Politika
66 feliratkozó
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 534
Pont ezt irtam par hete.szlovenia ausztria kb hasonlo arak persze van mi olcsobb van mi dragabb de a mimoseg sokkal jobb ott.igen, de 2,8-as nincs most sehol a faluban, pedig van itt Tesco, Lidl, penny, spar és Aldi is...múltkor a penny-ben volt, de csak két dobozzal adtakRégen jartam Tesco-ban, most itt vagyok. Azt tudjatok, hogy 1 liter magyar uht tej 1,5%-os 709Ft?! B@zmeg!!!!😱a kettőnyolcas meg háromszáz (már ha van). biztos drága volt a
Klaci79bubiskanálzsíroskanál, amivel a zsírt veszik ki belőle.
de basszameg, a pisztácia ára felment a sparban. régen talán 4500 volt kilója, az pár hónapja felment 5500-ra. na ma reggel néztem, 8600 😮
slowmotion
Amúgy nyilván nem érdemes összehasonlítani az árakat külfölddel, mert ott a fizetések is magasabbak, de van ez a Pringles nevű chips, na az itthon 1400, Nápolyban meg 1,90 euró. Mocskos baloldal ezt is felemelte itthon...
Klaci79
több mint 3 éve
itt az Alpro rizsitalok meg stb arai lenyegeben nem valtoztak Maltan.igen, de 2,8-as nincs most sehol a faluban, pedig van itt Tesco, Lidl, penny, spar és Aldi is...múltkor a penny-ben volt, de csak két dobozzal adtakRégen jartam Tesco-ban, most itt vagyok. Azt tudjatok, hogy 1 liter magyar uht tej 1,5%-os 709Ft?! B@zmeg!!!!😱a kettőnyolcas meg háromszáz (már ha van). biztos drága volt a
de basszameg, a pisztácia ára felment a sparban. régen talán 4500 volt kilója, az pár hónapja felment 5500-ra. na ma reggel néztem, 8600 😮
slowmotion
Amúgy nyilván nem érdemes összehasonlítani az árakat külfölddel, mert ott a fizetések is magasabbak, de van ez a Pringles nevű chips, na az itthon 1400, Nápolyban meg 1,90 euró. Mocskos baloldal ezt is felemelte itthon...
Klaci79
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
OFF: Nekem van ilyen botmixer-el összedarálós szűrőszarom. Asszem csufamix vagy valami ilyesmi. Zabtej kb 50 ft/l kókusz és mandula talán van 200 is. Utóbbi kettő szerintem jobb is mint a bolti, a zabtej már kevésbé(Jobban szétesik elemire adalékanyagok nélkül). Megéri rápróbálni, mert nevetséges árban van minden tejféle. Sztem fél év alatt kb 50k-t spóroltam vele.A tescoban ezek 1300 és 1500 között mozognak, de az 1 évvel ezelőtti helyzethez képest kb minden aranyárban van. Mondjuk az vicces, hogy majdnem közvetlenül mellette az eco family-ben szinte minden 25-40 százalékkal olcsóbb, nem is értem ez hogyan lehetRégen jartam Tesco-ban, most itt vagyok. Azt tudjatok, hogy 1 liter magyar uht tej 1,5%-os 709Ft?! B@zmeg!!!!😱pennyben 400.
Klaci79
amúgy egyre inkább megérik a rizs/mandula stb úri huncutságok 😀
eaglesmcnabb
r.baggio
több mint 3 éve
igen, de 2,8-as nincs most sehol a faluban, pedig van itt Tesco, Lidl, penny, spar és Aldi is...múltkor a penny-ben volt, de csak két dobozzal adtakRégen jartam Tesco-ban, most itt vagyok. Azt tudjatok, hogy 1 liter magyar uht tej 1,5%-os 709Ft?! B@zmeg!!!!😱a kettőnyolcas meg háromszáz (már ha van). biztos drága volt a
slowmotion
több mint 3 éve
ez csak cicaharc Gyuri meg Marci kozott a homokozoban a lapatert meg a vodorert."Tordai Bence, a Párbeszéd Magyarországért képviselője az Instagramon idézett Matolcsy beszédéből, aki többek között azt is mondta, hogy „Magyarország válságközeli helyzetben van”, „a világ negyedik-ötödik legsérülékenyebb országa”, az EU-ban „hátulról a 4. termelékenységi szint”."„2010 után nem hoztuk meg a jó döntéseket"24.hu/fn/gazdasag/2022/12/05/matolcsy-gyorgy-valsagkozeli-helyzet-van/Fia gondolom nem tudott épp tankolni a Ferrarijába és így rácsodálkoztak a valóságra
ne bassz Gyuri, tényleg?
Amadeus von Dollárbaloldal
r.baggio
Pedig a könyv szerint SEREGHAJTÓBÓL ÚJRA ÉLLOVAS volt itt 2010-től 😀
bobi0092
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
24.hu/fn/gazdasag/2022/12/05/matolcsy-gyorgy-valsagkozeli-helyzet-van/Erről nekem ez a pár hónapos Napirajz jutott eszembe:
ne bassz Gyuri, tényleg?
assets.telex.hu/images/20221025/1666681992-temp-mCAeei_facebook.jpg

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 3 éve
"Tordai Bence, a Párbeszéd Magyarországért képviselője az Instagramon idézett Matolcsy beszédéből, aki többek között azt is mondta, hogy „Magyarország válságközeli helyzetben van”, „a világ negyedik-ötödik legsérülékenyebb országa”, az EU-ban „hátulról a 4. termelékenységi szint”."„2010 után nem hoztuk meg a jó döntéseket"24.hu/fn/gazdasag/2022/12/05/matolcsy-gyorgy-valsagkozeli-helyzet-van/Fia gondolom nem tudott épp tankolni a Ferrarijába és így rácsodálkoztak a valóságra
ne bassz Gyuri, tényleg?
r.baggio
bobi0092
több mint 3 éve
„2010 után nem hoztuk meg a jó döntéseket"24.hu/fn/gazdasag/2022/12/05/matolcsy-gyorgy-valsagkozeli-helyzet-van/Fia gondolom nem tudott épp tankolni a Ferrarijába és így rácsodálkoztak a valóságra
ne bassz Gyuri, tényleg?
r.baggio
Szerkesztette: bobi0092
több mint 3 éve
24.hu/fn/gazdasag/2022/12/05/matolcsy-gyorgy-valsagkozeli-helyzet-van/Fia gondolom nem tudott épp tankolni a Ferrarijába és így rácsodálkoztak a valóságra
ne bassz Gyuri, tényleg?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Lidlben a kesudió ára is tartja magát többé kevésbé...többi meg kit érdekel 😀
több mint 3 éve
Régen jartam Tesco-ban, most itt vagyok. Azt tudjatok, hogy 1 liter magyar uht tej 1,5%-os 709Ft?! B@zmeg!!!!😱a kettőnyolcas meg háromszáz (már ha van). biztos drága volt a
Klaci79
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
De az megnyugtat, hogy a soproni csak 300 továbbra is. Ha aggódna az ember, legalább be lehet rúgni…A sima. Az 1895 nem 😕
Klaci79
több mint 3 éve
A tescoban ezek 1300 és 1500 között mozognak, de az 1 évvel ezelőtti helyzethez képest kb minden aranyárban van. Mondjuk az vicces, hogy majdnem közvetlenül mellette az eco family-ben szinte minden 25-40 százalékkal olcsóbb, nem is értem ez hogyan lehetRégen jartam Tesco-ban, most itt vagyok. Azt tudjatok, hogy 1 liter magyar uht tej 1,5%-os 709Ft?! B@zmeg!!!!😱pennyben 400.
Klaci79
eaglesmcnabb
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
De az megnyugtat, hogy a soproni csak 300 továbbra is. Ha aggódna az ember, legalább be lehet rúgni…
több mint 3 éve
24.hu/fn/gazdasag/2022/12/05/matolcsy-gyorgy-valsagkozeli-helyzet-van/Arra egyébként van egzakt definíció, hogy mi a válság és mi a válságközeli helyzet (úgy mint pl államcsőd esetén, hogy az állam fizetésképtelen?).
ne bassz Gyuri, tényleg?
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Az a kérdés amúgy, hogy amennyiben ki is vezetik az ársapkát üzemanyagra, vajon milyen gyorsan jönne import ismét?
több mint 3 éve
24.hu/fn/gazdasag/2022/12/05/matolcsy-gyorgy-valsagkozeli-helyzet-van/ne bassz Gyuri, tényleg?
több mint 3 éve
telex.hu/belfold/2022/12/04/orszagszerte-kifogytak-az-uzemanyagbol-a-benzinkutak
warr_b
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Maltan az ALPRO italok 2 EURbe kerulnek. just sayin'.Régen jartam Tesco-ban, most itt vagyok. Azt tudjatok, hogy 1 liter magyar uht tej 1,5%-os 709Ft?! B@zmeg!!!!😱pennyben 400.
Klaci79
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Én már vagy 2 éve ilyeneket iszok, átszoktam. #burzsujg*ciRégen jartam Tesco-ban, most itt vagyok. Azt tudjatok, hogy 1 liter magyar uht tej 1,5%-os 709Ft?! B@zmeg!!!!😱pennyben 400.
Klaci79
eaglesmcnabb
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Régen jartam Tesco-ban, most itt vagyok. Azt tudjatok, hogy 1 liter magyar uht tej 1,5%-os 709Ft?! B@zmeg!!!!😱pennyben 400.
Klaci79
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Régen jartam Tesco-ban, most itt vagyok. Azt tudjatok, hogy 1 liter magyar uht tej 1,5%-os 709Ft?! B@zmeg!!!!😱