Politika

66 feliratkozó

több mint 3 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 488 — Saturday Night Lights
Huhh, hát Armageddon van az összes kúton amit láttam útközben 😄
Mindenhol bődület hosszú sorok... Lukoil kút nem, az egy az egyben zárva 😆
Beálltam az Ömvhez, mert már csak kb 100 km-re volt elég a benya, meg épp rá is értem. Sikerült beelőzni vagy 5-6 autót, mert a leghátsó kútnál egy nagyobb teherautó állt, az előtte lévő kúton meg senki, így benavigáltam a szűk helyre 😄
Gázolaj semmi, 95-ös semmi 😬😄
Tankoltam 15 liter 100-ast. Fizetésnél mondta a kasszás nő, hogy kb negyed órával azelőtt fogyott ki a 95-ös. Talán holnap kapnak... 17. ker, Pesti út.
warr_b
Úgy tűnik, a kormány egy nagy ütemben kívánja megoldani a károsanyag kibocsátás csökkentési tagállami vállalásokat.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 425 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Huhh, hát Armageddon van az összes kúton amit láttam útközben 😄
Mindenhol bődület hosszú sorok... Lukoil kút nem, az egy az egyben zárva 😆
Beálltam az Ömvhez, mert már csak kb 100 km-re volt elég a benya, meg épp rá is értem. Sikerült beelőzni vagy 5-6 autót, mert a leghátsó kútnál egy nagyobb teherautó állt, az előtte lévő kúton meg senki, így benavigáltam a szűk helyre 😄
Gázolaj semmi, 95-ös semmi 😬😄
Tankoltam 15 liter 100-ast. Fizetésnél mondta a kasszás nő, hogy kb negyed órával azelőtt fogyott ki a 95-ös. Talán holnap kapnak... 17. ker, Pesti út.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
andree Arizona Cardinals 1 791
 444.hu/2022/12/05/helyettes-allamtitkar-a-tanarokrol-jojjon-be-dolgozzon-oszt-utana-valtson-munkahelyet

A mentőben is ütném kategória.
Tactful Cactus
Amúgy szomorú, hogy ez a látványosan szánalmas alak, és a kisstílű korlátolt szövege, amiben a magyar társadalom totálisan magára ismer. Ha vákuumban nézem ijesztően amatőr az egész, ha mellé képzelem a magyar átlagembert akkor zseniális.

TLDR.: Mennyenek dógozni, aztán majd lehet picsogni. Én is dógozok.
több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 577
 444.hu/2022/12/05/helyettes-allamtitkar-a-tanarokrol-jojjon-be-dolgozzon-oszt-utana-valtson-munkahelyet

Tactful Cactus
Senkiháziak kezében a pedagógusszakma.
Dzsokijuing
"Hajzer Károly önéletrajza szerint 1981-től 2010-ig a rendőrségen dolgozott"

Isten mentsen, hogy előítéletesnek látszam, de nekem ez a mondat minden magyarázatot megad...
StormST
"én mérnök vagyok egyébként, és akkor én kicsit sérelmezném, ha valaki polgári engedetlenséget folytatna"

😀😀😀DDDDDDDDd

Amúgy Szabolcsban volt nyomozó. (ki ne derüljön, hogy Záhonyból ismeri Sanyi bácsi 😊 )
több mint 3 éve
StormST Denver Broncos 12 742 — SB 50 Champion @ Grund

Tactful Cactus
Dzsokijuing
"Hajzer Károly önéletrajza szerint 1981-től 2010-ig a rendőrségen dolgozott"

Isten mentsen, hogy előítéletesnek látszam, de nekem ez a mondat minden magyarázatot megad...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 3 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 488 — Saturday Night Lights

Tactful Cactus

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 417

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 141 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Amúgy mekkora jó ez így már, hogy Karácsony (nem a Gergő) előtt bestresszel mindenki az országban, hogy nincs benya, válság van, szarul állunk meg minden, aztán majd kiáll a Zorbán, hogyaszondja meg lehet nyugodni, nem kell izgulni kedveskéim, megoldottuk a problémát.
Férfias küzdelmet folytattunk, éjt-nappallá téve dolgoztunk, de megoldottuk.
A számok azt mutatják, hogy lesz 13. havi nyugdíj, az onokáknak üzemanyag, hogy karácsonykor is tudjanak látogatni és még az ársapkát is eltöröltük az üzemanyagról akkor, amikor a Nyugat ársapkát vezet be rá, mert Magyarország jobban teljesít!
Lúdas Solymi
Sőt, bizonyítva, hogy itt minden rendben mindenki kap egy flakon benzint ingyen.
A nyugdíjasok 2l-es flakont hozzanak, mert senkit se hagyunk az út mentén nyílván...
FLZOLI
Plusz egy kedves levelet magatol a főnöktől: "Aztan jol beosztani!"

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 679 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Amúgy mekkora jó ez így már, hogy Karácsony (nem a Gergő) előtt bestresszel mindenki az országban, hogy nincs benya, válság van, szarul állunk meg minden, aztán majd kiáll a Zorbán, hogyaszondja meg lehet nyugodni, nem kell izgulni kedveskéim, megoldottuk a problémát.
A számok azt mutatják, hogy lesz 13. havi nyugdíj, az onokáknak üzemanyag, hogy karácsonykor is tudjanak látogatni és még az ársapkát is eltöröltük az üzemanyagról akkor, amikor a Nyugat ársapkát vezet be rá, mert Magyarország jobban teljesít!
Lúdas Solymi
Sőt, bizonyítva, hogy itt minden rendben mindenki kap egy flakon benzint ingyen.
A nyugdíjasok 2l-es flakont hozzanak, mert senkit se hagyunk az út mentén nyílván...

több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 679 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Mutyi urat és a neoretardált strici fiát nyugodtan felfalhatná a NER gépezete azért. Felőlem foghatják a zorro maszkos Gy. Ferencre is, tök mindegy, de legalább ennyi haszna legyen az elmúlt napok "válság" ""kezelésénének""

több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 047
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 442 — Cowboys fan
7. Kuton tele tudtam tenni de mondta a kutas lany hogy meg fel ora es kifogynak, pedig reggel teli volt a tartaly, vmi 18 ezer liter. Mindenki nyugodjon le a picsaba most megjott a fizu fel orszagnak tele tank, jovoheten senki nem fog tankolni...
JéBé
gondolkoztunk elmenni egy többnapos rokonlátogatásra a sötét Somogyba, de mondtam az asszonynak, hogy készüljön úgy, hogy nem akkor megyünk, amikor szeretnénk, hanem amikor tudunk, ÉS amikor lesz benzin 😮
slowmotion
szerintem mindenkinek - a somogyi rokonoknak is - nagyobb élmény lenne, ha ők mennének hozzátok.

Nekem is valahogy le kellene managelni egy szolnoki utat. Az vigasztal, hogy az megoldató vonattal is, ha nagyon nagy szar van.
Amadeus von Dollárbaloldal
túl sokat kellene logisztikázni, a vonat sem rövid, a busz sem, hely sincs annyi, meg amúgy is két turnust kellene fogadni... egyszerűbb, ha mi körutazunk. viszont az 600 km, a kétharmada autópálya, egy egész tankot megzabál.
ma mindegy, majd kimatekozzuk.
több mint 3 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Én már szóltam a főnökömnek, hogy még két napi benzinem van a melóba járáshoz, utána vagy home office, vagy cumi. Nem fogok napi 3-4 órát tömegközlekedni az tuti!
több mint 3 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 860 — Steelers fan
Régen jartam Tesco-ban, most itt vagyok. Azt tudjatok, hogy 1 liter magyar uht tej 1,5%-os 709Ft?! B@zmeg!!!!😱
Klaci79
a kettőnyolcas meg háromszáz (már ha van). biztos drága volt a bubiskanál zsíroskanál, amivel a zsírt veszik ki belőle.

de basszameg, a pisztácia ára felment a sparban. régen talán 4500 volt kilója, az pár hónapja felment 5500-ra. na ma reggel néztem, 8600 😮
slowmotion
igen, de 2,8-as nincs most sehol a faluban, pedig van itt Tesco, Lidl, penny, spar és Aldi is...múltkor a penny-ben volt, de csak két dobozzal adtak

Amúgy nyilván nem érdemes összehasonlítani az árakat külfölddel, mert ott a fizetések is magasabbak, de van ez a Pringles nevű chips, na az itthon 1400, Nápolyban meg 1,90 euró. Mocskos baloldal ezt is felemelte itthon...
Klaci79
Nálunk viszont a nápolyi sokkal olcsóbb. 😉😉

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 3 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 206 — WHO DAT!!!!
Régen jartam Tesco-ban, most itt vagyok. Azt tudjatok, hogy 1 liter magyar uht tej 1,5%-os 709Ft?! B@zmeg!!!!😱
Klaci79
a kettőnyolcas meg háromszáz (már ha van). biztos drága volt a bubiskanál zsíroskanál, amivel a zsírt veszik ki belőle.

de basszameg, a pisztácia ára felment a sparban. régen talán 4500 volt kilója, az pár hónapja felment 5500-ra. na ma reggel néztem, 8600 😮
slowmotion
Lidl ben 1000 Ft a 250 grammos pisztácia,be is táraztam belőle 😁
kapitnono
hmmm... szerdán terveztem menni, miután a kölköket ledobtam az iskolában. akkor ezek szerint ezt is kellene néznem. kösz a tippet! (de amúgy kaliforniai vagy iráni?)
slowmotion
Kaliforniai

több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 577
7. Kuton tele tudtam tenni de mondta a kutas lany hogy meg fel ora es kifogynak, pedig reggel teli volt a tartaly, vmi 18 ezer liter. Mindenki nyugodjon le a picsaba most megjott a fizu fel orszagnak tele tank, jovoheten senki nem fog tankolni...
JéBé
gondolkoztunk elmenni egy többnapos rokonlátogatásra a sötét Somogyba, de mondtam az asszonynak, hogy készüljön úgy, hogy nem akkor megyünk, amikor szeretnénk, hanem amikor tudunk, ÉS amikor lesz benzin 😮
slowmotion
szerintem mindenkinek - a somogyi rokonoknak is - nagyobb élmény lenne, ha ők mennének hozzátok.

Nekem is valahogy le kellene managelni egy szolnoki utat. Az vigasztal, hogy az megoldató vonattal is, ha nagyon nagy szar van.
több mint 3 éve
JéBé
több mint 3 éve
Klaci79

slowmotion
kapitnono
hmmm... szerdán terveztem menni, miután a kölköket ledobtam az iskolában. akkor ezek szerint ezt is kellene néznem. kösz a tippet! (de amúgy kaliforniai vagy iráni?)
több mint 3 éve
JéBé Green Bay Packers 7 967
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 985
Most ahol eddig az üllői út végén vettük a benzint, napi 20 l-t lehetett, korlátozták 5 l-re és így is hosszú sorban állnak az autók.
A MOL-nál (Ferihegy center) szintén hosszú sorokban, oda be se lehet már szinte állni, csak aki nem dolgozik éppen és van ideje. Két napja szerencsére tele tudtam tankolni, ez most kicsit olyan felvágós, mint amikor a Covid első hullámában nekem volt egy 24-es csomag WC papírom itthon.
Nagyon durva a helyzet, most 1-2 kút kaphatott benzint, de péntek este 6 kútnál voltam ahol nem volt benzin (volt ahol még sapka nélküli se), és annál a kettőnél ahol tudtam tankolni, 20 és 10 litert lehetett venni maximum, naponta.
Klaci79
16.kerület szabadföldi út végén lévő MOL kúton nincs egy lélek sem, és tele a kút,most tankoltam. Eléggé el van dugva a temető mellé,gondoltam hogy nem lesz ott senki,és tényleg nem is volt.De a többinél tényleg ami a főutak mellett volt,igen hosszú sorokban álltak.
kapitnono
még Pár hét/nap és csinálhatunk erre topikot is 😀
több mint 3 éve
Most ahol eddig az üllői út végén vettük a benzint, napi 20 l-t lehetett, korlátozták 5 l-re és így is hosszú sorban állnak az autók.
A MOL-nál (Ferihegy center) szintén hosszú sorokban, oda be se lehet már szinte állni, csak aki nem dolgozik éppen és van ideje. Két napja szerencsére tele tudtam tankolni, ez most kicsit olyan felvágós, mint amikor a Covid első hullámában nekem volt egy 24-es csomag WC papírom itthon.
Nagyon durva a helyzet, most 1-2 kút kaphatott benzint, de péntek este 6 kútnál voltam ahol nem volt benzin (volt ahol még sapka nélküli se), és annál a kettőnél ahol tudtam tankolni, 20 és 10 litert lehetett venni maximum, naponta.
Klaci79
16.kerület szabadföldi út végén lévő MOL kúton nincs egy lélek sem, és tele a kút,most tankoltam. Eléggé el van dugva a temető mellé,gondoltam hogy nem lesz ott senki,és tényleg nem is volt.De a többinél tényleg ami a főutak mellett volt,igen hosszú sorokban álltak.

több mint 3 éve
Klaci79

slowmotion

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 525 — Így remélem megfelelek nektek.....
 telex.hu/belfold/2022/12/04/orszagszerte-kifogytak-az-uzemanyagbol-a-benzinkutak
warr_b

Zsellértelkes Vrij
Karacsonyra benzincsovet kell ajandekozni, s kannat. Szepen járjuk majd az utszakat, s autokbol fogjuk a maradékot kiszivolázni.
Ventura
Csudát, jön majd az sms, hogy kérjük meg szèpen a polgártásunkat, hogy átszálhassunk az autójába 😏🤪
több mint 3 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 667 — 🏈🐬🐂🤘🏽
 telex.hu/belfold/2022/12/04/orszagszerte-kifogytak-az-uzemanyagbol-a-benzinkutak
warr_b

Zsellértelkes Vrij
Karacsonyra benzincsovet kell ajandekozni, s kannat. Szepen járjuk majd az utszakat, s autokbol fogjuk a maradékot kiszivolázni.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 3 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 141 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
 www.youtube.com/watch?v=ED49bdb3ui4

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil