Politika

64 feliratkozó

több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 808 — Lucas Scott
Tökéletes kórkép, hogy ti is többször gyurcsányoztok és feriztek annál, mint ahány elfogadható érvet mondtok Orbán mellett. 😊
Mikey
Tökéletes kórkép, hogy ti is többször orbánoztok és O1G-ztek annál, mint ahány elfogadható érvet mondtok az ellenzék mellett. 😊
MC12
Nem is akarok mondani érveket az ellenzék mellett. 😉 Először bizonyítsanak.
Mikey
A bizonyításhoz politikai teljesítmény kell. A jakonbinus hevület nem politikai teljesítmény. Az O1G, mint fő üzenet az nem politikai teljesítmény. Politikai teljesítmény felmutatására az ellenzéki oldalon egyedül Ferenc testvér volt képes. Túlélésre egyfelől, s egy jól szervezett DK felépítésére, ez tény. Akármi van, ez megsüvegelendő. Teljesen világos, hogy bármi lesz a választásokon, a jelenlegi ellenzék oldaláról a DK a diktáló erő. De eddig ennyi. OK, a sajtójuk megvan. De pl. egy korábbi Demoshoz hasonló think tank? Amelyik komplett kormányzati - szakpolitikai - programot tett volna le az asztalra, szakértői hálózattal, akiknek már rég meg kellett volna jelenniük, mint az adott szakpolitikáért felelős szakértőknek (potenciális miniszterként, vagy államtitkárként)? Ld. az 1994-98 a Századvég a Göbbels-térről?

Btw amúgy a Kutyák helyében én egy egy EE/MZP-t és OV-t egyaránt kikarikírozó kampányra készülnék (a lehetőség mindkét esetben adott), egy kétfarkú Hachi-val a középpontban. 😀
Fungus
most komolyan szakpolitikai programot kersz szamon az ellenzeken???

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 224
Ha lenne végre egy normàlus harmadik, az idézne elő érdekes helyzetet.
davemayer
Ha lenne végre egy normális harmadik, teljesen esélytelen lenne bármire is. 😀

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 738 — The Mathematician
 demokrata.hu/magyarorszag/bayer-zsolt-elmegyek-a-bekemenetre-mert-478631/
Ez mar mar fasiszta
Janek
Bár ennyi lett volna anno a fasizmus.

Azért nagyon komolyan kell utálni ezt az embert ha ezután az írása után azt mondod hogy ez már-már fasiszta.
davemayer
pedig most kivételes burkoltam de ismét oda jut hogy aki nem megy a birkamenetre az alsóbbrendű

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 414
Tökéletes kórkép, hogy ti is többször gyurcsányoztok és feriztek annál, mint ahány elfogadható érvet mondtok Orbán mellett. 😊
Mikey
Tökéletes kórkép, hogy ti is többször orbánoztok és O1G-ztek annál, mint ahány elfogadható érvet mondtok az ellenzék mellett. 😊
MC12
Hova kell annál jobb érv, hogy megpróbáljuk megadni a minimális esélyét annak, hogy ne egy banánköztársaság legyünk Európa közepén?

Visszajön a "Főnök és miniklónja" és megint elkúrja? Valószínűleg ez történne, de mivan ha mégsem? Úgy gondolom hamarabb következik be ez, minthogy a kedves vezetőt egy következő disznóvágás alkalmával maga Krisztus szólítja meg, és hirtelen felvirágoztatja az országot.

Az egész ellenzék legerősebb és egyetlen fegyvere, hogy nem rájuk akarunk szavazni, hanem Vityusék ellen. Négy éve is leköptem volna a szavazólapot szívem szerint, és valószínűleg most is így lesz. De amig van apró remény, hogy ebből az országból legyen egy look a like Észtország, Finnország, Írország, addig én a magam mikroszintjén meg fogok ezért tenni amit csak lehet.

Ha meg nem? Mindkettőnknek van a párommal bármikor elfogadható külföldi ajánlatunk. Maximum lesz még két hazaáruló emigráns libernyák a statban. Hátha egyszer beférünk majd egy isten veled Magyarország epizódba az RTLen.
Hanni
Èn maximálisan tiszteletben tartom, hogy így gondolod, tök jó, hogy te még tudsz ilyen, hogy ne hívjam naívnak, úgy mondom optimista lenni a magyar néppel és a magyar politikai elittel kapcsolatban.

