Politika
65 feliratkozó
több mint 2 éve
Marci tényleg komoly kompromisszumokat kellett kössön, hogy egy DK vagy egy Feri bemenjen hozzá. Ez sajnálatos, mert teljesn nyilvánvaló visszakérdezéseket nem tett meg és kézenfekvő témákat nem hozott fel. (...) Klára egyre profibb. (...) Egyetlen baj van vele, ezen viszont nem fognak tudni soha változtatni - a nőnek nincs politikai értelemben lelke. Jéghideg.Ünnepélyesen jelentem: megnéztem.
MC12
Nekem egy téma hiányzott igazán, mégpedig az, hogy nem esett szó a más pártoktól a DK-hoz csábított politikusokról. Ennek ellenére nem éreztem, hogy GM "komoly kompromisszumokat" kötött volna, kemény kérdéseket is feltett, és sokszor visszakérdezett, amikor nem kapott választ.
Kíváncsi vagyok, szerinted miben nyilvánult meg, hogy Dobrev egyre profibb. Én nem vettem észre fejlődést, nálam a megszokott szintet hozta.
Értem, hogy te jéghidegnek gondolod, de ebből nem következik, hogy a választókra is ilyen hatással van. A csicsergős-csipogós hangja a nagy átlagban eleve keltheti azt a benyomást, hogy a Fidesszel szemben kérlelhetetlen ugyan, amúgy csupa kedvesség és szeretet.
Más kérdés, hogy a beszélgetés kommentelői körében túlnyomó többségben vannak a negatív vélemények.
több mint 2 éve
1. A DK nem ellenzek. A DK a Fidesz babja, sosem lesznek kormanyvalto ero.Ezzel két baj van.
2. Dolgozhatnak rajta barmennyit, Gyurcsany.
3. Karos dolog meghivni oket es legitimalni a letezesuket, mint ellenzeki ero.
Mindenki aki hozzajarul a DK barmilyen modon torteno szerepeltetesehez, az “eleresuk” felnagyitasahoz vagy meghosszabbitasahoz, az a babszinhazat segiti.
undisputedly
1. Az, hogy igazad van. 😊 A DK valóban a NER része, egyik pillére.
2. Ez azt jelenti, hogy a magyar választók kb. kétharmada "NER konform". Elfogadja a NER-féle rendszert.
Ebből következik, hogy lerveni csak úgy lehet a NER-t, ha a kétharmadból egy nagyon vastag szeletet valahogy elcsalunk másra szavazni. A Fidesz-veréshez logikusan a DK táborral érdemes kezdeni, mert őket nem kell rávenni, hogy ne Orbánra szavazzanak. A Fidesz bázis elcsábítása ennél csak nehezebb lesz/lenne.
Szóval csábítsunk. Kivel, és hogyan? 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Vágyni lehet rá. 😊 Nekem is tetszik a norvég életszínvonal, olyant akarok! 😀2026 egyik nagy kérdése, hogy egy ennyire lélektelen, technokrata, de végtelenül profi karakter meg tud-e verni egy populista népvezért. (...) nagyon nehéz ma nem OV-DK meccset látni '26ban.Még csak most fogom megnézni a Dobrev-interjút, de nekem kevés a fantáziám ahhoz, hogy elképzeljek egy DK-győzelmet a Fidesz ellen. Még csak azt se mondhatom, hogy örülnék neki. Olyat nem lehet, hogy bukik a Fidesz és nem nyer a DK?😊
MC12
nagylaza, főpohárnok

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
1. A DK nem ellenzek. A DK a Fidesz babja, sosem lesznek kormanyvalto ero.No, hát a mai Dobrev interjúból pár konzekvencia szerintem levonható.Felesleges is bármilyen elemezgetés. ‘26-ban is ugyanugy fog nyerni a fidesz ahogy eddig. Az ellenzék nem fog megváltozni, nem kockáztatja meg senki hogy esetleg távolabb kerüljenek a húsos fazéktól.
1. Marci tényleg komoly kompromisszumokat kellett kössön, hogy egy DK vagy egy Feri bemenjen hozzá. Ez sajnálatos, mert teljesn nyilvánvaló visszakérdezéseket nem tett meg és kézenfekvő témákat nem hozott fel. Sajnálatos, de érthető, így viszont ez csak egy pár fokkal erősebb ATV-interjú szintje, bár még mindig 1000szer ez mint az.
2. Klára egyre profibb. Látszik a meló a háttérstábnak, van karaktere, nem mozdul ki belőle, nem is tudja Marci kiforgatni belőle - no, nagyon nem is próbálja -, kommunikáció teljesen rendben, éles, fejben ott van, full profi na. Messze, messze tőle mindenki az ellenzék térfelén. Igen Donáth is. Sajnos.
Egyetlen baj van vele, ezen viszont nem fognak tudni soha változtatni - a nőnek nincs politikai értelemben lelke. Jéghideg. Éppen ezért egy dolog nem megy neki és már a kampány alatt is látszott, hogy borzasztóan esetlen az ilyen helyzetekben - ez a "népelés", lemenni a nép közé, inni velük egy kisüstit, váltani pár szót a mindennapokról, hogy érezze a nép - egy vagyok közületek. Na ez DK-nak sose fog menni. Ha van esze a stábnak, akkor a szükséges minimumnál többet nem is engedik a nép közé mert annak csúnya vége lenne.
3. Jó hír, hogy ezzel is meg lehet verni OV-t, Feri ugyan jobb volt "népelésben" mint Klára, fel tudta venni ideig-óráig, a kampány idejéig a szerepet és nem is ugrott le róla, de két kampány között nem láttad alső-rákos füttyösön disznótt vágni. Ráadásul Klára nehezebb helyzetben van, mert egy magas, vékony, sportos, szemüveges politikusnak mindig van természetes választója, csináljon bármit (igen, a nyugdíjas nénik) míg a női politikusoknak idehaza nincs ilyen.
4. Rossz hír, hogy a "népelő" Orbánt még egyszer sem verték meg. 2002 és 2006 egyik tanulsága volt, hogy OV-t belekényszerítették a kampánytanácsadók egy olyan keretbe, ami nem volt vele azonos, nem volt benne komfortos - mindkétszer ki is kapott (nyilván nem csak ezért, de jelentős szerepe volt benne). 2026 egyik nagy kérdése, hogy egy ennyire lélektelen, technokrata, de végtelenül profi karakter meg tud-e verni egy populista népvezért.
5. Merthát a mai alakítása után és egyébként ránézve az ellenzékre (igen rátok nézek Momentum és az egész elbaszott politikai "stratégiátok"), nagyon nehéz ma nem OV-DK meccset látni '26ban.
MC12
Nemes samu09
2. Dolgozhatnak rajta barmennyit, Gyurcsany.
3. Karos dolog meghivni oket es legitimalni a letezesuket, mint ellenzeki ero.
Mindenki aki hozzajarul a DK barmilyen modon torteno szerepeltetesehez, az “eleresuk” felnagyitasahoz vagy meghosszabbitasahoz, az a babszinhazat segiti.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 2 éve
No, hát a mai Dobrev interjúból pár konzekvencia szerintem levonható.Felesleges is bármilyen elemezgetés. ‘26-ban is ugyanugy fog nyerni a fidesz ahogy eddig. Az ellenzék nem fog megváltozni, nem kockáztatja meg senki hogy esetleg távolabb kerüljenek a húsos fazéktól.
1. Marci tényleg komoly kompromisszumokat kellett kössön, hogy egy DK vagy egy Feri bemenjen hozzá. Ez sajnálatos, mert teljesn nyilvánvaló visszakérdezéseket nem tett meg és kézenfekvő témákat nem hozott fel. Sajnálatos, de érthető, így viszont ez csak egy pár fokkal erősebb ATV-interjú szintje, bár még mindig 1000szer ez mint az.
2. Klára egyre profibb. Látszik a meló a háttérstábnak, van karaktere, nem mozdul ki belőle, nem is tudja Marci kiforgatni belőle - no, nagyon nem is próbálja -, kommunikáció teljesen rendben, éles, fejben ott van, full profi na. Messze, messze tőle mindenki az ellenzék térfelén. Igen Donáth is. Sajnos.
