NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
182
35
Politika
444.hu/2022/04/13/macron-a-bekiabalonak-megteheted-ez-a-kulonbseg-hogy-franciaorszagban-elsz-es-nem-pedig-magyarorszagon?fbclid=IwAR1QBPN-yjR1v39GCzittH8SIf5nfmfAN1lIaO-vnaen1H6bfJK-kELj8IYOrbán Viktor beavatkozik a francia elnökválasztásba!!!
asszép
engem átbaszott a gólya, ez a majmok bolygója
eaglesmcnabb
Mr. Szijjarto remélem megteszi azt amit meg kell.
Amikor finnül beszél... Egyébként a csinos külső mögött azért keménynek kell lenni egy ilyen sok párti koalíció élén. Majdnem ment az itthoni ellenzéknek is....Imádom a finn akcentusttedd mellé Orbán "angolját"“Everything changed when Russia invaded Ukraine.”
— Visegrád 24 (@visegrad24) April 13, 2022
Finland’s prime minister says a decision on whether to join Nato will happen “within weeks”, echoing her Swedish counterpart who also said membership was being considered in Sweden in the near future.pic.twitter.com/ATJvPJdUOg
Gyurmának (is).
Vrij6
bézikli élien sztrítfájter.
Amadeus
Negritis
Hát ez egyszerre érdekes és szörnyű 😁Jó, de melyik a Szijjártó?
twitter.com/Zotowitch/status/1514183250515828736?t=bhUCSrLv-JvEIL3JKsWEJA&s=19
FLZOLI
Nyilván kicsit túloztam de nem hallottam hogy az fk kapott volna egy jó nagy büntetést. És azóta se kaptunk magyarázatot se tőlük se itt hogy mégis ezt hogy merték. Amellett hogy suttyó g@ci mindenki aki azt hitte hogy a felhasználók helyett erről dönthet, még szabálysértés is volt.Mi? 😀 A GDPR megsértése hol bűncselekmény? És hol mondtam ilyet?Mesélj még. Akkor a teljes fuzovel kifelé csapat börtönben van mert anno a bowlos egyesülésnél beleegyezés nélkül emelték az itteni felhasználókat jelszóval együtt a saját oldalukra?A kettő nem ugyanaz, és egyébként itthon az egyik legszigorúbb a GDPR. Hogy rohadjanak meg.de legalább kaptam emailt viktor urunktól hogy köszöni hogy voltam szavaznigdpr, egy olyan országban, ahol szárnyal a pegazus?
úgy hogy már 3x írtam nekik hogy nem kérek a kurva emailekből
gdpr meg a lapátok kaszát
Negritis
😂
Amadeus
Gyurma Pappa
samu09
Sorolhatnám, miket mondtak az elmúlt években. Az észteknél ugyanaz az audit 4 órát vett igénybe, ami itthon 30 napig tartott, és komolyan ellenőriztek, nem köziges mókázás volt. De a PISP licencünket sem véletlenül Litvániában csináljuk...
Gyurma Pappa
Akkor jött be.volt már akkor GDPR?Mesélj még. Akkor a teljes fuzovel kifelé csapat börtönben van mert anno a bowlos egyesülésnél beleegyezés nélkül emelték az itteni felhasználókat jelszóval együtt a saját oldalukra?A kettő nem ugyanaz, és egyébként itthon az egyik legszigorúbb a GDPR. Hogy rohadjanak meg.de legalább kaptam emailt viktor urunktól hogy köszöni hogy voltam szavaznigdpr, egy olyan országban, ahol szárnyal a pegazus?
Negritis
😂
Amadeus
Gyurma Pappa
samu09
slowmotion
asszép
engem átbaszott a gólya, ez a majmok bolygója
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
twitter.com/Zotowitch/status/1514183250515828736?t=bhUCSrLv-JvEIL3JKsWEJA&s=19
Imádom a finn akcentusttedd mellé Orbán "angolját"“Everything changed when Russia invaded Ukraine.”
Finland’s prime minister says a decision on whether to join Nato will happen “within weeks”, echoing her Swedish counterpart who also said membership was being considered in Sweden in the near future.pic.twitter.com/ATJvPJdUOg
Gyurmának (is).
