Politika
47 feliratkozó
több mint 2 éve
Nem ismerve mindent de GYF -nek gondolom van tapasztalata és anyagi forrása is komoly tanácsadókra.
Miért nem használja ezeket ? Vagy ez csak ennyire elég?
Azt utólag belátni,hogy MZP-nek nem adott ebből át semmit mintha ő tudná,hogy szélmalom harcot vívnak és neki a fontos a kis szemétdombja....
Mit lehet erről tudni?
Janek
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Lecsó
3 125
Pontosan. Egy trollpárt trollkodjon. Ne is akarjon bejutni, mert onnantól nem lesz trollpárt.Minek? Komolyan kérdezem. Mit adna nekik a parlament, vagy mit adnának ők az országnak a parlamenttel?Ez végtelen káros attitűd (hogy a demokrácia felfogás teljes hiányáról ne is beszéljünk). Sokan szerintem pont ilyen "taktikai" okból nem szavaztak a kutyákra, és az volt a nagy hiba, mint látjuk. Legközelebb remélhetőleg be is jutnak a parlamentbe.rinya, hogy egyenlőtlen a küzdelem.Mert? Nem az?
Toca
Az MKKP-s szavazathoz meg gratulálok, végülis a Fideszre szavaztál.
Proxyi
Jakehomer
Egy trollpárt, amelyiknek a trollkodás a feladata. Ez is egy szerep, de idegen a parlamenttől. Elvesztenék a bájukat, ha a parlamentben trollkodnának mondjuk a pedagógus béremelés kapcsán, az egykulcsos adó kapcsán, a köztársasági elnök közvetlen megválasztása kapcsán, az európai ügyészség kapcsán, a megújuló energiahordozókra való áttérés / Paks kapcsán ésatöbbi. Ha meg nem trollkodva állnának ezekhez a témákhoz a parlamentben, akkor a saját identitásukat dobnák el.
Megszerezték az 1%-ot, ez fontos volt. Így van és lesz is egy kis pénzük, többre meg nincs szükségük. Ők a helyükön vannak, betöltik a szerepüket.
peterk2005
Csípem Kovácsot, meg a kotkodácsoláson is jót kacagok, de nekik ennyi a feladatuk.
több mint 2 éve
Nem ismerve mindent de GYF -nek gondolom van tapasztalata és anyagi forrása is komoly tanácsadókra.Miért nem használja ezeket ? Vagy ez csak ennyire elég?
Azt utólag belátni,hogy MZP-nek nem adott ebből át semmit mintha ő tudná,hogy szélmalom harcot vívnak és neki a fontos a kis szemétdombja....
Mit lehet erről tudni?
több mint 2 éve
jahogy, akkor bocs. kicsit hiányzott a központozás, aztán nem úgy értettem, ahogyan akartad, hogy értsük.Én tudom a választ, a kérdés inkább költői volt az összes aki a kutyákra szavaz azúgy, hogy listánál azok a szavazatok, amiket egy 0-5 százalék közötti párt kap, azok a felosztás szempontjából elvesznek.Erre a mindenki geci és balfasz témára volt Tóta W-nek egy jó írása a HVG-n.Hogy lett volna kevesebb mandátuma a Fidesznek ha 3%-kal többet kap az ellenzék vagy ha 2-vel többet az MKKP?
Teljesen egyetértek vele, talán az első hozzászólásaim egyike itt ebben a topic-ban pont erről szólt, hogy nem kell szeretni a pártokat, a legkevésbé szart kell választani. Aki viccpártokra szavaz, az meg is érdemli a fideszt.
Lecsó
Toca
jelen állásnál a kutyák 170e szavazata full elveszett, csak három párt között kellett szétosztani a listás mandátumokat. de ha a kutyák megjelennek a küszöbön, azzal kb 5-6 helyet szereztek volna, és ezt nagyobb eséllyel az elöl végzett pártok veszítik el, legtöbbet a fityisz. in short: az összefogás kevesebb mandátumot veszít a kutyák színrelépésével, mint amennyivel a kutyák belépnek.
hu.wikipedia.org/wiki/D%E2%80%99Hondt-m%C3%B3dszer
slowmotion
a Fideszre szavaz embernek.
