Politika
47 feliratkozó
több mint 2 éve
vagy amúgy csak én vagyok ilyen avítt erkölcsfelfogású, hogy férjjel-gyerekkel (vagy asszonnyal-gyerekkel, kinek mi) a hát mögött nem kúrunk félre?miért drogozik annyi milliárdos? amikor a világ összes pénzét elloptad, a legnagyobb kiskirály vagy a saját szemétdombodon, oda mész, azt csinálsz a hivatalos feladataidat leszámítva, amit csak akarsz, ki az akit az hoz napról-napra lázba, hogy hazamenjen megölelni a feleségét és a gyerekeit, majd egy jó leffe/dab/kőbányai/stb mellett megnézzen valami random filmet/sorozatot?
slowmotion
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
beszarás ez az emptyleaks. Bariközi Zsófi?Jajj, őt ismerem személyesen.
dancogo
Ismerősöm ismerősének ismerőse szerint nem akkora történet.
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 074
Mert volna nemet mondani.no de mi a baj a férjével? nem elég érett?Ez nem "mögött".
vagy amúgy csak én vagyok ilyen avítt erkölcsfelfogású, hogy férjjel-gyerekkel (vagy asszonnyal-gyerekkel, kinek mi) a hát mögött nem kúrunk félre?
slowmotion
Amikor a Nagy-Kálózyval dugott Orbán, azt is tudta a Rudolf Péter.
Sobri Jóska
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
no de mi a baj a férjével? nem elég érett?Ez nem "mögött".
vagy amúgy csak én vagyok ilyen avítt erkölcsfelfogású, hogy férjjel-gyerekkel (vagy asszonnyal-gyerekkel, kinek mi) a hát mögött nem kúrunk félre?
slowmotion
Amikor a Nagy-Kálózyval dugott Orbán, azt is tudta a Rudolf Péter.
több mint 2 éve
no de mi a baj a férjével? nem elég érett?beszarás ez az emptyleaks. Bariközi Zsófi?A Máté nyert mint hint, a Járai kevésbé 😊ráadásul a Járai Máté nyitott kapcsolatban él, szóval semmi látnivaló.még mindig nagy a merítés 😊Volt pl. a Reggeli műsorvezetője 😛Vagy legalább a főbb szerepeit és a műsor címét, amit vezet 😊nem tudom melyik a durvább, hogy Lölővel kettyint valaki vagy OV-val 😊Azért eljátssza, hogy szereti azt a nagy, okos (nagyokos) macit. Vagy szerinted őszinte?ő hol színésznő?😊Mészárosné Andi?Az a zuhanyhiradói hírek szerint per pillanat egy színésznő-műsorvezető.Nem ő foglalt a királyi lompos számára?de azért megdugnád?hvg.hu/itthon/20220524_Varga_Judit_megfigyelesek_engedely_titkositasHehe.
😀😀😀
Amadeus
Amúgy ennek a Vargának annyira botrányosan irritáló képe van, szivesen megkínálná az ember szívlapáttal.
| Tudom, nőt nem szabad megütni 😛 |
warr_b
slowmotion
somoskovig
empty taxi
vpi
NB2
Amúgy abból indultam ki, hogy Mészáros minden tulajdona igazából Viktoré - gondolom a csaja is.
vpi
de amúgy empty mit izélsz itt, mondd meg a nevet😊
NB2
vpi
empty taxi
hu.wikipedia.org/wiki/Reggeli_(telev%C3%ADzi%C3%B3s_m%C5%B1sor)
jah mondjuk színésznő is, akkor nem is😊
NB2
csebi
empty taxi
dancogo
több mint 2 éve
Nem gondoltam volna rólad...de tessék:Az oké. Csak ez nem elég izgis 😕 TÉNYEKET AKAROK!Ez nem ér. Végre egy izgalmas hír, és azt is találgatni kell. Ilyenkor hiányzik, hogy teljesen kiestem a bp-i zuhanyhíradókból.mindenki kúr mindenkivel.
Én még a közt. elnök asszonynál vagyok lemaradva 😕
Gyurma Pappa
Amadeus
Gyurma Pappa
tenyek.hu/
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 074
klasszikust idézve: Neveket akarok hallani.Az oké. Csak ez nem elég izgis 😕 TÉNYEKET AKAROK!Ez nem ér. Végre egy izgalmas hír, és azt is találgatni kell. Ilyenkor hiányzik, hogy teljesen kiestem a bp-i zuhanyhíradókból.mindenki kúr mindenkivel.
Gyurma Pappa
Amadeus
Gyurma Pappa
Amúgy olyan mókás, hogy ilyen pici országban élünk.
több mint 2 éve
Az oké. Csak ez nem elég izgis 😕 TÉNYEKET AKAROK!Ez nem ér. Végre egy izgalmas hír, és azt is találgatni kell. Ilyenkor hiányzik, hogy teljesen kiestem a bp-i zuhanyhíradókból.mindenki kúr mindenkivel.
Gyurma Pappa
Amadeus
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 074
Ez nem ér. Végre egy izgalmas hír, és azt is találgatni kell. Ilyenkor hiányzik, hogy teljesen kiestem a bp-i zuhanyhíradókból.mindenki kúr mindenkivel.
Gyurma Pappa
több mint 2 éve
beszarás ez az emptyleaks. Bariközi Zsófi?A Máté nyert mint hint, a Járai kevésbé 😊ráadásul a Járai Máté nyitott kapcsolatban él, szóval semmi látnivaló.még mindig nagy a merítés 😊Volt pl. a Reggeli műsorvezetője 😛Vagy legalább a főbb szerepeit és a műsor címét, amit vezet 😊nem tudom melyik a durvább, hogy Lölővel kettyint valaki vagy OV-val 😊Azért eljátssza, hogy szereti azt a nagy, okos (nagyokos) macit. Vagy szerinted őszinte?ő hol színésznő?😊Mészárosné Andi?Az a zuhanyhiradói hírek szerint per pillanat egy színésznő-műsorvezető.Nem ő foglalt a királyi lompos számára?de azért megdugnád?hvg.hu/itthon/20220524_Varga_Judit_megfigyelesek_engedely_titkositasHehe.
😀😀😀
Amadeus
Amúgy ennek a Vargának annyira botrányosan irritáló képe van, szivesen megkínálná az ember szívlapáttal.
warr_b
slowmotion
somoskovig
empty taxi
vpi
NB2
Amúgy abból indultam ki, hogy Mészáros minden tulajdona igazából Viktoré - gondolom a csaja is.
vpi
NB2
vpi
empty taxi
NB2
csebi
empty taxi
több mint 2 éve
A Máté nyert mint hint, a Járai kevésbé 😊ráadásul a Járai Máté nyitott kapcsolatban él, szóval semmi látnivaló.még mindig nagy a merítés 😊Volt pl. a Reggeli műsorvezetője 😛Vagy legalább a főbb szerepeit és a műsor címét, amit vezet 😊nem tudom melyik a durvább, hogy Lölővel kettyint valaki vagy OV-val 😊Azért eljátssza, hogy szereti azt a nagy, okos (nagyokos) macit. Vagy szerinted őszinte?ő hol színésznő?😊Mészárosné Andi?Az a zuhanyhiradói hírek szerint per pillanat egy színésznő-műsorvezető.Nem ő foglalt a királyi lompos számára?de azért megdugnád?hvg.hu/itthon/20220524_Varga_Judit_megfigyelesek_engedely_titkositasHehe.
😀😀😀
Amadeus
warr_b
slowmotion
somoskovig
empty taxi
vpi
NB2
vpi
NB2
vpi
empty taxi
NB2
csebi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
még mindig nagy a merítés 😊hu.wikipedia.org/wiki/Reggeli_(telev%C3%ADzi%C3%B3s_m%C5%B1sor)
...De itt mindenki "színésznő"....is!
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
falusi mariann vagy lang györgyi lesz az.ráadásul a Járai Máté nyitott kapcsolatban él, szóval semmi látnivaló.még mindig nagy a merítés 😊Volt pl. a Reggeli műsorvezetője 😛Vagy legalább a főbb szerepeit és a műsor címét, amit vezet 😊nem tudom melyik a durvább, hogy Lölővel kettyint valaki vagy OV-val 😊Azért eljátssza, hogy szereti azt a nagy, okos (nagyokos) macit. Vagy szerinted őszinte?ő hol színésznő?😊Mészárosné Andi?Az a zuhanyhiradói hírek szerint per pillanat egy színésznő-műsorvezető.Nem ő foglalt a királyi lompos számára?de azért megdugnád?hvg.hu/itthon/20220524_Varga_Judit_megfigyelesek_engedely_titkositasHehe.
😀😀😀
Amadeus
warr_b
slowmotion
somoskovig
empty taxi
vpi
NB2
vpi
NB2
vpi
empty taxi
NB2
csebi
vagy helyett lehet és is
több mint 2 éve
Ez nem ér. Végre egy izgalmas hír, és azt is találgatni kell. Ilyenkor hiányzik, hogy teljesen kiestem a bp-i zuhanyhíradókból. Én még a közt. elnök asszonynál vagyok lemaradva 😕
több mint 2 éve
ráadásul a Járai Máté nyitott kapcsolatban él, szóval semmi látnivaló.még mindig nagy a merítés 😊Volt pl. a Reggeli műsorvezetője 😛Vagy legalább a főbb szerepeit és a műsor címét, amit vezet 😊nem tudom melyik a durvább, hogy Lölővel kettyint valaki vagy OV-val 😊Azért eljátssza, hogy szereti azt a nagy, okos (nagyokos) macit. Vagy szerinted őszinte?ő hol színésznő?😊Mészárosné Andi?Az a zuhanyhiradói hírek szerint per pillanat egy színésznő-műsorvezető.Nem ő foglalt a királyi lompos számára?de azért megdugnád?hvg.hu/itthon/20220524_Varga_Judit_megfigyelesek_engedely_titkositasHehe.
😀😀😀
Amadeus
warr_b
slowmotion
somoskovig
empty taxi
vpi
NB2
vpi
NB2
vpi
empty taxi
NB2
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
még mindig nagy a merítés 😊Volt pl. a Reggeli műsorvezetője 😛Vagy legalább a főbb szerepeit és a műsor címét, amit vezet 😊nem tudom melyik a durvább, hogy Lölővel kettyint valaki vagy OV-val 😊Azért eljátssza, hogy szereti azt a nagy, okos (nagyokos) macit. Vagy szerinted őszinte?ő hol színésznő?😊Mészárosné Andi?Az a zuhanyhiradói hírek szerint per pillanat egy színésznő-műsorvezető.Nem ő foglalt a királyi lompos számára?de azért megdugnád?hvg.hu/itthon/20220524_Varga_Judit_megfigyelesek_engedely_titkositasHehe.
😀😀😀
Amadeus
warr_b
slowmotion
somoskovig
empty taxi
vpi
NB2
vpi
NB2
vpi
empty taxi
Szerkesztette: NB2
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 074
Ha ez az, akire gondolok, akkor beszállok az internetbe.Volt pl. a Reggeli műsorvezetője 😛Vagy legalább a főbb szerepeit és a műsor címét, amit vezet 😊nem tudom melyik a durvább, hogy Lölővel kettyint valaki vagy OV-val 😊Azért eljátssza, hogy szereti azt a nagy, okos (nagyokos) macit. Vagy szerinted őszinte?ő hol színésznő?😊Mészárosné Andi?Az a zuhanyhiradói hírek szerint per pillanat egy színésznő-műsorvezető.Nem ő foglalt a királyi lompos számára?de azért megdugnád?hvg.hu/itthon/20220524_Varga_Judit_megfigyelesek_engedely_titkositasHehe.
😀😀😀
Amadeus
warr_b
slowmotion
somoskovig
empty taxi
vpi
NB2
vpi
NB2
vpi
empty taxi
több mint 2 éve
Ne máár, a Csonka Pici?Volt pl. a Reggeli műsorvezetője 😛Vagy legalább a főbb szerepeit és a műsor címét, amit vezet 😊nem tudom melyik a durvább, hogy Lölővel kettyint valaki vagy OV-val 😊Azért eljátssza, hogy szereti azt a nagy, okos (nagyokos) macit. Vagy szerinted őszinte?ő hol színésznő?😊Mészárosné Andi?Az a zuhanyhiradói hírek szerint per pillanat egy színésznő-műsorvezető.Nem ő foglalt a királyi lompos számára?de azért megdugnád?hvg.hu/itthon/20220524_Varga_Judit_megfigyelesek_engedely_titkositasHehe.
