Politika
47 feliratkozó
több mint 2 éve
Persze, mert alapvetoen rossz a felfogas.És a Váci utcában sem lenne akkora tömegnyomor
Minden lezarasnal azt keresik az emberek, hogy milyen alternativ utvonalon tudnak menni kocsival. Ahelyett, hogy azt neznek milyen mas eszkozzel lehetne ugyanott kozlekedni.
Ki kell szallitani az embereket az autobol a varosban. Eloszor mindenki hoborogne, de sztem egy ket ev alatt beallna a dolog es kapnank egy sokkal elhetobb varost. Budan is most mar megy vegig a villamos a felso rakparton, minden megoldhato.
Eleg abba belegondolni mennyivel faszabb dolog setalgatni a vaci utcaban, a vorosmarty teren, mint gyalogolni a koruton az autok mellett.
Arrol nem beszelve, hogy az atlagember egeszsegi allapotanak mekkora loketet adna a tisztabb levego, illetve az, hogy tobb mozgasra van kenyszeritve.
gabokocka
több mint 2 éve
Tarsi
1 267
Pont ez a lényeg, akkor szépen ki kell szállni az autóból.Szerintem nem. Budán laktam 2008-tól tavalyig, és ott is dolgoztam 21 éven keresztül, asszony munkahelye most is ott van. Napi szinten jártam arra. Láttam elégszer, mennyire kicsinálja a komplett budai oldalt egy lezárás, útépítés, baleset. Nincs semmiféle menekülőút, nem tudsz kerülni, annyira behatárolja a Duna meg a hegyek.az a baj hogy, de meg tudod csinálni és kb 2-3 hét után beállna a közlekedés normálisanTudom, én Gabo soraira reagáltam, ő írta hogy mindkét oldalon simán megcsinálná 🙂Eleve csak Pestről van szó, és anno még egy Szent István tér - Bálna vonalat is belengettek....Budai oldalon szerintem nem tudod megcsinálni... egy óra alatt megdöglene egész Buda közlekedése.Én a petofi hidtol a margit hidig csont nelkul megcsinalnam mindket oldalon.telex.hu/belfold/2022/04/13/automentes-lesz-a-pesti-also-rakpart-belvarosi-szakaszaVégre egy tökös lépés Geritől. Rövidtávon rommá basztatják majd a dugók miatt? Naná. De már középtávon is mindenki örülni fog neki és ez klasszikusan olyan intézkedés, amit egyetlen főpolgi se fog visszacsinálni - mert jó. Talán ilyesmivel kéne inkább foglalkoznia - értsd. városvezetés - mint bármi mással, amivel szokott.
warr_b
MC12
Egy kibaszott vicc ami a belvarosban van autos kozlekedes cimen. Nagykoruton belulrol basznal ki a kocsikat mint a huzat.
Nyilvan erre nem most fog sor kerulni, de amig ez nem valosul meg marad a pofekeles, buz, kosz, dugoka setaloutcak, kavezok, teraszok helyett.
gabokocka
warr_b
Nyilván csak sok-sok év alatt fokozatosan bevezetve, de az irány jó lenne.
FLZOLI
warr_b
íme egy kis tudományos magyarázat hogy az amerikai építsünk még 6 autópályát megoldás miért nem működik és miért lehet jó az ha 1-1 kritikus vonalat kivszel
youtu.be/cALezV_Fwi0
Negritis
warr_b
több mint 2 éve
Persze, mert alapvetoen rossz a felfogas.Minden lezarasnal azt keresik az emberek, hogy milyen alternativ utvonalon tudnak menni kocsival. Ahelyett, hogy azt neznek milyen mas eszkozzel lehetne ugyanott kozlekedni.
Ki kell szallitani az embereket az autobol a varosban. Eloszor mindenki hoborogne, de sztem egy ket ev alatt beallna a dolog es kapnank egy sokkal elhetobb varost. Budan is most mar megy vegig a villamos a felso rakparton, minden megoldhato.
Eleg abba belegondolni mennyivel faszabb dolog setalgatni a vaci utcaban, a vorosmarty teren, mint gyalogolni a koruton az autok mellett.
Arrol nem beszelve, hogy az atlagember egeszsegi allapotanak mekkora loketet adna a tisztabb levego, illetve az, hogy tobb mozgasra van kenyszeritve.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
A körútról nem tudod kidobni a kocsikat (belátható ideig legalábbis nem), de azt el tudod érni, hogy az, akinek nem muszáj arra mennie, keressen másik útvonalat, vagy pedig tegye fel a sejhaját a 4-6-osra, ill. a metróra. Ehhez persze az is kellene, hogy végre befejezzék a 3-as metró felújítását. Hány éve is csinálják már? Ennyi idő alatt jobb helyeken új metróvonalak épülnek.Az faszság volt. Dobd ki az autókat - mint a rakpartról - vagy ne, de ilyen kamu félmegoldásokat, minthogy egy sávot biciklissé teszünk és akkor lesz sok bicikli út és egy amúgy is közlekedhetetlen úton még nagyobb káoszt csinálsz.... Látszatpolitizálás. Nem túl sokszor, de mentem arra télen - egy darab biciklis nem volt (nyilván) vagy 10 percenként 1. Cserébe mindig rohadt nagy dugó.A nagykörúti biciklisáv is tökös (az autósok körében népszerűtlen) intézkedés volt. Én azzal is egyetértek, meg ezzel is.telex.hu/belfold/2022/04/13/automentes-lesz-a-pesti-also-rakpart-belvarosi-szakaszaVégre egy tökös lépés Geritől. Rövidtávon rommá basztatják majd a dugók miatt? Naná. De már középtávon is mindenki örülni fog neki és ez klasszikusan olyan intézkedés, amit egyetlen főpolgi se fog visszacsinálni - mert jó. Talán ilyesmivel kéne inkább foglalkoznia - értsd. városvezetés - mint bármi mással, amivel szokott.
warr_b
MC12
nagylaza
A rakpart tökös.
MC12
A Városligetből is majd csak akkor tudják/akarják kitiltani az autókat, ha elkészül az új híd Rákosrendezőnél. Bele se merek gondolni, hogy ez mikor lesz.
több mint 2 éve
Szerintem nem. Budán laktam 2008-tól tavalyig, és ott is dolgoztam 21 éven keresztül, asszony munkahelye most is ott van. Napi szinten jártam arra. Láttam elégszer, mennyire kicsinálja a komplett budai oldalt egy lezárás, útépítés, baleset. Nincs semmiféle menekülőút, nem tudsz kerülni, annyira behatárolja a Duna meg a hegyek.az a baj hogy, de meg tudod csinálni és kb 2-3 hét után beállna a közlekedés normálisanTudom, én Gabo soraira reagáltam, ő írta hogy mindkét oldalon simán megcsinálná 🙂Eleve csak Pestről van szó, és anno még egy Szent István tér - Bálna vonalat is belengettek....Budai oldalon szerintem nem tudod megcsinálni... egy óra alatt megdöglene egész Buda közlekedése.Én a petofi hidtol a margit hidig csont nelkul megcsinalnam mindket oldalon.telex.hu/belfold/2022/04/13/automentes-lesz-a-pesti-also-rakpart-belvarosi-szakaszaVégre egy tökös lépés Geritől. Rövidtávon rommá basztatják majd a dugók miatt? Naná. De már középtávon is mindenki örülni fog neki és ez klasszikusan olyan intézkedés, amit egyetlen főpolgi se fog visszacsinálni - mert jó. Talán ilyesmivel kéne inkább foglalkoznia - értsd. városvezetés - mint bármi mással, amivel szokott.
warr_b
MC12
Egy kibaszott vicc ami a belvarosban van autos kozlekedes cimen. Nagykoruton belulrol basznal ki a kocsikat mint a huzat.