A nagy különbség kettőnk gondolkodása között, hogy szerintem nincs remény semmiféle Észtország, Lettország akármi vágyálomra, és nem csak a politikai elit miatt, hanem mert a magyar nép alkalmatlan erre a szintlépésre még úgy 2-3 generàcióig. Kész, kuka, ennyi. Ebből kell főzni. Amíg élnek a kádári-reflexekkel bíró generációk, illetve ezek közvetlen leszármazottjai akik kicsiként átélték ezt, addig minden ilyen típusú politika sikeres lesz függetlenül hogy Orbán vagy Gyurcsány csinálja. Az elmúlt 30 évben minden ilyen politikai lépés sikeres és népszerű volt és minden progresszív lépés (vizitdíj, bokros-csomag 1-2 eleme) sikertelen és bukàshoz vezető. A politikai elitünk pedig megtanulta, hogy szociális demagógiával és populista uszîtással kiválóan lehet helyettesíteni a tartalmat. Orbán megy, a rezsi csökkentés, a határkerítés, a Tao, a családi adókedvezmények, az egykulcsos adó stb. maradnak. Szinte zongorázható a különbség ugye? 😉
Szóval a szavazatom leadásakor - amúgy az emberi gondolat elkepesztő túlértékelése, amikor azt hisszük, hogy a mi nyamvadt egy darab szavazhatunk számít bármit is - teljesen figyelmen kívül hagyom az ilyen európaiságról szóló demagóg dumát, mert kamu. Banánköztársaság sose leszünk Európa közepén, nem elég neked az észak - Balkán minősítés? 😊

De mindjárt jön peterk, és elmondja, hogy nem szabad ilyen negatívan látni a dolgot és ha cserélgetjük a hatalmon levőket akkor valamennyire kordában tudjuk tartani őket. Amiben egyébként akar igaza is lehet, csak a népet sajnos nem tudjuk cserélgetni.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 195 — Chiefs GM
Nem sok sikerre számíthatsz ezzel itt 🤣
davemayer
Szted nem tudtam? 😀
Amikor egy Századvéges felmérésre MZP elfogadottsága kapcsán az egyetlen érdemi reakció egy nettó nácizás? Nem fasisztázás, nácizás.
Persze, hogy jön majd a fikatúra.

De talán ennyit a kognitív disszonanciákról. 😀
Fungus
Én próbáltam Tőled kérdezni, arra még ennyi reakció sem jött, akkor mi is van a kognitív disszonanciával?

most komolyan: infláció és csirkefarhát vonal, meg oly sok minden mentén:

Covid van két éve - szabatosabban fogalmazva SARS-CoV-2 járvány -, nem tradicionális háborús helyzet.

Vegyük az OMSZ-t: napi 3-4.000 kiszállás Covid-esetre, akár csak "bevitelre", az olyan, mintha napi 3-4.000 baleset lenne, ahova ki kell szállni, ellátni bárki sérülését. Felfogja ezt itt az olvasók nagy része? CSAK a Covidról beszélve, s emellett persze kell a puffer a sürgősségire, etc. De mindez olyan "természetes", mert teljesítik.
S mindenki tolja a "békebeli" hadovát, berögzült attitűdök, zsigerek alapján kialakult shitstormot.

Megy a puffogás azoktól, akiknek a bélszín is szar lenne, ha tudná, hogy Fideszes volt a pincér. Nagyjából ez az összefoglalóm az itteni topicról. Némi fényt csak a néha megmutatkozó kölcsönös tisztelet és elismerés ad, de az "táborok közt" max P2P alapon megy. Itt, a topicon belül. Kiindulásnak jó lehet, de kevés. Hídverésekhez nem szabad elszigeteltnek maradni.
Sztem.
Fungus
A te olvasatodban tehát az, hogy két éve Covid van és a mentőszolgálat, valamint a kórházak leterheltsége lényegesen nagyobb a szokásosnál, magyarázatot ad mindarra, amit az ellenzék, a nem kormánypárti kommentelők, itt számon próbálnak kérni a 12 éve kétharmaddal kormányzó és legfőképpen folyamatos sikerpropagandát zúgó Fidesszel szemben.
Szerintem ebben az esetben te ülsz fordítva a lovon, de nyilván ebben hiszel, szíved joga. Félek egy nem fideszes kormánnyal hasonló esetben nem lennél ennyire elnéző, de ennél több is veszett 1526-ban.
Újraolvasva a hozzászólásod, remélem ez a mesebeli "napi 3-4000 baleset" és a covid teszt összehasonlítás csak egy poén volt.
Klaci79
Úgyamúgy meg ezt csak széljegyzetként vetettem oda EBBE a topicba, hogy talán igyekezni kellene tisztelni dolgokat, embereket, teljesítményeket. Mert ezt most nem in concreto, de az itteni buborék nagyjából pont leszar mindent, páros lábbal ugrál értékeken, vagy embereken, tobzódik önmagában. Nem kell magyaráznom, Ti megélitek. Pont leszartok értékeket, pont telebefostok olyan dolgokat, amik fontosak mások számára, és csámcsogtok rajta, egymást hátba veregetve. Intellektuálisan minimális a hozzáadott az érték, tisztelet a kivételnek, nekik tényleg tisztelet.
Fungus
Csak két kérdésem lenne.

