Politika
69 feliratkozó
több mint 1 éve
dawyd728
4 239
444.hu/2024/09/03/bajnai-gordon-az-emberek-mentalitasaban-is-strukturalis-valtozasok-mennek-vegbeHetek óta én magam is Dahrendorf gondolatain gondolkodtam. Ha elég sokáig húzza a NER, és tovább sulykolja az illiberalista nézeteit, a keleti nyitás kapcsán előjött minden velejáró baromságot, akkor itt nem lesz visszaút. Először érzem azt, h nem hangulatkeltés az unalomig ismételt Orbán ki akarja léptetni az országot az EU-ból. Csak mindenki más időtávot határoz meg a saját igazának bekövetkezésére. Mi van, ha a főni nem 1-2, ahogy én ezt a kérdést eddig értelmeztem, hanem 4-5 cikluson belül akarja elérni. Lassú víz partot mos alapon tényleg lassan, de halad felé.
Jó ez a beszélgetés, sok okosság hangzik el, Bajnainak jót tett, hogy kiszállt a taposómalomból.
Dzsokijuing
több mint 1 éve
444.hu/2024/09/03/bajnai-gordon-az-emberek-mentalitasaban-is-strukturalis-valtozasok-mennek-vegbeJó ez a beszélgetés, sok okosság hangzik el, Bajnainak jót tett, hogy kiszállt a taposómalomból.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Nekem a kedvencem a múlt hétről, hogy LöLö igazából nem stróman, az a pénz ami ott van nála az a MAGYAROK pénze, csak nem lehet csak úgy kitenni, valakinek a nevén lennie kell.Papámmal volt erről egy "beszélgetésem", mikor építették a Puskást és kijött, hogy többe kerül majd mint az Arsenal stadion, amit angol bérből, angol árakon építettek.
Gyurma Pappa
Aszondta, hogy a pénzt nem ellopták, az ott van, az megvan. Mikor kérdem h hol, azt nem tudja, az államnál, valakinél, de megvan, nem külföldön van.
És kérdem, az miért jó, hogy valakinél ott van a mi pénzünk, de nem látjuk hasznát?
Azzal nem kell törődni, a pénz megvan és nem vitték ki külföldre.
Erre mit lehetett volna mondani? ¯\_(ツ)_/¯
Gondolom ő még abban élt, amiben felnőtt az 1920-as évek után nehézségei után, hogy kicsit (nagyon) túlszámlázták, csurrant-cseppent ide is-oda is, nagy lopás nem történt, jól járt az állam is meg az emberek is, kicsit könnyebb lett az élet, az alkotmányos költségek meg lettek fizetve.
Csak hát a nagy OV imádat és kommunista gyűlölet után az nem esett le, hogy az oroszok visszajöttek a spájzon keresztül és az ország pénzét a legnagyobb rabló lapátolja be, hogy a maga uradalmát kiépítse, feudalizmusba tolva az országot.
Mondjuk már nem él pár éve, megkérdeztem volna, hogy a mostani helyzethez mit szól, de ilyenkor már biztos csak legyintett volna, hogy ő már öreg, ezzel nem foglalkozik.
De legalább a fennálló válsághelyzetre való tekintettel itt van a rendeleti kormányzás meghosszabbítása...faszom, nevezzük ki királlyá, aztán legyen családon belül örökölhető az uralkodói cím.
Még pár év, azt az ork nőstény fattya idősebb lesz, majd uralkodhatnak a szülei mint régensek vagy gyámok vagy tökömtudja mik, amíg nagykorú nem lesz.
több mint 1 éve
index.hu/belfold/2024/09/03/tordai-bence-hadhazy-akos-keresztes-laszlo-lorant-ellenzeki-politikusok-estek-egymasnak-lmp-parbeszed-orszaggyules/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Na várjál, kihagytad a legújabb valutát! Repontos palack!!!Árányékszer, tollpárna, ház, asszony, pulya. Minden jöhet drága tezsvírem, majd megoldjuk okosba... 😀Ugye még mindig a pénzről van szó? 😊Én másét is elfogadom, ha nem érez magában elég erőt, hogy megbirkózzon ekkora teherrel.Nekem a kedvencem a múlt hétről, hogy LöLö igazából nem stróman, az a pénz ami ott van nála az a MAGYAROK pénze, csak nem lehet csak úgy kitenni, valakinek a nevén lennie kell.a sajat reszemet nagyon szivesen a nevemre vennem, nem kerek Lolotol ilyen aldozatot. utalja at nyugodtan.
Gyurma Pappa
csebi
Matthew99
kittli
Matthew99
több mint 1 éve
NEM LOPOTT!!!Árányékszer, tollpárna, ház, asszony, pulya. Minden jöhet drága tezsvírem, majd megoldjuk okosba... 😀Ugye még mindig a pénzről van szó? 😊Én másét is elfogadom, ha nem érez magában elég erőt, hogy megbirkózzon ekkora teherrel.Nekem a kedvencem a múlt hétről, hogy LöLö igazából nem stróman, az a pénz ami ott van nála az a MAGYAROK pénze, csak nem lehet csak úgy kitenni, valakinek a nevén lennie kell.a sajat reszemet nagyon szivesen a nevemre vennem, nem kerek Lolotol ilyen aldozatot. utalja at nyugodtan.
Gyurma Pappa
csebi
Matthew99
kittli
Matthew99
több mint 1 éve
Árányékszer, tollpárna, ház, asszony, pulya. Minden jöhet drága tezsvírem, majd megoldjuk okosba... 😀Ugye még mindig a pénzről van szó? 😊Én másét is elfogadom, ha nem érez magában elég erőt, hogy megbirkózzon ekkora teherrel.Nekem a kedvencem a múlt hétről, hogy LöLö igazából nem stróman, az a pénz ami ott van nála az a MAGYAROK pénze, csak nem lehet csak úgy kitenni, valakinek a nevén lennie kell.a sajat reszemet nagyon szivesen a nevemre vennem, nem kerek Lolotol ilyen aldozatot. utalja at nyugodtan.
Gyurma Pappa
csebi
Matthew99
kittli

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
egyik hír jobb mint a másikDe gondolom a nő továbbra se érti, hogy miért is váltották le és a szavazói is minden bizonnyal továbbra is úgy látják, hogy egy kiváló demokrata, aki a közösségért megtesz mindent...
www.euronews.com/my-europe/2024/09/02/hungary-misses-first-deadline-to-pay-200-million-fine-imposed-by-ecj?utm_source=Reddit&utm_medium=Social
24.hu/belfold/2024/09/03/peneszlek-fideszes-polgarmesterno-felmondta-a-kozetkeztetest/
Negritis, a vajda
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 1 éve
egyik hír jobb mint a másikwww.euronews.com/my-europe/2024/09/02/hungary-misses-first-deadline-to-pay-200-million-fine-imposed-by-ecj?utm_source=Reddit&utm_medium=Social
24.hu/belfold/2024/09/03/peneszlek-fideszes-polgarmesterno-felmondta-a-kozetkeztetest/
több mint 1 éve
Ugye még mindig a pénzről van szó? 😊Én másét is elfogadom, ha nem érez magában elég erőt, hogy megbirkózzon ekkora teherrel.Nekem a kedvencem a múlt hétről, hogy LöLö igazából nem stróman, az a pénz ami ott van nála az a MAGYAROK pénze, csak nem lehet csak úgy kitenni, valakinek a nevén lennie kell.a sajat reszemet nagyon szivesen a nevemre vennem, nem kerek Lolotol ilyen aldozatot. utalja at nyugodtan.
Gyurma Pappa
csebi
Matthew99
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Én másét is elfogadom, ha nem érez magában elég erőt, hogy megbirkózzon ekkora teherrel.Nekem a kedvencem a múlt hétről, hogy LöLö igazából nem stróman, az a pénz ami ott van nála az a MAGYAROK pénze, csak nem lehet csak úgy kitenni, valakinek a nevén lennie kell.a sajat reszemet nagyon szivesen a nevemre vennem, nem kerek Lolotol ilyen aldozatot. utalja at nyugodtan.
Gyurma Pappa
csebi

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Akarod mondani az egészet?Én a Viktor részét is megforgatnám.Nekem a kedvencem a múlt hétről, hogy LöLö igazából nem stróman, az a pénz ami ott van nála az a MAGYAROK pénze, csak nem lehet csak úgy kitenni, valakinek a nevén lennie kell.a sajat reszemet nagyon szivesen a nevemre vennem, nem kerek Lolotol ilyen aldozatot. utalja at nyugodtan.
Gyurma Pappa
csebi
zemanla
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Én a Viktor részét is megforgatnám.Nekem a kedvencem a múlt hétről, hogy LöLö igazából nem stróman, az a pénz ami ott van nála az a MAGYAROK pénze, csak nem lehet csak úgy kitenni, valakinek a nevén lennie kell.a sajat reszemet nagyon szivesen a nevemre vennem, nem kerek Lolotol ilyen aldozatot. utalja at nyugodtan.
Gyurma Pappa
csebi

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 1 éve
Nekem a kedvencem a múlt hétről, hogy LöLö igazából nem stróman, az a pénz ami ott van nála az a MAGYAROK pénze, csak nem lehet csak úgy kitenni, valakinek a nevén lennie kell.a sajat reszemet nagyon szivesen a nevemre vennem, nem kerek Lolotol ilyen aldozatot. utalja at nyugodtan.