Nyilvan erre nem most fog sor kerulni, de amig ez nem valosul meg marad a pofekeles, buz, kosz, dugoka setaloutcak, kavezok, teraszok helyett.
gabokocka
warr_b
FLZOLI
warr_b
íme egy kis tudományos magyarázat hogy az amerikai építsünk még 6 autópályát megoldás miért nem működik és miért lehet jó az ha 1-1 kritikus vonalat kivszel
youtu.be/cALezV_Fwi0
Negritis
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
az a baj hogy, de meg tudod csinálni és kb 2-3 hét után beállna a közlekedés normálisanTudom, én Gabo soraira reagáltam, ő írta hogy mindkét oldalon simán megcsinálná 🙂Eleve csak Pestről van szó, és anno még egy Szent István tér - Bálna vonalat is belengettek....Budai oldalon szerintem nem tudod megcsinálni... egy óra alatt megdöglene egész Buda közlekedése.Én a petofi hidtol a margit hidig csont nelkul megcsinalnam mindket oldalon.telex.hu/belfold/2022/04/13/automentes-lesz-a-pesti-also-rakpart-belvarosi-szakaszaVégre egy tökös lépés Geritől. Rövidtávon rommá basztatják majd a dugók miatt? Naná. De már középtávon is mindenki örülni fog neki és ez klasszikusan olyan intézkedés, amit egyetlen főpolgi se fog visszacsinálni - mert jó. Talán ilyesmivel kéne inkább foglalkoznia - értsd. városvezetés - mint bármi mással, amivel szokott.
warr_b
MC12
gabokocka
warr_b
FLZOLI
warr_b
youtu.be/cALezV_Fwi0
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Tudom, én Gabo soraira reagáltam, ő írta hogy mindkét oldalon simán megcsinálná 🙂Eleve csak Pestről van szó, és anno még egy Szent István tér - Bálna vonalat is belengettek....Budai oldalon szerintem nem tudod megcsinálni... egy óra alatt megdöglene egész Buda közlekedése.Én a petofi hidtol a margit hidig csont nelkul megcsinalnam mindket oldalon.telex.hu/belfold/2022/04/13/automentes-lesz-a-pesti-also-rakpart-belvarosi-szakaszaVégre egy tökös lépés Geritől. Rövidtávon rommá basztatják majd a dugók miatt? Naná. De már középtávon is mindenki örülni fog neki és ez klasszikusan olyan intézkedés, amit egyetlen főpolgi se fog visszacsinálni - mert jó. Talán ilyesmivel kéne inkább foglalkoznia - értsd. városvezetés - mint bármi mással, amivel szokott.
warr_b
MC12
gabokocka
warr_b
FLZOLI
több mint 2 éve
Eleve csak Pestről van szó, és anno még egy Szent István tér - Bálna vonalat is belengettek....Budai oldalon szerintem nem tudod megcsinálni... egy óra alatt megdöglene egész Buda közlekedése.Én a petofi hidtol a margit hidig csont nelkul megcsinalnam mindket oldalon.telex.hu/belfold/2022/04/13/automentes-lesz-a-pesti-also-rakpart-belvarosi-szakaszaVégre egy tökös lépés Geritől. Rövidtávon rommá basztatják majd a dugók miatt? Naná. De már középtávon is mindenki örülni fog neki és ez klasszikusan olyan intézkedés, amit egyetlen főpolgi se fog visszacsinálni - mert jó. Talán ilyesmivel kéne inkább foglalkoznia - értsd. városvezetés - mint bármi mással, amivel szokott.
warr_b
MC12
gabokocka
warr_b
Elég lenne minden nem helyi lakostól behajtási díjat vonogatni és pénz is lenne ezekre. Vicc, hogy egyik oldal se meri a dugódíjat bevezetni politikai okokból...
Szerkesztette: FLZOLI
több mint 2 éve
Budai oldalon szerintem nem tudod megcsinálni... egy óra alatt megdöglene egész Buda közlekedése.Én a petofi hidtol a margit hidig csont nelkul megcsinalnam mindket oldalon.telex.hu/belfold/2022/04/13/automentes-lesz-a-pesti-also-rakpart-belvarosi-szakaszaVégre egy tökös lépés Geritől. Rövidtávon rommá basztatják majd a dugók miatt? Naná. De már középtávon is mindenki örülni fog neki és ez klasszikusan olyan intézkedés, amit egyetlen főpolgi se fog visszacsinálni - mert jó. Talán ilyesmivel kéne inkább foglalkoznia - értsd. városvezetés - mint bármi mással, amivel szokott.
warr_b
MC12
gabokocka
több mint 2 éve
MC12
6 500
Az faszság volt. Dobd ki az autókat - mint a rakpartról - vagy ne, de ilyen kamu félmegoldásokat, minthogy egy sávot biciklissé teszünk és akkor lesz sok bicikli út és egy amúgy is közlekedhetetlen úton még nagyobb káoszt csinálsz.... Látszatpolitizálás. Nem túl sokszor, de mentem arra télen - egy darab biciklis nem volt (nyilván) vagy 10 percenként 1. Cserébe mindig rohadt nagy dugó.A nagykörúti biciklisáv is tökös (az autósok körében népszerűtlen) intézkedés volt. Én azzal is egyetértek, meg ezzel is.telex.hu/belfold/2022/04/13/automentes-lesz-a-pesti-also-rakpart-belvarosi-szakaszaVégre egy tökös lépés Geritől. Rövidtávon rommá basztatják majd a dugók miatt? Naná. De már középtávon is mindenki örülni fog neki és ez klasszikusan olyan intézkedés, amit egyetlen főpolgi se fog visszacsinálni - mert jó. Talán ilyesmivel kéne inkább foglalkoznia - értsd. városvezetés - mint bármi mással, amivel szokott.
warr_b
MC12
nagylaza
A rakpart tökös.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Én a petofi hidtol a margit hidig csont nelkul megcsinalnam mindket oldalon.telex.hu/belfold/2022/04/13/automentes-lesz-a-pesti-also-rakpart-belvarosi-szakaszaVégre egy tökös lépés Geritől. Rövidtávon rommá basztatják majd a dugók miatt? Naná. De már középtávon is mindenki örülni fog neki és ez klasszikusan olyan intézkedés, amit egyetlen főpolgi se fog visszacsinálni - mert jó. Talán ilyesmivel kéne inkább foglalkoznia - értsd. városvezetés - mint bármi mással, amivel szokott.
warr_b
MC12
több mint 2 éve
Sztem az osszes mediterran nep a sajat nyelven beszeli az angolt 😁A jó francia angolt ki ne felejtsük 😊A lengyel, román, cseh, magyar kvartett angoljanal nem lehet sokkal rosszabb 😆nekem ugye napi melóm van finnekkel és tényleg tök jó hallgatni ahogy angolul beszélnekAmikor finnül beszél... Egyébként a csinos külső mögött azért keménynek kell lenni egy ilyen sok párti koalíció élén. Majdnem ment az itthoni ellenzéknek is....Imádom a finn akcentustGyurmának (is).tedd mellé Orbán "angolját"
Vrij6
bézikli élien sztrítfájter.
Amadeus
Negritis
Gyurma Pappa
szemben mondjuk amerikai, ausztrál és persze kínai, indiai kollégákkal 😀
Negritis
De a spanyoloké sem egy oxfordi.
warr_b
somoskovig
több mint 2 éve
Multi környezetben muszáj nekik, nincs benne sok köszönet 😊Igaz, csak egy igazi francia nem hajlandó megszólalni angolul 😆A jó francia angolt ki ne felejtsük 😊A lengyel, román, cseh, magyar kvartett angoljanal nem lehet sokkal rosszabb 😆nekem ugye napi melóm van finnekkel és tényleg tök jó hallgatni ahogy angolul beszélnekAmikor finnül beszél... Egyébként a csinos külső mögött azért keménynek kell lenni egy ilyen sok párti koalíció élén. Majdnem ment az itthoni ellenzéknek is....Imádom a finn akcentustGyurmának (is).tedd mellé Orbán "angolját"
Vrij6
Amadeus
Negritis
Gyurma Pappa
Negritis
warr_b
somoskovig
warr_b
több mint 2 éve
még mindig várom hogy mikortól nem lehet a kis utcákban és/vagy a körúton aktuálisan parkolniA nagykörúti biciklisáv is tökös (az autósok körében népszerűtlen) intézkedés volt. Én azzal is egyetértek, meg ezzel is.telex.hu/belfold/2022/04/13/automentes-lesz-a-pesti-also-rakpart-belvarosi-szakaszaVégre egy tökös lépés Geritől. Rövidtávon rommá basztatják majd a dugók miatt? Naná. De már középtávon is mindenki örülni fog neki és ez klasszikusan olyan intézkedés, amit egyetlen főpolgi se fog visszacsinálni - mert jó. Talán ilyesmivel kéne inkább foglalkoznia - értsd. városvezetés - mint bármi mással, amivel szokott.
warr_b
MC12
nagylaza
de azt már nem merik bejátsztani valszeg
több mint 2 éve
mosmá csak a skodákat kell kitiltani a várbólA nagykörúti biciklisáv is tökös (az autósok körében népszerűtlen) intézkedés volt. Én azzal is egyetértek, meg ezzel is.telex.hu/belfold/2022/04/13/automentes-lesz-a-pesti-also-rakpart-belvarosi-szakaszaVégre egy tökös lépés Geritől. Rövidtávon rommá basztatják majd a dugók miatt? Naná. De már középtávon is mindenki örülni fog neki és ez klasszikusan olyan intézkedés, amit egyetlen főpolgi se fog visszacsinálni - mert jó. Talán ilyesmivel kéne inkább foglalkoznia - értsd. városvezetés - mint bármi mással, amivel szokott.
warr_b
MC12
nagylaza
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
A nagykörúti biciklisáv is tökös (az autósok körében népszerűtlen) intézkedés volt. Én azzal is egyetértek, meg ezzel is.telex.hu/belfold/2022/04/13/automentes-lesz-a-pesti-also-rakpart-belvarosi-szakaszaVégre egy tökös lépés Geritől. Rövidtávon rommá basztatják majd a dugók miatt? Naná. De már középtávon is mindenki örülni fog neki és ez klasszikusan olyan intézkedés, amit egyetlen főpolgi se fog visszacsinálni - mert jó. Talán ilyesmivel kéne inkább foglalkoznia - értsd. városvezetés - mint bármi mással, amivel szokott.
warr_b
MC12
több mint 2 éve
MC12
6 500
telex.hu/belfold/2022/04/13/automentes-lesz-a-pesti-also-rakpart-belvarosi-szakaszaVégre egy tökös lépés Geritől. Rövidtávon rommá basztatják majd a dugók miatt? Naná. De már középtávon is mindenki örülni fog neki és ez klasszikusan olyan intézkedés, amit egyetlen főpolgi se fog visszacsinálni - mert jó. Talán ilyesmivel kéne inkább foglalkoznia - értsd. városvezetés - mint bármi mással, amivel szokott.
warr_b
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
telex.hu/belfold/2022/04/13/automentes-lesz-a-pesti-also-rakpart-belvarosi-szakasza
több mint 2 éve
Igaz, csak egy igazi francia nem hajlandó megszólalni angolul 😆A jó francia angolt ki ne felejtsük 😊A lengyel, román, cseh, magyar kvartett angoljanal nem lehet sokkal rosszabb 😆nekem ugye napi melóm van finnekkel és tényleg tök jó hallgatni ahogy angolul beszélnekAmikor finnül beszél... Egyébként a csinos külső mögött azért keménynek kell lenni egy ilyen sok párti koalíció élén. Majdnem ment az itthoni ellenzéknek is....Imádom a finn akcentustGyurmának (is).tedd mellé Orbán "angolját"
Vrij6
Amadeus
Negritis
Gyurma Pappa
Negritis
warr_b
somoskovig
több mint 2 éve
Hát figy, a kérdés egyszerű: tett valaki bejelentést? Ha nem, maguktól nem találják ki. Gyanús ha tett volna valaki, akkor nem ennyire egyszerű.Nyilván kicsit túloztam de nem hallottam hogy az fk kapott volna egy jó nagy büntetést. És azóta se kaptunk magyarázatot se tőlük se itt hogy mégis ezt hogy merték. Amellett hogy suttyó g@ci mindenki aki azt hitte hogy a felhasználók helyett erről dönthet, még szabálysértés is volt.Mi? 😀 A GDPR megsértése hol bűncselekmény? És hol mondtam ilyet?Mesélj még. Akkor a teljes fuzovel kifelé csapat börtönben van mert anno a bowlos egyesülésnél beleegyezés nélkül emelték az itteni felhasználókat jelszóval együtt a saját oldalukra?A kettő nem ugyanaz, és egyébként itthon az egyik legszigorúbb a GDPR. Hogy rohadjanak meg.de legalább kaptam emailt viktor urunktól hogy köszöni hogy voltam szavaznigdpr, egy olyan országban, ahol szárnyal a pegazus?
úgy hogy már 3x írtam nekik hogy nem kérek a kurva emailekből
gdpr meg a lapátok kaszát
Negritis
😂
Amadeus
Gyurma Pappa
samu09
Sorolhatnám, miket mondtak az elmúlt években. Az észteknél ugyanaz az audit 4 órát vett igénybe, ami itthon 30 napig tartott, és komolyan ellenőriztek, nem köziges mókázás volt. De a PISP licencünket sem véletlenül Litvániában csináljuk...
Gyurma Pappa
samu09
Én december 2-től január 24-ig 170 szerződést ruháztam át a két cégem között, kötöttem 240 újat 01.01-gyel, és mire minden papírmunka megvolt végem volt. És ezek céges szerződések (nyilván érintettek voltak magánszemély adatok is). Jó nagy szopás volt. Nem is jó kedvemben csináltam.
Előtte a sales gyakornok csinált egy durva adat incidenst. Na az is 3 hét volt rendbe rakni. És van 5 év észt tapasztalatom, ott fele ennyit nem szoptunk.
Szóval ja, megértem a felháborodást.
több mint 2 éve
A jó francia angolt ki ne felejtsük 😊A lengyel, román, cseh, magyar kvartett angoljanal nem lehet sokkal rosszabb 😆nekem ugye napi melóm van finnekkel és tényleg tök jó hallgatni ahogy angolul beszélnekAmikor finnül beszél... Egyébként a csinos külső mögött azért keménynek kell lenni egy ilyen sok párti koalíció élén. Majdnem ment az itthoni ellenzéknek is....Imádom a finn akcentustGyurmának (is).tedd mellé Orbán "angolját"
Vrij6
Amadeus
Negritis
Gyurma Pappa
Negritis
warr_b
több mint 2 éve
A lengyel, román, cseh, magyar kvartett angoljanal nem lehet sokkal rosszabb 😆nekem ugye napi melóm van finnekkel és tényleg tök jó hallgatni ahogy angolul beszélnekAmikor finnül beszél... Egyébként a csinos külső mögött azért keménynek kell lenni egy ilyen sok párti koalíció élén. Majdnem ment az itthoni ellenzéknek is....Imádom a finn akcentustGyurmának (is).tedd mellé Orbán "angolját"
Vrij6
Amadeus
Negritis
Gyurma Pappa
Negritis
több mint 2 éve
nekem ugye napi melóm van finnekkel és tényleg tök jó hallgatni ahogy angolul beszélnekAmikor finnül beszél... Egyébként a csinos külső mögött azért keménynek kell lenni egy ilyen sok párti koalíció élén. Majdnem ment az itthoni ellenzéknek is....Imádom a finn akcentustGyurmának (is).tedd mellé Orbán "angolját"
Vrij6
Amadeus
Negritis
Gyurma Pappa
több mint 2 éve
444.hu/2022/04/13/macron-a-bekiabalonak-megteheted-ez-a-kulonbseg-hogy-franciaorszagban-elsz-es-nem-pedig-magyarorszagon?fbclid=IwAR1QBPN-yjR1v39GCzittH8SIf5nfmfAN1lIaO-vnaen1H6bfJK-kELj8IYOrbán Viktor beavatkozik a francia elnökválasztásba!!!
asszép
engem átbaszott a gólya, ez a majmok bolygója
eaglesmcnabb
Mr. Szijjarto remélem megteszi azt amit meg kell.
több mint 2 éve
Amikor finnül beszél... Egyébként a csinos külső mögött azért keménynek kell lenni egy ilyen sok párti koalíció élén. Majdnem ment az itthoni ellenzéknek is....Imádom a finn akcentusttedd mellé Orbán "angolját"“Everything changed when Russia invaded Ukraine.”
— Visegrád 24 (@visegrad24) April 13, 2022
Finland’s prime minister says a decision on whether to join Nato will happen “within weeks”, echoing her Swedish counterpart who also said membership was being considered in Sweden in the near future.pic.twitter.com/ATJvPJdUOg
Gyurmának (is).
Vrij6
Amadeus
Negritis