Politika
66 feliratkozó
50 perce
Bowl.hu választási tippelde 2026docs.google.com/spreadsheets/d/1y0eVLWD7fa8n1cQrxtvJifTQ2N-H88PoJ5pRI8-xmWk/edit?usp=sharing
Művész mozi utolsó sáv tippelde: az utolsó 5 film össznézőszámát kell megtippelni, aki a legközelebb lesz hozzá, ingyenjegyet kap (a húsvét vasárnapi adatokat hétfőn beírom)
Mandátum-, listás %-, részvételi arány tipp: magától értetődő
Egyéni jóslatok: Sobri ötlete, kifejtős, bármelyik OEVK-t beírhatod, ha van valami hot take-ed
A tippeket április 12. 6:00-ig lehet leadni, szóljatok, ha valami nagyon fontos kimaradt volna
több mint 3 éve
www.portfolio.hu/gazdasag/20221206/vilaggazdasag-elete-vegeig-jegybankelnok-maradt-volna-matolcsy-gyorgy-583524Azt birom az ilyen rendszerekben, hogy sokakban elszall a gat es a fonokot nyiltan kritizaljak. Azert megkerdeznem a fiat meg annak cimborait, akik kb. az OV familian tul a legnagyobb khmm. "haszonelvezoi" a rendszernek, hogy nem felnek-e attol, hogy a papa szavai miatt a nagyfonok ugy dont, hogy akkor kicsit tul sokat kaptak mar.
Lof.szt vilagosult meg a Gyuri tegnap, inkább elmentek neki :
A jegybank azt szerette volna elérni a kormánypártoknál, hogy a parlamenti többség úgy módosítsa a jogszabályokat, hogy Matolcsy György élete végéig, de minimum 2031-ig a Magyar Nemzeti Bank elnöke maradhasson.
cartman023
több mint 3 éve
Lehet szólni kellene a taxisoknak, hogy emeljék már fel a hangjukat vagy nekik folyamatosan van benya?Remélem karácsonyig azért sikerül megtankolnom, hogy meg tudjam látogatni a családot. Addig marad a villamosozás itt Pesten. Szerencsére nem szorulok rá a napi autóhasználatra, de aki csak így tudja elvégezni a munkáját az így mit csinál? Ki fogja kárpótolni a bevételkiesést? Költői kérdés, nem lesz itt semmi, a mocskos eu megint kibaszott velünk lesz a válasz.Azért nem kell rögtön fejjel a falnak menni (sokan ezt teszik már most), ha karácsonyig (2+ hét) nem tudna tankolni az ország, nem azon kellene aggódni, hogy nem jutsz el a családodhoz...
Sebii
bobi0092
több mint 3 éve
Remélem karácsonyig azért sikerül megtankolnom, hogy meg tudjam látogatni a családot. Addig marad a villamosozás itt Pesten. Szerencsére nem szorulok rá a napi autóhasználatra, de aki csak így tudja elvégezni a munkáját az így mit csinál? Ki fogja kárpótolni a bevételkiesést? Költői kérdés, nem lesz itt semmi, a mocskos eu megint kibaszott velünk lesz a válasz.Azért nem kell rögtön fejjel a falnak menni (sokan ezt teszik már most), ha karácsonyig (2+ hét) nem tudna tankolni az ország, nem azon kellene aggódni, hogy nem jutsz el a családodhoz...
Sebii
több mint 3 éve
Remélem karácsonyig azért sikerül megtankolnom, hogy meg tudjam látogatni a családot. Addig marad a villamosozás itt Pesten. Szerencsére nem szorulok rá a napi autóhasználatra, de aki csak így tudja elvégezni a munkáját az így mit csinál? Ki fogja kárpótolni a bevételkiesést? Költői kérdés, nem lesz itt semmi, a mocskos eu megint kibaszott velünk lesz a válasz.
több mint 3 éve
Az a baj, hogy ennek most tényleg semmi értelme. Nagyon nehéz látni a rendszert ebben, mert szerintem nincs is. A hívek persze majd megmagyarázzák, ez a lényege a konteos gondolkodásnak. De szerintem pontosan az zajlik, amit látunk: rossz helyzetértékelés, rossz döntések.Nem születik ma döntés sem Magyarország helyreállítási alapjának jóváhagyásáról, sem a jogállamisági eljárás lezárásáról és a 7,5 milliárd euró befagyasztásáról, sem az Ukrajnának nyújtandó uniós hitelről, sem a globális minimumadóról a pénzügyminiszteri tanácson.www.vg.hu/nemzetkozi-gazdasag/2022/12/magyarorszag-megvetozta-az-ukran-segelycsomagot-cikkunk-frissul
Ezek is csak reggelizni járnak össze... 😀 Végre a régi jó öreg kotlóstyúk EU, már kezdtem azt gondolni, hogy valamihez nem évek kellenek.
bobi0092
Erre volt eszük azért. Remélem az EU szépen minden eurót visszatart addig.
Beki

több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Az Index megkereste a Molt, az üzemanyag-ellátásra vonatkozó kérdéseinket Bacsa György, a vállalat ügyvezető igazgatója válaszolta meg. Mint mondta, soha nem volt még annyi leürülés a Molnál, mint az elmúlt napokban: a teljes hálózatukban jelentkezett részleges termékhiány, és a töltőállomásaik negyedében volt teljes leürülés. A napi forgalom a benzin esetében a normális piaci szint kétszerese, a dízelnél pedig közel a másfélszerese.
"Az ellátási helyzet egyértelműen kritikus, a kereslet az egekbe szökött, a fogyasztók készleteznek, beindult a pánikvásárlás. A Mol minden tőle telhetőt megtesz: a tankerautóink éjjel-nappal szállítanak, a munkatársaink folyamatosan töltik a benzinkutakat, a szakembereink pedig a korábban meghibásodott üzem karbantartási munkáinak befejezése után azon dolgoznak, hogy a teljes Dunai Finomító fokozatosan újrainduljon. A termelésből hiányzó árut importból pótolja a Mol – novemberben minden negyedik liter gázolaj Szlovákiából jött –, de vállalatunk elérte a logisztikai kapacitásának határát: ennél több árut egyszerűen fizikailag nem tudunk behozni"
– fogalmazott az Indexnek Bacsa György.
Bacsa György azt is hozzátette, hogy a jelenlegi üzemanyaghiányra és logisztikai problémákra kizárólag az import korábbi mennyisége hozhatja el a megoldást, hangsúlyozta: „Nem lehet elégszer rámutatni egy fontos tényadatra: az elmúlt években a magyarországi üzemanyagpiac mintegy 30 százaléka importforrásból érkezett, és ez az ellátás szinte teljesen eltűnt.”
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Nem születik ma döntés sem Magyarország helyreállítási alapjának jóváhagyásáról, sem a jogállamisági eljárás lezárásáról és a 7,5 milliárd euró befagyasztásáról, sem az Ukrajnának nyújtandó uniós hitelről, sem a globális minimumadóról a pénzügyminiszteri tanácson.www.vg.hu/nemzetkozi-gazdasag/2022/12/magyarorszag-megvetozta-az-ukran-segelycsomagot-cikkunk-frissul
Ezek is csak reggelizni járnak össze... 😀 Végre a régi jó öreg kotlóstyúk EU, már kezdtem azt gondolni, hogy valamihez nem évek kellenek.
bobi0092
Erre volt eszük azért. Remélem az EU szépen minden eurót visszatart addig.
több mint 3 éve
www.portfolio.hu/gazdasag/20221206/vilaggazdasag-elete-vegeig-jegybankelnok-maradt-volna-matolcsy-gyorgy-583524jött is persze a fiúktól az ilyenkor szokásos név nélküli cikk a világgazdaságban 😀
A jegybank azt szerette volna elérni a kormánypártoknál, hogy a parlamenti többség úgy módosítsa a jogszabályokat, hogy Matolcsy György élete végéig, de minimum 2031-ig a Magyar Nemzeti Bank elnöke maradhasson.
cartman023
nincs új a nap alatt...
több mint 3 éve
Nem születik ma döntés sem Magyarország helyreállítási alapjának jóváhagyásáról, sem a jogállamisági eljárás lezárásáról és a 7,5 milliárd euró befagyasztásáról, sem az Ukrajnának nyújtandó uniós hitelről, sem a globális minimumadóról a pénzügyminiszteri tanácson.Ezek is csak reggelizni járnak össze... 😀 Végre a régi jó öreg kotlóstyúk EU, már kezdtem azt gondolni, hogy valamihez nem évek kellenek.
több mint 3 éve
www.portfolio.hu/gazdasag/20221206/vilaggazdasag-elete-vegeig-jegybankelnok-maradt-volna-matolcsy-gyorgy-583524Ő is a simicskai útra akart lépni? 😊
cartman023
Persze ennyi elegendő is ahhoz, hogy amit mondott azzal ne is kelljen foglalkozni, mivel sértettségből mondta, így biztos, hogy nem lehet igaz, szárnyalhat tovább a gazdaság, lapozzunk.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Tény, ami tény h munkatársaim mesélik h egyre több ismerősük el sem mer indulni Pestről vagy környékére, mert napok óta nem tudnak tankolni.24.hu/fn/gazdasag/2022/12/06/video-monor-dugo-kocsisor-benzinkut-mol-benzinhiany-uzemanyag/azért ez kemény...mondtam, hogy itt errefelé sehol nincs benzin, ezek szerint most a MOL kapott, de ha továbbjönnek az autók Pest felé 3 benzinkút is teljesen üres
ezek nem normálisak az tuti 😀
Beki
tegnap még Vecsésen lehetett tankolni a shellnél, de aztán a molnál megint üres és utána már Pest jön.
gondolom sokan ezek közül az autók közül már nem pánikvásárok, hanem tényleg elfogy a benzin és az baromi gáz 😕
Klaci79
több mint 3 éve
www.portfolio.hu/gazdasag/20221206/vilaggazdasag-elete-vegeig-jegybankelnok-maradt-volna-matolcsy-gyorgy-583524Lof.szt vilagosult meg a Gyuri tegnap, inkább elmentek neki :
több mint 3 éve
24.hu/fn/gazdasag/2022/12/06/video-monor-dugo-kocsisor-benzinkut-mol-benzinhiany-uzemanyag/azért ez kemény...mondtam, hogy itt errefelé sehol nincs benzin, ezek szerint most a MOL kapott, de ha továbbjönnek az autók Pest felé 3 benzinkút is teljesen üres
Beki
tegnap még Vecsésen lehetett tankolni a shellnél, de aztán a molnál megint üres és utána már Pest jön.
gondolom sokan ezek közül az autók közül már nem pánikvásárok, hanem tényleg elfogy a benzin és az baromi gáz 😕
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Sajnálatosan olvasom másik portálon, hogy már a mentősök munkáját is veszélyezteti a sok kretén, aki 5-10 literért képes ott állni.24.hu/fn/gazdasag/2022/12/06/video-monor-dugo-kocsisor-benzinkut-mol-benzinhiany-uzemanyag/Azért ehhez elég nagy kreténnek kell lenni 😀
Beki
dugo93
több mint 3 éve
24.hu/fn/gazdasag/2022/12/06/video-monor-dugo-kocsisor-benzinkut-mol-benzinhiany-uzemanyag/Azért ehhez elég nagy kreténnek kell lenni 😀
Beki
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
24.hu/fn/gazdasag/2022/12/06/video-monor-dugo-kocsisor-benzinkut-mol-benzinhiany-uzemanyag/ezek nem normálisak az tuti 😀
több mint 3 éve
Nem is értem, miért nem nézette meg előtte valakivel, iszonyú. Mintha kényszeresen rugdalná a döglött kiscica Fletót, mert korábban túl sokat ekézte Orbánt.Én már kezdtem aggódni, hogy túl kinfinomult nekem. 😀Nézem, de nem értem.www.youtube.com/watch?v=ED49bdb3ui4Talán a valaha látott legrosszabb Bödőcs videó.
Zsellértelkes Vrij
Tulajdonképpen miről szól?
Mi az aktualitása?
A célja?
Vagy van aki nevetgél rajta?
Őszentsége Sobri Jóska
Amadeus von Dollárbaloldal
Toca
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
Én már kezdtem aggódni, hogy túl kinfinomult nekem. 😀Nézem, de nem értem.www.youtube.com/watch?v=ED49bdb3ui4Talán a valaha látott legrosszabb Bödőcs videó.
Zsellértelkes Vrij
Mi az aktualitása?
A célja?
Őszentsége Sobri Jóska
Amadeus von Dollárbaloldal
több mint 3 éve
Pótcselekvés. Nem tudom.www.youtube.com/watch?v=ED49bdb3ui4Talán a valaha látott legrosszabb Bödőcs videó.
Zsellértelkes Vrij
Mi az aktualitása?
A célja?
Őszentsége Sobri Jóska
Az előző egész estés sem volt túl jó.

több mint 3 éve
Villáminterjú Matolcsy Györggyel.- Miután beismerte, az elmúlt tizenkét évben a magyar gazdaságpolitika válságba vezette az országot, Ön pedig ennek a folyamatnak tevékeny részese volt, tervezi-e, hogy az Ön által vezetett intézmény és az Ön családja, a kezelésükben lévő, közpénz jellegét vesztett vagyont a saját gazdagodásuk helyett a károk enyhítésére fordítja?
- Nem.
- Köszönjük az interjút.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Én is úgy éreztem, hogy ennyire nyílt beismerése annak, hogy #elkúrtuknemkicsitnagyon, ezen az oldalon nem volt szokás. Eddig azért minden témában viszonylagos összetartás volt.Hát azért az ilyen nyílt véleményekhez nem szoktam az elmúlt 12 évben.Gyuri megvilágosodása senkinek nem érte el az ingerküszöbét?Cicaharc sokadik felvonása, újat nem mondott. Mást hozzá lehet fűzni?
Lecsó
Szokol
Szerintem meg nyikorog a gépezet.
akdestroyer
több mint 3 éve
Nézem, de nem értem.www.youtube.com/watch?v=ED49bdb3ui4Talán a valaha látott legrosszabb Bödőcs videó.
Zsellértelkes Vrij
Mi az aktualitása?
A célja?
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Vásárhely és Szeged felénk eső része is letérdelt üzemanyagilag.pénteken a lukoil helyett bejött lengyel brigádnál raktam 3/4ig a kocsit ( pedig sárgán világított de jó fej voltam hagytam másnak is 😀 ), ma pedig az asszonyét is tele küldtem a shellen meg fater is megtankolt. igaz, előbbi kocsi félig volt, az öregé meg csak félig lett.
Vasárnap mennénk Ausztriába versenyre, érdekes lesz.
Bazzani
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Hát azért az ilyen nyílt véleményekhez nem szoktam az elmúlt 12 évben.Gyuri megvilágosodása senkinek nem érte el az ingerküszöbét?Cicaharc sokadik felvonása, újat nem mondott. Mást hozzá lehet fűzni?
Lecsó
Szokol
Szerintem meg nyikorog a gépezet.
több mint 3 éve
Vásárhely és Szeged felénk eső része is letérdelt üzemanyagilag.szülők között nincs valakinek Teslája?
Vasárnap mennénk Ausztriába versenyre, érdekes lesz.
Bazzani