Politika
64 feliratkozó
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Én arra leszek kiváncsi, hogy ha nem nyer az MZP vezette összellenzéki társulás (szerintem nem fognak...), akkor mi lesz a kommunikáció, ki lesz a hibás. Gondolom a választók, meg a Fidesz 😊Közel voltunk, mindenképpen nekünk kell megpróbálnunk 4 év múlva!
warr_b
több mint 4 éve
Én arra leszek kiváncsi, hogy ha nem nyer az MZP vezette összellenzéki társulás (szerintem nem fognak...), akkor mi lesz a kommunikáció, ki lesz a hibás. Gondolom a választók, meg a Fidesz 😊nem, MZP. mar most is ez a kommunikacio.
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Én arra leszek kiváncsi, hogy ha nem nyer az MZP vezette összellenzéki társulás (szerintem nem fognak...), akkor mi lesz a kommunikáció, ki lesz a hibás. Gondolom a választók, meg a Fidesz 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Az egész NER-t a pénzosztás tartja össze a peremen, ha elzarjak a pénzcsapot a marginális piócák dobbantanak is majd.Kb tök mindegy ki a jelölt, Orbán vagy Nem Orbán választás lesz ez.Tovább megyek, teljesen mindegy, hogy nyer e az ellenzék, el lesznek lehetetlenitve, az összes és még több kulcspozicioban 10 év(ek)re be vannak betonozva Fideszek.
Az meg legyen a NER problémája, hogy a Szíjjártó, Varga, Novák, Gulyás négyesen kívül nem tudnak karaktert felépíteni és indítani a necces/csatatér helyeken.
FLZOLI
De úgysem nyernek.
Proxyi
Itt Budapesten se tudnak mit csinálni, hiába a náci időket idéző propaganda gépezet, kb a pénzek visszatartásával tudja egyedül szivatni a KariGeri branchot, de kb így is max pár kerület nézz ki nekik tavasszal.
több mint 4 éve
Proxyi
168
Kb tök mindegy ki a jelölt, Orbán vagy Nem Orbán választás lesz ez.Tovább megyek, teljesen mindegy, hogy nyer e az ellenzék, el lesznek lehetetlenitve, az összes és még több kulcspozicioban 10 év(ek)re be vannak betonozva Fideszek.
Az meg legyen a NER problémája, hogy a Szíjjártó, Varga, Novák, Gulyás négyesen kívül nem tudnak karaktert felépíteni és indítani a necces/csatatér helyeken.
FLZOLI
De úgysem nyernek.
több mint 4 éve
Kb tök mindegy ki a jelölt, Orbán vagy Nem Orbán választás lesz ez.Az meg legyen a NER problémája, hogy a Szíjjártó, Varga, Novák, Gulyás négyesen kívül nem tudnak karaktert felépíteni és indítani a necces/csatatér helyeken.
több mint 4 éve
Itt látszik mennyire durva nyereség volt a 2018-s választás...lenne mit átszínezni...a kb felében most meg lehet mondani, hogy esélytelen az ellenzék....ha ennek esetleg az egyharmadát hozzák már "győztesnek" tarthatják magukat szvsz... óriási munka kell, kellene ha már most győzelmet várnak inkább 2026 a realitás... szerintem, de lehet tévedek 😊telex.hu/valasztas-2022/2022/01/26/hivatalosan-is-megvan-a-fidesz-106-jeloltje
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
igen, hát a pénteki kosutinterjúk nem agrasszívek, az egész kurvafidesz az agresszíóra van felhúzva támadnak, védjük meg, mocskos migráns, mocskos buzi, moskos soros, mocskos eu, mocskos demokraták,mockos libsik, mocskos baloldalDe nem támasztottad alá 😊 ez a videó arra bizonyíték, hogy ezt csinálja, nem arra, hogy működik. A működés bizonyításához kell valamilyen egzakt mutató, eredmény stb. Ma az az egyetlen mutató amit számszerűleg tudunk, hogy az ősz közepi enyhe ellenzéki előny (3-4%) mára enyhe fidesz előnnyé változott (3-4%) ez nemigazán azt mutatja, hogy működik. Ha egy hónap múlva megint 3-4%-os ellenzéki előny lesz, akkor mondhatjuk, hogy na, ezaz, működik. Addig annyit lehet megállapítani, hogy igazad van, MzP elengedte a november végi - december eleji mindenkit szeretünk, közös ország, kumbaja vonalat és átment agresszív kismalacba. Márpedig azt is tudjuk, hogy mindig az kampányol agresszíven - aki hárányban van, mert kell neki a figyelem, hiszen más üzenete nem üti át a plafont. Aztán ez vagy működik vagy nem, meglátjuk.Nem a szimpátia kialakítása a lényeg, hanem az, hogy ne hagyja magát az állító, manipulatív kérdésekkel csőbehúzni, miközben igyekszik elmondani a saját narratíváit. Kb. így lehet hugyozni ellenszélben.van.működik....
MC12
Sobri Jóska
MC12
A Labriszos poén az nem poén, hanem egy sima hazugság/hack/faszságmondás/túlzás/torzítás, hívd ahogy akarod, de egy ilyen élethelyzetben szerintem valid, ebből vágjanak össze valamit a HírTV proli nézőiknek, amit nem kell értelmezni, magyarázni.
Nem fog menni.
MZP valóban nem Orbán szint, de attól, hogy nincs meg a képessége a fraternizáló, bratyizós, atyáskodó Orbán-féle kommunikációhoz, se a Trump-féle sármos rosszfiú karakterhez, attól még ebben a szituban nem rossz ez.
És ez volt az alapállításod, hogy nem megy nagyban az MZP féle agreszió, nem működik.
Én ezt a videót annak alátámasztására tettem be, hogy de, megy.
A vitáért meg nem könyörög, hanem csak egy újabb kommunikációs panelként használja, amivel Orbánt gyávázhatja.
Én komolyan gondolom, hogy MZP rátalált arra a metodikára, hogy kurvaanyázza, buzizza, cigányozza, stb. az ellenfeleit, és lemegy a pöcegödör legaljára, hogy az ő általa dobált szar legyen a legkeményebb.
Ezt találta ki, ezt csinálja, és ha lesz egy igazi erős töltet áprilisig, akkor azt ő meg fogja tudni markolni, és gátlástalanul oda fogja baszni, mert elhitte, hogy "sárkány ellen sárkányfű", hogy "tüzet tűzzel", hogy Orbán ellen minden megengedett, ésatöbbi, ami a jakobinus hevületét számára megindokolja, alátámasztja, jogossá teszi. Meg mert passzol a személyiségéhez, és így önazonos.
Sobri Jóska
MC12
a legagresszívabb kismalac épp V mint Viktória

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
De nem támasztottad alá 😊 ez a videó arra bizonyíték, hogy ezt csinálja, nem arra, hogy működik. A működés bizonyításához kell valamilyen egzakt mutató, eredmény stb. Ma az az egyetlen mutató amit számszerűleg tudunk, hogy az ősz közepi enyhe ellenzéki előny (3-4%) mára enyhe fidesz előnnyé változott (3-4%) ez nemigazán azt mutatja, hogy működik. Ha egy hónap múlva megint 3-4%-os ellenzéki előny lesz, akkor mondhatjuk, hogy na, ezaz, működik. Addig annyit lehet megállapítani, hogy igazad van, MzP elengedte a november végi - december eleji mindenkit szeretünk, közös ország, kumbaja vonalat és átment agresszív kismalacba. Márpedig azt is tudjuk, hogy mindig az kampányol agresszíven - aki hárányban van, mert kell neki a figyelem, hiszen más üzenete nem üti át a plafont. Aztán ez vagy működik vagy nem, meglátjuk.Olyannal méred Márky-Zay-t amivel nem lehet. Az elmúlt másfél hónapban volt kiegészítő nyugdíj, teljes 13. havi nyugdíj, adóvisszatérítés, élelmiszerstop, miközben az ellenzék éppen azt próbálta megemészteni, hogy egy hacker nyerte az előválasztást, és innen hogyan tovább. A jelenleg mérhető számokat nem MZP hozta össze, ahogy nem is Orbán pénteki intejúi, hanem az, hogy a Fidesz tudta a politikai kommunikációs teret uralni az osztogatásokkal. A következő hónapokban is erről fog szólni a sztori, nem arról, hogy a pénteki Kossuth rádiós interjúból vagy a vasárnapi facebook videókból ki lehet-e ollózni valamit, ami megjárja a HírTV-t/M1-et vagy az ATV-t .... amit összesen megnéz mondjuk 20-20 ezer ember.
MC12
MZP esetén egyelőre egyetlen mérőszám az érdekes: mekkora az ismertsége a teljes népességen belül. Mert ebben volt a legnagyobb lemaradása, és akit nem ismernek, arra szavazni se fognak. 😊 Szóval nőtt-e az ismertség, és ha nőtt mennyivel, ha nem nőtt, akkor miért nem nőtt. És mellette esetleg még az, hogy hányan tartották őt alkalmasnak miniszterelnöknek 2 hónapja, és hányan most.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
mondom en h nem kovetem eleggemandiner.hu/cikk/20211126_marki_zay_peter_fidesz_szavazok_tragya_migracio_rezsicsokkentesAz, hogy a Fideszesekbe belerúg (gombákok, ostobákok, stb.), csak hajrá, az csak mozgósító tényező szvsz.lehet en nem kovetem elegge MZPt de tole a gombak dumat nem hallottam hanem Totatol asszem.
Fungus
csebi
MC12
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
mandiner.hu/cikk/20211126_marki_zay_peter_fidesz_szavazok_tragya_migracio_rezsicsokkentesAz, hogy a Fideszesekbe belerúg (gombákok, ostobákok, stb.), csak hajrá, az csak mozgósító tényező szvsz.lehet en nem kovetem elegge MZPt de tole a gombak dumat nem hallottam hanem Totatol asszem.
Fungus
csebi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
De nem támasztottad alá 😊 ez a videó arra bizonyíték, hogy ezt csinálja, nem arra, hogy működik. A működés bizonyításához kell valamilyen egzakt mutató, eredmény stb. Ma az az egyetlen mutató amit számszerűleg tudunk, hogy az ősz közepi enyhe ellenzéki előny (3-4%) mára enyhe fidesz előnnyé változott (3-4%) ez nemigazán azt mutatja, hogy működik. Ha egy hónap múlva megint 3-4%-os ellenzéki előny lesz, akkor mondhatjuk, hogy na, ezaz, működik. Addig annyit lehet megállapítani, hogy igazad van, MzP elengedte a november végi - december eleji mindenkit szeretünk, közös ország, kumbaja vonalat és átment agresszív kismalacba. Márpedig azt is tudjuk, hogy mindig az kampányol agresszíven - aki hárányban van, mert kell neki a figyelem, hiszen más üzenete nem üti át a plafont. Aztán ez vagy működik vagy nem, meglátjuk.Nem a szimpátia kialakítása a lényeg, hanem az, hogy ne hagyja magát az állító, manipulatív kérdésekkel csőbehúzni, miközben igyekszik elmondani a saját narratíváit. Kb. így lehet hugyozni ellenszélben.van.működik....
MC12
Sobri Jóska
MC12
A Labriszos poén az nem poén, hanem egy sima hazugság/hack/faszságmondás/túlzás/torzítás, hívd ahogy akarod, de egy ilyen élethelyzetben szerintem valid, ebből vágjanak össze valamit a HírTV proli nézőiknek, amit nem kell értelmezni, magyarázni.
Nem fog menni.
MZP valóban nem Orbán szint, de attól, hogy nincs meg a képessége a fraternizáló, bratyizós, atyáskodó Orbán-féle kommunikációhoz, se a Trump-féle sármos rosszfiú karakterhez, attól még ebben a szituban nem rossz ez.
És ez volt az alapállításod, hogy nem megy nagyban az MZP féle agreszió, nem működik.
Én ezt a videót annak alátámasztására tettem be, hogy de, megy.
A vitáért meg nem könyörög, hanem csak egy újabb kommunikációs panelként használja, amivel Orbánt gyávázhatja.
Én komolyan gondolom, hogy MZP rátalált arra a metodikára, hogy kurvaanyázza, buzizza, cigányozza, stb. az ellenfeleit, és lemegy a pöcegödör legaljára, hogy az ő általa dobált szar legyen a legkeményebb.
Ezt találta ki, ezt csinálja, és ha lesz egy igazi erős töltet áprilisig, akkor azt ő meg fogja tudni markolni, és gátlástalanul oda fogja baszni, mert elhitte, hogy "sárkány ellen sárkányfű", hogy "tüzet tűzzel", hogy Orbán ellen minden megengedett, ésatöbbi, ami a jakobinus hevületét számára megindokolja, alátámasztja, jogossá teszi. Meg mert passzol a személyiségéhez, és így önazonos.
Sobri Jóska
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Azért sem szabad a 2 ügyet összehasonlítani, mert míg az egyik büntetőjogi, a másik csak etikai. Így amíg az etikairól lehet ítélkezni, véleményt formálni, addig a büntetőjogiról (és annak esetleges következményeiről!) az ügy lezárultáig nem szabad és akár további büntetőjogi következményekkel járhat. Továbbra sem értem mit látsz ebben olyan furcsát, attól hogy ő a frakcióvezető attól még folyamatban levő ügy miatt (ha az egyén nem mond le) ő nem léptetheti ki. A kérdésre miszerint hogy lesz-e szerepe a kampányban megint csak egyenes, normális választ adott ( nem lesz, de ez Kocsis döntése).A két ügy maga nem hasonlítható össze (ebben egyetértünk), de az ügyek kapcsán a sajtó viselkedése, az igenis összehasonlítható. Nekem egy olyan politikus ne keressen kibúvót a válasz alól, akinek a médiája ugyanezt csinálja a másik oldalon.
Remélem a kettő között (kiléptetés a gyanú miatt vs kampány szerep) fel tudod mérni a különbséget.
Még valami, attól lesz valami a köznyelv része hogy használjuk, ha tudjuk hogy hibás ne használjuk és akkor nem lesz a köznyelv része. Tudod: " és erre figyelmeztessük utastársunkat is" 😉
davemayer
Megkérdezték valamiről, aztán amikor választ kaptak megkérdezték a személyes véleményéről is, mint frakcióvezető. Nyilván a kérdés provokatív jellegű, de már tudjuk egy ideje, hogy az újságírók kérdésekkel provokálnak, ettől még lehet válaszolni folyamatos propagandázás meg sértegetés nélkül is. Lehetett volna a válasz simán az, hogy VP nem mond le a képviselőségről, ő pedig folyamatban lévő ügy kapcsán nem nyilatkozik. Ezzel sem tudott volna többet tenni az újságíró, de megúszhattuk volna a sértegetést. Azt korrektül elmondta, hogy nem fog részt venni a kampányban, de hangsúlyozom, hogy nincs olyan sajtó, aki kihagyná ezt a ziccert. Én az ellenzék helyében folyamatosan VP-znék, hogy mindenki találkozzon az üggyel, ha már ezúttal sikerült tényleg alapos gyanúig eljutni legalább.
Igazi különlegesség az "unszimpatikus" szó, mert egy remek latin-görög keverék, de ha már kialakult én nem bánom. Egy szó akkor létezik, ha a beszélő és a hallgató is ugyanazt érti alatta, még ha egy korábbi helytelen formából alakult is ki.
De ha ez itt a fórumon ennyire érdekes, igyekszem átszokni a helyes fosztóképzős alakra. 😊
több mint 4 éve
Az, hogy a Fideszesekbe belerúg (gombákok, ostobákok, stb.), csak hajrá, az csak mozgósító tényező szvsz.lehet en nem kovetem elegge MZPt de tole a gombak dumat nem hallottam hanem Totatol asszem.
Fungus
több mint 4 éve
Azért sem szabad a 2 ügyet összehasonlítani, mert míg az egyik büntetőjogi, a másik csak etikai. Így amíg az etikairól lehet ítélkezni, véleményt formálni, addig a büntetőjogiról (és annak esetleges következményeiről!) az ügy lezárultáig nem szabad és akár további büntetőjogi következményekkel járhat. Továbbra sem értem mit látsz ebben olyan furcsát, attól hogy ő a frakcióvezető attól még folyamatban levő ügy miatt (ha az egyén nem mond le) ő nem léptetheti ki. A kérdésre miszerint hogy lesz-e szerepe a kampányban megint csak egyenes, normális választ adott ( nem lesz, de ez Kocsis döntése).eloszor is: sztem itt Kocsis fideszes politikushoz kepest meg viszonylag normalisan is nyilatkozott. igen, atjott ez a stilus h megint kellemetlen kerdesekre kell valaszolnom, amihez nem nagyon vannak hozzaszokva.
Remélem a kettő között (kiléptetés a gyanú miatt vs kampány szerep) fel tudod mérni a különbséget.
Még valami, attól lesz valami a köznyelv része hogy használjuk, ha tudjuk hogy hibás ne használjuk és akkor nem lesz a köznyelv része. Tudod: " és erre figyelmeztessük utastársunkat is" 😉
davemayer
masodszor is: azert a 'ne idetlenkedjunk mar' nem eppen olyan, hogy o normalisan valaszol az ujsagironak. raadasul az ujsagiro azert eroltette, mert Kocsis nem valaszolt a kerdesre. ha valaszol ra akkor nem teszi fel ujra. ugye a kerdes az volt, hogy kirakjak-e a frakciobol? mire Kocsis azt valaszotla, hogy miert kellene lemondania Volnernek a mandatumrol. remelem erzed a kulonbseget. ne az ujsagirot hibaztassuk mar, hogy nem hagyja annyiban, ha lepattintjak egy olyan valasszal, ami nem a kerdesre iranyult. azert nem olyannak ismerlek a forumrol, aki ezt a tipusu dolgokat tamogatna, mint ez itt lentebb:
több mint 4 éve
Továbbra sem értem mit látsz ebben olyan furcsát, attól hogy ő a frakcióvezető attól még folyamatban levő ügy miatt (ha az egyén nem mond le) ő nem léptetheti ki.Miért ne zárhatnák ki? A nyomozati anyagok alapján ez lenne a normális lépés, ártatlanság vélelme ide, ártatlanság vélelme oda, el kellene határolódniuk ettől az ügytől. Mármint nyilván egy olyan országban, ahol vannak politikai következmények.
davemayer
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Völner menjen szépen kampányolni, amíg nincs jogerős ítélet.
több mint 4 éve
Azért sem szabad a 2 ügyet összehasonlítani, mert míg az egyik büntetőjogi, a másik csak etikai. Így amíg az etikairól lehet ítélkezni, véleményt formálni, addig a büntetőjogiról (és annak esetleges következményeiről!) az ügy lezárultáig nem szabad és akár további büntetőjogi következményekkel járhat. Továbbra sem értem mit látsz ebben olyan furcsát, attól hogy ő a frakcióvezető attól még folyamatban levő ügy miatt (ha az egyén nem mond le) ő nem léptetheti ki. A kérdésre miszerint hogy lesz-e szerepe a kampányban megint csak egyenes, normális választ adott ( nem lesz, de ez Kocsis döntése).Remélem a kettő között (kiléptetés a gyanú miatt vs kampány szerep) fel tudod mérni a különbséget.
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Egy egyszerű véleményt fogalmaztam meg róla "antitalentum". Ha ezt meg kell magyaráznom, hogy miért ez a véleményem róla, nem fogom, mert nem ér nekem annyit, én se vagyok kiváncsi arra, hogy valakiben miért alakul ki egy MZP unszimpátia (eléggé beékelődött a köznyelvbe, a mindennapokba ez a forma, úgyhogy használható még ha neked nem is tetszik).Elmondta normálisan, aztán várt, majd amikor még mindig ugyanazt erőltette az újságíró (khm...) akkor mondta ezt. Teljesen normális, hiszen mit idétlenkedik, már adott egy választ ami után nincs továbblépésre lehetőség, nem lehet tovább bontani a kérdéskört, lezárult.Klaci79davemayerHugyos Máté egy igazi antitalentum 😀Ne idétlenkedjunk már.Mzp éppen annak issza a levèt, hogy ami ment kommunikációs téren az előválasztáson az - egyelőre - nem megy nagyban. Nem működik.Itt úgy néz ki, hogy működik, ebből vágjanak valamit a HírTv-re, amiben nem keni a szart a Fideszre/Orbánra. Szerintem jól nyomja ezt a "tekurvaanyád"-kommunikációt.
MC12
www.youtube.com/watch?v=KFKJroZBC1M
Sobri Jóska
csebi
De ha már idézted:
www.youtube.com/watch?v=hv7KcxwyBZ4
Klaci79
Nem érte váratlanul a kérdés, adott is rá megfelelő választ, amin a riporter úr láthatóan kicsit megdöbbent ezért visszatért a kályhához, erőltette azt amire már megkapta a választ.
Ha nem ezzel a videóval kapcsolatban gondolod antitalentumnak akkor minek raktad pont ezt oda a mondatod mögé, nem értem de mindegy.
Az hogy antipatikus (nem unszimpatikus, olyan nincs) elég nyilvánvaló de jogod van hozzá, nincsen ezzel semmi baj. Amit nem értek hogy azt írod "a fideszes politikusok többségével nincs hasonló bajom" - a többségüket bírod vagy csak nem tartod antitalentumnak őket?
davemayer
Nem akartam a leiratát hozni a beszélgetésnek, de mintha nem értenéd a kérdések közti különbséget, hogy maradhat e VP a frakcióban, hangzott el előbb, majd erre némi mellébeszélés után egy állítólagos VP nyilatkozattal válaszolt Kocsis, majd pedig az a kérdésmeg, hogy neki mint frakcióvezetőnek mi a véleménye VP maradásáról. Ezután jön a monológ az ártatlanság vélelméről és a baloldali politikusokról. Ez nálam két külön kérdés, de lehet nem jött ez át megfelelően.
Teszem hozzá, hogy a másik oldalon még mindenféle alapos gyanú nélkül, csak feltételezésekre születnek ennél sokkal durvább kérdések, lásd például a városháza ügyet, hogy csak az utolsók közül egyet mondjak.
több mint 4 éve
Elmondta normálisan, aztán várt, majd amikor még mindig ugyanazt erőltette az újságíró (khm...) akkor mondta ezt. Teljesen normális, hiszen mit idétlenkedik, már adott egy választ ami után nincs továbblépésre lehetőség, nem lehet tovább bontani a kérdéskört, lezárult.Nem ennek a videónak a kapcsán antitalentum!Nem tudom ezzel konkrétan mi bajod van, elő vett egy olyan kártyát védekezésként amivel egy újságíró nem tud mit csinálni. Ebben mi volt az antitalentum? Teljesen korrekten megállt, elmondta amit akart, az újságíró próbálta basztatni ő meg elhárította. Amit mondott abba nehéz lenne belekötni, de ha lehet írd le kérlek.Hugyos Máté egy igazi antitalentum 😀Ne idétlenkedjunk már.Mzp éppen annak issza a levèt, hogy ami ment kommunikációs téren az előválasztáson az - egyelőre - nem megy nagyban. Nem működik.Itt úgy néz ki, hogy működik, ebből vágjanak valamit a HírTv-re, amiben nem keni a szart a Fideszre/Orbánra. Szerintem jól nyomja ezt a "tekurvaanyád"-kommunikációt.
MC12
Sobri Jóska
csebi
De ha már idézted:
Klaci79
davemayer
Az egész jelleme az. Ahogy nyilatkozik az ügyekben, igazi bicskanyitogató. Emlékszem, ahogy ment a nápolyival a fidesz székháznál tüntetőkhöz, ott kezdődött ez a borzasztó unszimpátia. És ne gyere azzal, hogy mert fideszes és azért idegesít, mert a fideszes politikusok többségével nincs hasonló bajom.
De egyébként ha már itt tartunk, mi az, hogy ne idétlenkedjünk már? Nem érhette váratlanul ez a kérdés, mint frakcióvezető, de mégis inkább a "propagandát gyártanának éjjel-nappal" dumával húzza az időt. Az is a dolga egy politikusnak, hogy kérdésekre válaszoljon, főleg a frakciója tagjával szemben felvetődő erős gyanú miatt. Nyilván vannak kérdések, amik nem tetszenek neki, de ez a "ne idétlenkedjünk már" szint abszolút szánalmas egy politikustól, aki az adófizetők, köztük az ellenzéki adófizetők pénzéből is él, nem is rosszul.
Klaci79
Nem érte váratlanul a kérdés, adott is rá megfelelő választ, amin a riporter úr láthatóan kicsit megdöbbent ezért visszatért a kályhához, erőltette azt amire már megkapta a választ.
Ha nem ezzel a videóval kapcsolatban gondolod antitalentumnak akkor minek raktad pont ezt oda a mondatod mögé, nem értem de mindegy.
Az hogy antipatikus (nem unszimpatikus, olyan nincs) elég nyilvánvaló de jogod van hozzá, nincsen ezzel semmi baj. Amit nem értek hogy azt írod "a fideszes politikusok többségével nincs hasonló bajom" - a többségüket bírod vagy csak nem tartod antitalentumnak őket?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
444.hu/tldr/2022/01/26/a-korabbi-helyettes-allamtitkar-nem-emlekszik-hogy-egy-protekcios-vizsgazorol-egyeztetett-schadl-gyorggyelaz említett irodaház
több mint 4 éve
Nem ennek a videónak a kapcsán antitalentum!Nem tudom ezzel konkrétan mi bajod van, elő vett egy olyan kártyát védekezésként amivel egy újságíró nem tud mit csinálni. Ebben mi volt az antitalentum? Teljesen korrekten megállt, elmondta amit akart, az újságíró próbálta basztatni ő meg elhárította. Amit mondott abba nehéz lenne belekötni, de ha lehet írd le kérlek.Hugyos Máté egy igazi antitalentum 😀Ne idétlenkedjunk már.Mzp éppen annak issza a levèt, hogy ami ment kommunikációs téren az előválasztáson az - egyelőre - nem megy nagyban. Nem működik.Itt úgy néz ki, hogy működik, ebből vágjanak valamit a HírTv-re, amiben nem keni a szart a Fideszre/Orbánra. Szerintem jól nyomja ezt a "tekurvaanyád"-kommunikációt.
MC12
Sobri Jóska
csebi
De ha már idézted:
Klaci79
davemayer
Az egész jelleme az. Ahogy nyilatkozik az ügyekben, igazi bicskanyitogató. Emlékszem, ahogy ment a nápolyival a fidesz székháznál tüntetőkhöz, ott kezdődött ez a borzasztó unszimpátia. És ne gyere azzal, hogy mert fideszes és azért idegesít, mert a fideszes politikusok többségével nincs hasonló bajom.
De egyébként ha már itt tartunk, mi az, hogy ne idétlenkedjünk már? Nem érhette váratlanul ez a kérdés, mint frakcióvezető, de mégis inkább a "propagandát gyártanának éjjel-nappal" dumával húzza az időt. Az is a dolga egy politikusnak, hogy kérdésekre válaszoljon, főleg a frakciója tagjával szemben felvetődő erős gyanú miatt. Nyilván vannak kérdések, amik nem tetszenek neki, de ez a "ne idétlenkedjünk már" szint abszolút szánalmas egy politikustól, aki az adófizetők, köztük az ellenzéki adófizetők pénzéből is él, nem is rosszul.
több mint 4 éve
Nem tudom ezzel konkrétan mi bajod van, elő vett egy olyan kártyát védekezésként amivel egy újságíró nem tud mit csinálni. Ebben mi volt az antitalentum? Teljesen korrekten megállt, elmondta amit akart, az újságíró próbálta basztatni ő meg elhárította. Amit mondott abba nehéz lenne belekötni, de ha lehet írd le kérlek.Hugyos Máté egy igazi antitalentum 😀Ne idétlenkedjunk már.Mzp éppen annak issza a levèt, hogy ami ment kommunikációs téren az előválasztáson az - egyelőre - nem megy nagyban. Nem működik.Itt úgy néz ki, hogy működik, ebből vágjanak valamit a HírTv-re, amiben nem keni a szart a Fideszre/Orbánra. Szerintem jól nyomja ezt a "tekurvaanyád"-kommunikációt.
MC12
Sobri Jóska
csebi
De ha már idézted:
Klaci79
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Tehetségtelenek, és már egymás közt a háttérben marakodnak azért ami még nem is az "övék". Ez van amikor mesterségesen jön létre egy tömörülés olyanok között akikben csak a hatalomvágy a közös.Na, ekkora a baj, hogy már velük is foglalkozik a 444? Ajjajj. 😀 Kétségbeesettnek érzem. Mondjuk minőségileg elég nevetséges lett ez is.Szerintem a 2022-es kampányt tanítani fogják, a "hogyan ne csináld" kategóriában egy napon.
kristóf17
Semmit nem kellett volna csinálnia az ellenzéknek, mint sem kussolni, együtt bólogatni, meg a kiásott Völner-Schadl ügyön lovagolni. Ehhez képest zuhanórepülés van, meg fogyatékosozás.
Tehetségtelenek.
Amadeus
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
kiestem pár napig, sorry...de legalább a választás közeledtével kezd érdemi politikai diskurzus kibontakozni 😀 ezért nem is egy konkrét hozzászólásra reagálva, hanem inkább csak ide-oda reagálnék azoknak a véleményére, akikét szívesen olvastam, olvasom (másokét is, csak most hirtelen ezek maradtak meg kapásból visszaolvasva):Sobri kommunikációs érvelését vélem érteni. Az erős kimondásokkal kíván túlnyúlni MZP egy radikális baloldali véleménybuborékon (akiknek ráadásul azt közvetíti, hogy nem fossal gurigázom), s utána magyarázza el, mit akar. Csak az érvelés kapcsán az a baj, hogy nem a provokatív kérdések az indukciók , azok már az utóélet részei, persze életbentartás része lehet innen is, onnan is. Hanem új év óta minden hétvégén MZP elmondja a maga prédikációját (a maga közönségének), ordas sületlenségeket, bárdolatlanságokat állítva. Majd az azt követő első hét fele magyarázkodás, hogy "nem így értettem, úgy értettem, hazudnak, nem ezt mondtam stb.", ráadásokkal csúsztatásokkal és erős zavarodottságokkal tele. Talán a második héten jött a potenciális "kármentési időszak" a rezsicsökkentés és a 13-ik havi nyugdíj kapcsán, majd jött a félig sikerült "póráz" Judyval.
Az, hogy a Fideszesekbe belerúg (gombákok, ostobákok, stb.), csak hajrá, az csak mozgósító tényező szvsz.
A legnagyobb politikai hiba sztem a 13-ik havi nyugdíj betámadása volt (böszmeség, mondhatnók) sztem. Ez súlyos hiba volt. A többi meg jórészt karakterprobléma, tudatlanság, felkészületlenség vegyítve cinizmussal, nárcizmussal és társaival. Tolja ezerrel az ámerikai (kis)kereskedelmi agresszív kommunikációt, politikai mázban. A kedvencem e kapcsán a Rónai Egonnnal folytatott beszélgetés egyik momentuma volt: "szokjanak hozzá". Ez nem Orbánnak szólt.
www.youtube.com/watch?v=LmGNO827rFo
1:20-nál
Másokat meg egyszerűen ép lelkületű ember nem mond (megtizedelődött nyugdíjasok pl.), nem hogy politikai vezetői aspiráns.
Amire MC12 felhívta a figyelmet, hogy az ellenzéki szavazók "ha most vasárnap lennének a választások" jó része el sem menne, asszem ehhez hasonlót a Nézőpont is kihozott az év elején. Lehet legyinteni, Századvég, meg Nézőpont. De a közvkutatások inkább közhangulat-felmérések alapvetően, a trendek és attitüdök a mérhetőek igazán. A konkrét pártválasztások tekintetében persze feltárhatóak rejtett preferenciák, ill. másod- és harmadlagos preferenciák is. Én spec a Nézőpont felmérése után - talán pont a zsidózásos téma idején volt - mondtam egy magánbeszélgetésben, hogy MZP pont ezt a kevésbé elkötelezett tábort fogja kinyírni ezzel a kommunikációjával. A nem ifaplatózáshoz szokott közönségnek szóló, mindenkit leostobázóhoz, hanem baloldali "uralom" alatt is "kormányzáshoz szokott" baloldali érzelmű szavazókat.
Ugyanakkor még van két bő hónap, ráncba szedhetik MZP-t és magukat az ellenzékiek, és egy két éve tartó koronavírusos depresszált időszak társadalmában lehetnek nagy meglepetések. Kurva nagyra nyílhat, de nagyon szűkre is zárulhat az olló. Sztem a lényegi kampányt alapvetően mindkét fél az uccsó két kétre tartja. Érdekes lesz követni Ferenc testvér mozgását a hátralévő időkben. Érdekes lesz még, hogy milyen közös lista jön létre, milyen aritmetika, vagy algoritmus szerint. Nem lepődnék meg, ha Ferenc testvér és Klára asszony később alapvetően csak a DK-jelöltek körzeteiben járnának. Mindenesetre sztem a szervezettség továbbra is kulcskérdés lesz. Az on-field szervezettség mellett meg az on-line sem elfelejtendő.
Biztos, hogy születik még egy-két szakdoli majd erről a kampányról, de akár doktorit is megérne majd. 😀