NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 410
geci, amikor a bolondok parádéznak. elképesztő.

petey
Ez az önállóentitás komoly. Az a baj, hogy azt látom el is hiszi.
Putyin sokszor szólt legalább ezt is megtudtuk.
5 percet bírtam.
Toca
Azt tudom rá mondani, amit Jóska szokott. Agyhalottak gyülekezete. Mint a covid idején amikor kimentek a vírustagadók Gödénnyel parádézni. A szomorú - és veszélyes -, hogy ezúttal a mainstream magyar média is ezt az agyhalott álláspontot nyomja. A NER "covid tagadó" lett ebben az ügyben. Ez a baj, nem ezek a hülyék. Ezek nem osztanának / nem szoroznának semmit önmagukban.
peterk2005 udvari bolond
Az is kemeny h az egyik "fellepo" melegitonaciban van.lehet latni a nike pipat.kioltozni szervezokent..vagyis oltony nem kell de egy farmer nem artott volna
több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 400 — The only discipline that lasts, is self discipline
A Kitörés napja nevű rendezvényhez kötődő erőszakos cselekmények közül Kocsis Máté a szélsőbaloldaliakat emelte ki. Szerinte behívtak olyan külföldieket, akik magyar állampolgárokat vertek az utcán ránézésre, és mindezt különös fénytörésbe helyezi, hogy ezek az erőszakos csoportok, legalábbis ideológiai vagy médiaszinten, összekapcsolhatóak a magyarországiakkal. Frakciójuk határozott célja, hogy ne engedjen semmilyen teret a szélsőséges baloldali vagy erőszakos csoportosulásoknak.

Ha ehhez törvényt kell majd alkotni, akkor azt fogjuk tenni

– tette hozzá Kocsis Máté.
értsd: a szélsőbal az baj, mert őket nem mi kontrolláljuk, de a nácik a mi fizetési listánkon vannak
slowmotion
Tovább a putyini úton. Nácitlanítani is el kell kezdeni, ne maradjanak le a főnitől.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 924 — Cowboys fan
A Kitörés napja nevű rendezvényhez kötődő erőszakos cselekmények közül Kocsis Máté a szélsőbaloldaliakat emelte ki. Szerinte behívtak olyan külföldieket, akik magyar állampolgárokat vertek az utcán ránézésre, és mindezt különös fénytörésbe helyezi, hogy ezek az erőszakos csoportok, legalábbis ideológiai vagy médiaszinten, összekapcsolhatóak a magyarországiakkal. Frakciójuk határozott célja, hogy ne engedjen semmilyen teret a szélsőséges baloldali vagy erőszakos csoportosulásoknak.

Ha ehhez törvényt kell majd alkotni, akkor azt fogjuk tenni

– tette hozzá Kocsis Máté.
értsd: a szélsőbal az baj, mert őket nem mi kontrolláljuk, de a nácik a mi fizetési listánkon vannak
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 711 — beers & Packers
petey
5 percet bírtam.
Toca
Azt tudom rá mondani, amit Jóska szokott. Agyhalottak gyülekezete. Mint a covid idején amikor kimentek a vírustagadók Gödénnyel parádézni. A szomorú - és veszélyes -, hogy ezúttal a mainstream magyar média is ezt az agyhalott álláspontot nyomja. A NER "covid tagadó" lett ebben az ügyben. Ez a baj, nem ezek a hülyék. Ezek nem osztanának / nem szoroznának semmit önmagukban.
peterk2005 udvari bolond
Milyen mainstream médiára gondolsz? Csak nem a PS-re?
nagylaza, főpohárnok
origo, m1, index
Negritis, a vajda
Aha...
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 033 — The Mathematician
petey
5 percet bírtam.
Toca
peterk2005 udvari bolond
nagylaza, főpohárnok
origo, m1, index

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve

petey
5 percet bírtam.
Toca
peterk2005 udvari bolond
több mint 2 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 207
A Huxitról való elmélkedés azért különösen mókás, mert biztosak lehetünk benne, hogy azok a történések, -amik végül oda vezetnek majd, hogy kilépünk/nem lépünk ki egy adott ponton, ahol erről érdemi döntés születik-, nagyrészt még meg sem történtek, azok a szempontok még ki sem alakultak, az oda vezető utakon még kb. végtelen elágazás lehetséges.
Őszentsége Sobri Jóska
Mókásnak azért nem mondanám, mert az angoloknál egyre gyakrabban hallani a sajátjukkal kapcsolatban, hogy bárcsak jobban kibeszéltük volna - ha úgy tetszik, többet elmélkedtünk volna rajra -, mert egyre inkább az a vélemény kerül többségbe, hogy a kilépés igazából senkinek se volt jó, kivéve egy adott politikai csoport aktuális, átmeneti hatalmi érdekét. Úgyhogy az ország egy csoport átmeneti, rövid ideig tartó érdekeinek áldozatává vált végülis. Gyurcsányosan mondva: ezt elbaszták. Szóval én nem bánom, ha szóba kerül, és végignézzük az esélyeit, illetve a lehetséges következményeit.

Inkább az a baj, hogy maga az elmélkedés ("elemzés") lett elég gyenge. Csebi írta, hogy ténybeli tévedések is vannak benne, amit minimum el kellett volna kerülni. És azért a következtetések is elég gyenge lábon állnak. Pl. az, hogy kilépve kisebb nyugati nyomás lenne Orbánon. Szerintem nem. Szerintem nőne a nyomás. Rajta is, az országon is. Politikai és gazdasági értelemben is. (Utóbbit se felejtsük el. Mi nem egy sziget vagyunk, hanem egy pici ország, körülvéve csupa EU-s, sőt lassan csupa schengeni országgal. Újrazárni a határokat - körbe-körbe - gazdasági értelemben egy ordas nagy feladat lenne, ordas költségekkel. Amit már senki nem fizetne meg helyettünk.)
peterk2005 udvari bolond
Ki kellene lépni a gecibe egyébként.

Lehet trollkodásból csinálok egy huxit pártot.

Aztán mikor megvan, akkor lelépek egy EU-s országba.
több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 400 — The only discipline that lasts, is self discipline
A Huxitról való elmélkedés azért különösen mókás, mert biztosak lehetünk benne, hogy azok a történések, -amik végül oda vezetnek majd, hogy kilépünk/nem lépünk ki egy adott ponton, ahol erről érdemi döntés születik-, nagyrészt még meg sem történtek, azok a szempontok még ki sem alakultak, az oda vezető utakon még kb. végtelen elágazás lehetséges.
Őszentsége Sobri Jóska
Mókásnak azért nem mondanám, mert az angoloknál egyre gyakrabban hallani a sajátjukkal kapcsolatban, hogy bárcsak jobban kibeszéltük volna - ha úgy tetszik, többet elmélkedtünk volna rajra -, mert egyre inkább az a vélemény kerül többségbe, hogy a kilépés igazából senkinek se volt jó, kivéve egy adott politikai csoport aktuális, átmeneti hatalmi érdekét. Úgyhogy az ország egy csoport átmeneti, rövid ideig tartó érdekeinek áldozatává vált végülis. Gyurcsányosan mondva: ezt elbaszták. Szóval én nem bánom, ha szóba kerül, és végignézzük az esélyeit, illetve a lehetséges következményeit.

Inkább az a baj, hogy maga az elmélkedés ("elemzés") lett elég gyenge. Csebi írta, hogy ténybeli tévedések is vannak benne, amit minimum el kellett volna kerülni. És azért a következtetések is elég gyenge lábon állnak. Pl. az, hogy kilépve kisebb nyugati nyomás lenne Orbánon. Szerintem nem. Szerintem nőne a nyomás. Rajta is, az országon is. Politikai és gazdasági értelemben is. (Utóbbit se felejtsük el. Mi nem egy sziget vagyunk, hanem egy pici ország, körülvéve csupa EU-s, sőt lassan csupa schengeni országgal. Újrazárni a határokat - körbe-körbe - gazdasági értelemben egy ordas nagy feladat lenne, ordas költségekkel. Amit már senki nem fizetne meg helyettünk.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve

petey
5 percet bírtam.
Toca

több mint 2 éve
Egyébként ez a szarházi dopeman mikor lett ekkora megalkúvó geci?
zinedine5
Amikor úgy a 2010-es évek közepén-végén szerintem végképp realizálta, hogy a MSZP-s karrier teljes bukta.
Kampman
"Holnapután délelőtt 12 órakor, a szobordöntésből kifolyólag, az új kormány elsö koncepciós ügyében, garázdaság gyanusítottjaként be kell sétálnom az 1. kerületi kapitányságra. Na, ki a 2Pac e hazában? Még szerencse, hogy nem Észak-Koreában vagyunk...Egyellöre. What a free country."

Azért 2014-ben még nem így gondolta.
zinedine5
2017 tavaszán az MSZP támogatásával indult egy józsefvárosi időközin.
nagylaza, főpohárnok
14 és 17 az a 10es évek közepe vége
és én is 18-19re teszem a teljes pálfordulását
Negritis, a vajda
Ez két éve volt:
A miniszterelnök nagyon jól lát a pályán. Minden igényt felmér, tudja, kinek mi kell, és azt megadja neki. Nagyvonalakban. Ráadásul van egy olyan csibészes észjárása, amivel már európai szinten, a nagykutyák között is jól működik. Egy utolsó mohikán.
 telex.hu/szorakozas/2021/01/15/dopeman-orban-orrhosszal-jobb-mint-a-kihivio
nagylaza, főpohárnok
Mondjuk a Pityinger korábban sem az eszéről volt híres, de vénségére sikerült erre is ráhülyülnie.
Mondjuk az ipari mennyiségű pia meg a kábszi is benyújthatta a számlát, meg az is lehet hogy ingyen ellátást ígértek a testvérének, azért ment le kutyába.
több mint 2 éve
Már csak azt hozd össze, hogy miképpen kapcsolódik az, hogy egy ember mekkora szardarab és egyéni érzületek alapján milyen benyomást tesz másokban, meg azt, hogy ez miképp kapcsolódik a műveltségéhez, olvasottságához, nyelvtudásához? Peterk sem arról beszélt, hogy mi van vagy nincs a fejében, hanem arról, hogy egy szar ember, ez meg vitathatatlan a munkássága alapján! Tito vagy Atatürk is eszméletlen szervezőképességgel, sokrétű tudásbázissal rendelkezett mégsem következik belőle az, hogy mindenki szívesen emlékezne rájuk vagy szentként tekintenének rá, hiszen X családjából éppen nem végeztetett ki senkit. Szóval miképp kapcsolódik az, hogy mit tud G Fodor meg az, hogy milyen ember? Tökéletesen szétválasztható tulajdonságok.
VanillaSky
No, volt azért aki megértett. 😊

Mondjuk nálam azért a műveltség, szakmai képzettség csak akkor ér valamit, ha közben nem megy le kutyába az illető. Kitörölhetném a matematikai vagy informatikai képzettségemmel, ha az időm felében-harmadában marhaságokat terjesztenék illetve trollkodnék. Ez a faszi ezt csinálja, innentől kezdve pedig tőlem aztán lehet rakétamérnök is, számomra egy nulla. Szakmai értelemben is, mert igénytelen ember nem lehet szakmailag jó.
peterk2005 udvari bolond
De te pl. Orbánt se a politikai, gazdasági húzásai, zsenialitása, hanem az "emberi minősége" által ítéled meg, elintézd annyival, hogy geci, vagyis az sem igaz, hogy együtt nézed a kettőt, hanem csakis az emberi oldal alapján minősítesz, ignorálod a hatékonyságát, sikerességét, stb., ami amellett, hogy szíved joga, nem más, mint vegytiszta személyeskedés.
Őszentsége Sobri Jóska
Nem személyeskedés, hanem pontosan a leírt mércének a következetes használata. Ha Orbán emberileg egy jó nagy geci lenne, de egy remek országot építene, akkor azt gondolnám róla, hogy szakmailag top notch. ott van a szeren. Ahogy erről a Fodorról is. Csakhogy ahogy ez a Fodor is lemegy kutyába, Orbán is ezt teszi, mert egy szar országot épít. Ha meg is lenne hozzá a képességük, a munkájukon nem látszik. A személyes gazdagodást én ugyanis nem tekintem a munka minőség mércéjének. Rengetegen megélnek kiválóan a szarból. A munka meg munka, az ettől függetlenül lehet jó és lehet rossz. Fodornál és Orbánnál is utóbbi a helyzet.

A "személyeskedés" Fodorral kapcsolatban volt. Az sem volt egyébként személyeskedés, mert személyeskedni csak személyesen lehet, én meg sosem találkoztam, sosem beszéltem Fodorral. A véleményemet írtam le róla, miszerint számomra egy rendkívül irritáló pöcs. Ez egy emberi / jellembeli értékítélet valóban. Ami viszont nem szakmai. Orbán pl. nem irritál, nem is olvashattál tőlem ilyen jellegű megjegyzést tőlem vele kapcsolatban, mint Fodorral kapcsolatban. Vele - Orbánnal - "csak szakmai" gondjaim vannak, mert érdekel a "munkássága". Fodoré viszont nem, úgyhogy csak MC írására válaszolva írtam, és csak annyit jegyeztem meg, hogy lehet jó képességű, de nem sokat ér, ha közben hajlandó lemenni kutyába.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 2 éve
zinedine5
Amikor úgy a 2010-es évek közepén-végén szerintem végképp realizálta, hogy a MSZP-s karrier teljes bukta.
Kampman
"Holnapután délelőtt 12 órakor, a szobordöntésből kifolyólag, az új kormány elsö koncepciós ügyében, garázdaság gyanusítottjaként be kell sétálnom az 1. kerületi kapitányságra. Na, ki a 2Pac e hazában? Még szerencse, hogy nem Észak-Koreában vagyunk...Egyellöre. What a free country."

zinedine5
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda
Ez két éve volt:
A miniszterelnök nagyon jól lát a pályán. Minden igényt felmér, tudja, kinek mi kell, és azt megadja neki. Nagyvonalakban. Ráadásul van egy olyan csibészes észjárása, amivel már európai szinten, a nagykutyák között is jól működik. Egy utolsó mohikán.
 telex.hu/szorakozas/2021/01/15/dopeman-orban-orrhosszal-jobb-mint-a-kihivio
több mint 2 éve
😀😀😀

Tony Adams

petey

5 percet bírtam.
Toca
Tehát nekünk "körmünkszakadtáig" ragaszkodnunk kell a nemzetünkhöz, de az ukránok ne csinálják ezt, mert akkor kutyakonzervet ehetünk. Okay.

A fidesznek ez a relativizálás a fegyvere minden olyan kérdésben ahol nincs igazuk. "ok, az oroszok rosszak, de az ukránok is ezt meg azt csinálták" "mindegy ki kezdte"

zinedine5
Erről a Czutorról, Ábrahámról meg Lukácsról mit kell tudni, mert sose hallottam a nevüket.
Jegyzik őket valahol?
Lúdas Solymi
Czutor zenész lenne, asszem a Nyersben kezdte, a Belmondoban folytatta. De lehet, hogy keverem valakivel.
slowmotion
Czutor csak a meghívóban szerepelt, de végül nem volt ott a Kossuth téri rendezvényen. Ha nem valami váratlan dolog miatt hiányzott, hanem tudatosan maradt távol, akkor jól tette.
több mint 2 éve
😀😀😀

Tony Adams

petey

5 percet bírtam.
Toca
Tehát nekünk "körmünkszakadtáig" ragaszkodnunk kell a nemzetünkhöz, de az ukránok ne csinálják ezt, mert akkor kutyakonzervet ehetünk. Okay.

A fidesznek ez a relativizálás a fegyvere minden olyan kérdésben ahol nincs igazuk. "ok, az oroszok rosszak, de az ukránok is ezt meg azt csinálták" "mindegy ki kezdte"

zinedine5
Erről a Czutorról, Ábrahámról meg Lukácsról mit kell tudni, mert sose hallottam a nevüket.
Jegyzik őket valahol?
Lúdas Solymi
Czutor zenész lenne, asszem a Nyersben kezdte, a Belmondoban folytatta. De lehet, hogy keverem valakivel.
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 033 — The Mathematician
zinedine5
Kampman

zinedine5
nagylaza, főpohárnok

Szerkesztette: Negritis, a vajda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
zinedine5
Kampman

zinedine5
több mint 2 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 278 — Ajmo Vatreni
zinedine5
Kampman

több mint 2 éve
zinedine5
Kampman
Emlékszik még valaki? Külön szeretném felhívni a figyelmet a szépen kidolgozott O1G-grafikára.
 www.youtube.com/watch?v=RTZJmaJO4GQ
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 028
zinedine5

több mint 2 éve
csipkelli 4 010
Dopeman évek óta hasznos idióta. "Vitaműsorokban" szokott megjelenni a másik oldalon, hogy aztán a fideszesekkel együtt megállapítsák, Viktor alavjú, buzi ellenzék.
több mint 2 éve
😀😀😀

Tony Adams

petey

5 percet bírtam.
Toca

zinedine5
Istenkém, ő is változik, egyébként sem szabad az elvekhez ragaszkodni:
 www.youtube.com/watch?v=wSAbtVaJ9Mc
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 410
 www.portfolio.hu/gazdasag/20230225/a-hotelek-utan-az-ettermekben-is-jon-a-teljes-megfigyelorendszer-598050

Gyeek & Co biztos örül...
warr_b
Szemlyit kernek itt is majd minden evesnel🤣?
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 925 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 www.portfolio.hu/gazdasag/20230225/a-hotelek-utan-az-ettermekben-is-jon-a-teljes-megfigyelorendszer-598050

Gyeek & Co biztos örül...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 882
😀😀😀

Tony Adams

petey

5 percet bírtam.
Toca

zinedine5
Jegyzik őket valahol?
több mint 2 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 278 — Ajmo Vatreni
😀😀😀

Tony Adams

petey

5 percet bírtam.
Toca