😀😀😀
Amadeus
warr_b
slowmotion
somoskovig
empty taxi
vpi
NB2
vpi
NB2
vpi
empty taxi
több mint 2 éve
Volt pl. a Reggeli műsorvezetője 😛Vagy legalább a főbb szerepeit és a műsor címét, amit vezet 😊nem tudom melyik a durvább, hogy Lölővel kettyint valaki vagy OV-val 😊Azért eljátssza, hogy szereti azt a nagy, okos (nagyokos) macit. Vagy szerinted őszinte?ő hol színésznő?😊Mészárosné Andi?Az a zuhanyhiradói hírek szerint per pillanat egy színésznő-műsorvezető.Nem ő foglalt a királyi lompos számára?de azért megdugnád?hvg.hu/itthon/20220524_Varga_Judit_megfigyelesek_engedely_titkositasHehe.
😀😀😀
Amadeus
warr_b
slowmotion
somoskovig
empty taxi
vpi
NB2
vpi
NB2
vpi
Madden hates me.
több mint 2 éve
Spanommal nagy teóriánk, hogy lézetik valahol egy Varga Judit-Novák Katalin videó is.de azért megdugnád?hvg.hu/itthon/20220524_Varga_Judit_megfigyelesek_engedely_titkositasHehe.
😀😀😀
Amadeus
warr_b
slowmotion
több mint 2 éve
Vagy legalább a főbb szerepeit és a műsor címét, amit vezet 😊nem tudom melyik a durvább, hogy Lölővel kettyint valaki vagy OV-val 😊Azért eljátssza, hogy szereti azt a nagy, okos (nagyokos) macit. Vagy szerinted őszinte?ő hol színésznő?😊Mészárosné Andi?Az a zuhanyhiradói hírek szerint per pillanat egy színésznő-műsorvezető.Nem ő foglalt a királyi lompos számára?de azért megdugnád?hvg.hu/itthon/20220524_Varga_Judit_megfigyelesek_engedely_titkositasHehe.
😀😀😀
Amadeus
warr_b
slowmotion
somoskovig
empty taxi
vpi
NB2
vpi
NB2
több mint 2 éve
nem tudom melyik a durvább, hogy Lölővel kettyint valaki vagy OV-val 😊Azért eljátssza, hogy szereti azt a nagy, okos (nagyokos) macit. Vagy szerinted őszinte?ő hol színésznő?😊Mészárosné Andi?Az a zuhanyhiradói hírek szerint per pillanat egy színésznő-műsorvezető.Nem ő foglalt a királyi lompos számára?de azért megdugnád?hvg.hu/itthon/20220524_Varga_Judit_megfigyelesek_engedely_titkositasHehe.
😀😀😀
Amadeus
warr_b
slowmotion
somoskovig
empty taxi
vpi
NB2
vpi
több mint 2 éve
Azért eljátssza, hogy szereti azt a nagy, okos (nagyokos) macit. Vagy szerinted őszinte?ő hol színésznő?😊Mészárosné Andi?Az a zuhanyhiradói hírek szerint per pillanat egy színésznő-műsorvezető.Nem ő foglalt a királyi lompos számára?de azért megdugnád?hvg.hu/itthon/20220524_Varga_Judit_megfigyelesek_engedely_titkositasHehe.
😀😀😀
Amadeus
warr_b
slowmotion
somoskovig
empty taxi
vpi
NB2
több mint 2 éve
ő már a múlt 😊Mészárosné Andi?Az a zuhanyhiradói hírek szerint per pillanat egy színésznő-műsorvezető.Nem ő foglalt a királyi lompos számára?de azért megdugnád?hvg.hu/itthon/20220524_Varga_Judit_megfigyelesek_engedely_titkositasHehe.
😀😀😀
Amadeus
warr_b
slowmotion
somoskovig
empty taxi
vpi
Madden hates me.
több mint 2 éve
ő hol színésznő?😊Mészárosné Andi?Az a zuhanyhiradói hírek szerint per pillanat egy színésznő-műsorvezető.Nem ő foglalt a királyi lompos számára?de azért megdugnád?hvg.hu/itthon/20220524_Varga_Judit_megfigyelesek_engedely_titkositasHehe.
😀😀😀
Amadeus
warr_b
slowmotion
somoskovig
empty taxi
vpi