Egyetlen baj van vele, ezen viszont nem fognak tudni soha változtatni - a nőnek nincs politikai értelemben lelke. Jéghideg. Éppen ezért egy dolog nem megy neki és már a kampány alatt is látszott, hogy borzasztóan esetlen az ilyen helyzetekben - ez a "népelés", lemenni a nép közé, inni velük egy kisüstit, váltani pár szót a mindennapokról, hogy érezze a nép - egy vagyok közületek. Na ez DK-nak sose fog menni. Ha van esze a stábnak, akkor a szükséges minimumnál többet nem is engedik a nép közé mert annak csúnya vége lenne.
3. Jó hír, hogy ezzel is meg lehet verni OV-t, Feri ugyan jobb volt "népelésben" mint Klára, fel tudta venni ideig-óráig, a kampány idejéig a szerepet és nem is ugrott le róla, de két kampány között nem láttad alső-rákos füttyösön disznótt vágni. Ráadásul Klára nehezebb helyzetben van, mert egy magas, vékony, sportos, szemüveges politikusnak mindig van természetes választója, csináljon bármit (igen, a nyugdíjas nénik) míg a női politikusoknak idehaza nincs ilyen.
4. Rossz hír, hogy a "népelő" Orbánt még egyszer sem verték meg. 2002 és 2006 egyik tanulsága volt, hogy OV-t belekényszerítették a kampánytanácsadók egy olyan keretbe, ami nem volt vele azonos, nem volt benne komfortos - mindkétszer ki is kapott (nyilván nem csak ezért, de jelentős szerepe volt benne). 2026 egyik nagy kérdése, hogy egy ennyire lélektelen, technokrata, de végtelenül profi karakter meg tud-e verni egy populista népvezért.
5. Merthát a mai alakítása után és egyébként ránézve az ellenzékre (igen rátok nézek Momentum és az egész elbaszott politikai "stratégiátok"), nagyon nehéz ma nem OV-DK meccset látni '26ban.
MC12
több mint 2 éve
2026 egyik nagy kérdése, hogy egy ennyire lélektelen, technokrata, de végtelenül profi karakter meg tud-e verni egy populista népvezért. (...) nagyon nehéz ma nem OV-DK meccset látni '26ban.Még csak most fogom megnézni a Dobrev-interjút, de nekem kevés a fantáziám ahhoz, hogy elképzeljek egy DK-győzelmet a Fidesz ellen. Még csak azt se mondhatom, hogy örülnék neki. Olyat nem lehet, hogy bukik a Fidesz és nem nyer a DK?😊
MC12
több mint 2 éve
No, hát a mai Dobrev interjúból pár konzekvencia szerintem levonható. 1. Marci tényleg komoly kompromisszumokat kellett kössön, hogy egy DK vagy egy Feri bemenjen hozzá. Ez sajnálatos, mert teljesn nyilvánvaló visszakérdezéseket nem tett meg és kézenfekvő témákat nem hozott fel. Sajnálatos, de érthető, így viszont ez csak egy pár fokkal erősebb ATV-interjú szintje, bár még mindig 1000szer ez mint az.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Az alsó 25%-ba a rosszfiúk/rosszlányok kerülnek majd. Akik megszólaltak, akik reklamáltak, akik nem nyalják ki a diri seggét. A hülye, de néma tanárok nem zavarnak senkit, ők simán elúszkálnak majd az 50% átlagban.de a haranggörbét így előre ráhúzni teljességgel faszság. haranggörbét ráhúzni bármire is elég nagy faszság, mert ha az alsó tíz százalékkal kell kibaszni, akkor akkor is ki kell baszki velük, a egyébként jó teljesítményt nyújtanak. (de ezt szigorúan elvi alapon ellenzem.)ez azért elég kemény...Onmagaban nem lenne hulyeseg motivalni a tanari kart a jobb teljesitmenyre. Ez a vallalati szferaban termeszetes dolog.
24.hu/belfold/2023/03/01/pedagogus-teljesitmenyertekeles-belugyminiszterium-kozoktatas/
NB2
Mondjuk ha a norvegoknal olvasnek ilyenrol, valoszinuleg nem gondolnam, hogy itt a hatso szandek a fontosabb illetve a teny, hogy a volt fopandurt kuldtek vegrehajtatni, aki pont most torte le az orvosi kamara ellenallasat.
undisputedly
meg aztán ez valószínűleg arra jön majd ki, hogy azok kerülnek az alsó 25 százalékba, akik eleve gyengébb matériával dolgoznak (mondjuk erősen elmaradott területeken), és azok a felső 25-be, akik eleve válogatott matériát kapnak (Fazekas, pesti és szegedi Radnóti, Apáczai et al), vagyis tovább nyitja az ollót a két réteg között, és hát ott fog elfogyni a tanár, ahol a leginkább szükség lenne rá...
slowmotion

több mint 2 éve
ugytudjuk.hu/cikk/2023-03-01_engem-mar-csak-az-erdekel-hogy-magyarazzuk-ezt-majd-el-az-unokainknak azt hiszem ezt nevezik korrekt osszefoglalasnak.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
Ha két értékelés átlagából jön ki, akkor ad 89-t, és bármennyi is a másik, az átlag nem tud 95 felett lenni. Egy nagykövetnek se kimatekozhatatlan feladat, csak nem izzadt bele.epp ket hete daraltam le, asszem 94.5% lett vegul. de izzadhatott, mert ugye nagyon alacsonyat sem adhatott, mert akkor fura lett volna, hogy egyik munkaltatom szerint rohadt jo vagyok masik szerint meg atlagos 😊így lettél 94,99%?igy-igy. az a baj, hogy elmult 13 evet latva (meg amugy a magyar tarsadalmat egeszeben) mikor hiszed el, hogy itt bmikor is objektiv mercevel fognak bmit is merni ...ez azért elég kemény...Onmagaban nem lenne hulyeseg motivalni a tanari kart a jobb teljesitmenyre. Ez a vallalati szferaban termeszetes dolog.
24.hu/belfold/2023/03/01/pedagogus-teljesitmenyertekeles-belugyminiszterium-kozoktatas/
NB2
Mondjuk ha a norvegoknal olvasnek ilyenrol, valoszinuleg nem gondolnam, hogy itt a hatso szandek a fontosabb illetve a teny, hogy a volt fopandurt kuldtek vegrehajtatni, aki pont most torte le az orvosi kamara ellenallasat.
undisputedly
szemelyes story | sose felejtem el, hogy kulkepviseleten mit szenvedett a nagykovetem, hogy ne legyen 95% felett az ertekelesem, mert akkor automatikusan feljebb kellett volna leptetni a rangsorban, es a BAH adta az ertekeles felet, ami tul magas volt 😊 ja es csak azert nem lephettem feljebb, mert akkor egy szintre kerultem volna a magas szinten tol kollegaval, aki kardjaba is dolt volna emiatt |
csebi
Amadeus von Dollárbaloldal
csebi
Ha meg ismerte a másik számot még egyszerűbb. 😉
több mint 2 éve
Vannak helyzetek, amikor nagyon fontos kérdésekről konzultálni kell a Magyar Néppel, és vannak helyzetek, amikor nem:Az Orbán-kormány sakkozik a debreceni földekkel, újabb 17,5 milliárdot adott a városnak ipari parkjai bővítésére
nepszava.hu/3186647_debrecen-akkumulatorgyar-orban-kormany-foldterulet-ipari-parkok-bovites
több mint 2 éve
epp ket hete daraltam le, asszem 94.5% lett vegul. de izzadhatott, mert ugye nagyon alacsonyat sem adhatott, mert akkor fura lett volna, hogy egyik munkaltatom szerint rohadt jo vagyok masik szerint meg atlagos 😊így lettél 94,99%?igy-igy. az a baj, hogy elmult 13 evet latva (meg amugy a magyar tarsadalmat egeszeben) mikor hiszed el, hogy itt bmikor is objektiv mercevel fognak bmit is merni ...ez azért elég kemény...Onmagaban nem lenne hulyeseg motivalni a tanari kart a jobb teljesitmenyre. Ez a vallalati szferaban termeszetes dolog.
NB2
undisputedly
szemelyes story | sose felejtem el, hogy kulkepviseleten mit szenvedett a nagykovetem, hogy ne legyen 95% felett az ertekelesem, mert akkor automatikusan feljebb kellett volna leptetni a rangsorban, es a BAH adta az ertekeles felet, ami tul magas volt 😊 ja es csak azert nem lephettem feljebb, mert akkor egy szintre kerultem volna a magas szinten tol kollegaval, aki kardjaba is dolt volna emiatt |
csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
így lettél 94,99%?igy-igy. az a baj, hogy elmult 13 evet latva (meg amugy a magyar tarsadalmat egeszeben) mikor hiszed el, hogy itt bmikor is objektiv mercevel fognak bmit is merni ...ez azért elég kemény...Onmagaban nem lenne hulyeseg motivalni a tanari kart a jobb teljesitmenyre. Ez a vallalati szferaban termeszetes dolog.
NB2
undisputedly
csebi
több mint 2 éve
de a haranggörbét így előre ráhúzni teljességgel faszság. haranggörbét ráhúzni bármire is elég nagy faszság, mert ha az alsó tíz százalékkal kell kibaszni, akkor akkor is ki kell baszki velük, a egyébként jó teljesítményt nyújtanak. (de ezt szigorúan elvi alapon ellenzem.)ez azért elég kemény...Onmagaban nem lenne hulyeseg motivalni a tanari kart a jobb teljesitmenyre. Ez a vallalati szferaban termeszetes dolog.
NB2
undisputedly
meg aztán ez valószínűleg arra jön majd ki, hogy azok kerülnek az alsó 25 százalékba, akik eleve gyengébb matériával dolgoznak (mondjuk erősen elmaradott területeken), és azok a felső 25-be, akik eleve válogatott matériát kapnak (Fazekas, pesti és szegedi Radnóti, Apáczai et al), vagyis tovább nyitja az ollót a két réteg között, és hát ott fog elfogyni a tanár, ahol a leginkább szükség lenne rá...
több mint 2 éve
igy-igy. az a baj, hogy elmult 13 evet latva (meg amugy a magyar tarsadalmat egeszeben) mikor hiszed el, hogy itt bmikor is objektiv mercevel fognak bmit is merni ...ez azért elég kemény...Onmagaban nem lenne hulyeseg motivalni a tanari kart a jobb teljesitmenyre. Ez a vallalati szferaban termeszetes dolog.
NB2
undisputedly
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
ez a hozzáállás a vállalatoknál se nagyon működik márez azért elég kemény...Onmagaban nem lenne hulyeseg motivalni a tanari kart a jobb teljesitmenyre. Ez a vallalati szferaban termeszetes dolog.
NB2
undisputedly
fixálni azt hogy mennyi a jó és rossz nem igazán túl optimális
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
ez azért elég kemény...Onmagaban nem lenne hulyeseg motivalni a tanari kart a jobb teljesitmenyre. Ez a vallalati szferaban termeszetes dolog.
NB2
több mint 2 éve
Ez az államformánk.mondjuk ha bezáratod a hambi-gyros-kínai kajáldákat akkor kitör a suttyó lázadásAztán a végén valami migráns doki, aki Abdulallahban szerzete a "diplomáját" megöli a magyar legényt. Hova vezetne ez? Magyar embert öljön meg a magyar orvos(hiány)!amugy hatarmenti egyuttmukodesekben lattam olyat, hogy asszem spanyol-francia hatar menten kozos korhaz volt, mindket orszag lakosait fogadta. mindezt eu-s penzbol huztak fel. a telepulesek osszefogtak, palyaztak, es megcsinaltak. mondom, lehet igyis. nem lenne hulyeseg.24.hu/fn/gazdasag/2023/03/01/korhazbezaras-szulesnappali-korhaz-mosonmagyarovar-karolina-korhaz/majd megszületnek máshol, máskor. Ha mákjuk van Ósztriába viszi őket a mentő.
remelem a magzatokat is ertesitik az UH soran a nyitvatartasrol, hogy vegyek figyelembe.
csebi
csebi
Menj végig a körúton! Több a giroszos, mint a pörköltös vagy a jó magyar zsíroskenyeres! Nem kell nekünk ilyen határokon átívelő baromság!
vpi
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
mondjuk ha bezáratod a hambi-gyros-kínai kajáldákat akkor kitör a suttyó lázadásAztán a végén valami migráns doki, aki Abdulallahban szerzete a "diplomáját" megöli a magyar legényt. Hova vezetne ez? Magyar embert öljön meg a magyar orvos(hiány)!amugy hatarmenti egyuttmukodesekben lattam olyat, hogy asszem spanyol-francia hatar menten kozos korhaz volt, mindket orszag lakosait fogadta. mindezt eu-s penzbol huztak fel. a telepulesek osszefogtak, palyaztak, es megcsinaltak. mondom, lehet igyis. nem lenne hulyeseg.24.hu/fn/gazdasag/2023/03/01/korhazbezaras-szulesnappali-korhaz-mosonmagyarovar-karolina-korhaz/majd megszületnek máshol, máskor. Ha mákjuk van Ósztriába viszi őket a mentő.
remelem a magzatokat is ertesitik az UH soran a nyitvatartasrol, hogy vegyek figyelembe.
csebi
csebi
Menj végig a körúton! Több a giroszos, mint a pörköltös vagy a jó magyar zsíroskenyeres! Nem kell nekünk ilyen határokon átívelő baromság!
vpi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Aztán a végén valami migráns doki, aki Abdulallahban szerzete a "diplomáját" megöli a magyar legényt. Hova vezetne ez? Magyar embert öljön meg a magyar orvos(hiány)!amugy hatarmenti egyuttmukodesekben lattam olyat, hogy asszem spanyol-francia hatar menten kozos korhaz volt, mindket orszag lakosait fogadta. mindezt eu-s penzbol huztak fel. a telepulesek osszefogtak, palyaztak, es megcsinaltak. mondom, lehet igyis. nem lenne hulyeseg.24.hu/fn/gazdasag/2023/03/01/korhazbezaras-szulesnappali-korhaz-mosonmagyarovar-karolina-korhaz/majd megszületnek máshol, máskor. Ha mákjuk van Ósztriába viszi őket a mentő.
csebi
csebi
több mint 2 éve
ez azért elég kemény...24.hu/belfold/2023/03/01/pedagogus-teljesitmenyertekeles-belugyminiszterium-kozoktatas/
több mint 2 éve
amugy hatarmenti egyuttmukodesekben lattam olyat, hogy asszem spanyol-francia hatar menten kozos korhaz volt, mindket orszag lakosait fogadta. mindezt eu-s penzbol huztak fel. a telepulesek osszefogtak, palyaztak, es megcsinaltak. mondom, lehet igyis. nem lenne hulyeseg.24.hu/fn/gazdasag/2023/03/01/korhazbezaras-szulesnappali-korhaz-mosonmagyarovar-karolina-korhaz/majd megszületnek máshol, máskor. Ha mákjuk van Ósztriába viszi őket a mentő.
csebi
több mint 2 éve
24.hu/fn/gazdasag/2023/03/01/korhazbezaras-szulesnappali-korhaz-mosonmagyarovar-karolina-korhaz/majd megszületnek máshol, máskor. Ha mákjuk van Ósztriába viszi őket a mentő.
csebi
több mint 2 éve
24.hu/fn/gazdasag/2023/03/01/korhazbezaras-szulesnappali-korhaz-mosonmagyarovar-karolina-korhaz/remelem a magzatokat is ertesitik az UH soran a nyitvatartasrol, hogy vegyek figyelembe.
több mint 2 éve
Ki tudja, hogy hány és milyen nemű bevetésen volt rohamosztagos a jóember a hálószobában a Főnöknénélwww.youtube.com/watch?v=rSf7kkQvZkY&t=37sen anno ha maradok a BAHnal, egy nap alatt lett volna belolem alezredes 😉
csebi