Politika
47 feliratkozó
több mint 2 éve
Klaci79
22 488
Nézem ezt a Tölgyesi interjút és megértem Sobri lelkesedését, mert pont azt mondja, amit ő hallani szeretne. Baromi jó egyébként amiket mond általánosságban.Én csak annyit tennék hozzá, hogy minden háború az éppen aktuálisan hatalmon lévőket erősíti. Így volt ez szeptember 11-e után, hiába követett el jelentős hibákat az USA védelmi apparátus, és így volt ez most is, a szomszédban zajló háborúban. Az emberek ugyanis egyfajta biztonságot remélnek azoktól, akik már úgyis a hatalmat gyakorolják. Ebben szerintem nincs semmi extra, egy pillanatra sem gondolhatta azt komoly szakértő, hogy majd azért mert Putlerrel Orbán meleg baráti kapcsolatot ápol (nem úgy ám 😉) attól majd másképp lesz ez és nem benne látják azok a magyar emberek a biztonságot, akik kilométeres sorokat csináltak, miközben útlevélért álltak sorba, hátha menekülni kell, vagy jód tablettákat próbáltak felvásárolni)
Orbán rendkívüli politikus, de ez különösen azért tűnik fel, mert a másik oldalon nincs senki hasonló. Vannak kezdeményezések, de azok a legtöbb esetben hiteltelenné vállnak különböző buta megnyilvánulások miatt, vagy mert összességében az ellenzék egy massza, amit nem viszont nem lehet egyként kezelni, annyira másképp gondolkodnak benne.
Hogy kilépve az országból ez mennyire nincs így, azt jól jellemzi Orbán baráti társasága. Nemzetközi környezetben azzal, hogy fontos külpolitikai kérdésben Lengyelország és Szlovénia is teljes mértékben másképp látja a világot, Orbán elszigetelődött. Utolsó reménye Le Pen lehetett volna, de nyerni ő sem fog tudni. Nem baj, legalább marad a pávatánc.
Na ezt az interjút amúgy tényleg érdemes megnézni...
több mint 2 éve
Biztosan volt egy-ket eseti szintu csalas, de nem hiszem, hogy a vegkimenetelt befolyasolta volna.A valasztas szerintem ilyen ertelemben tiszta volt.épp ez a baj, hogy most, amikor amúgy teljesen mindegy lenne, mert a levélszavazatok nélkül is 2/3 van, akkor sem vizsgálják ki ezeket, és nincs semmilyen következményük. ezzel megágyaznak annak, hogy ugyanez lesz majd akkor ha esetleg lenne tétje. épp ezért én nem nevezném ebben az értelemben tisztának a választást. de nyilván pampoghatok én itt, ha közben meg a felkent alkotmánybírók szerint nincs semmi látnivaló.
undisputedly
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Szerintem meg ennek nincs sok értelme. Csak pusztán mások a prioritások...Ez sokat nem visz előre a helyzet megértésében sajnos.Már a betett kommentednek se láttam értelmét, tipikus "a hülyék holtbiztosak igazukban, az okosak teli vannak kételyekkel" utánérzet volt, ahol a komolyabb problémákra minden értelmes ember tudja és látja a botegyszerű válaszokat, de közben elemezzünk ki még egy kampányban elejtett félmondatot is, hátha ott vesztett az ellenzék 10, egy másik vessző miatt meg további 20 szavazót...
somoskovig
Végleg kiderült, hogy itthon az emberek alapvetően önzőek, amorálisak, magasról leszarják a korrupciót, ha nekik is lett valami csepegtetve (kognitív disszonanciájukat pedig szépen feloldják annyival, hogy úgyis mindenki lopna). Persze az se árt, hogy a legfőbb kormányváltó erő kulcsfigurája a megtestesült ördög, az első pillanattól fogva aláásva a hitelességét bármelyik próbálkozónak. Amíg az egyszeri állampolgár feje a víz felett, tud egy jelentős bázis kitartóan hinni a kánaán eljövetelében és kellőképp lehet azzal riogatni, hogy mással csak szarabb lenne (azaz értékelje a jelenlegi "kiszámíthatóságot"), addig nincs is miről beszélni.
Semlegességet tudnak úgy színlelni, hogy már rég eladták az országot az oroszoknak, így kb egy új Messiásnak szükségeltetne leszállnia a földre, hogy a propagandagépezetet megkerülve el lehessen juttatni valami fontosabb üzenetet szélesebb rétegekhez.
r.baggio
több mint 2 éve
Ez sokat nem visz előre a helyzet megértésében sajnos.Már a betett kommentednek se láttam értelmét, tipikus "a hülyék holtbiztosak igazukban, az okosak teli vannak kételyekkel" utánérzet volt, ahol a komolyabb problémákra minden értelmes ember tudja és látja a botegyszerű válaszokat, de közben elemezzünk ki még egy kampányban elejtett félmondatot is, hátha ott vesztett az ellenzék 10, egy másik vessző miatt meg további 20 szavazót...
somoskovig
Végleg kiderült, hogy itthon az emberek alapvetően önzőek, amorálisak, magasról leszarják a korrupciót, ha nekik is lett valami csepegtetve (kognitív disszonanciájukat pedig szépen feloldják annyival, hogy úgyis mindenki lopna). Persze az se árt, hogy a legfőbb kormányváltó erő kulcsfigurája a megtestesült ördög, az első pillanattól fogva aláásva a hitelességét bármelyik próbálkozónak. Amíg az egyszeri állampolgár feje a víz felett, tud egy jelentős bázis kitartóan hinni a kánaán eljövetelében és kellőképp lehet azzal riogatni, hogy mással csak szarabb lenne (azaz értékelje a jelenlegi "kiszámíthatóságot"), addig nincs is miről beszélni.
Semlegességet tudnak úgy színlelni, hogy már rég eladták az országot az oroszoknak, így kb egy új Messiásnak szükségeltetne leszállnia a földre, hogy a propagandagépezetet megkerülve el lehessen juttatni valami fontosabb üzenetet szélesebb rétegekhez.
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Lecsó
3 125
Összeszedett, magabiztos, céltudatos, nagyvonalú.Már akivel... A nagyvonalúnak nem azzal kell lenni, akivel amúgy is jóban vagyunk, hanem azzal, akivel nem.
Sobri Jóska
Ha valaki csak ennyit lát belőle, akkor egy eszes, penge, kormányvezetőt lát, aki tudja mit akar, tudja hogyan akarja, és még mindig úgy veszi hülyére az ellenfeleit, hogy szeme se rebben.Aki meg többet, az látja, hogy a barátait (értsd: szavazóit) is ugyanúgy hülyére veszi.
Sobri Jóska
Lehet grácozni, gecizni, kicsizni, de régen láttam ennyire flottnak, patentnek, rendben lévőnek, olyan embernek, akiről lerí a tájékozottság, akinek vannak céljai, jövőképe.Az a baj, hogy ez az ő jövőképe, nem azé a "hátországé", akik megszavazták. Nekik ez egy sokkal sötétebb jövő, csak nem látják szegények...
Sobri Jóska
És érdekes módon nem csak én látom így, hanem Tölgyessy is.Hát szerintem Tölgyessy nem ezt látta, de lelked rajta.
Az utóbbi idők legjobb Partizán adása tartalmilag, bár Marcit is lenyűgözte a vendége, és kissé keveset kérdezett bele.
De ettől még kurva sok okosságot mondott.
youtu.be/jlPjULMYiZU
Sobri Jóska
Szerkesztette: Lecsó
több mint 2 éve
Nem szabad bizonyitek nelkul csalast kialtani, mert ezek az alaptalan vadak elinflaljak a valos kritikat a valasztasi rendszer felepiteserol.Ez sokat nem visz előre a helyzet megértésében sajnos.Először is, az összeset vonjuk le, mert fogalmunk sincs, mennyit csaltak. Aztán vonjuk még le azokat a szavazatokat is amiket a pártfinanszírozási, médiatörvény megszegésével szereztek. Itt se tudjuk, mennyi, szóval vonjuk le az összes Fidesz szavazatot 😉444.hu/2022/04/07/dan-megfigyelok-az-erdelyi-levelszavazasrol-sok-esetben-egynel-tobb-szavazolapot-dobtak-be-anelkul-hogy-a-tisztviselok-megallitottak-volna-oketNyilván az volt egyébként, vonjunk le 200.000 szavazatot a Fidesztől, úgy mi lett az eredmény?
Hát persze, hogy nem volt csalás:
"Miután a szavazatokat megszámolták és kartondobozokba rakták, nem vitték őket a széfbe, hanem a konzulátus folyosóján hagyták őket éjszakára tárolni. A folyosón kívül lévő helyiségben az összes biztonsági kamerát ruhadarabokkal takarták el.”
ender1112
somoskovig
ender1112
somoskovig
Biztosan volt egy-ket eseti szintu csalas, de nem hiszem, hogy a vegkimenetelt befolyasolta volna.A valasztas szerintem ilyen ertelemben tiszta volt. A problema a mediatulsullyal es a kozpenzek, kozintezmenyek (es kozpenz) kampanyba torteno bevonasaval van. Ezek valamilyen szinten nyugaton is meg vannak amugy, nem egyedi eset, habar a merteke itt nagyobb, foleg a mediatulsulynak, ami onmagaban erdekes, mert 2022-ben az internet, a streamek es podcastok vilagaban mindenkinek meg van a lehetosege, hogy olyan tartalmat fogyasszon, amilyet szeretne.
Es akkor elerkeztunk emgint oda, hogy demokratikus keretek kozott, habar rovidpalyan lett ujabb 4 ev, mert a valasztopolgarok alulinformaltak voltak (btw, vhs kollegatol azota is varom a valaszt, de valahogy eltunt...). Ez meg egy olyan adottsag, amin nem tudom hogyan lehetne valtoztatni. Es akkor ezt is leirtam mar, hogy szerintem csak egy orbani politikus tudna sikeres lenni a kozeljovoben.
Ezek viszont elvezetnek ahhoz a felismereshez, hogy egy kvazi egyparti hatalomgyakorlasnal felesleges mar partokrol beszelni. Vannak a hatalom gyakorloi akik nem cserelodnek, a teljes tarsadalom alajuk, mellejuk tagozodik. Ez is egyfajta adottsag igazabol, ha ugy olvassuk, hogy a hatalomgyakorlok szemelyen vagy dontesi preferenciain nem valtoztathatunk. Meg kell tanulni egyuttelni vele mindenkinek, jelen allas szerint a tobbsegi tarsadalom meg van elegedve es a demokracianak ez a lenyege. Lehet, hogy az okori gorogok is ciganykereket vetnenek most oromukben 😀
több mint 2 éve
Összeszedett, magabiztos, céltudatos, nagyvonalú. Ha valaki csak ennyit lát belőle, akkor egy eszes, penge, kormányvezetőt lát, aki tudja mit akar, tudja hogyan akarja, és még mindig úgy veszi hülyére az ellenfeleit, hogy szeme se rebben. Lehet grácozni, gecizni, kicsizni, de régen láttam ennyire flottnak, patentnek, rendben lévőnek, olyan embernek, akiről lerí a tájékozottság, akinek vannak céljai, jövőképe.Sobri JóskaHát én napi 18 órában olyan emberekkel vagyok körülvéve, akik értelmezhető mondatokban, érvelve kommunikálnak, úgyhogy nem fogok attól lepetézni, hogy egy miniszterelnök több év péntek délelőtti bányamélye agymenés után végre egyszer szintén kerek és értelmezhető mondatokban beszél. 😀
Viszont abból a szempontból érdekes, hogy mi indíthatta arra, hogy ezt választja? Választhatta volna azt is, hogy a szokásos péntek reggeli önmagát hozza. Persze sok jelentősége nincs. Ha a magabiztosságának és céltudatosságának, tájékozottságának (a nagyvonalúságot azért húzzuk ki, az még viccnek is rossz) az lesz a következménye, hogy továbbra is Putyin seggében leszünk, a KGB hazajár Budapestre, Kína meg a mi pénzünkből építi ki az európai kereskedelmi infrastruktúráját, akkor sokat nem érünk azzal, hogy nem az ujját szopja interjú közben. De legyünk pozitívak. Engedjük meg, hogy nagyon meg akarta nyerni, és most nyertesen egy normálisabb vágányra vált. Adja az isten. Aztán majd jövő hét pénteken újra csalódok legfeljebb. 😀
És érdekes módon nem csak én látom így, hanem Tölgyessy is. Az utóbbi idők legjobb Partizán adása tartalmilag, bár Marcit is lenyűgözte a vendége, és kissé keveset kérdezett bele. De ettől még kurva sok okosságot mondott.Sobri JóskaTölgyessy-t élmény hallgatni.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
A helyzet már meg van értve, legalábbis én úgy gondolom, hogy értem 😊Ez sokat nem visz előre a helyzet megértésében sajnos.Először is, az összeset vonjuk le, mert fogalmunk sincs, mennyit csaltak. Aztán vonjuk még le azokat a szavazatokat is amiket a pártfinanszírozási, médiatörvény megszegésével szereztek. Itt se tudjuk, mennyi, szóval vonjuk le az összes Fidesz szavazatot 😉444.hu/2022/04/07/dan-megfigyelok-az-erdelyi-levelszavazasrol-sok-esetben-egynel-tobb-szavazolapot-dobtak-be-anelkul-hogy-a-tisztviselok-megallitottak-volna-oketNyilván az volt egyébként, vonjunk le 200.000 szavazatot a Fidesztől, úgy mi lett az eredmény?
"Miután a szavazatokat megszámolták és kartondobozokba rakták, nem vitték őket a széfbe, hanem a konzulátus folyosóján hagyták őket éjszakára tárolni. A folyosón kívül lévő helyiségben az összes biztonsági kamerát ruhadarabokkal takarták el.”
ender1112
somoskovig
ender1112
somoskovig
Szerkesztette: ender1112
több mint 2 éve
Ez sokat nem visz előre a helyzet megértésében sajnos.Először is, az összeset vonjuk le, mert fogalmunk sincs, mennyit csaltak. Aztán vonjuk még le azokat a szavazatokat is amiket a pártfinanszírozási, médiatörvény megszegésével szereztek. Itt se tudjuk, mennyi, szóval vonjuk le az összes Fidesz szavazatot 😉444.hu/2022/04/07/dan-megfigyelok-az-erdelyi-levelszavazasrol-sok-esetben-egynel-tobb-szavazolapot-dobtak-be-anelkul-hogy-a-tisztviselok-megallitottak-volna-oketNyilván az volt egyébként, vonjunk le 200.000 szavazatot a Fidesztől, úgy mi lett az eredmény?
ender1112
somoskovig
ender1112
több mint 2 éve
Először is, az összeset vonjuk le, mert fogalmunk sincs, mennyit csaltak. Aztán vonjuk még le azokat a szavazatokat is amiket a pártfinanszírozási, médiatörvény megszegésével szereztek. Itt se tudjuk, mennyi, szóval vonjuk le az összes Fidesz szavazatot 😉444.hu/2022/04/07/dan-megfigyelok-az-erdelyi-levelszavazasrol-sok-esetben-egynel-tobb-szavazolapot-dobtak-be-anelkul-hogy-a-tisztviselok-megallitottak-volna-oketNyilván az volt egyébként, vonjunk le 200.000 szavazatot a Fidesztől, úgy mi lett az eredmény?
ender1112
somoskovig
több mint 2 éve
444.hu/2022/04/07/dan-megfigyelok-az-erdelyi-levelszavazasrol-sok-esetben-egynel-tobb-szavazolapot-dobtak-be-anelkul-hogy-a-tisztviselok-megallitottak-volna-oketNyilván az volt egyébként, vonjunk le 200.000 szavazatot a Fidesztől, úgy mi lett az eredmény?
ender1112
több mint 2 éve
444.hu/2022/04/07/dan-megfigyelok-az-erdelyi-levelszavazasrol-sok-esetben-egynel-tobb-szavazolapot-dobtak-be-anelkul-hogy-a-tisztviselok-megallitottak-volna-oketHát persze, hogy nem volt csalás:
több mint 2 éve
Összeszedett, magabiztos, céltudatos, nagyvonalú.Értelmetlen okosságokat. Mint amikor egy lelkes fociszakértő órákon át elemzi a taktikát, hogy bemutathassa, miért nyomta le a Real Madrid Mucsajalsót 25-0-ra.
Ha valaki csak ennyit lát belőle, akkor egy eszes, penge, kormányvezetőt lát, aki tudja mit akar, tudja hogyan akarja, és még mindig úgy veszi hülyére az ellenfeleit, hogy szeme se rebben.
Lehet grácozni, gecizni, kicsizni, de régen láttam ennyire flottnak, patentnek, rendben lévőnek, olyan embernek, akiről lerí a tájékozottság, akinek vannak céljai, jövőképe.
youtu.be/oFFLTLAmC0A
És érdekes módon nem csak én látom így, hanem Tölgyessy is.
