NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 882
 telex.hu/belfold/2023/02/27/ujabb-magyar-akkumulatorgyar-kistelek-12-hektart-adott-el-gyarepitesre

Igazi mamelukok.
warr_b
Úgy tudom, Kistelek környékén rengeteg víz van, egyáltalán nem csodálkozom, hogy látatlanban megszavazták.
nagylaza, főpohárnok
* még
slowmotion
Most se.. Azt hiszem, a Pusztaszeri Tájvédelmi Körzetnek annyi.
nagylaza, főpohárnok
még a freskót kell lekaparni és körbe értünk.
Amadeus von Dollárbaloldal
Nem megmondta Viktor, hogy annak is örülni kell, hogy van munka?
Nem azt kell nézni, hogy micsoda, hanem hogy van.
Ők megtettek mindent ami erejükből tellett, akinek meg derogál elfogadni, annak nem kell.
több mint 2 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 207
 telex.hu/belfold/2023/02/27/ujabb-magyar-akkumulatorgyar-kistelek-12-hektart-adott-el-gyarepitesre

Igazi mamelukok.
warr_b
Úgy tudom, Kistelek környékén rengeteg víz van, egyáltalán nem csodálkozom, hogy látatlanban megszavazták.
nagylaza, főpohárnok
* még
slowmotion
nagylaza, főpohárnok
még a freskót kell lekaparni és körbe értünk.
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 924 — Cowboys fan

Igazi mamelukok.
warr_b
nagylaza, főpohárnok
* még
slowmotion
Most se..
nagylaza, főpohárnok
nemisigaz, ha a környéken halastóra is telik, akkor pont van elég víz.
meg a tenger is csak 140-re van (magyar) vagy 420-ra (horvát). oké, kilométer, de az kit érdekel? egy köpésre lesz az.
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 711 — beers & Packers

Igazi mamelukok.
warr_b
nagylaza, főpohárnok
* még
slowmotion

Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve

Igazi mamelukok.
warr_b
nagylaza, főpohárnok
* még
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 711 — beers & Packers

Igazi mamelukok.
warr_b
több mint 2 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 534

Igazi mamelukok.
warr_b
Azt a debreceni gyárat el se tudom képzelni az iváncsai méretéből kiindulva, amit a múlt héten személyesen láttam...

A nagy elektromos autós átállásnak szó szerint mi leszünk az akkumulátorai, de ne hagyjuk, hogy a politika hatással legyen az életünkre
r.baggio
Szerintem azzal nem árulok el nagy szakmai titkot, hogy a főépülete 900+ méter hosszú és 200m szélességű lesz. Ami most épül az csak az első ütem, mind Iváncsán ( megvették már a földeket is hozzá) mind Debrecenben.

Iváncsán az építkezés is akkora volumen, hogy gyakran telefonálni sem lehet egymással annyira terhelt a mobilhálózat (Iváncsa lakossága: ~3000 fő. Építkezés létszáma: ~5000 fő)
Ebédidőben pl. amikor sok kivitelező (melós) hazatelefonál / videóchatel, az olyan mint amikor újévkor éjfél magasságában próbálod felhívni a haverod hogy BÚÉK merre vagy 😀
több mint 2 éve

Igazi mamelukok.
warr_b
Azt a debreceni gyárat el se tudom képzelni az iváncsai méretéből kiindulva, amit a múlt héten személyesen láttam...

A nagy elektromos autós átállásnak szó szerint mi leszünk az akkumulátorai, de ne hagyjuk, hogy a politika hatással legyen az életünkre
r.baggio
Az a baj, hogy beengeded az életedbe az akkugyárat.

😕
több mint 2 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 336 — no es importante

Igazi mamelukok.
warr_b

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve

Lúdas Solymi
lehet, a gazdasági főosztályra igazolt 😮
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 925 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Igazi mamelukok.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Nagyon úgy tűnik, hogy a kormány erőből igyekszik letörni a Magyar Orvosi Kamara által szervezett ellenállást. Erre utal az, hogy az elmúlt napok üzengetései után a tettek mezejére lépett, a Belügyminisztérium vadonatúj törvényjavaslatot terjesztett a parlament elé, amiben azt tervezi, hogy megszüntetik a kötelező orvosi kamarai tagságot. - Portfolio

bobi0092
bahahahahahA 😀😀😀DDDDDDDDD
több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 882
több mint 2 éve
Nagyon úgy tűnik, hogy a kormány erőből igyekszik letörni a Magyar Orvosi Kamara által szervezett ellenállást. Erre utal az, hogy az elmúlt napok üzengetései után a tettek mezejére lépett, a Belügyminisztérium vadonatúj törvényjavaslatot terjesztett a parlament elé, amiben azt tervezi, hogy megszüntetik a kötelező orvosi kamarai tagságot. - Portfolio

Nah nézzük, a pedagógusok után, lehet-e f*szra húzni egy másik csoportot ? Érzésből azt mondanám, hogy az orvosok jobban ki tudnak magukért állni, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy itt mennyire élnek azok az érvek amik elhangzottak (itt a fórumon is) a pedagógusoknál (pl. hogy fideszes, félti az állását, leszarja, hogy mi történik velük stb.).
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
geci, amikor a bolondok parádéznak. elképesztő.

petey
Ez az önállóentitás komoly. Az a baj, hogy azt látom el is hiszi.
Putyin sokszor szólt legalább ezt is megtudtuk.
5 percet bírtam.
Toca
Azt tudom rá mondani, amit Jóska szokott. Agyhalottak gyülekezete. Mint a covid idején amikor kimentek a vírustagadók Gödénnyel parádézni. A szomorú - és veszélyes -, hogy ezúttal a mainstream magyar média is ezt az agyhalott álláspontot nyomja. A NER "covid tagadó" lett ebben az ügyben. Ez a baj, nem ezek a hülyék. Ezek nem osztanának / nem szoroznának semmit önmagukban.
peterk2005 udvari bolond
Már várom amikor a békéért fognak lincselni és a tűzszünet miatt adják át a fegyvergyárat a határ mellett.
Tipikus low budget "kultúrális" Sonderkommando, akik a hullarablást kereszttel és galambokkal telemázolt furgonnal végzik.

több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 27 460 — nabege2@yahoo.com
 24.hu/kozelet/2023/02/26/varmegyeberlet-orszagberlet-mav-tudnivalok/
több mint 2 éve
 m.hvg.hu/360/20230227_Nemzetkozi_Beruhazasi_Bank_Oroszorszag_Egyesult_Allamok_Budapest_kembank_Euroclear_Nagy_Marton_Nyikolaj_Koszov

Nagy Márton mi a kurva anyját lobbizik egy ruszki banknak.
Te is néha olyan kérdéseket teszel fel, mintha nem ebben az országban élnél 😀
bobi0092
retorikai jellegű kérdés volt.
több mint 2 éve
 m.hvg.hu/360/20230227_Nemzetkozi_Beruhazasi_Bank_Oroszorszag_Egyesult_Allamok_Budapest_kembank_Euroclear_Nagy_Marton_Nyikolaj_Koszov

Te is néha olyan kérdéseket teszel fel, mintha nem ebben az országban élnél 😀
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 083
 telex.hu/belfold/2023/02/24/kdnp-vejkey-imre-imacsoport-imalanc-beke-orosz-ukran-haboru

Jol van, megnyugodtam, holnap helyre is áll a világbéke, de biztos ami biztos néhány fegyvergyárat azért csinálunk.
gabokocka
És hogy nézne ki a békekötés?

www.youtube.com/shorts/mGm_XYQZYnU

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 410
Nem tudom hányan követitek itt Tiborut de ott linkelt egy beszélgetést egy román titkosszolgaval aki picit más megközelítésbe teszi a katonák nyugdíjazását
csebi
Tudsz linket kuldeni?
több mint 2 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 538 — Keep pounding
 telex.hu/belfold/2023/02/24/kdnp-vejkey-imre-imacsoport-imalanc-beke-orosz-ukran-haboru

Jol van, megnyugodtam, holnap helyre is áll a világbéke, de biztos ami biztos néhány fegyvergyárat azért csinálunk.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Nem tudom hányan követitek itt Tiborut de ott linkelt egy beszélgetést egy román titkosszolgaval aki picit más megközelítésbe teszi a katonák nyugdíjazását
csebi
Átdobod please?
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 940 — Lucas Scott

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 370 — Patriot
A Huxitról való elmélkedés azért különösen mókás, mert biztosak lehetünk benne, hogy azok a történések, -amik végül oda vezetnek majd, hogy kilépünk/nem lépünk ki egy adott ponton, ahol erről érdemi döntés születik-, nagyrészt még meg sem történtek, azok a szempontok még ki sem alakultak, az oda vezető utakon még kb. végtelen elágazás lehetséges.
Őszentsége Sobri Jóska
Mókásnak azért nem mondanám, mert az angoloknál egyre gyakrabban hallani a sajátjukkal kapcsolatban, hogy bárcsak jobban kibeszéltük volna - ha úgy tetszik, többet elmélkedtünk volna rajra -, mert egyre inkább az a vélemény kerül többségbe, hogy a kilépés igazából senkinek se volt jó, kivéve egy adott politikai csoport aktuális, átmeneti hatalmi érdekét. Úgyhogy az ország egy csoport átmeneti, rövid ideig tartó érdekeinek áldozatává vált végülis. Gyurcsányosan mondva: ezt elbaszták. Szóval én nem bánom, ha szóba kerül, és végignézzük az esélyeit, illetve a lehetséges következményeit.

Inkább az a baj, hogy maga az elmélkedés ("elemzés") lett elég gyenge. Csebi írta, hogy ténybeli tévedések is vannak benne, amit minimum el kellett volna kerülni. És azért a következtetések is elég gyenge lábon állnak. Pl. az, hogy kilépve kisebb nyugati nyomás lenne Orbánon. Szerintem nem. Szerintem nőne a nyomás. Rajta is, az országon is. Politikai és gazdasági értelemben is. (Utóbbit se felejtsük el. Mi nem egy sziget vagyunk, hanem egy pici ország, körülvéve csupa EU-s, sőt lassan csupa schengeni országgal. Újrazárni a határokat - körbe-körbe - gazdasági értelemben egy ordas nagy feladat lenne, ordas költségekkel. Amit már senki nem fizetne meg helyettünk.)
peterk2005 udvari bolond
Ki kellene lépni a gecibe egyébként.

Lehet trollkodásból csinálok egy huxit pártot.

Aztán mikor megvan, akkor lelépek egy EU-s országba.
Nigel Farage, (aki a Brexit után követelte az EU Parlamenti végkielégítését + nyugdíjat) likes this.