Politika
64 feliratkozó
több mint 4 éve
Bírói engedélyes a történet. Elvileg valami NAV középvezetőt figyeltek meg és úgy jött a képbe.amugy ezt talan eppen nem hanem egy bironak 😊Neki kellett volna jóváhagynia... 😀sztem inkabb elobbi. siman lehet vki szakmai korbol bedobta Schadlt, mert a helyet akarta. aztan kapargattak, elkeztek titkosmegfigyelni es igy kepbe jott Pali. akinek a telefonjat nem tudom, hogy miert nem hallgattak le, mert nyomozas szempontjabol igen is fontos lett volna. vagyis sejtem, hogy miert nem. abba mar lehet tobben is belebuktak volna.Amugy aki jobban kepben van ebben a temaban: Lehet mar sejteni, hogy ez miert pattant ki? Kiderult mar, hogy egy fatalis veletlenek eredoje volt az o lekapcsolasa, amit nem lehetett eltussolni, vagy mar szurta a szemet Pinternek/Orbannak? Mert ugy tunik a cikkbol, hogy Rogannal joban volt. Ki a Rogan ellenlabasa most?meg a 400 ezret is visszautaltatja. mert meg a busz sav hagyjan, kell neki, hogy tudjon kozlekedni a varosban plusz ettol o a valaki. de epp attol lehet 2.5 milliard vagyona, mert a 400 ezerert is lehajol. viszont innen nezve nevetseges nekunk.444.hu/tldr/2022/01/25/allamtitkart-fizetett-le-sok-100-millios-halozatot-mukodtetett-megis-azon-borult-ki-legjobban-amikor-levetettek-a-kek-villogot-az-autojarol3 ev alatt 900 milliot szedett be sapkent bizonyithatoan (egy vegrehajto ismerosom multkor mondta, hogy az elmult par evben kb also hangon 30-40 olyan vegrehajtot neveztek ki aki Schadl embere, szoval ez az osszeg szinte biztosan tobb is). A sajat vegrehajtoi irodaja is evi tobbszaz millio forintot hozott neki.
“ Schadl biztos, ami biztos, egy ismerősét is ráugrasztja az ügyre, elküldve neki az ügyben eljáró rendőr alezredes nevét”
már ezért a mondatért ülni kéne.
Amadeus
Tehat egy ovatos becslessel elve van 1,5 milliardos vagyona, a kovetkezo 5 ev tavlataban egy esetleges kormanyvaltassal is keres meg minimum evi 150 millio nettot, tehat 5 ev alatt meg 750 milliot. 45 eves korara 2-2,5 milliardos vagyona lesz minimum, a valos osszeg ennek 1,5-2x-ese is siman lehet.
De ugyeskedik, meg nyomokat hagy maga utan, hogy hasznalhassa a buszsavot 😀
undisputedly
csebi
undisputedly
csebi
somoskovig
csebi
több mint 4 éve
amugy ezt talan eppen nem hanem egy bironak 😊Neki kellett volna jóváhagynia... 😀sztem inkabb elobbi. siman lehet vki szakmai korbol bedobta Schadlt, mert a helyet akarta. aztan kapargattak, elkeztek titkosmegfigyelni es igy kepbe jott Pali. akinek a telefonjat nem tudom, hogy miert nem hallgattak le, mert nyomozas szempontjabol igen is fontos lett volna. vagyis sejtem, hogy miert nem. abba mar lehet tobben is belebuktak volna.Amugy aki jobban kepben van ebben a temaban: Lehet mar sejteni, hogy ez miert pattant ki? Kiderult mar, hogy egy fatalis veletlenek eredoje volt az o lekapcsolasa, amit nem lehetett eltussolni, vagy mar szurta a szemet Pinternek/Orbannak? Mert ugy tunik a cikkbol, hogy Rogannal joban volt. Ki a Rogan ellenlabasa most?meg a 400 ezret is visszautaltatja. mert meg a busz sav hagyjan, kell neki, hogy tudjon kozlekedni a varosban plusz ettol o a valaki. de epp attol lehet 2.5 milliard vagyona, mert a 400 ezerert is lehajol. viszont innen nezve nevetseges nekunk.444.hu/tldr/2022/01/25/allamtitkart-fizetett-le-sok-100-millios-halozatot-mukodtetett-megis-azon-borult-ki-legjobban-amikor-levetettek-a-kek-villogot-az-autojarol3 ev alatt 900 milliot szedett be sapkent bizonyithatoan (egy vegrehajto ismerosom multkor mondta, hogy az elmult par evben kb also hangon 30-40 olyan vegrehajtot neveztek ki aki Schadl embere, szoval ez az osszeg szinte biztosan tobb is). A sajat vegrehajtoi irodaja is evi tobbszaz millio forintot hozott neki.
