NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
RedZone week 16
77
15
19:00
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
36
8
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
3
2
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
1
1
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
1
1
22:25
Politika
65 feliratkozó
több mint 2 éve
Nem megmondta Viktor, hogy annak is örülni kell, hogy van munka?még a freskót kell lekaparni és körbe értünk.Most se.. Azt hiszem, a Pusztaszeri Tájvédelmi Körzetnek annyi.* mégtelex.hu/belfold/2023/02/27/ujabb-magyar-akkumulatorgyar-kistelek-12-hektart-adott-el-gyarepitesreÚgy tudom, Kistelek környékén rengeteg víz van, egyáltalán nem csodálkozom, hogy látatlanban megszavazták.
Igazi mamelukok.
warr_b
nagylaza, főpohárnok
slowmotion
nagylaza, főpohárnok
Amadeus von Dollárbaloldal
Nem azt kell nézni, hogy micsoda, hanem hogy van.
Ők megtettek mindent ami erejükből tellett, akinek meg derogál elfogadni, annak nem kell.
több mint 2 éve
még a freskót kell lekaparni és körbe értünk.Most se.. Azt hiszem, a Pusztaszeri Tájvédelmi Körzetnek annyi.* mégtelex.hu/belfold/2023/02/27/ujabb-magyar-akkumulatorgyar-kistelek-12-hektart-adott-el-gyarepitesreÚgy tudom, Kistelek környékén rengeteg víz van, egyáltalán nem csodálkozom, hogy látatlanban megszavazták.
Igazi mamelukok.
warr_b
nagylaza, főpohárnok
slowmotion
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
nemisigaz, ha a környéken halastóra is telik, akkor pont van elég víz.Most se..* mégtelex.hu/belfold/2023/02/27/ujabb-magyar-akkumulatorgyar-kistelek-12-hektart-adott-el-gyarepitesreÚgy tudom, Kistelek környékén rengeteg víz van, egyáltalán nem csodálkozom, hogy látatlanban megszavazták.
Igazi mamelukok.
warr_b
nagylaza, főpohárnok
slowmotion
nagylaza, főpohárnok
meg a tenger is csak 140-re van (magyar) vagy 420-ra (horvát). oké, kilométer, de az kit érdekel? egy köpésre lesz az.
több mint 2 éve
Most se.. Azt hiszem, a Pusztaszeri Tájvédelmi Körzetnek annyi.* mégtelex.hu/belfold/2023/02/27/ujabb-magyar-akkumulatorgyar-kistelek-12-hektart-adott-el-gyarepitesreÚgy tudom, Kistelek környékén rengeteg víz van, egyáltalán nem csodálkozom, hogy látatlanban megszavazták.
Igazi mamelukok.
warr_b
nagylaza, főpohárnok
slowmotion
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
* mégtelex.hu/belfold/2023/02/27/ujabb-magyar-akkumulatorgyar-kistelek-12-hektart-adott-el-gyarepitesreÚgy tudom, Kistelek környékén rengeteg víz van, egyáltalán nem csodálkozom, hogy látatlanban megszavazták.
Igazi mamelukok.
warr_b
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
telex.hu/belfold/2023/02/27/ujabb-magyar-akkumulatorgyar-kistelek-12-hektart-adott-el-gyarepitesreÚgy tudom, Kistelek környékén rengeteg víz van, egyáltalán nem csodálkozom, hogy látatlanban megszavazták.
Igazi mamelukok.
warr_b
több mint 2 éve
Szerintem azzal nem árulok el nagy szakmai titkot, hogy a főépülete 900+ méter hosszú és 200m szélességű lesz. Ami most épül az csak az első ütem, mind Iváncsán ( megvették már a földeket is hozzá) mind Debrecenben.telex.hu/belfold/2023/02/27/ujabb-magyar-akkumulatorgyar-kistelek-12-hektart-adott-el-gyarepitesreAzt a debreceni gyárat el se tudom képzelni az iváncsai méretéből kiindulva, amit a múlt héten személyesen láttam...