Vrij6
Amadeus
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Nyilván nem árt ha egy újságíró önazonos, de azért ebben egy kicsivel megengedőbb vagyok. A világ is változik és az erre adott válaszok is különböznek a régiektől. Ha magamból indulok ki, a 20-as éveim elején inkább voltam liberális mint baloldali, de ugyan az a liberális szemlélet ma már néha szinte konzervatívnak tűnik míg a nagytőke annyira szabadjára lett engedve, hogy az ember szükségszerűen balra tolódik. Persze más ha az ember az aktuális a hatalomnak fekszik alá. Főleg ha a médiában dolgozik.Bencsik Gábor anno a MÚOSZ elnökeként szoclib vonalat vitt. Sokáig fasírtban volt a tesóval, aztán átevezett a jobboldalra. Ettől még tényleg nem vált szélsőséges vadbarommá.hirado.hu/belfold/cikk/2022/04/12/bencsiket-utolerte-a-baloldali-hiszteria#Na mondjuk ez elképesztő. A kövér M1-es csávó eltávozott, Bencsik finoman odaszólt, tegnap már azt hittem most tényleg jön a konszolidáció. Most meg erre jövök haza. Baráti tűz minden irányból. Már csak egy Demokrata publicisztika hiányzik.
😀
Amadeus
Amúgy Bencsik Gábor tényleg normális arc. Amikor volt egy olyan elképzelésem, hogy valaminek csak a kritikáját fogyasztva nem lehet megismerni az adott dolgot, és elkezdtem fogyasztani kormánypárti médiatartalmakat, ő volt az az arc akit tényleg érdemes volt meghallgatni és el tudott gondolkodtatni. Az a vicc, hogy mindig OV alá beszélt, nem fogalmazott meg éles kritikát. Szimplán csak egy kulturált, jobb oldali újságíró. Egészen elképesztő volt a kontraszt mikor a tesójával egyszerre szerepeltek a sajtóklubban. Kár érte. Ő szerintem nem az a típus, aki egy esetleges kirekesztés után átmenne a Magyar Hanghoz, jobb oldalról szurkálni a Fideszt, pedig a legérvényesebb kormánykritikák mindig jobbról a Dévényik, Balogh Gáborok, Szerető Szabolcsok, György Zsomborok felől jöttek.
andree
Szerető Szabolcs SZDSZ-esből lett OV-rajongó, majd olyan kiábrándult fideszes, mint a másik három. (Igaz, György Zsombor pályaívét kevéssé ismerem. A felsoroltak közül számomra ő tűnik a leginkább hiteles fazonnak.)
nagylaza
Pedig ha valami akkor a rakpartokon pöfékelő csotrogányok látványánál és bűzénél kevés turista és lakos károsító jelenség van
kis ország vagyunk, csak egy csőcselékre fussaHuth Gergely radikális zöld természetvédőként kezdte. Stefka Pista a kommunista rendszer belügyminisztériumában, Bencsik András 56-os ellenforradalomról, valamint a magyar-szovjet megbonthatatlanBencsik Gábor anno a MÚOSZ elnökeként szoclib vonalat vitt. Sokáig fasírtban volt a tesóval, aztán átevezett a jobboldalra. Ettől még tényleg nem vált szélsőséges vadbarommá.hirado.hu/belfold/cikk/2022/04/12/bencsiket-utolerte-a-baloldali-hiszteria#Na mondjuk ez elképesztő. A kövér M1-es csávó eltávozott, Bencsik finoman odaszólt, tegnap már azt hittem most tényleg jön a konszolidáció. Most meg erre jövök haza. Baráti tűz minden irányból. Már csak egy Demokrata publicisztika hiányzik.
😀
Amadeus
Amúgy Bencsik Gábor tényleg normális arc. Amikor volt egy olyan elképzelésem, hogy valaminek csak a kritikáját fogyasztva nem lehet megismerni az adott dolgot, és elkezdtem fogyasztani kormánypárti médiatartalmakat, ő volt az az arc akit tényleg érdemes volt meghallgatni és el tudott gondolkodtatni. Az a vicc, hogy mindig OV alá beszélt, nem fogalmazott meg éles kritikát. Szimplán csak egy kulturált, jobb oldali újságíró. Egészen elképesztő volt a kontraszt mikor a tesójával egyszerre szerepeltek a sajtóklubban. Kár érte. Ő szerintem nem az a típus, aki egy esetleges kirekesztés után átmenne a Magyar Hanghoz, jobb oldalról szurkálni a Fideszt, pedig a legérvényesebb kormánykritikák mindig jobbról a Dévényik, Balogh Gáborok, Szerető Szabolcsok, György Zsomborok felől jöttek.