“ Schadl biztos, ami biztos, egy ismerősét is ráugrasztja az ügyre, elküldve neki az ügyben eljáró rendőr alezredes nevét”
Amadeus
Tehat egy ovatos becslessel elve van 1,5 milliardos vagyona, a kovetkezo 5 ev tavlataban egy esetleges kormanyvaltassal is keres meg minimum evi 150 millio nettot, tehat 5 ev alatt meg 750 milliot. 45 eves korara 2-2,5 milliardos vagyona lesz minimum, a valos osszeg ennek 1,5-2x-ese is siman lehet.
undisputedly
csebi
undisputedly
csebi
somoskovig
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Állítólag Pintér.Ki a Rogan ellenlabasa most?meg a 400 ezret is visszautaltatja. mert meg a busz sav hagyjan, kell neki, hogy tudjon kozlekedni a varosban plusz ettol o a valaki. de epp attol lehet 2.5 milliard vagyona, mert a 400 ezerert is lehajol. viszont innen nezve nevetseges nekunk.444.hu/tldr/2022/01/25/allamtitkart-fizetett-le-sok-100-millios-halozatot-mukodtetett-megis-azon-borult-ki-legjobban-amikor-levetettek-a-kek-villogot-az-autojarol3 ev alatt 900 milliot szedett be sapkent bizonyithatoan (egy vegrehajto ismerosom multkor mondta, hogy az elmult par evben kb also hangon 30-40 olyan vegrehajtot neveztek ki aki Schadl embere, szoval ez az osszeg szinte biztosan tobb is). A sajat vegrehajtoi irodaja is evi tobbszaz millio forintot hozott neki.
Amadeus
undisputedly
csebi
undisputedly
több mint 4 éve
Neki kellett volna jóváhagynia... 😀sztem inkabb elobbi. siman lehet vki szakmai korbol bedobta Schadlt, mert a helyet akarta. aztan kapargattak, elkeztek titkosmegfigyelni es igy kepbe jott Pali. akinek a telefonjat nem tudom, hogy miert nem hallgattak le, mert nyomozas szempontjabol igen is fontos lett volna. vagyis sejtem, hogy miert nem. abba mar lehet tobben is belebuktak volna.Amugy aki jobban kepben van ebben a temaban: Lehet mar sejteni, hogy ez miert pattant ki? Kiderult mar, hogy egy fatalis veletlenek eredoje volt az o lekapcsolasa, amit nem lehetett eltussolni, vagy mar szurta a szemet Pinternek/Orbannak? Mert ugy tunik a cikkbol, hogy Rogannal joban volt. Ki a Rogan ellenlabasa most?meg a 400 ezret is visszautaltatja. mert meg a busz sav hagyjan, kell neki, hogy tudjon kozlekedni a varosban plusz ettol o a valaki. de epp attol lehet 2.5 milliard vagyona, mert a 400 ezerert is lehajol. viszont innen nezve nevetseges nekunk.444.hu/tldr/2022/01/25/allamtitkart-fizetett-le-sok-100-millios-halozatot-mukodtetett-megis-azon-borult-ki-legjobban-amikor-levetettek-a-kek-villogot-az-autojarol3 ev alatt 900 milliot szedett be sapkent bizonyithatoan (egy vegrehajto ismerosom multkor mondta, hogy az elmult par evben kb also hangon 30-40 olyan vegrehajtot neveztek ki aki Schadl embere, szoval ez az osszeg szinte biztosan tobb is). A sajat vegrehajtoi irodaja is evi tobbszaz millio forintot hozott neki.
