Politika
66 feliratkozó
több mint 3 éve
Huhh, hát Armageddon van az összes kúton amit láttam útközben 😄Úgy tűnik, a kormány egy nagy ütemben kívánja megoldani a károsanyag kibocsátás csökkentési tagállami vállalásokat.
Mindenhol bődület hosszú sorok... Lukoil kút nem, az egy az egyben zárva 😆
Beálltam az Ömvhez, mert már csak kb 100 km-re volt elég a benya, meg épp rá is értem. Sikerült beelőzni vagy 5-6 autót, mert a leghátsó kútnál egy nagyobb teherautó állt, az előtte lévő kúton meg senki, így benavigáltam a szűk helyre 😄
Gázolaj semmi, 95-ös semmi 😬😄
Tankoltam 15 liter 100-ast. Fizetésnél mondta a kasszás nő, hogy kb negyed órával azelőtt fogyott ki a 95-ös. Talán holnap kapnak... 17. ker, Pesti út.
warr_b
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
Huhh, hát Armageddon van az összes kúton amit láttam útközben 😄Mindenhol bődület hosszú sorok... Lukoil kút nem, az egy az egyben zárva 😆
Beálltam az Ömvhez, mert már csak kb 100 km-re volt elég a benya, meg épp rá is értem. Sikerült beelőzni vagy 5-6 autót, mert a leghátsó kútnál egy nagyobb teherautó állt, az előtte lévő kúton meg senki, így benavigáltam a szűk helyre 😄
Gázolaj semmi, 95-ös semmi 😬😄
Tankoltam 15 liter 100-ast. Fizetésnél mondta a kasszás nő, hogy kb negyed órával azelőtt fogyott ki a 95-ös. Talán holnap kapnak... 17. ker, Pesti út.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
444.hu/2022/12/05/helyettes-allamtitkar-a-tanarokrol-jojjon-be-dolgozzon-oszt-utana-valtson-munkahelyetAmúgy szomorú, hogy ez a látványosan szánalmas alak, és a kisstílű korlátolt szövege, amiben a magyar társadalom totálisan magára ismer. Ha vákuumban nézem ijesztően amatőr az egész, ha mellé képzelem a magyar átlagembert akkor zseniális.
A mentőben is ütném kategória.
Tactful Cactus
TLDR.: Mennyenek dógozni, aztán majd lehet picsogni. Én is dógozok.
több mint 3 éve
"én mérnök vagyok egyébként, és akkor én kicsit sérelmezném, ha valaki polgári engedetlenséget folytatna""Hajzer Károly önéletrajza szerint 1981-től 2010-ig a rendőrségen dolgozott"444.hu/2022/12/05/helyettes-allamtitkar-a-tanarokrol-jojjon-be-dolgozzon-oszt-utana-valtson-munkahelyetSenkiháziak kezében a pedagógusszakma.
Tactful Cactus
Dzsokijuing
Isten mentsen, hogy előítéletesnek látszam, de nekem ez a mondat minden magyarázatot megad...
StormST
😀😀😀DDDDDDDDd
Amúgy Szabolcsban volt nyomozó. (ki ne derüljön, hogy Záhonyból ismeri Sanyi bácsi 😊 )
több mint 3 éve
"Hajzer Károly önéletrajza szerint 1981-től 2010-ig a rendőrségen dolgozott"444.hu/2022/12/05/helyettes-allamtitkar-a-tanarokrol-jojjon-be-dolgozzon-oszt-utana-valtson-munkahelyetSenkiháziak kezében a pedagógusszakma.
Tactful Cactus
Dzsokijuing
Isten mentsen, hogy előítéletesnek látszam, de nekem ez a mondat minden magyarázatot megad...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 3 éve
444.hu/2022/12/05/helyettes-allamtitkar-a-tanarokrol-jojjon-be-dolgozzon-oszt-utana-valtson-munkahelyetSenkiháziak kezében a pedagógusszakma.
