Politika

69 feliratkozó

több mint 1 éve
dawyd728 4 239
 444.hu/2024/09/03/bajnai-gordon-az-emberek-mentalitasaban-is-strukturalis-valtozasok-mennek-vegbe

Jó ez a beszélgetés, sok okosság hangzik el, Bajnainak jót tett, hogy kiszállt a taposómalomból.
Dzsokijuing
Hetek óta én magam is Dahrendorf gondolatain gondolkodtam. Ha elég sokáig húzza a NER, és tovább sulykolja az illiberalista nézeteit, a keleti nyitás kapcsán előjött minden velejáró baromságot, akkor itt nem lesz visszaút. Először érzem azt, h nem hangulatkeltés az unalomig ismételt Orbán ki akarja léptetni az országot az EU-ból. Csak mindenki más időtávot határoz meg a saját igazának bekövetkezésére. Mi van, ha a főni nem 1-2, ahogy én ezt a kérdést eddig értelmeztem, hanem 4-5 cikluson belül akarja elérni. Lassú víz partot mos alapon tényleg lassan, de halad felé.
több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 830 — Saturday Night Lights
 444.hu/2024/09/03/bajnai-gordon-az-emberek-mentalitasaban-is-strukturalis-valtozasok-mennek-vegbe

Jó ez a beszélgetés, sok okosság hangzik el, Bajnainak jót tett, hogy kiszállt a taposómalomból.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 398
Nekem a kedvencem a múlt hétről, hogy LöLö igazából nem stróman, az a pénz ami ott van nála az a MAGYAROK pénze, csak nem lehet csak úgy kitenni, valakinek a nevén lennie kell.
Gyurma Pappa
Papámmal volt erről egy "beszélgetésem", mikor építették a Puskást és kijött, hogy többe kerül majd mint az Arsenal stadion, amit angol bérből, angol árakon építettek.

Aszondta, hogy a pénzt nem ellopták, az ott van, az megvan. Mikor kérdem h hol, azt nem tudja, az államnál, valakinél, de megvan, nem külföldön van.
És kérdem, az miért jó, hogy valakinél ott van a mi pénzünk, de nem látjuk hasznát?
Azzal nem kell törődni, a pénz megvan és nem vitték ki külföldre.

Erre mit lehetett volna mondani? ¯\_(ツ)_/¯

Gondolom ő még abban élt, amiben felnőtt az 1920-as évek után nehézségei után, hogy kicsit (nagyon) túlszámlázták, csurrant-cseppent ide is-oda is, nagy lopás nem történt, jól járt az állam is meg az emberek is, kicsit könnyebb lett az élet, az alkotmányos költségek meg lettek fizetve.

Csak hát a nagy OV imádat és kommunista gyűlölet után az nem esett le, hogy az oroszok visszajöttek a spájzon keresztül és az ország pénzét a legnagyobb rabló lapátolja be, hogy a maga uradalmát kiépítse, feudalizmusba tolva az országot.

Mondjuk már nem él pár éve, megkérdeztem volna, hogy a mostani helyzethez mit szól, de ilyenkor már biztos csak legyintett volna, hogy ő már öreg, ezzel nem foglalkozik.

De legalább a fennálló válsághelyzetre való tekintettel itt van a rendeleti kormányzás meghosszabbítása...faszom, nevezzük ki királlyá, aztán legyen családon belül örökölhető az uralkodói cím.
Még pár év, azt az ork nőstény fattya idősebb lesz, majd uralkodhatnak a szülei mint régensek vagy gyámok vagy tökömtudja mik, amíg nagykorú nem lesz.
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 413 — The Mathematician
 index.hu/belfold/2024/09/03/tordai-bence-hadhazy-akos-keresztes-laszlo-lorant-ellenzeki-politikusok-estek-egymasnak-lmp-parbeszed-orszaggyules/

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 696 — Poloska confirmed
Nekem a kedvencem a múlt hétről, hogy LöLö igazából nem stróman, az a pénz ami ott van nála az a MAGYAROK pénze, csak nem lehet csak úgy kitenni, valakinek a nevén lennie kell.
Gyurma Pappa
a sajat reszemet nagyon szivesen a nevemre vennem, nem kerek Lolotol ilyen aldozatot. utalja at nyugodtan.
csebi
Én másét is elfogadom, ha nem érez magában elég erőt, hogy megbirkózzon ekkora teherrel.
Matthew99
Ugye még mindig a pénzről van szó? 😊
kittli
Árányékszer, tollpárna, ház, asszony, pulya. Minden jöhet drága tezsvírem, majd megoldjuk okosba... 😀
Matthew99
Na várjál, kihagytad a legújabb valutát! Repontos palack!!!
több mint 1 éve
Gyurma Pappa
a sajat reszemet nagyon szivesen a nevemre vennem, nem kerek Lolotol ilyen aldozatot. utalja at nyugodtan.
csebi
Én másét is elfogadom, ha nem érez magában elég erőt, hogy megbirkózzon ekkora teherrel.
Matthew99
kittli
Árányékszer, tollpárna, ház, asszony, pulya. Minden jöhet drága tezsvírem, majd megoldjuk okosba... 😀
Matthew99
NEM LOPOTT!!!

több mint 1 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 444 — Invisible man
Gyurma Pappa
csebi
Matthew99
kittli

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 12 944 — SB 50 Champion @ Grund
egyik hír jobb mint a másik

www.euronews.com/my-europe/2024/09/02/hungary-misses-first-deadline-to-pay-200-million-fine-imposed-by-ecj?utm_source=Reddit&utm_medium=Social

24.hu/belfold/2024/09/03/peneszlek-fideszes-polgarmesterno-felmondta-a-kozetkeztetest/
Negritis, a vajda
De gondolom a nő továbbra se érti, hogy miért is váltották le és a szavazói is minden bizonnyal továbbra is úgy látják, hogy egy kiváló demokrata, aki a közösségért megtesz mindent...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 1 éve
egyik hír jobb mint a másik

www.euronews.com/my-europe/2024/09/02/hungary-misses-first-deadline-to-pay-200-million-fine-imposed-by-ecj?utm_source=Reddit&utm_medium=Social

24.hu/belfold/2024/09/03/peneszlek-fideszes-polgarmesterno-felmondta-a-kozetkeztetest/

több mint 1 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 927 — Steelers fan
Gyurma Pappa
csebi
Matthew99

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 444 — Invisible man
Gyurma Pappa
csebi

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 380 — Keep pounding
Gyurma Pappa
csebi
Én a Viktor részét is megforgatnám.
zemanla
Akarod mondani az egészet?

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 411 — Do Your Job
Gyurma Pappa
csebi
Én a Viktor részét is megforgatnám.

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 717 — Lucas Scott
Gyurma Pappa

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 924 — zászló zászló szív

több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 773
Veszprém part2: ilyen háborúpárti hely mint Brüsszel Tito Jugoszláviája volt.
több mint 1 éve
Veszprémi vasútállomáson most tudtam meg, hogy Gyurcsány miatt nem tudja a Viktor bevezetni az eurót.

MC, van új direktíva a Lendvayból?
több mint 1 éve
FuckYoElonMusk New England Patriots 412
több mint 1 éve
FuckYoElonMusk New England Patriots 412

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 183 — Kinek mit intézett a kormánya
"Az I. kerületi Czakó utcai sportpálya házirendje szerint ezentúl a férfiaknak tilos póló nélkül, míg a nőknek topban sportolniuk."

Tehát akkor a nőknek top-less kell futni ezentúl? 🤔 😮 😀
bogjosi
És ha nem sportol, csak ott álldogál?
Azért ez se a legegzaktabb szabályozás, kb. számonkérhetetlen, szankcionálhatatlan.
Ahogy a KRESZ-ben még egy Megállni tilos tábla hatálya alatt is lehet állni egészségügyi vagy technikai, műszaki okból -én legalábbis mindig csak ilyen okokból álltam ott-, úgy bizonyára a félmeztelenség is indokolható ezerféleképpen. Pláne ha nem is sportol valaki.
Őszentsége Sobri Jóska
Mi oda jártunk focizni, és jópárszor volt kinn a pályán pólócsere, hogy kilegyen a két csapat rendesen.
Ha ott leszünk, szerintem legközelebb is úgy lesz, hiszen nem sportolunk akkor, hanem csak előkészülünk rá.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
 hvg.hu/elet/20240902_Tilos-ezentul-polo-nelkul-futni-egy-budai-sportpalyan

ehhez mennyire kell baszatlannak lenni?
Amadeus the Young
teljesen egyetértek ezzel, senki ne edzzen póló nélkül nyilvánosan.

rám is mindig rám szólnak ¯\_(ツ)_/¯
Gyurma Pappa
Akkor ezentúl alsó nélkül kell 😀
zacknorb
"Az I. kerületi Czakó utcai sportpálya házirendje szerint ezentúl a férfiaknak tilos póló nélkül, míg a nőknek topban sportolniuk."

bogjosi

Őszentsége Sobri Jóska
Jepp, felső le, aztán leheveredni.

Akkor nem fog zavarni senkit a szőrös hasam? Na ugye.
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 058 — #NoStress

Amadeus the Young

Gyurma Pappa
zacknorb

bogjosi
Azért ez se a legegzaktabb szabályozás, kb. számonkérhetetlen, szankcionálhatatlan.
Ahogy a KRESZ-ben még egy Megállni tilos tábla hatálya alatt is lehet állni egészségügyi vagy technikai, műszaki okból -én legalábbis mindig csak ilyen okokból álltam ott-, úgy bizonyára a félmeztelenség is indokolható ezerféleképpen. Pláne ha nem is sportol valaki.

több mint 1 éve
bogjosi New England Patriots 2 286

Amadeus the Young

Gyurma Pappa
zacknorb

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 927 — Steelers fan

Amadeus the Young
"Az önkormányzati intézmény vezetője azzal indokolta a döntést, hogy a sportpályán lévő diákokat zavarhatja a női has és fedetlen férfi felsőtest látványa"
Természetesen János bácsi farkának látványa ill. a bugyijukban való matatás továbbra is a szellemi épülésüket szolgálja.
Utolsó képmutató gennyes banda.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 30 018 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Az otthagyott suliban nincs irodalom, nyelvtan és természetismeret tanár, a történelmet a tornatanár fogja tartani.

#nincstanárhiány

Jó hogy eljöttünk onnan...
warr_b
az uj suliban milyen tanarok nincsenek?
csebi
Itt egyelőre nem tudok hiányról. Az elsősök tanítónője új, meg jött egy fiatal magyar- és egy tesitanár is.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"