Az utóbbi idők legjobb Partizán adása tartalmilag, bár Marcit is lenyűgözte a vendége, és kissé keveset kérdezett bele.
youtu.be/jlPjULMYiZU
Sobri Jóska
több mint 2 éve
m.eduline.hu/kozoktatas/20220407_Oxford_Schools_vitaverseny_magyar_gimnazistak_sikereHátha majd egyszer😊
több mint 2 éve
hirklikk.hu/kozelet/csokay-a-szentlelek-leszallt-es-rengeteg-embernek-segitett-a-fideszre-szavazni/396317tessék, nem is a vidék nyerte meg
több mint 2 éve
Összeszedett, magabiztos, céltudatos, nagyvonalú.Ha valaki csak ennyit lát belőle, akkor egy eszes, penge, kormányvezetőt lát, aki tudja mit akar, tudja hogyan akarja, és még mindig úgy veszi hülyére az ellenfeleit, hogy szeme se rebben.
Lehet grácozni, gecizni, kicsizni, de régen láttam ennyire flottnak, patentnek, rendben lévőnek, olyan embernek, akiről lerí a tájékozottság, akinek vannak céljai, jövőképe.
youtu.be/oFFLTLAmC0A
És érdekes módon nem csak én látom így, hanem Tölgyessy is.
youtu.be/jlPjULMYiZU
több mint 2 éve
Lehetne ugye például úgy hozzáállni ehhez, mint most a románok teszik, de hát hová vezetne az?"Lássatok tovább a saját orrotoknál!"De a nyelvtörvény!
www.portfolio.hu/gazdasag/20220405/beszakadt-magyarorszag-orosz-gazimportja-az-otszoros-piaci-ar-mellett-537653
TÉTELESEN CÁFOLJA AZ OROSZ ELNÖK AZON FEBRUÁR ELSEJEI KIJELENTÉSÉT IS AZ ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖKKEL TARTOTT TÁJÉKOZTATÓN, HOGY MAGYARORSZÁG A PIACIHOZ KÉPEST ÖTÖDÁRON KAPJA A GÁZT.
r.baggio
Gyurma Pappa
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
"Lássatok tovább a saját orrotoknál!"De a nyelvtörvény!
www.portfolio.hu/gazdasag/20220405/beszakadt-magyarorszag-orosz-gazimportja-az-otszoros-piaci-ar-mellett-537653
TÉTELESEN CÁFOLJA AZ OROSZ ELNÖK AZON FEBRUÁR ELSEJEI KIJELENTÉSÉT IS AZ ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖKKEL TARTOTT TÁJÉKOZTATÓN, HOGY MAGYARORSZÁG A PIACIHOZ KÉPEST ÖTÖDÁRON KAPJA A GÁZT.
r.baggio
több mint 2 éve
"Lássatok tovább a saját orrotoknál!"www.portfolio.hu/gazdasag/20220405/beszakadt-magyarorszag-orosz-gazimportja-az-otszoros-piaci-ar-mellett-537653
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Én sem értem, hogy mitől lett éceszgéber az a Schiffer András és az a Vona Gábor, aki Orbán 4db kétharmadából 3-ban ugyanúgy tevőlegesen részt vett.www.youtube.com/watch?v=wdmkMYN_IUk&t=440sÉn nem értek vele egyet. Ő pontosan azt csinálja, amit kritizál most az ellenzékben. Ő is bugrisbunkózott amikor politizált, csak intelligensen. De az LMP-n belül, majd amikor kiszorult akkor kívülről is sértetten bugrisbunkózott. És ő még annyira se hagyta el Budapestet az alatt a hat-nyolc év alatt, amíg ő volt az LMP első embere, mint amennyire mondjuk a Momentum most próbálja/próbálta elhagyni.
Sosem gondoltam volna, hogy Schiffer Andrással fogok egyetérteni.
Amadeus
Megértem őt is persze. Ős is csalódott, és ha elhívják hogy mondja el a véleményét, akkor mondja is el. De nézzen szembe azzal, hogy ugyanazt a mókoskereket pörgeti, amit kritizál. (Ami nem az ő hibája elsősorban. Ezt jelenti a felborult pálya. Mindenki mókuskerekezik, aki kívül van szorulva.)
peterk2005
Értem én, hogy a legutolsóban nem vettek részt, de ettől még nem valami politikai orákulumok, sőt. Megméretettetek 10-12 évig és pont ugyanolyan szarok voltak, mint Gyurcsány, Ungár, Karácsony, Tóth Bertalan, Mesterházy, Kunhalmi | insert tetszőleges ellenzéki politikus here | stb stb stb.
Ehhez még hozzájön Schiffer elképesztő sértettsége, (mondjuk ő nem a szavazókra sértődött meg, hanem az ellenzékre), valamint Vona (aki a Magyar Gárdát alapította és cigánysorokon masíroztak) hiteltelen demokrácia aggódása (ő is az ellenzéktől félti a demokráciát).
több mint 2 éve
nem csupán ez a baj vele. volt egy másfél év, mikor nem volt 2/3. ott volt egy pillanat mikor kellett 5 az öt db AB bíró, és tökéletesen tudta volna zsarolni OV-t, hogy mondjuk berak 3 embert a listára, aki nem fidesz kottából ítélkezik. ehhez képest sztem olyan listát adott, amiről OV sem álmodott. aztán látjuk ennek is az eredményét. ugye a legfrissebb AB döntés szerint, ha választási csalás történik, akkor a választó polgár nem érintett ebben így nem fordulhat az AB-hez, a részt vevő pártok meg talán részben érintettek, de aztán mégsem. eljutottunk oda, hogy ha választási csalás gyanúja merül fel akkor az AB meg sem néz semmit, mert nincs érintettje az ügynek. ez most nem tűnik egyből veszélyesnek, de mi lesz, ha valóban lenne olyan választás, ami veszélyes lehet OV hatalmára? akkor még jobban elcsalják, mint a mostanit, és aztán az AB mossa a kezeit hivatkozva erre a döntésre.www.youtube.com/watch?v=wdmkMYN_IUk&t=440sÉn nem értek vele egyet. Ő pontosan azt csinálja, amit kritizál most az ellenzékben. Ő is bugrisbunkózott amikor politizált, csak intelligensen. De az LMP-n belül, majd amikor kiszorult akkor kívülről is sértetten bugrisbunkózott. És ő még annyira se hagyta el Budapestet az alatt a hat-nyolc év alatt, amíg ő volt az LMP első embere, mint amennyire mondjuk a Momentum most próbálja/próbálta elhagyni.
Sosem gondoltam volna, hogy Schiffer Andrással fogok egyetérteni.
Amadeus
Megértem őt is persze. Ős is csalódott, és ha elhívják hogy mondja el a véleményét, akkor mondja is el. De nézzen szembe azzal, hogy ugyanazt a mókoskereket pörgeti, amit kritizál. (Ami nem az ő hibája elsősorban. Ezt jelenti a felborult pálya. Mindenki mókuskerekezik, aki kívül van szorulva.)
peterk2005
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
amit találtam a dolgokról már jóval korábban elindult az izmozásBiztos Zelenski? 3 éve se elnök még…ez az ízmosás már elég régóta tart.Nem tudom igazából. A nyelvtörvény 2021-es, szóval Ő is biztosan folytatta ezt a politikát. Saját tippre, mindenféle utánajárás nélkül a 2014-es események utánra datálnám a folyamat kezdetét.
Klaci79
Szokol
en.wikipedia.org/wiki/Language_policy_in_Ukraine#2017_Education_Law
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Biztos Zelenski? 3 éve se elnök még…ez az ízmosás már elég régóta tart.Nem tudom igazából. A nyelvtörvény 2021-es, szóval Ő is biztosan folytatta ezt a politikát. Saját tippre, mindenféle utánajárás nélkül a 2014-es események utánra datálnám a folyamat kezdetét.
Klaci79
több mint 2 éve
ozibozi
17 697
De ők bármelyik kapuba belőhetik ha éppen úgy akarják.Összejönne szerintem az 5+1 is 😉Persze, fideszesek az ellenzékiek ellen. Toljuk nyolc a kettőbe! 😝menjünk focizni.Fórum soccer? Mehet!
Szokol
Hanni
Szokol
Persze az ellenzékiekből 4-5 csapat is simán kijön, tudnak állandóan cserélni, a fideszesek meg ennyien vannak, hamar elfáradnak majd 😀
warr_b
😉
több mint 2 éve
Összejönne szerintem az 5+1 is 😉Persze, fideszesek az ellenzékiek ellen. Toljuk nyolc a kettőbe! 😝menjünk focizni.Fórum soccer? Mehet!
Szokol
Hanni
Szokol
Persze az ellenzékiekből 4-5 csapat is simán kijön, tudnak állandóan cserélni, a fideszesek meg ennyien vannak, hamar elfáradnak majd 😀
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta