Politika
47 feliratkozó
több mint 2 éve
Persze, fideszesek az ellenzékiek ellen. Toljuk nyolc a kettőbe! 😝menjünk focizni.Fórum soccer? Mehet!
Szokol
Hanni
több mint 2 éve
MZP nem ül be a parlamentbe btw
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Klaci79
22 487
Biztos Zelenski? 3 éve se elnök még…ez az ízmosás már elég régóta tart.Bocsánat èn voltam a "fölbujtó" nem ez volt a szándèkom, inkább nem szólok semmit 🥴😉 (èn egyébként anno mèg a legelejèn írtam konkrét dolgokat (ukránok lőttèk ki ukránnak a házát, menekült buszt nem engedtek tovább, hogy pajzskènt használjáak stb) de akkor is hangsúlyoztam ez nem menti azt amit az oroszok tettek/tesznek. Befejeztem!Nem felbújtás ez, csak tegyünk mindent a helyére:
dande
- Zelenski egy barom, nacionalista politikát folytatott évekig, amelynek a kisebbség itta meg a levét (ők lettek a Sorosok, helyben),
- A magyar kormány válaszul elkezdett Ukrajnával izmozni a kettős állampolgársággal meg a többivel, pedig egy-egy gesztus többet ért volna,
- Aztán kitört a háború és a magyar kormány további tevéknységét nem véleményezném, maradjunk annyiban, hogy nem segíti a kárpátaljai magyarok jövőjét,
- Igen, ez egy háború, ahol mindkét oldal tele van pszichopata állattal, de az agresszor személye egyértelmű.
Csak könyörgöm, ne egyedi esetekből alakítsunk ki véleményt, mert ha ez működne, akkor az ellenzéknek négyötöde lett volna a választáson.
Szokol
több mint 2 éve
foot ball vs hand egg 😀menjünk focizni.Fórum soccer? Mehet!
Szokol
Hanni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Tarsi
1 291
Ez mondjuk tényleg valós, még MZP meg is köszönte neki a partizános interjúban, hogy a háttérben maradt a kérésére."Gyurcsány Ferenc pedig „annyit vett részt a kampányban, amennyit Márki-Zay Péter megengedett neki."zseniáls hogyan tolnak mindent mzpre 😀telex.hu/valasztas-2022/2022/04/06/arato-gergely-dk-s-frakciovezeto-helyettes-gyurcsany-annyit-vett-reszt-a-kampanyban-amennyit-marki-zay-megengedett-nekiArató, pfff. Egy mezei gimnáziumi tanár volt, ott tanított ahova jártam (engem szerencsére nem). Már 25 évvel ezelőtt is egy ellenszenves pöcs volt, nem sokat változott.
Jajj
Gyurma Pappa
warr_b
Negritis
Ez annyira életszerű 😀
warr_b
több mint 2 éve
"Gyurcsány Ferenc pedig „annyit vett részt a kampányban, amennyit Márki-Zay Péter megengedett neki."zseniáls hogyan tolnak mindent mzpre 😀telex.hu/valasztas-2022/2022/04/06/arato-gergely-dk-s-frakciovezeto-helyettes-gyurcsany-annyit-vett-reszt-a-kampanyban-amennyit-marki-zay-megengedett-nekiArató, pfff. Egy mezei gimnáziumi tanár volt, ott tanított ahova jártam (engem szerencsére nem). Már 25 évvel ezelőtt is egy ellenszenves pöcs volt, nem sokat változott.
Jajj
Gyurma Pappa
warr_b
Negritis
Ez annyira életszerű 😀
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
zseniáls hogyan tolnak mindent mzpre 😀telex.hu/valasztas-2022/2022/04/06/arato-gergely-dk-s-frakciovezeto-helyettes-gyurcsany-annyit-vett-reszt-a-kampanyban-amennyit-marki-zay-megengedett-nekiArató, pfff. Egy mezei gimnáziumi tanár volt, ott tanított ahova jártam (engem szerencsére nem). Már 25 évvel ezelőtt is egy ellenszenves pöcs volt, nem sokat változott.
Jajj
Gyurma Pappa
warr_b
több mint 2 éve
Pontosan hatszor írtál ezután ebben a témában és minimum kétszer személyeskedtél.Tudom dugtál oroszt is belgát is szenegálit is meg még egy pár nációtKavartam 2 kárpátaljai csajjal is. Mindkettő azt mondta, hogy a hétköznapokban, amíg nem jön a politika, addig elvannak egymás mellett. Dugtam erdélyi csajt is, ő ugyanezt mondta. A felvidéki csajszi meg nem vette fel a magyar állampolgárságot, mert az euró miatt jobb neki a szlovák.Azért beszélgess már el alkalomadtán egy két Ukrajnában élő magyaralJa, ilyen alapon India idebaszhatná az össze létező atomját, mert itt meg mindenki utálja a cigányokat. Azt nem is kéne megvárniuk, hogy éjszaka a kertjükben lövöldözzenek rájuk sörétes vadászpuskával. Ja várj! Ilyen is vót mán...Az ahogyan a magyarokhoz viszonyultak, bizony főleg mióta Zelenszkij hatalmon van. Ez nem menti az oroszok mostani agresszióját, de némileg magyarázza a magyar kormány mièrt reagál úgy ahogy. Figyelem, nem igazat adtam a pávatáncban nekik, pusztán picit hátra lèpve igyekszem nèzni a történetet. Azok fènyèben is amit az onnan èrkezettektől ès a mèg ott èlőktől hallok, tudok.Amit pedig Orbán az ukránokkal kapcsolatban mond sajnos igaz, mèg ha fáj isegészen pontosan mi igaz belőle?
dande
deyell
dande
Lecsó
És tedd már fel neki a kérdést "te komám aztán milyen az élet odakint magyarként "?
Lehet megfogsz döbbenni
VvAlekosz
Bevallom őszintén Burgenland, Dalmácia és Szlovénia vidékéről még nem húztam határon túli leányzót, de ami késik nem múlik. Lehet ők majd panaszkodni fognak.
Amadeus
Tényleg nagyon örülök a közös szebb világért tett erőfeszítéseidnek
Csak így tovább a Lenini úton
Még valami direkt nem írok ide konkrétumot kúrvára nincs türelmem a sehova nem vezető személyeskedő üzenet válatások sorához.
Nem nehéz Budapesten ukrajnai magyarokba botlani vedd a fáradságot vigyél ki tartós élelmiszert takarót tisztálkodási szert és hallgasd meg őket.
VvAlekosz
És ezek a bunkó kirekesztő fórumlibsik nem képesek megérteni, sőt kirekesztően bánnak veled.
Értem.
több mint 2 éve
[off]Szolgáltati közlemény: dolgozik itt valaki a MTÜ-nél? (Turisztikai Ügynökség) A VIZA és NTAK féle vendéglátósoknak kötelező adatszolgáltatással kapcsolatban lenne néhány kérdésem. Ha tudod miről van szó és van pár perced rám akkor dobj egy privit légy szíves.
[/off]
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
telex.hu/valasztas-2022/2022/04/06/arato-gergely-dk-s-frakciovezeto-helyettes-gyurcsany-annyit-vett-reszt-a-kampanyban-amennyit-marki-zay-megengedett-nekiArató, pfff. Egy mezei gimnáziumi tanár volt, ott tanított ahova jártam (engem szerencsére nem). Már 25 évvel ezelőtt is egy ellenszenves pöcs volt, nem sokat változott.
Jajj
Gyurma Pappa
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=jlPjULMYiZU(holnapra elrakva)
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=wdmkMYN_IUk&t=440sÉn nem értek vele egyet. Ő pontosan azt csinálja, amit kritizál most az ellenzékben. Ő is bugrisbunkózott amikor politizált, csak intelligensen. De az LMP-n belül, majd amikor kiszorult akkor kívülről is sértetten bugrisbunkózott. És ő még annyira se hagyta el Budapestet az alatt a hat-nyolc év alatt, amíg ő volt az LMP első embere, mint amennyire mondjuk a Momentum most próbálja/próbálta elhagyni.
Sosem gondoltam volna, hogy Schiffer Andrással fogok egyetérteni.
Amadeus
Megértem őt is persze. Ős is csalódott, és ha elhívják hogy mondja el a véleményét, akkor mondja is el. De nézzen szembe azzal, hogy ugyanazt a mókoskereket pörgeti, amit kritizál. (Ami nem az ő hibája elsősorban. Ezt jelenti a felborult pálya. Mindenki mókuskerekezik, aki kívül van szorulva.)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Bocsánat èn voltam a "fölbujtó" nem ez volt a szándèkom, inkább nem szólok semmit 🥴😉 (èn egyébként anno mèg a legelejèn írtam konkrét dolgokat (ukránok lőttèk ki ukránnak a házát, menekült buszt nem engedtek tovább, hogy pajzskènt használjáak stb) de akkor is hangsúlyoztam ez nem menti azt amit az oroszok tettek/tesznek. Befejeztem!de ezt nem is vontuk kétségbe és igenis fontos dolgok és szempontok
dande
háborúban nincsenek szentek és az ukrán nyelvtörvény egy borzalmas dolog
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 090
Nem csípem őt, leginkább személyes élmények miatt. Ettől még ebben nagyon igaza van.www.youtube.com/watch?v=wdmkMYN_IUk&t=440sSchiffer qrva jo dolgokat szokott irni.
Amadeus
Altalaban nem a mainstream vonalat koveti, igyekszik mas oldalrol megvilagitani a helyzetet.
gabokocka
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Bocsánat èn voltam a "fölbujtó" nem ez volt a szándèkom, inkább nem szólok semmit 🥴😉 (èn egyébként anno mèg a legelejèn írtam konkrét dolgokat (ukránok lőttèk ki ukránnak a házát, menekült buszt nem engedtek tovább, hogy pajzskènt használjáak stb) de akkor is hangsúlyoztam ez nem menti azt amit az oroszok tettek/tesznek. Befejeztem!Nem felbújtás ez, csak tegyünk mindent a helyére:
dande
- Zelenski egy barom, nacionalista politikát folytatott évekig, amelynek a kisebbség itta meg a levét (ők lettek a Sorosok, helyben),
- A magyar kormány válaszul elkezdett Ukrajnával izmozni a kettős állampolgársággal meg a többivel, pedig egy-egy gesztus többet ért volna,
- Aztán kitört a háború és a magyar kormány további tevéknységét nem véleményezném, maradjunk annyiban, hogy nem segíti a kárpátaljai magyarok jövőjét,
- Igen, ez egy háború, ahol mindkét oldal tele van pszichopata állattal, de az agresszor személye egyértelmű.
Csak könyörgöm, ne egyedi esetekből alakítsunk ki véleményt, mert ha ez működne, akkor az ellenzéknek négyötöde lett volna a választáson.
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=wdmkMYN_IUk&t=440sSchiffer qrva jo dolgokat szokott irni.
Amadeus
Altalaban nem a mainstream vonalat koveti, igyekszik mas oldalrol megvilagitani a helyzetet.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 090
telex.hu/valasztas-2022/2022/04/06/arato-gergely-dk-s-frakciovezeto-helyettes-gyurcsany-annyit-vett-reszt-a-kampanyban-amennyit-marki-zay-megengedett-nekiTe is tudod, én is tudom, ez MZP-nek nem retúrjegy volt.
Jajj
Gyurma Pappa
több mint 2 éve
Bocsánat èn voltam a "fölbujtó" nem ez volt a szándèkom, inkább nem szólok semmit 🥴😉 (èn egyébként anno mèg a legelejèn írtam konkrét dolgokat (ukránok lőttèk ki ukránnak a házát, menekült buszt nem engedtek tovább, hogy pajzskènt használjáak) de akkor is hangsúlyoztam ez nem menti azt amit az oroszok tettek/tesznek. Befejeztem!Ebben sztem a tobbseg egyet is ert, ezt mar a masik topikban megbeszeltuk.
dande
Ezer es egy olyan dolog van amit az ukranok szarul csinalnak/csinaltak - kezdve a kisebbsegek kezelesetol az ologarchikus berendezkedesig - ami miatt egyebkent a haborutol eltekintve full irrealis hogy a kozeljovoben csatlakozzanak az EU-hoz.
A zsidok is sok trogerseget csinaltak, de vhogy megsem ereztem indokoltnak, hogy a nemetek ki akartak irtani oket. Szerencsere most itt meg nem tartunk, de erdemes azon elgondolkdni, hogy mi mivel vagyunk kulonbek, ha egy ilyen helyzetbe jutott orszagnak ott teszunk keresztbe ahol tudunk. Illetve ha mar felmerultek a karpataljai magyarok, egyszer veget er a haboru, es megint az lesz, hogy extra adag baszogatasnak lesznek kiteve a nemzetiseguk miatt, mondvan az anyaorszag jol leszopatott minket amikor itt nyakig ert a szar...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=wdmkMYN_IUk&t=440swww.youtube.com/watch?v=43XEjBIKkR8
Amadeus
én itt terveztem meghallgatni
több mint 2 éve
Ha valakinek hiányzott volna a Fungus féle sehova nem vezető, önismétlő maszlag 😊Egy rugóra jár az agyunk, nekem is feltűnt a fejlődés. 😀
De legalább nem magának válaszol és idéz ész nálkül mindent. Jobban fórumozunk, mint négy hete!
warr_b
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 090
www.youtube.com/watch?v=wdmkMYN_IUk&t=440sSosem gondoltam volna, hogy Schiffer Andrással fogok egyetérteni.
több mint 2 éve
Bocsánat èn voltam a "fölbujtó" nem ez volt a szándèkom, inkább nem szólok semmit 🥴😉 (èn egyébként anno mèg a legelejèn írtam konkrét dolgokat (ukránok lőttèk ki ukránnak a házát, menekült buszt nem engedtek tovább, hogy pajzskènt használjáak stb) de akkor is hangsúlyoztam ez nem menti azt amit az oroszok tettek/tesznek. Befejeztem!
Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 111
Hehe, ez tetszik...egyre jobb a műsor, az erős mondatokból szemezgettek párat a telexen 😀Mi lenne ha MZP mondta volna ezeket?
telex.hu/valasztas-2022/2022/04/06/orban-nagyszeru-eredmenyt-ertunk-el-a-nepszavazassal
A kormányfő szerint nagyobb felhatalmazást értek el a népszavazás során, mint ami annak idején a NATO ügyében született Magyarországon. Orbán azt mondta, megérti a civil szervezeteket, amelyek szerint a referendum érvénytelen és eredménytelen lett, de engedjék meg neki, hogy mégis a saját politikájának megerősítését értelmezze a leadott szavazatokból.
telex.hu/valasztas-2022/2022/04/06/orban-az-a-baj-hogy-az-eu-torzitja-a-versenyt
Orbán Viktor szerint az, hogy a magyar kormány az EU szabályai szerint nem juthat forráshoz, rontja a versenyhelyzetünket, de ez „torzítja a versenyt”, sőt:
az a helyzet, hogy Magyarország a világpiaci versenyben pénz nélkül marad, az egyszerűen nem képzelhető el.
Orbán korábban azt mondta, a politikában azt tanulta meg, hogy a versengés jó dolog, nem kellemes, időnként kifejezetten undok dolog, de a verseny fontos dolog, és a magyar kormány nem fogadja el, hogy az Európai Bizottság, amelynek erre nincs is hatásköre, befolyásolja a nemzetközi piaci versenyt.
telex.hu/valasztas-2022/2022/04/06/orban-nem-lehetetlen-hogy-lazar-visszater-a-kormanyzasba-es-kiszoritjuk-a-nemzetkozi-kiskereskedelmi-latncokat
Orbán: Nem lehetetlen, hogy Lázár visszatér a kormányzásba, és kiszorítjuk a nemzetközi kiskereskedelmi láncokat