Politika
47 feliratkozó
több mint 2 éve
topin
2 028
5-600 ezer az alja a havi keresetuknek. Rokon taxizik pesten mar vagy 10 eve. Azert valahogy tuleltek volna a benzin aranak emeleset. Es eleg szomoru hogy ennyire eros a lobbyjuk, ellentetben mondjuk a tanarokeval. Hagyni kellett volna, hogy a piac arazzon, ha mar az ubert kisirtak az orszagbol.Reptérről kedden X.-be 5.600 volt azt hiszem.Én a taxis emelést nagyon támogatom. Szerintem eddig érthetetlenül olcsó volt a taxi, ha piaci alapon lenne akkor már rég emelés lett volna, de vicces volt eddig, hogy mennyiért lehetett közlekedni, azzal is mentem kb mindenhova.A repülőtérre is? Onnan 8000 alatt nem vittek volna soha a 11-be, azért én ezt röhejesen magasnak éreztem mindig is
Jughead
r.baggio
A taxis folyamatosan panaszkodott... Be nem állt a szája. 4 en ültünk be egy Toyotába. (Mondjuk azt még nem tapasztaltam, h 20 percet vártunk egy kocsira...)
Május 15 után sztem felkopna az álluk, ha nem emelték volna most. Vagy akkor.
zemanla
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 081
bizony.Még Orbánnál is!mindenkinél van egy nagyobb orbánista.444.hu/2022/04/15/meg-skrabski-fruzsinat-is-letiltottak-a-kozmediaban
öljétek egymást.
Amadeus
A rendszer leszámolt az ellenzékkel, és nem igazán tud/akar konszolidálódni.
Marad most ez. Fülkeforradalom felfalja saját gyermekeit. Nekünk meg maradt ez, hogy ezt nézzük. Popcornnal. 😀
Vrij6
Amadeus
csebi
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Még Orbánnál is!mindenkinél van egy nagyobb orbánista.444.hu/2022/04/15/meg-skrabski-fruzsinat-is-letiltottak-a-kozmediaban
öljétek egymást.
Amadeus
Marad most ez. Fülkeforradalom felfalja saját gyermekeit. Nekünk meg maradt ez, hogy ezt nézzük. Popcornnal. 😀
Vrij6
Amadeus
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
infostart.hu/belfold/2022/04/15/gyermekvedelmi-nepszavazas-a-kuria-megvaltoztatta-az-nvb-hatarozatat#
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 081
mindenkinél van egy nagyobb orbánista.444.hu/2022/04/15/meg-skrabski-fruzsinat-is-letiltottak-a-kozmediaban
öljétek egymást.
Amadeus
Vrij6
több mint 2 éve
444.hu/2022/04/15/meg-skrabski-fruzsinat-is-letiltottak-a-kozmediaban
öljétek egymást.
Amadeus
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Már legalább nyolc éve megy belül is a harc. Az O1G-nek nemsokára évtizedes érvfordulóját ünnepelhetjük, és az nem is az első eset volt. Nem függ össze a kettő.444.hu/2022/04/15/meg-skrabski-fruzsinat-is-letiltottak-a-kozmediabanMár nincs igazán ellenzék.
öljétek egymást.
Amadeus
Vagy teljesen súlytalan, vagy lejárat(ód)ott vagy integrálódott a NER-be az összes ismert arc.
Így a belső törésvonalak, harcok ideje jött el. (Völlnert se Gyurcsány leplezte le.) Tulajdonképpen ha kint nincs kivel harcolni, akkor marad a bent.
Sobri Jóska
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
444.hu/2022/04/15/meg-skrabski-fruzsinat-is-letiltottak-a-kozmediabanMár nincs igazán ellenzék.
öljétek egymást.
Amadeus
Vagy teljesen súlytalan, vagy lejárat(ód)ott vagy integrálódott a NER-be az összes ismert arc.
Így a belső törésvonalak, harcok ideje jött el. (Völlnert se Gyurcsány leplezte le.) Tulajdonképpen ha kint nincs kivel harcolni, akkor marad a bent.
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 081
444.hu/2022/04/15/meg-skrabski-fruzsinat-is-letiltottak-a-kozmediabanöljétek egymást.
több mint 2 éve
deyell
11 738
ezen idézetet olvasva fokozott érdeklődéssel nyitottam meg a videót, mert azt hittem, hogy Varga Judit lesz benne, kicsit csalódás hogy nemPulaiBaszki, belehallgattam.
www.youtube.com/watch?v=S0Kqu8oKLRw
empty taxi
Én hülye.
"Az olló zárult, aztán szétnyílt"
Amadeus
choose life
több mint 2 éve
Oszinten, a fovarossal is a t@k@m ki van. Nem eleg, hogy az elmult 2 evben az autos kozlekedes teljesen ellehetelenult a belvarosban az epitkezesek miatt, az, hogy Karacsony ennyire autos ellenes, csak rosszhiszemuseg latszatat kelti minden, az autosokat hatranyosan erinto valtozas kapcsan.Rakparton azért eddig is csak az járt kb aki mazochista és szeret a dugóban ülni, mert reggel hattól este nyolcig kb ugyanolyan dugó van folyamatosan.
Most ugye kitalaltak, hogy a pesti also rakpartot veglegesen elveszik az autosoktol jovore, majd megemeltek a taxis dijakat, es nyilvan, ennek ellenere en ugyanugy fogom hasznalni (ellentetben mondjuk az egyetemistakkal pl, akiknel siman kinezem, hogy inkabb hazasetalnak este a bulibol, mert mar tul sok nekik a viteldij), de ez a piacellenes, felulrol szabalyozott, versenyellenes armeghatarozas konkretan gyomorforgatoan undorito.
Ha nem nyulnanak bele, itt nem az lenne, mint a benzinarnal a kormany kozebelepesere okot ado aremelkedes, hanem jelentos arcsokkenes tortenne szvsz. (Foleg, ha meg az orszagba is visszaengednek az ubert.)
Tenyleg amugy gyoker a teljes varosvezetes, semmivel se jobbak, mint a fidesz volt, sot.
undisputedly
több mint 2 éve
ozibozi
17 680
Az UBER az első lépcsőfok / | lenne | / a szabadság felé.Én nem szoktam taxizni, de minap Pestről jöttem haza vidékre és 8000Ft volt, amin meg is lepődtem (kellemesen). Mondjuk a hatósági arat tényleg el kellene engedni, lehessen valami verseny, de a taxisokkal nem akar keménykedni senki, ezért tudtak elérni, hogy Uber se legyen 😢Oszinten, a fovarossal is a t@k@m ki van. Nem eleg, hogy az elmult 2 evben az autos kozlekedes teljesen ellehetelenult a belvarosban az epitkezesek miatt, az, hogy Karacsony ennyire autos ellenes, csak rosszhiszemuseg latszatat kelti minden, az autosokat hatranyosan erinto valtozas kapcsan.Én a taxis emelést nagyon támogatom. Szerintem eddig érthetetlenül olcsó volt a taxi, ha piaci alapon lenne akkor már rég emelés lett volna, de vicces volt eddig, hogy mennyiért lehetett közlekedni, azzal is mentem kb mindenhova.
Most ugye kitalaltak, hogy a pesti also rakpartot veglegesen elveszik az autosoktol jovore, majd megemeltek a taxis dijakat, es nyilvan, ennek ellenere en ugyanugy fogom hasznalni (ellentetben mondjuk az egyetemistakkal pl, akiknel siman kinezem, hogy inkabb hazasetalnak este a bulibol, mert mar tul sok nekik a viteldij), de ez a piacellenes, felulrol szabalyozott, versenyellenes armeghatarozas konkretan gyomorforgatoan undorito.
Ha nem nyulnanak bele, itt nem az lenne, mint a benzinarnal a kormany kozebelepesere okot ado aremelkedes, hanem jelentos arcsokkenes tortenne szvsz. (Foleg, ha meg az orszagba is visszaengednek az ubert.)
Tenyleg amugy gyoker a teljes varosvezetes, semmivel se jobbak, mint a fidesz volt, sot.
undisputedly
Jughead
Klaci79
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 081
PulaiBaszki, belehallgattam.
www.youtube.com/watch?v=S0Kqu8oKLRw
empty taxi
Én hülye.
"Az olló zárult, aztán szétnyílt"
Óriási.
Nyerésre álltunk, aztán vesztettünk.
A nekünk jobbra ülő csávó meg pöccre ugyanúgy öltözött fel.
Szerkesztette: Amadeus the Young
több mint 2 éve
PulaiÉrdemes előbb a választás előttit megnézni, úgy az igazi:
empty taxi
www.youtube.com/watch?v=Sz_C5NGuF6E
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 081
Pulai a szoci deákdani.
több mint 2 éve
Pulaiwww.youtube.com/watch?v=S0Kqu8oKLRw
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Ha megszünterik a taxis hiéna közeget felőlem addig emelik a taxit amíg mindenkinek megéri de addig bekaphatjákOszinten, a fovarossal is a t@k@m ki van. Nem eleg, hogy az elmult 2 evben az autos kozlekedes teljesen ellehetelenult a belvarosban az epitkezesek miatt, az, hogy Karacsony ennyire autos ellenes, csak rosszhiszemuseg latszatat kelti minden, az autosokat hatranyosan erinto valtozas kapcsan.Én a taxis emelést nagyon támogatom. Szerintem eddig érthetetlenül olcsó volt a taxi, ha piaci alapon lenne akkor már rég emelés lett volna, de vicces volt eddig, hogy mennyiért lehetett közlekedni, azzal is mentem kb mindenhova.
undisputedly
Jughead
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 081
Nekem Újpest-Déli Pályaudvar volt 4700Én nem szoktam taxizni, de minap Pestről jöttem haza vidékre és 8000Ft volt, amin meg is lepődtem (kellemesen). Mondjuk a hatósági arat tényleg el kellene engedni, lehessen valami verseny, de a taxisokkal nem akar keménykedni senki, ezért tudtak elérni, hogy Uber se legyen 😢Oszinten, a fovarossal is a t@k@m ki van. Nem eleg, hogy az elmult 2 evben az autos kozlekedes teljesen ellehetelenult a belvarosban az epitkezesek miatt, az, hogy Karacsony ennyire autos ellenes, csak rosszhiszemuseg latszatat kelti minden, az autosokat hatranyosan erinto valtozas kapcsan.Én a taxis emelést nagyon támogatom. Szerintem eddig érthetetlenül olcsó volt a taxi, ha piaci alapon lenne akkor már rég emelés lett volna, de vicces volt eddig, hogy mennyiért lehetett közlekedni, azzal is mentem kb mindenhova.
undisputedly
Jughead
Klaci79
több mint 2 éve
m.eduline.hu/felsooktatas/20220409_zeneakademia_qs_eredmeny?fbclid=IwAR23cRKG9o8zLp3vWQf1FZVZ9fB2k6W8NDFWjYQet4RwCPIj9NM2cHVW_xE
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
A "jobboldali" "értelmiség" is épp most feszíti keresztre egyik tagját, mert egyetlen dologban mást mert gondolni, mint a hive mind.Orbán Balázs: A Fidesz nem vezérelvű, az érveknek igenis súlya van.
Mennyire kicseszettül álszent dolog már elvárni itt bárkitől is, hogy komolyan szembenézzen pl. a több évszázad óta tartó népi kontra urbánus konfliktussal, ennek a feloldásáról meg aztán pláne ne beszéljünk. Mintha egy amerikai demokrata jelölttől az lenne az elvárás, hogy értse meg a mélyi déli redneckek világát, akiket majd kézenfogva elvezet a gettónégerekkel a kánaánba...
r.baggio
több mint 2 éve
Klaci79
22 477
Én nem szoktam taxizni, de minap Pestről jöttem haza vidékre és 8000Ft volt, amin meg is lepődtem (kellemesen). Mondjuk a hatósági arat tényleg el kellene engedni, lehessen valami verseny, de a taxisokkal nem akar keménykedni senki, ezért tudtak elérni, hogy Uber se legyen 😢Oszinten, a fovarossal is a t@k@m ki van. Nem eleg, hogy az elmult 2 evben az autos kozlekedes teljesen ellehetelenult a belvarosban az epitkezesek miatt, az, hogy Karacsony ennyire autos ellenes, csak rosszhiszemuseg latszatat kelti minden, az autosokat hatranyosan erinto valtozas kapcsan.Én a taxis emelést nagyon támogatom. Szerintem eddig érthetetlenül olcsó volt a taxi, ha piaci alapon lenne akkor már rég emelés lett volna, de vicces volt eddig, hogy mennyiért lehetett közlekedni, azzal is mentem kb mindenhova.
undisputedly
Jughead
Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
Reptérről kedden X.-be 5.600 volt azt hiszem.Én a taxis emelést nagyon támogatom. Szerintem eddig érthetetlenül olcsó volt a taxi, ha piaci alapon lenne akkor már rég emelés lett volna, de vicces volt eddig, hogy mennyiért lehetett közlekedni, azzal is mentem kb mindenhova.A repülőtérre is? Onnan 8000 alatt nem vittek volna soha a 11-be, azért én ezt röhejesen magasnak éreztem mindig is
Jughead
r.baggio
A taxis folyamatosan panaszkodott... Be nem állt a szája. 4 en ültünk be egy Toyotába. (Mondjuk azt még nem tapasztaltam, h 20 percet vártunk egy kocsira...)
Május 15 után sztem felkopna az álluk, ha nem emelték volna most. Vagy akkor.
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
Én a taxis emelést nagyon támogatom. Szerintem eddig érthetetlenül olcsó volt a taxi, ha piaci alapon lenne akkor már rég emelés lett volna, de vicces volt eddig, hogy mennyiért lehetett közlekedni, azzal is mentem kb mindenhova.A repülőtérre is? Onnan 8000 alatt nem vittek volna soha a 11-be, azért én ezt röhejesen magasnak éreztem mindig is
Jughead
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Jughead
5 302
Oszinten, a fovarossal is a t@k@m ki van. Nem eleg, hogy az elmult 2 evben az autos kozlekedes teljesen ellehetelenult a belvarosban az epitkezesek miatt, az, hogy Karacsony ennyire autos ellenes, csak rosszhiszemuseg latszatat kelti minden, az autosokat hatranyosan erinto valtozas kapcsan.Én a taxis emelést nagyon támogatom. Szerintem eddig érthetetlenül olcsó volt a taxi, ha piaci alapon lenne akkor már rég emelés lett volna, de vicces volt eddig, hogy mennyiért lehetett közlekedni, azzal is mentem kb mindenhova.
undisputedly
több mint 2 éve
Oszinten, a fovarossal is a t@k@m ki van. Nem eleg, hogy az elmult 2 evben az autos kozlekedes teljesen ellehetelenult a belvarosban az epitkezesek miatt, az, hogy Karacsony ennyire autos ellenes, csak rosszhiszemuseg latszatat kelti minden, az autosokat hatranyosan erinto valtozas kapcsan.Most ugye kitalaltak, hogy a pesti also rakpartot veglegesen elveszik az autosoktol jovore, majd megemeltek a taxis dijakat, es nyilvan, ennek ellenere en ugyanugy fogom hasznalni (ellentetben mondjuk az egyetemistakkal pl, akiknel siman kinezem, hogy inkabb hazasetalnak este a bulibol, mert mar tul sok nekik a viteldij), de ez a piacellenes, felulrol szabalyozott, versenyellenes armeghatarozas konkretan gyomorforgatoan undorito.