1. A konkrét példádhoz kapcsolódóan hány új mentőállomás létesült, mennyivel emelkedett az elmúlt két évben a mentőszolgálat költségvetése, a mentősök fizetése, állománya, eszközparkja?

2. Azon kívül, hogy mi hülyék vagyunk, és nem tiszteljük a teljesítményt, ami most éppen a csirkefarhat árbefagyasztásban oltott testet, megindokolnad, hogy mitől jó ez az intézkedés, milyen hasznos társadalmi célt szolgál, miért jó így a kivitelezése a magyar csirketenyesztok szempontjából?
somoskovig

több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 364 — Cowboys fan
Én pont 10 éve húztam el otthonról, nem ennyinek indult. Azóta lett két kislányom. Sokszor felmerült hogy hazaköltözük, de ebbe a gyűlöletkeltő, kirekesztő közegbe nem lehet hazavinni két gyereket. Innen, ahol a miniszterelnök is nyíltan vállalja, hogy meleg, és pont senkit sem érdekel.
Ha ez a közeg megváltozik legalább minimálisan, már megérte az ellenzékre leszavazni.
Joey Tribbiani
Hol vagytok?
Janek
Joey kijavít ha tévedek, de Luxemburg az erős tipp.
Vrij6
onnan lehet én se pakolnék haza
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
davemayer
Szted nem tudtam? 😀
Amikor egy Századvéges felmérésre MZP elfogadottsága kapcsán az egyetlen érdemi reakció egy nettó nácizás? Nem fasisztázás, nácizás.
Persze, hogy jön majd a fikatúra.

De talán ennyit a kognitív disszonanciákról. 😀
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 201 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Én pont 10 éve húztam el otthonról, nem ennyinek indult. Azóta lett két kislányom. Sokszor felmerült hogy hazaköltözük, de ebbe a gyűlöletkeltő, kirekesztő közegbe nem lehet hazavinni két gyereket. Innen, ahol a miniszterelnök is nyíltan vállalja, hogy meleg, és pont senkit sem érdekel.
Ha ez a közeg megváltozik legalább minimálisan, már megérte az ellenzékre leszavazni.
Joey Tribbiani
Hol vagytok?
Janek
Vrij6
Jó a tipp 😊
Joey Tribbiani
Heh 🙂
Jó hely, nekem nagyon tetszett, a népek is kedvesek. Kár hogy túl sokan beszélnek franciául 😆

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 201 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Joey Tribbiani
Hol vagytok?
Janek
Vrij6
Vagy Szerbia lehet még.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 687 — Believelander
Joey Tribbiani
Hol vagytok?
Janek
Vrij6
Jó a tipp 😊

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 4 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 100 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Joey Tribbiani
Hol vagytok?
Janek

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 100 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
A szövegértelmezéssel pedig óriási problémák vannak, ha rögtön az a reakció, hogy én itt az összes fidesz szavazót egy kalap alá vettem ezzel, én csak azokról szóltam, akik észérveknek tűnő szólamokkal próbálják menteni a menthetetlent. Nálam jobban az agymosott rétegeket nem ismeri senki, hiszen a saját faterom is az, pontosan láttam hogyan lesz valaki antikommunistából a propagandának hála megrögzött orbánista, két diplomás értelmiségi létére és ellenére.
r.baggio
+1, nálam is nagyjából ez a helyzet... :/

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 547 — Patriot
MZP-s utakra lépvén átmegyek NostradaFungusba. Kérettetett egy szakértői lista, s megadatott. Mondtam én, hogy Leni Riefenstahl lesz a rendező, s lőn:

www.youtube.com/watch?v=175tBfgflbI

Azért Ambrózy Áron szösszenetét bemásolnám, mert epic, tényleg. Cinizmus, vagy irónia hiánya? Ugyan kérem, ez maga a vitriolba mártott klaviatúra ironikus szüleménye:

"Milyen aranyos. Vallásos áhítatba esett önmagától, és ezen meghatódott. A fickó Viktorunk tényleg kiválasztottnak, gyógyítónak, megváltónak képzeli magát.
A következő tüntetéseiken békemeneten szerintem megint lesz tömeges transzba esés is. Meg Karácsony Gergely Áder János őt hallgatva megszólal nyelveken. Lukácsi Novák Katalin pedig "Én is akarok egy gyereket tőled!" táblát fog a magasba tartani. Gréczy Zsolt Borkai Zsolt feltépi az inget és alul meztelenre vetkőzik. Gyurcsány kijózanodik. Fekete-Győrnek Deutsch Tamásnak kinő az agya. A Lyákob Péter Németh Szilárd kezében lévő rúd parizert szalámivá változtatja. Ez az én testem! – mondja, aztán közösen falatoznak. A vizeletével csomó öreg fideszeskomcsi tisztára mossa a múltját. Ez az én vérem! – mondja, és egy Kupa Mihályból megisszák. A momentumosokra Ner lovagokra kokain hullik az égből. A Párbeszéd KDNP megsokasodik és betölti a földet. Bangónénak Schmitt Pálnak lesz érettségije. Molnár Áron és Puzsér Róbert Deák Dániel és Rákay Philip Harmadik Pólus néven rapduót alapítanak és rendszeres fellépői lesznek a Fásy Mulatónak. Megkerül Kádár koponyája. Schneider Tamás múltjában a kábelköteg virággá változik.
Ez a csodák kora!"

ez kész......nálam eddig az év posztja 😊
Fungus
There I fixed it. Mondjuk viccesnek továbbra sem mondanám, talán rámutat, hogy oldaltól függetlenül elég alacsony a színvonal.

Szerkesztette: vpi
több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 494 — "Grammar maci"

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
MZP-s utakra lépvén átmegyek NostradaFungusba. Kérettetett egy szakértői lista, s megadatott. Mondtam én, hogy Leni Riefenstahl lesz a rendező, s lőn:

www.youtube.com/watch?v=175tBfgflbI

Azért Ambrózy Áron szösszenetét bemásolnám, mert epic, tényleg. Cinizmus, vagy irónia hiánya? Ugyan kérem, ez maga a vitriolba mártott klaviatúra ironikus szüleménye:

"Milyen aranyos. Vallásos áhítatba esett önmagától, és ezen meghatódott. A fickó tényleg kiválasztottnak, gyógyítónak, megváltónak képzeli magát.
A következő tüntetéseiken szerintem lesz tömeges transzba esés is. Meg Karácsony Gergely őt hallgatva megszólal nyelveken. Lukácsi Katalin pedig "Én is akarok egy gyereket tőled!" táblát fog a magasba tartani. Gréczy Zsolt feltépi az inget és alul meztelenre vetkőzik. Gyurcsány kijózanodik. Fekete-Győrnek kinő az agya. A Lyákob Péter kezében lévő rúd parizert szalámivá változtatja. Ez az én testem! – mondja, aztán közösen falatoznak. A vizeletével csomó öreg komcsi tisztára mossa a múltját. Ez az én vérem! – mondja, és egy Kupa Mihályból megisszák. A momentumosokra kokain hullik az égből. A Párbeszéd megsokasodik és betölti a földet. Bangónénak lesz érettségije. Molnár Áron és Puzsér Róbert Harmadik Pólus néven rapduót alapítanak és rendszeres fellépői lesznek a Fásy Mulatónak. Megkerül Kádár koponyája. Schneider Tamás múltjában a kábelköteg virággá változik.
Ez a csodák kora!"

ez kész......nálam eddig az év posztja 😊
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
most láttam meg, no comment, ízlelgesse mindenki szája íze szerint:

Az Egységben Magyarországért szerda este hozta nyilvánosságra szakpolitikai kabinetvezetőit. A listán pártpolitikusok és a civil szférából érkezők is vannak:

Bod Péter Ákos - gazdaság, költségvetés, adó
Bojár Gábor - gazdaság, költségvetés, adó
Király Júlia - gazdaság, költségvetés, adó
Dr. Magyar György - igazságügy reform
Fazakas Attila - nemzetpolitika
Fleck Zoltán - közjog
Hadházy Ákos - korrupcióellenesség és elszámoltatás
Holoda Attila - energia
Inkei Péter - kultúra
Kanász-Nagy Máté - szociális, esélyegyenlőség
Komáromi Zoltán - egészségügy
Komjáthi Imre - szakszervezet, munkaügy, bérek
Lakatos Béla - roma ügyek
Lengyel Róbert - rendészet, katasztrófavédelem
Lukácsi Katalin - egyházügy
Polyák Gábor - sajtó, média
Raskó György - mezőgazdaság
Steinmetz Ádám - sport
Stummer János - nemzetbiztonság
Szél Bernadett - zöld- és klímapolitika, közlekedés
Szent-Iványi István - külpolitika, Európa politika
Tóth Endre - oktatásügy
Üveges Gábor - vidékfejlesztés
Vadai Ágnes - honvédelem
Wittinghoff Tamás - önkormányzatok
Z. Kárpát Dániel - lakhatás, család
több mint 4 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 652 — Poloska confirmed
Mikey
MC12
Hova kell annál jobb érv, hogy megpróbáljuk megadni a minimális esélyét annak, hogy ne egy banánköztársaság legyünk Európa közepén?

Visszajön a "Főnök és miniklónja" és megint elkúrja? Valószínűleg ez történne, de mivan ha mégsem? Úgy gondolom hamarabb következik be ez, minthogy a kedves vezetőt egy következő disznóvágás alkalmával maga Krisztus szólítja meg, és hirtelen felvirágoztatja az országot.

Az egész ellenzék legerősebb és egyetlen fegyvere, hogy nem rájuk akarunk szavazni, hanem Vityusék ellen. Négy éve is leköptem volna a szavazólapot szívem szerint, és valószínűleg most is így lesz. De amig van apró remény, hogy ebből az országból legyen egy look a like Észtország, Finnország, Írország, addig én a magam mikroszintjén meg fogok ezért tenni amit csak lehet.

Ha meg nem? Mindkettőnknek van a párommal bármikor elfogadható külföldi ajánlatunk. Maximum lesz még két hazaáruló emigráns libernyák a statban. Hátha egyszer beférünk majd egy isten veled Magyarország epizódba az RTLen.
több mint 4 éve
Ez mar mar fasiszta
Janek
Bár ennyi lett volna anno a fasizmus.

Azért nagyon komolyan kell utálni ezt az embert ha ezután az írása után azt mondod hogy ez már-már fasiszta.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 905 — Apu ökölbeszorított keze
Ez mar mar fasiszta

több mint 4 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 905 — Apu ökölbeszorított keze
Joey Tribbiani
Hol vagytok?

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Mikey
MC12
Nincs cinizmus sehol, ugyanmár!
r.baggio
Mondtam én hogy nincs? 😊 speciel az én cinizmusom nem politikai alapú, cinikus vagyok én a kultúrával, a sporttal, az űrkutatással is, amivel csak lehet, mert szórakoztat. (A cinizmus - szarkazmus - irónia/önirónia hármas nélkül lehet élni, csak minek)
MC12
Irónia? Az az az ország, ahol az irónok élnek? 😀
több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 414
Mikey
MC12
Nincs cinizmus sehol, ugyanmár!
r.baggio
Mondtam én hogy nincs? 😊 speciel az én cinizmusom nem politikai alapú, cinikus vagyok én a kultúrával, a sporttal, az űrkutatással is, amivel csak lehet, mert szórakoztat. (A cinizmus - szarkazmus - irónia/önirónia hármas nélkül lehet élni, csak minek)

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Mikey
MC12
Mikey
Már jórészük (pláne a döntéshozók) bizonyítottak, pont ez a probléma.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Mikey
Ti is bőszen hallgattok itt sok mindenről 😉
Tudod, ha eközött a kettő között lehet vàlasztani óhatatlanul is a másikról beszélsz. Ha lenne végre egy normàlus harmadik, az idézne elő érdekes helyzetet.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Mikey
MC12
Mikey
A bizonyításhoz politikai teljesítmény kell. A jakonbinus hevület nem politikai teljesítmény. Az O1G, mint fő üzenet az nem politikai teljesítmény. Politikai teljesítmény felmutatására az ellenzéki oldalon egyedül Ferenc testvér volt képes. Túlélésre egyfelől, s egy jól szervezett DK felépítésére, ez tény. Akármi van, ez megsüvegelendő. Teljesen világos, hogy bármi lesz a választásokon, a jelenlegi ellenzék oldaláról a DK a diktáló erő. De eddig ennyi. OK, a sajtójuk megvan. De pl. egy korábbi Demoshoz hasonló think tank? Amelyik komplett kormányzati - szakpolitikai - programot tett volna le az asztalra, szakértői hálózattal, akiknek már rég meg kellett volna jelenniük, mint az adott szakpolitikáért felelős szakértőknek (potenciális miniszterként, vagy államtitkárként)? Ld. az 1994-98 a Századvég a Göbbels-térről?

Btw amúgy a Kutyák helyében én egy egy EE/MZP-t és OV-t egyaránt kikarikírozó kampányra készülnék (a lehetőség mindkét esetben adott), egy kétfarkú Hachi-val a középpontban. 😀