NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 941 — Lucas Scott
 24.hu/belfold/2023/02/21/schadl-gyorgy-volner-pal-vegrehajto-kar-elnok-fidesz-kenopenz-korrupcio-fovarosi-torvenyszek-targyalas/

jogász kollégák: már elég homályosak az emlékeim, de ha vkit jogi egyetemi végzettséghez kötött foglalkozástól eltiltanak az azt jelenti, hogy ha mondjuk van neki egy közszolgálati egyetemes diplomája akkor pl elmehet kormánytisztviselőnek ugye? gondolom, ha nincs akkor nem, de mi van ha két diplomája van?
csebi
Ha rácsatlakozhatok a kérdésre, engem az érdekelne, hogy vajon mire gondol a Schadl-Völner páros - vagy az ügyvédjeik - amikor nem egyeznek ki az ügyészség ajánlatával? Egyáltalán nem értek hozzá, de ha a 22 vádlottból mondjuk 15 elfogadja- ahogy sorban jönnek is az elfogadások - az ügyészség ajánlatát, akkor azért nehéz elképzelni, hogy ők nem adtak át cserébe annyi információt, bizonyítékot kiskutyafülét amivel bőven ne lehetne elítélni őket - háromszor. Ehhez képest mondjuk Völner 8 éve nem is sok , Schadl meg már egyet leült előzetesben a 10ből. Mire számíthatnak a saját szempontjukból reálisan?
MC12
Én letenném a fegyvert, teljes bukó az ügy, főleg így, hogy sorra ismernek be. Schadl már bukott ember.

Völnernek be kéne ismerni, a 8-ból lehetne még faragni a beismeréssel.
Amadeus von Dollárbaloldal
tudod egyik barátomnak anno megjelent a bnője egy TFs buli végén, hogy tudja, hogy smárolt egy másik csajjal, mert látta a csaj bnője. mentek haza ketten, srác tagadott, de még otthon is ez ment, már hajnal 6 volt, fáradt volt, aludni akart, elismerte. hónapokkal később kiderült, hogy senki sem látott semmit, csak blöffölt a csaj. barátom meg is jegyezte, hogy ő soha többet nem ismer el semmit
sztem Völner Shaggy (és barátom) elvein halad előre.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 539 — Keep pounding
Abba bele se gondolok hogy Völner akár egyezséget is köthetne ha borítana vmit....

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 208
 24.hu/belfold/2023/02/21/schadl-gyorgy-volner-pal-vegrehajto-kar-elnok-fidesz-kenopenz-korrupcio-fovarosi-torvenyszek-targyalas/

jogász kollégák: már elég homályosak az emlékeim, de ha vkit jogi egyetemi végzettséghez kötött foglalkozástól eltiltanak az azt jelenti, hogy ha mondjuk van neki egy közszolgálati egyetemes diplomája akkor pl elmehet kormánytisztviselőnek ugye? gondolom, ha nincs akkor nem, de mi van ha két diplomája van?
csebi
Ha rácsatlakozhatok a kérdésre, engem az érdekelne, hogy vajon mire gondol a Schadl-Völner páros - vagy az ügyvédjeik - amikor nem egyeznek ki az ügyészség ajánlatával? Egyáltalán nem értek hozzá, de ha a 22 vádlottból mondjuk 15 elfogadja- ahogy sorban jönnek is az elfogadások - az ügyészség ajánlatát, akkor azért nehéz elképzelni, hogy ők nem adtak át cserébe annyi információt, bizonyítékot kiskutyafülét amivel bőven ne lehetne elítélni őket - háromszor. Ehhez képest mondjuk Völner 8 éve nem is sok , Schadl meg már egyet leült előzetesben a 10ből. Mire számíthatnak a saját szempontjukból reálisan?
MC12
Én letenném a fegyvert, teljes bukó az ügy, főleg így, hogy sorra ismernek be. Schadl már bukott ember.

Völnernek be kéne ismerni, a 8-ból lehetne még faragni a beismeréssel.
több mint 2 éve

csebi
MC12
ugye ez nem hivatalosan "ajánlat" mint USAban csak mondom 😉 ráadásul nem tudjuk még, hogy ők mit fognak csütörtökön mondani bár a sofőr mai nyilatkozata nyilván ezt mutatja már előre, hogy nem fogják elismerni.

én Völner taktikáját teljesen érteni vélem. amennyire olvastam a cikkeket, őt csak Schadlhoz tudják kötni, tehát amit x végrehajtó mond/elismer, hogy ő mit hallott Schadltől Völnerrel kapcsolatban az hearsay.
ami Völnernél komoly bizonyíték az a telefonbeszélgetés, de azt meg lehet magyarázgatni jobban is.

Schadlnek meg sztem meg van mondva, hogy nem fogadhatja el, mert akkor onnantól Völner védekezése bukik.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 317

csebi

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 882
Én nem akarom elhinni, hogy véletlenül lehet ekkora öngólt rúgni:

g7.hu/kozelet/20230220/fontos-reszlet-derult-ki-a-titkos-magyar-orosz-gazszerzodesrol/

Ez meg megint micsoda? Ne vicceljünk már, tényleg kell még egy löket az inflációnak?

forbes.hu/uzlet/kulonado-wienerberger-kormany/?utm_source=hirstart&utm_medium=referral&utm_campaign=hiraggregator
Szokol
Ez van, ha nincs külső visszacsatolás / nyomás. Nálunk Szijjpetit csak önmaga zsenije, esetleg Orbán ill. Orbán környezetéből 1-2 ember foghatja vissza. Meg is van a következménye. Tíz, de lehet, hogy százmilliárdokat dobálunk ki az ablakon a kis zsenink miatt.
peterk2005 udvari bolond
mármint csatornázunk ki nyíltan az oroszoknak, ezzel is a háborújukat támogatva, sokkal rosszabb a helyzet
r.baggio
Inkább.
Leírták itt már többen is, attól még hogy hülyeségnek tűnik amit csinálnak, nem ostobák, teljes mértékben tudják, hogy minek mi a következménye, legalábbis OV meg pár szakember/háttérember.
Peti meg sztem csak végrehajtó, akinek ki van adva, hogy mi az irány, aztán ennyi.

Illetve azt se felejtsük el, hogy ha jól emlékszem van egy Svájcban bejegyzett cég, amin keresztül kereskedünk, ott is csapódhat le pénz.
több mint 2 éve

g7.hu/kozelet/20230220/fontos-reszlet-derult-ki-a-titkos-magyar-orosz-gazszerzodesrol/

Ez meg megint micsoda? Ne vicceljünk már, tényleg kell még egy löket az inflációnak?

forbes.hu/uzlet/kulonado-wienerberger-kormany/?utm_source=hirstart&utm_medium=referral&utm_campaign=hiraggregator
Szokol
Ez van, ha nincs külső visszacsatolás / nyomás. Nálunk Szijjpetit csak önmaga zsenije, esetleg Orbán ill. Orbán környezetéből 1-2 ember foghatja vissza. Meg is van a következménye. Tíz, de lehet, hogy százmilliárdokat dobálunk ki az ablakon a kis zsenink miatt.
peterk2005 udvari bolond
amúgy az építkezések már ígyis földbe állnak tudomásom szerint annyira nincs alapanyag, volt olyan időszak is, hogy alig lehetett tetőcserepet venni, most nem tudom mi a szitu. nyilván ennek köszönhetően sem lesz több.

de egy vmiben biztos vagyok az az, hogy ilyen dolgokban igen is van visszacsatolás, OV megkapja a pro és kontra érveket.

több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 316 — Steelers fan

Szokol
peterk2005 udvari bolond
Szándékosságot ne feltételezzek?
több mint 2 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 336 — no es importante

Szokol
peterk2005 udvari bolond
mármint csatornázunk ki nyíltan az oroszoknak, ezzel is a háborújukat támogatva, sokkal rosszabb a helyzet

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 400 — The only discipline that lasts, is self discipline

Szokol

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve

több mint 2 éve

Szokol
asszem vki tegnap linkelte, hát megdöbbentő meg nem is. alapvetően oroszok erőnyerők a tárgyalások során szóval nem meglepő.

több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 316 — Steelers fan

több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 077 — Lájkold a zsűrit!
 24.hu/kozelet/2023/02/21/kubatov-gabor-volner-schadl-ugy-szakvizsga-idopont/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 654 — Rise My Nation!
 www.facebook.com/photo?fbid=533870025582874&set=a.186208807015666

azok találják el a tigrist akik egymást lövik seggbe? im not confident
Negritis, a vajda
Ha mégse, akkor majd megváltoztatja a KSH az infláció számítási módszertanát, hogy az jobban igazodjon a "valósághoz"...nem mintha ilyenre lett volna már példa az elmúlt évtizedekben...

Szerkesztette: Pari
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 079 — The Mathematician
 www.facebook.com/photo?fbid=533870025582874&set=a.186208807015666

azok találják el a tigrist akik egymást lövik seggbe? im not confident

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 541 — Saturday Night Lights
Elég sokat olvasok a témában, de én sem futottam bele egy olyan hírbe sem hogy mi ott lettünk volna..aztán mégis.

atlatszo.hu/kozugy/2023/02/21/teljes-mediacsend-mellett-egyeztet-a-magyar-kormany-az-ukrajnai-fegyverszallitasokrol-brusszelben/
Nomac
Sajnos tévedsz, Óceánia mindig is Eurázsia ellen viselt háborút.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Nomac New England Patriots 4 120 — balazs.t85@gmail.com
Elég sokat olvasok a témában, de én sem futottam bele egy olyan hírbe sem hogy mi ott lettünk volna..aztán mégis.

atlatszo.hu/kozugy/2023/02/21/teljes-mediacsend-mellett-egyeztet-a-magyar-kormany-az-ukrajnai-fegyverszallitasokrol-brusszelben/
több mint 2 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 534
 24.hu/fn/gazdasag/2023/02/20/penzugyi-szamlak-mnb-allam-koltsegvetes-budzse-hiany-netto-finanszirozasi-kepesseg-allamhaztartas-adossag/

melóhelyen retrorádió szól, ott azt mondták javultak a számok 😊 csak az utolsó sort olvasták be
Észak-Korea 2.0
NB2
És végülis működik?

7,8 millió választópolgárból vajon hány ember tudna 3 értelmes mondatot / megállapítást tenni abban a témában, hogy a magyar államháztartás? Vagy elmondani konyhanyelven, hogy hogyan számítják az inflációt (nem egy felső matematika).

Például: Amikor kijelentik, hogy lenyomják majd egyszámjegyűre az inflációt... akkor fel is merül a kérdés: Melyiket? Havit (egy évvel ezelőtti értékekhez képest)? Éveset? Csak mert az egyik most épp 25,7% a másik meg 2022-es évre nézve 14,5%...
A havit nem is akkora teljesítmény, hiszen ha egy magas bázisod van eleve (2022 decemberi árak), akkor ahhoz képest nem fog örökké 20-25%-od lenni...

Mint ahogyan öles betűkkel ki lehet írni, hogy technikai RECESSZIÓ van, hiszen 2 egymást követő negyedévben is csökkent a hazai GDP, de közben meg éves szinten 4,6%-os növekedést harsog a Megafon... Nagyon leegyszerűsítve, közel mindenki meg tudja találni a maga számításait (közel mindenki, mert Bokros Lajos még mindig várja azt a k*rva államcsődöt, ami csak nem akar beütni).

Én laikusként | (jó voltam anno matematikából, mérnök vagyok és meg tudok érteni különböző folyamatokat ha utánaolvasok, azt hiszem) | 2-3 éve kezdtem el (nem komolyabban, de napi-heti szinten) hosszabb gazdasági híreket, mutatókat olvasni, és még így is gyakran elő kell vennem az alapvető közgazdaságtani fogalomtárat amikor mélyebb elemzéseket olvasok, jobban is szeretem a fogalommagyarázatokkal ellátott cikkeket, mert elsőre számomra semmitmondóan, átláthatatlanul tudnak értékekkel dobálózni nagyon a különböző portálok.

(Egyébként nagyon fárasztó dolog kritikus szemmel bármilyen híreket olvasni, és nem elfogadni rögtön igaznak egy-egy leírt adatot + utánajárni, hogy mit hallgattak el. Amikor valami nagyon jól passzol egyik vagy másik oldal narratívájába, akkor már azért lehet gyanakodni).

Sokszor elmondom, hogy mennyire jó lenne egy ALAPVETŐ állampolgári ismeretek óra középiskolában, ahol elmondanák a tanulóknak (aki az ilyenre nem fogékony, az a párosujjú patásra, a csonka gúla térfogatára és Magyarország szerepére a II. vh-ban témára sem lesz az), hogy mi az az átalánydíj, mi a különbség a lakáshitel és a személyi hitel között, mit jelent egy termék vásárlásnál az önrész, esetleg, hogyan kerül elszámolásra egy választáson a szavazatod (tudom, triviálisan hangzó dolgok ezek...), mi az a GPD, infláció, milyen alapvető befektetési formák vannak...
=> most épp nem néztem utána, de ha jól emlékszem 8-10 EZER milliárd HUF parkol a magyar bankszámlákon látra szóló betétként ... amire gyakorlatilag 0%-os kamat van...

Tudom-tudom, egyáltalán nem érdeke az államnak, hogy gondolkodó polgárokat neveljen ki (és így 30 felett azt érzem, hogy az átlagember sem akarja azt, hogy neki kelljen gondolkodni, arra ott van az állam helyette), de az nem lenne esetleg érdeke, hogy az átlag melósok / polgárok bankszámlák helyett legalább állampapírban tartsák a pénzüket az OTP meg a TAKARÉK bankszámlák helyett (érzésre ennél a 2 banknál van a legszélesebb rétegek pénze)??

Tudom-tudom álomvilágban élek...

Visszatérve az idézetre:
JAVULTAK A SZÁMOK? Naná, hogy

Szerkesztette: bobi0092
több mint 2 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!
Krekó Péter mondott egy minapi beszélgetésben egy érdekes tényt: 2010-ben a Fidesz szavazótábora volt az összes szavazótábor közül a leg-nyugatosabb és leginkább orosz ellenes. Ma öt fidesz szavazóból három úgy gondolja, hogy az ukrán háborúért az USA-t és Ukrajnát terheli elsősorban a felelősség.

Elképesztő. És szomorú is egyben.

---------------------------------------------------------------------------------
Hozzáteszem, hogy nekem eleve nehezemre esik megérteni ezt az egész nyugat hanyatlós, illiberálisos, keletre nyitásos történetet. Nem látom benne a rációt, nem értem, hogy miért jó Orbánnak, Fidesznek, a NER-nek mindez. A pénz nem lehet indok, mert egy autokráciában a legfaszább pénz a nyugati pénz, ha mást nem, ezt megtanulhattuk a harmadik világtól. Hiszen a nyugati pénz sem finnyás, simán kezet ráz autoriter vezetőkkel is, mennyiség is van, nincs belőle hiány. És jóval könnyebb vele üzletelni, mint a kínaival, orosszal, stb., hiszen utóbbiaknak rondábbak a módszereik, tovább elmennek. Szóval gazdagodás nem indok, mert USA / német / francia pénzen is ugyanúgy lehet. Sőt jobban, nem véletlenül megy az orosz oligarcha is rögtön nyugatra, ahogy megszedte magát.

Csak arra tudok gondolni, hogy ebben nem csak pénz, hanem egyéb okok is közrejátszanak. Valahol lehet - kell lennie - egy közös kiindulópontnak, ami összehozza logikában a nyugat hanyatlást, az illiberalizmust, a keletre nyitást és a többit. Attól félek, hogy Orbán és köre tényleg elhitte / elhiszi már a saját propagandáját. Tényleg hisz abban, hogy a nyugat hanyatlik, és keleten kell keresni a megoldást. Nem önmagában az a gond, hogy keletre is próbálkozik, mert a kompországos dologban még lehetne is logika. De ezen mi jóval, messze-messze túlszaladtunk. A kompország ugyanis úgy nem lehetünk, ha negligáljuk a geopolitikai helyzetünket. Egy távol-keleti kompország nem lehet alapvetően nyugatos, nem lehet NATO tag és hasonló. Egy olyan ország alapvetően Kínához/Japánhoz simul, és a nyugattal csak gazdasági kapcsolatokat épít. Egy Európa szívében elhelyezkedő kompország meg értelemszerűen csak nyugatos lehet, és EU-hoz, NATO-hoz, USA-hoz simul, a kelettel pedig csak gazdasági kapcsolatokat épít. Ez tud összességében hasznot hajtani. Ha megfordítjuk, akkor nem kompország, hanem kellemetlen tyúkszem leszünk, aminek a vége mindig az, ahogy a tyúkszemek is végzik. Szóval nemértem, nincs logika abban amit csinálunk.
---------------------------------------------------------------------------------
peterk2005 udvari bolond
Linkeltem tegnap, de beteszem ide is, érdemes az egészet meghallgatni.

www.youtube.com/watch?v=oWwx9Dt9epY

Krekó meg 33:20-nál kezd beszélni.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 27 463 — nabege2@yahoo.com
 24.hu/fn/gazdasag/2023/02/20/penzugyi-szamlak-mnb-allam-koltsegvetes-budzse-hiany-netto-finanszirozasi-kepesseg-allamhaztartas-adossag/

melóhelyen retrorádió szól, ott azt mondták javultak a számok 😊 csak az utolsó sort olvasták be
Észak-Korea 2.0
több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 400 — The only discipline that lasts, is self discipline
Krekó Péter mondott egy minapi beszélgetésben egy érdekes tényt: 2010-ben a Fidesz szavazótábora volt az összes szavazótábor közül a leg-nyugatosabb és leginkább orosz ellenes. Ma öt fidesz szavazóból három úgy gondolja, hogy az ukrán háborúért az USA-t és Ukrajnát terheli elsősorban a felelősség.

Elképesztő. És szomorú is egyben.

Hozzáteszem, hogy nekem eleve nehezemre esik megérteni ezt az egész nyugat hanyatlós, illiberálisos, keletre nyitásos történetet. Nem látom benne a rációt, nem értem, hogy miért jó Orbánnak, Fidesznek, a NER-nek mindez. A pénz nem lehet indok, mert egy autokráciában a legfaszább pénz a nyugati pénz, ha mást nem, ezt megtanulhattuk a harmadik világtól. Hiszen a nyugati pénz sem finnyás, simán kezet ráz autoriter vezetőkkel is, mennyiség is van, nincs belőle hiány. És jóval könnyebb vele üzletelni, mint a kínaival, orosszal, stb., hiszen utóbbiaknak rondábbak a módszereik, tovább elmennek. Szóval gazdagodás nem indok, mert USA / német / francia pénzen is ugyanúgy lehet. Sőt jobban, nem véletlenül megy az orosz oligarcha is rögtön nyugatra, ahogy megszedte magát.

Csak arra tudok gondolni, hogy ebben nem csak pénz, hanem egyéb okok is közrejátszanak. Valahol lehet - kell lennie - egy közös kiindulópontnak, ami összehozza logikában a nyugat hanyatlást, az illiberalizmust, a keletre nyitást és a többit. Attól félek, hogy Orbán és köre tényleg elhitte / elhiszi már a saját propagandáját. Tényleg hisz abban, hogy a nyugat hanyatlik, és keleten kell keresni a megoldást. Nem önmagában az a gond, hogy keletre is próbálkozik, mert a kompországos dologban még lehetne is logika. De ezen mi jóval, messze-messze túlszaladtunk. A kompország ugyanis úgy nem lehetünk, ha negligáljuk a geopolitikai helyzetünket. Egy távol-keleti kompország nem lehet alapvetően nyugatos, nem lehet NATO tag és hasonló. Egy olyan ország alapvetően Kínához/Japánhoz simul, és a nyugattal csak gazdasági kapcsolatokat épít. Egy Európa szívében elhelyezkedő kompország meg értelemszerűen csak nyugatos lehet, és EU-hoz, NATO-hoz, USA-hoz simul, a kelettel pedig csak gazdasági kapcsolatokat épít. Ez tud összességében hasznot hajtani. Ha megfordítjuk, akkor nem kompország, hanem kellemetlen tyúkszem leszünk, aminek a vége mindig az, ahogy a tyúkszemek is végzik. Szóval nemértem, nincs logika abban amit csinálunk.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Nomac New England Patriots 4 120 — balazs.t85@gmail.com
 g7.hu/kozelet/20230220/fontos-reszlet-derult-ki-a-titkos-magyar-orosz-gazszerzodesrol/?fbclid=IwAR3HjbhiKi5iDnSxsWyDwc1lbi7T7aKQswZHLUfF63yuVVnOqb3GGcfpFLs
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 926 — Cowboys fan
Beszarok, most kell megtudnom, hogy Kovács Katit is elnyomták….
nagylaza, főpohárnok
Nem is beszélve arról, hogy úgy gáncsolták, hogy alig bírták a kezébe nyomni az Állami ifjúsági díjat, a SZOT díjat, a Liszt Ferenc díjat - mind mind 90 előtt 😊 a többszöri év énekesnője díjakat vagy a ki mit tud győzelmet ne is említsük, így nyomtak el anno a rendszerkritikus hangokat.
MC12
Igen, a Kádár-korszak arról volt híres, hogy sorra adta a díjakat és a kitüntetéseket az üldözötteknek.
nagylaza, főpohárnok
Na jó, de aki annyival megelégszik, hogy elfogadja azt amit a másik állít (hisz miért is hazudna, olyan szép ember, előre köszön meg becsületes arca is van), az nem fog utánanézni, hogy valóban így volt-e.

Lehet az elnyomást úgy gondolta, hogy osztoznia kellett másokkal vagy h nem engedték világsztárrá válni vagy h minden évben neki kellett volna kapni az összes díjat is.

Meg azért is szép ez a történet, hogy a rendszer(gengszter)váltás megtörtént idestova 33 éve és csak most jut eszébe, hogy hohó, hát engem elnyomtak!
Vagy most látja elég biztosnak a hátteret ahhoz, hogy most leszámoljon az ellenségeivel vagy befeketítse őket és az ő narratívája legyen a nyerő?
Lúdas Solymi
látta, hogy milyen jó biznisz a NER vonat és felpattant rá.

Cili is hatalmas utat tett meg Csintótól a Száva családon át Orbán Viktorig.
nekem azzal nincs bajom, hogy vki mondjuk szakmájában, ami alapvetően nem jár hatalmas közéleti tevékenységgel, nem kezd el lázadni mondjuk 90 előtt, sőt azzal sem ha párttag volt. nyilván akart élni, alkotni stb.
DE ne mondja azt utólag, hogy ő milyen rohadtul el volt nyomva ...

ÉS az se legyen már, hogy itt emberek még a 80as évek végén a bolsevizmus diadaláról publikáltak, meg a pártért voltak oda, most meg hirtelen ők lettek a legnagyobb nemzeti, konzervatív értékrendű emberek.
csebi
Ugyan, ezt mindenki meg tudja magyarázni.
Ő akkor is nemzeti, konzervatív értékű keresztény ember volt, csak akkor ezt nem lehetett mutatni, most már igen.
Plusz akkor fel kellett mondani a kötelezőt, ha nem akartál magadnak bajt.

Kár, hogy most is ugyanaz van, megint.
Lúdas Solymi
én azt mondanám, hogy nem ez van, de nézzük meg, mit ír erről a Népszabi?
több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 882
Beszarok, most kell megtudnom, hogy Kovács Katit is elnyomták….
nagylaza, főpohárnok
Nem is beszélve arról, hogy úgy gáncsolták, hogy alig bírták a kezébe nyomni az Állami ifjúsági díjat, a SZOT díjat, a Liszt Ferenc díjat - mind mind 90 előtt 😊 a többszöri év énekesnője díjakat vagy a ki mit tud győzelmet ne is említsük, így nyomtak el anno a rendszerkritikus hangokat.
MC12
Igen, a Kádár-korszak arról volt híres, hogy sorra adta a díjakat és a kitüntetéseket az üldözötteknek.
nagylaza, főpohárnok
Na jó, de aki annyival megelégszik, hogy elfogadja azt amit a másik állít (hisz miért is hazudna, olyan szép ember, előre köszön meg becsületes arca is van), az nem fog utánanézni, hogy valóban így volt-e.

Lehet az elnyomást úgy gondolta, hogy osztoznia kellett másokkal vagy h nem engedték világsztárrá válni vagy h minden évben neki kellett volna kapni az összes díjat is.

Meg azért is szép ez a történet, hogy a rendszer(gengszter)váltás megtörtént idestova 33 éve és csak most jut eszébe, hogy hohó, hát engem elnyomtak!
Vagy most látja elég biztosnak a hátteret ahhoz, hogy most leszámoljon az ellenségeivel vagy befeketítse őket és az ő narratívája legyen a nyerő?
Lúdas Solymi
látta, hogy milyen jó biznisz a NER vonat és felpattant rá.

Cili is hatalmas utat tett meg Csintótól a Száva családon át Orbán Viktorig.
nekem azzal nincs bajom, hogy vki mondjuk szakmájában, ami alapvetően nem jár hatalmas közéleti tevékenységgel, nem kezd el lázadni mondjuk 90 előtt, sőt azzal sem ha párttag volt. nyilván akart élni, alkotni stb.
DE ne mondja azt utólag, hogy ő milyen rohadtul el volt nyomva ...

ÉS az se legyen már, hogy itt emberek még a 80as évek végén a bolsevizmus diadaláról publikáltak, meg a pártért voltak oda, most meg hirtelen ők lettek a legnagyobb nemzeti, konzervatív értékrendű emberek.
csebi
Ugyan, ezt mindenki meg tudja magyarázni.
Ő akkor is nemzeti, konzervatív értékű keresztény ember volt, csak akkor ezt nem lehetett mutatni, most már igen.
Plusz akkor fel kellett mondani a kötelezőt, ha nem akartál magadnak bajt.

Kár, hogy most is ugyanaz van, megint.