Toca
nyilván ha a kutyák kapnak két százaléknyi szavazatot az összefogástól, de valószínűleg úgy is éppen meglenne még a kétharmad.
több mint 2 éve
Minek? Komolyan kérdezem. Mit adna nekik a parlament, vagy mit adnának ők az országnak a parlamenttel?Ez végtelen káros attitűd (hogy a demokrácia felfogás teljes hiányáról ne is beszéljünk). Sokan szerintem pont ilyen "taktikai" okból nem szavaztak a kutyákra, és az volt a nagy hiba, mint látjuk. Legközelebb remélhetőleg be is jutnak a parlamentbe.rinya, hogy egyenlőtlen a küzdelem.Mert? Nem az?
Toca
Proxyi
Jakehomer
Egy trollpárt, amelyiknek a trollkodás a feladata. Ez is egy szerep, de idegen a parlamenttől. Elvesztenék a bájukat, ha a parlamentben trollkodnának mondjuk a pedagógus béremelés kapcsán, az egykulcsos adó kapcsán, a köztársasági elnök közvetlen megválasztása kapcsán, az európai ügyészség kapcsán, a megújuló energiahordozókra való áttérés / Paks kapcsán ésatöbbi. Ha meg nem trollkodva állnának ezekhez a témákhoz a parlamentben, akkor a saját identitásukat dobnák el.
Megszerezték az 1%-ot, ez fontos volt. Így van és lesz is egy kis pénzük, többre meg nincs szükségük. Ők a helyükön vannak, betöltik a szerepüket.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Én tudom a választ, a kérdés inkább költői volt az összes aki a kutyákra szavaz azúgy, hogy listánál azok a szavazatok, amiket egy 0-5 százalék közötti párt kap, azok a felosztás szempontjából elvesznek.Erre a mindenki geci és balfasz témára volt Tóta W-nek egy jó írása a HVG-n.Hogy lett volna kevesebb mandátuma a Fidesznek ha 3%-kal többet kap az ellenzék vagy ha 2-vel többet az MKKP?
Teljesen egyetértek vele, talán az első hozzászólásaim egyike itt ebben a topic-ban pont erről szólt, hogy nem kell szeretni a pártokat, a legkevésbé szart kell választani. Aki viccpártokra szavaz, az meg is érdemli a fideszt.
Lecsó
Toca
jelen állásnál a kutyák 170e szavazata full elveszett, csak három párt között kellett szétosztani a listás mandátumokat. de ha a kutyák megjelennek a küszöbön, azzal kb 5-6 helyet szereztek volna, és ezt nagyobb eséllyel az elöl végzett pártok veszítik el, legtöbbet a fityisz. in short: az összefogás kevesebb mandátumot veszít a kutyák színrelépésével, mint amennyivel a kutyák belépnek.
slowmotion
a Fideszre szavaz embernek.
több mint 2 éve
úgy, hogy listánál azok a szavazatok, amiket egy 0-5 százalék közötti párt kap, azok a felosztás szempontjából elvesznek.Erre a mindenki geci és balfasz témára volt Tóta W-nek egy jó írása a HVG-n.Hogy lett volna kevesebb mandátuma a Fidesznek ha 3%-kal többet kap az ellenzék vagy ha 2-vel többet az MKKP?
Lecsó
Toca
Szerkesztette: slowmotion
több mint 2 éve
rokaur
870
Vagy EUs minimalber... Hagyjuk mar, majd biztos elhiszik az "ingyen" haz/lakas igeretet.❌ Egy megélhetési válság közepén vagyunk, ahol az ellenzék Európáról, alkotmányozásról, antikorrupcióról tudott csak beszélni, és semmi olyan üzenete nem volt, ami a mindennapi életről szólna.Itt van a lényeg.
❓ Hogy a fenébe lehetséges, hogy 5 különböző cikksorozat volt egy új alkotmányozási folyamatról, de egy cikksorozat se volt az elmúlt fél évében a lakhatási válságról? A magyar felső-középosztály, a politikai, a gazdasági és a médiaelit kinek az életét akarja javítani?
Klaci79
Kampman
Ezt a tanulatlan elbol tudja atveres a tanult meg itt irta volna a hirre, hogy "mibol?"... Ez ilyen fideszes szavazo utolagos okoskodas, hogy mivel lett volna eselye az ellenzeknek.
Az egyik igeret a masik meg visszaadta az SZJA-t, ezt nem tudod tullicitalni.
Az ellenzek nem tudott semmi zsigeri erzest kivaltani es ez dontott, a fidesz zsenialisan elviszi ezeket a temakat + meg a miatyank osszeszedte a virustagadokat meg azok se soroltak be ellenzeknek.
Szerkesztette: rokaur
több mint 2 éve
Kampman
28 812
❌ Egy megélhetési válság közepén vagyunk, ahol az ellenzék Európáról, alkotmányozásról, antikorrupcióról tudott csak beszélni, és semmi olyan üzenete nem volt, ami a mindennapi életről szólna.Itt van a lényeg.
❓ Hogy a fenébe lehetséges, hogy 5 különböző cikksorozat volt egy új alkotmányozási folyamatról, de egy cikksorozat se volt az elmúlt fél évében a lakhatási válságról? A magyar felső-középosztály, a politikai, a gazdasági és a médiaelit kinek az életét akarja javítani?
Klaci79
több mint 2 éve
Erre a mindenki geci és balfasz témára volt Tóta W-nek egy jó írása a HVG-n.Hogy lett volna kevesebb mandátuma a Fidesznek ha 3%-kal többet kap az ellenzék vagy ha 2-vel többet az MKKP?
Lecsó
több mint 2 éve
Klaci79
22 484
Jámbor András szavai4 évvel ezelőtt a választások után pár órával ezt írtam:
👉 “A legnagyobb hiba, amit most bárki elkövethet, ha belekezd azoknak a honfitársainknak szapulásába, akik tegnap megválasztották ezt a rendszert. És itt most nem a több százezres bundákban a Fidesz eredményvárójáról hazatérő nőkre, és a Lexusukba beszálló férfiakra gondolok, akik a Mérce irodája előtt hívták tegnap a képviselő urat, hogy negédes hangon gratuláljanak neki az újabb közbeszerzés reményében. Hanem azokra az egyszerű, bérből és fizetésből élő emberekre gondolok, akikhez nem nagyon volt egy szavunk se. Vagyis azt hittük, sok szavunk van, egészségüggyel, oktatással, a korrupció helyzetével. De akik annyira kiszolgáltatottak, annyira nem kaptak soha semmit senkitől a 90-es évek demokráciájának éveiben, hogy nem is hiszik el, hogy kaphatnak. Azoknak, akiket annyira kizsigerelt az elmúlt 30 év, hogy tényleg a félelmük, magyarságuk és biztonságuk maradt minden vagyontárgyuk, és azt nem engedik el semmi áron.
Mert tegnap velük nyert a Fidesz, nem a középosztály szavazataival.
A helyzet viszont az, hogy intellektuális szertefoszlottságunkban, a gondolkodást, és a szervezetépítést megspórolva, ez nem is fog változni.“
⏳ Nem sok minden változott, megállt az idő mondhatnám, hiszen 4 éve az volt a cikkem címe, hogy “Hát akkor itt fogunk élni”.
Az elmúlt 4 évben nem végeztük el azt a munkát, hogy kijussunk a köreinkből. Nem végeztük el azt a munkát, hogy lebontsuk a kulturális szakadékokat.
A magyar politika ma önmagának beszél. Felső-középosztálybeli emberek a felső-középosztály értékeiről és ügyeiről beszélnek.
👥 Igen, Mari néni is szeretne egy nem korrupt országban élni, csak nem hiszi el, hogy ez lehetséges, megszokta, hogy ez van, és nem érinti az ő saját életét. Ellenben azt látja, hogy a rezsicsökkentés óta nem kell a következő hónapban spórolnia, hogy befizesse az előző havi számláját. Pista támogatja hogy az EU tagjai legyünk, de ez nem jelent neki semmit, hiszen ez egy alapvető állapot, az viszont jelent, ha nem tudja kifizetni a lakbért.
❌ Egy megélhetési válság közepén vagyunk, ahol az ellenzék Európáról, alkotmányozásról, antikorrupcióról tudott csak beszélni, és semmi olyan üzenete nem volt, ami a mindennapi életről szólna.
☝️ És hát a látszat nem csal, amikor emberek azt érzik, hogy nem szól róluk a politika, őket se fogja érdekelni a politika, és akkor behúzzák arra, hogy legalább legyen béke (nyilván egyébként most enélkül is behúzták volna).
Ha pedig a mi politikánk nem az ő életükről szól, ha kulturálisan és osztályszinten sem jutunk el a közös ügyeinkhez, hanem csak a saját ügyeink vannak, nem az lesz a gond, hogy nem szavaznak ránk, hanem meg sem fognak minket hallgatni.
👉 A választás napján az emberek egy kérdésre válaszolnak, és valójában az nyer, aki minél több ember számára tudja feltenni a saját kérdését. Mi április 3-án egyetlen egy olyan kérdést sem tudtunk feltenni, ami az emberek mindennapi életére és Orbán rendszerére vonatkozna. Szavazók százezreinek nem jutott olyan kérdés, amire válaszolva az ellenzékre szavaznának, másik százezrekhez pedig el sem jutottak a kérdéseink. Így hiába van többsége az ügyeinknek, ezeknek a megoldásához hatalmi többséget nem tudunk csinálni.
💁 A mi kampányunk Józsefvárosban és Ferencvárosban már azzal indított a személyes találkozásoknál, hogy legyen egy belépési pontunk, amivel egyáltalán meghallgatnak, hitelessé válik az üzenet. Mert igen, ott tartunk, hogy enélkül a saját szavazóink, az Orbán ellen szavazók, akik jobb, igazságosabb világot akarnak, jobb jövőt maguknak és a gyereküknek, ők sem kíváncsiak a mondanivalónkra.
Putyin? EU? Fiskális fegyelem? Korrupció? Mitől lesz nekünk ettől jobb? És persze én is meg tudom adni a bonyolult választ, hogy ettől hogyan lesz jobb, csak hát nem igaz, mert valójában nem lesz jobb egy melós élete ezektől. Mert ezek az elit ügyei. Ami valaha is ezekből leszivárogna, az már más címkét kap addigra.
❗️ Ez a politikai feladat, és nincs 4 évünk ezt elvégezni, de 2 sem. Nem szabad a saját értelmiségünknek, a saját barátainknak, a saját felső-középosztályunknak politizálni. El kell felejteni az ATV.-t, és a facebook lájkokat. De kell erős közösséget csinálnunk, és hihetővé kell tennünk, hogy a politika szólhat a közemberek problémáiról.
több mint 2 éve
Senkinek nem szólt, igazából a fórumnak se szólt. Most látom hogy kicsit beletenyereltem.Komolyan mondom az új 2/3-os Fidesz győzelem után csak az letaglózóbb, ahogy megy az ellenzék mosdatása és a rinya, hogy egyenlőtlen a küzdelem.Nem tudom kinek irtad ezt, mert nem cimezted senkinek, de en hasznaltam ilyen szofordulatot.
Örülök, hogy a listás szavazatom a Kutyáknak adtam jobban megérdemlik...
Toca
A ketto nem zarja ki egymast. Az ellenzek teljesen megbukott, a korabbi onmagukhoz kepest is karikaturava valtak. Nem csak osszefogasbol buktak meg, hanem kampanytechnikabol, politikai eleslatasbol, a "kozhangulat megertesebol" stb. Egy csoport ovodas jobb munkat vegzett volna (itt azert felmerul a kerdes, hogy a dk es a jobbik akart-e munkat beletenni ebbe vagy csak azt vartak, hogy a roppant amator es benacska MZP sajat magat lojje labon. Ujbol es ujbol.)
Es akkor a masik allitas, hogy demokratikus, de nem fair a valasztasi rendszer (es a kormanyzati rendzser ehhez viszonyulasa) meg ugyanugy lehet igaz. A fidesznek jelenleg hatalmas mediatulsulya van ami a tarsadlaom tobbsegenek kozvetlen es rovid utas elereset illeti. Egyreszt felvasaroltak ugye egy tucat mediumot, masreszt rengeteg a penz, harmadreszt kromanyhivatalok, miniszteriumok, kozteve stb a kormanyzo part erdekeibe lettek allitva.
Demokratikus, de nem fair, tehat lejt a palya. Nehez ugy versenyezni, hogy te egyszer mondhatod el a szavazopolgarnak, hogy O1G, Orban meg 10x mondhatja el, hogy MZP a mini-feri.
Mert latjuk, fogekonyak vagyunk az egyszeru uzenetekre, nincs informaciotobblete a tobbsegnek ami kritikus gondolkodasra kesztetne, vagy felruhazna a keszseggel, hogy kritikusan gondolkozzon.
Tehat aki tobbszor sulykol valamit a valasztok fejebe, annak az uzenete lesz erosebb. Az megint igaz, hogy az ellenzeknek uzenete sem volt, a fidesz kampanya pedig a haboru utan szintet ugrott es remekul meglattak a lehetoseget az egyszavasokban (nem kell haboru, legyen beke stb, holott tenyszeruen nem igaz, amit mondtak, de ugye politikus hazudik, ez a "dolga").
undisputedly
Annak szólj, hogy Donáth Annán kívül mindenki csak azon nyíg, hogy kikaptak mert egyenlőtlen a küzdelem.
Ugyanazt csinaljak mint Vitya, ráverik másra a balhét és 0 felelőségvállalás.
Hát én meg gratulálok, hogy ennyi IQ fér a fejedbe, hogy ennyit tudsz kipréselni magadból, ahelyett hogy megértenéd a mögöttes gondolatokat.rinya, hogy egyenlőtlen a küzdelem.Mert? Nem az?
Toca
Proxyi
És ha egyenlőtlen vont? Mit hittek? Hogy nem lesz? Vagy hogy nem lesz ugyanolyan csalás mint 4 és 8 éve ? Tettek ellene bármit ?
Félreértés ne essen ez nem menti fel a Fideszt, de bazzeg ne utólag rinyálj már hanem ussed jobban a vasat mikor lehet.
Mellesleg ha a kutyák elérik az 5%ot több helyet vesznek el a Fidesztől mint az összellenzék és mivel esély nem volt a győzelemre a 2/3 megakadályozására ez lett volna a legjobb ( szerintem Memo nélkül meg is lehetett volna).
Amúgy ez csak lista, körzetben ellenzékre szavaztam mert ott annak volt több értelme.
több mint 2 éve
Kampman
28 812
Aki viccpártokra szavaz, az meg is érdemli a fideszt.Mindenesetre még mindig több perspektíva van egy MKKP/Gattyán szavazatban, mint az eddig négyszer és még szerintem minimum kétszer kétharmadot okozó MSZP/Dobrev-klán összefogás projektjére szavazni.
Lecsó
több mint 2 éve
Bocs, de ez a klasszikus fehér bűntudat retorika. Semmi nem támasztja alá, hogy kevesebben szavaztak Bidenre a POC közül.sejtettem hogy ezt fogod hozni és igen én itt nem értek egyetebben nem fogunk egyetérteni 😀www.nytimes.com/interactive/2019/us/politics/2020-presidential-candidates.html
Negritis
Nézzük, csak az esélyesebbeket:
- Sanders: 2020-ban kikapott volna Trumptól, 2016-ban talán nyert volna, de ez is necces. Ráadásul az 50-50-es szenátuson semmit sem tudott volna átvinni, a konzervatívabb demokraták leszavazták volna. Plusz ki a kutya lett volna az alelnöke? Warren? lást a köv. pontot.
Gyurma Pappa
Biden nagyon sokat bukott a kisebbségek között ahol Bernie bőven tudott volna hozni
nem látom hogy aki Bidenre szavazna de Berniere nem az miért szavazna Trumpra
nyilván megint jött volna a szokásos kommunizmus duma, csak azt így is rájuk verték gond nélkül és folyamat az volt hogy a szélsőbal meg az anfita irányítja a vén demenst
és alapvetően ugyanabba a hibába estek a demek és azért buktak szenátusi és kongresszusi pozícikókat mert a corp közép diktálta hogy mit mondjanak
valamint ugye pc - identitás poltika mentén próbáltak nyerni
akik szociális alapú programmal mentek azok nagyrésze hozta a körzetét tudtommal
de sztem ennyi off elég 😀
Negritis
De ne én mondjam: youtu.be/2pd8JcBYevQ
1:50 körül.
több mint 2 éve
sejtettem hogy ezt fogod hozni és igen én itt nem értek egyetebben nem fogunk egyetérteni 😀www.nytimes.com/interactive/2019/us/politics/2020-presidential-candidates.html
Negritis
- Sanders: 2020-ban kikapott volna Trumptól, 2016-ban talán nyert volna, de ez is necces. Ráadásul az 50-50-es szenátuson semmit sem tudott volna átvinni, a konzervatívabb demokraták leszavazták volna. Plusz ki a kutya lett volna az alelnöke? Warren? lást a köv. pontot.
Gyurma Pappa
Biden nagyon sokat bukott a kisebbségek között ahol Bernie bőven tudott volna hozni
nem látom hogy aki Bidenre szavazna de Berniere nem az miért szavazna Trumpra
nyilván megint jött volna a szokásos kommunizmus duma, csak azt így is rájuk verték gond nélkül és folyamat az volt hogy a szélsőbal meg az anfita irányítja a vén demenst
és alapvetően ugyanabba a hibába estek a demek és azért buktak szenátusi és kongresszusi pozícikókat mert a corp közép diktálta hogy mit mondjanak
valamint ugye pc - identitás poltika mentén próbáltak nyerni
akik szociális alapú programmal mentek azok nagyrésze hozta a körzetét tudtommal
de sztem ennyi off elég 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
www.nytimes.com/interactive/2019/us/politics/2020-presidential-candidates.htmlebben nem fogunk egyetérteni 😀Hát, láttad a többi dem jelöltet? 😀Erre a mindenki geci és balfasz témára volt Tóta W-nek egy jó írása a HVG-n.a legkevésbé szart akarták amerikában is
Lecsó
tádám biden 😒
Negritis
Biden még mindig a legkisebb baj.
Gyurma Pappa
Negritis
- Warren: megette volna Trump, ráadásul ez a lightos-balos politika, amit Warren képvisel nem vezet sehova
- Bloomberg: 😀 😀 😀
- Buttigieg: látszik, hogy közlekedési miniszterként is szagtalan, elnökként is az az előnye, hogy meleg. Talán nyert volna Trump ellen, mert Bidenhez hasonlóan nem túl megosztó figura, de kérdés, hogy a tőke mennyire szívesen állt volna mögé
- Harris: megosztó, még a demokraták között is. Rend-párti, nem túl progresszív, még Bidennél is jobbra van, a BLM-en feltüzelt balos-POC közösség nem tudott volna teljesen beállni mögé. Bidennek meghozta a centrumtól jobbra álló szavazókat, de ennyi
- Klobuchar: Harris-light
- O’Rourke: először meg kéne nyerni Texas-t, aztán majd beszélgessünk hogy jelölt lehet-e valaha..
több mint 2 éve
Lecsó
3 125
... és? Majd elzavarják, és jöhet a következő.Erre a mindenki geci és balfasz témára volt Tóta W-nek egy jó írása a HVG-n.a legkevésbé szart akarták amerikában is
Lecsó
tádám biden 😒
Negritis
több mint 2 éve
ebben nem fogunk egyetérteni 😀Hát, láttad a többi dem jelöltet? 😀Erre a mindenki geci és balfasz témára volt Tóta W-nek egy jó írása a HVG-n.a legkevésbé szart akarták amerikában is
Lecsó
tádám biden 😒
Negritis
Gyurma Pappa
több mint 2 éve
Hát, láttad a többi dem jelöltet? 😀Erre a mindenki geci és balfasz témára volt Tóta W-nek egy jó írása a HVG-n.a legkevésbé szart akarták amerikában is
Lecsó
tádám biden 😒
Negritis
több mint 2 éve
Erre a mindenki geci és balfasz témára volt Tóta W-nek egy jó írása a HVG-n.a legkevésbé szart akarták amerikában is
Lecsó
tádám biden 😒
több mint 2 éve
Tarsi
1 291
Én áldom az eget, hogy nem szavaztam a meggyőződésem ellen még úgy is, hogy semmi haszna nem lett a kutyákra leadott szavazatomnak.amit jakab, feri és mzp művel a választások óta igencsak dühítenek pont azért mert a meggyőződésemmel szembe mentem a kedvükértferi vasárnapi nyilatkozata után a kutyákra szavazók igencsak validálva érezhették magukatAz MKKP-s szavazathoz meg gratulálok, végülis a Fideszre szavaztál.sztem ez nagyon káros hozzáállás és tünete a probémáknak
Proxyi
azon kéne elgondokozni hogy miért jut el valaki oda hogy az összefogás helyett a viccpártra szavaz
Negritis
r.baggio
Negritis
Az meg oltári baromság, hogy aki az MKKPre szavazott az a fideszre szavazott. Ez akkor sem lenne igaz, ha annyi különbség lett volna az összefogás és a fidesz között mint amennyi szavazatot kaptak a kutyák.
több mint 2 éve
Lecsó
3 125
Erre a mindenki geci és balfasz témára volt Tóta W-nek egy jó írása a HVG-n.Teljesen egyetértek vele, talán az első hozzászólásaim egyike itt ebben a topic-ban pont erről szólt, hogy nem kell szeretni a pártokat, a legkevésbé szart kell választani. Aki viccpártokra szavaz, az meg is érdemli a fideszt.
Szerkesztette: Lecsó
több mint 2 éve
a pincsi állandóan ugat prüsszelre, akkor ő is ájjon le, nemeDe, egyenlőtlen. Attól még rinya.rinya, hogy egyenlőtlen a küzdelem.Mert? Nem az?
Toca
Proxyi
Ha kiállsz Tyson ellen bokszolni és simán lever, akkor csak nem állsz neki picsogni, hogy "de eleve erősebb volt, és ez így egyenlőtlen küzdelem."
Ha így véled, pláne már előre, akkor ne állj ki.
Vagy baszd fejbe az utcán hátulról egy pajszerral.
De utólag mi haszna rinyálni?
Az MKKP-s szavazathoz meg gratulálok, végülis a Fideszre szavaztál.Akkor ő legalább győzött.
Proxyi
Más.
Schiffer itt nagyot megy.
Kibaszott pikírt és vicces.
youtu.be/wdmkMYN_IUk
Sobri Jóska
észlény...
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Hittem,hogy az összefogás komoly, a választás óta viszont meggyőződésem, hogy egy rossz vicc.Az MKKP-s szavazathoz meg gratulálok, végülis a Fideszre szavaztál.sztem ez nagyon káros hozzáállás és tünete a probémáknak
Proxyi
azon kéne elgondokozni hogy miért jut el valaki oda hogy az összefogás helyett a viccpártra szavaz
Negritis
Amíg gyurcsányjakabéstársaik fognak összefogást csinálni addig bárki lehet (bárki külsős) a miniszterelnök jelöltjük én rájuk biztos nem szavazok.
Náluk a viccpárt is komolyabb tud lenni, ha nem a felszínt kapargatjuk. Egy buszmegállóval, egy zebra festéssel és egy közbeszerzési tervezettel is már többet csináltak az elmúlt 4 évben mint a fent említett "urak".