NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
237
16
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
114
21
22:25
RedZone week 16
87
16
19:00
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
15
5
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
10
5
22:25
Politika
65 feliratkozó
több mint 2 éve
Varga: Szia Pali, XY beszélt veled vh-ügyben?Völner: Szia, igen, szeretnék erről majd a héten egyeztetni.
Varga: Rendben, beszéljünk majd holnap az államtitkári előtt.
több mint 2 éve
444.hu/2023/02/23/bezsufoltak-egy-kisszobaba-soros-maradek-ellenzeketAlig olvasnak már az emberek, pláne a fidesz-szavazók.
@MC12
Amadeus von Dollárbaloldal
Van Megafon, facebook-, TikTok-jelenlét, 15 másodperces "üzenetek", ner-influenszerek, nincs már szükség a "boomer-metodikákra".
több mint 2 éve
Ja hát nálunk is sokat ment a Gumimacik.Szerencsémre(?) őket nem ismerem, és nem is szoktam hallgatni. Mondjuk ezt a Fodort se, de őt nem tudom elkerülni, időnként óhatatlanul beleütközöm valahol, és megjegyeztem az ábrázatát.szerintem a megafonnál vannak sokkal visszataszítóbbak, bohár, deák, kopasz és sorolhatnám mind idegesítőbbek, de még a kálmán is444.hu/2023/02/23/bezsufoltak-egy-kisszobaba-soros-maradek-ellenzeketNem tudom, hogy ti mit gondoltok róla, de számomra ez a G. Fodor a legvisszataszítóbb. legirritálóbb média-féreg a magyar piacon, kormánypárti és ellenzéki médiát is beleértve. Van jópár akit nem bírok itt is meg ott is, de ez a fickó külön kategória. Még Bayernél is antipatikusabb, pedig az már szinte művészet. Egyszerűen meglátom, és szívem szerint lecsapnám mint a taxiórát, pedig alapvetően lesz*rom ezeket a fazonokat, nem tudnak érzelmeket kiváltani belőlem. Na, ez a fickó tud.
@MC12
peterk2005 udvari bolond
eaglesmcnabb
peterk2005 udvari bolond
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Szerencsémre(?) őket nem ismerem, és nem is szoktam hallgatni. Mondjuk ezt a Fodort se, de őt nem tudom elkerülni, időnként óhatatlanul beleütközöm valahol, és megjegyeztem az ábrázatát.szerintem a megafonnál vannak sokkal visszataszítóbbak, bohár, deák, kopasz és sorolhatnám mind idegesítőbbek, de még a kálmán is444.hu/2023/02/23/bezsufoltak-egy-kisszobaba-soros-maradek-ellenzeketNem tudom, hogy ti mit gondoltok róla, de számomra ez a G. Fodor a legvisszataszítóbb. legirritálóbb média-féreg a magyar piacon, kormánypárti és ellenzéki médiát is beleértve. Van jópár akit nem bírok itt is meg ott is, de ez a fickó külön kategória. Még Bayernél is antipatikusabb, pedig az már szinte művészet. Egyszerűen meglátom, és szívem szerint lecsapnám mint a taxiórát, pedig alapvetően lesz*rom ezeket a fazonokat, nem tudnak érzelmeket kiváltani belőlem. Na, ez a fickó tud.
@MC12
peterk2005 udvari bolond
eaglesmcnabb

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Aztán furán nézne ki mikor azt mondana h “we use words like honor, code, loyalty.”'You can't handle the truth!' Csak be kéne idézni, hátha nyom egy Jessup ezredes féle monológot.24.hu/belfold/2023/02/23/volner-pal-schadl-gyorgy-fovarosi-torvenyszek-birosag-targyalas-korrupcio-vesztegetes-vadlott/Regnáló igazságügy-minisztert nem ideztetunk be tanúnak ha jót akarunk magunknak a NERben
empty taxi
csebi
Tactful Cactus
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
'You can't handle the truth!' Csak be kéne idézni, hátha nyom egy Jessup ezredes féle monológot.24.hu/belfold/2023/02/23/volner-pal-schadl-gyorgy-fovarosi-torvenyszek-birosag-targyalas-korrupcio-vesztegetes-vadlott/Regnáló igazságügy-minisztert nem ideztetunk be tanúnak ha jót akarunk magunknak a NERben
empty taxi
csebi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
OV beszédei egyre radikálisabbak, de közben a cselekvés meg nagyon nem az. Egyezkedés megy a németekkel a fegyvergyártásról, szép csöndben megy a dörgölőzés tovább, közben semmit nem enyhül a gazdasági nyomás.Sztem a kormányzati cselekvés egyértelmű: mindenáron tágítani Kelet felé a mozgásteret, akár azon az áron is, hogy Nyugaton egy szardarab lettünk. A Nyugat postásnak használ minket informális üzenetek eljuttatására az oroszok és Kína felé, közben hagyja, hogy bohócok legyünk, amíg az akkugyárak és a többi szar mindenfajta ellenállás nélkül ide épülhetnek.
Már-már nevetséges az egész, de közben meg egyértelmű, hogy fogalma sincs róla senkinek, hogy mit is kéne csinálni 😊
Az egyértelmű, hogy jelenleg a legjobb üzlet az ukrán helyreállítás lesz, és nyilván ebből majd jó lenne a németen keresztül nem kimaradni, de közben meg annyira messze van a vége még...
Gyurma Pappa
Az EU a strici, mi vagyunk a szexuális segédeszköz, a Kelet a krva. Ismerősöm Mongóliában tömegével látott EU-s cuccokat Oroszország felé felcímkézve, elvileg szankciós.
(Ez most eléggé cinikusra sikeredett, pedig nem vagyok az.)
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
szerintem a megafonnál vannak sokkal visszataszítóbbak, bohár, deák, kopasz és sorolhatnám mind idegesítőbbek, de még a kálmán is444.hu/2023/02/23/bezsufoltak-egy-kisszobaba-soros-maradek-ellenzeketNem tudom, hogy ti mit gondoltok róla, de számomra ez a G. Fodor a legvisszataszítóbb. legirritálóbb média-féreg a magyar piacon, kormánypárti és ellenzéki médiát is beleértve. Van jópár akit nem bírok itt is meg ott is, de ez a fickó külön kategória. Még Bayernél is antipatikusabb, pedig az már szinte művészet. Egyszerűen meglátom, és szívem szerint lecsapnám mint a taxiórát, pedig alapvetően lesz*rom ezeket a fazonokat, nem tudnak érzelmeket kiváltani belőlem. Na, ez a fickó tud.
@MC12
peterk2005 udvari bolond
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
szerk.24.hu/belfold/2023/02/23/volner-pal-schadl-gyorgy-fovarosi-torvenyszek-birosag-targyalas-korrupcio-vesztegetes-vadlott/Regnáló
empty taxiigazságügy-minisztert nem ideztetunk be tanúnak ha jót akarunk magunknak a NERben
csebi
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
Pali szeret veszélyesen élni.
több mint 2 éve
Legendás vizsgákat tartott egyetemen a kis goblin. Bejött, kiosztotta a papírokat, volt rajta két esszékérdés, aztán az ajtóból visszakiabálta, hogy ő most elmegy kávézni, meg ide-oda, nyugodtan lehet puskázni, úgyis csak ő tudja a helyes választ. Egy fél óra múlva visszajött, és a lépcsőre leülve elkezdte javítani a korábbi vizsgákat, és néha hangosan röhögött rajta 😀444.hu/2023/02/23/bezsufoltak-egy-kisszobaba-soros-maradek-ellenzeketNem tudom, hogy ti mit gondoltok róla, de számomra ez a G. Fodor a legvisszataszítóbb. legirritálóbb média-féreg a magyar piacon, kormánypárti és ellenzéki médiát is beleértve. Van jópár akit nem bírok itt is meg ott is, de ez a fickó külön kategória. Még Bayernél is antipatikusabb, pedig az már szinte művészet. Egyszerűen meglátom, és szívem szerint lecsapnám mint a taxiórát, pedig alapvetően lesz*rom ezeket a fazonokat, nem tudnak érzelmeket kiváltani belőlem. Na, ez a fickó tud.
@MC12
peterk2005 udvari bolond
több mint 2 éve
A fülkében hallgasd meg. Elképesztő módon adja elő a hazugságokat is amiket ráadásul a HVGs srác le sem csap …444.hu/2023/02/23/bezsufoltak-egy-kisszobaba-soros-maradek-ellenzeketNem tudom, hogy ti mit gondoltok róla, de számomra ez a G. Fodor a legvisszataszítóbb. legirritálóbb média-féreg a magyar piacon, kormánypárti és ellenzéki médiát is beleértve. Van jópár akit nem bírok itt is meg ott is, de ez a fickó külön kategória. Még Bayernél is antipatikusabb, pedig az már szinte művészet. Egyszerűen meglátom, és szívem szerint lecsapnám mint a taxiórát, pedig alapvetően lesz*rom ezeket a fazonokat, nem tudnak érzelmeket kiváltani belőlem. Na, ez a fickó tud.
@MC12
peterk2005 udvari bolond
De azért is jó mert teljesen meg lehet belőle érteni a Fideszt
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
24.hu/belfold/2023/02/23/volner-pal-schadl-gyorgy-fovarosi-torvenyszek-birosag-targyalas-korrupcio-vesztegetes-vadlott/Regnáló igazságügy-minisztert nem ideztetunk be tanúnak ha jót akarunk magunknak a NERben
empty taxi
több mint 2 éve
444.hu/2023/02/23/bezsufoltak-egy-kisszobaba-soros-maradek-ellenzeketNem tudom, hogy ti mit gondoltok róla, de számomra ez a G. Fodor a legvisszataszítóbb. legirritálóbb média-féreg a magyar piacon, kormánypárti és ellenzéki médiát is beleértve. Van jópár akit nem bírok itt is meg ott is, de ez a fickó külön kategória. Még Bayernél is antipatikusabb, pedig az már szinte művészet. Egyszerűen meglátom, és szívem szerint lecsapnám mint a taxiórát, pedig alapvetően lesz*rom ezeket a fazonokat, nem tudnak érzelmeket kiváltani belőlem. Na, ez a fickó tud.
@MC12
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
24.hu/belfold/2023/02/23/volner-pal-schadl-gyorgy-fovarosi-torvenyszek-birosag-targyalas-korrupcio-vesztegetes-vadlott/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
OV beszédei egyre radikálisabbak, de közben a cselekvés meg nagyon nem az. Egyezkedés megy a németekkel a fegyvergyártásról, szép csöndben megy a dörgölőzés tovább, közben semmit nem enyhül a gazdasági nyomás. Már-már nevetséges az egész, de közben meg egyértelmű, hogy fogalma sincs róla senkinek, hogy mit is kéne csinálni 😊
Az egyértelmű, hogy jelenleg a legjobb üzlet az ukrán helyreállítás lesz, és nyilván ebből majd jó lenne a németen keresztül nem kimaradni, de közben meg annyira messze van a vége még...

több mint 2 éve
Amadeus von DollárbaloldalA Daimler (Kecskemét) gyárban lehet néha látni láthatósági mellényben VIP felirattal csoportokat.
Jelentése (kifejtve apróbb betűkkel a mellényen): VISITOR IN PRODUCT
több mint 2 éve
hvg.hu/itthon/20230222_Politico_Orban_oroszok_szankcio_vetomár nincs TANÁCS magyar vétó lebegtetés nélkül.
pfuj bazmeg
több mint 2 éve
Amúgy világ szinten / EU szinten is ilyen gyorsak a bíróságok?az egy év az csupán az előkészítő tárgyalásra vonatkozik, igazi időhúzás ezután jöhet majd eddig főleg a rendőrségnél, ügyészségnél és bíróságnál volt a labda.
Nekem meglepő hogy az 1 év számít gyorsnak 😀
Toca
de igen, ez elég gyors annak ellenére is, hogy a bizonyítékok és beismerők miatt elég jól felderített a tényállás.
több mint 2 éve
Amúgy világ szinten / EU szinten is ilyen gyorsak a bíróságok?Nekem meglepő hogy az 1 év számít gyorsnak 😀
több mint 2 éve
abban a lopásban a kulcsvádlott borított mindent? volt nemtudom hány napnyi lehallgatási bizonyíték? ráadásul nyomozati szakban már bőven jól látták, hogy a vádlottak 90%-a beismer mindent, hogy ne kelljen ülnie?Ma reggel tárgyaltam egy teljesen piti lopást. Elévülési időt megközelítő már az időmúlás a vélelmezett elkövetéstől számítva és most jutottunk el az elsőfokú tárgyalásig. Ítélet még sehol, 3 év volt a vádemelés úgy, hogy nem volt szökésben az emberünk egy percig sem. Volt szerencsém olyan hűtlen kezeléses ügyet látni, ahol 2008-as volt az elkövetés és tavaly volt benne előkészítő ülés. Konkrétan megőszült benne mindenki.Szaros Pécsett most jönnek az első fokok 2016-os ügyekben. 😀Ha ők le akarnák gyorsan zárni már le lenne zárva ebben biztos lehetsz.Hidd el, hogy pörgetik. 1 év alatt vádemelés lett egy ilyen ügyben. Az rohamtempó. Más, hasonló volumenű ügyeket nyomoznak évekig.
Toca
2014-es letartóztatásokban 3-adszor nem sikerül másodfokot tartani. Miről beszélünk?
Gyurma Pappa
És akkor azt mondja nekem bárki, hogy a magyar kriminalisztika legkomolyabb vesztegetési ügyében 1 év alatt vádemelés + előkészítő ülés combo beismerésekkel? 😀
Az a baj, hogy nem a lóláb lóg ki, hanem az egész kibaszott ló.
nyilván ez ultragyors, elismerem. túl akarnak lenni mindenen. de könnyebb is úgy, hogy azért Schadlig elég komolyan bizonyítva van minden. a VPs dolog más kérdés már sztem.