Amadeus
undisputedly
csebi
undisputedly
csebi
több mint 4 éve
Elbeszéltek egymás mellett, próbálok közös hangot találni.Én csak arra utaltam, hogy rajta számonkérni a baloldali értékeket felesleges, mert nem igazán rendelkezik ilyenekkel, ezért mondtam, hogy szerintem helyesebb az ellenzéki jelölt megnevezés, de igazából mindegy. A lényeg, hogy az ember vállalhatatlan.Ahogy irtam, a szinte kizarolag baloldali tomorules osszeult es megallapodtak egy elovasztasi rendszerben, amiben az o felteteleik ervenyesultek. Most az, hogy ezt egy civil szervezet segitette adminisztralni, hagyjuk.Nem a baloldali pártok jelölték, nem tagja egy baloldali pártnak sem, szóval attól lett baloldali jelölt, mert a baloldali pártok elfogadták, hogy a szavazók őt akarják ellenzéki vezetőnek?Az ellenzeki osszefogas 99%-a baloldali, igy szerintem teljesen helyenvalo annak nevezni. Az, hogy o jobboldalinak tartja magat meg keresztenynek, az az en szememben nem sokat jelent. A Fidesz is kereszteny part, aztan ott sem igen tartjak meg az Ur parancsolatait 😊Szoval az ellenzek miniszterelnokjeloltje mar zsidozott, b@zizott, oromkodott a fideszes nyugdijasok halalan, most meg fogyatekozik.Sose volt baloldali jelölt amúgy, ellenzéki jelölt.
Mindezt baloldali jeloltkent. 😀
24.hu/belfold/2022/01/24/marki-zay-peter-fogyatekos-fidesz-tiltakozas/
undisputedly
Jughead
undisputedly
Én pl. sose nevezném ezt a gyökeret baloldalinak vagy baloldali jelöltnek, mert egy baloldali ember nem támogathat egy olyan embert, aki teljesen messze áll ettől, sőt több szempontból jobboldalibb, mint a magát jobboldaliként aposztrofáló kormány párt.
Jughead
Az o feltetelrendszerukben nyert egy jelolt, aki moge beallt az osszes ellenzeki (akik szinte mind balosok), majd magasra emeltek es az o zaszlaja alatt mennek csataba.
Igen, baloldali jelolt. Csak annak is sz@r.
undisputedly
Jughead
A baloldal jelöltje (is, többek között), de a jelölt maga nem balos, soha nem is mondta magáról, sőt egyenesen hidegen hagyják a szociális problémák.
több mint 4 éve
Minden nap kiderül egy politikusról,hogy kamuzta a diplomát mindkét oldalon.Ez miért jó nekik?
Én most a helyükben 1 nap alatt kiraknám őket mind.
több mint 4 éve
sztem inkabb elobbi. siman lehet vki szakmai korbol bedobta Schadlt, mert a helyet akarta. aztan kapargattak, elkeztek titkosmegfigyelni es igy kepbe jott Pali. akinek a telefonjat nem tudom, hogy miert nem hallgattak le, mert nyomozas szempontjabol igen is fontos lett volna. vagyis sejtem, hogy miert nem. abba mar lehet tobben is belebuktak volna.Amugy aki jobban kepben van ebben a temaban: Lehet mar sejteni, hogy ez miert pattant ki? Kiderult mar, hogy egy fatalis veletlenek eredoje volt az o lekapcsolasa, amit nem lehetett eltussolni, vagy mar szurta a szemet Pinternek/Orbannak? Mert ugy tunik a cikkbol, hogy Rogannal joban volt. Ki a Rogan ellenlabasa most?meg a 400 ezret is visszautaltatja. mert meg a busz sav hagyjan, kell neki, hogy tudjon kozlekedni a varosban plusz ettol o a valaki. de epp attol lehet 2.5 milliard vagyona, mert a 400 ezerert is lehajol. viszont innen nezve nevetseges nekunk.444.hu/tldr/2022/01/25/allamtitkart-fizetett-le-sok-100-millios-halozatot-mukodtetett-megis-azon-borult-ki-legjobban-amikor-levetettek-a-kek-villogot-az-autojarol3 ev alatt 900 milliot szedett be sapkent bizonyithatoan (egy vegrehajto ismerosom multkor mondta, hogy az elmult par evben kb also hangon 30-40 olyan vegrehajtot neveztek ki aki Schadl embere, szoval ez az osszeg szinte biztosan tobb is). A sajat vegrehajtoi irodaja is evi tobbszaz millio forintot hozott neki.
Amadeus
undisputedly
csebi
undisputedly
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Én csak arra utaltam, hogy rajta számonkérni a baloldali értékeket felesleges, mert nem igazán rendelkezik ilyenekkel, ezért mondtam, hogy szerintem helyesebb az ellenzéki jelölt megnevezés, de igazából mindegy. A lényeg, hogy az ember vállalhatatlan.Ahogy irtam, a szinte kizarolag baloldali tomorules osszeult es megallapodtak egy elovasztasi rendszerben, amiben az o felteteleik ervenyesultek. Most az, hogy ezt egy civil szervezet segitette adminisztralni, hagyjuk.Nem a baloldali pártok jelölték, nem tagja egy baloldali pártnak sem, szóval attól lett baloldali jelölt, mert a baloldali pártok elfogadták, hogy a szavazók őt akarják ellenzéki vezetőnek?Az ellenzeki osszefogas 99%-a baloldali, igy szerintem teljesen helyenvalo annak nevezni. Az, hogy o jobboldalinak tartja magat meg keresztenynek, az az en szememben nem sokat jelent. A Fidesz is kereszteny part, aztan ott sem igen tartjak meg az Ur parancsolatait 😊Szoval az ellenzek miniszterelnokjeloltje mar zsidozott, b@zizott, oromkodott a fideszes nyugdijasok halalan, most meg fogyatekozik.Sose volt baloldali jelölt amúgy, ellenzéki jelölt.
undisputedly
Jughead
undisputedly
Én pl. sose nevezném ezt a gyökeret baloldalinak vagy baloldali jelöltnek, mert egy baloldali ember nem támogathat egy olyan embert, aki teljesen messze áll ettől, sőt több szempontból jobboldalibb, mint a magát jobboldaliként aposztrofáló kormány párt.
Jughead
Az o feltetelrendszerukben nyert egy jelolt, aki moge beallt az osszes ellenzeki (akik szinte mind balosok), majd magasra emeltek es az o zaszlaja alatt mennek csataba.
undisputedly
több mint 4 éve
Én és a hólapátom szívesen elbeszélgetnénk azzal a producerrel aki ezt először kitalálta 😊 nem kell pihenő, ez egy marhaság.Sose szerettem a fillereket.Ja, legendás volt a Battlestar Galatica S01-ben a Black Market nevű epizód, amikor óriási hullámokat vetett, hogy a rajongók kiakadtak egy filler epizód miatt. Ma egy ilyen internetes kiakadás egy sima szerda reggel.
MC12
Kell a pihenő az olvasóknak, nézve a ritmust holnap jön valami érdekesebb.
Gyurma Pappa
Egyszerűen az évad 22 részes kell, hogy legyen és engem Joe nem érdekel, hogy neked csak 18 részre van kreatív ötleted. Akkor 4 részben majd Miamiban egy haver eltűnésén dolgoznak bazmeg egy régnemlátott ismerőssel. A filler a kreativitás halála. Ha ujranézek egy sorozatot automatikusan pörgetem ezeket a részeket.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Amugy aki jobban kepben van ebben a temaban: Lehet mar sejteni, hogy ez miert pattant ki? Kiderult mar, hogy egy fatalis veletlenek eredoje volt az o lekapcsolasa, amit nem lehetett eltussolni, vagy mar szurta a szemet Pinternek/Orbannak? Mert ugy tunik a cikkbol, hogy Rogannal joban volt. Ki a Rogan ellenlabasa most?meg a 400 ezret is visszautaltatja. mert meg a busz sav hagyjan, kell neki, hogy tudjon kozlekedni a varosban plusz ettol o a valaki. de epp attol lehet 2.5 milliard vagyona, mert a 400 ezerert is lehajol. viszont innen nezve nevetseges nekunk.444.hu/tldr/2022/01/25/allamtitkart-fizetett-le-sok-100-millios-halozatot-mukodtetett-megis-azon-borult-ki-legjobban-amikor-levetettek-a-kek-villogot-az-autojarol3 ev alatt 900 milliot szedett be sapkent bizonyithatoan (egy vegrehajto ismerosom multkor mondta, hogy az elmult par evben kb also hangon 30-40 olyan vegrehajtot neveztek ki aki Schadl embere, szoval ez az osszeg szinte biztosan tobb is). A sajat vegrehajtoi irodaja is evi tobbszaz millio forintot hozott neki.
Amadeus
undisputedly
csebi
több mint 4 éve
Ahogy irtam, a szinte kizarolag baloldali tomorules osszeult es megallapodtak egy elovasztasi rendszerben, amiben az o felteteleik ervenyesultek. Most az, hogy ezt egy civil szervezet segitette adminisztralni, hagyjuk.Nem a baloldali pártok jelölték, nem tagja egy baloldali pártnak sem, szóval attól lett baloldali jelölt, mert a baloldali pártok elfogadták, hogy a szavazók őt akarják ellenzéki vezetőnek?Az ellenzeki osszefogas 99%-a baloldali, igy szerintem teljesen helyenvalo annak nevezni. Az, hogy o jobboldalinak tartja magat meg keresztenynek, az az en szememben nem sokat jelent. A Fidesz is kereszteny part, aztan ott sem igen tartjak meg az Ur parancsolatait 😊Szoval az ellenzek miniszterelnokjeloltje mar zsidozott, b@zizott, oromkodott a fideszes nyugdijasok halalan, most meg fogyatekozik.Sose volt baloldali jelölt amúgy, ellenzéki jelölt.
undisputedly
Jughead
undisputedly
Jughead
több mint 4 éve
meg a 400 ezret is visszautaltatja. mert meg a busz sav hagyjan, kell neki, hogy tudjon kozlekedni a varosban plusz ettol o a valaki. de epp attol lehet 2.5 milliard vagyona, mert a 400 ezerert is lehajol. viszont innen nezve nevetseges nekunk.444.hu/tldr/2022/01/25/allamtitkart-fizetett-le-sok-100-millios-halozatot-mukodtetett-megis-azon-borult-ki-legjobban-amikor-levetettek-a-kek-villogot-az-autojarol3 ev alatt 900 milliot szedett be sapkent bizonyithatoan (egy vegrehajto ismerosom multkor mondta, hogy az elmult par evben kb also hangon 30-40 olyan vegrehajtot neveztek ki aki Schadl embere, szoval ez az osszeg szinte biztosan tobb is). A sajat vegrehajtoi irodaja is evi tobbszaz millio forintot hozott neki.
Amadeus
undisputedly
több mint 4 éve
Nem a baloldali pártok jelölték, nem tagja egy baloldali pártnak sem, szóval attól lett baloldali jelölt, mert a baloldali pártok elfogadták, hogy a szavazók őt akarják ellenzéki vezetőnek?Az ellenzeki osszefogas 99%-a baloldali, igy szerintem teljesen helyenvalo annak nevezni. Az, hogy o jobboldalinak tartja magat meg keresztenynek, az az en szememben nem sokat jelent. A Fidesz is kereszteny part, aztan ott sem igen tartjak meg az Ur parancsolatait 😊Szoval az ellenzek miniszterelnokjeloltje mar zsidozott, b@zizott, oromkodott a fideszes nyugdijasok halalan, most meg fogyatekozik.Sose volt baloldali jelölt amúgy, ellenzéki jelölt.
undisputedly
Jughead
undisputedly
több mint 4 éve
Az ellenzeki osszefogas 99%-a baloldali, igy szerintem teljesen helyenvalo annak nevezni. Az, hogy o jobboldalinak tartja magat meg keresztenynek, az az en szememben nem sokat jelent. A Fidesz is kereszteny part, aztan ott sem igen tartjak meg az Ur parancsolatait 😊Szoval az ellenzek miniszterelnokjeloltje mar zsidozott, b@zizott, oromkodott a fideszes nyugdijasok halalan, most meg fogyatekozik.Sose volt baloldali jelölt amúgy, ellenzéki jelölt.
undisputedly
Jughead
444.hu/tldr/2022/01/25/allamtitkart-fizetett-le-sok-100-millios-halozatot-mukodtetett-megis-azon-borult-ki-legjobban-amikor-levetettek-a-kek-villogot-az-autojarol3 ev alatt 900 milliot szedett be sapkent bizonyithatoan (egy vegrehajto ismerosom multkor mondta, hogy az elmult par evben kb also hangon 30-40 olyan vegrehajtot neveztek ki aki Schadl embere, szoval ez az osszeg szinte biztosan tobb is). A sajat vegrehajtoi irodaja is evi tobbszaz millio forintot hozott neki.
Amadeus
Szerkesztette: undisputedly
több mint 4 éve
Mindig is ebben a proli stílusban nyomta, nem tudom mi ezen a meglepő. Eltartott kisujjal nehéz lenne a pöcegödröt felkavarni.Végletekig alja szintű politizálás zajlik NERisztánban, és ezt a Fityisz senkire se tudja kenni, hogy a végtelen pénzből nem tudott olyan réteget létrehozni maga köré, amelyben nyomokban ott a stílus, elegancia, intelligencia, szerénység, alázat vagy épp a jó ügyért tenni akarás.... Véglények által a vegtermek is olyan lesz amilyen
több mint 4 éve
Szoval az ellenzek miniszterelnokjeloltje mar zsidozott, b@zizott, oromkodott a fideszes nyugdijasok halalan, most meg fogyatekozik.Sose volt baloldali jelölt amúgy, ellenzéki jelölt.
undisputedly
több mint 4 éve
Szoval az ellenzek miniszterelnokjeloltje mar zsidozott, b@zizott, oromkodott a fideszes nyugdijasok halalan, most meg fogyatekozik.Mindezt baloldali jeloltkent. 😀
több mint 4 éve
444.hu/tldr/2022/01/25/allamtitkart-fizetett-le-sok-100-millios-halozatot-mukodtetett-megis-azon-borult-ki-legjobban-amikor-levetettek-a-kek-villogot-az-autojarol“ Schadl biztos, ami biztos, egy ismerősét is ráugrasztja az ügyre, elküldve neki az ügyben eljáró rendőr alezredes nevét”
több mint 4 éve
Sose szerettem a fillereket.Ja, legendás volt a Battlestar Galatica S01-ben a Black Market nevű epizód, amikor óriási hullámokat vetett, hogy a rajongók kiakadtak egy filler epizód miatt. Ma egy ilyen internetes kiakadás egy sima szerda reggel.
MC12
Kell a pihenő az olvasóknak, nézve a ritmust holnap jön valami érdekesebb.

több mint 4 éve
Sose szerettem a fillereket.
több mint 4 éve
Ez kb olyan vicces mint a baginacsa, de ők ezért legalább pénzt kapnak, ez meg csak van, mint egy klasszik növényke😉
több mint 4 éve
Kicsibe? Most vérig sértettél. Mindjárt el is kérem a Soroksárt "kölcsön" aztan elvezetem őket a BL döntőbe. Azt nem ígérem meg hogy meg is nyerjük, CR meg Messi már öreg, lehet csak 1-1et lőnek és kikapunk 3-2re.Dave olyan mint Kubi kicsibe lassan. Tuti van egy listája rólatok! 😀Nálatok 😂Köszi, de nálatok nem lenne a köztévén sportcsatorna így az egész feltevés hibás.Sikeres csapatsportág nincs amióta ömlik bele az értelmetlen pénz, még aEz tény, de ez egy más jellegű probléma. Dave-nek az a baja, hogy "állandóan politizálunk", ha meccs van. Megnézném én azért, hogy ha arra ilyen érzékeny, hogy itt néhány topicban "folyton" politika megy, akkor mennyire lenne arra érzékeny, ha a királyi sport tévén, közpénzből, sport címén 24 órában ömlene rá a balos sikerpropaganda és jobboldal gyalázás. Amiből kb. egy szó nem lenne úgy és abban a formában igaz. Döntően meg egyenesen hazudnának. Szerintem Hollandiánál is messzebb szaladna. 😀 😀
Vízilabda is egy vicc lett.
A külföldiek qrva jól kaszálnak minden csapat sportban a száraz tények szerint…
ozibozi
peterk2005
davemayer
Tökéletes
Gyurma Pappa
Toca
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Ha lenne itthon bármi jelentőségük - értsd. szavazóbázis - akkor biztos izgulnék, hogy balos miniszerelnök-jelöltként sikerült magamraharagítanom a klasszikusan azért világszerte - így itthon is - balra húzó fogyatékkal élők szak ès egyéb szervezeteit 😊 újabb nap újabb teljesen felesleges öngáncsolás. Látszik, hogy karanténban volt és élőzhetett egyedül, izzad a kampányközpont.
Szerkesztette: MC12
több mint 4 éve
Ezek után a Risztov féle történetet is simán elhiszem, szegény lány még a medencéből is kimenekült utána és inkább úszkált tavakban.? Miért szegény? Ezt most nem értem. Boldogan él, szabad szerelemben
FLZOLI

több mint 4 éve
"És hát akkor ha már tavaly a kormánypárt szokásává tette 15 éves ügyek (Őszöd) aktualizálását, akkor hadd emlékezzünk meg Lajosunk idén 20 éves qrvázásáról.Ezek után a Risztov féle történetet is simán elhiszem, szegény lány még a medencéből is kimenekült utána és inkább úszkált tavakban.
Személyes érintettségem a sztoriban az, hogy édesapám a Lajost akkor elkapó rendőrkapitányságon szolgált eléggé magas rangban, a történet valahogy úgy volt, hogy Lajos elment a 4-es főút mellé qrvázni, össze is találkozott Vadász Margittal, fel is vette, el is mentek valami félreeső földútra megejteni a szerelmi légyottot, aztán a szerelmi fészekként szolgáló autó történetesen elakadt a latyakos, sáros hajdúsági földúton.
Ezt a problémát Lajosunk úgy gondolta áthidalni, hogy hívott egy rendőrt, hogy húzza ki a szarból (!) hiszen ogy-képviselőként mentelmi joga van, komolyabb következményekre nem számíthat.
Igen ám, de hazánk eme művelt fia ekkor már annyi ideje koptatta az Országgyűlés jobb napokat látott padjait, hogy parlamenti belépőkártyája igen-igen viseltes állapotban volt, ezért az őt igazoltató Kovácsjóska jellegű főtörzs nem igazán hitte el, hogy márpedig ez az ember a Fidesz országgyűlési képviselője, mi több, Debrecen polgármestere, ezért bekísérte a hajdúhadházi rendőrkapitányságra, ahol is több magasrangú rendőrtiszt, köztük az akkori hajdúhadházi rendőrkapitány, Kozma László megdöbbenve tapasztalta, hogy ez valóban az a Kósa Lajos lesz.
Végső kétségbeesésében Kozma kapitány úr riasztotta a Debreceni Rendőrkapitányt, Lelesz Györgyöt, illetve az akkori megyei rendőrfőkapitányt, Sutka Sándort, hogy "főnök, megfogtuk Kósát", aki pedig mondta neki, hogy KUSS, hírzárlat, senki semmit nem mond.
És mindezekután Lajos kvázi erkölcsi megdicsőülésen ment keresztül, hiszen a Blikk újságírója az említett Vadász Margitot Hajdúhadház és a vele összenőtt Téglás helyett elkezdte Vámospércsen keresni, valami helyi balfasz cigányasszony meg bekamuzta, hogy ő az, nem ő volt, Kósa pedig nyert egy pert becsületsértés miatt."
Amadeus
Hát Nyugatra egy Louis C K, nekünk egy Louis K 😊