Tactful Cactus
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
444.hu/2022/12/05/helyettes-allamtitkar-a-tanarokrol-jojjon-be-dolgozzon-oszt-utana-valtson-munkahelyetA mentőben is ütném kategória.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Plusz egy kedves levelet magatol a főnöktől: "Aztan jol beosztani!"Amúgy mekkora jó ez így már, hogy Karácsony (nem a Gergő) előtt bestresszel mindenki az országban, hogy nincs benya, válság van, szarul állunk meg minden, aztán majd kiáll a Zorbán, hogyaszondja meg lehet nyugodni, nem kell izgulni kedveskéim, megoldottuk a problémát.Sőt, bizonyítva, hogy itt minden rendben mindenki kap egy flakon benzint ingyen.
Férfias küzdelmet folytattunk, éjt-nappallá téve dolgoztunk, de megoldottuk.
A számok azt mutatják, hogy lesz 13. havi nyugdíj, az onokáknak üzemanyag, hogy karácsonykor is tudjanak látogatni és még az ársapkát is eltöröltük az üzemanyagról akkor, amikor a Nyugat ársapkát vezet be rá, mert Magyarország jobban teljesít!
Lúdas Solymi
A nyugdíjasok 2l-es flakont hozzanak, mert senkit se hagyunk az út mentén nyílván...
FLZOLI
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Amúgy mekkora jó ez így már, hogy Karácsony (nem a Gergő) előtt bestresszel mindenki az országban, hogy nincs benya, válság van, szarul állunk meg minden, aztán majd kiáll a Zorbán, hogyaszondja meg lehet nyugodni, nem kell izgulni kedveskéim, megoldottuk a problémát.Sőt, bizonyítva, hogy itt minden rendben mindenki kap egy flakon benzint ingyen.
Férfias küzdelmet folytattunk, éjt-nappallá téve dolgoztunk, de megoldottuk.
A számok azt mutatják, hogy lesz 13. havi nyugdíj, az onokáknak üzemanyag, hogy karácsonykor is tudjanak látogatni és még az ársapkát is eltöröltük az üzemanyagról akkor, amikor a Nyugat ársapkát vezet be rá, mert Magyarország jobban teljesít!
Lúdas Solymi
A nyugdíjasok 2l-es flakont hozzanak, mert senkit se hagyunk az út mentén nyílván...
több mint 3 éve
Mutyi urat és a neoretardált strici fiát nyugodtan felfalhatná a NER gépezete azért. Felőlem foghatják a zorro maszkos Gy. Ferencre is, tök mindegy, de legalább ennyi haszna legyen az elmúlt napok "válság" ""kezelésénének""
több mint 3 éve
Amúgy mekkora jó ez így már, hogy Karácsony (nem a Gergő) előtt bestresszel mindenki az országban, hogy nincs benya, válság van, szarul állunk meg minden, aztán majd kiáll a Zorbán, hogyaszondja meg lehet nyugodni, nem kell izgulni kedveskéim, megoldottuk a problémát.Férfias küzdelmet folytattunk, éjt-nappallá téve dolgoztunk, de megoldottuk.
több mint 3 éve
túl sokat kellene logisztikázni, a vonat sem rövid, a busz sem, hely sincs annyi, meg amúgy is két turnust kellene fogadni... egyszerűbb, ha mi körutazunk. viszont az 600 km, a kétharmada autópálya, egy egész tankot megzabál.szerintem mindenkinek - a somogyi rokonoknak is - nagyobb élmény lenne, ha ők mennének hozzátok.7. Kuton tele tudtam tenni de mondta a kutas lany hogy meg fel ora es kifogynak, pedig reggel teli volt a tartaly, vmi 18 ezer liter. Mindenki nyugodjon le a picsaba most megjott a fizu fel orszagnak tele tank, jovoheten senki nem fog tankolni...gondolkoztunk elmenni egy többnapos rokonlátogatásra a sötét Somogyba, de mondtam az asszonynak, hogy készüljön úgy, hogy nem akkor megyünk, amikor szeretnénk, hanem amikor tudunk, ÉS amikor lesz benzin 😮
JéBé
slowmotion
Nekem is valahogy le kellene managelni egy szolnoki utat. Az vigasztal, hogy az megoldató vonattal is, ha nagyon nagy szar van.
Amadeus von Dollárbaloldal
ma mindegy, majd kimatekozzuk.
több mint 3 éve
Én már szóltam a főnökömnek, hogy még két napi benzinem van a melóba járáshoz, utána vagy home office, vagy cumi. Nem fogok napi 3-4 órát tömegközlekedni az tuti!
több mint 3 éve
Nálunk viszont a nápolyi sokkal olcsóbb. 😉😉igen, de 2,8-as nincs most sehol a faluban, pedig van itt Tesco, Lidl, penny, spar és Aldi is...múltkor a penny-ben volt, de csak két dobozzal adtakRégen jartam Tesco-ban, most itt vagyok. Azt tudjatok, hogy 1 liter magyar uht tej 1,5%-os 709Ft?! B@zmeg!!!!😱a kettőnyolcas meg háromszáz (már ha van). biztos drága volt a
Klaci79bubiskanálzsíroskanál, amivel a zsírt veszik ki belőle.
de basszameg, a pisztácia ára felment a sparban. régen talán 4500 volt kilója, az pár hónapja felment 5500-ra. na ma reggel néztem, 8600 😮
slowmotion
Amúgy nyilván nem érdemes összehasonlítani az árakat külfölddel, mert ott a fizetések is magasabbak, de van ez a Pringles nevű chips, na az itthon 1400, Nápolyban meg 1,90 euró. Mocskos baloldal ezt is felemelte itthon...
Klaci79
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 3 éve
Kaliforniaihmmm... szerdán terveztem menni, miután a kölköket ledobtam az iskolában. akkor ezek szerint ezt is kellene néznem. kösz a tippet! (de amúgy kaliforniai vagy iráni?)Lidl ben 1000 Ft a 250 grammos pisztácia,be is táraztam belőle 😁Régen jartam Tesco-ban, most itt vagyok. Azt tudjatok, hogy 1 liter magyar uht tej 1,5%-os 709Ft?! B@zmeg!!!!😱a kettőnyolcas meg háromszáz (már ha van). biztos drága volt a
de basszameg, a pisztácia ára felment a sparban. régen talán 4500 volt kilója, az pár hónapja felment 5500-ra. na ma reggel néztem, 8600 😮
slowmotion
kapitnono
slowmotion

több mint 3 éve
szerintem mindenkinek - a somogyi rokonoknak is - nagyobb élmény lenne, ha ők mennének hozzátok.7. Kuton tele tudtam tenni de mondta a kutas lany hogy meg fel ora es kifogynak, pedig reggel teli volt a tartaly, vmi 18 ezer liter. Mindenki nyugodjon le a picsaba most megjott a fizu fel orszagnak tele tank, jovoheten senki nem fog tankolni...gondolkoztunk elmenni egy többnapos rokonlátogatásra a sötét Somogyba, de mondtam az asszonynak, hogy készüljön úgy, hogy nem akkor megyünk, amikor szeretnénk, hanem amikor tudunk, ÉS amikor lesz benzin 😮
JéBé
slowmotion
Nekem is valahogy le kellene managelni egy szolnoki utat. Az vigasztal, hogy az megoldató vonattal is, ha nagyon nagy szar van.
több mint 3 éve
7. Kuton tele tudtam tenni de mondta a kutas lany hogy meg fel ora es kifogynak, pedig reggel teli volt a tartaly, vmi 18 ezer liter. Mindenki nyugodjon le a picsaba most megjott a fizu fel orszagnak tele tank, jovoheten senki nem fog tankolni...gondolkoztunk elmenni egy többnapos rokonlátogatásra a sötét Somogyba, de mondtam az asszonynak, hogy készüljön úgy, hogy nem akkor megyünk, amikor szeretnénk, hanem amikor tudunk, ÉS amikor lesz benzin 😮
JéBé
több mint 3 éve
hmmm... szerdán terveztem menni, miután a kölköket ledobtam az iskolában. akkor ezek szerint ezt is kellene néznem. kösz a tippet! (de amúgy kaliforniai vagy iráni?)Lidl ben 1000 Ft a 250 grammos pisztácia,be is táraztam belőle 😁Régen jartam Tesco-ban, most itt vagyok. Azt tudjatok, hogy 1 liter magyar uht tej 1,5%-os 709Ft?! B@zmeg!!!!😱a kettőnyolcas meg háromszáz (már ha van). biztos drága volt a
slowmotion
kapitnono
több mint 3 éve
7. Kuton tele tudtam tenni de mondta a kutas lany hogy meg fel ora es kifogynak, pedig reggel teli volt a tartaly, vmi 18 ezer liter. Mindenki nyugodjon le a picsaba most megjott a fizu fel orszagnak tele tank, jovoheten senki nem fog tankolni...
több mint 3 éve
még Pár hét/nap és csinálhatunk erre topikot is 😀Most ahol eddig az üllői út végén vettük a benzint, napi 20 l-t lehetett, korlátozták 5 l-re és így is hosszú sorban állnak az autók.16.kerület szabadföldi út végén lévő MOL kúton nincs egy lélek sem, és tele a kút,most tankoltam. Eléggé el van dugva a temető mellé,gondoltam hogy nem lesz ott senki,és tényleg nem is volt.De a többinél tényleg ami a főutak mellett volt,igen hosszú sorokban álltak.
A MOL-nál (Ferihegy center) szintén hosszú sorokban, oda be se lehet már szinte állni, csak aki nem dolgozik éppen és van ideje. Két napja szerencsére tele tudtam tankolni, ez most kicsit olyan felvágós, mint amikor a Covid első hullámában nekem volt egy 24-es csomag WC papírom itthon.
Nagyon durva a helyzet, most 1-2 kút kaphatott benzint, de péntek este 6 kútnál voltam ahol nem volt benzin (volt ahol még sapka nélküli se), és annál a kettőnél ahol tudtam tankolni, 20 és 10 litert lehetett venni maximum, naponta.
Klaci79
kapitnono
több mint 3 éve
Most ahol eddig az üllői út végén vettük a benzint, napi 20 l-t lehetett, korlátozták 5 l-re és így is hosszú sorban állnak az autók.16.kerület szabadföldi út végén lévő MOL kúton nincs egy lélek sem, és tele a kút,most tankoltam. Eléggé el van dugva a temető mellé,gondoltam hogy nem lesz ott senki,és tényleg nem is volt.De a többinél tényleg ami a főutak mellett volt,igen hosszú sorokban álltak.
A MOL-nál (Ferihegy center) szintén hosszú sorokban, oda be se lehet már szinte állni, csak aki nem dolgozik éppen és van ideje. Két napja szerencsére tele tudtam tankolni, ez most kicsit olyan felvágós, mint amikor a Covid első hullámában nekem volt egy 24-es csomag WC papírom itthon.
Nagyon durva a helyzet, most 1-2 kút kaphatott benzint, de péntek este 6 kútnál voltam ahol nem volt benzin (volt ahol még sapka nélküli se), és annál a kettőnél ahol tudtam tankolni, 20 és 10 litert lehetett venni maximum, naponta.
Klaci79

több mint 3 éve
Lidl ben 1000 Ft a 250 grammos pisztácia,be is táraztam belőle 😁Régen jartam Tesco-ban, most itt vagyok. Azt tudjatok, hogy 1 liter magyar uht tej 1,5%-os 709Ft?! B@zmeg!!!!😱a kettőnyolcas meg háromszáz (már ha van). biztos drága volt a
slowmotion

több mint 3 éve
Csudát, jön majd az sms, hogy kérjük meg szèpen a polgártásunkat, hogy átszálhassunk az autójába 😏🤪Karacsonyra benzincsovet kell ajandekozni, s kannat. Szepen járjuk majd az utszakat, s autokbol fogjuk a maradékot kiszivolázni.telex.hu/belfold/2022/12/04/orszagszerte-kifogytak-az-uzemanyagbol-a-benzinkutak
warr_b
Zsellértelkes Vrij
Ventura
több mint 3 éve
Karacsonyra benzincsovet kell ajandekozni, s kannat. Szepen járjuk majd az utszakat, s autokbol fogjuk a maradékot kiszivolázni.telex.hu/belfold/2022/12/04/orszagszerte-kifogytak-az-uzemanyagbol-a-benzinkutak
warr_b
Zsellértelkes Vrij
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=ED49bdb3ui4
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil