Politika
69 feliratkozó
több mint 1 éve
Akkor ez már 14 éve is kurva gaz volt, igazi katonai beidegződés, hogy egységet teremteni csak az egyéniség megtoresevel es szavazással lehet.Az említett gólyatábor célja - aztán majd jön valaki a karról és lelövi ezt a posztomat (ezért is vannak erősen ráállítva a karról emberek, hogy törölgessék a kommenteket mindenhonnan) bár a fórum annyira nincsen szem előtt - hogy a 4 napból 2 napig erősen szívatják a gólyát, majd egy nagy katarzis során kiderül, hogy csak micsoda átverés az egész: a magázódás, a no-alkohol a sok feladat, túra, reggeli torna stb.Semmivel, sima becsicskulás az egész.Valaki magyarázza már el nekem, hogy mi az amivel kötelezhetik a felsősök a gólyákat bármire is?Ez az egész kurva gáz, egy marék senki, aki valami minimális hatalmat kap a kezébe, aztán egyből azt hiszi, hogy bárkivel bármit megtehet, ezekből simán rendőrségi feljelentésnek kellene jönnie. Gyógyszert baszki még a repülőn se vesznek el.m.eduline.hu/campus_life/20240821_elviselhetetlen_golyatabor_BME_VIKÖröm látni, hogy 14 év alatt (én 2010-ben voltam anno) semmi sem változott...
Negritis, a vajda
Furcsa, hogy csak most lett ebből hír, tudtommal minimum 20 éve hasonlóan megy az egész.
bobi0092
somoskovig
Nekem kimaradt a felsőoktatás, kollégium stb... így tudatlanul nem értem miért nem küldik el ezeket a jó k... anyukájukba.
kittli
Engem anno várt a felsősöm még gimiben, hogy vigyem haza táskáját. Elintéztem annyival, hogy vidd haza te, utána pedig nem vettem fel neki a telefont egész héten. Nem ért semmi retorzió, csak csórikám pislogott 2 napig, hogy mi van.
Egyetemen a gólyatábor fasza volt, ivás, szórakozás, kúrás, ilyen csicskáztatás nálunk az ELTE ÁJK-n nem volt. Egy hét tiszta hedonizmus volt. (lett is belőle balhé, miénk volt az utolsóelőtti gólyatábor az ELTE ÁJK történetében.)
Amadeus the Young
Aztán az utolsó 2 nap ugyanolyan tankönyvi amerikai pités eszünk-iszunk-hányunk eldurvulás mint mindenhol máshol.
(Legalábbis 14 éve így volt, akkor ennyire erős nem volt a szívatás része, szerintem feltekeredhetett az ingerküszöb az évek alatt a rendező felsőbbévesek oldaláról és ahogy látom mára már eléggé bedurvultak a dolgok).
bobi0092
több mint 1 éve
Az említett gólyatábor célja - aztán majd jön valaki a karról és lelövi ezt a posztomat (ezért is vannak erősen ráállítva a karról emberek, hogy törölgessék a kommenteket mindenhonnan) bár a fórum annyira nincsen szem előtt - hogy a 4 napból 2 napig erősen szívatják a gólyát, majd egy nagy katarzis során kiderül, hogy csak micsoda átverés az egész: a magázódás, a no-alkohol a sok feladat, túra, reggeli torna stb.Semmivel, sima becsicskulás az egész.Valaki magyarázza már el nekem, hogy mi az amivel kötelezhetik a felsősök a gólyákat bármire is?Ez az egész kurva gáz, egy marék senki, aki valami minimális hatalmat kap a kezébe, aztán egyből azt hiszi, hogy bárkivel bármit megtehet, ezekből simán rendőrségi feljelentésnek kellene jönnie. Gyógyszert baszki még a repülőn se vesznek el.m.eduline.hu/campus_life/20240821_elviselhetetlen_golyatabor_BME_VIKÖröm látni, hogy 14 év alatt (én 2010-ben voltam anno) semmi sem változott...
Negritis, a vajda
Furcsa, hogy csak most lett ebből hír, tudtommal minimum 20 éve hasonlóan megy az egész.
bobi0092
somoskovig
Nekem kimaradt a felsőoktatás, kollégium stb... így tudatlanul nem értem miért nem küldik el ezeket a jó k... anyukájukba.
kittli
Engem anno várt a felsősöm még gimiben, hogy vigyem haza táskáját. Elintéztem annyival, hogy vidd haza te, utána pedig nem vettem fel neki a telefont egész héten. Nem ért semmi retorzió, csak csórikám pislogott 2 napig, hogy mi van.
Egyetemen a gólyatábor fasza volt, ivás, szórakozás, kúrás, ilyen csicskáztatás nálunk az ELTE ÁJK-n nem volt. Egy hét tiszta hedonizmus volt. (lett is belőle balhé, miénk volt az utolsóelőtti gólyatábor az ELTE ÁJK történetében.)
Amadeus the Young
Aztán az utolsó 2 nap ugyanolyan tankönyvi amerikai pités eszünk-iszunk-hányunk eldurvulás mint mindenhol máshol.
(Legalábbis 14 éve így volt, akkor ennyire erős nem volt a szívatás része, szerintem feltekeredhetett az ingerküszöb az évek alatt a rendező felsőbbévesek oldaláról és ahogy látom mára már eléggé bedurvultak a dolgok).
több mint 1 éve
lehet poénosan csinálni - én asszem valami kutyaólban vonyítottam neccharisnyában a Simogasd meg a kikutyámat! című művet, fásizsüli, lehetnemaz, nah, de előtte epiláltak - mindezt önként, magas pontszámokértEz az egész kurva gáz, egy marék senki, aki valami minimális hatalmat kap a kezébe, aztán egyből azt hiszi, hogy bárkivel bármit megtehet, ezekből simán rendőrségi feljelentésnek kellene jönnie. Gyógyszert baszki még a repülőn se vesznek el.m.eduline.hu/campus_life/20240821_elviselhetetlen_golyatabor_BME_VIKÖröm látni, hogy 14 év alatt (én 2010-ben voltam anno) semmi sem változott...
Negritis, a vajda
bobi0092
somoskovig
Meg van a gecizés - zách ucca bevonulás a haccseregbe
Igazából nem tudom, hogy lehet összekeverni egy egyetemi avatót a redvás fókáztatással

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Semmivel, sima becsicskulás az egész.Valaki magyarázza már el nekem, hogy mi az amivel kötelezhetik a felsősök a gólyákat bármire is?Ez az egész kurva gáz, egy marék senki, aki valami minimális hatalmat kap a kezébe, aztán egyből azt hiszi, hogy bárkivel bármit megtehet, ezekből simán rendőrségi feljelentésnek kellene jönnie. Gyógyszert baszki még a repülőn se vesznek el.m.eduline.hu/campus_life/20240821_elviselhetetlen_golyatabor_BME_VIKÖröm látni, hogy 14 év alatt (én 2010-ben voltam anno) semmi sem változott...
Negritis, a vajda
bobi0092
somoskovig
kittli
több mint 1 éve
ha valaki nem hagy békén szarás közben valszeg gondolkodás nélkül vágom pofám dolgom végeztével...Valaki magyarázza már el nekem, hogy mi az amivel kötelezhetik a felsősök a gólyákat bármire is?Ez az egész kurva gáz, egy marék senki, aki valami minimális hatalmat kap a kezébe, aztán egyből azt hiszi, hogy bárkivel bármit megtehet, ezekből simán rendőrségi feljelentésnek kellene jönnie. Gyógyszert baszki még a repülőn se vesznek el.m.eduline.hu/campus_life/20240821_elviselhetetlen_golyatabor_BME_VIKÖröm látni, hogy 14 év alatt (én 2010-ben voltam anno) semmi sem változott...
Negritis, a vajda
bobi0092
somoskovig
kittli
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Valaki magyarázza már el nekem, hogy mi az amivel kötelezhetik a felsősök a gólyákat bármire is?Ez az egész kurva gáz, egy marék senki, aki valami minimális hatalmat kap a kezébe, aztán egyből azt hiszi, hogy bárkivel bármit megtehet, ezekből simán rendőrségi feljelentésnek kellene jönnie. Gyógyszert baszki még a repülőn se vesznek el.m.eduline.hu/campus_life/20240821_elviselhetetlen_golyatabor_BME_VIKÖröm látni, hogy 14 év alatt (én 2010-ben voltam anno) semmi sem változott...
Negritis, a vajda
bobi0092
somoskovig
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Nagymarci megint zseniális, szerinte a magyar államháztartásnak cash-flow problémái vannak...Jabazmeg, ha én egyszer nem jövök ki a pénzemből, de következő hónapban visszahozom, az a cash-flow probléma, ha soha egyetlen hónapban sem jövök ki, és mindig a haveroktól kell kölcsönkérni, az meg strukturális... 😀
több mint 1 éve
Ez az egész kurva gáz, egy marék senki, aki valami minimális hatalmat kap a kezébe, aztán egyből azt hiszi, hogy bárkivel bármit megtehet, ezekből simán rendőrségi feljelentésnek kellene jönnie. Gyógyszert baszki még a repülőn se vesznek el.m.eduline.hu/campus_life/20240821_elviselhetetlen_golyatabor_BME_VIKÖröm látni, hogy 14 év alatt (én 2010-ben voltam anno) semmi sem változott...
Negritis, a vajda
bobi0092
több mint 1 éve
20 év alatt sok minden megváltozik. Vannak dolgok, amiket megértek (csomagok átvizsgálása, kaja kidobása - de csak ha romlandó), de több része wtf kategória, főleg a vizesblokkosok.én 20 éve voltam vegyész meg ttk-s BME gólyatáborban és semmi ilyesmi nem voltm.eduline.hu/campus_life/20240821_elviselhetetlen_golyatabor_BME_VIKÖröm látni, hogy 14 év alatt (én 2010-ben voltam anno) semmi sem változott...
Negritis, a vajda
bobi0092
Minek ment oda’a TTK-s gólyatáborba érdemes volt menni mert ott dőlt el ki melyik kollégiumba kerül
ozibozi
Negritis, a vajda
Azt mondjuk megértem, hogy most sokkal szarabb a helyzet, mint 25 éve (hőhullám, vízhiány mindenhol), de ez már pár éve téma, úgyhogy értelmesebb szervezet erre reagál. Meg há ugye a BME-VIK az a kar, ahol gondolom a szeniorok között túlnyomórészt fiúk vannak, nem úgy, mint mondjuk egy Közgáz ÖCSI-ben, ahol az instruktorok fele lány.
több mint 1 éve
én 20 éve voltam vegyész meg ttk-s BME gólyatáborban és semmi ilyesmi nem voltm.eduline.hu/campus_life/20240821_elviselhetetlen_golyatabor_BME_VIKÖröm látni, hogy 14 év alatt (én 2010-ben voltam anno) semmi sem változott...
Negritis, a vajda
bobi0092
Minek ment oda’a TTK-s gólyatáborba érdemes volt menni mert ott dőlt el ki melyik kollégiumba kerül
ozibozi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
m.eduline.hu/campus_life/20240821_elviselhetetlen_golyatabor_BME_VIKÖröm látni, hogy 14 év alatt (én 2010-ben voltam anno) semmi sem változott...
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Minek ment oda’
több mint 1 éve
m.eduline.hu/campus_life/20240821_elviselhetetlen_golyatabor_BME_VIK
több mint 1 éve
444.hu/2024/08/21/24hu-a-letartoztatott-obudai-polgarmester-hazaban-jegyeztek-be-a-ceget-ami-megbizasokat-kapott-az-obudai-onkormanyzattolLegalább a látszatra adnának.
amatőr
Amadeus the Young
De még ez sem megy.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Lehet választani 15.000.millióból tűzijátékot 30 percre, vagy 7000 millióból filmecskét 90 percre.Ez olyan, mint az esküvőn lezabálni minimum a svédasztalról az ajándékba adott lóvé összegét, csak itt minden kaja szar.
A legjobb választás szimultán nézni ezeket így jön vissza a legtöbb.
ozibozi
több mint 1 éve
Akkor szerintem "enyèm az idei tüzijátèk" storyja....ahogy írtam reggel az off topicba gonosz vagyok ès remélem hogy lefújjak mert rohadtul nincs kedvem hozza a vendégeket odavinni akik meg határon túlról èrkezve epedve várják hogy vègre èlőben láthassák...mit ád Isten lebeg egèsz nap lesz vagy nem lesz. Hèt óra körül odaèrünk a Batthyány tèrre ès egèsz jó helyet sikerült találni a járdán a Lipóti pèksèg hátától nem messze, s járda sarkob nincs tömeg pont rálátni Parlamentre meg a hidakra is. A csapatban van egy 35 ève együtt lèvő házaspár akik erdèlyiek ès pont a Balcsinál nèztèk a tüzijátèlot amikor össze jöttek ès alig várták hogy ezt így èlőben. Lássák. De persze jön velünk kèt 70-80 körüli mamika is, akiket hiába próbáltak lebeszélni hogy ne jöjjenekert fárasztó lehet meg tömeg (előtte Margitsziget) nem ők jönni akarnak bírni fogják...nesze neked 9-kor bejelentik hogy 10-re halasztották (köztünk szólva legkèsőbb negyed 10-kor elkezdhettèk volna, akkor már semmi nem volt) több se kell az egyik mami bejelnti hogy ő akkor menni akar mert egyèbkènt sincs jól. Egy kisbusszal vagyunk a Kökinèl parkoltunk le ès menjünk...persze a házaspár főleg női tagja nem nagyon akar menni ès őszintén szólva ha már ott vagyok megvártam volna. De nem, menni kell (tènyleg nem volt jól egèszen a nèni) Nagy nehezen lejutottunk a metróba (ott már nem volt tömeg) ès 10-kor már a Kökiről látszódott az elkezdődött tüzijátèk. Hazajöttünk ès megnèztük a tvbe....szerintetek😁😁😁😁 kínomba csak röhögni tudok a tüzijátèkok lúzere, ott volt ès nem látta èlőben...🥴
Szerkesztette: dande2
több mint 1 éve
Amikor anyám szembesül egy fb hírben, hogy idén nem lesz nyugdíjkieg, cserébe ellő a kormány 15 milliárdot tüzijátékra és megkérdezi, hogy biztos kell ez most, ott azért talán elindulhat valami. Nyilván ő is origo/izaura tv Fideszes 😕
több mint 1 éve
az meg gondolom nem megy az agyáig, hogy januárban könnyebb "hideget" csinálni, mit mosta kommentek is jókNézd meg a youtube kommenteket, és máris látható a következő kétharmad.....
23. perctől ottó bátyánk agya felrobbanóban van 😀
www.reddit.com/r/hungary/comments/1ewi5mm/gajdics_ott%C3%B3_meg%C5%91r%C3%BClt_magyar_p%C3%A9ter_akci%C3%B3j%C3%A1t%C3%B3l/
Negritis, a vajda
"Ez év elején műtöttek Egerben, meg voltam elégedve az orvosokkal, nővérekkel, az ellátással, bár tényleg nem volt Wc papír, ( valószínűleg azért mert két kórteremnek volt egy közös fürdője) de majdnem megfagytam a műtőben, minden nap megkaptam a saját! gyógyszereimet, nem spórolták meg a fájdalomcsillapítót, stb. Biztos én vagyok igénytelen, de az felettébb furcsa, hogy csak és kizárólag balos emberkék hozzátartozói vannak kórházban, és tapasztalják meg a magyar egészségügy "lepusztultságát"!"
Nomac
több mint 1 éve
És nyilván most van 1 sávra szűkítve az M3 bevezető kifelé, mert kurva sok tankot kell szállítani
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Lehet választani 15.000.millióból tűzijátékot 30 percre, vagy 7000 millióból filmecskét 90 percre.és ha egyik se akkor mehetnének fél évig a klímák a korházakba
A legjobb választás szimultán nézni így jön vissza a legtöbb.
ozibozi
több mint 1 éve
Jó kis giccs lett az adóból
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Az a kereszt a türk kereszt lehet?
több mint 1 éve
Milyen hosszú lesz ez?