszolgak/katonak kontrollja ala helyezi. A miertet nem kell ecsetelni gondolom.Mostanaban mar nem igen olvasom a forumot, nem tudom volt-e rola szo, de eleg rossz az optikaja szerintem annak, hogy:1: röhejesen néz ki, de mindegy, úgyis OV dönt a sport kapcsán mindenben. azt hiszi -tévesen-, hogy majd a váll laposoknál rend lesz ebben.
undisputedly
2: nem is ez a gond. hanem az, hogy kiderült, hogy Rogán egyik legfontosabb bizalmasa is érintette volt a Schadl ügyben, és ezután kerül hozzá a titkos szolgálat.
3: rendet kell tartani, Pintér mondta is. rend lesz. legalábbis kifelé. nem lesz sztrájk, plusz a tanároknak mostantól szarni is csak parancsra lesz szabad.
csebi
Szerkesztette: undisputedly
több mint 2 éve
Mostanaban mar nem igen olvasom a forumot, nem tudom volt-e rola szo, de eleg rossz az optikaja szerintem annak, hogy:1: röhejesen néz ki, de mindegy, úgyis OV dönt a sport kapcsán mindenben. azt hiszi -tévesen-, hogy majd a váll laposoknál rend lesz ebben.
undisputedly
több mint 2 éve
Szerk: Lass csodat, kozben OV lanyaek haza koltoztek Spanyolorszagbol 😀 Most mar biztonsag van.jaja, most négy évig megint nem kell előkészíteni a terepet az azonnali vagyonkimentéshez.
undisputedly
meghát ha a bababoltos biznisz igazán beindul, akkor kell a szakértő segítség a first daughternek
Szerkesztette: slowmotion
több mint 2 éve
Magyarország Zrt.:Mostanaban mar nem igen olvasom a forumot, nem tudom volt-e rola szo, de eleg rossz az optikaja szerintem annak, hogy:De ilyen célja nincs is, így ennek a kívánalomnak nem kell eleget tennie. Ahogy Orbán az országot irányítani szeretné, onnan nézve logikus és egyértelmű a szervezeti felépítése a kormánynak.
undisputedly
MC12
- veszteségcentrumok kiszervezése oda, ahol nincs veszíteni való
- nyereségcentrumok felosztása üzletágvezetőknek
- főbb erőforrások a CEO és a COO kezében
Tiszta és világos.
Az, hogy nekünk tetszik-e rém kevés jelentősége van. Azt a 3millió szavazót meg pont nem érdekli. Meg biztonság van. Háborús vészhelyzet és örök harc.
több mint 2 éve
Nem irtam, hogy Orban celja lenne. Inkabb az en kivanalmam, tehat tenymegallapitasnak teljesen helyenvalo. Nem tetszik 😊Mostanaban mar nem igen olvasom a forumot, nem tudom volt-e rola szo, de eleg rossz az optikaja szerintem annak, hogy:De ilyen célja nincs is, így ennek a kívánalomnak nem kell eleget tennie. Ahogy Orbán az országot irányítani szeretné, onnan nézve logikus és egyértelmű a szervezeti felépítése a kormánynak.
undisputedly
MC12
Leri rola a "most, hogy begyurtuk a tarsadalmat, maradjon is mindenki a szonyeg alatt" jelleg.
Szerk: Lass csodat, kozben OV lanyaek haza koltoztek Spanyolorszagbol 😀 Most mar biztonsag van.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 2 éve
MC12
6 499
Mostanaban mar nem igen olvasom a forumot, nem tudom volt-e rola szo, de eleg rossz az optikaja szerintem annak, hogy:De ilyen célja nincs is, így ennek a kívánalomnak nem kell eleget tennie. Ahogy Orbán az országot irányítani szeretné, onnan nézve logikus és egyértelmű a szervezeti felépítése a kormánynak.
undisputedly
több mint 2 éve
Mostanaban mar nem igen olvasom a forumot, nem tudom volt-e rola szo, de eleg rossz az optikaja szerintem annak, hogy:-a sportot a honvedelmi miniszterium ala teszik be