Gyurma Pappa
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Nekem a kedvencem a múlt hétről, hogy LöLö igazából nem stróman, az a pénz ami ott van nála az a MAGYAROK pénze, csak nem lehet csak úgy kitenni, valakinek a nevén lennie kell.

több mint 1 éve
Veszprém part2: ilyen háborúpárti hely mint Brüsszel Tito Jugoszláviája volt.
több mint 1 éve
Veszprémi vasútállomáson most tudtam meg, hogy Gyurcsány miatt nem tudja a Viktor bevezetni az eurót. MC, van új direktíva a Lendvayból?
több mint 1 éve
Mi oda jártunk focizni, és jópárszor volt kinn a pályán pólócsere, hogy kilegyen a két csapat rendesen."Az I. kerületi Czakó utcai sportpálya házirendje szerint ezentúl a férfiaknak tilos póló nélkül, míg a nőknek topban sportolniuk."És ha nem sportol, csak ott álldogál?
Tehát akkor a nőknek top-less kell futni ezentúl? 🤔 😮 😀
bogjosi
Azért ez se a legegzaktabb szabályozás, kb. számonkérhetetlen, szankcionálhatatlan.
Ahogy a KRESZ-ben még egy Megállni tilos tábla hatálya alatt is lehet állni egészségügyi vagy technikai, műszaki okból -én legalábbis mindig csak ilyen okokból álltam ott-, úgy bizonyára a félmeztelenség is indokolható ezerféleképpen. Pláne ha nem is sportol valaki.
Őszentsége Sobri Jóska
Ha ott leszünk, szerintem legközelebb is úgy lesz, hiszen nem sportolunk akkor, hanem csak előkészülünk rá.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Jepp, felső le, aztán leheveredni.És ha nem sportol, csak ott álldogál?"Az I. kerületi Czakó utcai sportpálya házirendje szerint ezentúl a férfiaknak tilos póló nélkül, míg a nőknek topban sportolniuk."Akkor ezentúl alsó nélkül kell 😀hvg.hu/elet/20240902_Tilos-ezentul-polo-nelkul-futni-egy-budai-sportpalyanteljesen egyetértek ezzel, senki ne edzzen póló nélkül nyilvánosan.
ehhez mennyire kell baszatlannak lenni?
Amadeus the Young
rám is mindig rám szólnak ¯\_(ツ)_/¯
Gyurma Pappa
zacknorb
bogjosi
Őszentsége Sobri Jóska
Akkor nem fog zavarni senkit a szőrös hasam? Na ugye.
több mint 1 éve
És ha nem sportol, csak ott álldogál?"Az I. kerületi Czakó utcai sportpálya házirendje szerint ezentúl a férfiaknak tilos póló nélkül, míg a nőknek topban sportolniuk."Akkor ezentúl alsó nélkül kell 😀hvg.hu/elet/20240902_Tilos-ezentul-polo-nelkul-futni-egy-budai-sportpalyanteljesen egyetértek ezzel, senki ne edzzen póló nélkül nyilvánosan.
Amadeus the Young
Gyurma Pappa
zacknorb
bogjosi
Azért ez se a legegzaktabb szabályozás, kb. számonkérhetetlen, szankcionálhatatlan.
Ahogy a KRESZ-ben még egy Megállni tilos tábla hatálya alatt is lehet állni egészségügyi vagy technikai, műszaki okból -én legalábbis mindig csak ilyen okokból álltam ott-, úgy bizonyára a félmeztelenség is indokolható ezerféleképpen. Pláne ha nem is sportol valaki.
több mint 1 éve
"Az I. kerületi Czakó utcai sportpálya házirendje szerint ezentúl a férfiaknak tilos póló nélkül, míg a nőknek topban sportolniuk."Akkor ezentúl alsó nélkül kell 😀hvg.hu/elet/20240902_Tilos-ezentul-polo-nelkul-futni-egy-budai-sportpalyanteljesen egyetértek ezzel, senki ne edzzen póló nélkül nyilvánosan.
Amadeus the Young
Gyurma Pappa
zacknorb
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
hvg.hu/elet/20240902_Tilos-ezentul-polo-nelkul-futni-egy-budai-sportpalyan"Az önkormányzati intézmény vezetője azzal indokolta a döntést, hogy a sportpályán lévő diákokat zavarhatja a női has és fedetlen férfi felsőtest látványa"
Amadeus the Young
Természetesen János bácsi farkának látványa ill. a bugyijukban való matatás továbbra is a szellemi épülésüket szolgálja.
Utolsó képmutató gennyes banda.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Itt egyelőre nem tudok hiányról. Az elsősök tanítónője új, meg jött egy fiatal magyar- és egy tesitanár is.Az otthagyott suliban nincs irodalom, nyelvtan és természetismeret tanár, a történelmet a tornatanár fogja tartani.az uj suliban milyen tanarok nincsenek?
#nincstanárhiány
Jó hogy eljöttünk onnan...
warr_b
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"