andree
Szerető Szabolcs SZDSZ-esből lett OV-rajongó, majd olyan kiábrándult fideszes, mint a másik három. (Igaz, György Zsombor pályaívét kevéssé ismerem. A felsoroltak közül számomra ő tűnik a leginkább hiteles fazonnak.)
nagylazakonzervrőlbarátságról értekezett. Gajdics állítólag az IG-ban pallérozódott, Bayer meg a népszabinál dolgozva küldte el Simicskát a picsába annak idején.
És ezek csak a publikus arcok publikus előtörténetei.
Amadeus
Huth Gergely radikális zöld természetvédőként kezdte. Stefka Pista a kommunista rendszer belügyminisztériumában, Bencsik András 56-os ellenforradalomról, valamint a magyar-szovjet megbonthatatlanBencsik Gábor anno a MÚOSZ elnökeként szoclib vonalat vitt. Sokáig fasírtban volt a tesóval, aztán átevezett a jobboldalra. Ettől még tényleg nem vált szélsőséges vadbarommá.hirado.hu/belfold/cikk/2022/04/12/bencsiket-utolerte-a-baloldali-hiszteria#Na mondjuk ez elképesztő. A kövér M1-es csávó eltávozott, Bencsik finoman odaszólt, tegnap már azt hittem most tényleg jön a konszolidáció. Most meg erre jövök haza. Baráti tűz minden irányból. Már csak egy Demokrata publicisztika hiányzik.
😀
Amadeus
andree
nagylaza
És ezek csak a publikus arcok publikus előtörténetei.
criminal lawyer or criminal lawyer?
Bencsik Gábor anno a MÚOSZ elnökeként szoclib vonalat vitt. Sokáig fasírtban volt a tesóval, aztán átevezett a jobboldalra. Ettől még tényleg nem vált szélsőséges vadbarommá.hirado.hu/belfold/cikk/2022/04/12/bencsiket-utolerte-a-baloldali-hiszteria#Na mondjuk ez elképesztő. A kövér M1-es csávó eltávozott, Bencsik finoman odaszólt, tegnap már azt hittem most tényleg jön a konszolidáció. Most meg erre jövök haza. Baráti tűz minden irányból. Már csak egy Demokrata publicisztika hiányzik.
😀
Amadeus
andree
hirado.hu/belfold/cikk/2022/04/12/bencsiket-utolerte-a-baloldali-hiszteria#Na mondjuk ez elképesztő. A kövér M1-es csávó eltávozott, Bencsik finoman odaszólt, tegnap már azt hittem most tényleg jön a konszolidáció. Most meg erre jövök haza. Baráti tűz minden irányból. Már csak egy Demokrata publicisztika hiányzik.
😀
Amadeus
tedd mellé Orbán "angolját"“Everything changed when Russia invaded Ukraine.”
Gyurmának (is).
Vrij6
criminal lawyer or criminal lawyer?
“Everything changed when Russia invaded Ukraine.”
Gyurmának (is).
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
Neeeeeeeee.Bár teljesen off, de a NAIH nagyon keményen betartatja a GDPR-t, teljesen életellenes esetekben is bírságol a szabályok megszegése mellett.Kedvencem: ha anonimizálunk egy ügyfelet, akkor kell készítenünk egy képernyőképet előtte-utána. Hogy lehessen bizonyítani, hogy tényleg őt anonimizáltuk. Nem viccelek.
Jughead
Gyurma Pappa
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
volt már akkor GDPR?Mesélj még. Akkor a teljes fuzovel kifelé csapat börtönben van mert anno a bowlos egyesülésnél beleegyezés nélkül emelték az itteni felhasználókat jelszóval együtt a saját oldalukra?A kettő nem ugyanaz, és egyébként itthon az egyik legszigorúbb a GDPR. Hogy rohadjanak meg.de legalább kaptam emailt viktor urunktól hogy köszöni hogy voltam szavaznigdpr, egy olyan országban, ahol szárnyal a pegazus?
Negritis
😂
Amadeus
Gyurma Pappa
samu09
Kissé off itt, de ha már politika miatt vesztünk össze, hát beírom ideEz is Soros és Gyurcsány műve, na meg Brüsszelé.
Mostanában sokat emlegetett nagy fideszes faterom a héten a saját bőrén tapasztalja meg, hogy milyen is a csodálatos magyar eü: a covid és számos egyéb ok miatt lassan egy éve tolják húgykő+prosztata+ sérv műtétjét, Pápa után előbb Győrött majd a Honvédban probálkozott, végül Szombathely fogadta, ahova elvonatozott. Kedd délelőttre volt kiírva a sikeres hétfői vizit után, utóbbi meg is történt, csak hát műtét azóta sincs, valahogy mindig pont beesik elé egy, aztán még egy, aztán egy újabb fontosabb eset. Most csütörtök az új mondás, és az operáció maga még nem is volt...
Folyt. köv.
r.baggio
Ha engednék OV-nak, hogy tegye amit akar, akkor itt Kánaán lenne.
Bár teljesen off, de a NAIH nagyon keményen betartatja a GDPR-t, teljesen életellenes esetekben is bírságol a szabályok megszegése mellett.Kedvencem: ha anonimizálunk egy ügyfelet, akkor kell készítenünk egy képernyőképet előtte-utána. Hogy lehessen bizonyítani, hogy tényleg őt anonimizáltuk. Nem viccelek.
Jughead
Mi? 😀 A GDPR megsértése hol bűncselekmény? És hol mondtam ilyet?Mesélj még. Akkor a teljes fuzovel kifelé csapat börtönben van mert anno a bowlos egyesülésnél beleegyezés nélkül emelték az itteni felhasználókat jelszóval együtt a saját oldalukra?A kettő nem ugyanaz, és egyébként itthon az egyik legszigorúbb a GDPR. Hogy rohadjanak meg.de legalább kaptam emailt viktor urunktól hogy köszöni hogy voltam szavaznigdpr, egy olyan országban, ahol szárnyal a pegazus?
Negritis
😂
Amadeus
Gyurma Pappa
samu09
Sorolhatnám, miket mondtak az elmúlt években. Az észteknél ugyanaz az audit 4 órát vett igénybe, ami itthon 30 napig tartott, és komolyan ellenőriztek, nem köziges mókázás volt. De a PISP licencünket sem véletlenül Litvániában csináljuk...
Ugyanazt, amit feleségem szintén vérfideszes nagyfaterja, aki a kórházban fekve kapta el a covidot (mondjuk legyűrte azt is az öreg):Kissé off itt, de ha már politika miatt vesztünk össze, hát beírom ideés mit mond erre fater?
Mostanában sokat emlegetett nagy fideszes faterom a héten a saját bőrén tapasztalja meg, hogy milyen is a csodálatos magyar eü: a covid és számos egyéb ok miatt lassan egy éve tolják húgykő+prosztata+ sérv műtétjét, Pápa után előbb Győrött majd a Honvédban probálkozott, végül Szombathely fogadta, ahova elvonatozott. Kedd délelőttre volt kiírva a sikeres hétfői vizit után, utóbbi meg is történt, csak hát műtét azóta sincs, valahogy mindig pont beesik elé egy, aztán még egy, aztán egy újabb fontosabb eset. Most csütörtök az új mondás, és az operáció maga még nem is volt...
Folyt. köv.
r.baggio
Amadeus
"Ez van, ha meg halni hát meg kell halni."
A sajtóklubban vagy az m1 híradóban ilyen összefüggésekről nem beszélnek, hát nem is fognak maguktól összerakni ilyen konteókat.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Mesélj még. Akkor a teljes fuzovel kifelé csapat börtönben van mert anno a bowlos egyesülésnél beleegyezés nélkül emelték az itteni felhasználókat jelszóval együtt a saját oldalukra?A kettő nem ugyanaz, és egyébként itthon az egyik legszigorúbb a GDPR. Hogy rohadjanak meg.de legalább kaptam emailt viktor urunktól hogy köszöni hogy voltam szavaznigdpr, egy olyan országban, ahol szárnyal a pegazus?
Negritis
😂
Amadeus
Gyurma Pappa
Kissé off itt, de ha már politika miatt vesztünk össze, hát beírom ideAkkor ez emútt 8 év? Mármint 2010 előtti emútt 8 év persze.
Folyt. köv.
r.baggio
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv