Politika
47 feliratkozó
több mint 2 éve
oh most kezdtem nézni az atv-s beszélgetés és értem honnan jött elő 😀Jóvan ennyit én is ki tudtam guglizni 😀 Arra lettem volna kíváncsi, hogy tudjuk-e ki tolja hátulról (a szó összes értelmében)Na jó azt mondjátok el nekem, hogy ki a faszom ez a Csiby Fruzsina.Csiby Fruzsina: Csiby Fruzsina politológus, az Ynsight Research elemzője és a Szegedi Tudományegyetem Politikatudomány mesterképzésének hallgatója. A közösségi média kutatásának szakértője, érdeklődési területe az online politikai kommunikáció és a politikai marketing.
Hanni
Negritis
Hanni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Miközben a bucsai mészárlás épp a fő téma Európában... tudni kell időzíteni nahvg.hu/gazdasag/20220407_szijjarto_peter_ukrajna_haborunapokig vádaskodnak, hogy a ukránok befolyásolni akarják a magyar választást, erre jön azzal, hogy ne vádaskodjanak az ukránok.
Szeretünk belerúgni abba, aki segítségre szorul.
Jó csatlós vagy Péter.
Vrij6
deyell
Hm honnan is ismerős ez az önérzeteskedés
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
deyell
11 738
hvg.hu/gazdasag/20220407_szijjarto_peter_ukrajna_haborunapokig vádaskodnak, hogy a ukránok befolyásolni akarják a magyar választást, erre jön azzal, hogy ne vádaskodjanak az ukránok.
Szeretünk belerúgni abba, aki segítségre szorul.
Jó csatlós vagy Péter.
Vrij6
choose life
több mint 2 éve
hvg.hu/gazdasag/20220407_szijjarto_peter_ukrajna_haboruSzeretünk belerúgni abba, aki segítségre szorul.
Jó csatlós vagy Péter.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
amit jakab, feri és mzp művel a választások óta igencsak dühítenek pont azért mert a meggyőződésemmel szembe mentem a kedvükértferi vasárnapi nyilatkozata után a kutyákra szavazók igencsak validálva érezhették magukatAz MKKP-s szavazathoz meg gratulálok, végülis a Fideszre szavaztál.sztem ez nagyon káros hozzáállás és tünete a probémáknak
Proxyi
azon kéne elgondokozni hogy miért jut el valaki oda hogy az összefogás helyett a viccpártra szavaz
Negritis
r.baggio
több mint 2 éve
feri vasárnapi nyilatkozata után a kutyákra szavazók igencsak validálva érezhették magukatAz MKKP-s szavazathoz meg gratulálok, végülis a Fideszre szavaztál.sztem ez nagyon káros hozzáállás és tünete a probémáknak
Proxyi
azon kéne elgondokozni hogy miért jut el valaki oda hogy az összefogás helyett a viccpártra szavaz
Negritis
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
miért kérdezzem meg én?Kérdezd meg inkább tőle, az egyszerűbb 😊Az MKKP-s szavazathoz meg gratulálok, végülis a Fideszre szavaztál.sztem ez nagyon káros hozzáállás és tünete a probémáknak
Proxyi
Negritis
ender1112
én is majdnem a kutyákra szavaztam, teljesen tisztába vagyok vele hogy juthat el valaki oda
több mint 2 éve
Jóvan ennyit én is ki tudtam guglizni 😀 Arra lettem volna kíváncsi, hogy tudjuk-e ki tolja hátulról (a szó összes értelmében)Na jó azt mondjátok el nekem, hogy ki a faszom ez a Csiby Fruzsina.Csiby Fruzsina: Csiby Fruzsina politológus, az Ynsight Research elemzője és a Szegedi Tudományegyetem Politikatudomány mesterképzésének hallgatója. A közösségi média kutatásának szakértője, érdeklődési területe az online politikai kommunikáció és a politikai marketing.
Hanni
Negritis
több mint 2 éve
Kérdezd meg inkább tőle, az egyszerűbb 😊Az MKKP-s szavazathoz meg gratulálok, végülis a Fideszre szavaztál.sztem ez nagyon káros hozzáállás és tünete a probémáknak
Proxyi
Negritis
több mint 2 éve
Mert Orbánt gecinek tartja, utálja, az ellenzéket meg balfasznak, alkalmatlannak, és így fejezi ki a teljes NER (Fidesz+Ellenzék) elleni tiltakozását.Az MKKP-s szavazathoz meg gratulálok, végülis a Fideszre szavaztál.sztem ez nagyon káros hozzáállás és tünete a probémáknak
Proxyi
Negritis
Szerintem simán lehet rühellni az egész bagázst egyben.
több mint 2 éve
Na jó azt mondjátok el nekem, hogy ki a faszom ez a Csiby Fruzsina.Csiby Fruzsina: Csiby Fruzsina politológus, az Ynsight Research elemzője és a Szegedi Tudományegyetem Politikatudomány mesterképzésének hallgatója. A közösségi média kutatásának szakértője, érdeklődési területe az online politikai kommunikáció és a politikai marketing.
Hanni
több mint 2 éve
Az MKKP-s szavazathoz meg gratulálok, végülis a Fideszre szavaztál.sztem ez nagyon káros hozzáállás és tünete a probémáknak
Proxyi
több mint 2 éve
Komolyan mondom a fidesz újabb kétharmados győzelménél csak az a letaglózóbb, hogy vannak magukat értelmesnek gondoló emberek, akik szó nélkül el tudnak menni ilyen óriási méretű választási csalás mellett, majd a demokrácia jegyében várják, hogy egyszer csak felbukkan az ellenzéki oldalon egy tiszta, kormányzásra érdemes erő, ami majd demokratikus úton leváltja a jelenlegi rendszert...
---
több mint 2 éve
Na jó azt mondjátok el nekem, hogy ki a faszom ez a Csiby Fruzsina.Irreleváns, alig szólal meg.
Hanni
Schiffer többet beszél, mint a másik kettő együttvéve. Ő viszi a showt.
több mint 2 éve
Na jó azt mondjátok el nekem, hogy ki a faszom ez a Csiby Fruzsina.
több mint 2 éve
Proxyi
113
De utólag mi haszna rinyálni?A tökéletes hasonlatot figyelmen kívül hagyva a válasz figyelemfelhívás, hogy talán változzon valami (rendszer, emberek szemlélete, stb stb).
Sobri Jóska
De nyilván, ne is rinyáljon senki, maradjon mindenki kussban és élvezze ezt a dagonyát.
több mint 2 éve
De, egyenlőtlen. Attól még rinya.rinya, hogy egyenlőtlen a küzdelem.Mert? Nem az?
Toca
Proxyi
Ha kiállsz Tyson ellen bokszolni és simán lever, akkor csak nem állsz neki picsogni, hogy "de eleve erősebb volt, és ez így egyenlőtlen küzdelem."
Ha így véled, pláne már előre, akkor ne állj ki.
Vagy baszd fejbe az utcán hátulról egy pajszerral.
De utólag mi haszna rinyálni?
Az MKKP-s szavazathoz meg gratulálok, végülis a Fideszre szavaztál.Akkor ő legalább győzött.
Proxyi
Más.
Schiffer itt nagyot megy.
Kibaszott pikírt és vicces.
youtu.be/wdmkMYN_IUk
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Ez végtelen káros attitűd (hogy a demokrácia felfogás teljes hiányáról ne is beszéljünk). Sokan szerintem pont ilyen "taktikai" okból nem szavaztak a kutyákra, és az volt a nagy hiba, mint látjuk. Legközelebb remélhetőleg be is jutnak a parlamentbe.rinya, hogy egyenlőtlen a küzdelem.Mert? Nem az?
Toca
Az MKKP-s szavazathoz meg gratulálok, végülis a Fideszre szavaztál.
Proxyi
Tepper takarodj!
több mint 2 éve
Komolyan mondom az új 2/3-os Fidesz győzelem után csak az letaglózóbb, ahogy megy az ellenzék mosdatása és a rinya, hogy egyenlőtlen a küzdelem.Nem tudom kinek irtad ezt, mert nem cimezted senkinek, de en hasznaltam ilyen szofordulatot.
Örülök, hogy a listás szavazatom a Kutyáknak adtam jobban megérdemlik...
Toca
A ketto nem zarja ki egymast. Az ellenzek teljesen megbukott, a korabbi onmagukhoz kepest is karikaturava valtak. Nem csak osszefogasbol buktak meg, hanem kampanytechnikabol, politikai eleslatasbol, a "kozhangulat megertesebol" stb. Egy csoport ovodas jobb munkat vegzett volna (itt azert felmerul a kerdes, hogy a dk es a jobbik akart-e munkat beletenni ebbe vagy csak azt vartak, hogy a roppant amator es benacska MZP sajat magat lojje labon. Ujbol es ujbol.)
Es akkor a masik allitas, hogy demokratikus, de nem fair a valasztasi rendszer (es a kormanyzati rendzser ehhez viszonyulasa) meg ugyanugy lehet igaz. A fidesznek jelenleg hatalmas mediatulsulya van ami a tarsadlaom tobbsegenek kozvetlen es rovid utas elereset illeti. Egyreszt felvasaroltak ugye egy tucat mediumot, masreszt rengeteg a penz, harmadreszt kromanyhivatalok, miniszteriumok, kozteve stb a kormanyzo part erdekeibe lettek allitva.
Demokratikus, de nem fair, tehat lejt a palya. Nehez ugy versenyezni, hogy te egyszer mondhatod el a szavazopolgarnak, hogy O1G, Orban meg 10x mondhatja el, hogy MZP a mini-feri.
Mert latjuk, fogekonyak vagyunk az egyszeru uzenetekre, nincs informaciotobblete a tobbsegnek ami kritikus gondolkodasra kesztetne, vagy felruhazna a keszseggel, hogy kritikusan gondolkozzon.
Tehat aki tobbszor sulykol valamit a valasztok fejebe, annak az uzenete lesz erosebb. Az megint igaz, hogy az ellenzeknek uzenete sem volt, a fidesz kampanya pedig a haboru utan szintet ugrott es remekul meglattak a lehetoseget az egyszavasokban (nem kell haboru, legyen beke stb, holott tenyszeruen nem igaz, amit mondtak, de ugye politikus hazudik, ez a "dolga").
Szerkesztette: undisputedly
több mint 2 éve
Proxyi
113
rinya, hogy egyenlőtlen a küzdelem.Mert? Nem az?
Toca
Az MKKP-s szavazathoz meg gratulálok, végülis a Fideszre szavaztál.
több mint 2 éve
Komolyan mondom az új 2/3-os Fidesz győzelem után csak az letaglózóbb, ahogy megy az ellenzék mosdatása és a rinya, hogy egyenlőtlen a küzdelem. Örülök, hogy a listás szavazatom a Kutyáknak adtam jobban megérdemlik...
több mint 2 éve
Viszont abból a szempontból érdekes, hogy mi indíthatta arra, hogy ezt választja? Választhatta volna azt is, hogy a szokásos péntek reggeli önmagát hozza. Persze sok jelentősége nincs. Ha a magabiztosságának és céltudatosságának, tájékozottságának (a nagyvonalúságot azért húzzuk ki, az még viccnek is rossz) az lesz a következménye, hogy továbbra is Putyin seggében leszünk, a KGB hazajár Budapestre, Kína meg a mi pénzünkből építi ki az európai kereskedelmi infrastruktúráját, akkor sokat nem érünk azzal, hogy nem az ujját szopja interjú közben. De legyünk pozitívak. Engedjük meg, hogy nagyon meg akarta nyerni, és most nyertesen egy normálisabb vágányra vált. Adja az isten. Aztán majd jövő hét pénteken újra csalódok legfeljebb. 😀Ez egyszerűbb.
peterk2005
Itt neked (a nagyvilágnak) beszél, péntekenként a szavazóinak.
több mint 2 éve
Klaci79
22 484
azért nem vizsgálják őket, mert ha találnának valamit, legközelebb is jönne a kétely...vagyis most lehet azt mondani, hogy mi sosem hazudunk az embereknek és csalást csak a baloldali ellenzék mond...ennyikeBiztosan volt egy-ket eseti szintu csalas, de nem hiszem, hogy a vegkimenetelt befolyasolta volna.A valasztas szerintem ilyen ertelemben tiszta volt.épp ez a baj, hogy most, amikor amúgy teljesen mindegy lenne, mert a levélszavazatok nélkül is 2/3 van, akkor sem vizsgálják ki ezeket, és nincs semmilyen következményük. ezzel megágyaznak annak, hogy ugyanez lesz majd akkor ha esetleg lenne tétje. épp ezért én nem nevezném ebben az értelemben tisztának a választást. de nyilván pampoghatok én itt, ha közben meg a felkent alkotmánybírók szerint nincs semmi látnivaló.
undisputedly
csebi
több mint 2 éve
Klaci79
22 484
Nézem ezt a Tölgyesi interjút és megértem Sobri lelkesedését, mert pont azt mondja, amit ő hallani szeretne. Baromi jó egyébként amiket mond általánosságban.Én csak annyit tennék hozzá, hogy minden háború az éppen aktuálisan hatalmon lévőket erősíti. Így volt ez szeptember 11-e után, hiába követett el jelentős hibákat az USA védelmi apparátus, és így volt ez most is, a szomszédban zajló háborúban. Az emberek ugyanis egyfajta biztonságot remélnek azoktól, akik már úgyis a hatalmat gyakorolják. Ebben szerintem nincs semmi extra, egy pillanatra sem gondolhatta azt komoly szakértő, hogy majd azért mert Putlerrel Orbán meleg baráti kapcsolatot ápol (nem úgy ám 😉) attól majd másképp lesz ez és nem benne látják azok a magyar emberek a biztonságot, akik kilométeres sorokat csináltak, miközben útlevélért álltak sorba, hátha menekülni kell, vagy jód tablettákat próbáltak felvásárolni)
Orbán rendkívüli politikus, de ez különösen azért tűnik fel, mert a másik oldalon nincs senki hasonló. Vannak kezdeményezések, de azok a legtöbb esetben hiteltelenné vállnak különböző buta megnyilvánulások miatt, vagy mert összességében az ellenzék egy massza, amit nem viszont nem lehet egyként kezelni, annyira másképp gondolkodnak benne.
Hogy kilépve az országból ez mennyire nincs így, azt jól jellemzi Orbán baráti társasága. Nemzetközi környezetben azzal, hogy fontos külpolitikai kérdésben Lengyelország és Szlovénia is teljes mértékben másképp látja a világot, Orbán elszigetelődött. Utolsó reménye Le Pen lehetett volna, de nyerni ő sem fog tudni. Nem baj, legalább marad a pávatánc.
Na ezt az interjút amúgy tényleg érdemes megnézni...
több mint 2 éve
Biztosan volt egy-ket eseti szintu csalas, de nem hiszem, hogy a vegkimenetelt befolyasolta volna.A valasztas szerintem ilyen ertelemben tiszta volt.épp ez a baj, hogy most, amikor amúgy teljesen mindegy lenne, mert a levélszavazatok nélkül is 2/3 van, akkor sem vizsgálják ki ezeket, és nincs semmilyen következményük. ezzel megágyaznak annak, hogy ugyanez lesz majd akkor ha esetleg lenne tétje. épp ezért én nem nevezném ebben az értelemben tisztának a választást. de nyilván pampoghatok én itt, ha közben meg a felkent alkotmánybírók szerint nincs semmi látnivaló.
undisputedly
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.