Igazi mamelukok.
warr_b
A nagy elektromos autós átállásnak szó szerint mi leszünk az akkumulátorai, de ne hagyjuk, hogy a politika hatással legyen az életünkre
r.baggio
Iváncsán az építkezés is akkora volumen, hogy gyakran telefonálni sem lehet egymással annyira terhelt a mobilhálózat (Iváncsa lakossága: ~3000 fő. Építkezés létszáma: ~5000 fő)
Ebédidőben pl. amikor sok kivitelező (melós) hazatelefonál / videóchatel, az olyan mint amikor újévkor éjfél magasságában próbálod felhívni a haverod hogy BÚÉK merre vagy 😀
több mint 2 éve
Az a baj, hogy beengeded az életedbe az akkugyárat.telex.hu/belfold/2023/02/27/ujabb-magyar-akkumulatorgyar-kistelek-12-hektart-adott-el-gyarepitesreAzt a debreceni gyárat el se tudom képzelni az iváncsai méretéből kiindulva, amit a múlt héten személyesen láttam...
Igazi mamelukok.
warr_b
A nagy elektromos autós átállásnak szó szerint mi leszünk az akkumulátorai, de ne hagyjuk, hogy a politika hatással legyen az életünkre
r.baggio
😕
több mint 2 éve
telex.hu/belfold/2023/02/27/ujabb-magyar-akkumulatorgyar-kistelek-12-hektart-adott-el-gyarepitesreAzt a debreceni gyárat el se tudom képzelni az iváncsai méretéből kiindulva, amit a múlt héten személyesen láttam...
Igazi mamelukok.
warr_b

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
lehet, a gazdasági főosztályra igazolt 😮
Lúdas Solymi
több mint 2 éve
telex.hu/belfold/2023/02/27/ujabb-magyar-akkumulatorgyar-kistelek-12-hektart-adott-el-gyarepitesreIgazi mamelukok.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Nagyon úgy tűnik, hogy a kormány erőből igyekszik letörni a Magyar Orvosi Kamara által szervezett ellenállást. Erre utal az, hogy az elmúlt napok üzengetései után a tettek mezejére lépett, a Belügyminisztérium vadonatúj törvényjavaslatot terjesztett a parlament elé, amiben azt tervezi, hogy megszüntetik a kötelező orvosi kamarai tagságot. - PortfoliobahahahahahA 😀😀😀DDDDDDDDD
bobi0092
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Nagyon úgy tűnik, hogy a kormány erőből igyekszik letörni a Magyar Orvosi Kamara által szervezett ellenállást. Erre utal az, hogy az elmúlt napok üzengetései után a tettek mezejére lépett, a Belügyminisztérium vadonatúj törvényjavaslatot terjesztett a parlament elé, amiben azt tervezi, hogy megszüntetik a kötelező orvosi kamarai tagságot. - PortfolioNah nézzük, a pedagógusok után, lehet-e f*szra húzni egy másik csoportot ? Érzésből azt mondanám, hogy az orvosok jobban ki tudnak magukért állni, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy itt mennyire élnek azok az érvek amik elhangzottak (itt a fórumon is) a pedagógusoknál (pl. hogy fideszes, félti az állását, leszarja, hogy mi történik velük stb.).
több mint 2 éve
Már várom amikor a békéért fognak lincselni és a tűzszünet miatt adják át a fegyvergyárat a határ mellett.Azt tudom rá mondani, amit Jóska szokott. Agyhalottak gyülekezete. Mint a covid idején amikor kimentek a vírustagadók Gödénnyel parádézni. A szomorú - és veszélyes -, hogy ezúttal a mainstream magyar média is ezt az agyhalott álláspontot nyomja. A NER "covid tagadó" lett ebben az ügyben. Ez a baj, nem ezek a hülyék. Ezek nem osztanának / nem szoroznának semmit önmagukban.geci, amikor a bolondok parádéznak. elképesztő.Ez az önállóentitás komoly. Az a baj, hogy azt látom el is hiszi.
petey
Putyin sokszor szólt legalább ezt is megtudtuk.
5 percet bírtam.
Toca
peterk2005 udvari bolond
Tipikus low budget "kultúrális" Sonderkommando, akik a hullarablást kereszttel és galambokkal telemázolt furgonnal végzik.
több mint 2 éve
retorikai jellegű kérdés volt.m.hvg.hu/360/20230227_Nemzetkozi_Beruhazasi_Bank_Oroszorszag_Egyesult_Allamok_Budapest_kembank_Euroclear_Nagy_Marton_Nyikolaj_KoszovTe is néha olyan kérdéseket teszel fel, mintha nem ebben az országban élnél 😀
Nagy Márton mi a kurva anyját lobbizik egy ruszki banknak.
bobi0092
több mint 2 éve
m.hvg.hu/360/20230227_Nemzetkozi_Beruhazasi_Bank_Oroszorszag_Egyesult_Allamok_Budapest_kembank_Euroclear_Nagy_Marton_Nyikolaj_KoszovTe is néha olyan kérdéseket teszel fel, mintha nem ebben az országban élnél 😀
Nagy Márton mi a kurva anyját lobbizik egy ruszki banknak.
több mint 2 éve
m.hvg.hu/360/20230227_Nemzetkozi_Beruhazasi_Bank_Oroszorszag_Egyesult_Allamok_Budapest_kembank_Euroclear_Nagy_Marton_Nyikolaj_KoszovNagy Márton mi a kurva anyját lobbizik egy ruszki banknak.
több mint 2 éve
telex.hu/belfold/2023/02/24/kdnp-vejkey-imre-imacsoport-imalanc-beke-orosz-ukran-haboruÉs hogy nézne ki a békekötés?
Jol van, megnyugodtam, holnap helyre is áll a világbéke, de biztos ami biztos néhány fegyvergyárat azért csinálunk.
gabokocka
www.youtube.com/shorts/mGm_XYQZYnU
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 410
Nem tudom hányan követitek itt Tiborut de ott linkelt egy beszélgetést egy román titkosszolgaval aki picit más megközelítésbe teszi a katonák nyugdíjazásátTudsz linket kuldeni?
csebi
több mint 2 éve
telex.hu/belfold/2023/02/24/kdnp-vejkey-imre-imacsoport-imalanc-beke-orosz-ukran-haboruJol van, megnyugodtam, holnap helyre is áll a világbéke, de biztos ami biztos néhány fegyvergyárat azért csinálunk.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Nem tudom hányan követitek itt Tiborut de ott linkelt egy beszélgetést egy román titkosszolgaval aki picit más megközelítésbe teszi a katonák nyugdíjazásátÁtdobod please?
csebi
több mint 2 éve
Nem tudom hányan követitek itt Tiborut de ott linkelt egy beszélgetést egy román titkosszolgaval aki picit más megközelítésbe teszi a katonák nyugdíjazását
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Nigel Farage, (aki a Brexit után követelte az EU Parlamenti végkielégítését + nyugdíjat) likes this.Ki kellene lépni a gecibe egyébként.A Huxitról való elmélkedés azért különösen mókás, mert biztosak lehetünk benne, hogy azok a történések, -amik végül oda vezetnek majd, hogy kilépünk/nem lépünk ki egy adott ponton, ahol erről érdemi döntés születik-, nagyrészt még meg sem történtek, azok a szempontok még ki sem alakultak, az oda vezető utakon még kb. végtelen elágazás lehetséges.Mókásnak azért nem mondanám, mert az angoloknál egyre gyakrabban hallani a sajátjukkal kapcsolatban, hogy bárcsak jobban kibeszéltük volna - ha úgy tetszik, többet elmélkedtünk volna rajra -, mert egyre inkább az a vélemény kerül többségbe, hogy a kilépés igazából senkinek se volt jó, kivéve egy adott politikai csoport aktuális, átmeneti hatalmi érdekét. Úgyhogy az ország egy csoport átmeneti, rövid ideig tartó érdekeinek áldozatává vált végülis. Gyurcsányosan mondva: ezt elbaszták. Szóval én nem bánom, ha szóba kerül, és végignézzük az esélyeit, illetve a lehetséges következményeit.
Őszentsége Sobri Jóska
Inkább az a baj, hogy maga az elmélkedés ("elemzés") lett elég gyenge. Csebi írta, hogy ténybeli tévedések is vannak benne, amit minimum el kellett volna kerülni. És azért a következtetések is elég gyenge lábon állnak. Pl. az, hogy kilépve kisebb nyugati nyomás lenne Orbánon. Szerintem nem. Szerintem nőne a nyomás. Rajta is, az országon is. Politikai és gazdasági értelemben is. (Utóbbit se felejtsük el. Mi nem egy sziget vagyunk, hanem egy pici ország, körülvéve csupa EU-s, sőt lassan csupa schengeni országgal. Újrazárni a határokat - körbe-körbe - gazdasági értelemben egy ordas nagy feladat lenne, ordas költségekkel. Amit már senki nem fizetne meg helyettünk.)
peterk2005 udvari bolond
Lehet trollkodásból csinálok egy huxit pártot.
Aztán mikor megvan, akkor lelépek egy EU-s országba.